Łmeat-Łuków S.A. Zakłady Mięsne Centrum Dystrybucji

Zamość

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o Łmeat-Łuków S.A. Zakłady Mięsne Centrum Dystrybucji

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łmeat-Łuków S.A. Zakłady Mięsne Centrum Dystrybucji

Luiza

Przepraszam za ten spam, ale serwis nie przyjmował wypowiedzi - by w efekcie wyświetlić wszystkie.

Luiza
@Marcin 03.04.2016 09:42
Pani sklepowo Luizo,moze tak troche grzeczniej,w innych sklepach waza mieso tez po zmieleniu,w moim przypadku brakowalo 13 dgk....

Faktycznie pobieranie dodatkowej opłaty za mielenie będzie MEGA uczciwe :) Gratuluję pomysłowości :)

Sprzedawca
@Marcin 03.04.2016 09:42
Pani sklepowo Luizo,moze tak troche grzeczniej,w innych sklepach waza mieso tez po zmieleniu,w moim przypadku brakowalo 13 dgk....

Tylko po mieleniu waży się ..

kierownik

Brawo jak najwięcej takich jak Renia i po firmie

Agnes

Jestem stałą Klientką od chwili powstania sklepu Łukowskich Zakładów Mięsnych w Bychawie. Chciałam zapytać dlaczego ze sklepu zostały wycofane niektóre z wędlin, cieszące się naprawdę dużą popularnością. Mam na myśli np. wędlinę pieczonkę, kiełbasę złotą. Ponadto zmieniliście na niekorzyść receptury innych wędlin, choćby pasztetowej, która kiedyś była bardzo smaczna, a w tej chwili zalega w lodówkach. Klienci powoli zaczynają omijać sklep, asortymentu ubywa, a ceny zaczynają być tak wygórowane, że tracicie na konkurencyjności.

byly pracownik

dotychczas w centrum w Łomży najleprza praca jaką miałem, poukładane bez żadnych spłat renamentów -a kasa zawsze na czas

klientka

Mam nadzieję ,że ktoś z firmy czyta te opinie niech bo powinien ktoś z góry wiedzieć co dzieje się w sklepach i co rabią kierownicy którzy pilnują sklepów .....sklep w Lublinie na Jana Sawy poprostu porażka brud ,syf i panie pracujące chyba za karę . Już kilka razy zdarzyło Mi się kupić śmierdzące mięso jak można pozwalać na taki proceder ,jak ten sklep przechodzi kontrole sanepidu ...ciekawe . Jak można taki towar sprzedawać ludziom gdzie jest nadzór nad tym sklepem .Nie polecam tego sklepu na zakupy juz mało kto z moich sąsiadów chodzi tam na zakupy.

klientka

Mam nadzieję ,że ktoś z firmy czyta te opinie niech bo powinien ktoś z góry wiedzieć co dzieje się w sklepach i co rabią kierownicy którzy pilnują sklepów .....sklep w Lublinie na Jana Sawy poprostu porażka brud ,syf i panie pracujące chyba za karę . Już kilka razy zdarzyło Mi się kupić śmierdzące mięso jak można pozwalać na taki proceder ,jak ten sklep przechodzi kontrole sanepidu ...ciekawe . Jak można taki towar sprzedawać ludziom gdzie jest nadzór nad tym sklepem .Nie polecam tego sklepu na zakupy juz mało kto z moich sąsiadów chodzi tam na zakupy.

Pracownik

Witam "Jest mi miło poinformować państwa że decyzją zarządu każdemu pracownikowi przysługuje bon wielkanocny o wartość 40 zł " na taką oto dobroć serca wielki Łukowski zarząd się zdobył miał gest nie ma co dodam jeszcze że bony tylko do zrealizowania w sklepach firmowych łuków asortyment z góry narzucony przez zarząd to co im zostało z krótkim terminem jak pasztetowa kaszanka i wyroby z wolowiną które okazały się nie wypałem a i od tych 40 zł oczywiście będzie nam odoliczony podatek przy najbliższej wypłacie jakieś 12 zł tak więc za całe 28 zł mogli pracownicy zaszaleć na święta Dziękujemy i już nie możemy się doczekać kolejnych bonów może na Boże Narodzenie 50;)

Pracownica
@Pracownik 19.04.2017 15:38
Witam "Jest mi miło poinformować państwa że decyzją zarządu każdemu pracownikowi przysługuje bon wielkanocny o wartość 40...

Niestety taka prawda z tymi bonami ....pracownicy powinni zrealizować te bony i wysłać do firmy z życzeniami świątecznymi

antrykot

Martin 1991 kto ci kazał to napisać? co za to dostałeś ? kiełbasę?

Martin 1991

Jestem stałym klientem w sklepie Łuków przy ul. Kraszewskiego w Pruszkowie. Powiem tak : jeszcze nigdy nie widziałem żeby tam było tak zadbane pod względem porządku. To jest naprawdę bardzo ważne dla kogoś kto robi tam zakupy. Odkąd zmienił się tam personel to za razem zmieniło się wszystko. Obsługa jest bardzo przyjemna , uśmiechnięta . Z ogromnym zaangażowaniem potrafią odpowiedzieć na moje pytania. Jako grupa w tym sklepie spełniają moje wszystkie oczekiwania. Z uśmiechem mnie witają i żegnają. Gdy robię tam zakupy to zawsze jest pięknie wyeksponowana lada z mięsem i wędlinami. Wszystko wygląda apetycznie i świeżo. Sklep z Pruszkowie przy ul Kraszewskiego gorąco polecam. Przychodzę do tego sklepu ze względu na między innymi obsługę , jeszcze raz powtórzę że Personel jest naprawdę profesjonalny. Dodam że nigdy w tym sklepie nie było takiego poziomu obsługi. Bardzo często wychodziłem zawiedziony , asortyment nie był tak piękny i ekspozycja nie była estetyczna. Poprzedni Personel niekiedy nie potrafił nawet doradzić mi dobrej wędliny czy mięsa. Zdarzało się że kupiłem wędlinę nienadająca się już do spożycia że o mięsie nie wspomnę. Od niespełna dwóch miesięcy zmiana jest o 180 stopni. Gratuluję firmie tak przyjemnej i wykwalifikowanej obsługi. Niech firma szanuje tych ludzi bo to właśnie Oni podnoszą zasługi i poziom tej firmy swoją osobą. Gorąco polecam!!!! Pruszków ul. Kraszewskiego.

obserwator

czytam te wypowiedzi i się zastanawiam może ci co piszą te bzdury o personelu niech się zarudnią i zobaczymy na co ich stać może będzie lepiej pozdrawiam.A firma pewnie taka jak każda ma swoje minusy i plusy do sprzedawcy i kierowników obowiązku nie należy tylko obsługa klijenta jest to szereg innych obowiązków jak wszędzie trzeba spojrzeć troche dalej jak swój czubek nosa ja nie zazdroszcze żadnej pani obojętnie na jakim stanowisku pracującej w sklepie czy to w tej firmie czy w innej.Dzisiejsze społeczeństwo ma bardzo mało szacunku do siebie ;powiedzenie ja płacę to wymagam a gdzie szacunek człowieka do człowieka żadna praca nie uwłacza nawet zamiatanie ulic bez takich ludzi byśmy żyli w brudzie.

MARIA O.

DZIŚ MIŁA NIESPODZIANKA MNIE SPOTKAŁA WCHODZĄC DO SKLEPU ŁUKÓW NA UL.KRASZEWSKIEGO. CZYSTO,PEŁNA LADA MIĘSA I WĘDLIN, POUKŁADANE A NIE WRZUCONE JAK TO TAM BYWAŁO.MIŁY PERSONEL, UŚMIECHNIĘTY CO W TYCH CZASACH RZADKO SIĘ SPOTYKA!!!!!!! POLECAM TEN SKLEP

Realny

Klienci uważają że osoby pracujące w sklepach Łukowskich mają dobre warunki i życie bezstresowe i tu się mylą. Gdyby spojrzeć na to z punktu widzenia osób pracujących wygląda to tak: ,, bez względu jak się starasz zawsze mało i mało. Musisz sprzedać za wszelką cenę aby wyrobić normę miesięcznego utarg bo inaczej jest źle. Jeśli sklep jest dla zakładu mało rotacyjny wysluchujesz ze trzeba więcej i bardziej się starać. Z 4 osób na sklepie zostają 3 jeśli nadal dla zakładu jest mało to kierownicy regionalni ostrzegają i z 3 osób robią się 2 na sklepie bo tak zwane zwolnienia lub brak przedłużania umów. Teraz tak logicznie się zastanowić gdzie będzie życie osobiste a gdzie praca. Człowiek nie jest maszyną a i maszyny się psują. Człowiek ma dom rodzinę a wiadomo pracować musi opłaty ma a i odrobinę życia z rodziną mu się należy. Kiedyś było lepiej teraz to brak słów. Niech się nie wydaje ludziom ze pracownicy sklepów mają słodko, nikt nie wie ile łez wylewają po pracy i ile zdrowia tracą bo zawsze jest mało i mało.

duff
@Realny 18.09.2016 20:45
Klienci uważają że osoby pracujące w sklepach Łukowskich mają dobre warunki i życie bezstresowe i tu się mylą. Gdyby spojrzeć...

hej zgadzam się z Tobą w 100% masz rację, łzy, nerwica, choroby kręgosłupa, brak życia osobistego i ciągle mało. Wszyscy myślą, że tam jest sielanka a tak naprawdę jest tragedia i jeśli masz rodzinę na utrzymaniu plus kredyty to nie możesz sobie pozwolić na utratę pracy i zgadzasz się na wszystkie warunki, które oni stawiają. Żadne kontrole, inspekcje nie pomogą. Dodatkowo kierowcy też tam nie mają kolorowo latem przy transporcie towaru nie chłodzą "paki" bo jak za dużo zużyją paliwa to muszą płacić. Wyzysk, wyzysk jeszcze raz wyzysk, a i jeszcze jedno za towar, który się psuje też trzeba płacić.

Klientka

Dlatego ja lubie chodzic do sklepu miesnego lukow w piastowie bo nie dosc ze jest swiezy towar to i ekspedientki sa bardzo mile i usmiechniete..

klientka

a ja tam robie zakupy w sklepie Łukowskim w Piastowie i jestem zadowolona z towaru..

monika

Witam, w sklepie Łukowskim w Pruszkowie przy ul. Kościuszki sprzedali mi cuchnące udka kurczaka a wczoraj sprzedali mi śmierdzące piersi z kurczaka, wielokrotnie kupiłam w tym sklepie nieświeże mięso. Nie kupię nic już w tym sklepie i szczerze nie polecam tego sklepu.

POSZKODOWANY

najgorsze mielonki i wyroby nie polecam fuj

anonim

(usunięte przez administratora)

POSZKODOWANY

he kiełbasy sląskiej wiesniro nie jadłas i nie bedziesz jadla tylko umnie na ślasku sa slaskie wuszty a ty jesz 3 gatunku oszukane

Załamany

Byłem pracownikiem w sklepie. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale jeżeli jest stosowany mobbing przez kierownika regionalnego który pracuje od niedaleko roku to tego człowiek nie zniesie. Kierownictwo działy sieci własnej nie wie co robią regionalni. Nie twierdzę że wszyscy są źli ale jedna zawsze się trafi która po trupach idzie do celu i nie dość ze dobija człowieka zastraszającym to jeszcze sieje plotki. Pracowałem uczciwie lubiłem to co robię alw oba doprowadziła mój stan psychiczny do ruiny. Szkoda że szary pracownik nie ma prawa głosu, a regionalna i tak się wybrani a z Ciebie zrobi śmiecia. Mówią że rude to wredne i fałszywe, z tym drugim to się zgadzam. Obrabiarki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie tylko sklepom ale i pracownikom sama sieje dym. Dobrze ze juz nie pracuje mam spokuj psychiczny.

kontrahent

Zgadzam się z poprzednikiem, a do tego pani kierownik w skupie chyba stanowisko uderzyło do głowy. Niby miła, ale jak co do czego to tak potraktuje dostawce że szkoda gadać. Z taki podejściem ta zamiast pozyskiwać klientów to zaczną ich tracić

Karol

Ja jestem rolnikiem który sprzedaje swój żywiec wołowy do Z.M. w Łukowie. Współpracuje tak od około trzech lat. Ale to co się dzieje od początku tego roku z klasyfikowaniem i wagą po ubojową to szczyt złodziejstwa. Jestem bardzo mocno nie zadowolony z takiej współpracy. Jedyne co mogę zrobić w takiej sytuacji to więcej nie sprzedawać żywca. I wszyscy moi znajomi tak właśnie zrobią. Jak prezes nie potrafi pilnować żetelności w firmie to nie nadaje się on na to stanowisko. Dziękuje za współpracę oszuści!!!!

klientka

a co powiecie o obsłudze w Piastowie w sklepie mięsnym Łuków..??

Sklepowa

Każdy kij ma dwa końce. Klient wymaga bo płaci - a sprzedawca dba o to żeby do tych wymagań nie dopłacać więc kradnie i kombinuje ! Przykre jest, że klient może się pomylić - ale sprzedawca - NIE. 60 dkg wędliny to już jest "dupka" nie zdatna do spożycia. Łatwo się zapomina o ciężkich czasach, gdy za tą &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; po rękach całowano. Teraz trzeba oddać za darmo - wtedy będzie pyszne! i nie ma znaczenia , że inni za to zapłacą ? Pierwszy raz przeczytałam stwierdzenie, że przepisy są po to by je zmieniać ! Oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - byle na swoją korzyść bo klient to nasz pan???? Większej bzdury jeszcze nie czytałam. Jeszcze to przywoływanie do grzeczności! Masakra. Nazwać kogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest ok jak najbardziej......ale posądzenie o lenistwo już jest beee ? Jaki problem - zawsze można kupić mielone paczkowane - wtedy waga jest nabijana z opakowania i nikt nikogo nie okrada! Wtedy smacznie wiemy co jemy, nikt nie musi myć maszynek i nie czuje się oszukany i posądzany o lenistwo więc - obrażany :) Pozdrawiam wszystkich sprzedawców. Każdy inżynier czy księgowy zna swoje obowiązki - i nikt mu nie mówi co i jak ma robić. My też się nie dajmy!! :)

Wapniak

Zgadzam się ze wszystkimi opiniami negatywnymi. Pracuje w zakładach to wiem co się dzieje. Jednym słowem WYZYSK. Kierownicy regionalni albo pomogą albo zgnoją zależy od kierownika.Jeśli chodzi o mielenia mięsa podam przykład..przychodzi kobieta i prosi o zmierzenie schab z kością klient nasz pan ;) logiczne ze wszystkich schab z kością nabijasz odporcjowujesz od kości i mielisz PRACOWNICY NIE POWINNI DOKLADAC KASY DO TEGO ZE BRAKUJE TO ZE MIESO MIELONE JEST NA ŻYCZENIE TO JEDNO A JA JAK CHCE SIE MIELONE KUPIC TO PRZECIEZ SA PAKOWANE MIESA MIELONE. Odnośnie wynagrodzeń to fakt zabrane jest wszystko co możliwe talony deputat żywnosciowy zostało pranie fartuchy. Najbardziej boli fakt iż zamawiasz 30 kg a dają wrzuty po 70 kg mięso niby w terminie a śmierdzi. Ludzie pracują bo muszą bo wypłata minimalna ale jest na czas i wcale to nie takie proste rzucić prace jak pracodawcy inni mogą być gorsi!!!! AHA JESZCZE JEDNO KIEROWNICY REGIONALNI POWINNI SAMI STANĄĆ ZA LADE I ZOBACZYC JAK TO JEST JAK MUSISZ SPRZEDAC COS CZEGO NIE ZAMAWIALES A DOSTALEŚ. Najlepiej to gdybać i pouczać.

ekspedientka

Poczytałam sobie nieco wasze żale , komentarze itp. Chciałam Wam przekazać , że jeśli chodzi o odpowiedzialność materialną to macie racje. Ona jest po to żeby pracownicy zapłacili za wszystko czego nie sprzedadzą. Jest to niestety nie złodziejstwo pracodawcy a zwykły chwyt cwaniacki i niestety zgodny z prawem. Wyjście z tej sytuacji jest takie - albo grupowe zwolnienie się z pracy , albo uświadamiać innych, że do łukowa nie warto iść pracować. Osobiście ja mogę na swoim przykładzie napisać jakie skutki są pracy w tej firmie po 1 dżwiga się ponad normę, towar jest w pojemnikach które zawsze trzeba przeważyć a jeden pojemnik potrafi warzyć 40 kg i raz za razem po co najmniej 10 jeden po drugim na wagę- kręgosłup do bani 2 jest stosowany (niestety trzeba to powiedzieć) mobbing psychiczny bo jak można to inaczej nazwać jeśli dwoisz się i troisz aby sprzedać towar to jeszcze słyszysz mało mało mało i tak naprawdę nie ma za nic pochwały a jest bez przerwy informacja w poczcie z centrum dowodzenia o karach- jednym słowem jak byś się nie starała i tak będziesz ukarana 3 firma zabrała wszystko co kiedyś pracownikowi przysługiwało -śniadaniówki, talony na święta Bożego Narodzenia - jeszcze co zostało to 0,80 zł za dzień przepracowany za pranie fartucha Długo by tu wyliczać , niestety nikt na siłę nie zmusza do pracy w tej firmie zawsze można się zwolnić i poszukać czegoś lepszego mit ,że nie mamy wyboru jest MITEM bo każdy ma wybór. Praca jest lepsza gorsza ale jest wystarczy chcieć ją znależć. W każdym razie wszędzie trzeba pracować bo nikt za bezczynność płacić nie będzie. Najważniejsze aby pracować w zgranym zespole to już uważam największy sukces. A i jeszcze jedno ością w gardle stoją wam regionalne ale one nas duszą dlatego bo i one mają zarobek na nas i tyle. Trzymam za was kciuki i głowy do góry z tego OBOZU PRACY jest ucieczka i dzięki Bogu nie ma siatki pod napięciem(jeszcze)

Luiza

Droga Piastowianko. Może zamiast szukać złodziei i oszustów - kup mięso i zmiel sobie sama w domu ?? Dlaczego inni mają płacić za Twoje lenistwo? Normalne jest, że mięso zostaje w maszynce.....a jak dobrze popatrzysz to zobaczysz tabliczkę, że mięso jest wyceniane przed zmieleniem i nie jest to widzimisię personelu - a zarządzenie odgórne!. Nie oceniaj ludzi swoją miarą.

Luiza

To akurat jest normalne. W każdym sklepie wisi kartka informacyjna, że mięso jest ważone i wycenione przed - a nie po zmieleniu. To zarządzenie odgórne a nie widzimisię personelu. Normalne jest, że mięso zostaje w maszynce. Mielenie mięsa jest swojego rodzaju usługą i nie ma powodu żeby sklep pokrywał tego koszty. Zawsze można sobie kupić mięso i zmielić w domu. Za wygodnictwo i lenistwo trzeba zapłacić.

Piastowianka

W Piastowie jest sklep miesny Lukow na Wysockiego,chcialam powiedziec ze sprzedawczynie oszukuja na wadze,jezeli kupuje sie kawalek miesa i prosi o zmielenie,wiec jest wazone przed zmieleniem po zmieleniu nie.Jezeli w domu sie zwazy to mieso to ok. 10dkg.zazwyczaj brakuje.Na rachunku jest waga przed zmieleniem i jest wyzsza niz ta prawdziwa.

Luiza
@Piastowianka 16.03.2016 11:16
W Piastowie jest sklep miesny Lukow na Wysockiego,chcialam powiedziec ze sprzedawczynie oszukuja na wadze,jezeli kupuje sie kaw...

Droga Piastowianko. Może zamiast szukać złodziei i oszustów - kup mięso i zmiel sobie sama w domu ?? Dlaczego inni mają płacić za Twoje lenistwo? Normalne jest, że mięso zostaje w maszynce.....a jak dobrze popatrzysz to zobaczysz tabliczkę, że mięso jest wyceniane przed zmieleniem i nie jest to widzimisię personelu - a zarządzenie odgórne!. Nie oceniaj ludzi swoją miarą.

Renata
@Piastowianka 16.03.2016 11:16
W Piastowie jest sklep miesny Lukow na Wysockiego,chcialam powiedziec ze sprzedawczynie oszukuja na wadze,jezeli kupuje sie kaw...

Tak jest we wszystkich międnych. Nic nowego i chyba logiczne. W domu jak mielisz też Ci zostaje mięso w maszynce nie?. A za te resztki sprzedawczynie mają płacić? Skoro mają odpowiedzialność finansową i rozliczane są z każdego dekagrama mięsa. Miel mięso w domu i po kłopocie. Tu dosyć że Ci zmielą, maszynki nie musisz wyciągać, myć, sprzątać to jeszcze o 10 dag się targujesz. Nie ma nic za darmo. Za wygody trzeba płacić.

mileczka

administratorzy forum zostawiają tylko to co w jakimś stopniu im odpowiada a rzeczy które oczerniają firmę a są tak naprawdę zgodne z faktycznym stanem usuwają co jest tak naprawdę śmieszne...

anonim

(usunięte przez administratora)

Zielonka

@arek powiedz to komuś komu brakuje 5 lat do emerytury i wie że nigdzie indziej pracy nie znajdzie. Pouczać jest fajnie, lecz niestety rzeczywistość nie znika.

lila

MASAKRA towar kilka razy mrożony np.udka tak samo jest z częściami z indyka bywa,ze mieso jest śmierdzące wtedy jest myte w zlewie na zapleczu i sprzedawane jako świeże po normalnych cenach ,no chyba że juz nic się nieda zrobic to wtedy jest przecenione

zosia119
@lila 04.01.2016 19:53
MASAKRA towar kilka razy mrożony np.udka tak samo jest z częściami z indyka bywa,ze mieso jest śmierdzące wtedy jest myte w zle...

w zupełności się z tym agadzam

Poszkodowana.
@lila 04.01.2016 19:53
MASAKRA towar kilka razy mrożony np.udka tak samo jest z częściami z indyka bywa,ze mieso jest śmierdzące wtedy jest myte w zle...

Pani Lilio czy mogłaby być świadkiem w sądzie i powiedzieć co faktycznie dzieje się na sklepach i jak wygląda tam praca?Jeśli tak to proszę o kontakt:beata_w1976@o2.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

lila

oni tak liczą ze zawsze braknie do premi teraz nawet zabrali kwartalną a przyznają od utargów i mało kto się załapie

Pieszy

Sklep Mięsny przy ulicy Rakowieckiej w Warszawie. Podkładanie starej wędliny do aktualnie sprzedawanej. Proceder odbywa się na karajalnicy, która jest ustawiona tak by klient nie mógł zobaczyć skrawków starej zjełczałej wędliny. Pogaduszki z klientkami a kolejka czeka. Kurpulentna sprzedawczyni na zwróconą uwagę (pokrojona wędlina niedbale zawinięta i pognieciona) rzuca wędlinę na wagę i usiłuje kłócić się z klientem.

klintka

O tak promocje są często, ale to nie promocje tylko przeceny, bo albo towar "leci", albo data się kończy. Rzeczywistość drodzy klienci. Prawdziwych promocji jest nie wiele.

klintka

O tak promocje są często, ale to nie promocje tylko przeceny, bo albo towar "leci", albo data się kończy. Rzeczywistość drodzy klienci. Prawdziwych promocji jest nie wiele.

amanda

Zapraszamy napisze na moją pocztę annag-18@o2.pl

jack

Do amanda chcem sie przylaczyc

amanda

Do Milka a co chcesz się przyłączyć im nas więcej tym lepiej

zosia119
@amanda 20.10.2015 14:34
Do Milka a co chcesz się przyłączyć im nas więcej tym lepiej

Witam.Chciałabym się z Tobą jakoś skontaktować, może email podasz?

amanda

Do Milka a co chcesz się przyłączyć im nas więcej tym lepiej

anonim

(usunięte przez administratora)

Zielonka

Chyba nie widziałeś chyba z czego to jest robione. Skąd jest mięso i jak często jadles ich produkty po terminie. Pamiętam jak w tamtym roku pracowałem na komserwach. Kiełbasa w słoiku była już jakiś czas po terminie. Zmienialismy daty na dodatkowy rok ważności. Tyle w temacie co do ich produktów.

POSZKODOWANY
@Zielonka 20.07.2016 04:53
Chyba nie widziałeś chyba z czego to jest robione. Skąd jest mięso i jak często jadles ich produkty po terminie. Pamiętam jak...

oszuści do sanepidu ich podać do warszawy oszukana firma rodzinna

Milka

w jaki sposob sie moge z Panią skontaktowac "amanda"?

amanda

Tak mamy dokumenty i jest nas kilka nie pracowaliśmy razem

BAMBI1985

a w jaki sposob chcecie im to udowodnic? macie jakies pomysly?

amandi 154

witam mam do ciebie pytanie czy za każdym razem spłacałaś niedobór bo my zebrałyśmy się w kilka osób i występujemy na drogę sądową jak ktoś chce może się przyłączyć bo uważamy że te niedobory to tylko naciąganie pracowników żeby było z czego pokryć straty jak ktoś chce się przyłaczyć zapraszamy

BAMBI1985

promocje sa bo towar jest po terminie

klient piaseczno

Droga Klientko z Piaseczna z tego co mi wiadomo to zmienił się personel na Kościuszki. Teraz są tam dwie nowe bardzo sympatyczne dziewczyny(pracują chyba od tygodnia bo wcześniej ich nie widziałem),nie śmierdzi w tym sklepie jak ty to piszesz kierowniczka jest sympatyczna towaru dużo i świeży.Często jakieś promocje i za przyzwoite pieniądze można kupić coś smacznego.Więc na przyszłość nie oceniaj z góry tylko sprawdź ponownie zanim oczernisz jakiś sklep i zniechęcisz ludzi do robienia w nim zakupów.GORĄCO POLECAM TEN SKLEP CODZIENNIE ROBIĘ TAM ZAKUPY. DZIEWCZYNY PRZEMIŁE!!!!!!!!!!

klientka
@klient piaseczno 22.09.2015 22:52
Droga Klientko z Piaseczna z tego co mi wiadomo to zmienił się personel na Kościuszki. Teraz są tam dwie nowe bardzo sympatyczn...

Powodzenia. Dawno tam nie byłam i być może teraz jest już lepiej, choć ciężko mi w to uwierzyć. Bo jeśli kierowniczka jest ta sama to wątpię żeby było lepiej. Zresztą znam zasady w tej firmie i żeby towar był zawsze świeży i nie mrożony a potem rozmrażany to musi być duża rotacja towaru i nie może być narzutów (dokładek do tego co sam sklep zamawia). Ale na pocieszenie napisze, że że to częste praktyki stosowane w tego typu sklepach. Znam to z autopsji-6 lat w tej branży :-)

BAMBI1985

bedac w sklepie na ulicy Wojska Polskiego w Pruszkowie spotkala mnie nie mila sytuacje dowiedzialam sie ze bardzo mila pracowita jak pszczolka dziewczyna zostala zwolniona z pracy.Jak mozna zwalniac uczciwych i tak zwinnych ludzi jak ona?Zostaly te dwie starsze panie ktore sa tak bardzo sztucznie przemile az sie nie dobrze robi.Mam tylko nadzieje ze dlugo tam nie popracuja czego im zycze.

Słońce

Dzień dobry. Również pracowałam w łukowskim sklepie w wyszkowie, byłam kierownikiem sklepu. Nie narzekam. Wszystko zalezy od kadry, i od tego jak sie sprzedaje towar. Kto jest leniem i nie chce pracować to zawsze wszystko skrytykuję. Ja mam bardzo miłe wspomnienia z tym sklepem, kadro Wyszkowsko i dyrekcja łukowską. Pozdrawiam.

Cleo

Wszyscy narzekają a prawda jest taka ze robią to tylko osoby którym porostu pracować się nie chce i wymyślają na kierowników. Normalne że kierownik jest od rządzenia kontroli itd a jak nie pasuje to zmienić pracę a nie mentalność polaka taka jest jak ktoś ma lepiej to trzeba go zjechać po całości. Nigdy nie miałam problemów z kierowniczka wystarczy robić to co do każdego należy a nie siedzieć na papierosie a potem dziwić się ze ktoś się czepia . Ludzie weźcie się do pracy a nie tylko narzekać i narzekać

Dkjyn

Przejdź na rozbiór to zobaczysz niewolników Turrzadzi majster zamówiec icham zero szacunku dla ludzi tylko brak mu pały boby lał po kolei

anonim

(usunięte przez administratora)

Zielonka

Jak tu się pracuje? Ludzie są zwyczajnej gnebieni. Ochrona żyć nie daje, a szanowny pan Stokłosa potrafi nawet ludzi wiezic. Około miesiąca temu na samym tylko dziale o nazwie konfekcja 3 osoby w ciągu 2 tygodni karetka zabrała. Tu jest zwykły wyzysk, a ludzie są oszukiwani zarówno na umowach gdzie zleceniowke potrafią ci dac na rok albo i dłużej, jak i pieniądzach. Np. Osoba pracująca na nocy zarabia maksymalnie 1700zł i to jak jej premii za jakąś blachostke nie zabiorą. Osoba na zleceniowce zarabia 1500-1600 zł. I jeszcze na dodatek ludziom żyć nie dają. Mięso często jest sprowadzane z zagranicy. Nie chcecie wiedzieć nawet co tam z nim przedtem robili. Ostatnio np. Wróciło 30 ton mięsa ponieważ daty ważności nie wytrzymało. Pozdrawiam Pracownik tego szamba jakim są te zakłady.

Zostaw opinię o Łmeat-Łuków S.A. Zakłady Mięsne Centrum Dystrybucji - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Łmeat-Łuków S.A. Zakłady Mięsne Centrum Dystrybucji