3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

połek

05.05.2013 23:51

gg 37213230 :)

05.05.2013 13:10

Poła .. daj numer gg :)
    poła

05.05.2013 10:45

witam czytam te różne opinie i mam mieszane zdanie jednak zawsze znajdzie się ktoś kto bedzie narzekać ale i zapewne nie wszedzie jest kolorowo, mimo to zastanawiam sie nad wyjazdem z tej firmy i chciałbym pogadac z kims konkretnie jak tam wygląda praca jakie warunki itp dlatego prosze o kontakt kogoś normalnego kto mógłby udzielić mi cennych i prawdziwych informacji:)
    marcin

02.05.2013 20:34

wowo w jakiej firmie pracowałeś ?

02.05.2013 20:11

Ola ..Izkaa bylyscie juz przez Ruigroka w Nl? A gdzie pracowalyscie?

02.05.2013 17:03

Nie ja na akcje nie jade ja jade w to samo miejsce co w zeszlym roku do sadzenia kwiatow..no 7tyg.glowa w dol po10godz.ale holendrzy sa super gostki panowie po50lat.ale atmosfera ok.i w sumie ja z nimi rozmawialem a oni zglosili to do biura bo inaczej pewnie ciezko z wyjazdem.

01.05.2013 23:18

jedna firma akcji nie ma ..
    Izkaa

01.05.2013 23:13

ale jak na akcję 11 maja? jak wyjazd był dzisiaj....

01.05.2013 22:35

Wowo jeśli jedziesz na akcję to się opłaca.. a mówili Ci coś czy opłacają przejazd ? Ja jutro do nich zadzwonię .. Co Ci w biurze powiedzieli o tj akcji?
    Hym

01.05.2013 20:24

marines - 2013-05-01 19:14:16 Hej, Wie ktoś czy aby wyjechać z Ruigrok należy mieć konto walutowe? A może oni sami zakładają dla pracownika konto holenderskie? dziękujeJuż nie zakładają. Lepiej mieć walutowe, aby móc pobrać w Polsce pieniążki w euro. Tam na miejscu można pobrać normalnie z każdego konta, ale jak się wraca do pl to wszystkie pieniążki są automatycznie przeliczone na złotówki. Pozdrawiam.
    marines

01.05.2013 19:14

01.05.2013 13:39

bo moja znajoma jedzie:) nie znam szczegółów, bo tak tylko mi wspomniała . I moim zdaniem nie bardzo się opłaca, 6 dni.

01.05.2013 10:40

ja mam jechac 11 maja z rzeszowa ,,,ale czy samemu sie oplaca jechac na 6 dni ....1600km???

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

Praca na wózkach widłowych

30.04.2013 19:02

A skąd wiesz o tej akcji ? ja z miłą chęcią bym pojechała.. kiedy w ogóle się zaczyna ? samemu się opłaca przejazd .. ?

30.04.2013 18:53

ale ja nie jadę,. Tylko pytam. Na 6 dni za wiele osób raczej nie pojedzie. A kiedy dostałaś ofertę na czerwiec ?

30.04.2013 18:41

Izka jeśli możesz podaj e-maila do siebie, mam kilka pytać o tą akcje :) Pozdrawiam

30.04.2013 18:34

Jadę z Rzeszowa, ale w 1 tyg czerwca :)

30.04.2013 18:31

A kiedy ta akcja ???

30.04.2013 13:57

Jedzie ktoś na akcję 6 dniową ?
    ted

30.04.2013 00:50

jak chcesz to ci zalatwie cztery zaswiadczenia ze nie byles karany.To wszystko lipa bo wysylasz te papiery np.faxem.A z faxsem i skanerem jest roznie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

29.04.2013 23:48

Na aldi pracowalem ale jej juz nie ma wcale nie bylo tak zle wybieram sie w maju moze ktos z rzeszowa jedzie?

26.04.2013 21:47

Przez pośrednictwo Ruigroka, w jakich firmach pracowaliście ?
    ppp

26.04.2013 10:54

Ja też słyszałem, że od maja mają mieć nowe oferty.
    Grzechuu

25.04.2013 19:17

hej, dostałaś ktoś jakąś ofertę? bo ponoć mają być jakieś na maj

24.04.2013 20:00

jeśli masz do pracy nie więcej niż 10km to jeździ się rowerem
    Draxen

23.04.2013 15:38

Draxen - 2013-04-23 15:36:46 jaa - 2013-04-22 20:45:04 tak, jak ma się dalej niż iles tam km to jeździ się z ludzmi samochodem a rowery daje firma . KTOS się wybiera niedługo ??Siemka no ja mam zamiar teraz w sobote jechać z kąd jesteś ? jak by c moje gg 781059791059 to nr prawidłowy :)

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

jaa

22.04.2013 20:45

ad

21.04.2013 12:03

Powiedzcie mi czy do pracy trzeba tam dojeżdżać rowerem i jak daleko? I czy rower pożycza firma?
    MM12

20.04.2013 18:19

witam, rowniez jestem zainteresowana praca za posrednictwem Ruigrok. Niestety z tego co slysze bardzo ciezko sie tam dostac. Szkoda, ze nie posiadaj strony internetowej, poniewaz telefonicznie ciezko cokolwiek zalatwic:(:( pozdrawiam
    iza83

14.04.2013 02:32

Jestem zapisana z koleżanką na listę.Od listopada czekamy na wyjazd i nic!Panie z biura cały czas mówią,żeby się dowiadywać...Straciłam już nadzieję.Może to już koniec firmy RUIGROK!!!Bo jak w maju nie zacznie się sezon to kiedy???
    CzaRNA

09.04.2013 14:49

Jeżeli ktoś wybiera się do Opola na dniach do firmy to dajcie znać :) zawsze to raźniej razem spróbować . Osoby najchętniej z dolnośląskiego, z dojazdem się jakoś można ugadać. I raźniej będzie razem pojechać i zamieszkać w pokoju. Byłam już dwa razy ale chcę spróbować znowu. Więc jeśli jakaś dziewczyna planuje pojechać to pisać ! :)
    XOXO

09.04.2013 14:46

Blondynka ? ma siostrę Patrycję (nosiła okulary) ? Jeśli tak to znam ją.
    Piter38

07.04.2013 17:06

Hej wszyskim. Mam przeogromną proźbę o jakiekolwiek info na temat osób które mieszkały w hotelu w Lisse w 2010 roku. Chodzi mi dokładnie o pokój 432. Poznałem tam dziewczyne o imieniu Agnieszka ale przez zawirowania losu niestety straciłem z nią jakikolwiek kontakt. Błagam pomóżcie mi ją odnaleźć. Wszelkie informacje proszę kierować na mojego meila: [email protected]
    polak

04.04.2013 18:11

witam mam prożbę jak można sobie załatwić pracę przez ruigrok bardzo by mi na tym zależało ponieważ moja żona pracuje w okolicach lisse przez inną agencję i chciałbym do niej dołączyć a przez jej pośrednika nie mam możliwości proszę pisać na mojego maila [email protected] z góry dziękuje za pomoc
    polak

03.04.2013 20:19

witam wszystkich mam pytanie czy da się wyjechać przez tą agencję? Bo za każdym razem kiedy dzwonie to Panie mi mówią że nie ma nowych ofert? Mam takie pytanie do Koleżanek i Kolegów co już wyjechali...jakim cudem Wam się to udało??? Z góry dzięki za pomoc.

01.04.2013 20:08

ok postaram sie Ciebie znalesc i skontaktuje sie z Toba moze w jakis inny sposob uda nam sie dogadac w tej sprawie :) moze jakis namiar tel :) i wybacz ale musze teraz konczyc a jutro bede Cie szukac na fejsie :) pozdrawiam i odezwe sie bo mi tez zalezy na pracy wiec nie obawiaj sie ze sie nie odezwe :)

01.04.2013 19:57

ogolnie to ja juz jestem w Holandii ale tu gdzie jestem jest coraz gorzej i czytam o roznych firmach i sie wlasnie zastanawialam nad Ruigrok ale samej to tak nie bardzo jechac gdzies czego nie jestem pewna

01.04.2013 19:50

jestem zainteresowana praca w tej firmie ale sama tez nie mam odwagi :( pozdrawiam

21.03.2013 17:44

witam!polecam są wypłacalni.Mieszkania różne zależy gdzie się trafi!ja trafiłam na firmę gdzie były godz!sobota, niedziela wolne!minusem jest to ze jak pojedziesz na "urlop"to jest trudno wrócić!Od3m-cy dzwonię do Opola i za kazdym razem panie mówą,że nic niema!
    lisse

08.03.2013 18:26

ale ty [usunięte przez moderatora] justynaa to ze ludzie pracują 2 dni a pozniej siedza na domkach to nie oznacza to ze sie niesprawdzaja w pracy,[usunięte przez moderatora] takie glupoty na Oskamie nie byłaś!! to bys zobaczyła

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK