3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

Doska

28.06.2014 19:23

czyli jak ktoś ma mniej niż 23 lata to po odliczeniu wszystkiego + wyżywienie zarobi około 600 zł tygodniowo.. ;/

26.06.2014 15:05

ale zdarza sie tak jak mi znajomy mowil ze po 60 h pracowali w tygodniu wiec idzie wiecej zarobic a za przejazd potracili mu 50 euro. CZy ktos z Was miał ostatnio jakis tel z tej firmy na temat pracy lub dzownil do nich

26.06.2014 12:21

dzieki @miksat za wyjaśnienie ;) ale ten hotel rozumiem może być dowolny, niewskazany przez Ruigroku? to by było fajne bo moge sobie dostosowac do swoich potrzeb i nikt ze mnie nie zdziera kasy, jak to bywa w niektorych agencjach, że płacisz krocie za jakąś ruderę :) a wiesz ile potrącaja za przewóz i ubezpieczenie? ja jestem studentką to moze byłoby taniej..

26.06.2014 14:57

to ruigrok wyznacza ci gdzie bedziesz mieszkac miejsce zamieszkania jest uzaleznione od miejsca gdzie bedziesz pracowac czy ewentualnie dojazdu czy za wolnych miejsc na domku czy hotelu jesli bedziesz na miejscu dopiero za zgoda biura mozesz sie przeprowadzic bus do holandii kosztuje ok65 euro ale jak pojedziesz grant tour wenus to koszt przejazdu biuro potraci ci z pierwszej tygodniowki ubezp.ok 20 euro to co ci pisalam 220-250euro to sa twoje pieniadze po wszystkich odtraceniach za 4o godzin w tygodniu jesli masz 23 lata to stawka jest 8.50 jesli masz mniej to stawka jest mniejsza

25.06.2014 14:13

miksat

25.06.2014 17:02

tam jest tak jesli cos ci sie nie podoba sa jakies problemy na pokoju czy domku w ktorym mieszkasz za zgoda biura mozesz sie przeprowadzic tylko z nowego miejsca musisz miec tak samo dojazd do 10km jezdzi sie rowerem a powyzej busami tygodniowka tj za 40 godzin pracy na stawce 8.50euro/za godzine wynosi ok 220-250 w zaleznosci ile placisz za mieszkanie
    miksat

25.06.2014 17:02

24.06.2014 17:00

24.06.2014 21:23

na hotelu przewaznie pokoj z lazienka i malym wydzielonym miejscem na ugotowanie czegos dla 6-8 osob ale dla mnie najwazniejsze jest zeby mieszkac z normalnymi ludzmi a dobre warunki mieszkaniowe to moge sie stworzyc w polsce za pieniadze ktore tam zarobie

23.06.2014 18:51

24.06.2014 13:37

m aja mieszkania na domkach i hotelu za ktore potracaja od 40-65 euro za tydzien ubezpieczenie ok 20 euro i oczywiscie podatek potraca

23.06.2014 14:55

23.06.2014 15:34

pracuje przez te biuro sezonowo juz kilka lat wszystko jest ok jesli sie jedzie do holandii lub wraca do polski firma przewozowa wenus to biuro koszty przejazdu potraca z tygodniowki potracaja tez ubezpieczenie i nocleg dojazd do pracy w holandii jest darmowy

23.06.2014 15:34

lidka

21.06.2014 16:31

witam muj syn wlasnie pracuje tam w stolarni mieszka whotelu praca jest na 100pr wyplacalna firma mieszka w hotelu muwi jest super do pracy jezdzi darmowym rowerem 6 km
    Dośka

20.06.2014 16:34

hey:) czy ktoś wie o jakimś wyjeździe w najbliższym czasie do Holandii ,innym niż to w sobotę na cebulki?

18.06.2014 19:45

Ponawiam pytanie , która z dziewczyn jedzie w sobotę ? ;)) najlepiej z Częstochowy i okolic ;)

18.06.2014 19:24

anka , wiesz co wiem tyle ze wyjazd o 2o w sob z Częstochowy jest , mowiła co zabrać i , że za przejazd płacą oni a potem pobierają z wypłaty ;)

18.06.2014 16:33

niestety nic nie wiem jak dzwonie to ciagle jest numer zajety (jakis pech) w piatek kolejna proba

18.06.2014 12:48

kto z dziewczyn w sobotę jedzie na cebulki do Holandii ? Np.z Częstochowy ?
    Dragon

20.06.2014 20:03

My jedziemy :) Razem z narzeczonym. Ale nie z Czestochowy, tylko z Olesna :)

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca przy cebulkach kwiatowych

Praca na wózkach widłowych

18.06.2014 12:18

Dzwoniliśmy z chłopakiem i powiedzieli zeby dzwonić w piątek ;)

18.06.2014 12:09

NAPISZCIE COŚ JEŚLI WIECIE O TYM WYJEŹDŹIE 20 jesli to czytacie bo wiele osob pyta- jakie warunki pracy/mieszkania/zarobki, dzieki :)
    Spec

17.06.2014 23:28

Czy zna ktoś szczegóły tej oferty tego wyjazdu 20 bo ja dzisiaj dzwoniłem i tylko zostawiłem dane a powiedziano mi ,że jak coś się potwierdzi to oddzwonią

17.06.2014 13:40

Witam HaQ wiesz już coś odnośnie wyjazdu koło 20 ???... bo oni mówią ,że dopiero w czwartek będzie pewne :(
    Karo

12.06.2014 22:52

jedzie ktos w sobote ? z Krzanowic?
    Daria

12.06.2014 21:42

jedzie ktos w sobote na hurtownie spozywcza? co to za praca?
    mysza

12.06.2014 17:21

wita. w sobote mam wyjazd na serki do holandii pracował tam juz ktoś prosze o szybka odpowiedz
    eweu

12.06.2014 23:01

a robilas/es juz to? ja jade na hurtownie na zbierannie zamowien

17.06.2014 18:33

No wreszcie ktos z okolic ja z Przeworska...moze jest ktos z tamtad?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

12.06.2014 16:40

Wiesz Ania mi na czasie nie zalezy za bardzo chce jak najszybciej pojechac a kolega mi polecil ta agencje tylko nie miał numeru, tutaj tez widze duzo pozytywnych komentarzy wiec dlaczego czekac skoro bedzie szansa wyjazdu?

12.06.2014 15:54

a nie za pozno troche? tak z marszu mozna wyjechac, ze dzwonisz i juz za pare dni jedziesz? wolalabym to troche wczesniej zaplanowac jednak..

17.06.2014 16:46

12.06.2014 12:18

Dzwonilem dzisiaj do firmy mam dzwonic w przyszlym tygodniu na wyjazd po 20 czerwca możliwe ze załapie się również na cebulki
    kinga

11.06.2014 17:33

Czy ma ktoś numer kontaktowy aktualny do firmy Ruigrok? Pilne! Jestem zainteresowana właśnie pracą przy cebulkach kwiatów. Pozdrawiam! :)

11.06.2014 14:55

Witam czy ktoś z Was mógłby mi podać kontakt do tej firmy telefoniczny badz adres strony internetowej?
    martyna

11.06.2014 14:49

ma ktos moze kontakt do tej firmy? mail , telefon?

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

11.06.2014 12:12

dzieki, to chyba wybiore sie na te cebulki i dam znac jak bylo :) ile tak na tych cebulkach wyciagacie?
    Ninka

11.06.2014 01:10

Tez chciałabym się zabrać do pracy , tylko mam pytanie do kogoś kto był : Do jakich firm nie przyjmować jak co oferty bo warunki są fatalne? I jakie są zarobki? Chciałabym jechać na 6 tyg ze znajomymi
    arti

10.06.2014 19:23

nikola a jakie to slonecznik .Ja dzis dzwoniłem a babka mowiła ze już jutro wyjazd
    ala

09.06.2014 09:15

Ja bym 15-ego jechala z rzeszowa

09.06.2014 13:55

Praca przy cebulkach jest spoko siedzi sie przy tasmie i obiera resztki starych łupek z cebulek..
    nikola

08.06.2014 15:25

Ja chce wyjechac na sloneczniki za tydzien sie zaczynaja ale nie wiem czy sie dostane

06.06.2014 20:50

jedzie ktos z rzeszowa???

06.06.2014 17:52

Nie mam pojęcia jakie są tam warunki socjalne ,ale chyba nie jest tak źle. Ja akurat będę z chłopakiem na pokoju... Lepiej zawsze z kimś jechać samej bym się nie odważyła , kiedyś byłam sama w NL ,ale wiem ,że nigdy więcej. Co do 20-ego myślę ,że będziemy na cebulkach a potem nas gdzieś rzucą ... Pozdrawiam
    nikola

05.06.2014 10:16

Czy ten wyjazd 20-go to na cebulki i do jakiej firmy?

04.06.2014 19:40

Tak Gerard to główny szef. Mój chłopak pracuje w tej firmie kolejny raz już jakiś rok. Zawsze wypłacają pieniądze na czas (nigdy nie było żadnych problemów) piszę co wiem i co opowiada mój chłopak. Faceci mieszkają w 4 lub 6 osobowych pokojach z łazienką oczywiście najgorzej jest w 6. Dziewczyny podobnie ,lepiej na początek jechać z kimś lub w parze. Dziś dzwoniłam do nich i zapytałam się o wyjazdy powiedziała Pani z biura ,że wyjazd 20 czerwca będzie mam tylko czekać na tel. Nie ma tam super warunków ,ale nie narzekają ( oczywiście każda praca w ogrodnictwie czy na chłodni jest ciężka) Pozdrawiam ,proszę napisać meila w wiadomości to wyśle nr do firmy )
    do ela

04.06.2014 17:09

@ela a ten Gerard to wiarygodny jest gość? zastanawiam się nad wyjazdem z ruigrokiem i nie chce sie przejechac na czymś :)

04.06.2014 13:52

Anka ja mam nadzieje ,że będzie wyjazd koło 20 bo tak wspomniał mojemu chłopakowi sam szef Gerard i będzie ten szef wiedział dopiero wszystko koło 12 czerwca. Ja tam na razie nie dzwoniłam ,ale jakby ktoś coś wiedział o 20 czerwca to dajcie znać :)
    ala

04.06.2014 12:04

kinia, ja jade 15 na ceebulki XD
    kinia

04.06.2014 10:19

Ja jade 15 na cebulki jesli ktos jedzie to fajnie by bylo jak by sie pochwalil.
    kinia

04.06.2014 10:19

Ja jade 15 na cebulki jesli ktos jedzie to fajnie by bylo jak by sie pochwalil.

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK