3.5/5

3. Opinie o pracodawcach Hillegom
  5. Opinie o Ruigrok

Opinie o Ruigrok Hillegom

WebsiteIconRUIGROK

Nie przegap nowości o Ruigrok!

11.05.2023 09:12

Dzisiaj chwalimy się sukcesami !!!
    Portal Onet.pl stworzył ranking "TOP 5 najlepszych agencji pośrednictwa pracy w Holandii" i mamy zaszczyt znaleźć się na jego podium .
    Od lat staramy się spełniać oczekiwania naszych klientów i być dla Was najlepszym partnerem do współpracy.
    Dziękujemy, że jesteście z nami !!!

News image

06.08.2025 09:26

Porządna Agencja Pracy - wypłaty na czas - ogarnięci biurowi znający się na własnej robocie - duży wachlarz zawodowy - super mieszkania Nic tylko przyjeżdżać i pracować
    Prawdziwy pracownik

08.11.2025 11:06

Nie wiem co do ilości bo nie pracuje w biurze jak Pan. Pracownika ani nikogo nie interesuje ilość ofert tylko czy jest praca i jaka ona jest.
    o69

31.12.2021 19:08

pracowałam kilka razy przez ta firme dobra firma godna polecenia dla osób które naprawde chcą pracować,kilka razy byłam na akcjach i mam bardzo dobre wspomnienia naprawdę dobra firma .
    Bedsoon803

17.11.2024 11:13

Ciekawi mnie czy dalej ci sie dobrze tam pracuje mialem podobnie az nie zachorowalem nie dosc ze nie zabrali mnie do lekarza musialem zjechac do polski leczyc sie na wlasna reke i mialem wracac ale nie wyplacili mi l4 i wakacynjego po poltora roku pracy i poswiecenia zwykla grupa przestepcza wiele osob okradli i to nie to ze wymyslam taki jest fakt i wiele osob moze to potwierdzic
    Byly pracownik

28.06.2026 13:45

Prawda
    pracownik plant trend

13.09.2021 09:01

fajna i wypłacalna firma. mysle ze te wszysztkie dziwne opinie pisanej nizej sa napisane przrz tych patologicznych pracownikow, ktorzy zamiast przyjsc do pracy wola balowac kilka dni, a potem maja pretensje ze godzin nie ma, ze zwolnieni itd. jesli chcesz zarobic to jedziesz i pracujesz i wtedy zaden Gerard ani nikt inny nie ma do ciebie pretensji. Ja pracuje od ponad roku na plan trend i polecam z calego serca.
    Migx

12.11.2024 01:49

Nie piłam, nie balowałam. Zawsze byłam w pracy. Pracowałam dobrze. Przez trzy tygodnie była praca później siedzenie w hotelu. Po tygodniu siedzenia w hotelu zadzwonił Pan żeby zjeżdżać do Polski bo nie ma dla nas pracy. A w kolejny weekend przywieźli 200 osób z Polski. Zarabiają na nowych pracownikach resztę mają w (usunięte przez administratora) Nie polecam. Bardzo Nie
    Anonimowo

13.11.2025 11:21

Zwalnianie w dowolnym momencie z wyimaginowanych powodów dosłownie jakby mieli współprace z GTV za przyjazd albo są sadystami i psychopatami w co wierze bardziej: Lubisz dostawać po mordzie to rozpędź się na ścianę i uderz w głowie a dla pieniądze jedź za najniższą krajową do biedronki. Wyjdziesz lepiej finansowo i nie stracisz 4 dni na dojazd i zjazdy. Wstyd się przyznać że tu się było z szacunku do siebie nawet lepiej pisać anonimowo. Przynajmniej nie jestem tam rekrutem opowiadającym banieluki

Nyz

26.06.2026 18:43

Pracowałam tam nie polecam mało godzin obiecywali i nic tego nie wynikało ledwo co 400 euro było dużo za domek brali , dzwoniłam do biura o dodatkowa pracę zero odzewu lub mówili że nie ma , a gdy mówiłam ze dochodze chcieli mnie siłą zostawić

a

10.06.2026 04:26

Pracowalem kilka lat przez daną agencje zawsze bylem wysyłany na lokacje ktore byly niezadbane nawet szczury byly obecne.80% pracownikow to cpuny i menele czeste są afery na lokacjach a same lokacje są ledwo mieszkalne. Ruigrok gwarantuje 38 godzin pracy lecz mialem tygodnie w ktorych pracowalem 14 jesli jestescie w podobnej sytuacji zapraszam zapoznac sie z holenderskim prawem bowiem firma ma obowiazek zaplacic za tyle godzin. Koszty za mieszkanie są absurdalne jak na lokacje i stan mieszkań raz zostałem wysłany na pokoj dwuosobowy W ktorej ledwo co jedna sie miescila oczywiscie wspolokatorem byl cpun z paranoją. Jesli pojedziecie badzcie ostrozny swoich posiadlosci jesli ktos zdecyduje sie was okrasc i uciec nie dostaniecie zadnej pomocy w odzyskiwaniu rzeczy od agencji, do tego zapoznajcie sie z kontraktem zanim go podpiszecie i nie bojcie sie uzyc praw danym przez urzad holenderski i unie europejska by chronić sie gdyby agencja naduzyla swojego autorytetu

Karol

26.05.2026 21:27

Zdecydowanie nie polecam tej agencji najgorsza z agencji przez które pracowałem wypłaty się nie zgadzały gwarantowane godziny które były obiecane okazały się kłamstwem zwalniają od buta jeśli tylko im się coś nie podoba i zostajesz z niczym uważajcie ostrzegam przed tą agencją

01.05.2026 20:16

Najgorsza agencja tragedia scamuja na pieniądze na każdy możliwy sposób warunki tragiczne w mieszkaniu . Każda rzecz na umowie przed wyjazdem się różni

01.03.2026 17:00

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak w tej agencji wygląda sprawa z wypowiedzeniem, czy mogę zrezygnować z dnia na dzień i jaki okres wypowiedzenia przysługuje
    były oracownik

02.03.2026 08:59

Jako były pracownik nie radzę z dnia na dzień, zostaniesz obciążony różnymi kosztami, ale też nie zazdroszczę czasu na wypowiedzeniu, to będzie ciężki okres. Wiem z własnego doświadczenia. Ta firma to porażka!
    Tatatata

23.02.2026 16:18

Polecam firmę ruigrok , lecz nie polecam firmy MM flowers tzn produkcja może być nie najgorzej lecz panie które mają biuro obok siebie WC obgadują wszystkich wyśmiewają się z nich co jest nie na miejscu po za tym wszystko ok
    Mateusz

20.02.2026 15:40

– 2026 Praca w Ruigrok Productie B.V. zapewnia wynagrodzenie i zakwaterowanie, ale po potrąceniach za mieszkanie i transport realne zarobki netto są niższe niż stawki bezpośredniego zatrudnienia w Holandii. Środowisko pracy jest problematyczne – występują osoby konfliktowe, w tym operator wózka „Parowa”, który często wchodził w spory z innymi pracownikami, oraz pracownik przychodzący nietrzeźwy, zakłócający spokój i bezpieczeństwo zespołu. Podsumowując, zarówno warunki finansowe, jak i atmosfera pracy są mniej korzystne w porównaniu do zatrudnienia bezpośredniego.

17.02.2026 15:56

Nie nie nie, oszukują pod każdym względem!!! Nie zapewniają pracy, a rachunek trzeba płacić. Jak już masz prace to jest orka prawdziwa jak w 19 wieku, traktowanie przez przełożonych jeszcze gorsze, jak zgłaszasz to do agencji to potem jest jeszcze gorzej, a jak dasz wypowiedzenie to ostatnie dwa tygodnie na wypowiedzeniu to masakra. Mobbing, przemoc fizyczna jak i psychiczna.
    #PracownikFizyczny
    Pracuś

14.02.2026 13:24

Odradzam wszystkim tzw akcje, agencja oszukuje na stawkach, ściągając Cię obiecują 17 euro brutto nie informując że to jest wliczone z różnymi dodatkami których Ty nie dostaniesz bo jesteś za krótko. Jak coś Ci się nie podoba i chcesz to zgłosić to może pierwszy telefon odbiorą a potem cisza i jeszcze za karę możesz zostać w mieszkaniu bez wyjaśnień. Czekasz na ofertę której i tak nie dostaniesz. Porażka jak traktują ludzi. Na hotelach nawet nie ma apteczki pierwszej pomocy, jak masz wypadek to radź sobie sam najlepiej, a potem cichutko Cię spakują i odeślą do PL i na mailu jeszcze zobaczysz tylko rachunek z którym zalegasz!!! (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) Tak na marginesie jestem osobą nie pijącą alkoholu i nie palącą w sile wieku, więc darować sobie komentarze że pił i ćpał!!!
    Łyżka

03.03.2024 13:20

15 lat minęło jak jeden dzień , jak tylko narzekasz lepiej swe życie zmień! Młodzież przyjeżdża , wszystko rozwala i ucieka. Kolejni pracownicy przyjeżdzają zastają popsute i brudne pokoje, w większości okradzione nawet z szafek czy lampek Większość naszych to alkoholicy albo narkomani z wielkim ego, wszędzie byli i wszystko widzieli… wszystko nie odpowiada i najmądrzejsi na świecie…. Ruigrok nie jednemu uratował życie ( finansowo) , nie jednego zwolnił za zachowanie , nie jednego jeszcze przyjmą i nie jeden jeszcze napisze opinie według swojego myślenia, i życie toczy sie dalej. Zawsze polecałem ta firmę każdemu. Lata 2000 owszem były dziwne , jakieś problemy z wypłatami , mieszkania po 12 osób, niepewne godziny itp itd… czasy się zmieniły. Czasem Ruigrok nie ma wpływu na to jak firmy holenderskie traktują biuro pracy. Nagle zrywane Umowy czy zmieniane kontrakty ,wszystko sie potem przenosi na zwykłego pracownika co przyjechał na 12 tygodni do pracy. ( szybko znajdują inna prace) Ale tez i ludzie , bardzo dużo osób przyjeżdżało z polski , okradało pokoje… Jak najbardziej jestem za ZAŚWIADCZENIEM O NIEKARALNOŚCI - bardzo to polepszyło z kim się mieszka , chociaż czasem można sie zdziwić jak ludzie potrafią być fałszywi, ale to juz taka mentalność ludzi… Ruigrok jest w 100% wypłacalny , maja bardzo dużo ofert pracy , stawki tez się zmieniły , inflacja oraz to co sie dzieje na świecie przenosi się na podwyżki , za transport za mieszkanie itp NORMALNE trzeba się z tym liczyć. Bardzo dużo biur pośredniczących wprowadza ludzi w błąd. Co sie potem odbija na opinii ( ze niby kłamcy , krętacze) …. Biuro Ruigrok jest jak najbardziej profesjonalne. Panie z biura nie sa „nianiami” dorosłych ludzi którzy przyjechali do pracy. Pomagają ze wszystkim , chociaż niektóre sytuacje wymagają więcej czasu ( to już ludzie sa niecierpliwi i krzyczą oraz wyzywają) To ludzie niszczą busy , to ludzie niszczą rowery ,pokoje i wszystko dookoła siebie… Jeżeli przyjeżdżacie w parze dostajecie pokuj 2 osobowy z aneksem kuchennym i łazienka, to nic tylko wystarczy pracować i wszyscy sa zadowoleni. Można książkę napisać , każdy musi się przekonać na własnej skórze. Jestem za Ruigrok :) pozdrawiam wszystkich pracownikow
    ROBERT

20.01.2025 19:38

Ja też bym poleciłbym każdemu ta agencję jest spoko

14.02.2026 13:13

Ale z Ciebie lizus. Nic tam prawdy nie napisałeś!!! Oszukują na Każdym punkcie umowy!!!! I nie odbierają telefonu, nie gwarantują Ci godzin pracy a rachunek przyślą do zapłaty!
    Pracownica

11.02.2026 20:07

Witam, przestrzegam… wszystkich chętnych, aby się zastanowić nad wyjazdem poprzez agencję pracy Ruigrok Productie B.V Noorderlaan 26 2182 Hillegom Sama osobiście się skusiłam na takowy wyjazd i bardzo tego żałuję!!! Wyjazd tzw Akcja kwiatowa gwarantują dużo godzin a tu ledwo wyrabiamy 7 - 8 godzinek a w tym 1 godzina przerwy. My trafiliśmy do firmy MM Flowers Europe. W Firmie panuje totalny chaos i brak organizacji. Pani Brygadzistka - chyba Iza ma się za Boga tam. Wydziera się, obraża innych, wyzywa od (usunięte przez administratora) jak się ktoś nie wyrabia to potem siedzi na mieszkaniu. Pracownicy stali są pod wpływem (amfet) lub innych środków pobudzających, co równiez jest rozdawanie na hali.
    Jezer

11.02.2026 13:45

Witam Mam pytanie odnośnie pracy jako order picker Jakie sa zmiany, czy pracuje się tu też w weekend. Czy sa normy? Planuje wyjechać 21 lutego bo alternatywa jest praca za minimalną w Polsce,
    nowy pracownik

30.01.2026 15:55

Dzień dobry, niedługo mam z koleżanką wyjechać do pracy na kwiatach czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy praca tam jest w miarę okej czy jednak wygląda tak jak w większości opinii.
    Irek

27.08.2025 17:55

Opisze moją historie z firmą Ruigrok. Praca w DIRK order picker,na początku wydawało sie ze wszystko jest ok bo lokacja nawet spoko mieszkałem na "conservie" gorzej juz z lokalizacja bo odrazu obok jest autostrada i daleko do sklepów. Płacąc 146 euro za tydzień masz zero prywatności haułsmajster wchodzi bez pukania jak do siebie no i cotygodniowe kontrole czystości. Jeżeli chodzi o prace to nawet głupiego długopisu i noża od nich nie dostaniesz a jest to tam czasami potrzebne, kartę wejściową do firmy i klucze do wózka musisz wykupić za 20 euro(niby kaucja ale nie zwracają tego)wypłaty słabe bo prawie 50% z twoich wypłat zabierają ci podatki,godzin tez sporo bo codziennie po 10h.Kordynatorzy to typowe Polaczki za granica nalepszy jest "złoty" Daniel próbuje być elokwentny ale słabo mu to wychodzi.Nie polecam strata czasu na tą agencje.

28.01.2026 12:25

146 euro za łóżko a opinia z sierpnia 2025 to ciekawe ile od 1 stycznia 2026 biorą xd
    Szczera prawda

13.01.2026 21:56

Pracowałem w Dirku, opiszę plusy i minusy. Na minus duża norma - dobre ordery dla Holendrów, a dla reszty same słabe. Na plus - nie trzeba było robić normy, bo każdy uważał, że "wszystkich nas nie zwolnią". Ogromny plus za koordynatorów Holenderskich - wyrozumiali i pomocni. Standardowo sobota, niedziela i poniedziałek 95% osób przychodziło po melanżu i wszystko było git. Gdy ktoś nie domagał koordynator(nl) proponował, że popikuje za pracownika albo mówił, że jak się chce to można iść do domu bez przypału. Ogólnie wakacje życia. Wypłaty 500-550. Bezpośrednio z melanżu do pracy, w pracy wszyscy humorek gitówa, muzyczka jak w klubie. Stołówka bardzo dobrze funkcjonuje to i można było dobrze zjeść przed następnym melanżem. Generalnie w pracy luzik. Z minusów to za normę czasem dla przykładu wyganiali do domu, ale każdy wychodził jak zwycięzca. Nawet jak się za dużo normy zrobiło to też wyganiali. Typek zrobił w równo 2h dzienną (10h) normę to też go wygonili "bo za szybko pracuje", a on bezpośrednio z melanżu do pracy przyszedł. Lokacje różne, są lepsze i gorsze. Trafisz na "patol"(hotel) to tak średnio, trafisz na domki - tam nikt nie pilnuje, zawsze na którymś domku jest imprezka. Polecam szczególnie młodym, kasa dobra, robota luzik, praktycznie sami młodzi więc każdy się spoko dogaduje, imprezka za imprezką. Przez wiele miesięcy można ciągnąć melanż - wstaje się od stołu i idzie do pracy, ale po kilku miesiącach pasuje się zwolnić bo ileż można tak pociągnąć😊 Serdecznie polecam 😊
    AnoniM

11.01.2026 21:02

Z daleka od tej agencji.. próbowali oszukać na wypłaty i godziny wakacyjne, róbcie sobie zdjęcia umów, paskow i nie bójcie się zgłaszać, długo nie pociągną
    Krzysztof J

27.12.2025 21:48

Pracuję półtora roku za pośrednictwem Ruigrok. Będąc dziesięć lat w Holandii, uważam, że jest to najlepsza agencja pośrednictwa pracy. Wypłaty zawsze na czas, zawsze zgodne z przepracowanymi godzinami. Bardzo dobre lokacje , gospodarze tych lokacji mili, ale stanowczy, dzięki czemu jest spokojnie. Polecam.
    Neto

12.12.2025 10:27

Jedna z najgorszych agencji. Pracownicy agencyjni zs grosz kultury. Bezczelni i arroganccy
    Tommy

05.12.2025 10:24

Hillegom praca okolice Amsterdam Rotterdam - przez agencje Ruig Rok. Jakie wrażenia na teraz? Jak z godzinami i pokojami? Planuje wyjechać niebawem.
    Carrot

19.11.2025 19:38

Byłam na dwóch akcjach robienia bukietów i raz na cebulkach. Jeśli chodzi o pracę przy cebulkach, ogólnie dobrze, jedyny minus za dojazd rowerem do pracy w każdą pogodę. Lokalizacja mieszkania w Hillegom. Trafiłyśmy niestety ns współlokatorkę brudaskę ale jakoś przetrwałyśmy. Jesli chodzi o pracę przy bukietach to straszna orka... ręce poranione, mnóstwo godzin bez dnia wolnego z jedną przerwą w ciagu całej zmiany. Bolący kregosłup i nogi... wracałysmy do domu z płaczem, dosłownie.
    #PracownikProdukcji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ruigrok?

Kontakt - Ruigrok

Hillegom

RUIGROK
    Artur

30.10.2025 19:48

Witam, mam pytanie czy ktoś pracuje przez firmę Ruigrok jako kierowca przy cebulkach kwiatowych. Ciekawy jestem jakie warunki mieszkaniowe jak i sama praca i firma.
    #KierowcaCe
    Dawid Szczybelski

29.10.2025 07:16

Ruigrok - Praca w Holandii! Oferty Pracy w Holandii. Praca Holandia z zakwaterowaniem. Ruigrok jest to firma rzetelnie świadcząca usługi pośrednictwa pracy w Holandi.
    Nieznanaa

11.10.2025 09:19

Jedna wielka porażka! Przyjechałam aby zarobić, lecz co tydzień nowy planing na inną firmę. Trzy dni w pracy, dwa dni w pokoju i tak przez 4 tygodnie. Byłam zmuszona zjechać do Polski, ponieważ nie da się nic odłożyć, bo zarobiłam jedynie na ubezpieczenie, pokój agencyjny i busa.
    Nieznany

11.10.2025 09:14

Nie piłam, nie balowałam. Zawsze byłam w pracy. Pracowałam dobrze. Przez trzy tygodnie była praca później siedzenie w hotelu. Zawsze sądziłam, że opinie są wystawiane przez osoby, które chodzą w kratkę do pracy lecz sama na własnej skórze przekonałam się, że jednak ta agencja to jest wielka drama. W piątek po godzinie 17 dostajesz telefon, że od poniedziałku nie masz pracy, następnie znajdują pracę na trzy dni i kolejny piątek znów telefon i siedzenie w pokoju. Tragedia, nie polecam do tego Panie, które pracują w biurze to są osoby zabrane chyba z pola, nie umieją nawet dobrze się wysłowić.
    Kortian

03.12.2024 03:18

Jak wygląda praca na magazynie w Hillegom jako order piker???
    Mieszkaniec

10.12.2024 18:32

Pikujesz i tyle
    Kowal

01.10.2025 16:04

A jak jest z order piker na dzien dzisiejszy wHillegom pytam bo za kilka dni się wybieram pomożecie z opinia

22.09.2025 13:07

Nie polecam pracy na kwiatkach oszukują na godzinach karzą sprzątać kuchnie nawet jak się z niej niekorzysta niewyplacają ostatniej tygodnoiwki
    Generał

22.09.2025 13:04

Nie polecam Nie wypłacają ostatniej tygodnoiwki
    Piotr

04.09.2025 08:09

Pracuję przez agencję Ruigrok i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Kiedy uległem wypadkowi, firma natychmiast udzieliła mi pomocy – zorganizowali transport do szpitala, tłumaczenie oraz pełne wsparcie. Dzięki temu czułem się bezpiecznie i miałem pewność, że nie zostanę sam z problemem. Profesjonalne i ludzkie podejście – zdecydowanie polecam prace przez tą agencje :)
    Kon

30.08.2025 12:35

Czy jako operator reachtruck potrzebny jest certyfikat holenderski czy wystarczy polskie UDT?

31.08.2025 12:17

Dzień dobry. Brani są pod uwagę kandydaci zarówno z holenderskimi jak i polskimi uprawnieniami
    B.Ciurka

28.08.2025 14:34

Ruigrok wspiera w formalnościach i terminowo wypłaca wynagrodzenie, w kwestii indywidualnych problemów przydałoby się nieco więcej uwagi
    Jaaaaaaa

25.08.2025 22:44

Okropna firma brak szacunku dla ludzi chcących pracować zezwalanie na alkoholizm narkotyki ,znieważanie ludzi porządnych , eksperymentowanie na ludziach rzucanie ich co chwila na inne hale jak małpy w zoo do oglądania lub króliki doświadczalne fatalna obsługa ludzi z biura ,wysyłanie bez powodu do Polski a imprezowicze góra, bez znajomości jesteś (usunięte przez administratora)
    całete

20.08.2025 16:03

(usunięte przez administratora) firma płacą grosze do tego ubezpieczenie za które się płaci 40 euro tygodniowo (usunięte przez administratora) daje i tak musisz płacić za lekarza samemu a tabletki które ci dadzą nie są mocniejsze niż paracetamol a gdy się upomnisz o inne mocniejsze przyjadą i zrobią ci testy narkotykowe żeby tylko cię (usunięte przez administratora) z firmy a gdy się okazuje że nie masz nic w sobie dzwonią do ciebie i każą ci zjeżdżać do polski bo nie są w stanie ci pomóc żebyś wyzdrowiał szczerze nie polecam i odradzam każdemu przyjazd tutaj
    Pracownica

05.08.2025 21:18

Polecam ruigroka, jeżeli ktoś chce pracować i zależy mu na pracy. Wypłaty na czas zawsze. Jak jest jakiś problem można sie dogadać czy to o zmiane pracy czy mieszkania. Mieszkania też coraz lepsze. Pracuje w firmie prawie rok i w sumie nigdy o nic nie prosiłam bo nie mialam takiej potrzeby ale po nie całym roku gdy potrzebowałam zrobić badania krwi zadzwoniłam do biura I wszystko zostało sprawie załatwione, przyjechał po mnie Pan do pracy zawiózł na badania, wszystko tłumaczył a następnego dnia dostałam wyniki bez żadnego problemu czy upominania się. Jeżeli sie chodzi do pracy i nie stwarza większych problemów to też do do ciebie nic nie mają. Wiadomo że jeżeli ktoś chce przyjechać tylko coś sobie dorobić, chodzić po 2 dni do pracy a resztę tygodnia balować to odradzam bo na pewno nie będziecie zadowoleni bo firma nie pozwala sobie na takie zachowania, zresztą myślę, że jak każda inna agencja. Pozdrawiam i polecam
    Sandera

05.08.2025 17:23

Pracowałam w tej agencji około półtora roku i gdyby nie zła atmosfera przez innych pracowników ( podkreślam pracowników ) prawdopodobnie nie zmieniłabym tej agencji. Bardzo dobrze wspominam pracę na magazynie Dirka ( świetne szefostwo jak i team leaderzy). Z biurem nigdy nie miałam żadnych problemów. Za każdym razem dzwoniąc do nich z problemem otrzymywałam pomoc. Wypłaty również zawsze były na czas. I nie mogłabym zapomnieć o dziale lekarskim, który zawsze był w pogotowiu. Szczególnie chciałabym cieplutko pozdrowić Grzegorza i Angelinę którzy nie jednokrotnie musieli znosić mnie przy każdych wizytach lekarskich.
    Grzegorz

05.08.2025 14:33

Jesli chcesz pracowac, to praca sie znajdzie. Wyplaty sa na czas.
    Hania

05.08.2025 14:23

Najbardziej zadowolona jestem z opieki zdrowotnej ponieważ co by się nie działo zgłaszam i przyjeżdża do tego wybrana osoba aby zawieźć nas do lekarza i wszystko dokładnie tłumaczy najbardziej polecam panią Angelikę oraz pana Seweryna ponieważ zawsze można na spokojnie się dogadać
    Nowa

26.07.2025 07:21

Wybieram się do pracy w z tą firmą kto teraz pracuje i na jakich stanowiskach chodzi mi o sortowanie cebulek
    Stefan Fart

08.07.2025 17:06

Czy ktoś pracował przez ruigrok przy myciu okien? Czy da się zarobić?
    Zielone światło

07.07.2025 04:50

Ogóle firma Nic Den Haijer jest w porządku...Ale trafiając na bandę Doroty W. stracisz nerwy.Ta kobieta (o ile można to tak nazwać) stosuję książkowy mobbing w stosunku do polskich pracowników(ubliża,obgaduje, obraża pracowników Ruigirok)Zero obycia i kultury jako osoba zarządzająca zasobami ludzkimi.Myśle, że cierpi na zaburzenia afektywne dwubiegunowe dodając do tego alkoholizm.Nachodzi w hotelu pracowników Ruigirok po godzinach pracy lub w weekendy już nie wspomnę o próbie pożyczek pieniędzy od pracowników niższego szczebla.Jej słownictwo jest generalnie z rynsztoka i nie posiada jakiejkolwiek ogłady.Mieszkajac tyle lat w Holandii nie potrafi żadnego jezyka a i nawet w języku ojczystym robi rażące błędy ortograficzne.Reasumujac...kobieta z małym umysłem ale wielką....Jak taki człowiek może być na contrakcie i zarządzać ludźmi...wiele dobrych pracowników przez tą osobę się zwolniło...W pracy wszyscy wiedzą jaką jest ale nikt z tym nic nie robi...
    Kacper Gałaj

03.07.2025 13:10

Dzień dobry. Musieliśmy wrócić do Polski z narzeczoną ponieważ ząb mój zaczął puchnąć. W poprzednim tygodniu pracowaliśmy 19 godzin. Czy mogę mieć pewność że zapłacą Nam za tamten tydzień?

Zostaw merytoryczną opinię o Ruigrok