ECOTEC Polska

Ekrany Akustyczne

Jak rekrutujemy

Social Media

• Skierniewice

5. Opinie o ECOTEC Polska Sp. z o.o.

Opinie o ECOTEC Polska Warszawa

Nie przegap nowości o ECOTEC Polska Sp. z o.o.!

05.08.2016 18:07

08.08.2016 15:19

No właśnie to chyba nie do mnie powinienes aniek pisac: "wróćmy do rzeczywistości i rozmowy o zarobkach?" tylko do tych, ktorzy durne wpisy tu daja, ze ktos z Polakow dziadów robi - jak ktos uwaza, ze stawka jest za mala, to niech napisze to i niech pisze, jaka powinna wedlug niego ta stawka byc; jak komus firma sie nie podoba, to po co w niej pracuje?

05.08.2016 13:55

05.08.2016 18:07

przyblizcie tresc tej teorii :-) - o jaka teorie spiskowa chodzi?
    Olaf

16.07.2016 14:27

Jedyny plus wypłaty są terminowe tego firma pilnuje
    Olaf

16.07.2016 10:28

żadnego paragrafu nie ma każycia kto był na zebraniu musiał podpisać aneks do umowy w którym jest zapis że w razie nie stawienia się do wyjazdu do Japonii płacisz karę(usunięte przez administratora) pomyliłeś się o(usunięte przez administratora) ☺

14.07.2016 13:11

14.07.2016 20:17

no właśnie - przytoczcie ten paragraf z tą karą, bo Miky chyba coś tu nie tak pisze - jak to niestawienie się to kara? to jakiś żart - @Miky przepisz ten paragraf

14.07.2016 12:41

Jacek zapomnij o urlopie na żądanie itp dobrze rozumiesz nie stawiasz się na wyjazd płacisz (usunięte przez administratora)kary firma dba o swoje interesy szkoda ze pracowników mają gdzieś za przestaje bo nie ma roboty nie płacą tylko kary umiał ściągać

14.07.2016 09:16

Każdy kto jedzie do Japonii musiał podpisać aneks do umowy ze w razie nie stawienia się w gotowości do wyjazdu płaci (usunięte przez administratora)kary

13.07.2016 15:03

Wyjazd koniec sierpnia o ile firma dotrzyma terminu a ty rosołu masz być gotowy do wyjazdu bo w przeciwnym razie płacisz karę za niestabilne się do wyjazdu

13.07.2016 15:04

jaką karę??

13.07.2016 11:14

13.07.2016 13:45

a kiedy najbliższy wyjazd? wiesz? bo ja czekam i czekam...

11.07.2016 09:47

Zebranie w sprawie wyjazdu do Japonii szanowny Peter zachwala jacy to japończycy dobrzy ludzie jak jest tam super itp więcej smiechów chichów niż konkretów jednego nie uwzględnił co będzie z nami jak kolejny raz wyjazd się przesUnię o miesiąc lub dwa firma ma w (usunięte przez administratora) e ludzie mają rodziny na utrzymaniu ale aneks do gotowości do wyjazdu trzeba podpisać .

13.07.2016 10:34

MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?

13.07.2016 10:35

MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?

06.07.2016 00:07

06.07.2016 10:55

@MIKY - napisz co bylo konkrentnie na spotkaniu - ja nie moglem byc na nim, bo mialem robote

06.07.2016 00:06

Jak zwykle na zebraniu he he gadka szmatka obiecanki cacanki i guzik z tego debiut robią z ludzi i tyle
    becik

27.06.2016 16:20

faktoman.a z kad Ty to wiesz,z kad masz takie info?

06.07.2016 15:22

kto pyta nie bladzi heheh

22.06.2016 11:28

Spotkanie: 29.6; wyjazd do Japan: koniec sierpnia; w lipcu na 90procent farma w niemcach
    Zybiert

21.06.2016 18:28

Fachowców to mają szukają jelenistwo którzy będą robić za pół darmo ale Peter się przejedzie z Polaków nie będzie robił dziadów

05.08.2016 18:00

Peter działa tak jak mu na to pozwala ogona sytuacja geo-polityczna; a idac Twoim tokiem myslenia Zybiert: czyli Polacy robia z Ukraincow dziadow, ktorzy w Polsce pracuja za pol darmo?

05.08.2016 18:05

od kiedy dokładnie? i co znaczy wykorzystuja? jak to rozumiesz? ze prace daja?
    helo

16.06.2016 11:35

Chłopaki,co jest,co z tym wyjazdem?bo już"troszeczkę się..."znowu przesuneli spotkanie
    zybert

15.06.2016 22:10

w ciula lecą jak zawsze można szukać nowej roboty
    Majster

08.06.2016 14:08

Tak zaoferować mogą Ci dozo obietnic i bajek w tym to bardzo dobrzy są..
    This is end of this Company

05.06.2016 02:30

Witajcie Starzy pracownicy jak i niedoszli Powiem wam teraz coś czego nie chcecie usłyszeć jeśli czekacie na telefon z biura w sprawie wyjazdu do Japonii i to przykro mi ale nikt się nie doczeka. Dlaczego ? Dlatego że projekt w Japonii na który było przypisanych 45 osób trwa od 15 MAJA !!!! A biuro wysyła smski że projekt przesunięty o miesiąc ... Projekt trwa od 15 maja i jest realizowany przez Sunotec Bulgarski na zlecenie Ecotec. (usunięte przez administratora)
    Gruby

26.05.2016 22:11

Co jest czyżby Ecotek padał firma plajtuje z takimi prezesami he he

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ECOTEC Polska?

Kontakt - ECOTEC Polska Sp. z o.o.

ul. Światowa 22 02-229 Warszawa

Branże: Instalacje budowlane

Rafał

15.04.2016 22:58

Panowie dzięki za współprace, byłem w tej firmie trochę i będę wszystkich miło wspominał. Obecnie od kwietnia zredukowano w Anglii taryfy gwarantowane za produkcję energii z PV o połowę. Plany udziału OZE w całkowitej produkcji energii zrealizowano. Teraz w UK zleceń będzie mało więc zostaje w PL i zakładam firmę z instalacjami dachowymi. Pozdrawiam zarząd firma była całkiem znośna.
    Rafcio

15.04.2016 23:15

Tu artykuł jakby ktoś był ciekaw. http://skroc.pl/cc834

17.03.2016 08:24

caly czas czekam na info od tych, ktorzy pisza na tym forum, ze oferta Ecotec jest taka slaba i ze sa inne super firmy, w ktorych mozna zarobic ta super kase - i co??? nikt nie jest w stanie podac mi konkretnych nawet nazw tych super firm!!! po cholere mieszacie nam w glowach tymi pierdolami!!!!!!!!?????? czlowiek chce podjac prace w normalnej firmie i dowiedziec sie czegos o niej, a zanim wyjedzie to naczyta sie tylko, ze Ecotec takim syfem jest, ale nikt,co pisze, ze taki syf, nie poda tych super firm, ktore tak super placa i nie poda zadnych konkretnych argumentow potwierdzajacych ze taki syf - o co tu chodzi??????????? wyzywacie Ecotec od (usunięte przez administratora)i zlodzieji ale nie uzasadnicie niczym tych opinji - mam wyjechac po swietach i glupieje jak czytam te wasze wpisy!!!!!!!!!!!!! w koncu jaka ta firma jest? wyjazd z nia jest bezpieczny???? jestem (usunięte przez administratora), bo przyjolem stawki Ekotec????? jak faktycznie sa firmy placace wiecej to podajcie ich nazwe chociaz !!!!!!!!!!!! co wam szkodzi pomoc innemu czlowiekowi chcacemu zarobic!!!!!! a moze komus tu zalezy zeby ecotec oczerniac? moze jakis zwolniony swir urazony zwolnieniem - mialem takich w poprzendiej prpacy - albo konkurencja................

16.03.2016 09:40

16.03.2016 10:45

Mxoco - podaj mi namiary na te oferty angielskie - a ci angole co oferuja funciory daja transport i zakwaterowanie tez????? czy placa te minimalne 6 funtow na godz ale z tego bede musial oplacic sobie dojazd na budowe i mieszkanko i jeszcze sam sobie wszystko ogarnac - czy oni ogarna mi mieszkanie - bo nie wiem, czy moj angielski jest az taki dobry zeby z angolem sie dogadac co do mieszkania..... wiec byloby lepiej jak oni ogarniajaa
    look2

15.03.2016 15:43

widzę, ze mam tu na forum kogos o tym samym nicku - to ja sie jako look2 mianuje - look dawaj namiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konkrety a nie pierdoly - mam ale nie dam............. bo jak nie podajesz konkretow to znaczy ze sciemniasz i moze chcesz po prostu z jakis powodwo zaszkodzic ecotec i ja tu oczerniac

14.03.2016 18:19

a kto to Papa??
    Zgafija

14.03.2016 07:27

Jak sie was Papa bedzie pytał to mówcie że chcecie do grypsujących
    Pajak

12.03.2016 18:09

Orjętuję sie ktoś jaka jest najwyższa stawka i po jakim czasie jest ona do osiągnięcia ?
    Bogdan

13.03.2016 18:45

(usunięte przez administratora) + dieta to górny sufit dla montera, pod warunkiem że jesteś 1-2 lata w firmie i robisz normalnie i niema z tobą problemów i masz tam jakieś uprawnienia na wózki, koparkę czy maszynę palującą + podstawy języka ang. Jedzenia nie przywozić w Lidlu czy Aldi ceny jak w Polsce często taniej. I jeszcze mały bonus kierowcy mają dodatek(usunięte przez administratora). ale można się sparzyć kiedy będą straty w aucie z twojej winy.
    Pająk

14.03.2016 21:15

ilu jest kierowcór na taki wyjazd jeden czy dwóch?
    monter

11.03.2016 11:08

Jak podliczyć transport i zakwaterowanie to wychodzi całkiem rozsądna stawka. Oczywiście najwięcej narzekają smakosze alkoholu i tytoniu (sam palę ale wystarczy zaopatrzyć się w tytoń i taniej to wyjdzie niz nawet palenie w polszy). Teraz po zmianach jak ktoś jest ogarnięty w pracy nawet po pierwszym wyjeździe może liczyć na podwyżkę o 1-2 pln i tak co jakiś czas. Może się wydawać ze to nie jest rewelacja jesli chodzi o zarobki w innym kraju. Ale z drugiej strony ni e mieszkasz tam na stałe tylko w polsce. A na nasze warunki jak po dwóch miesiacach masz w portfelu około 3tys pln to milej. Natomiast jeśli chodzi o jedzenie to już podejście inwidualne. Jak już ktoś decyduje się na zabranie jedzenia z polski to nie brać cukru tam jest w podobnej cenie co u nas w biedronce czy lidlu podobnie olej masło sól. Napewno warto zabrać kilka zupek chińskich, można wziąść konserwy,paszeciki w puszkach. Ogolnie produkty które mają dlugie terminy i mogą być trzymane w temperaturze +15. Czasem bywa ze na 6 osób jest niewielka lodówka. Co do ludzi to pełen przekrój osobowości i charakterów jak dla mnie jest ok tym bardziej że sam jestem bez konfliktowy.

09.03.2016 15:54

daj do siebie mail - nie bede oglaszal swoich danych na tym forum - podaj mail to napisze do ciebie

09.03.2016 12:18

wypisujecie głupoty- nie ma lepszych ofert - byłem dziś na rozmowie - wszystko spoko - jadę po świętach - nie kumam, dlaczego wypisujecie takie głupoty, jak nie ma lepszych ofert - ja szukałem i nie znalazłem, a nikt co pisze o lepszych ofertach nie podaje namiarów - sądzę, że te negatywne opinie pisze konkurencja - znalazłem parę podobnych firm i niby maja podobne warunki,ale trzeba wlasna dzialalnosc zalaozyc- a w ecotec masz wszystko z zusem i podatkami zalatwione - tylko do roboty trzeba isc i montowac - zakwaterowanie oni organizuja - tylko ugotowac sobie trzeba zarcie - o co wam ludzie chodzi z tym wysmiewaniem stawek - jak wiecie o lepszych ofertach to dawajcie namairy a nie puste farmazony k... wypisujecie i czlowiek sie zastanawia przed pujsciem na rozmowe, czy faktycznie taki syf bedzie....
    Power

09.03.2016 15:48

Możesz mi dać jakiś namiar do siebie, mam parę pytań odnośnie wyjazdu

07.03.2016 15:51

adaś daj namiary na firmę z polski co da lepiej?
    Alex

25.02.2016 22:48

Z tym jedzeniem bywa różnie, zależy jak polujesz. W markecie podobne ceny jak w PL. Choć tu są lepsze promocje, gotujesz sam lub grupowo, za alko 4 cydry płacisz 2F. Wódka czy fajki drogie więc zapomnij. Ale na spokojnie bez biedowania z głową wydasz 30F na tydzień. Co do roboty fakt lekko nie jest 10h od świtu do zmierzchu ciągle w ruchu w gumiakach zazwyczaj po błocie.
    robol

02.02.2016 19:08

Witam,czy jedzie ktoś na spotkanie do biura do Warszawy 5.2.2016?
    Robson8787

31.01.2016 18:45

Są czaly czas przjęcia w ecotecu
    aa

24.08.2015 13:13

Mam te same pytania co trebor + chciałbym zapytać ile można przywieźć pieniędzy po takim jednorazowym wyjeździe, po odjęciu kosztów wyzywienia?
    Trebor8787

24.08.2015 15:54

Ad1 a te diety to w jakim dniu danego miesiąca są wypłacane Ad2 ile można zarobić w ciągu jednego wyjazdu Ad3 te wyjazdy są przeważnie na 6 tyg czy 8 tyg Ad4 miałbyś jakiś link do filmu na YouTube jak ta praca wygląda Ad5 trzeba ze sobą zabierać jakieś garczki do gotowania Ad6 i napisz jeszcze co mi możne być potrzebne Ad6 ile kasy wziaść z sobą
    John

31.01.2016 00:45

Tak ale 18 zł + 30 zł za dzień daje nam 22 zł za h netto. Prosta kalkulacja uwzględniając darmowe zakwaterowanie i wszelkie składki wychodzi 6,5 funta brutto na godzinę czyli minimalna w GB. Komu pasuje przyjdzie kto woli zmywak niech idzie na zmywak zarobki takie same. Tylko tu po kilku mc można przejść na samozatrudnienie (zleceń od angielskich firm nie brakuje) i po zrobieniu certyfikatów instalatora PV brać 12-15F/h lub od powierzchni montażowej a na zmywaku raczej trudno o awans.

21.01.2016 13:39

Ale jak się nabijam?poprostu napisałam prawdę,że mój maż jest zadowolony i chwali sobie ta pracę!Jedynym minusem jest rozłaka(jeśli o nas chodzi),ale to kwestia przyzwyczajenia i zaufania.

19.01.2016 13:55

Jestek pewna,że będziesz zadowolony!!!
    czarny

18.01.2016 14:39

Witam jedzie ktoś do warszawy do ecotecu na rozmowe 22.1.2016 mam wolne miejsca jestemz pomorskiego

15.01.2016 12:42

To co czytam,to jakieś bzdury!!!ludzie o co wam chodzi?jak coś komuś nie pasuje,to nikt nikogo nie zmuszama nie wypisujecie takie (usunięte przez administratora)wyssane z palca.Potrzebujesz,jeden z drugim się wyżyć,to...na boks zapraszam.Mój maż pracuje w tej firmie,trzeci raz wyjechał do Anglii,nigdy nie miał żadnych prohlemów z wypata i zawsze ma tyle ile przerobi godzin.Jak to czytam,to mam wrażenie,że pisza to sami nieudacznicy i ofiary losu,którym się wydaje,że wogóle łaskę zrobili,że przyjechali,a tu jeszcze pracować im każa.nie chce się pracować,to się szuka winnych,bo tak najłatwiej,nie!!!
    wyrolowany

15.01.2016 12:06

Uważajcie na tą firmę ! Nie podpisujcie niczego inblanco bo zostaniecie na lodzie

Zostaw merytoryczną opinię o ECOTEC Polska Sp. z o.o.