Ecotec Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 103 ocen.

Opinie o Ecotec Polska Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecotec Polska Sp. z o.o.

Rafał

Panowie podobnych firm jest masa. Ja przeniosłem się do Holandii, robię to samo i mniej godzin nie po 10-12h a 8-10 nadgodziny płatne premium. Stawka 2x większa, umowa o pracę, emerytura holenderska, urlop, 13-ste pensje, ubrania firmowe, mieszkania, dojazd. Przeciętnie wychodzi 2300 euro na rękę. Roboty sporo po też serwisujemy małe projekty na dachach.

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

@Hejka a jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Ruszyła również rekrutacja na stanowisko Monter farm solarnych i / lub ekranów akustycznych. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym tą ofertą pracy?

Hejka

Coś mi się zdaje chłopaki, że trzeba szukać nowej roboty, bo to siedzenie w domu jest bez sensu, a w biurze nic nie powie, nawet pary nie puści, a w końcu za coś trzeba żyć, rachunki płacić... ile mamy jeszcze czekać?

Kicia

Hej chłopaki co jest z tą robotą, znowu mamy siedzieć w domu kilka miesięcy?

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

@Meroczy w ostatnim czasie brałeś udział w rekrutacji do firmy? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. O pracy na jakim stanowisku mówisz?

Mero

Chyba kogoś zdrowo popiescilo jeśli myślą że znajdą ludzi do GB za 20 zł /h i na śmieciówkę. . Dramat

Zuzanna
użytkownik zarejestrowany

@Tymoteusz rozumiem, że jesteś pracownikiem Ecotec Polska. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie oraz benefitów, które są oferowane dla pracowników?

Tymoteusz
@Zuzanna 16.03.2017, 15:33
@Tymoteusz rozumiem, że jesteś pracownikiem Ecotec Polska. Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w fi...

Nie pracuje już w firmie ale znam sporo osób

Mysioł

Witam panowie pracujący mam pytanko potrzebuje się dowiedzieć czy pracuje jeszcze w Ecotecu taki Tomek wokalisty na niego starszy Tomek chyba miał dzieciaka chorego jak ktoś coś niech da znać

Tymoteusz
@Mysioł 26.10.2016, 14:19
Witam panowie pracujący mam pytanko potrzebuje się dowiedzieć czy pracuje jeszcze w Ecotecu taki Tomek wokalisty na niego st...

Wiem o kim mowa gość który wszystko potrafi drugi magajver nie mam do niego namiarów ale raczej pracuje

karma
użytkownik zarejestrowany

umiejętności obsługi urządzenia Fuchs-Bagger obowiązkowa jest

Krycha

No tak dzisiaj minął termin wyjazdu do Japonii i jest kolejny mail że może we wrześniu, obstawiam że początek października wyjedzie pierwsza grupa. Będzie trochę nowych projektów w GB i Niemczech na zleceniu wisi 50 osób a kolejne 50 ma być zatrudnione, jestem w szoku bo było nas w lutym prawie setka aż tylu zrezygnowało. Chłopy tu nie o kasę chodzi a o mordy które chce się ponownie zobaczyć, taki sentyment do tej firmy. A po za tym będąc 2 lata masz te 28 zł + dieta, co daje ci 32 zł netto i zakwaterowanie gratis co daje 40 zł/h. Jak se zarobisz te 10-12E w Niemczech/Holandii to netto masz 8,5 E czyli 35 zł a od tego odejmij koszty chaty wyjdzie ci 28 zł/h. No ale dla początkujących 18 zł może być mało wasza sprawa, szczególnie że składki emerytalne macie od minimalnej krajowej. W Holandii po 5 latach emeryturka u nas 67 lat czyli po śmierci. Możecie z kumplem założyć swoją firmę i robić panele na dachach też wykręcicie 5000 zł/mc na głowę i robota koło domu, zleceń nie brakuje. A i jeszcze jeden plus w tej firmie komornik cie nie namierzy.

faktoman
@Krycha 21.08.2016, 00:22
No tak dzisiaj minął termin wyjazdu do Japonii i jest kolejny mail że może we wrześniu, obstawiam że początek października wyje...

ponoć wiz do japoni nie otryzmalo biuro jeszcze ............

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Monter
@helo 19.08.2016, 18:08
Widzę,że lubisz to...gratuluję i pozdrawiam.ELKA

Współczuje Ci widzę że jezdzisz tam dla chłopców

helo
@Monter 20.08.2016, 00:56
Współczuje Ci widzę że jezdzisz tam dla chłopców

Jeszcze nie kumasz,jestem dziewczyna,więc tam nie pracuję,ale mam paru kumpli,którzy tam pracuja i chwala sobie ta pracę,i możesz sobie ppisać co chcesz,lata mi to

helo

Całe szczęście,że każdy ma swój rozum i nie każdy ma"tak ograniczone myśli"jak Monter.Wkurzyła mnie Jego wypowiedź i obrażanie ludzi!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

helo

Tak,tylkodlaczego obraa ludzi pracujacych tam?Przypuszczam...a zreszta nie będę się zniżać do Jego poziomu

helo

Z tego co wiem to Ty tam pracowałeś Monter"ze te grosze"i jakoś Ci to odpowiadało,a teraz co...nagle narzekasz,bo co,bo Cię zwolnili?Skoroś taki cwany chojrak,to poka mi w Polsce robotę za taka stawkę godzinowa???

helo
@Monter 18.08.2016, 18:40
Ty chyba nie masz nic pod czaszką i nic nie wiesz albo jesteś z biura . Ja nigdy nie pracowałem i nie będę pracował w takiej fi...

Słuchaj,pracuj sobie nawet za 20euro,co mnie to obchodz?Wkurzasz mnie,bo obrażasz innych i ubliżasz,a to jest nie w porzadku.Nie lubię hamskich ludzi i nie lubię Ciebie.

Monter
@helo 19.08.2016, 09:52
Słuchaj,pracuj sobie nawet za 20euro,co mnie to obchodz?Wkurzasz mnie,bo obrażasz innych i ubliżasz,a to jest nie w porzadku.Ni...

Ale ja wcale nie chcę żebyś mnie lubił ,ale chyba przyznasz że 12,5e a 18pln jest różnica i dajesz się robić w balona bo firma bierze za Ciebie w granicach 16-18funtów

helo

Z tego co wiem to Ty tam pracowałeś Monter"ze te grosze"i jakoś Ci to odpowiadało,a teraz co...nagle narzekasz,bo co,bo Cię zwolnili?Skoroś taki cwany chojrak,to poka mi w Polsce robotę za taka stawkę godzinowa???

Bystry

Praca jest dla kilku osób rekrutacja jest duża jedni rezygnują bo wola coś lepszego inni są wyrzucani za chlanie i burdy więc ciągle szukają nowych

Bystry

Tak pracuje u nich od jakiegoś czasu robota nie jest zła wiadomość trzeba się nazasuwac choć są i tacy którzy lubią się obijac prawo jazdy jest mile widziane jak ktoś ma zostajesz kierowca i wolisz ludzi do roboty i sponsorem oczywiście pracując też przy solarnych za to masz dodatkowa kasę ale też obowiązek musisz dbać o auto wszystko by było fajnie tylko od jakiegoś czasu jest przestaje w robocie wyjazd do Japonii stoi w miejscu i ogólnie robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

helo

Jakto o jakiej?

helo

Jakto o jakiej?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Monter

chyba Cię poje...co się opłaca za takie grosze to nawet w Polsce bym nie pracował chyba że jesteś tuman i głąb i nic nie umiesz to jest praca dla ludzi z niepełnym gimnazjum

MIKY

Panowie Japonia miała być i co duża blada wyjazd znowu

Olaf
@MIKY 15.08.2016, 22:21
Panowie Japonia miała być i co duża blada wyjazd znowu

Znowu naobiecywali a gupiemu radość o Anglii też jakby cicho się zrobiło ..ech

helo
@MIKY 15.08.2016, 22:21
Panowie Japonia miała być i co duża blada wyjazd znowu

No właśnie co do jasnej ciasnej jest z ta Japonia?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Nick

A dlaczego nie mają wyboru??? I dlaczego ta stawka jest niezadawalajaca? Jaka wiec być powinna ta stawka? Na rynku są wyższe stawki za taką pracę?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Nick

No właśnie to chyba nie do mnie powinienes aniek pisac: "wróćmy do rzeczywistości i rozmowy o zarobkach?" tylko do tych, ktorzy durne wpisy tu daja, ze ktos z Polakow dziadów robi - jak ktos uwaza, ze stawka jest za mala, to niech napisze to i niech pisze, jaka powinna wedlug niego ta stawka byc; jak komus firma sie nie podoba, to po co w niej pracuje?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

faktoman

przyblizcie tresc tej teorii :-) - o jaka teorie spiskowa chodzi?

Olaf

Jedyny plus wypłaty są terminowe tego firma pilnuje

Olaf

żadnego paragrafu nie ma każycia kto był na zebraniu musiał podpisać aneks do umowy w którym jest zapis że w razie nie stawienia się do wyjazdu do Japonii płacisz karę 6000 zł MIKY pomyliłeś się o 1000 ☺

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

faktoman

no właśnie - przytoczcie ten paragraf z tą karą, bo Miky chyba coś tu nie tak pisze - jak to niestawienie się to kara? to jakiś żart - @Miky przepisz ten paragraf

MIKY

Jacek zapomnij o urlopie na żądanie itp dobrze rozumiesz nie stawiasz się na wyjazd płacisz 5000zl kary firma dba o swoje interesy szkoda ze pracowników mają gdzieś za przestaje bo nie ma roboty nie płacą tylko kary umiał ściągać

MIKY

Każdy kto jedzie do Japonii musiał podpisać aneks do umowy ze w razie nie stawienia się w gotowości do wyjazdu płaci 5000 kary

MIKY

Wyjazd koniec sierpnia o ile firma dotrzyma terminu a ty rosołu masz być gotowy do wyjazdu bo w przeciwnym razie płacisz karę za niestabilne się do wyjazdu

faktoman
@MIKY 13.07.2016, 15:03
Wyjazd koniec sierpnia o ile firma dotrzyma terminu a ty rosołu masz być gotowy do wyjazdu bo w przeciwnym razie płacisz karę...

jaką karę??

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

faktoman

a kiedy najbliższy wyjazd? wiesz? bo ja czekam i czekam...

MIKY

Zebranie w sprawie wyjazdu do Japonii szanowny Peter zachwala jacy to japończycy dobrzy ludzie jak jest tam super itp więcej smiechów chichów niż konkretów jednego nie uwzględnił co będzie z nami jak kolejny raz wyjazd się przesUnię o miesiąc lub dwa firma ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ludzie mają rodziny na utrzymaniu ale aneks do gotowości do wyjazdu trzeba podpisać .

faktoman
@MIKY 11.07.2016, 09:47
Zebranie w sprawie wyjazdu do Japonii szanowny Peter zachwala jacy to japończycy dobrzy ludzie jak jest tam super itp więcej...

MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?

faktoman
@MIKY 11.07.2016, 09:47
Zebranie w sprawie wyjazdu do Japonii szanowny Peter zachwala jacy to japończycy dobrzy ludzie jak jest tam super itp więcej...

MIKY to wyjazd kiedy? co było dokladnie na tym spotkaniu?

anonim

(usunięte przez administratora)

faktoman

@MIKY - napisz co bylo konkrentnie na spotkaniu - ja nie moglem byc na nim, bo mialem robote

MIKY

Jak zwykle na zebraniu he he gadka szmatka obiecanki cacanki i guzik z tego debiut robią z ludzi i tyle

becik

faktoman.a z kad Ty to wiesz,z kad masz takie info?

faktoman
@becik 27.06.2016, 16:20
faktoman.a z kad Ty to wiesz,z kad masz takie info?

kto pyta nie bladzi heheh

faktoman

Spotkanie: 29.6; wyjazd do Japan: koniec sierpnia; w lipcu na 90procent farma w niemcach

Zybiert

Fachowców to mają szukają jelenistwo którzy będą robić za pół darmo ale Peter się przejedzie z Polaków nie będzie robił dziadów

Nick
@Zybiert 21.06.2016, 18:28
Fachowców to mają szukają jelenistwo którzy będą robić za pół darmo ale Peter się przejedzie z Polaków nie będzie robił dziadów...

Peter działa tak jak mu na to pozwala ogona sytuacja geo-polityczna; a idac Twoim tokiem myslenia Zybiert: czyli Polacy robia z Ukraincow dziadow, ktorzy w Polsce pracuja za pol darmo?

faktoman
@Ja 05.08.2016, 13:36
OD dawien dawna Niemcy probuja wykorzystywac Polakow.

od kiedy dokładnie? i co znaczy wykorzystuja? jak to rozumiesz? ze prace daja?

Hugo

Panowie projekt do Japonii prawdopodobnie się nie odbędzie tam już nasza kocHana firma wysłała tańszą ekipę obxoķrajowcow Peter na spotkniu będzie czarowal jak zwykle że wyjazd będzie itp gów no prawda lecą w ciała nie traktujawnia nas powaznie

helo

Chłopaki,co jest,co z tym wyjazdem?bo już"troszeczkę się..."znowu przesuneli spotkanie

zybert

w ciula lecą jak zawsze można szukać nowej roboty

Benassi

Japonia też za 18zł/h ?

Majster

Tak zaoferować mogą Ci dozo obietnic i bajek w tym to bardzo dobrzy są..

faktoman

Chłopaki: nie warujcie. zadzwoniłem do krisa i powiedzialem w prost, ze to swinstwo, ze my tu siedzimy i czekamy, a sunotek juz w japonii. kris sie wsciekl, ze ktos cos takiego rozpowszechnia. sunotec nie bedzie pracowal i nie pracuje dla ecotec w Japonii - piter ma przyjechac niebawem do biura w polsce i sie spotkac ze wszystkimi, ktozy jada na japonie; kris zadal mi pytanie: co za kretyn pomyslal, ze wysyla sie podwykonawce, ktorego ludzie sa drozsi, kiedy wlasni pracownicy czekaja na projekt .......... odpowiedz dla mnie jest jasne; dziewczyny z biura potwierdzily mi dzis, ze caly czas cos robia dla japoncow zalatwiajacych nam wizy ...............

This is end of this Company

Witajcie Starzy pracownicy jak i niedoszli Powiem wam teraz coś czego nie chcecie usłyszeć jeśli czekacie na telefon z biura w sprawie wyjazdu do Japonii i to przykro mi ale nikt się nie doczeka. Dlaczego ? Dlatego że projekt w Japonii na który było przypisanych 45 osób trwa od 15 MAJA !!!! A biuro wysyła smski że projekt przesunięty o miesiąc ... Projekt trwa od 15 maja i jest realizowany przez Sunotec Bulgarski na zlecenie Ecotec. Pracownicy zostali oszukani i zbywani przez warszawskie biuro nie bacząc na ludzi którzy mają na utrzymaniu nie tylko siebie przemile panie z biura nie powiedzieli wam tego i nie powiedzą. dowiedziałem się tego od Niemców których mam wśród znajomych na portalu społecznościowym. Więc w biurze jest jakaś ZMOWA MILCZENIA to są chore standardy i ogólnie żałosne praktyki zbywa się ludzi smsami i meilami że projekty zaraz ruszają. Niestety nie firma bierze byle jakie roboty budowlane i tak będzie zapewne to koniec z fotowaltoika ale tego Dwie szczupłe panie tego wprost nie powiedzą.

Gruby

Co jest czyżby Ecotek padał firma plajtuje z takimi prezesami he he

Rafał

Panowie dzięki za współprace, byłem w tej firmie trochę i będę wszystkich miło wspominał. Obecnie od kwietnia zredukowano w Anglii taryfy gwarantowane za produkcję energii z PV o połowę. Plany udziału OZE w całkowitej produkcji energii zrealizowano. Teraz w UK zleceń będzie mało więc zostaje w PL i zakładam firmę z instalacjami dachowymi. Pozdrawiam zarząd firma była całkiem znośna.

Rafcio
@Rafał 15.04.2016, 22:58
Panowie dzięki za współprace, byłem w tej firmie trochę i będę wszystkich miło wspominał. Obecnie od kwietnia zredukowano w Ang...

Tu artykuł jakby ktoś był ciekaw. http://skroc.pl/cc834

monter

Ludzie albo jesteście debilami i nie umiecie szukać pracy na necie albo tak leniwi 99% ofert pracy za granicą jest dużo lepsza finansowo ,albo nic nie umiecie. Uważacie że ktoś da Wam namiary na firmę, najpierw idą znajomi a potem nikt taka jest prawda. Ja mam w tej chwili 12e netto i darmowe mieszkanie po 35h płatne nadgodziny pełne ubezpieczenie urlop. Wychodzi ponad 500e na tydzień

look

caly czas czekam na info od tych, ktorzy pisza na tym forum, ze oferta Ecotec jest taka slaba i ze sa inne super firmy, w ktorych mozna zarobic ta super kase - i co??? nikt nie jest w stanie podac mi konkretnych nawet nazw tych super firm!!! po cholere mieszacie nam w glowach tymi pierdolami!!!!!!!!?????? czlowiek chce podjac prace w normalnej firmie i dowiedziec sie czegos o niej, a zanim wyjedzie to naczyta sie tylko, ze Ecotec takim syfem jest, ale nikt,co pisze, ze taki syf, nie poda tych super firm, ktore tak super placa i nie poda zadnych konkretnych argumentow potwierdzajacych ze taki syf - o co tu chodzi??????????? wyzywacie Ecotec od banderowcow i zlodzieji ale nie uzasadnicie niczym tych opinji - mam wyjechac po swietach i glupieje jak czytam te wasze wpisy!!!!!!!!!!!!! w koncu jaka ta firma jest? wyjazd z nia jest bezpieczny???? jestem frajerem, bo przyjolem stawki Ekotec????? jak faktycznie sa firmy placace wiecej to podajcie ich nazwe chociaz !!!!!!!!!!!! co wam szkodzi pomoc innemu czlowiekowi chcacemu zarobic!!!!!! a moze komus tu zalezy zeby ecotec oczerniac? moze jakis zwolniony swir urazony zwolnieniem - mialem takich w poprzendiej prpacy - albo konkurencja................

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

look

Mxoco - podaj mi namiary na te oferty angielskie - a ci angole co oferuja funciory daja transport i zakwaterowanie tez????? czy placa te minimalne 6 funtow na godz ale z tego bede musial oplacic sobie dojazd na budowe i mieszkanko i jeszcze sam sobie wszystko ogarnac - czy oni ogarna mi mieszkanie - bo nie wiem, czy moj angielski jest az taki dobry zeby z angolem sie dogadac co do mieszkania..... wiec byloby lepiej jak oni ogarniajaa

look2

widzę, ze mam tu na forum kogos o tym samym nicku - to ja sie jako look2 mianuje - look dawaj namiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konkrety a nie pierdoly - mam ale nie dam............. bo jak nie podajesz konkretow to znaczy ze sciemniasz i moze chcesz po prostu z jakis powodwo zaszkodzic ecotec i ja tu oczerniac

look

a kto to Papa??

Zostaw opinię o Ecotec Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecotec Polska Sp. z o.o.