3.5/5

3. Opinie o pracodawcach Hillegom
  5. Opinie o Ruigrok

Opinie o Ruigrok Hillegom

WebsiteIconRUIGROK

Nie przegap nowości o Ruigrok!

Karol0248

23.02.2024 19:26

Dostał ktoś z was dodatek do ubezpieczenia (Zorgtoeslag) Który jest wypłacany co 3 miesiące?
    Rroberr

16.01.2024 17:49

Czy da rade pracować bez zaświaczenia o nie karalnosci
    Damidam

08.02.2024 17:31

Jestem pracownikiem na tych śmierdzących kwiatkach agencja (usunięte przez administratora) kłamczuchy bus 140 € 150 € hotel zakazy nakazy wiecznie tylko krzyczą w agencji nie powiedzieli o połowie rzeczy które będą zabierać z pensji pralnia 30 € tygodniowo no i wypłata przy 36 godzinach 190 euro za tydzień
    J.P

08.01.2024 14:00

Witam , chciałbym zasięgnąć rzetelnej i formacji o Firmie jak i zakwaterowaniu , ilości godzin w tygodniu oraz opiekunów ich podejścia do pracownika ????
    Johnny

05.01.2024 12:14

Witam. Wybieram się do pracy w Hillegom, orientuje się ktoś, jak wygląda hotel pracowniczy? Większość informacji jest na prawdę satysfakcjonujące, lecz nie wiem czego się spodziewać przy zakwaterowaniu bo to informacja "niedostępna" jak to w każdym biurze. Pozdrawiam.
    Tomek

17.12.2023 10:31

Obecnie pracuje jako order picker dla innej firmy. Myślę nad zmianą pracy, w obecnej mam mało godzin zdarza się 30-34 tygodniowo , a słyszałem że niektórzy potrafią mieć 27 lub cały tydzień nagle wolny. Czy opisana w ogłoszeniu gwarancja godzin ma odniesienie w rzeczywistości? I ile tygodniowo można zarobić
    Tomek

17.12.2023 10:56

I jak to wygląda też z całą resztą? Zakwaterowanie itd
    Karolajta

11.11.2023 22:57

Pracowałam w tej firmie jest fobrze kasa na czas w kilku zakładach.tylko na ludzi uważać bo lubią doły kopać .agencja super wykaty też zakłady prac są ok.
    Tamta

08.08.2023 11:40

Czy ktoś orientuje się jak wygląda teraz sytuacja w hotelu na Haverstraat? I czy przyjmują dalej na sery do Kitchen on the Mission?
    Jaskołiho

17.09.2023 10:19

Z tego co wiem to przyjmują. Co do hotelu nie mam pojęcia
    ola

25.10.2023 21:52

a pracowałaś juz na serach wczesniej?jak tam z praca?ciezko?
    alek

25.10.2023 13:22

praca na serach ktos ma jakies aktualne informacje?jak teraz z godzinami bo mam tam oferte?

09.10.2023 16:54

Nie polecam firmy (usunięte przez administratora) na stawkach miałem mieć 15 euro a dostałem ledwo 12.60 praca, którą dostałem kompletnie różniła sie od tego co przedstawili ponieważ chyba oni sami nie wiedzą ani nie sprawdzają gdzie ludzi wysyłają pozatym na lokacji pełno myszy i insektów oraz nie wysłali mi wypłaty za ostatni przepracowany tydzień w skrócie polecam każdemu omijać ten cyrk dalekim łukiem.
    Grześ

04.10.2023 15:59

Cześć Chciałbym się dowiedzieć jak z pracą na hurtownia-wózki widłowe Ile wynosi tygodniówka do ręki po odciągnięciu mieszkania. Ile za mieszkanie i jakie warunki, warto jechać? Dzięki
    Bea @

07.10.2023 09:24

Mieszkania wahają się od 105 do 140 wiec zależy gdzie trafisz , czy to będzie pokój 2 osobowy czy 6 .. o tygodniówkę się nie wypowiem bo nie pracowałam tam

09.10.2023 08:58

posiadamy pokoje maksymalnie 4 osobowe :)
    Bartek

08.10.2023 10:36

Czy potrzebne jest zaświadczenie o nie karalności czy można dostać pracę bez tego ?Ponieważ byłem karany kiedyś ale jeszcze nie mogę tego wymazać z dokumentów. Bardzo chciałabym pracować dla tej agencji. Mówię płynnie po angielsku mam uprawnienia... tylko to zaświadczenie.....
    @byly pracownik

08.10.2023 19:46

Jako facet to konieczność to zaświadczenie .
    Pastorhille

17.09.2023 10:21

Jestem miesiąc. Agencja jest rewelacyjna. Pozdrawiam

21.09.2023 13:10

dziękujemy!
    ojciec

20.09.2023 11:23

Nie wiem,skąd tyle negatywów. Domek miałem ok, praca na AGF też spoko. Rzuciłem to wszystko z dnia na dzień-wszystkie pieniądze wypłacili co do grosza. Tam wystarczy do pracy chodzić i wszystko jest ok

21.09.2023 13:10

dziękujemy za Pana opinię :)

21.09.2023 13:03

Zmieniamy świat na dobre!
    Dokładnie tak brzmi hasło Szlachetnej Paczki.

Szlachetna paczka jest jednym z największych projektów społecznych w Polsce, który tylko w 2022 roku pomógł ponad 15 000 rodzin.
    Razem z The  Dutch Floral Foundation i  naszymi polskimi kolegami pracującymi w Ruigrok zebraliśmy w ostatnich tygodniach 10 275,50 € na ten wspaniały cel.

W ten sposób wszyscy możemy przyczynić się do uczynienia świata lepszym miejscem.

News image
    Uki

01.09.2023 18:23

Czy agencja w końcu odpisze na 15 meila lub odbierze telefon? Pisze i dzwonię o swoje pieniądze które zablokowaliście i zero odzewu z waszej strony. Jesteście banda (usunięte przez administratora) Sprawa już trafiła do sądu, mam nadzieję że ktoś z was się tam wstawi. (usunięte przez administratora)
    w

14.09.2023 09:35

blokuja gdy nie oplacasz np mieszkania . Wiadomo , ze mieszka sie to trzeba placic . W polsce tez Ci prad odetna jak nie zaplacisz
    xs

14.09.2023 11:13

zadzwon to Ci wytlumacza , ale napewno nie mialas uregulowanych kosztow , oni czesc kosztow sciagaja z wyplaty a reszte trzeba oplacic samemu , koszty np za buty , za mieszkanie , za ubezpieczenie , za venusa
    Hill33

05.06.2023 17:35

Ile płaci się za zakwaterowanie?
    Huanito Hormenarez

17.07.2023 21:08

Zalezy jaka lokacja +/- od 100 do 135 na tydzien
    Sumpter

09.07.2023 15:46

Agencja jak najbardziej wypłacalna, mają godziny więc nie można na to narzekać. Największym problemem są lokacje od 2 do 4 osób w pokoju,(usunięte przez administratora) się całymi dniami i nocami, pracownicy agencji nie zwracają na to wgl uwagi, retoryczne bójki i wyzwiska, hałas że spać nie można. Tyle ode mnie nie polecam jeśli ktoś chce być wypoczęty i mieć siły do pracy. Jeśli ktoś chce (usunięte przez administratora) do pracy to może podjąć tutaj pracę
    Zszokowana

06.07.2023 22:26

Czy jest w Holandii choć jedna agencja pracy która ma nie nieposzlakowaną opinie na temat pracy, pracowników,stawek za godzinę,czy choćby mieszkań i pokoji oraz płatności i przewóz pracowników do pracy.Bo z tego co czytam to w każdej firmie, agencji zatrudnienia jest coś nie tak.To po co wyjeżdżać ze swojego kraju skoro tu każdy kto przyjeżdża na coś narzeka????????.Najlepiej żeby płacili tylko żeby nie trzeba było chodzić do pracy ????.
    KarolinaJustyna

18.06.2023 16:12

Super firma .Jest placone na czas.Praca stala.Kyo chce pracowac to bedzie poprostu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ruigrok?

Kontakt - Ruigrok

Hillegom

RUIGROK

06.06.2023 11:37

Ruigrok = Nowoczesność!
    Robimy wszystko aby ułatwić pracę Wam i sobie :)
    Każdy nasz pracownik ma dostęp do nowoczesnej aplikacji, w której znajdzie wszystkie niezbędne dokumenty dotyczące zatrudnienia, ważne informacje jak i swoje rozliczenia i godziny pracy!

05.05.2023 12:24

Heh

10.05.2023 01:13

To jest wojsko że się rejony robi,każdy nawet najgorszy hotel ma sprzątanie w cenie jeżeli tam nie ma to znaczy że firma płaci mniej i odmówiła sprzątania a kara za nie wykonanie sprzątania jest śmieszna ale niestety przez to na co się Polacy za granicą zgadzają tak nas traktują chapaj za trzech w robocie a potem zapłać 500ojro za łóżko i jeszcze myj obszczne kible masakra
    Pracownik Ruigroka

27.05.2023 00:01

Hotel czy domek w którym sie mieszka jest jak dom. W swoim domu tez masz firme sprzątająca czy sprzątasz sam po sobie? Są ludzie i ludziska. Ludzie przyjeżdzają tu pracować i żyć. A ludziska popracować, tygodniówkę przewalic na imprezki i jaranie i jeszcze najlepiej to zeby nie dawac im pracy ale pieniądze sie chce i jeszcze służbę sprzątająca zatrudniać. No pewnie. Jak chcesz wakacje to wyjedź sobie w ciepłe kraje a nie przyjeżdżasz do pracy w Holandii. Tam i za Ciebie posprzątają i nawet ugotują.

18.05.2023 16:22

witam z początkiem maja byłam na akcji kwiatowej. Firma Pland Trend dwa tygodnie w tym (usunięte przez administratora) za 304e na tydzień ???? praca po 11h, dziewczyny przerzucają ziemie po 70L bo chłopków zabierają na inne hale a ty masz (usunięte przez administratora) Diana i Ewelina tragedia, chodzą i tylko szukają zaczepki a same nic nie zrobią. Wyrobisz normę to na drugi dzień podkręci ci taśmę żeby więcej robić ???? przykład wózki robione w 15min gdzie na wprost nas robią to samo w 40min bo biedne Ukrainki nie umieją szybciej (a po ukraińsku na boku mówią ze maja to w (usunięte przez administratora) dlatego tak robią) ich pech bo nie wiedzieli ze znamy Ukraiński biegle i je rozumiemy. Łącznie z 20 osób odeszło przed końcem pracy wiec proszę nie odpisywać ze ktoś pracować nie chciał ???? nie pozdrawiam i mam nadzieje ze wkoncu sami będą robić przy taśmie bo im ludzi braknie.. ruigrok jako agencja ok, hotel w aalsmeer również fajny.
    Marzena

12.05.2023 10:31

@Werooo a proszę powiedzieć przy jakim zleceniu Panie teraz pracują? Czy daleko mają Panie do pracy z miejsca zamieszkania? Pozdrawiam serdecznie:-)
    Werooo

11.05.2023 09:23

wyjechałam na początku maja na akcję, jechałam razem z mamą która jeździ na nie od lat (ja pierwsyz raz) - polecam! Fajna opcja na dorobienie sobie. Sama praca jest OK, mieszkamy w fajnym pokoju razem z mamą, firma w sumie wszystko zorganizowała i przejazd i zakwaterowanie - w usmie to przyjechalysmy na gotowe :D na pewno bede jezdzila na takie akcje teraz. polecam!
    Kamil.

29.04.2023 08:39

Czy wyjezdza dzisiaj ktoś na order picera?
    18L

09.03.2023 18:43

Czy pracował ktoś przy składaniu wózków kwiatowych w Hillegom? Czy faktycznie jest tam taka wysoka stawka 18.70 € hak podają w ogłoszeniu? Rozważam wyjazd ale widzę też dużo negatywnych opinii
    Jeb..c gtv

04.04.2023 09:26

Nigdzie w holandi niema takich stawek przez agecje to (usunięte przez administratora) , zakwaterowania 500 € mc w pokojach 4 osobowych , meliny , pijani kierowcy wiozący, pracowników do pracy , wypadki ,kradzieże pobicia , sfałszowane zaświadczenia o niekaralności ,

24.04.2023 15:11

Rozumiem, że pracował Pan przy składaniu wózków kwiatowych, że twierdzi Pan, że stawka jest wymyślona? Proszę podać swoje imię i nazwisko, chętnie sprawdzimy czy pracował Pan :)
    Susssi

30.12.2022 19:43

I weźcie ogarnięcie tych swoich kierowców co (usunięte przez administratora) na deke jeżdżą. Człowiek normalnie chciał pracować to się nie dało przez (usunięte przez administratora) . Jak dla mnie porażka totalna
    Break

01.03.2023 11:40

Dlaczego nie dało się pracować?

24.02.2023 02:07

Bukiety w Hillegom jakies opinie? Jak wygląda zakwaterowanie?
    Roman

26.02.2023 01:36

Lepiej od razu zadzwonić do Holandii do siedziby Ruigrok bez żadnych polskich pośredników bo to źle się kończy chcesz pracę to bez pośredników jest lepiej
    Paweł

29.01.2023 17:22

28. 01 wyjechałem z Lublina do ruigroka i busiarz był takim (usunięte przez administratora) ze mnie i kolegę z busa wyrzucił za to że wszyscy w busie 20 osób żartowaliśmy i się smielismy później chwilę się pokłóciliśmy i się pogodziliśmy ,a ten (usunięte przez administratora) zostawił nas na staci gdzie nie ma busów pociągów nawet do miasta nie ma się jak dostać , jak zadzwoniłem do Pani z ruigroka że dojadę w poniedziałek to powiedziała że to za późno i że już nie ma dla nas pracy i mówiła że wyrzucił nas bo pijani, po pierwsze nikt nie pił i nie był pod wpływem narkotyków po drugie dla czego Pani z ruigroka mówiła że byliśmy pijani bez podstaw skoro też nikt nas nie sprawdził a mało tego że Busiarz to taki (usunięte przez administratora) , że on nas straszył policja że napić w busie i przyjedzie policja niemiecka i da nam na mandy po 700 euro , mi Paweł i Piotrkowi Firma GTv niech patrzy na siebie bo sami mieli dużo razy wypadku śmiertelne gdy wieźli ludzi do holandi i dużo innych wypadków alle już zapomnieli Kierowca siedział w autokarze na dole nikt mu nie przeszkadzał we prowadzeniu auta 28.01 W dodatku jak powiedziałem że chce wysiąść w Dortmundzie u mamy to powiedział że nie ma takiej opcji że muszę odrazy do hillegom jechać i przez to też nas wyrzucił Powiem wam tak wysiadł bym w Dortmundzie a dalej mama by mnie zawiozła do hillegom na niedzielę wieczór I w czym problem to że chciałem wczesniej wysiąść u mamy to taki problem ? Żeby odrazu z busa wyrzucać? Przecież bym dojechał W Polsce panie mówiły że będzie na tulipanach stawka 14* euro na qualiti controle a bylo raptem12 jak zadzwoniłem do holandi Holandia nawet nie miała listy kto przyjedzza a dwa nawet nie trzeba CV do nich wysyłać bo biorą każdego do pracy jak idzie

09.02.2023 08:02

Gtv brak słów na temat tej firmy jechałem tylko raz z nimi i to był mój ostatni raz. Jeśli chodzi o przewozy osób to polecam ART-SPED
    Robert

07.02.2023 19:10

To są walkarze jakich mało bylem pracowalem 2 lata W Holandii już nie ma zarobków robi się na podatek i balasting zaryzykowałem pojechałem do Niemiec pracuje przy waflach praca 8 godzin Hate opłaca agencja nie trzeba godzin od cholery żeby zarobić naprawde nie źle kto jest w miarę ogarnięty i ma prawko bo w Niemczech we wszystkich agencjach albo prawko albo samochód musi być to w Holandii nie będzie za grosze z siebie poniewierka robił
    rzetelny pracownik

07.02.2023 12:22

Panie z biorą w Polsce dużo obiecują i dobrą kasę , ale jak zajedziesz na miejsce w niedziele i musisz podpisać umowe to jest robione to na szybko i w pośpiechu kto był to wie jak to wygląda. .A teraz do sedna, miałem mieć pokój 2osobowy , dostałem pokój w hotelu 4osobowym , próbowałem to wyjaśnić ale tłumaczenia były takie że nie mają możliwości mnie przenieść bo przyjeżdżają pary i nawet dla nich jest ciężko o taki pokój. Ludzie w pokoju różni, więc powiem tak było ciężko, nie przespane noce, a rano do pracy. Co do pracy też się nie zgadzało bo miałem trafić gdzie indziej , chociaż pieniądze się zgadzały , ale tylko przez tydzień. Później mnie przenieśli do innej firmy i bez mojej zgody oraz obniżyli mi stawkę o prawie 2euro i tu czara goryczy się przelała. Chciałem to wytłumaczyć z biurem w Hillegom, ale pani powiedziała że na nowym zakładzie takie są stawki i nic nie poradzi, więc zakończyłem współpracę. Wspomnę tu jeszcze o dopłatach, które musisz im wysyłać ze swojej pensji, których musisz pilnować bo zablokują ci tygodniówkę. Tłumaczą się tym że nie mogą wszystkiego pobrać z twojej pensji, więc musisz im to oddać trochę to dziwne ale cóż nie mnie to oceniać . Ocenę pozostawiam wam.
    Przodownik pracy

06.02.2023 17:13

Praca na reachtracku , wypłata 45 euro. Bardziej (usunięte przez administratora) agencji nie widziałem. Omijać z daleka

07.05.2022 18:54

Rafal

05.10.2022 08:52

Vakantegeld dostajesz połowę bo taki jest podatek! A nie że agencja ci zabiera
    Waldemar

04.02.2023 11:18

Pieniądze wakacyjne są wypłacane raz lub dwa razy w roku w zależności od miejsca pracy i jest od tego duży podatek. Niektóre agencje wliczają pieniądze wakacyjne do wypłat i nie płacisz wtedy tego dużego podatku. Godziny urlopowe odkładają się co tydzień i możesz dopisać do danego tygodnia lub wypłacić idąc na urlop (przyklad: za około 3msc pracy masz 40 godzin urlopowych. Idać na urlop możesz to wypłacić nie zależnie czy masz holenderski kontrakt czy jesteś pracownikiem tymczasowym na fazie A.
    On

01.02.2023 09:33

(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) nie chcą wypłaty wypłacić rzucają po zakładach ludzi jak (usunięte przez administratora)mieszkania do (usunięte przez administratora) zimno
    Kkkkkk

18.01.2023 23:39

Firma dobra ale ogólnie słabe zarobki
    Grzesiek

19.01.2023 09:24

Dokładnie tak mieszkania dobre ale płacą grosze jeszcze po tych wszystkich zakładach trzeba (usunięte przez administratora) jak bury osioł za grosze w Holandii się nie opłaca pracować w porównaniu do Niemiec niema porównania
    Vandal

13.01.2023 19:49

Witam nie polecam nikomu firmy Ruigrok ponieważ zostaliśmy wyrzuceni wraz z partnerka bez podania żadnego powodu i na sam koniec nie otrzymaliśmy wynagrodzenia plus musimy zapłacić 105e za to nie nie mieszkaliśmy na danej lokacji Firma żenada! P.s pan gerard śmieje się z ludzi ze proszą się o własne pieniądze jest chamski i nie umie odpisać na wiadomości
    eM

30.12.2022 19:59

Mieszkałam w Hillegom i powiem ,że taka Pani B... (Pracująca na serach) To totalna schizofreniczka alkoholiczka, nie da się z nią mieszkać robiła tak na złość , nie dała się wysypiać , po prostu masakra . Mówiła ,że mieszka tam 2czy 3 lata i ona rządzi w domu i wszystko musiało być pod jej dyktando. Człowiek wracał i nawet nie miał sił iść sobie zrobić jedzenie bo ta kobieta się pastwi nad każdym. Dziwne rzeczy robiła i serio w (usunięte przez administratora) waliła szukała sobie w domu służących... a niby pokolei sprzątaliśmy ale jak była jej kolej to nigdy nie było widać ,że coś robi ,a się rzucala do innych. Wracała z nocki i nie potrafiła uszanować,że inni śpią. Dziewczyny,które z nią mieszkają to chodzą na paluszkach . Boją się cokolwiek powiedzieć, po pracy zamiast odpoczywac to się ewakułują... Za dużo sobie pozwala ta niby porządna co nie toleruje alkoholu,a w weekendy pijana się przewracała na balkonie i robiła dużo dziwnych złych rzeczy nawet pobiła jedna współlokatorkę... liże (usunięte przez administratora) w biurze ,a gada na nie takie rzeczy.... Każdy normalny nie wytrzyma z takim człowiekiem . Mogłabym dużo tu pisać ale nie chcę robić litanii. Weźcie się za nią bo dziewczyna , która mieszka z nią najdłużej mówi ,że to przez nią wszyscy współlokatorzy uciekają..... Pozdrawiam
    Julson choinki

04.01.2023 19:48

Jeżeli Bożena to czytasz to wiedz ,że się cieszę ,że mogłam się uwolnić z pod twoich katuszy. !!!!
    Sierra 99

10.01.2023 19:53

Ludzie są różni, Każdy przyjeżdża TU aby sobie stopę życiowa poprawić. Są ludzie, którzy nie potrafią żyć w zgodzie z innymi, zazdrośni, zawistni. Baluja pokazują, że są nie wiadomo kim są ze mają życie usłane różami a rzeczywistość jest inna. Maja też swoje za uszami. Szukają dziury w całym. Życzę wszystkim,którzy TU piszą aby byli Tak pracowici jak Pani B. Szczerze nie mogę złego słowa na Tą Pania Powiedzieć. Kazdy z nas ma lepsze i gorsze dni. Pozdrawiam wszystkich.
    Dopłacanie do Solarisa to scie

04.01.2023 19:38

Nie polecam dojeżdżać z panami z hotelu na deka market... Ludzie krystaliczni????..... Normalnie nie wierzę a niby biuro anty kryształ.
    Rozczarowany

27.12.2022 13:29