3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

nikola

05.06.2014 10:16

Czy ten wyjazd 20-go to na cebulki i do jakiej firmy?

04.06.2014 19:40

Tak Gerard to główny szef. Mój chłopak pracuje w tej firmie kolejny raz już jakiś rok. Zawsze wypłacają pieniądze na czas (nigdy nie było żadnych problemów) piszę co wiem i co opowiada mój chłopak. Faceci mieszkają w 4 lub 6 osobowych pokojach z łazienką oczywiście najgorzej jest w 6. Dziewczyny podobnie ,lepiej na początek jechać z kimś lub w parze. Dziś dzwoniłam do nich i zapytałam się o wyjazdy powiedziała Pani z biura ,że wyjazd 20 czerwca będzie mam tylko czekać na tel. Nie ma tam super warunków ,ale nie narzekają ( oczywiście każda praca w ogrodnictwie czy na chłodni jest ciężka) Pozdrawiam ,proszę napisać meila w wiadomości to wyśle nr do firmy )
    do ela

04.06.2014 17:09

@ela a ten Gerard to wiarygodny jest gość? zastanawiam się nad wyjazdem z ruigrokiem i nie chce sie przejechac na czymś :)

04.06.2014 13:52

Anka ja mam nadzieje ,że będzie wyjazd koło 20 bo tak wspomniał mojemu chłopakowi sam szef Gerard i będzie ten szef wiedział dopiero wszystko koło 12 czerwca. Ja tam na razie nie dzwoniłam ,ale jakby ktoś coś wiedział o 20 czerwca to dajcie znać :)
    ala

04.06.2014 12:04

kinia, ja jade 15 na ceebulki XD
    kinia

04.06.2014 10:19

Ja jade 15 na cebulki jesli ktos jedzie to fajnie by bylo jak by sie pochwalil.
    kinia

04.06.2014 10:19

Ja jade 15 na cebulki jesli ktos jedzie to fajnie by bylo jak by sie pochwalil.

02.06.2014 18:06

Mam pytanie czy koło 20.06 będzie jakiś wyjazd bo tak słyszałam ?

02.06.2014 17:56

Hej ja miałam jechać 15.06 ,ale nie mogę z powodu egzaminów ,więc podobno mam jechać koło 20. Myślę Ala ,że na bank się odezwą koło 12 bo do mnie też mają wtedy dzwonić , więc spokojnie na pewno powiedzą Ci kiedy i o której dokładnie :)W raźe wu zadzwoń do nich 13 by się upewnić ...
    ala

02.06.2014 12:36

wybiera sie ktoś z ruigroka do pracy, zaoferowali mi prace przy cebulkach, wyjazd juz 15-ego, zapisła moj dane, czy maam być pewna, że sie do mnie odezwie. prosze o jakis kontakt(kogoś kto sie na tym zna) [email protected]
    basiunia

29.05.2014 12:42

Ja rowniez pracowalam w Ruigroku w Van Eden i Oskamie :) mam bardzo pozytywne wrazenie :) pracowalo sie super , szczegolnie w Van Eden przy cebulkach , szef super gosciu , praca tez fajna :) oczywiscie ze trzeba sie napracowac ale to jak w kazdej firmie :) w koncu nie jedziemy tam na wakacje :) w Oskamie pracowalam tydzien i pomimo negatywnych opini tej fimy , mnie sie naparwde podobalo :) praca dla tych ktorzy lubia pracowac :) nie dla leni :p ciezko bylo ale duzo godzin bylo , 11 h , czasem wiecej :) wiec od razu wieksze zarobki :) chetnie wybiore sie z tej firmy ponownie , gdyz pieniadze trafiaja regularnie na konto , nie ma zadnych problemow , firma stara sie abysmy mieli regularnie prace przez caly okres pobytu :)
    smok

14.05.2014 10:04

Byłem po raz pierwszy w pracy za granicą na tak zwanej akcji.Pracowałem na Bloom Kaufland i było super,wiem że prace są różne ale to kwestia podejścia do pracy i checi.Pracowałem różnie od 12 do15 godzin aby trochę zarobić w tak krótkim czasie ijestem zadowolony,chętnie pojechałbym znowu jak nadarzy się okazja to skorzystam. Jak wygląda praca w innych tak powiem podfirmach nie wiem,ale kto nie boj się żadnej pracy to i diabeł mu nie straszny jak mówi przysłowie.
    jo

06.05.2014 01:18

Hej:) Obecnie poszukuję pracy z moim chłopakiem. Czy w tych firmach, o których piszecie, jest możliwość wyjazdu w parze? Jakby ktoś podał mi jakiś kontakt, to byłabym wdzięczna.. Pozdrawiam ;)

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca przy cebulkach kwiatowych

Hillegom

Praca przy kwiatach – praca przy taśmie

Roko

02.05.2014 20:01

Jak to nie ma pracy? I co jesteście na przymusowym urlopie czy co... trochę słaba opcja w tym ruigroku...
    rocco

02.05.2014 10:29

poleci ktoś jakąś dobrą firme , bo w ruigroku niema narazie roboty na dece :/
    andrzej

21.04.2014 01:31

max do firma pracuje w blakandaalu wiao niema o ale jesmaxymalnie dobrze warunki na hotelu dobrprzelewy dobre za 40g dostaje 257 jurow plus nadgodziny
    jacek

02.04.2014 22:30

tu już kwiecień a pracy nie ma na kwiatach przez ruigrok dzwonie a tu mówia prosze zadzwonic za tydzień nie ma ofert i tak czlowiek czeka i czeka. kasa się skończyła i co dalej.
    Jola

12.04.2014 13:14

Może spróbuj wyjechać z innej firmy. Na jakiś czas przynajmniej.

29.03.2014 11:21

lucy

29.03.2014 12:50

Dzięki zauważyłam że wycięto wcześniej wszystko
    lucy

29.03.2014 11:11

to jest jakaś strona tej firmy??
    jacek

27.03.2014 17:16

czy może ktoś wie czy ruszyła sie praca w Lisse na kwiatach, przez firme ruigrok bo czekam na zjazd od stycznia?????

28.03.2014 00:16

Ja też czekam od stycznia i doopa - nic z tego. Aż mi się kasa skończyła i musiałem wziąć zlecenie aby zarobić na wyjazd - ewentualnie w Kwietniu - No ma być podobno akcja na kwiatach w maju na dzień Matki i wtedy z ekipą może się uda. Dzwoniłem w dwa tygodnie wstecz i kazali czekać. Teraz to muszę podwójnie czekać - raz że na wyjazd a dwa że wypłatę ze zlecenia mam na 15 kwietnia - więc i tak nie wyjadę wcześniej bo kasy nie mam żadnej kompletnie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

mner

18.03.2014 11:11

witam Cie kolezanko slucham
    Amadeus

09.03.2014 22:31

A jaki w ogóle jest kontakt z nimi. Jak się wpisuje ruigrok w google to nie ma ich żadnej oficjalnej strony.. Dziwna to agencja co nie ma swojej strony i to do znalezienia na niekonkurencyjne słowo: ruigrok :] Przez to, że ich nie ma to nie wiedziałem o istnieniu tej agencji aż do czasu gdy jechałem busem z grand tour venus i wszyscy na pokładzie oprócz mnie byli właśnie pracujący przez to biuro. Jak się skontaktować z nimi? jak sprawdzić oferty pracy? jak zadzwonić, jak napisać? jak wysłać CV? :]
    Dziki

06.03.2014 20:09

Hej, ludziska co tu taka cisza?? Jak z tymi ofertami i ogolem z robota w Ruigroku. Ruszylo sie cos w koncu teraz z poczatkiem marca czy nadal jest taka kicha??
    czarek

21.02.2014 13:13

co do powrotu... mialem wrocic pod koniec stycznia do Holandii, mamy koniec lutego i calkowity zastoj w pracy. Tydzien temu bylo ponad 400 osob siedzacych bez pracy na hotelu w Lisse... caly czas tylko ze w marcu oferty, ze nie ma nic...
    straboon

20.02.2014 14:39

Witaj Marcinie z Opola, mam do Ciebie pytanko, odezwij się (usunięte przez administratora)

20.02.2014 17:24

Cześć straboon - Mój numer to (usunięte przez administratora)i wypisywałem (usunięte przez administratora)chęć przyjazdu na marzec 2014 - czekam czy zadzwonią a jak nie to sam zadzwonię. Wiesz - praca była fajna to super i chce się wracać. Dzwoń miedzy 9 rano a 22.00 bo potem możesz mnie nie zastać. Lub na mail [email protected] albo na Skype - nick: amenorektyk.
    Draxen

20.01.2014 16:35

Kiedy zaczyna sie ta akcja na planteredzie? Wie ktoś coś

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

dymolek5

17.01.2014 11:49

witam mam pytanko w zeszlym roku dzwonili do mnie ale nie odebralem telefonu czy mam wogole po co dzwonic w tym roku i czy mam jakie kolwiek sznse na wyjazd przez ta firme czy moze jestem juz spalony u pana (usunięte przez administratora)i nie mam po co tam dzwonic?powiem szczerze ze balem sie wyjazdu ale teraz bym sie zdecydowal jak z praca w tym roku?
    Renata

01.01.2014 19:36

Chciałabym pozdrowić (usunięte przez administratora) ,,, babka moze spotkamy sie w następnym roku takich brygadzistek brakuje za granica jeszcze raz pozdrawiam Renata ze szczecinka
    jan

01.01.2014 18:27

na niektórych hotelach za 5-10 euro polskie (usunięte przez administratora) zdejmują obrączki na poczet przyjemności - da się przynajmniej odstresować.
    Michalina88

30.12.2013 13:47

Hej, pracuje w Ruigroku prawie 2 lata, i jestem zadowolona, chociaz praca przy kwiatach od 7 do późnego wieczora, albo na zmiany jest czasami bardzo nudna. Najgorzej jest z powrotami z urlopu, czasami czekasz nie 2 tygodnie a 2 miesiące. Teraz mam powrót na styczeń ciekawa jestem czy zadzwonią, jeżeli nie tragedii nie ma będę szukać innej firmy, może coś polecicie?? Albo ktoś też szuka? z kimś zawsze rażniej :) POzdrawiam
    michalina

19.03.2014 23:08

Hej polecam jeszcze firmę e&a ale nie na salatki:)gdzie wyladowales w końcu?
    ewela22

27.03.2014 20:51

jakies namiary mozna prosic :D
    ewka

26.11.2013 00:10

Witam wszystkich.jeśli chodzi o firmę RUIGROK to nie mogę nic złego powiedzieć.Pracuje u nich juz ponad rok jestem obecnie na urlopie i mam powrót po nim na ten sam wydział.wypłaty są na czas -nadgodziny mam teraz wypłacane i jeszcze WAKACYJNE TEŻ PŁACĄ.Więc nie mam pretensji do tej firmy.Dobrze mi się tam pracuje.
    nick1

05.11.2013 19:59

Makabra...w moim przypadku sie nie poszczescilo ....a wam wszystkim zycze duzo szczescia...i wytrwalosci.Pozdrawiam
    pelcia

01.11.2013 16:56

witam powiedzcie mi jak wyglada wyjazd do holandi z tej firmy trzeba jechac do opola czy ci co mieszkaja np w katowicach czy zabieraja z katowic czy trzeba dojechac do opola firma ruigrok
    Weedstoner

13.10.2013 09:27

Powiem Krótko i na temat . (usunięte przez administratora)Pozdro . robota taka sobie ale mowia wpierw ze przy cebulkach a tu (usunięte przez administratora)jakies (usunięte przez administratora) pakowanie . nie dosc ze w firmie Bakker prauja ludzie z dalnem i wgl sa nie ogarnieci to jeszcze przyjdzie ci taka gruba (usunięte przez administratora) i mowi ze zostales zwolniony bo inni pracownicy Polecam Biuro RuiGrok ale nie Polecam firmy Bakker . ta firma jest (usunięte przez administratora).

08.10.2013 18:32

Czy wie ktoś może coś o jakichś ofertach pracy i najbliższych, najszybszych terminach wyjazdu? Będę wdzięczna za jakiekolwiek info! pozdrawiam
    Świstak!!!

06.10.2013 15:55

Co do wypłacalności firmy to się zgadzam. Szkoda tylko, ze prawie nikt jak dotąd na tym forum nie wspomniał o kwestii powrotu po urlopie do NL. Ja prawie nigdy jak dotąd nie wróciłem w terminie do Holandii, a i tak cieszyłem się że w ogóle wróciłem. Jeśli się już wraca to na bank na inne lokum i do zupełnie innej pracy. Z tym powrotem jest PORAŻKA na MAKSA!!!! Musisz do nich dzwonić nawet dwa razy w ciągu tygodnia i pytać o pracę TRAGEDIA!!!! LUDZIE Z BIURA PROSZE WAS OPAMIETAJCIE SIE Z TYM!!!!
    ania

19.09.2013 13:46

Chciałam się zapytać czy może ktoś dostał jakąś oferte pracy w tym tygodniu ja dzwonie i ciagle mowia ze czekaja na oferty lub potwierdzenie.
    bartek

09.09.2013 22:30

i jak tam wyglada z praca ?
    arczi

05.09.2013 19:37

czesc Bartek ,ja równiez wyjeżdżam w sobotę do hillegdom a ty?jade z katowic o 20.00

04.09.2013 13:42

Firma jest super - wiem z opinii 4 moich znajomych którzy tam siedzą od dawna. Ja na razie jestem w trakcie wyrabiania dowodu osobistego (bo miesiąc temu zgubiłem) za dwa tygodnie będę go miał - wtedy chętnie dołączę jeśli by się Tobie termin przesunął to mój numer 509 304 914 Mam na imię Marcin (jestem z Opola). Słyszałem że wiele osób ma pracę do 28 września, więc pewnie więcej ofert i miejsc pojawi się pod koniec września. Bo nie wszyscy z nich wrócą do pracy. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK