3.5/5

Hillegom - Ruigrok

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o RUIGROK

Opinie o RUIGROK Opole

Nie przegap nowości o RUIGROK!

lukenz

20.02.2015 18:19

Ile bagażu można zabrać ze sobą??
    Madi

19.02.2015 16:04

Witam! Czy są osoby, które wyjeżdżają w sobotę (21-02) na cebulki???
    reborn

19.02.2015 15:14

Byłem pierwszy raz w Holandii z tego biura praca ok godziny ok niektorym się zdarzy wolne ale dbaja w biurze zeby później to sobie mozna nadrobić plus dla nich bo ciągle się poprawiaja warunki remonty pokoi zmniejszenie liczby ludzi na pokoju z 6 na 4, da się tu zostac na dluzej polecam
    taguana

10.02.2015 23:06

witam czy jutro ktoś jedzie do holandii z okolic lublińca ? o 17.10
    bylem tam kiedys

09.02.2015 10:21

Norma, trzeba dzwonić tru (usunięte przez administratora) co tydzień, może się w końcu uda. Ja 2 miesiacę do nich dzwoniłem i się udało. Monia@ Wypłaty co tydzień, ludzie różni od spokojno-leniwych po ćpunów z adhd ale to w każdym biurze tak, zależy jak trafisz. Mieszkania są rózne, motel, hotel, domki. Najlepiej w domkach i na 2jkach, najgorzej w motelu ale wszedzie ludzie jakoś żyją i pracują. Z pracą róznie zalezy jak tam holendrom sypną klienci zamówienia od 30-40h do nawet i 60 w sezonie, choć i czasem jakieś dni wolne sie zdażą.
    a

06.02.2015 12:43

Witam mam takie pytanie dzwonie tam juz do biura w holandi od ponad miesiaca i caly czas mowia ze nie ma pracy ma 25 lat moze to dlatego pierszenstwo maja ci co sa na wiekowce wie ktos cos o tym z gory dzieki.
    Monia1392

04.02.2015 21:10

Witam, chciałam zapytać czy jest ta firma godna polecenia, jak z wypłatami, z ludzmi z którymi sie pracuje, z wynagrodzeniem , zakwaterowanie oraz z praca. Czytam i jedni pisza ze prace nie polecaja a drudzy ze polecaja.
    korta

01.02.2015 22:16

hello :) ktos wyjezdza na akcje na blooma w poniedzialek?
    Arachin

01.02.2015 20:12

nr tel. (077) 4410410 trzeba dzwonić w każdy czwartek bo w tefy dostają oferty z Holandii. Jeśli mówią że nie ma pracy to trzeba uzbroić się w cierpliwość.
    Arachin

01.02.2015 20:07

Firma rzetelna i godna polecenia. Za pierwszym razem na podróż należy wziąć ze sobą jakąś pościel i prześcieradło ( zwracają na to uwagę , nawet dają kary pieniężne za brak )jakiś zapas gotówki na 2 tygodnie ( na jedzenie )bo pierwsza wypłata dopiero po 2 tygodniach pracy. nr można na necie znaleźć. firma z Opola.
    loa

26.01.2015 18:37

dajcie nr do tej fimry
    ira

26.01.2015 07:45

Musisz wziasc jedzenia na tydzien, jakis garnek, talerze, sztucce, posciel, wygodne buty do pracyno I cieple ubrania do pracy.
    niki

25.01.2015 08:58

A takie pytanie nieco z innej beczki lecz miejsce wydaje sie adekwatne: co bierzecie ze soba na wyjazd?

Oferty pracy - RUIGROK

Składanie wózków kwiatowych

Hillegom

Osoba prowadząca samochód ciężarowy (kategoria C+E)

PRACA NA PRODUKCJI PRZEKĄSEK SEROWYCH

Praca w Hurtowni ORDER - PICKER

Praca przy cebulkach kwiatowych

A Krzys

24.01.2015 20:48

Czy ktos wiecz jak pierwszy raz sie wyjezdza do holandi to za pierwszy wyjazd sie nie placi tylko ze puzniej odciagaja za ten wyjazd pizniej z wyplaty???

22.01.2015 18:37

tak to prawda za przejazd odciagaja z 1 wyplaty jesli jedziesz venusem
    A Krzyś lubuskie

22.01.2015 15:20

czy ktoś wie czy to prawda że za wyjazd się nie płaci później odciagaja z wypłaty??? prawda to czy nie.
    jaro

21.01.2015 16:05

Czytaj wiec to, co cie interesuje, a nie marudz
    elaz

21.01.2015 14:20

i tak wyglada forum o ruigroku, ja pytam się o pracę a czytam o pochodzeniu słów oraz poprawnej ich pisowni, dosc smieszne zachowanie.
    nick

21.01.2015 13:15

Witam Czy ktos cos wie o najblizszych wyjazdach ? Dzwonie is 2 tyg I ciagle mowia ze nie ma ofert

20.01.2015 11:19

Hahaa.....Max...bardzo serdecznie cie pozdrawiam. Lubie dyskusje z ludzmi , ktorzy maja swoje zdanie. Dyskusja z przytakiewiczami zawsze jest nudna. Milego dnia zycze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RUIGROK?

20.01.2015 10:39

Mimo wszystko myślę, że większość ludzi wierzących już wie, że „amen” nie znaczy kropka, ale że jest to ważne w naszej religii hebrajskie słowo o podwójnym znaczeniu: „tak jest” i „niech tak się stanie”. Proszę .

19.01.2015 15:22

A z jakiego? Slowo amen znajdziesz w pplskim slowniku. Oznacza - koniec. Ech...

19.01.2015 14:53

blomka słowo AMEN to nie pochodzi z języka polskiego . Bądz dobrej myśli napewno się nauczysz . Pozdrawiam
    miko

19.01.2015 11:58

zamiast narzekan lepiej poszukac czegos nowego chyba co nie ;) ja tak zrobilem i w koncu jestem zadowolony. Zarejestrowałem się na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji, otrzymujesz tam duzo ofert pracy z wielu biur/firm ;)powodzenia

19.01.2015 09:46

A ja mowie ament I guzik ci do tego. Ale podziwiam patriotyzm polonistyczny. Wobec czego szacun wielki dla kolegi.

19.01.2015 00:06

Te bloomka jak już święta racja to AMEN . nie ament . No chyba że cement bo tak się rymuje fajnie.

Kontakt - RUIGROK

ul. Kępska 2, pok. 115 45-129 Opole

Branża główna: Rekrutacja i HR

elaz

18.01.2015 20:31

czy slyszal ktos o jakies akcji w najblizszym czasie?

13.01.2015 20:20

...I swieta racja I ament! Pozdrawiam przedmowce.

13.01.2015 13:16

Znow czytam brednie, typu..,, nie maja szacunku....masakra..itp..". Ponownie twierdze, ze to nieprawda. Pisza to osoby, ktore nie chcialy pracowac po prostu. Powiem szczerze, ze co do szefa G. czasem az mnie korci, by powiedziec, co mysle o jego uwagach na najdrobniejsza pomylke, ale musze szczerze przyznac, ze dba o ludzi. Ja mimo wszystko nigdy nie bylam zbyta, czy nie wysluchana. A jak juz cos obieca, to na ,, mur-beton". Fajny chlop, choc czasem wkurzajacym tekstem rzuci..hehehe! Jednak nikt z nas nie jest idealny,

13.01.2015 17:26

Bloomka masz absolutna racje..juz pare razy bylem i wszystko bylo na100% co do Pana G to tez sie z Toba zgadzam ani razu mnie nie zawiodl a tym co sie nie chce pracowac to niech zostana w domu.
    ale było

08.01.2015 23:55

to jest masakra nie mają wgl szacunku dla pracowników.. Jednym słowem trzymajcie sie z daleka z tej firmy..
    Jolciaaa23

07.01.2015 12:13

Witam moge prosić o e-mail do tej firmy?
    beti

05.01.2015 17:03

jestem pond poltora roku w ruigroku w marcu 2015 minie poltora roku siedze pracuje i jest ok a czasem i zachoruje ..jakos nie mam problemu zeby wziac wolnne wiadomo nie co tydzien ale kazdy moze zachorowac jak dla mnie jest ok ps teraz w marcu zrobie imprezke na te poltora roku zapraszam Xmena i nie tylko
    ewa

12.12.2014 11:36

O to bardzo fajnie ze ktos sie odezwal odrazu mi lepiej moze mi pani cos wiecej napisac to moj email [email protected] czyli jedzie Pani jurto? z rzeszowa odrazu mi lzej czekam na jaki kolwiek email dziekuje i pozdrawiam
    M

27.12.2014 12:52

pani ewo ja bym chciala sie dowiedziec cos wieczej o tej pracy przyyczy jak jest praca i jakie sa stanowiska pracy moj email [email protected]
    EWA

11.12.2014 16:48

wITAM CZY JEDZIE KTOS W TYM TYGODNIU W SOBOTE DO HOLANDI NA TE KWIATY CEBULKOWE W RZESZOWA O 16.45? JADE SAMA PIERWSZY RAZ WIEC DOBRZE JEST SIE DOWIEDZIEC I OGOLNIE JAK TAM JEST I HOTEL W HILLEGOM ORIENTUJE SIE KTOS JAKIE TAM SA MNIEJWIECEJ WARUNKI? BARDZO BYM BYLA WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZ

12.12.2014 09:44

Moze Pani jakos zostawic meila lub gg to cos wiecej pogadamy ja tez jezdze juz 4 sezony i jest ok.na domku czy w hotelu zalezy od ludzi z jakimi sie mieszka ..i to jest glowna sprawa...ja jestem z Przeworska..
    M

27.12.2014 12:59

PANI EWO JA BYM PROSILA ZEBY MI PAMI COS WIECEJ POWIEDZIALA O TEJ PRACY NA MOJEGO EMAILA BYLA BYM BARDZO WDZIECZNA .
    Ksiądz

20.11.2014 22:00

Witam czy jedzie ktoś z Opolszczyzny na czesanie koni w sobotę 22 listopada?? Wywalili mnie juz kiedyś za wąchanie damskich fig w pralni, ale dostałem od Wodza wiadomość że mogę wrócić. Pozdrawiam
    Bloomka

16.11.2014 17:45

Co tu wypisujecie,to sie w glowie nie miesci! Pracuje w tej firmie 3 lata. Caly czas mam prace,godziny i nigdy nie spotkalo mnie nic przykrego od kogokolwiek z biura. Gdy bylam chora,mialam opieke lekarska,dostalam leki i gdy wyzdrowialam,to spokojnie wrocilam do pracy. Nie rozumiem,kto takie brednie rozpowszechnia? Mysle,ze o panie G. zle pisza tylko ci,ktorzy po prostu nie chcieli pracowac i tyle. Nie jest tak,ze czekaja tylko na moment,by cie wyp...! Wielu pracownikom podaja reke,staraja sie pomoc. Prosze nie piszcie bzdur.
    Piotr.M.

11.11.2014 19:54

Witam zgodzę się z opinią pana wyżej rok temu było ok a teraz lipa mało godzin ledwie utrzymałem siebie po pierwszym tygodniu nie dostałem pieniędzy dopiero na drugi tydzień dlatego najlepiej mieć ze sobą jakieś 50 euro a na drugi tydzień dostałem 30 euro na konto byłem w szoku oczywiście odciągneli mi za lokum i za busa i ubezpieczenie a za te 30 euro miałem wyżyć ok a co z rodziną w Polsce poczekałem na następny tydzień miałem już 90 euro i mało godzin żal że ściągają ludzi do pracy wmawiając że 40 godzin jest tygodniowo gówno prawda jak nie ma roboty a ci z biura z Opola nic nie wiedzą oni tylko ludzi mają załatwić i resztę ich nie obchodzi jak bydło na handel szczerze nie polecam nikomu to moja opinia
    Krzysiek

11.11.2014 19:13

Do dupy ta firma siedzieć na hotelu mało godzin ściągają 65+20 euro + oczywiście za busa masakra za pokój i ubezpieczenie tygodniowo a miałem tylko 15 godzin przerobione szczyt chamstwa kiedyś było bardzo dobrze w tej firmie teraz niestety nie polecam nikomu aby tam jechał
    patek

09.11.2014 09:42

Moze mi ktoś powiedzieć jak wygląda tam praca , godziny pracy i jak z praca w weekendy ? Jak kwatery ? I czy jezyk angielski w stopniu podstawowym wystarczy ?
    x-men

05.11.2014 22:29

Beti wiesz co robilem tam i czychory czy polamany szlem do pracy. Bo wiedzialem ze pet gerard jak sie do niego zadzwoni zaraz przysle krzyska albo kogos i bedzie chcial cie za wszelka cene zwolnic. Beti bylem zylem i widzialem rozumisz nie powiesz mi ze nie mam racji. Bo to przezylem. Rozumisz. Tam tylko kapusie i nie powiem kto jeszcze jest szanowany. I wiem co pisze tyle

Zostaw merytoryczną opinię o RUIGROK