Zakłady Mięsne Łuków

• Jeziory
  • Karwacz
  • Zalesie
  • Ryżki
Łuków - Zakłady Mięsne Łuków Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Łuków
  5. Opinie o Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Opinie o Zakłady Mięsne Łuków Łuków

Nie przegap nowości o Zakłady Mięsne Łuków S.A.!

Inka

30.01.2023 11:20

Wielka Siostra wysyła cieciów na kontrolę do sklepów, przebrani buszują w ladach i na półkach chwilo jako ' specjaliści od żywności '. Czegoś takiego jeszcze nie było !!!

02.02.2023 05:53

Niech jeżdżą i sprawdzają a później ala protokoły itp a KR będą się tłumaczyć ... Sklep za sklepem zamykany to nie będą mieli co sprawdzać Jestem w szoku jak się wszystko sypie
Marta

20.11.2022 15:02

Witam!Jestem przyjęta na okres próbny,czy należą mi się bony chodzi oczywiście o święta?

17.12.2022 21:44

Zawsze każą podpisać odpowiedzialnosc materialna przy inwentaryzacji, nie podpiszesz - nie pracujesz

01.01.2023 07:30

Oferują najniższą krajową. W Trójmieście i w Warszawie zarobki są trochę wyższe od najniższej krajowej. Ale to też nie powala na kolana. Są firmy gdzie płacą więcej bez podpisywania odpowiedzialności. Dziwię się że ludzie siedzą w zm łuków. Szczególnie że kierownikiem jest ktoś, kto nie liczy się z ludźmi, wszyscy którzy tu pracują to wiedza o kogo chodzi.
Justysia

11.12.2020 22:45

Takie bzdury jakie ja tu czytam, to się w głowie nie mieszczą. Same wyssane z palca rzeczy. Pracuje w tej firmie 7 lat, i jeszcze ani razu nie spotkałam się z tym wszystkim co tu czytam. Jaki jest cel opisywania takich bzdur??? Do sądu to trzeba podać Was, za takie bezzasadne opinie. 1500 za targety???? Obcięte pensje przez bony????? Czy wy czytacie wogole co piszecie???? Robicie z tej firmy najgorsze zło jakie mogło was spotkać. Dobrze ktoś tu napisał, że jak się nie podoba to wypad. Z niewolnika nie ma pracownika. Jak gdzieś płacą więcej i jest taka super atmosfera to do widzenia!!! Daja gdzie indziej na święta więcej kasy czy bony to idźcie tam, po co męczycie się z Łukowie. Ręce opadają jak ja to wszystko czytam. Żal mi was wszystkich, biednych, psychicznie wykończonych... Co to z was Łuków nie zrobił. Uprzedzając wasze głupie komentarze to nie, nie jestem żadna regionalna, i nie nie siedzę za biurkiem obok Pana P.

22.07.2021 16:29

Pani prezes , chyba nie powinna się w tym temacie wypowiadać .
Były

28.12.2022 21:27

Bo to prawda
klient z soboty

14.09.2021 13:08

Sklep 1 w Łukowie wzór dla wszystkich, nie ma konkurencji ...
Barbara

21.09.2021 18:39

To raczej tak we wszystkich sklepach niestety
Bercia

17.11.2022 09:32

Niestety tak w każdym ich sklepie jest po kilka razy rozmrażanie a co do wędlin to niestety też mrożone i po dacie
Nieswoj

16.11.2022 14:21

Załadunek w Łukowie TOTALNA PORAŻKA.Zeby kontener mrożonki ładować 9 godzin toć to k... wa skandal. W innych zakładach 3, max 4 godziny a tutaj 9 godz. Łażą jak ćmy po zakładzie i wzajemnie się szukają. Z DALEKA OD TEJ FIRMY
Xxx

10.11.2022 21:42

Nie pracuje w tej firmie dwa lata. Mam swoje produkty, które lubię. Zakupy zrobiłam, obsługa perwekcyjna. Tylko gdzie wasze wyroby?. (usunięte przez administratora) totalny. Gdzie spiżarnia, jak wyglądają żywiecka i krakowska sucha. Aż szkoda. Nawet salami śniadaniowej nie poznałam. Współczuję ludziom którzy tam pracują. I pozdrawiam, stara kadrę.
Tomasz i Anna Kownaccy

21.10.2022 20:16

Przejazdem wstąpiliśmy do sklepu w Staszowie bardzo miła obsługa. Pani kierownik wspaniała osoba dziękujemy za smaczny przepis na żeberka w miodzie a mięsko 1 klasa. Napewno wrócimy ☺
Kate

10.10.2022 15:39

Straszna firma, mają księgowe Ukrainki, które nie znają się na księgowości, nie polecam nikomu , lepiej omijać szerokim ŁUKIEM, pracownik jest nikim, kierownik regionalny wyzywa od tumanów, mięso bardzo złej jakości

13.10.2022 21:50

Bo ci co mądrzejsi to się pozwalniali. I bardzo dobrze. A ktoś na nich musi robić więc znaleźli (usunięte przez administratora) Długo nie popracują. Przejrzą szybko na oczy. Dobra rada wielkiego pana kierownika to nagrywać rozmowy.
Były na szczęście pracownik

07.09.2022 12:50

Wraz z likwidacją sklepu dokumenty pracownika który przebywa na urlopie wychowawczym zostały wysłane do utylizacji,a nie odesłane pracownikowi,nawet nikt nie zadzwonił żeby przyjechać,Żenada ta firma ,mam nadzieję że już tam nie wrócę :)
ML

27.09.2022 10:22

Zakład pracy nie raczył odesłać dokumentów na adres domowy,a pracownicy sklepu mieli to daleko gdzieś .

10.10.2022 10:01

Chodzi o książeczkę sanepidu,byłam zmuszona wyrabiać nową i ponieść koszty, ciekawe bo jak trzeba było płacić manko na sklepie to znali adresy do domu....żenada ta firma

05.08.2022 07:20

Niestety muszę stwierdzić że zakład nie liczy się z pracownikami z dużym stażem zamykają sklepy a propozycje pracy dla pracowników dają 60 kileteow od miejsca zamieszkania tylko po to aby nie dać odprawy. Przykre jak nie liczą się z ludźmi

07.09.2022 05:51

Góra nigdy nie otworzy oczu. Najlepiej by było zmienić cały zarząd. Ale to jest niestety niemożliwe. Rączka rączkę myje. Mnie to już rybka, bo na szczęście już tam nie pracuje. Ten koszmar się skończył na czele z panem p. Życzę szybkiego upadku tej firmie.

24.09.2022 08:12

Nie
Były na szczęście pracownik

19.08.2022 21:32

Czy to normalne że po likwidacji sklepu dokumenty pracownika który przebywa na urlopie wychowawczym trafiają do utylizacji?w nie są odsyłane na adres pracownika lub żeby po nie przyjechał?firma dno ,teraz trzeba wyrobić duplikat i niestety zrobię to na koszt firmy,jak dobrze że tam już nie pracuję i nie wrócę

07.09.2022 13:02

Niestety nie poczuwają się ,twierdzą że to wina pracownika który nie zabrał ze sobą książeczki zdrowia...będą się zasłaniać paragrafami i innymi kodeksami..
Nn

05.09.2022 10:25

Nie kupujcie w Legionowie stare mięso i wędlina robi się zielona. Sprzedaja stare.
Judyta

05.07.2022 15:54

Tak chamskiej i niezadowolonej ekspedientki jaką dziś miałam nieprzyjemność spotkać na ul. Gagarina w Warszawie jeszcze w swoim marnym życiu nie spotkałam. PANI AGNIESZKO!!! Odrobina uśmiechu i empatii!!! Obym więcej nie trafiła na Pani zmianę.
barbara T.

04.07.2022 12:07

Po złożonej reklamacji na jeden z produktów firmy, otrzymałam ekspresowe, korzystne dla mnie załatwienie sprawy!!!! ...Kupowałam i będę nadal kupować wyroby Firmy!!!!.Oceniając ją jako rzetelną działającą dla i na korzyść klijenta.

15.06.2022 22:56

Szukam kierowców którzy wywalczyli odprawę z zakładu
Klient

11.06.2022 10:22

Witam, w waszym sklepie firmowym w Gdyni strasznie śmierdzi octem. Jedyne skojarzenia to takie że moczone są kiełbasy i mięso. Ruch jak zauważyłem mocno się ukruszyl więc i towar zaczął źle się sprzedawać. Nie dziwię się spadkiem klientów gdyż panie są bardzo opryskliwe i bezczelne. Kiedyś robiło się tam zakupy z przyjemnością, teraz to ten sklep najlepiej omijać szerokim łukiem.
Anna

11.06.2022 21:48

Niestety też odniosłam wrażenie dziwnego zapachu na sklepie. Kiedyś były tam kolejki, teraz świecą tam pustki. Lubiłam robić tam zakupy, towar był świeży, ceny przystępne i jakość była odpowiednia. Teraz wszystko odbiega od normy. Wędliny po dwóch dniach nie nadają się do jedzenia . Mięso w czasie gotowania się pieni. Przestałam robić tam zakupy. Jedyne co kupuję to karmy dla psów. Jeszcze to mój pies chętnie zjada

05.06.2022 10:24

Czy rozmowa rekrutacyjna w Zakłady Mięsne Łuków S.A. odbywa się również w języku angielskim?

11.06.2022 19:42

W ruskim teraz
On

06.06.2022 19:41

Jakie warunki przyjęcia są na maszynistę chłodniczego i czy muszę mieć doświadczenie

01.03.2022 12:43

Jeżeli ta firma szanowala by siebie i pracowników nie miala by problemu z obsadą stanowisk,tak jak to bylo w dawniejszych latach.Kiedyś pracownik tej firmy mógł czuć sie dumny ze tam pracuje. Od kiedy zaklad został sprzedany zaczęło być coraz gorzej,a teraz to już jest tragedia,nikt kto ma trochę rozumu nie chce tam pracowac,mlodzi tylko zobaczą i uciekają,zostali tacy co mają niewiele do emerytury i pracownicy z Ukrainy
Była pracownica

05.03.2022 20:13

Wszystko co napisałaś to prawda i znam to z własnego doświadczenia ...(usunięte przez administratora) Przepracowałam w tej firmie kilkanaście lat i bywało różnie raz lepiej raz gorzej jak wszędzie ale PP to osoba , która rozwaliła i nadal vwg mnie rozwala system...Wg mnie sklepy firmowe powinny skupiać się na sprzedaży asortymentu firmy a już od dłuższego czasu ważniejsze są towary obce to jakieś chore ...tak wiemy marża its ale czy takie było założenie firmy Można sobie robić piękne stoiska i wprowadzać różne towary a jak nie szanuje się ludzi to niestety nie będzie miał kto pracować i jak widać non stop szukanie pracowników na wszystkie rejony to właśnie z tego wynika...

04.06.2022 20:01

Pracowałem tam 12 lat i o 12 za długo teraz walczę z nimi o odprawe żenada

07.04.2022 09:57

11.04.2022 07:31

(usunięte przez administratora) Poklepuje go tylko po plecach jak to on świetnie wszystkim zarządza. A to że dobrzy pracownicy się zwalniają, nic nie znaczy. Najważniejsze że tabelki się zgadzają. Regionalne zasuwają za lada bo jest brak ludzi do pracy. Ale może to dobrze, zobaczą co znaczy ciężka praca

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zakłady Mięsne Łuków?

Kontakt - Zakłady Mięsne Łuków S.A.

Przemysłowa 15 21-400 Łuków

Grażyna

05.03.2022 11:15

Co robicie z towarami obcymi po terminie?
Sklep

03.03.2022 08:40

Poziomu firmy nie powstydziłby się Bareja. Kadrowa rekrutuje i nie wie na jakie stanowisko przeprowadza rozmowę. Wystawiają po kilkanaście razy oferty ba to samo stanowisko. Jak dzwonię i pytam o ofertę to nikt nie potrafi nic odpowiedzieć. Nie odbierają telefonów. Stawka to tajemnica, dopiero przy zatrudnieniu okazuje się że a te akcyjne wynagrodzenie to najniższa krajowa.

29.01.2022 18:20

Czy szukają kogoś aktualnie w firmie Zakłady Mięsne Łuków S.A.?
Zakłady Mięsne Łuków S.A.

28.02.2022 11:40

Dzień dobry, tak firma rekrutuje obecnie na wiele stanowisk. Aktualne oferty pracy można znaleźć na stronie www w zakładce KARIERA (zakładka widoczna na dole strony) oraz na portalu pracuj.pl i OLX. Powodzenia!

23.02.2022 00:35

Nie wiem czy we wszystkich sklepach tak zmieniają pracowników jak w Łomiankach. Pani regionalna trajtuje pracowników nie zbyt dobrze zwraca uwagę przy klientach kiedyś aż się chciało przychodzić na zakupy jak był stary personel ale to wszystko wina Pani regionalnej potrafi powiedzieć że jesteś za stara i mózg nie tak pracuje i było jeszcze wiele sytuacij niech wie że karma z podwójną siłą wraca

24.02.2022 18:12

Ich kadra niedługo pójdzie na psy bo im nie zależy na pracownikach .dla nich pracownika można zdeptac i wyrzucić

25.02.2022 08:55

Unich ręka rękę myie oni doskonale wiedzą co się dzieje
Pracownica...

30.10.2020 17:06

Witam, chciałabym zapytać czy firma zamierza w jakiś sposób wynagrodzić pracownice, stojące za lada, które mimo obaw wciąż pracują, narażając siebie i swoje rodziny na zarażenie Covid_19. Są osoby, które poszły na zwolnienie, są osoby które się zwolniły, ale jest duża grupa pracownic, które codziennie przychodzą do pracy i mają kontakt z setkami osób. Pozdrawiam

22.07.2021 17:12

RACJA. Pazernym trzeba powiedzieć NIE.
Byla pracownica

28.01.2022 19:02

To może u cb na sklepie. Człowiekowi nie chcieli przez ponad 2lata dac urlopu. Non stop odwoływany przy malutkich dzieciach. Zasuw że że ryj człowiek padał i jeszcze pensje obcinali. Olewka totalna że nawet n można było do łazienki wyjść bo się prawa do tego nie miało! Tak si pracuje na sklepach łukowskich w piasecznie !

08.12.2021 12:43

Witam wszystkich ile mozna tam zarobic ?

22.12.2021 21:40

Nie podpiszesz - nie pracujesz
Byly pracownik

28.01.2022 18:53

Tak placic im za wszystko. Mieliśmy jakieś procenty na straty i co z tego jak wystarczyło że w paczce w waku uzbierało sie do pół kg osocza i to szło w straty a my za to placilismy. Robili nam narzuty z miesa I wedlin które u nas nie schodziły a wiadomo jak się nie sprzedały płaciłyśmy ze swojej kieszeni. Rejonowa do (usunięte przez administratora) tylko na kawkę do pani kierownik przyjeżdżała. Trafiłam na zwolnienie tydzien czasu bo ruszyc si nie mogłam po zasuwaniu za 2osoby. Po zwolnieniu dostalam wypowiedzenie. Śmieć na sali ale cieszę się ze się uwolniłam z tego (usunięte przez administratora).
Std

13.01.2022 18:26

Parówki EXTRA KTORE BYLY NAJDROZSZYMI JAKIE JADLEM TO PORAZKA GOZKIE TWARDE NIE POLECAM

21.01.2022 07:04

Ta firma już od dawna spada (usunięte przez administratora). Jakościowo pozostawia wiele do życzenia. Wędliny szybko robią się obślizgłe, suche kiełbasy pleśnieją, a konserw to nawet bezdomny kot nie chce jeść
Tomasz....

06.01.2022 15:49

Jakie auta służbowe mają do dyspozycji handlowcy. Jakaś wielka tajemnica.....ktoś coś. Pewnie fabie w gazie ....
Anna

07.01.2022 05:10

Toyota Yaris, kiedyś Hyundai i20

07.01.2022 08:09

A co są pytania czy tylko wolna myśl?
Ko

28.12.2021 13:13

Firma która nie szanuje i nie docenia pracownika ani jego starań. Odpowiedzialny za wszystko jest pracownik. Ani kierownik regionalny ani nawet wyżej nie chcą pomóc bo uważają że nie ma problemu i trzeba wziąć się do pracy i nie narzekać . Od kierownika usłyszałem że nie mają znaczenia moje argumenty . On ma przed sobą zestawienie i liczby i to ma znaczenie.

29.12.2021 14:30

No tak!!! Te słynne tabelki, wyniki i koszty sklepów. Wszystko kręci się tylko wokół tych (usunięte przez administratora) tabelek. A pracownik ma zasuwać za dwóch i o nic się nie upominać. Bo jak najlepiej poprawić wyniki??!?? Zwalniając pracowników. A gdyby nie Ci pracownicy to tej firmy by nie było. Z dniem w którym rozwiązałam umowę z tą firmą był moim najwspanialszym dniem w życiu. Koszmar się skończył. I żałuje że tak długo z tym zwlekałam. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że są jeszcze pracodawcy na tym świecie, którzy doceniają pracownika a i jeszcze Ci potrafią powiedziec słowo DZIĘKUJĘ.
Gość

08.12.2021 08:15

Pracowałam w Zakładach Mięsnych Stokłosy, teraz jest to Łuków, uwaga w 2022 będzie 9 lat i modlę się żeby sklep nie przestał istnieć. Czasy mamy okrutne i konkurencji nie brakuje, zważywszy że tu jest mała miejscowość. Praca jest ciężka, odpowiedzialna to prawda. Niestety jest to praca, która wymaga trochę kreatywności, myślenia strategicznego. Nic na tacy nikt nie poda, trzeba dobrze myśleć, żeby towar sprzedać a nie zmarnować. Jako śmieszny kierownik zarabiam po prostu śmiesznie to fakt, ale nie zamieniłam bym tej pracy na market czy galerię itp.
Klient

11.12.2021 17:14

W końcu ktoś jest zadowolony ze swojej pracy. Popieram Gościa, ponieważ każda praca wymaga kreatywności i przewidywania co może się stać gdy nie zabezpieczymy dobrze towaru. A mięso wymaga tego najbardziej. Wielki uklon????

22.12.2021 21:43

Jest coś takiego jak prowizja od obrotu. Oczywiście to też firma ucięła, (kiedyś był wyższy procent prowizji), jak dali pracownikom niby podwyżki. Śmieszne bardzo.
Zadowolona

02.12.2021 08:33

Nie mam pojęcia dlaczego pracownicy mówią takie brednie o swoim zakładzie pracy. U każdego pracodawcy jest źle ale wy tego nie wiecie ponieważ widzicie tylko swoje podwórko. A może wam się nie chce pracować strzelacie totalna olewke nie dbacie o towar który zamawiacie i z tego tworzą się problemy. Pomyślcie o tym co piszecie i nie szargajcie opinii innych ludzi. Na pewno są pracownicy którzy sobie chwalą pracę, na pewno chcieliby podwyżki ale musi być coś za coś. Trzeba być pozytywnie nastawionym do życia i się uśmiechać w dzisiejszych czasach trzeba się szanować i być życzliwym dla innych. Z niektórych wpisów czuję jadowity jad który słowami zabija. Zadowolona

11.01.2021 09:14

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Zakłady Mięsne Łuków S.A.?
Pola

21.10.2021 15:28

Zdrowie wypruwasz , a później podziękują Ci kombinując , jak Cię wywalić nie płacąc odprawy, tam liczą sie tylko tabelki , nie człowiek , pracownik , który pracuje na tych (usunięte przez administratora) :(

23.11.2021 14:27

Bo to wszystko prawda
Paulina

01.10.2021 21:46

Cześć. Dzięki za ostrzeżenie o firmie. Całe szczęście, że nie podpisałam jeszcze umowy. Dzięki!
Beata

03.10.2021 06:54

Ciesz się dziewczyno.ze w to nie weszłaś bo jest coraz gorzej
Paulina

05.10.2021 10:26

Żebyś wiedziała, że się cieszę. :) Po tych opiniach odetchnęłam z ulgą, że nie podpisałam umowy, a najpierw przeczytałam komentarze i sklepie tutaj na forum.

07.09.2021 10:44

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Zakłady Mięsne Łuków S.A.?

07.09.2021 17:22

Najniższa krajowa i co 3miesiace płacisz manka????????????????
Robol

10.09.2021 17:12

Tylko że na umowie nawet najniższej krajowej nie ma niektórzy 2200 brutto

07.09.2021 17:21

Człowiek wierny firmie chory chodził i nic nie mówił a gdy przyszedł czas na wyleczenie zdrowia które stracił przez firmę to odrazu cię zgłaszają do ZUS mam pytanie jeżeli wiecie coś o uszczerbku na zdrowiu spowodowane przez zakład za ciężkie zeczy które się dźwigało czy mogę domagać się odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu

06.09.2021 20:18

Czytając te opinie odnoszę wrażenie że tylko na sklepach firmowych jest źle. Ale na produkcji i w handlu to już super.
Rr

07.09.2021 08:57

Jakby było tak dobrze tyle regionalnych i dyrektorów by nie odeszło
Rr

02.09.2021 07:31

Ciekawe czy wszystkich,którzy piszą niewygodne dla nich komentarze blokują żeby nie mogli prawdy napisac
Prezes

24.04.2021 00:13

Kotlet z psa, pomielony razem z budą. I z suką.

22.07.2021 17:06

w Kambodży Pana kochają.
Aska

02.07.2021 05:08

Witam jak wygląda teraz u was inwentaryzacja duże braki czy poprawa

22.07.2021 17:02

w każdym sklepie są braki . Tylko mówią wam o tym ja chcecie się zwolnić
Konsument

27.01.2021 18:46

Poprawcie jakość swoich wyrobów bo łuków pójdzie z torbami, spotkałem przedstawicielkę waszej firmy i na moje sugestie co do jakości wyrobów odpowiedziała że mogę kupować u innego producenta,kogo wy zatrudniacie
gc

21.07.2021 14:48

to chyba nie kupuje Pani w Łukowskim sklepie

22.07.2021 16:55

nie doczeka się pan, ponieważ polityka firmy na to nie zezwala. mają aspiracje jak Amazon

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne Łuków S.A.