3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

gonia32

04.09.2013 12:43

ja tez planuje wyjazd ale jak narazie nie mają żadnych ofert .

30.08.2013 13:00

Witam, wyjezdzam jutro z Katowic. Jedzie moze ktoś jeszcze
    rewir

21.08.2013 13:49

ma może ktoś kontakt do Pana Grzegorza pracującego w firmie CELIPLANT w Holandii?? kolezanka zalatwiala mi prace u niego ale jakims dziwnym trafem zgubila kartke z jego nr i nazwiskiem i jak dzwonie do RUIGROK-Opole, mowia ze nie udzielają takich informacji a wgl nie wiedza o kogo chodzi. Cóż nie dziwie się skad mogą wiedzieć, nie znam nawet nazwiska jest Polakiem tyle wiem i chyba pracuje tam w biurze...nic więcej, (albo po prostu nie chcą udzielić takiej nformacji...) Pytam, bo może osoby które tam były kojarzą tego Pana GRZEGORZA i podałyby mi chociaż nazwisko, email, no najlepiej nr do niego :P Z góry dziekuje!

21.08.2013 06:13

zajebista firma pracowalem z zona dwa lata sa wyplacalni praca byla caly czas nic dodac nic ujac tylko checi jak ich nie masz do pracy to nawet tam nie jedz
    ruig ciul

28.10.2013 05:38

pracowalem w wielu agencjach i wszystkie byly wyplacalne
    jolkaaaaa

09.08.2013 17:23

niby od wrzesnia jakies oferty :(
    g

04.08.2013 21:21

Nie polecam, mało godzin w tym roku. Po 20-30
    Luk

01.08.2013 14:50

774 410 410
    moooonia

01.08.2013 14:43

witam czy ktos mi moze podac nr tel do tej firmy bo dzisiaj tam dzwonilam to mi mowia ze niema takiego nr
    Kina

25.07.2013 10:30

Moja koleżanka tam jest i mówi że praca dobra robią po 40 godzin ale mają też nadgodziny które się zbierają i wypłacają za nie przy zjeździe do Pl..Ale np Ona robiła ostatnio przy cebulkowaniu a wczoraj juz była w polu zależy do czego więcej osób potrzebuja tam Cie biorą
    Michal

25.07.2013 02:20

Rok temu robilem przez to biuro, rowniez mialem pracowac w ogrodnictwie. Pakowalem kwiaty. Ponad 40 h pracy , duzo godzin bylo.

24.07.2013 22:02

Ja dzwoniłem dzisiaj i mi powiedziała, że ofert spodziewają się ofert w połowie sierpnia.

24.07.2013 21:37

Do biora wydzwaniam dosc czesto oststnio dzwonilem we wtorek i powiedzieli ze od 3 sierpnia moglibysmy podjac prace.Mowili ze w ogrodnictwie ale co kakretnie to nie mowila.Czy mozna tam pracowac wiecej niz 40 godzin??obawiamy sie tych godzin ze nie bedzie mozna zaduzo robic....
    Kina

24.07.2013 19:00

Hej ja dzwoniłam w Poniedziałek ale mówią że dopiero pod koniec sierpnia coś będzie moooże.. Tomek a kiedy dzwonili do Ciebie ?

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca przy cebulkach kwiatowych

Hillegom

Praca przy kwiatach – praca przy taśmie

RGK

23.07.2013 15:06

Kiedy dostaliscie dokladnie oferte ? jakies szczegoly jakie stanowisko.
    vici

23.07.2013 15:04

Tomek - 2013-07-23 11:08:05 Czy ktos dostal oferte na 3 sierpnia??my tak i myslimy nad wyjazdem jestesmy z okolic PoznaniaA sami dzwoniliscie czy zadzwonili do was i powiedzieli że jest oferta? Gdzie jedziecie do pracy i przy czym?

23.07.2013 13:32

Jeżeli będziecie mieli dużo godzin pracy to tak można zarobić może nie jakieś kokosy ale to zawsze coś. Co do warunków mieszkalnych zależy gdzie trafisz. A jeżeli chodzi o wypłaty to są regularne ani jednego dnia spóźnienia. Więc nie ma obaw że wypłaty nie będzie.
    siano

28.10.2013 05:36

poi 1 szej tygo9dniowce nie wyplacili mi 7 h wszyscy wychwalaja rzetelnosc wyplat nie zgadzam sie z tym

23.07.2013 11:23

Był by to nasz pierwszy wyjazd przez to Bioro w Opolu wiec sie zastanawiamy ...Moglby ktos napisac jak tam jest teraz czy jest tam ta praca i idzie zarobic??czekamy na szera odpowiedz

23.07.2013 11:08

RGK

19.07.2013 13:29

Wczoraj bylo kilka ofert ,ale tylko na wozki widlowe .
    ;

18.07.2013 19:00

Kamil - 2013-07-18 11:52:26 Ja dzwoniłem w tym tygodniu i tylko powiedziała mi, że czekają na potwierdzenie oferty. Jestem na liście zapisany i będą dzwonić jeżeli coś bedzie. Ale z tymi listami i potwierdzeniem jest caly czas. Czekasz i czekasz i nic z tego nie ma.STAŁA GADKA

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

18.07.2013 11:52

magda

11.07.2013 16:37

dostał ktoś dziś ofertę?
    kościelny

09.07.2013 18:03

mrufka miłym to można być w kościele. A w rajgroku to trza dołki pod innymi kopać i być chamem co się zowie. I wtedy jest hood; robin hood. (usunięte przez moderatora)
    rokoko190000

09.07.2013 17:42

rokko1987 młody szczołwik jesteś a już taki gamoń. Wyluzuj chłopino bo się nie złamiesz. Ale słyszałem że na Święta będą potrzebować takiego osła jak ty do stajenki!
    gościu70

09.07.2013 16:54

Rira a tej pierwszej ręki to nie urwał szrapner w czasie drugiej wojny? Bo coś starą rybą czuć te twoje info.
    Iza

07.07.2013 13:43

marines27 - 2013-07-06 09:31:17 Ja jadę do Hillegom do pracy przy taśmie (hala ze słoikami i ogórkami). Więcej nic nie wiem.Hej! A kiedy jedziesz? Kiedy dostałeś ofertę ?:) Kiedyś pracowałam przez Ruigrok i też nie słyszałam o tej firmie, no ale w końcu tyle firm tam jest , że ciężko znać wszystkie z nazw i ze słyszenia:)

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

marines27

06.07.2013 16:30

Ja jade do hillegom tzn. Tam wysiadam. Miejsca pracy nie znam. P. S. Twoje wiadomości z pierwszej ręki, jak widać są nie prawdziwe.
    Rira

06.07.2013 13:24

marines27 - 2013-07-06 09:31:17 Ja jadę do Hillegom do pracy przy taśmie (hala ze słoikami i ogórkami). Więcej nic nie wiem.Ta do (usunięte przez administratora) Nie ma w Hillegom żadnej firmy w której jest praca przy taśmie ze słoikami i ogórkami , ale żeś wymyślił/ła. Nie wiem po co ludzie to wchodzą i piszą, że jadą jak wyjazdów z Opola NIE MA obecnie, mam info z pierwszej ręki;]
    marines27

06.07.2013 09:31

Miła

29.01.2014 19:38

Pewnie zle panie w biurze powiedziały bo jest firma z ogorkami ale w innej miejscowosci:)

04.07.2013 18:00

pix - 2013-07-04 14:32:15 ktoś dostał ofertę?Czy jest wyjazd w sobotę?Jakie były oferty?Nic w tym tygodniu z Opola.
    pix

04.07.2013 14:32

ktoś dostał ofertę?Czy jest wyjazd w sobotę?Jakie były oferty?
    Draxen

04.07.2013 12:37

Witam podajcie mi nr do Opola bo jak dzwonie na ten numer 77410410 to jest nr niedostępny. Dzięki wielkie!
    kasia

03.07.2013 09:31

Do jakiej pracy jedziesz, jaką dostałeś ofertę?Byłeś już z tej firmy kiedyś w pracy, czy jedziesz pierwszy raz?

02.07.2013 18:51

Jak z Wrocławia? z Ruigroka? Kiedy dostałeś oferte?
    Tycuś

02.07.2013 17:54

Witam jedzie ktos jutro z Wrocławia do Holandi jak tak to licze na odzew to sie zgadamy co i jak tel kom 723930494 Pozdrawiam
    :]

28.06.2013 14:48

No chyba to koniec Ruigroka. Ludzie dzwonią po kilka miesięcy a panie w biurze nigdy nic nie maja, tylko pierdzielą, ze za tydzień na pewno i tak w kółko ;/ !!!!
    lilia

27.06.2013 23:18

Ale jaja...ponoc Bloom to jedna z lepszych firm ruigroka gdzie chciało się dostać większość ludzi po upadku innych firm....hmmm...czyżby powoli koniec ruigroka....ponoc w każdej plotce ziarenko prawdy
    Lula z Lisse

27.06.2013 22:43

kasia - 2013-06-27 22:32:59 A dzisiaj były jakieś oferty, czy ktoś dostał?Nie było w Opolu. Zaś kilka osob moich znajomych dostało w Holandii (starzy pracownicy)wiec do Opola nie mieli co wysyłać
    kasia

27.06.2013 22:32

A dzisiaj były jakieś oferty, czy ktoś dostał?
    Nicky

26.06.2013 16:40

Hej. Były dzisiaj jakieś oferty?

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK