3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

moooonia

01.08.2013 14:43

witam czy ktos mi moze podac nr tel do tej firmy bo dzisiaj tam dzwonilam to mi mowia ze niema takiego nr
    Kina

25.07.2013 10:30

Moja koleżanka tam jest i mówi że praca dobra robią po 40 godzin ale mają też nadgodziny które się zbierają i wypłacają za nie przy zjeździe do Pl..Ale np Ona robiła ostatnio przy cebulkowaniu a wczoraj juz była w polu zależy do czego więcej osób potrzebuja tam Cie biorą
    Michal

25.07.2013 02:20

Rok temu robilem przez to biuro, rowniez mialem pracowac w ogrodnictwie. Pakowalem kwiaty. Ponad 40 h pracy , duzo godzin bylo.

24.07.2013 22:02

Ja dzwoniłem dzisiaj i mi powiedziała, że ofert spodziewają się ofert w połowie sierpnia.

24.07.2013 21:37

Do biora wydzwaniam dosc czesto oststnio dzwonilem we wtorek i powiedzieli ze od 3 sierpnia moglibysmy podjac prace.Mowili ze w ogrodnictwie ale co kakretnie to nie mowila.Czy mozna tam pracowac wiecej niz 40 godzin??obawiamy sie tych godzin ze nie bedzie mozna zaduzo robic....
    Kina

24.07.2013 19:00

Hej ja dzwoniłam w Poniedziałek ale mówią że dopiero pod koniec sierpnia coś będzie moooże.. Tomek a kiedy dzwonili do Ciebie ?
    RGK

23.07.2013 15:06

Kiedy dostaliscie dokladnie oferte ? jakies szczegoly jakie stanowisko.
    vici

23.07.2013 15:04

Tomek - 2013-07-23 11:08:05 Czy ktos dostal oferte na 3 sierpnia??my tak i myslimy nad wyjazdem jestesmy z okolic PoznaniaA sami dzwoniliscie czy zadzwonili do was i powiedzieli że jest oferta? Gdzie jedziecie do pracy i przy czym?

23.07.2013 13:32

Jeżeli będziecie mieli dużo godzin pracy to tak można zarobić może nie jakieś kokosy ale to zawsze coś. Co do warunków mieszkalnych zależy gdzie trafisz. A jeżeli chodzi o wypłaty to są regularne ani jednego dnia spóźnienia. Więc nie ma obaw że wypłaty nie będzie.
    siano

28.10.2013 05:36

poi 1 szej tygo9dniowce nie wyplacili mi 7 h wszyscy wychwalaja rzetelnosc wyplat nie zgadzam sie z tym

23.07.2013 11:23

Był by to nasz pierwszy wyjazd przez to Bioro w Opolu wiec sie zastanawiamy ...Moglby ktos napisac jak tam jest teraz czy jest tam ta praca i idzie zarobic??czekamy na szera odpowiedz

23.07.2013 11:08

RGK

19.07.2013 13:29

Wczoraj bylo kilka ofert ,ale tylko na wozki widlowe .
    ;

18.07.2013 19:00

Kamil - 2013-07-18 11:52:26 Ja dzwoniłem w tym tygodniu i tylko powiedziała mi, że czekają na potwierdzenie oferty. Jestem na liście zapisany i będą dzwonić jeżeli coś bedzie. Ale z tymi listami i potwierdzeniem jest caly czas. Czekasz i czekasz i nic z tego nie ma.STAŁA GADKA

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

11.07.2013 16:37

dostał ktoś dziś ofertę?
    kościelny

09.07.2013 18:03

mrufka miłym to można być w kościele. A w rajgroku to trza dołki pod innymi kopać i być chamem co się zowie. I wtedy jest hood; robin hood. (usunięte przez moderatora)
    rokoko190000

09.07.2013 17:42

rokko1987 młody szczołwik jesteś a już taki gamoń. Wyluzuj chłopino bo się nie złamiesz. Ale słyszałem że na Święta będą potrzebować takiego osła jak ty do stajenki!
    gościu70

09.07.2013 16:54

Rira a tej pierwszej ręki to nie urwał szrapner w czasie drugiej wojny? Bo coś starą rybą czuć te twoje info.
    Iza

07.07.2013 13:43

marines27 - 2013-07-06 09:31:17 Ja jadę do Hillegom do pracy przy taśmie (hala ze słoikami i ogórkami). Więcej nic nie wiem.Hej! A kiedy jedziesz? Kiedy dostałeś ofertę ?:) Kiedyś pracowałam przez Ruigrok i też nie słyszałam o tej firmie, no ale w końcu tyle firm tam jest , że ciężko znać wszystkie z nazw i ze słyszenia:)
    marines27

06.07.2013 16:30

Ja jade do hillegom tzn. Tam wysiadam. Miejsca pracy nie znam. P. S. Twoje wiadomości z pierwszej ręki, jak widać są nie prawdziwe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

Rira

06.07.2013 13:24

marines27 - 2013-07-06 09:31:17 Ja jadę do Hillegom do pracy przy taśmie (hala ze słoikami i ogórkami). Więcej nic nie wiem.Ta do (usunięte przez administratora) Nie ma w Hillegom żadnej firmy w której jest praca przy taśmie ze słoikami i ogórkami , ale żeś wymyślił/ła. Nie wiem po co ludzie to wchodzą i piszą, że jadą jak wyjazdów z Opola NIE MA obecnie, mam info z pierwszej ręki;]
    marines27

06.07.2013 09:31

Miła

29.01.2014 19:38

Pewnie zle panie w biurze powiedziały bo jest firma z ogorkami ale w innej miejscowosci:)

04.07.2013 18:00

pix - 2013-07-04 14:32:15 ktoś dostał ofertę?Czy jest wyjazd w sobotę?Jakie były oferty?Nic w tym tygodniu z Opola.
    pix

04.07.2013 14:32

ktoś dostał ofertę?Czy jest wyjazd w sobotę?Jakie były oferty?
    Draxen

04.07.2013 12:37

Witam podajcie mi nr do Opola bo jak dzwonie na ten numer 77410410 to jest nr niedostępny. Dzięki wielkie!
    kasia

03.07.2013 09:31

Do jakiej pracy jedziesz, jaką dostałeś ofertę?Byłeś już z tej firmy kiedyś w pracy, czy jedziesz pierwszy raz?

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

02.07.2013 18:51

Jak z Wrocławia? z Ruigroka? Kiedy dostałeś oferte?
    Tycuś

02.07.2013 17:54

Witam jedzie ktos jutro z Wrocławia do Holandi jak tak to licze na odzew to sie zgadamy co i jak tel kom 723930494 Pozdrawiam
    :]

28.06.2013 14:48

No chyba to koniec Ruigroka. Ludzie dzwonią po kilka miesięcy a panie w biurze nigdy nic nie maja, tylko pierdzielą, ze za tydzień na pewno i tak w kółko ;/ !!!!
    lilia

27.06.2013 23:18

Ale jaja...ponoc Bloom to jedna z lepszych firm ruigroka gdzie chciało się dostać większość ludzi po upadku innych firm....hmmm...czyżby powoli koniec ruigroka....ponoc w każdej plotce ziarenko prawdy
    Lula z Lisse

27.06.2013 22:43

kasia - 2013-06-27 22:32:59 A dzisiaj były jakieś oferty, czy ktoś dostał?Nie było w Opolu. Zaś kilka osob moich znajomych dostało w Holandii (starzy pracownicy)wiec do Opola nie mieli co wysyłać
    kasia

27.06.2013 22:32

A dzisiaj były jakieś oferty, czy ktoś dostał?
    Nicky

26.06.2013 16:40

Hej. Były dzisiaj jakieś oferty?
    OLGA

24.06.2013 17:19

Hej. Mnie też Pani zapytała czy jestem zainteresowana wyjazdem w lipcu i zapisała moje imie , nazwisko i numer tel. i powiedziała,że będzie dzwonić. Więc to nie jest pewna oferta.
    Izaa

24.06.2013 16:10

Zadzwoniłam powiedzialam ze na poczatku lipca chciala bym jechac, powiedzieli pierwszy lub drugi tydzien lipca.. Pani z biura powiedziała ze zadzwoni 3 dni przed wyjazdem. Tyle..

24.06.2013 14:16

Izaaa - 2013-06-24 13:17:48 Ja Dzwoniłam jakieś 2 tygodnie temu i jestem zapisana na wyjazd na drugi tydzień lipca. Była też możliwości wyjazdu w pierwszym tygodniu. Ale z Ciebie kłamczuszek... znam jedną z Pań siedzących w biurze i aż zadzwoniłem zapytać czy to prawda, ze zapisywali 2 tygodnie temu jakieś osoby na wyjazd i się zaśmiała tylko haha:P Wyjazdy są zazwyczaj z dnia na dzień! a 2 tygodnie temu nic nie mieli! nudne życie musisz mieć, żeby wchodzić na forum i wymyślać takie pierdoły:)
    Lisse

24.06.2013 14:11

Izaaa - 2013-06-24 13:17:48 Ja Dzwoniłam jakieś 2 tygodnie temu i jestem zapisana na wyjazd na drugi tydzień lipca. Była też możliwości wyjazdu w pierwszym tygodniu. Jasne jasne :P Haha :D
    Izaaa

24.06.2013 13:17

Girl

23.06.2013 20:32

Lolek - 2013-06-22 14:49:24 Dzięki za informację, kurcze trzeba próbować dzwonić w przyszłym tygodniu i nie odpuszczać :) No jak teraz był wyjazd to niewiadomo kiedy będzie nowy no ale można próbować :)
    Lolek

22.06.2013 14:49