3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

05.11.2014 21:57

Koles x-Men Gerard to osoba ,ktora rozumie ludzi(normalnych,ktorzy chca zarobic pieniadze)jest bardzo wyrozumialy ipodajacy reke potrzebujacym.Tak owszem nie cierpi alkoholu,narkotykow i nocnych imprez po ktorych wstaje sie do pracy...(nie tylko imprezowiczom).Pozdrawiam

05.11.2014 22:08

Jesli sie komus nie chce pracowac w Polsce to gdzie indziej tez nie bedzie
    x-men

05.11.2014 21:44

Ogolnie e idea jest taka. Allbowstap do nas albo. Cie. Wykonczymy psychicznie niby chca czlowiekowi pomoc ale prawda jest taka. Jaka kochanie twoja cena wolisz. W dolarach czy wolisz wplnach. Chca pomagac lecz pety. Niech pierrw pomoga sobie. Nie wspominajac. O gerardzie. Koles stwaza wrazenie max pochytanego i ogarnietego typa. Ale pogadasz z nim. Doslownie. Chwile. I wiesz z kim masz przyjemnosc.

05.11.2014 22:12

Wez sie oganij i dokladnie napisz o co Ci chodzi
    x-men

05.11.2014 17:44

Pracowalem tam 28tygodni. Mroznia Blakandaal. Praca wpozadku tylko zimno. Ludzie wpozadku, minusy Gerard z typem mozna jedynie zalatwic jedynie cole albo energy drinka. Jak wymienia w maszynie. Nic wiecej. Trzyma cala prace. Ale moim zdaniem koles sie wogole nie nadaje na te stanowisko. Hotel przecietny zalezy jak trafisz. Pracowalem w wielu firmach na terenie. Holandi. I agencji ruigrok. Daje. 6punktow na 10 pozdrawiam
    maciej

15.10.2014 14:17

Dzień dobry , Mógłby ktośd podać e-mail do Ruigrok w opolu ?

10.10.2014 17:18

Jesli chodzi o bloom,to prosze nie wystawiac zlych opinii ludziom,ktorzy na to nie zasluguja. Agnieszka jest osoba przesympatyczna,zawsze usmiechnieta,dziewczyna z klasa. Co prawda nie podlegam jej,ale troche pracowalam pod kierownictwem Agi i nie dam zlego slowa powiedziec. Ja podlegam pod blooma,ale Agnieszke widuje codziennie w pracy i zawsze mijajac ja taka usmiechnieta zazdroszcze ludziom z kauflanda i z bukietow kreconych,ze maja taka kierowniczke. Pozdrawiam
    justyna

10.10.2014 07:42

staram sie o wyjazd przez ta firme ale od wrzesnia zero ofert....w jakim okresie najlatwiej dostac sie do nich?? czy ktos ma podobna sytuacje???
    mam 22 lata

08.10.2014 15:58

Tak czytałem to co pisaliście wczesniej - czyli jak mam 22 lata to mam zdecydowanie większe szanse na zatrudnienie niżeli miałbym 27 lat? czasem narzekam na to, że jestem tak młody, ale co ja bym zrobił teraz jak wolą zatrudniać tylko młodych. Polecacie mi się interesować tam pracą czy olać temat?
    bloom

02.10.2014 20:53

Nie jestem zadna kolezaneczka ani Agi ani Gabi. Jestem kolesiem ktory podlega pod Age . Nie daje soba pomiatac w pracy i jestem dobrze traktowany. Nie slyszalem nigdy z ust Agi slow aby komus ublizala i szanuje ja bardzo. A co do Gabi to tez nigdy nic nie slyszalem wiec nie wiem o co ci chodzi.
    sanders0076

23.09.2014 18:54

Hey, mam pytanie ostatnio się do wiedziałam ze firma zatrudnia osoby do 23 roku życia by płacił mniej, powyżej 25 juz nie czy jest to prawda ??
    były pracownik

22.09.2014 16:00

przez 5 lat robiłem to samo wiec proszę Cię nie mów mi że nie nadawałem się do tej pracy bo nikt nie miał nigdy do tego zastrzeżeń!! Z kim bym nie rozmawiał z blooma to powie to samo no chyba że jest to jakaś ich koleżaneczka tak jak przykładowo Ty;) Pozdrawiam
    bloom

20.09.2014 18:24

Nie zgadzam sie z opina ,ze Aga badz Gabi pomiataja ludzmi bo tak nie jest. Pracuje tam i nie nazekam. Moze poprostu nie nadawales sie do pracy.
    były pracownik

18.09.2014 22:50

Witam pracowałem tam około 5 lat na poczatku firma naprawde fajna, i szło dobrze zarobic i byli wyplacalni na lokum tez sie nie narzekało ale w ostatnim roku to jakas masakra-brak godzin, ludzie siedza na hotelach bez roboty dadza ich tylko gdzies na 15 h tak zeby sciagnac za mieszkanie, cos sie stanie i trzeba jechac do lekarza to zapomnij moze za miesiac albo dwa... Na bloomie jedna wielka pomyłka Aagnieszka i Gabrysia pomiataja ludzmi jak tylko moja... bandowe wskocza do łozka kazdemu ... teraz ta firma to jedna wielka pomylka!!
    Papito

18.09.2014 20:00

Jedzie ktoś z Rzeszowa (20.09)?

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

sesil

03.08.2014 01:59

ale wy(usunięte przez administratora) pracowalem tam 4 lata i leczylem sie i zawsze wszystko ok
    ewa

29.07.2014 23:52

A wiesia pracuje tam ponad 4lata i zadowolona jest...
    Mlody holandia

27.07.2014 12:12

Mam 19 lat, jestem juz 2 tydzien w holandii, stawka jest marna i jest mało godzin (1 tydzien 36 godzin, 2 tydzien 32 godziny), czyli na tydzien wychodzę na plus okolo 250-350 zl po odliczeniu jedzenia i wszystkiego. Za tydzien zjezdzam bo nie oplaca sie tutaj zostac. Jesli chcesz zarobic i jestes mlody napewno nie wyjezdzaj do holandii, jedynie co na plus to to ze zwiedziłem troche juz Holandie, pare razy bylem w amsterdamie, nad morzem itp. Itd. Zrobilen sobie tutaj takie jakby wakacje, tylko ze przyjade z nich z paroma stowkami na plus i to tyle.
    rozczarowna2

26.07.2014 19:17

jechałam na 8, byłam 3 , a pracowałam tylko przez 2 , bo potem praca sie skonczyla . Przez cały ostatni tydzien wydzwaniałam do biura i pytalam o prace, takze w tym trzecim z łaski rzucili nas gdzieś na 6 godzin. Na pytanie ile mamy czekac na robote nikt nam nie byl w stanie odpowiedzic....
    rozczarowna2

26.07.2014 14:46

Nie chodzi o to ,że osoby z biura są niemiłe czy też oschłe, czy o warunki mieszkalne . Chodzi o to ,że ta firma oszukuje młodych ludzi, sciągając ich tam a potem nie gwarantując pracy . Także byłam , sprawdziłam i wciaz stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!
    patryk

26.07.2014 16:36

hey czy mogłabyś powiedzieć ile tam byłaś i ile przepracowałaś godzin przez ten czas? bo cały czas chce się wybrać do Holandi z tego biura i nie wiem czy jest sens w takim razie jak mam praktycznie nic nie zarobic...
    aneta

13.10.2014 09:35

ja tez pracowalam w tej firmie i nie nazekam choc niekiedy było ciezko ale sobie chwale

24.07.2014 08:28

Musze jeszcze nadmienic,ze w biurze ruigroka pracuja ludzie naprawde profesjonalni. Szef,(usunięte przez administratora),mimo,ze moze ciut szorstki czlowiek,to jednak potrafi byc empatyczna osoba,zastepca (usunięte przez administratora),to cieply,dobry mlody czlowiek,dla ktorego nie jestes osoba w tlumie,potrafi zainteresowac sie twoim problemem i starac sie pomoc. Ja mam nadzieje,ze wielu z was,moi drodzy przyjedzie tu w koncu i wtedy podpisze sie pod moim postem. Zycze oczywiscie powodzenia.

24.07.2014 08:20

Chcialabym odniesc sie do powyzszych postow. Pracuje w tej firmie juz jakis czas,potwierdzam,ze jest to firma wyplacalna,jesli chodzi o osoby z biura,to nigdy nie poczulam,jakoby ktos mnie tam ,,olewal",jak pisza tu niektorzy. Rozumiem wasze rozgoryczenie,ze trudno sie dostac,a jednak przyjezdzaja nowi ludzie. Przeciez tych ludzi wybieraja sposrod setek,akurat udalo sie innym. Wyksztalcenie tez nie gra roli,ja jestem rowniez osoba wyksztalcona ,cywilny pracownik wieziennictwa,penitencjarny wychowawca i co??? Pracuje przy tasmie produkcyjnej. Nigdy w takim charakterze nie pracowalam,ale nauczylam sie,przyzwyczailam do warunkow i jest ok. Prosze nie wypisywac opinii o ludziach z biura,skoro nie mialo sie z tymi ludzmi kontaktu. Probowac,probowac i nie poddawac sie. Dzwonic co tydzien,a byc moze nastepnym razem ktos z was przyjedzie tu do pracy. Pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

smutna

23.07.2014 21:24

Nie polecam. Ludzie okropni. Warunki mieszkalne nie wyobrażalne. Zdarzają się myszy. Pracy nie ma. Choć dzwoni się codziennie. Bieda bród i ubóstwo
    rozczarowana2

23.07.2014 21:19

Potwierdzam to co napisala kolezanka powyzej . Jedziesz na 8 tyg , praca konczy sie po 2 i siedzisz jak idiota na hotelu i czekasz czy z łaski zadzwonia czy cos jest . Takze polecam poszukac innego biura !
    Erza Scarlet

21.07.2014 19:49

( Seba 19 ) Nie znam konkretnie powodów, ale przypuszczam że pierwszym z nich jest mój wiek, gdyż musiałam bym dostawać najwyższą stawkę XD a drugi, powód to mój angielski, tak przyznaję sie mój angielski jest do kitu, ale dużo więcej zrozumiem niż sama coś wybełkotam. Ostatnim razem nie mieli jakoś z tym problemu . Nie rozumiem o co im chodzi :( ( proszę wybaczyć moje błędy )
    Ania

18.07.2014 12:35

Ja już dzwonie od początku lipca i ciągle słysze, że nie ma jeszcze ofert i żeby dzwonić w środę, więc dzwonię i dalej nic. Co tydzień wysyłają ludzi, ale nie ma ofert. ŻENADA
    Erza Scarlet

17.07.2014 14:56

Znam firmę z słyszenia już lata, lata. Wiadomo jako młody smark do Holandii za robotą nie bardzo, a dziś jest inaczej. Opinię zawsze słyszałam pozytywną, sama jeszcze jej nie znam, no ale myślę że czas poznać. Ostatnim razem pracowałam w NL z firmy E&A w 2012, a teraz mówią w prost mam 23 lata, nie ma dla mnie pracy, no chyba że jestem wyjątkiem. Niestety, poczułam się zawiedziona, dyskryminacja moim zdaniem XD Pozdrawiam
    fhfj

17.07.2014 07:36

Papier przetlumaczony. A pracę mam przy kwiatkach.

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

16.07.2014 17:23

sony31

07.10.2014 17:38

stary takie kwalifikacje masz i starasz się o pracę w agencji w której rządzą Polacy??? Czegoś tu nie kumam :)
    fhfj

16.07.2014 13:23

Tak był wyjazd 12 lipca, do mnie zadzwonili po 2 dniach, tylko ze ja bylem u nich osobiscie zostawiajac zaswiadczenie o nie karalności :-) Pozdrowienia z Holandii
    do fhfj

16.07.2014 18:08

napisz o nowych przyjeciach jak juz tam jestes na miejscu, bo w necie oferte brak. papier o niekaralnosci masz przetlumaczony czy wystarczy wersja oszczedna i tylko polski druczek im wystarczy?
    waskigringo

12.08.2014 10:55

hmmm jezeli chodzi o niekumatych to moim zdaniem sie mylisz poniewaz tutaj pracuja sami wykfalifikowani ludzie po studiach itp. pozdera łbie!
    roben

13.07.2014 14:13

Byl wyjazd?! Dzwonie regularnie,od paru tygodni,spisali moje dane,truje im tylek,ze bardzo zalezy mi na ofercie,a oni mi klamia w zywe oczy,ze nie ma wyjazdu? Oni sa niepowazni!
    MaciejMoczyMorda

13.07.2014 12:50

Już 3 razy byłem przez tą firme, zawsze była wypłacalna, podatek 20-30E, ubezpieczenie chyba też ok 30E, mieszkanie zależy gdzie 45-65E. A wypłaty przy 40h pracy w tyg po odliczeniu wszystkiego to 220-260E zależy od mieszkania. Masz więcej godzin wiadomo wieksza wypłata. Rozliczenia podatkowe dostawalem wczesniej niż pity w Polsce:D.Myszy w pokojach no na parterze tak bywa ale od tego są łapki czy klej, u mnie w PL nawet szczur się znajdzie i jakoś żyję :-) Jak jedziesz do pracy zarobić a nie na wakacje to na 100% jakoś przeżyjesz, sklepy nie daleko 15-20min z buta(tylko że chleb nie dobry). Praca do 6-8km=rower(pizga żabami masz być w pracy), dalej busem lub cytrynką. Jak ktoś jedzie na wakacje lub używki to niech uważa bo leni, ćpunów i boxerów szybko wychwytują i tacy delikwenci mają zjazdy do PL + kary. Pozdrawiam i życzę powodzonka
    Patryk

12.07.2014 17:45

nie rozumiem czegoś w takim razie . dzwoniłem 2 razy w tym tyg do biura i powiedzieli ze w środę będą wiedzieć na 100 czy jest wyjazd i jak coś to do mnie będą dzwonić, 2 raz dzwoniłem w czwartek i powiedzieli ze nie ma żadnego wyjazdu w tym tygodniu a teraz się okazuje ze jednak jest .... czy oni są poważni...;/
    DoPatryka

12.07.2014 15:55

Tak dzisiaj jest wyjazd przecież
    Patryk

12.07.2014 14:20

czy ktoś wie czy będzie jeszcze jakiś wyjazd do Holandii w tym miesiącu?
    Wyjazd

11.07.2014 10:06

Wyjeżdza ktoś z was jutro do Hillegom do pracy przy kwiatkach?
    jjjj

05.07.2014 19:36

to biuro ma jakąś stronę internetową bądz meila ?
    xvdvc

05.07.2014 19:34

to biuro ma jakas strone internetowa ?
    beata

05.07.2014 12:34

czy ktoś już był na cebulkach w tym roku i już wrócił bądź nadal tam jest?
    kasia

04.07.2014 23:09

wielka tragedia niepolecam w pokojach myszy ludzie w pracy tragedia kasa tragedia
    beata

05.07.2014 12:24

Kasia czy mogłabyś napisać dokładniej opisać o co chodzi dlaczego z ludźmi tragedia , z kasa i mieszkaniem?
    lukas

02.07.2014 17:33

Ma ktoś może e-mail to tej firmy? Wydzwaniam od kilku dni i nikt nie odbiera. Pozdrawiam.
    aga

30.06.2014 10:43

czy wiecie może coś o ofertach na ten tydzień? kazali dzwonić w środę, bardzo zalezy mi na wyjeżdzie.
    martyna

30.06.2014 12:45

mi również zależy na jak najszybszym wyjeździe a skąd byś jechała?
    aga

02.07.2014 15:00

nie wiem skąd organizują wyjazd, dzwonię i dzwonię i dodzwonić się nie mogę..

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK