ECOTEC Polska

Ekrany Akustyczne

Jak rekrutujemy

Social Media

• Skierniewice

5. Opinie o ECOTEC Polska Sp. z o.o.

Opinie o ECOTEC Polska Warszawa

Nie przegap nowości o ECOTEC Polska Sp. z o.o.!

da'vinci

02.12.2015 14:17

Nad czym wy tu prawicie? Dno wodorosty i kupa mułu. Chcecie za granicą tyrać to jest masa firm które płacą 2,3 a czasem 4X więcej, a tą omijać szerokim łukiem bo na zmywaku lepiej zarobicie. Nie karmić trolli
    batman

25.11.2015 01:37

Cieszcie sie ja w tej firmie pracowałem ok 3lat wiele widziałem i slyszalem bylem w szwajcari po powrocie firma zaplacila łaskawie 4000tysie jako wyrównanie a powinnna ok 100000na lebka bylo nas ok 24 czyli prosta matematyka ile nas orżnęli ale ja w balona nie dam sie ciąć sprawa powedrowala do odpowiedniego organu takze pozdrawiam szefostwo
    STAND UP

21.11.2015 14:55

Witam Ja odbyłem jeden wyjazd z firmy Ecotec, trwał ok 6 tygoni. Dowieźli mnie na miejsce i odwieźli spowrotem do Polski wygodnym samochodem. W miedzyczasie był nocleg. Lokalizacja to było Swindon w Anglii. Zakwaterowanie bardzo dobrej jakości. Ludzie bardzo różni, ale zajebiści. Praca dość lekka, choć czasem w deszczu, ale firma zapewniała odpowiednie ubrania. Pracowaliśmy 10,5 godziny dziennie, w soboty 6. Nikt nikogo nie poganiał, jeśli czegoś nie wiedziałem, to pytałem. Wypłata zgodnie z umową, jeśli termin wypadał w niedziele, to pieniądze miałem już w piątek wieczorem na koncie. Generalnie bardzo miło to wspominam. Wada była niepewność pracy, skonczyliśmy po 6 tygodniach, a planowane były 3 miesiące. Druga wada to umowa - zlecenie. Zrezygnowałem tylko dlatego, że wyjechałem z Polski na stałe już. Acha, po powrocie po jakichś trzech -czterech tygodniach zaproponowali mi kolejny wyjazd, więc tragedii z wyjazdami nie ma, ale musiałem zrezygnować. Pozdrawiam Biuro i pracowników z pola, naprawde uważam firmę za niezłą, jeśli ktoś ma jedyną alternatywe pracować za 1500 zł w Polsce, to polecam ecotec. Wyjazd był jakoś wrzesien-październik 2015. Wystawiłbym ocenę dobrą, ale za porządnych ludzi, na których tam trafiłem wystawiam ocenę bardzo dobrą.
    alfred

04.11.2015 11:22

omijać szerokim łukiem a jesli ktoś chce za granica tyrać to jest parę firm które płacą 2 lub 3X wiecej na godzine niż ecotec....ecotec to pośrednicy cwaniaki i wszystko w temacie..dziekuje za uwage
    damian

14.10.2015 17:16

chcę się u nich zatrudnić - w czym oszukują? nie płacą? co jest nie tak konkretnie?
    witek

11.10.2015 17:09

pracowałem dla tej firmy w Anglii proszę mi uwierzyć To OSZUSCI jakich mało.

09.09.2015 14:32

Pod koniec sierpnia dostalem smsa ze wyjazdy beda od 7 wrzesnia dzis rano dostalem smsa ze wyjazdy bedą kolo 20 wrzesnia i pozniej . jade pierwszy raz i juz troche sie to ciagnie, i deprumuje, na rozmowie w warszawie pani mowila ze wyjazdy bedą pod koniec sierpnia. i mam takie pytanie czy jak pojade na piewszy projekt to po przyjezdzie bede siedział w pl te 2 tygodnie i znowu pojade na 6 tyg czy bede dłużej siedział w pl czekajac na kolejny projekt
    Grzegorz.W. były pracownik

10.09.2015 00:56

Jeśli wierzysz we wszytko co ci powiedziano w biurze to jesteś bardzo naiwny niektórzy pojadą raz i potem firma o nich zapomina lub człowiek porostu zostaje niezauwazony lub nie słodzi temu któremu trzeba czasem wyjazd ma trwać 6 tygodni a kończy się po 2 i potem siedzisz 10 tygodni w domu albo dostajesz pocztą wypowiedzenie. Ogólnie w biurze mówią ci to co chcesz usłyszeć piękna bajkę w która wierzysz bo masz nadzieję na lepsze jutro. Ja się zwolnień pracuje po 8 godzin dziennie za 2700 w rok. Tyle że pensje mam co miesiąc a nie zależne od tego czy w tym miesiącu wyjadę czy nie.
    Ktrzysztof.K

03.09.2015 15:23

ja mam pytanie do szefostwa kiedy ma zamiar wypłacić ZALEGŁE pieniądze za projekt w SZWAJCARNI (PAYERNE) bo na pisma oraz smsy łaska nie odpowiedzieć.

31.08.2015 17:41

Tak pracowalem w innej firmie I uwierz aa ze ecotec nie jest zly tylko zarzadzajacy nie szanuja ludzi ja nigdy sie nie zalilem ale jak ktos probuje zrobic mnie w balona to juz przegiecie a przeciez I tam na has zarabiaja
    aa

30.08.2015 08:01

Mam pytanie. Czy osoby wypowiadające się o ecotec miały kiedyś pracę, na którą nie marudziły? Bo chcę wiedzieć, czy ECOTEC jest naprawdę taki zły :)

26.08.2015 16:15

Witam wszystkich , dostał już ktoś z was powiadomienie ze projekty będą wysyłane koło 7 września, i jeszcze małe pytanko po ile osób się mieszka po pokojach w domkach, hotelu
    zygmunt

25.08.2015 12:37

Z tym bywa roznie zalezy czasami jest to domek czasami hotel w hotelu nie ma lodowek takze brac taka zywnosc ktora nie wymaga lodowki lepiej kupic sobie na miejscu I mozna ugotowac tanie wyjdzie

24.08.2015 23:06

Dirty wyplacane Sa 25 wyjazd trwa od 4-6tygodni zalezy od projektu garow nie trzeba brac a co do kasy pracujesz po 10godzin dzienie przez 5 dni w sobote troche krucej niedziele wolne na reke mass ok 4500 a ze soba musisz miec ok 1000zl zeby CI starczylo do dirty jak palisz to fake ze soba ogolnie jak sie nie chla idzie wyzyc tylko zeby firma umiala to docenic
    Trebor8787

25.08.2015 05:57

O a własnie a sa na domkach lodówki ??

24.08.2015 00:54

Witam mam pytania do starych pracownikow Ad 1 Jak dokładnie wygląda ta praca ( proces stawiania paneli od początku do konca Ad.2 Jak wygląda sprawa z tym dodatkiem żywnościowym ( w którym dniu jest on wypłacany , czy na konto , czy do ręki Ad.3 Czy w niedziele tez się pracuje Ad.4 w jakie dni są wyjazdy Ad.5 ile dni przed wyjazdem jestem powiadamiany o wyjeździe Z góry dziękuje
    zygmunt

22.08.2015 13:26

Szwajcaria zgadzam sie z Leszkiem zasuwalismy po kilkanascie godzin w upale Peter oraz Berlin obiecali wyzsze stawki wiec drogie szefostwo gdzie one Sa Bo napewno nie u nas w kieszeno trza cos z tym zrobic napewno tego nie zostawie ot tak a ponoc Szwajcaria egzekwuje od firm duze kary za Te wyskoki

22.08.2015 12:30

SZWAJCARIA
    LeszekChmielewski

20.08.2015 08:43

Ja wypowiem się o wyjeździe do Szwajcarii gdzie przyjechał pan prezes Peter z Berlina i obiecał nam wypłaty po szwajcarskich stawkach, jak każdy się domyśla Polsko-złodziejski Eco Tec ani myśli wypłacić te pieniądze a nawet ich drobną część..jednak moja rada jest taka: nie róbcie z siebie cyganów kótrymi jesteście od dawna, i tak zarabiacie na nas tyle siana że dla całej waszej stajni starczy. Ale żeby nam choć raz się przysłużyć to już macie problem. Mnie a z reszta nie tylko mnie nikt nie będzie okradał w żywe oczy i przez takie cwaniackie zagrywki narobicie sobie kłopotów. Obiecuje.

24.06.2015 20:15

dryfus

05.07.2015 14:10

- jesteś życzliwy wobec innych i umiesz żyć w grupie - zasady współżycia społecznego nie są Ci obce - dbasz o higienę osobistą i porządek wokół siebie - nałogi nie żądzą Twoim życiem. czy to jakieś jaja? Tych co spełniają w/w kryteria zwalniają, a pozostawiają alkoholików, śmierdzieli i złodziejaszków. Kłamstwo obłuda i tyle w temacie. No i oczywiście stawki takie że Niemcy wzięli to za żart, a potem za głowy się złapali.
    ciekawy

04.06.2015 02:04

mam 2 kumpli którzy robią w tej firmie i nigdy nie maja pieniędzy, ale krzyczą ile to się nie zarabia. Ktoś mi powie o co chodzi bo miałem tam spróbować sił i nie wiem czy płacą z opóźnieniem czy po prostu mało.
    bylypracownik

19.05.2015 10:51

Tak czytam Wasze opinie i widze ze w ecotec-u nic sie nie zmienilo. Pracowalem wtedy z takim Waldkiem. Byl chyba majstrem czy cos bo robote rozdzielal i dopilnowywal. Pracuje jeszcze?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ECOTEC Polska?

Kontakt - ECOTEC Polska Sp. z o.o.

ul. Światowa 22 02-229 Warszawa

Branże: Instalacje budowlane

krakowiankajednabylazdrewna

30.04.2015 02:08

kiedy wy wszyscy zrozumiecie że dla ecosmiechu jesteście nikim?
    dawno dawno temu

28.04.2015 08:45

Ecotec Polska ... Jeden wielki Burdel pracowałem tam i doskonale wiem co tam się dzieje. Po pierwsze zero organizacji.... no chyba że jakiś niemiec rano zbierze wszystkich i każdemu przydzieli konkretne zadanie. Warunki mieszkaniowe raz trafisz na wille a raz nawet żul pod mostem ma lepsze warunki. Jeżeli chodzi o stawkę nie myście sobie że podwyżkę dostaniecie .... Trzeba iść do biura i się prosić i to jeszcze przy pozytywnej ocenie "Papy", nigdy o podwyżkę nie prosiłem i nie miałem zamiaru... a każdy na projekcie mnie zauważał bo zpiepszałem jak głupi. Pieniądze jak ktoś lubi dostawać w ratach po 500 zł i dzwonić do biuraa po kilkanaście razy miesięcznie to nie ma lepszej firmy. No i wspaniała polityka firmy ... wyobraźcie sobie że nie pijecie i nie ćpacie pracujecie jak wół a jakiś jeden osobnik się napije, coś rozpierdoli.... i przez takiego pajaca tracicie wszystkie dodatki .
    Daniel.

11.04.2015 21:01

Niejaki misiek to wczoraj wyjechał do UK typ nie ma honoru i szacunku do siebie żniw będzie skarżył staremu a sam jest nierobem A pod zamisciem pracy nie ma ze wszytkich tu sciagasz ?
    B.O

05.04.2015 00:15

Jak ktoś lubi pracowac z NARKOMANAMI DILERAMI I DONOSICIELAMI to praca dla niego. nigdzie nie spotkałem większego marginesu społecznego niż w w firmie Ecotec... No More. Goodbye & No thank you!
    radex

13.04.2015 10:06

a czego sie spodziewasz po byłym taksówkarzu? do tego problemy z alkoholem troche władzy i przestawia sie w łepetynie

16.04.2015 21:55

nie wiedziałem,że gość to były taryfiarz.a zarządzać zasobami ludzkimi to trzeba umieć panie.... Papo :)pozdrawiam
    Truskawa

04.04.2015 21:49

powodzenia w pracy?
    MIŚIEK

31.03.2015 19:04

uwaga na miśka bo to kapusta tutaj na projekcie donosi "staremu" !!!
    GRYZLY

01.04.2015 10:12

No cos musi robic bo jest prostym człowiekiem i inaczej by nie zaistniał. Ty sie cisz ze nie byles obok jak zdejmowal buty
    Tomek Ochman

17.02.2015 13:26

Pozwolę sobie nie pisać imion bo nikt spoza firmy nie musi ich znać. Pani A..., O tym, że już u Was nie pracuję dowiedziałem się zanim mi to Pani osobiście powiedziała, ponieważ Pani ojciec nie kontroluje, co i do kogo mówi, więc proszę nie tworzyć baśni. Najlepiej w takich przypadkach przemilczeć niż mijać się z prawdą, bo osoba, której to dotyczy czuje się naprawdę nie komfortowo. Nie boję się stanąć ramie w ramię w pracy z najlepszymi waszymi pracownikami, tyle tylko ze po takim potraktowaniu nawet za podwójna stawkę pracować w Ecotec-u już bym nie chciał. Nie piszę tego złośliwie, ale informacje, jakie do Pani docierają z budowy, a stan faktyczny dzieli niestety przepaść. Szkoda, a może i dobrze, że pracownicy nie maja odwagi wyrazić swojego zdania i się pod tym podpisać, bo raczej miło by nie było. Mój przypadek jak wiem nie jest odosobniony, ale to już sprawa innych. Dla mnie również pracowali ludzie i każdy chętnie wróci, a czy Ecotec może się tym też poszczycić? Czy to jest nagroda za to, że jest się lojalnym wobec firmy? Przez szacunek do kobiet wolałem napisać parę zdań niż osobiście rozmawiać. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Tomek
    kinky

29.01.2015 07:57

faktycznie zarobki są do (usunięte przez administratora) bo w Piasecznie pracując po tyle godzin w miesiącu co ta firma oferuje to można wyciągnąć między 8-12tys zł i nie trzeba wyjeżdżać za granicę
    misiek to kapusta

09.04.2015 22:14

Dawaj adres gdzie to od razu rzucam tą firmę
    jojek

28.01.2015 03:56

Miras-robisz w tym burdlu jeszcze??? Czy wrzuciłeś na luz? Robert od zbieracza!!! A pajac nad pajace-adrian to jeszcze tam dupsko liże ?
    sosna

25.01.2015 22:35

Moim zdaniem ok robota i jezeli ktos pisze ze ciezka to zwykly cienias jest troche ruchu i pracy dobrze kazdemu zrobi i stawka dla mnie ok warunki mieszkalne wrecz idealne a ludzie jak wiadomo z jednym lepiej z drugim gorzej jakvw zyciu wiec nie narzekajcie i zapie..lajcie za 1500 w nasxym kochanym kraju
    świerk

02.02.2015 11:50

To forum jest po to żeby ludzie wiedzieli jak się w tej firmie pracuje, wiec się udzielam.Po co się unosisz? gdzie nieprawdę napisałem? Warunki mieszkaniowe? niech pomyślę....często informują z biura żeby kołdrę albo jakiś koc zabrać. Szkoda że nie namiot bo może byś wtedy zrozumiał o co ludziom chodzi
    kinky

16.04.2015 07:49

Jak się nic nie potrafi to w Polsce faktycznie 1500 zarobisz ale ecotec?! Trzeba być frajer em by w tej firmie robić

22.01.2015 06:56

A ile taki projekt może trwać bo jak już zwolnie się z pracy to chciał bym popracować żeby za moment nie szukać innej, kolega pojechał i ogólnie mówi ze luz zastanawiam się czy też nie jechać.
    americanpie

25.01.2015 17:28

Czy mnie oczy nie mylą, czy ja dobrze rozumiem? masz robotę i chcesz ją rzucić dla ecotecu? To jest oferta dla ludzi bezrobotnych. Za tyle godzin ile pracujesz w tej firmie w kraju zarobisz tyle samo i jesteś na miejscu. Ja popełniłem ten błąd, ale na szczęście zrozumiałem to na pierwszym i zarazem ostatnim wyjeździe. Jak masz robotę to omijaj szerokim łukiem firmy typu krzak.
    gwd

13.01.2015 15:05

A może ktoś kto tam był opisać co się tam tak naprawdę robi ? Co konkretnie ?
    majster

13.01.2015 15:23

skrecanie śróbek, a jak już skończysz to skrecanie śróbek do tego sporo dzwigania i dziesiątki km chodzenia po polu DOSŁOWNIE
    młody

13.01.2015 13:54

witam ja również jestem zaproszony na tą rozmowe. Tomi mozesz mi napuisac jak było na rozmowie
    twoja stara jest ze wsi

09.01.2015 22:46

Więcej was matka nie miała ? ja zrezygnowałem po 1 wyjeździe nie będę się uzeral za 18zl a po za tym 250 godzin w miesiącu to chyba u ciebie na wsi pod Krakowem
    Tomi

06.01.2015 14:18

przeczytałem wszystkie opinie...może dlatego pani w rozmowie przedstawiła tak wysokie wymagania... i to wcale nie wymagania dotyczące kwalifikacji tylko życia ogólnego... jak picie, higiena itd. tak czy inaczej w dosłownie KAŻDEJ firmie wysyłających Polaków do pracy są opinie negatywne... ale jakoś każdy ciągle tam jedzie... czasem da się zobaczyć ,że negatywne opinie piszą ci sami ludzie, którzy wyjechali tam znowu... tu mam zamiar sprawdzić osobiście... zaplecze prawne mam ... rozmowę nagram... więc... jeśli coś się nie powiedzie na pewno to tu wpiszę
    arti

08.01.2015 18:01

Tomi nie tak to wygląda. Mieszkasz ze śmierdzielami niestety. Kierownicze stanowiska rzeczywiście zajmują ludzie bez kwalifikacji,ale też iż nałogami. Dlaczego tak jest? Myślę, że każdy kto zaczynał karierę od tego projektu po szyję w błocie, albo ciut wcześniej wie doskonale.Ciekawe czy prezesi o tym wiedzą, albo przynajmniej p Jarek. Za chwilę wyjeżdżam i naprawdę zastanawiam się nad rezygnacją.
    Tomi

06.01.2015 13:49

witam... tez mam zamiar iść na rozmowę do tej firmy... znalazłem dwoje ludzi którzy tam pracowali... mówili to co ktoś pisał wyżej, że należy pracować a nie pić czy też szukać problemów... teraz oferta jest jako monter farm solarnych... 18zł/h netto ilość godzin w msc. 230-250 w okresie letnim do 300godzin. Jak się zna język i ma się odpowiednie kwalifikacje można podobno nawet liczyć na awans... czy ktoś by mógł się odnieść do tych informacji?
    ECO SMIECH

02.12.2014 20:45

Ja jestem w pełni uznania dla niektórych ludzi za to jaka pracę wykonują a stawki w porównaniu z pracą jaką wykonują są śmieszne niektórych ludzi się niedocenia a niektórych grubo przecenia .. taka polityka firmy jedni co projekt dostają podwyżki inni na +1zł pracują dłużej niż rok .
    tani robol

30.11.2014 10:26

niepoważna firma omijać z daleka ... strata czasu

20.11.2014 23:27

21.11.2014 11:27

tego nie wiem..mnie nic nie zgineło,a ludzie.....hm.z tymi co sie spotkałem to ok.gorzej z dowództwem" ps. masz zamiar pracowac w w/w firmie?

17.11.2014 15:47

do ERYK.. mieszkanie -nie, warunki w mieszkaniu...na około 12 osób dwie łazienki,w jednej prysznic wanna,w drugiej wanna. kuchnia jedna. ale konkretnie wyposażona.mimo wszystko dopchaj się do kuchni!!!.podaj maila do opisze co i jak..pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o ECOTEC Polska Sp. z o.o.