3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

08.03.2015 17:34

Ciekawe..moze i tak jest ale nie wszedzie zreszta jak ktos chce po 6 godz.pracowac to po co jechac...ludzie jezdza po pare lat i daja rade a niektorzy nie sa mlodzi .,tez juz pare razy bylem tetaz tez jade na sezon do jednego holendra.,ilu pracownikow tyle opini.,
nik

08.03.2015 16:37

RUIGROK - NIE WIESZ GDZIE BEDZIESZ PRACOWAĆ NASTĘPNEGO DNIA, NA KTÓRĄ GODZINĘ MASZ, NAWET JAK PÓJDZIESZ DO PRACY TO NIE WIESZ O KTÓREJ SKOŃCZYSZ.. PRACA..? JAK NIE MASZ ZADNEGO ZAWODU I NIE MASZ ANI MIESZKANIA ANI NIC ZA TO MASZ ZDROWIE I CHCESZ JE SPRZEDAC WRAZ ZE SWOIM ZYCIEM PRYWATNYM TO FIRMA DLA CIEBIE. EW DLA TYCH CO CHCA SCHUDNĄĆ BO TĘPO PRACY JAK NA AKORD CISNIESZ ILE MOZESZ A TO I TAK ZAWSZE BEDZIE MAŁO. LUDZIE NIEMILI ANI W FIRMIE ANI WSPÓŁPRACOWNICY (ZDARZAJA SIĘ WYJATKI) TRAKTOWANIE BEZ JAKIEGOKOLWIEK SZACUNKU + WSZECHOBECNY MOBING. PODEJSCIE DO PRACOWNIKA NOWEGO JAK DO ŚMIECIA! DODATKOWO JAK JUŻ POJEDZIESZ TO MUSISZ CHODZIC JAK W ZEGARKU, SKONCZYSZ O KTÓREJ ONI CI POZWOLA (NIEKIEDY 14-16H PRACY) W SOBOTE CZY NIEDZIELE KIEDY MASZ PONIEKĄD WOLNE MOZE ZADZWONIC TELEFON I JUZ WOLNEGO NIE MASZ Z GODZINY NA GODZINE, KIEROWCY KTÓRZY WOŻĄ BUSAMI (LEDWO TRZYMAJACE SIE KUPY) SA WARIATAMI DROGOWYMI KTORYM UPRAWNIENIA DAWNO POWINNO SIĘ COFNĄĆ I NAWET KARTOFLI NIE POWINNI WOZIC A CO DOPIERO LUDZI! DO TEGO WSZYSTKIEGO JAK CHCEWSZ ZREZYGNOWAĆ TO MUSISZ MIEC POZWOLENIE NA ZJAZD DO POLSKI SZANOWNEGO PANA GERARDA KTÓRY ZA NIC MA INNYCH LUDZI O CZYM NAPEWNO SIE PRZEKONASZ JAK DO NIEGO ZADZWONISZ. FIRMA KPINA NIEPOLECAM STANOWCZO! DUŻO BY MOŻNA JESZCZE PISAĆ ALE SZKODA MOJEGO CZASU A WAM NAPEWNO SIE JUZ CZYTAĆ SŁOWA NA NIEDZIELE NIE CHCE :d

07.03.2015 11:25

Niestety nie wiem. Ruigrok sam nie wie czy będzie praca. Oni dostają w czwartki info od Holendrów ile potrzeba ludzi, wtedy sprawdzają bazę danych. Trzeba czekać.

07.03.2015 10:41

Dziękuję za info w sprawie formularza Pozdrawiam gorąco a nie wiesz czy są jakies wyjazdy po 20 marca ktoś wieDzieki.

06.03.2015 10:34

niby gdzie sie znajduje ten formulasz zapisu????

05.03.2015 19:34

czy ktoś wie czy są jakieś wyjazdy po 20 marca PILNE dzwonię i dzwonię i nie ma żadnych ofert co mam na ten temat myśleć
martka-a

05.03.2015 17:52

nie mogę na tej stronie coś znaleźć rejestracji,a może jak to będzie nazwane po NL ?
a

05.03.2015 18:05

Jak nie ma jest przeciez formularz zapisu widac jak byk

05.03.2015 09:39

Strona to pruigrok.nl i tam jest formularz zapisu
martka-a

04.03.2015 21:59

czy mozecie podać stronę na jakiej trzeba sie tam zarejestrować??
lukenz

20.02.2015 18:19

Ile bagażu można zabrać ze sobą??
Madi

19.02.2015 16:04

Witam! Czy są osoby, które wyjeżdżają w sobotę (21-02) na cebulki???
reborn

19.02.2015 15:14

Byłem pierwszy raz w Holandii z tego biura praca ok godziny ok niektorym się zdarzy wolne ale dbaja w biurze zeby później to sobie mozna nadrobić plus dla nich bo ciągle się poprawiaja warunki remonty pokoi zmniejszenie liczby ludzi na pokoju z 6 na 4, da się tu zostac na dluzej polecam
taguana

10.02.2015 23:06

witam czy jutro ktoś jedzie do holandii z okolic lublińca ? o 17.10

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca na wózkach widłowych

bylem tam kiedys

09.02.2015 10:21

Norma, trzeba dzwonić tru (usunięte przez administratora) co tydzień, może się w końcu uda. Ja 2 miesiacę do nich dzwoniłem i się udało. Monia@ Wypłaty co tydzień, ludzie różni od spokojno-leniwych po ćpunów z adhd ale to w każdym biurze tak, zależy jak trafisz. Mieszkania są rózne, motel, hotel, domki. Najlepiej w domkach i na 2jkach, najgorzej w motelu ale wszedzie ludzie jakoś żyją i pracują. Z pracą róznie zalezy jak tam holendrom sypną klienci zamówienia od 30-40h do nawet i 60 w sezonie, choć i czasem jakieś dni wolne sie zdażą.
a

06.02.2015 12:43

Witam mam takie pytanie dzwonie tam juz do biura w holandi od ponad miesiaca i caly czas mowia ze nie ma pracy ma 25 lat moze to dlatego pierszenstwo maja ci co sa na wiekowce wie ktos cos o tym z gory dzieki.
Monia1392

04.02.2015 21:10

Witam, chciałam zapytać czy jest ta firma godna polecenia, jak z wypłatami, z ludzmi z którymi sie pracuje, z wynagrodzeniem , zakwaterowanie oraz z praca. Czytam i jedni pisza ze prace nie polecaja a drudzy ze polecaja.
korta

01.02.2015 22:16

hello :) ktos wyjezdza na akcje na blooma w poniedzialek?

01.02.2015 20:12

nr tel. (077) 4410410 trzeba dzwonić w każdy czwartek bo w tefy dostają oferty z Holandii. Jeśli mówią że nie ma pracy to trzeba uzbroić się w cierpliwość.

01.02.2015 20:07

Firma rzetelna i godna polecenia. Za pierwszym razem na podróż należy wziąć ze sobą jakąś pościel i prześcieradło ( zwracają na to uwagę , nawet dają kary pieniężne za brak )jakiś zapas gotówki na 2 tygodnie ( na jedzenie )bo pierwsza wypłata dopiero po 2 tygodniach pracy. nr można na necie znaleźć. firma z Opola.
loa

26.01.2015 18:37

dajcie nr do tej fimry

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

ira

26.01.2015 07:45

Musisz wziasc jedzenia na tydzien, jakis garnek, talerze, sztucce, posciel, wygodne buty do pracyno I cieple ubrania do pracy.
niki

25.01.2015 08:58

A takie pytanie nieco z innej beczki lecz miejsce wydaje sie adekwatne: co bierzecie ze soba na wyjazd?
A Krzys

24.01.2015 20:48

Czy ktos wiecz jak pierwszy raz sie wyjezdza do holandi to za pierwszy wyjazd sie nie placi tylko ze puzniej odciagaja za ten wyjazd pizniej z wyplaty???

22.01.2015 18:37

tak to prawda za przejazd odciagaja z 1 wyplaty jesli jedziesz venusem
A Krzyś lubuskie

22.01.2015 15:20

czy ktoś wie czy to prawda że za wyjazd się nie płaci później odciagaja z wypłaty??? prawda to czy nie.
jaro

21.01.2015 16:05

Czytaj wiec to, co cie interesuje, a nie marudz

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

elaz

21.01.2015 14:20

i tak wyglada forum o ruigroku, ja pytam się o pracę a czytam o pochodzeniu słów oraz poprawnej ich pisowni, dosc smieszne zachowanie.
nick

21.01.2015 13:15

Witam Czy ktos cos wie o najblizszych wyjazdach ? Dzwonie is 2 tyg I ciagle mowia ze nie ma ofert

20.01.2015 11:19

Hahaa.....Max...bardzo serdecznie cie pozdrawiam. Lubie dyskusje z ludzmi , ktorzy maja swoje zdanie. Dyskusja z przytakiewiczami zawsze jest nudna. Milego dnia zycze.

20.01.2015 10:39

Mimo wszystko myślę, że większość ludzi wierzących już wie, że „amen” nie znaczy kropka, ale że jest to ważne w naszej religii hebrajskie słowo o podwójnym znaczeniu: „tak jest” i „niech tak się stanie”. Proszę .

19.01.2015 15:22

A z jakiego? Slowo amen znajdziesz w pplskim slowniku. Oznacza - koniec. Ech...

19.01.2015 14:53

blomka słowo AMEN to nie pochodzi z języka polskiego . Bądz dobrej myśli napewno się nauczysz . Pozdrawiam
miko

19.01.2015 11:58

zamiast narzekan lepiej poszukac czegos nowego chyba co nie ;) ja tak zrobilem i w koncu jestem zadowolony. Zarejestrowałem się na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji, otrzymujesz tam duzo ofert pracy z wielu biur/firm ;)powodzenia

19.01.2015 09:46

A ja mowie ament I guzik ci do tego. Ale podziwiam patriotyzm polonistyczny. Wobec czego szacun wielki dla kolegi.

19.01.2015 00:06

Te bloomka jak już święta racja to AMEN . nie ament . No chyba że cement bo tak się rymuje fajnie.
elaz

18.01.2015 20:31

czy slyszal ktos o jakies akcji w najblizszym czasie?

13.01.2015 20:20

...I swieta racja I ament! Pozdrawiam przedmowce.

13.01.2015 13:16

Znow czytam brednie, typu..,, nie maja szacunku....masakra..itp..". Ponownie twierdze, ze to nieprawda. Pisza to osoby, ktore nie chcialy pracowac po prostu. Powiem szczerze, ze co do szefa G. czasem az mnie korci, by powiedziec, co mysle o jego uwagach na najdrobniejsza pomylke, ale musze szczerze przyznac, ze dba o ludzi. Ja mimo wszystko nigdy nie bylam zbyta, czy nie wysluchana. A jak juz cos obieca, to na ,, mur-beton". Fajny chlop, choc czasem wkurzajacym tekstem rzuci..hehehe! Jednak nikt z nas nie jest idealny,

13.01.2015 17:26

Bloomka masz absolutna racje..juz pare razy bylem i wszystko bylo na100% co do Pana G to tez sie z Toba zgadzam ani razu mnie nie zawiodl a tym co sie nie chce pracowac to niech zostana w domu.
ale było

08.01.2015 23:55

to jest masakra nie mają wgl szacunku dla pracowników.. Jednym słowem trzymajcie sie z daleka z tej firmy..
Jolciaaa23

07.01.2015 12:13

Witam moge prosić o e-mail do tej firmy?

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK