Ktoś tu pisał ze z zarobkami zle nie było ale zawsze mogłoby być lepiej. a dali wam ostatnio lepsze podwyżki czy raczej dalej jest średnio z kasa?
Dalej średnio ale odkąd odszedł poprzedni prezes przynajmniej już nikt nie składa obietnic, których potem nie dotrzymuje.
W ostatni piątek, jak co roku, odbyła się impreza integracyjna dla wszystkich wspaniałych osób współtworzących Altar. Zobaczcie kilka zdjęć z tego wydarzenia, które jeszcze mocniej utwierdziło nas, że mamy team super ludzi, a swoją skuteczność i profesjonalizm opieramy również na dobrych relacjach.
Niestety z powodów zdrowotnych w integracji nie mogła wziąć udziału Magdalena Borys, Prezes Altar, jednak udało się jej wirtualnie przekazać kilka słów do zespołu.
Nie możemy się już doczekać kolejnych spotkań! :)
Dziękujemy za Waszą obecność na naszym profilu w serwisie GoWork. Tutaj możecie dzielić się swoimi opiniami na temat naszej firmy lub dowiedzieć się o niej więcej :)
Na sam początek zapraszamy również do kontaktu na adres – [email protected] Na pewno postaramy się odpowiedzieć na Wasze pytania.
Dziękujemy za wszystkie, dotychczasowe pochwały oraz za konstruktywną krytykę. Dzięki Waszym uwagom będziemy w stanie wpłynąć na usprawnienie działania naszej organizacji.
W Altar stawiamy na ludzi i dobre relacje. Wspólnie tworzymy innowacje, które wprowadzają realne zmiany (m.in. w biznesie). Wierzymy w te produkty oraz w umiejętności osób, które je tworzą i promują
Czy Altar zatrudnia studentów?
Najdziwniejsza rozmowa, na której byłem. Zapytano mnie na samym początku, czy mógłbym pracować w jednym zespole z ... nekrofilem. Co to w ogóle ma wspólnego z programowaniem? No ja pierd...!
Czy mógłbyś pracować w jednym zespole z nekrofilem?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Wiecie, czy Altar udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
Jeśli pracownik ma potrzebę, aby mu udostępnić komputer przenośny do wykonywania pracy zdalnej, to jak najbardziej go dostaje. Telefony służbowe posiadają pracownicy, którzy w zakresie obowiązków mają kontakt z Klientem oraz Liderzy poszczególnych zespołów.
Wszystkie tryby pracy są do wyboru pracownika: stacjonarna, hybrydowa (bez określania ilości dni w biurze) oraz całkowicie zdalna.
A po co komu telefon do pracy zdalnej, skoro jest Teams i inne komunikatory? Znowu ci nie wyszła prowokacja, dyletantko z PR.
Atmosfera: bardzo luźna i fajna, w żadnej innej firmie nie czułx się tak swojsko, chociaż zdarzają się pojedyncze wyjątki, gdzie aż strach się do kogoś odezwać z pytaniem, bo nam rozbije głowę o futrynę i nam na nią nasika Zarobki: no coż. Na kieleckie warunki nie jest źle, ale zawsze mogłoby być lepiej. Tym bardziej, że ostatnio ciągle coś się dzieje, jest widoczny rozwój, są perspektywy, to niestety, ale mój portfel jakoś zbytnio tego na razie (mam nadzieję że tylko na razie) nie odczuwa No i też fajnie byłoby mieć tego nowego lapka i telefon co dwa lata, a nie tyrać to aż przestanie działać
Czy Altar zapewnia kartę multisportu?
Jesteśmy ukierunkowani na wspieranie różnych form aktywności fizycznej preferowanych przez naszych pracowników. U nas zdecydowanie wygrywa basen, dlatego dajemy do wyboru aż trzy. Grupa z werwą korzysta z gokartów, a inni ćwiczą na siłowni. Jeśli chcesz wiedzieć więcej, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.
Tego już się nie da zdzierżyć co się dzieje z tą firmą. To woła wręcz o pomste do nieba! Niedawno na głównej stronie Altaru (altar.com.pl) pojawiło się zdjęcie z dwoma homoseksualistami. Tak - na głównej stronie! Przekaz jest jasny: biznes nie idzie, nowych klientów nie ma, to pójdźmy z duchem czasy i bądźmy "nowocześni". Może jakaś lewacka organizacja się nami zainteresuje, może da nam jakieś zlecenie, może Wyborcza o nas napisze i przyciągnie to jakiegoś klienta. A pracownicy chodzą jacyś tacy zawstydzeni, przemykają chyłkiem korytarzami, wolą nie dyskutować na ten temat i ogólnie atmosfera jest jak w grobie. Panowie z Zarządu: to nie Warszawa i tutaj pracują jeszcze ludzie z jakimiś wyższymi wartościami, a nie tylko nażreć się, obejrzeć TVN i przeczytać Wyborczą. Chyba już całkowicie starciliście kontakt z rzeczywistością!
Dobrze napisane i pełna zgoda! Od siebie dodam że gdybym chciał zarabiać 5 razy wiecej i pracować w Warszawie, to bym pracował. Do tej pory przed tym siedliskiem wszelkiej maści zboczeńców i wykolejeńców powstrzymywała mnie jakaś taka mimo wszystko przyjazna atmosfera w Altarze no i ludzie jeszcze nie tak zepsuci i wyzuci ze wszelkich wartości (nie wszyscy oczywiście). Po ostatnim numerze Altaru sam nie wiem co o tym myśleć. Jeszcze brakuje, żeby na strychu zrobili mieszkanie dla kilku muzułmańskich darmozjadów i ich sobie zaprosili. Na razie mam kaca moralnego, ale zaczynam powoli myśleć że lepsza Sodoma i Gomora w Warszawie niż tutaj, bo teraz jaka to różnica?
No i stało się. Dostałem nową pracę w Warszawie. Zarobki na start 19 tys. brutto, potem więcej. Plus elastyczne godziny pracy. Mam czas na decyzję do 16 lutego. Czy Altar da więcej?
Co sądzicie o imprezach integracyjnych w firmie Altar? Czy często się odbywają? Czy pracownikom podoba się organizacja, hotele, atrakcje? Jakie wrażenia po ostatniej imprezie? Czy było dużo alkoholu? Czy towarzystwo dopisało?
Czy można w Altar liczyć na jakieś dodatki?
Dodatki to ważny element wynagrodzenia. Też chcę wiedzieć czy są możliwe w tej firmie. To jak?
Nie ma. Jeśli już się zdarzy to 500-1000 raz w roku. Trzynastek też nie ma. Za nadgodziny płacą, albo sobie odbierasz - ale ileż można pracować w nadgodzinach?
Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w Altar?
Nigdy nie ograniczam takiej możliwości. Ścieżka kariery zależy tylko od Ciebie i Twojej kreatywności i/lub ambicji. Zachęcam do podjęcia wyzwania, przekonaj mnie tylko do siebie i pomysłu na siebie
witam, jestem zainteresowany pracą jako konsultant ds. systemów contact center do zespołu handlowego. Proszę o aktualne informacje, za wszystkie będę wdzięczny, chodzi mi głównie o warunki finansowe, możliwość realizacji planów, atmosferę pracy.
Prosimy o przesłanie swojego CV, zgodnie z wytycznymi w ofercie opublikowanej na naszej stronie internetowej.
Zarobki to bardzo indywidualna część ustaleń i na forum nikt nie poda bo to zależy od wielu warunków!
Jak z zarobkami w Altarze? Nie wiem czy sobie (usunięte przez administratora) zawracać. Ponad 300 opinii i nic o kasie?
Warto jako .netowiec pchać się tam na juniora w javie? Na jakie pieniądze można liczyć na początku?
Czy jako pracownik firmy mógłbyś napisać na jakie można liczyć stawki na poszczególnych stanowiskach? Na pewno bardzo to pomoże kandydującym do pracy w Altarze.
Jak wrażenia po zmianie Prezesa Altaru? Trochę czasu już minęło, sytuacja okrzepła i na pewno można już coś powiedzieć. Jest lepiej? Gorzej? Firma ma szansę na rozwój pod nowymi sterami? Napiszcie coś wiecej.
Witam Obecnie pracuję jako analityk biznesowy w Krakowie, ale z powodów rodzinnych od nowego roku chcę się przenieść do Kielc. Czy w firmie Altar poszukują analityków? Czy mam szansę na takie stanowisko? Nie ukrywam, że chciałbym w życiu zrobić karierę i w przyszłości zostać przynajmniej dyrektorem. Czy w Altarze jest to realne? Czekam na rzeczowe odpowiedzi.
Co Wam się najbardziej podoba w pracy w Altarze? Piszcie śmiało.
Moje sugestie dla Altar: Więcej profesjonalizmu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zbankrutować

Jak się pracuje w Altar Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Altar Sp. z o.o.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Altar Sp. z o.o.?