Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Hillegom
  5. Opinie o Ruigrok

Opinie o Ruigrok Hillegom

WebsiteIconRUIGROK

Nie przegap nowości o Ruigrok!

jolcia

11.01.2017 18:13

Ogólnie RUIGROK jest ok... wypłaty na czas... godziny w normie...ale chyba w ogóle nie sprawdzają warunków mieszkaniowych, a przede wszystkim opłaty które pobierają za mieszkanie są nieadekwatne do warunków. ktoś kto mieszka w pięknym domku z salonem , ładną kuchnią i w 4 osoby płaci tyle co osoba mieszkająca w klitcew 3 osoby w pokoju 4/2 m z szafą , lodówką i umywalką w zestawie.... dojazdy w okresie od listopada do marca rowerem do pracy.... koszmar... wiatr , deszcz, śnieg... i jak być zdrowym kiedy już od rana i przez 11 kolejnych godzin w pracy człowiek jest przemoknięty i zmarznięty.... Warto by czasem porozmawiać z pracownikiem a nie ograniczać się tylko do odbierania ich kart godzin .... ..... no tak .... lepiej udawać że jest wszystko ok
Zofia

22.05.2016 20:37

@Roman Krzyzanowski przede wszytskim gratuluje że podpiusał sie pan z imienia i nazwiska, to uwiarygania Pana wypowiedź. Panie Romanie, w każdej firmie sa osoby które są bardziej lub mniej fajne. to norma
Roman Krzyzanowski

12.05.2016 10:32

Witam kilka slow o Ruigrok praca od 2000do2003 roku powiem tak sierafor do ktorego sie dostalem i hurtownia w ktorej tez pracowalem wspominam z srntymentem tych ludzi i pomocnych holendrow bo z nimi pracowalem na tasmie w sierafor ech szkoda ze juz nie ma tej firmy to bylo ok ale nie uczciwosc Petera Ruigrok byla porazajaca o wszstko czlowiek musial sie klocic z jego pania Magda ktora wszystko miala w nosie i ni placenie podatkow
klaudiaaa0211

08.04.2016 16:09

chciałam się zapytać czy wie ktoś jaką bym miała stawke mając 20 lat

Kontakt - Ruigrok

Hillegom

RUIGROK
Nana29

30.03.2015 20:35

Ja też pracowałam przez" Ruigrok" i to jest prawda ze jak jedziesz do polski na urlop i ci obiecuje P.Gerard i póżniej czekasz miesiącami i się prosisz o pracę .Ja tam robiłam 6 lat i gdzie bym nie poszła do pracy to mnie do przełożonego chwalili ale to jemu koło nosa i tak zostałam bez pracy i juz nie robie tam 2 lata i dobrze Mam teraz dobrze płatna prace ze wychodze ok 5 tys. złotych pozdrawiam
rudy 8811

07.09.2012 14:09

potwierdzam watki dotyczące Van Dijk i Pana G... pracowałem tam kilka długich miesięcy, dużo widziałem i nie chcę juz pamiętać, że tam kiedykolwiek pracowałem-masakra!! Człowiek jest dla nich niczym -zwykłym robolem, nigdy nie chorowałem nie spóźniałem się do pracy a po przyjeździe do PL musiałem długo czekać na powrót do jakiejkolwiek pracy w nl, obiecują, że wrócę po tyg. urlopu i co i nic. czelasz i się praosisz przez tel. co tydzień o robotę. Masakra!!!!
ptys

30.08.2012 07:22

ruigrok to jedna z najgorszych firm [usunięte przez moderatora]
Blondi

11.05.2012 17:07

Ja również miałam "przyjemność" pracować w firmie Van dijk Flora, ogólnie to porażka. Ludzi traktują strasznie, mają ich za nic,[usunięte przez moderatora] Ludzie jak wszędzie, jedni ok a drudzy troche mniej. Szczerze NIE polecam tej firmy.

09.08.2011 08:58

Firma jest ok pełny profesjonalizm :)

Zostaw merytoryczną opinię o Ruigrok