Phinance

• Czapury
  • Kicin
Kraków - Phinance S.A. Oddział I

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Phinance S.A.

Opinie o Phinance Poznań

Nie przegap nowości o Phinance S.A.!

09.11.2023 06:43

Przybliży ktoś warunki zatrudnienia u nich? W ogłoszeniu na specjalistkę ds. wsparcia sprzedaży obiecują stałe warunki płacy i pracy, ciekawe co to w praktyce oznacza. Ubezpieczenie mają normalnie ludzie, jest umowa o pracę? Mam nadzieję, plus proszę o informację, na ile się ją podpisuje.

10.11.2023 10:55

Dzień dobry, Tak, jest umowa o pracę, cały etat Na okresy próbny 3 miesięcy, potem na rok. Pozdrawiamy, Zespół Phinance.
    Igor

29.06.2023 19:19

Plan na wakacje jest taki - staż albo praktyki i samorozwój. Na jesień chcę połaczyć pracę ze studiami własnie w tej firmie :D
    Alka

29.09.2023 14:35

Ja właśnie myślę, żeby spróbować dostać się na praktyki studenckie do Phinance, bo wiele osób bardzo poleca, a zależy mi, żeby wykorzystać czas praktyk jak najlepiej. Mam nadzieję, że mi się uda.
    Chris

09.11.2023 17:26

Ja bardzo dobrze wspominam praktyki tutaj. Nauczyłem się dużo konkretnych rzeczy, ogólnie super wykorzystany czas. Także jeśli ktoś się zastanawia nad miejscem praktyk w najbliższe wakacje to bardzo polecam.
    Donkey

03.09.2021 09:58

Lata temu kto mówił mi o Phinance. Posłuchałem, pomyślałem WOW, ale super... i się nie zainteresował. Po latach i tak tam trafiłem. I żałuję, że nie wcześniej. Byłbym już w innym miejscu w swoim życiu
    Emma

05.10.2023 12:57

Mam dokładnie taką samą historię. Dwa lata temu słyszałam o Phinance od znajomej, ale nie podjęłam się rekrutacji. Dopiero dwa miesiące temu postanowiłam zaryzykować i żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej. Super praca.
    Lila

30.10.2023 17:01

Też trafiłam tutaj słuchając poleceń znajomych. Zaczęłam od praktyk studenckich, spodobało mi się i zostałam. Ja myślę, że wszystko ma swój czas, więc lepiej późno niż wcale. Pracując tutaj ma się możliwość uczestniczyć w naprawdę rozwijających szkoleniach.

25.10.2023 04:02

Ktoś tam kiedyś u nich był na jakimś stażu? Teraz znalazłem ofertę do takiego w branży finansowej i ciekawy jestem, czy to coś opłacalnego. Głównie przez pryzmat tego, czy po tym stażu zmieniają stażystę na nowego czy faktycznie można dostać zatrudnienie.
    Malgo

26.10.2023 16:26

Jasne, że po zakończeniu stażu można pracować na stałe. Oczywiście to zależy od konkretnej sytuacji i potrzeb.
    Natalia

03.03.2023 13:30

W tym roku będę miała moje 10 lecie w tej Firmie. Rozpoczęcie pracy w Phinance to jedna z moich lepszych decyzji życiowych. Polecam :)
    Juszes

21.10.2023 20:10

10 lat to zacny jubileusz :) Mi do takiej liczby jeszcze sporo zostało, ale lubię tę pracę, więc myślę, że wszystko przede mną :)
    AT

06.10.2023 22:44

Ja bardzo polecam pracę tutaj. Dużo się nauczyłam, a dzięki jej elastyczności mogłam łączyć ją ze studiami.
    Lucy

19.10.2023 13:09

Bez problemu da się łączyć tę pracę ze studiami dziennymi właśnie dzięki elastyczności godzin. Także według mnie kwestia dobrej organizacji czasu. Nie wahaj się, tylko aplikuj - lepiej spróbować niż myśleć co by było gdyby :)
    Karmex

25.01.2024 10:47

Akurat ja też zaczęłam pracę tutaj jeszcze w trakcie studiów, dzięki czemu zdobywałam doświadczenie już wcześniej. Właśnie ogromną zaletą są elastyczne godziny pracy, bo mogłam ją pogodzić ze studiami dziennymi.
    Marcel

14.01.2022 10:40

Praca ma swoje plusy i minusy, dużym plusem jest to ze nie ma sztywnych godzin pracy, minusem ze nie ma umowy o prace
    Nikodem

13.09.2022 16:19

Mozna tutaj byc swoim wlasnym szefem i dopasować godziny pracy do własnych potrzeb czy możliwości. Ja uwielbiam, to ze nie mam okreslonego kiedy i co mam zrobic. Elastycznosc teraz to podstawa :)
    Luke

18.10.2023 21:53

Właśnie znajomy trochę opowiadał mi o pracy tutaj i zastanawiam się czy nie spróbować. Nie ukrywam, że elastyczne godziny pracy bardzo mnie zachęcają, bo byłyby dużym ułatwieniem przy moim trybie życia.
    Tymoteusz

19.02.2023 13:41

Po przepracowaniu pól roku mogę polecic. Fajne miejsce, zeby nauczyc sie czegos nowego albo polepszyc swoje umiejętności oraz zarobić porządne pieniądze. Warto :)
    Egma

05.10.2023 21:27

Ja pracowałem w Phinance przez dwa lata - zacząłem od praktyk studenckich i muszę przyznać, że żaden inny pracodawca nie oferował szkoleń na tak wysokim poziomie, a dodatkowo bardzo dużo nauczyłem się od współpracowników. Bardzo polecam pracę tutaj, jeśli ktoś rozważa.
    Egma

18.10.2023 19:26

W moim przypadku po prostu postawiłem na własną działalność, bo od zawsze chciałem tego spróbować. Natomiast w innym wypadku zostałbym w firmie na dłużej - w sumie niewykluczone, że kiedyś wrócę :).
    Paweł

30.09.2022 14:01

Firma nie zatrudnia osób powyżej 27 lat. W wieku 28-67 lat. Daje ogłoszenia na olx.
    Piotrek

05.10.2022 10:34

Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jestem po 30. roku życia i niedawno zostałem zatrudniony. Jesli ma się zapal do pracy, chęci i pomysł na siebie, nie ma problemu ze zdobyciem tutaj pracy :)
    Hubert

13.10.2023 20:08

Ja zatrudniłem się jak miałem powyżej 27lat i wiek nigdy nie był problemem także nie jest to prawdą. Zawsze warto próbować jeśli są chęci.
    Parker

03.09.2021 11:18

Jestem zadowolony z pracy. Elastyczna praca, jeżeli jest się pracowitym są wysokie zarobki.
    Natan

27.03.2023 09:49

Elastycznosc to njalepsze cos moze cie spotkac w pracy. Według mnie kazdy powinieni miec wybor, we wszystkich aspektach zycia. Super, ze praca daje taka mozliwosc, bo kazdy jest inny i ma inne predyspozycje.
    El

12.10.2023 15:45

Jak dla mnie właśnie elastyczne godziny pracy to jeden z najważniejszych aspektów. Jeśli ktoś nie pracował w takim trybie to polecam chociaż spróbować, żeby się przekonać czy to odpowiada :)
    Domi

28.03.2022 10:21

Czy szkolenia też można skomponować "elastycznie? Lub jest możliwość je odbyć online?
    El

22.09.2023 16:21

Brzmi mega zachęcająco. Chyba spróbuję swoich sił przy najbliższej rekrutacji.

02.10.2023 06:54

Niestety na tym stanowisku nie przewidujemy umowy o pracę. Jest możliwa umowa zlecenie lub B2B.
    Natasza

29.09.2023 22:30

Ja zaczęłam pracę tutaj od praktyk studenckich i tak już kontynuuję ją od kilku lat. Przede wszystkim wielkim plusem są wysokiej jakości szkolenia, które firma oferuje, a są z nami na całe życie. Dodatkowym atutem dla mnie są elastyczne godziny pracy i możliwość wykonywania jej zdalnie. No i bardzo istotne - pracują tu super ludzie :)
    DoradcaKraków

14.01.2022 12:19

Z perspektywy pracownika - bardzo fajna atmosfera. Zarobki super gdy juz przejdzie sie ten pierwszy rozruchowy okres. Wszystkie zasady przejrzyste.
    Eliza

15.09.2023 08:47

Ja właśnie jestem w trakcie procesu rekrutacyjnego i mam nadzieję, że dostanę tę pracę. Początki często bywają ciężkie, ale efektowna praca i chęci na pewno pomogą się szybciej odnaleźć. Na rozmowie kwalifikacyjnej też spodobało mi się to, że wszystko zostało przedstawione w sposób konkretny i przejrzysty.
    Nina

28.09.2023 19:23

Ja obawiałam się, że mogę nie podołać zleconym zadaniom, ale od samego początku mojej pracy w tej firmie zostały mi zaoferowane merytoryczne szkolenia i zawsze mogłam liczyć na pomoc czy podpowiedź współpracowników, co dodawało mi motywacji do uczenia się nowych rzeczy.
    ad3k1993

30.01.2023 22:43

Po kilku m-c jestem zadowolony , szczegolnie pensja
    Marietta

26.09.2023 17:57

Ja mega się cieszę, że właśnie tu zaczęłam pracować po studiach. Zdobyłam mnóstwo wiedzy i doświadczenia. Mogę sie też zgodzić, że pensja była dobra.
    Anita

29.04.2022 12:04

Nareszcie mam pracę, którą lubię! Dobre warunki, szanse na rozwój i sam sobie jesteś szefem. Cieszę się, że tu trafiłam.
    Mariusz

27.07.2023 18:11

Niezależność jest mega! Poprzednia praca wiązała się z kontrolą 24h w trakcie pracy... mega uciążliwe. Dobrze, że tutaj dają wszystkie potrzebne narzędzia do rozwoju i to od ciebie zależy, czy zdecydujesz się na walkę o lepsze jutro :)
    Inka

25.09.2023 17:06

Ja też bardzo cenię w tej pracy elastyczne godziny i opcję zdalną, bo dzięki temu jestem w stanie wszystko sobie tak rozplanować, że nie muszę z niczego rezygnować.
    Tomek

03.09.2021 09:42

Rewelacja firma, ale musisz być gotowy ze chcesz pracować.
    Rita

09.08.2023 12:26

To prawda. Jednak korzyści jakie zapewnia firma są bardzo motywujące, a zdobyte doświadczenie jest bezcenne :)

25.09.2023 14:47

Dokładnie. Czasem zaskakują mnie opinie osób, które oczekują nie wiadomo czego przy braku dawania od siebie. Jeśli podchodzisz rzetelnie do swojej pracy to naprawdę zostaje ona doceniona - polecam takie podejście :)
    SJ

25.01.2022 09:10

Pracuję w firmie 3 miesiące Na plus jak najbardziej- szkolenia, znajomości, naprawdę wykładowcy poświęcają masę czasu, nie jest tak ,że dostajesz 1500zł kontyngentu za tyranie .Masz być na szkoleniach i zrobić 15 analiz w miesiącu to dużo ?. Firma robi ci za darmo licencje z KNF które zostaną z tobą do końca życia. To też kosztuje
    Kostek

24.07.2023 12:00

Ja po studiach, totalnie nie widziałem, w jakim kierunku chcę iść, wiec zaczepiłem się tutaj (teoretycznie na chwilę). Praca mega mi się spodobała i zostałem :) Pracę godzę ze studiami podyplomowymi, pasjami i wyjazdami :)
    Art

24.09.2023 21:51

Ja też mam podobne zdanie. Szkolenia zapewniane przez firmę są na naprawdę wysokim poziomie, a wiedza z nich może być wykorzystywana w dalszej karierze zawodowej.

23.01.2023 10:17

Na stronie internetowej GoWork.pl zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy Phinance S.A.. Poszukiwani są Prawnik. Co sądzicie o warunkach zatrudnienia zaproponowanych przez pracodawcę?
    Ignacy

09.02.2023 10:46

Ja jestem zadowolony. Mam zapewnione odpowiednie narzędzia do pracy i rozwoju, miłych ludzi wokół siebie i zarabiam znacznie więcej niż w poprzedniej pracy. Polecam aplikować i samemu się przekonać :)
    Olga

20.09.2023 23:11

Ja ponad rok temu przeszłam proces rekrutacji i dostałam pracę. Jestem bardzo zadowolona, bo dużo więcej się uczę niż w poprzedniej pracy i mam tak świetną ekipę ludzi, że aż czasami ciężko z pracy wyjść. Firma daje bardzo wiele możliwości do rozwoju, co jest motywujące.
    kandydatka

06.02.2022 15:45

Czy jest możliwość pracy jako praktykant jeśli mam skończone 18 lat, ale jeszcze nie jestem studentką? Zamierzam iść na studia ekonomiczne, jednak po maturze a przed studiami chciałabym juz zacząć praktykę :)
    Eryka

26.08.2023 00:24

Ja właśnie poszłam na praktykę przed studiami, co było super decyzją, bo idąc na studia już miałam porównanie jak wygląda praca w zawodzie :)
    Ela

20.09.2023 21:49

Jest taka opcja, bo sama z niej skorzystałam. Idąc na studia już miałam za sobą praktykę, więc często rzeczy, które przerabialiśmy były dla mnie prostsze, bo już je znałam :)
    Kajetan

29.05.2023 16:53

Cieszę się, że udało mi się dostać tutaj pracę. Przez dłuższy czas nie mogłem pogodzić studiów z praca, tutaj wreszcie nie mam tego problemu :) Praca idealna dla uczących się :)
    Eryk

18.09.2023 19:28

Miałem dokładnie taką samą sytuację. Dzięki pracy tutaj mogę spokojnie kontynuować studia, a w między czasie zarabiać i zbierać doświadczenie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Phinance?

Kontakt - Phinance S.A.

Ratajczaka 19 61-814 Poznań

Branże: Wsparcie ubezpieczeń

majaa

27.05.2022 16:49

pracowalam tu i moge poelcic!
    Bogdan

21.07.2023 20:45

Największy z największych plusów - każdy ma szansę, żeby tutaj pracować, nie musisz mieć doświadczenia. Wszystkiego nauczą cię na miejscu.
    Ola

18.09.2023 18:40

Też mega polecam. Ja przyszłam tutaj na praktyki studenckie i pracowałam od tamtej pory przez kilka lat. Obecnie działam jako freelancer, ale dzięki pracy w Phinance bardzo dużo się nauczyłam i poznałam super fachowców.
    Natalia

30.08.2023 00:43

Przez kilka lat pracy zdobyłam masę doświadczenia, kontaktów, wiedzy i ciągle chcę więcej. Super miejsce pracy. Bardzo polecam.
    Julia

05.09.2023 19:41

Właśnie zastanawiam się nad miejscem do zrobienia praktyk studenckich i chyba zdecyduję się na Phinance. Jestem mega ciekawa jakie będą moje wrażenia, bo po przeczytaniu wielu opinii i rozmowie ze znajomymi wydaje mi się, że będzie spoko.
    Paulina

30.08.2023 22:09

Początkowo obawiałam się, że nie uda mi się zatrudnić w firmie. Jednak okazało się, że dostałam tę możliwość. Firma zaoferowała masę szkoleń, zawsze mogę liczyć na wsparcie i pomoc współpracowników, dzięki czemu szybko się uczę i rozwijam. Naprawdę wiążę swoją przyszłość z tym miejscem. Jeśli się zastanawiasz czy się nadajesz - spróbuj, nic nie tracisz!
    Ania

19.04.2023 15:14

Ciekawa praca, elastyczna i z perspektywą rozwoju. Oczywiście co kto lubi. Jeśli lubisz finanse i pracę z ludźmi to może być Twoje miejsce.
    Grześ

30.06.2023 10:03

Ja miałem to szczęście, ze trafilem na naprawde spoko ludzi - otwartych i chetnych do pomocy. Szybko sie zaadaptowałem i wszystkiego nauczyłem. Nie ma rzeczy niemożlwiych, trzeba walczyc o siebie!
    Emilia

24.08.2023 00:23

Dokładnie. Bardzo się cieszę, że kilka lat temu zaczęłam tutaj pracę, mimo że wtedy byłam świeżo po studiach. Zdobyłam dużo wiedzy i doświadczenia.
    Sylwia

07.07.2022 12:39

Super miejsce idealne do rozwoju swoich umiejętności lub też ich pozyskania. Już na starcie dostałam wszystkie potrzebne narzędzia i pomoc. Naprawdę super podejście!
    Michalina

27.07.2023 13:26

Narzędzia, szkolenia, kursy, pomoc kolegów - wszystko to ogromne wartości, które w dzisiejszych czasach są mega ważne! Chłonę wiedze jak gąbka, mam nadzieje, ze juz niedługo opanuje wszystko tak, jak moi współpracownicy :D
    Julek

09.08.2023 12:32

Racja. Ja początkowo byłem zaskoczony jak bardzo pomocny jest zespół. Z każdym pytaniem zawsze mogę się zwrócić o pomoc do współpracowników :)
    Kac789

20.07.2023 17:58

Dostalem info ze phinance kaze oddawac wynagrodzenie jesli klient zerwie umowę. Nawet po zakończeniu współpracy. A w internecie krążą opinię ze ludzie po pracy u nich popadli w długi. Dodatkowo wyczytalem ze kaza przekazywac dane swoich rodzin i znajomych zeby im cos sprzedac... Ile w tym prawdy i jak to jest rzeczywiscie? @Pracodawca
    Kandydat na stanowisko

05.07.2023 10:35

Byłem zaproszony dziś na rozmowę o pracę w tej firmie. Ogłoszenie brzmiało zachęcająco ale czar prysł już w momencie wejścia do budynku. Miałem odczucie, że 90% pracowników to jeszcze dzieci co już dało mi do myślenia. Następnie kiedy zobaczyłem,że na tą samą godzinę jest już kilka osób w kolejce stwierdziłem, że w tej szopce nie chce brać udziału. Sama osoba która prowadziła rekrutację oraz wszechogarniający nieład w tym biurze powinien odrzucić każdego zdroworozsądkowego człowieka.
    Olek

19.07.2023 18:37

Ja jak byłem, wszystko było zorganizowane i szybko przeprowadzone. Także, nie zawsze tak jest :) Warunki skrupulatnie przedstawione, był czas na zadawanie pytań, wszystko bardzo profesjonalnie.
    Marzena

25.03.2023 18:34

Myślałam, żeby aplikować na doradcę klienta, bo pojawiło się ogłoszenie. Do tego dużo osób mówi tu o tym, że to dobra praca dla samodzielnych osób, coś dla mnie. Pytanie, czy skoro tak, to czy naprawdę nie można nawet częściowo jej z domu robić? Mam daleko do siedziby.

14.04.2023 14:38

Szkolenia są zarówno dla nowych osób, jak również po okresie wdrożenia można skorzystać z dodatkowych szkoleń merytorycznych prowadzonych najcześciej przez naszych partnerów lub ze szkoleń umiejętności miękkich prowadzonych przez nasz dział szkoleń Pozdrawiamy, Phinance
    Witek

29.06.2023 13:18

Szkolenia są super! Nauczyłem się na nich znacznie więcej niż przez okres studiowania :D Nie ma się co obawiać, wszystko jest jasne i przejrzyste.
    OdKarola

16.09.2020 14:55

Pracowałem w call center. Bardzo dobry w start w branże obsługi klienta oraz finansową. Sporo szkoleń oraz pomoc koordynatora. Polecam osobą rozpoczynającym swoją przygodę z praca można się sporo nauczyć.
    Oliwier

30.05.2023 08:22

Fajnie, chyba sam spróbuję. Chcę iść do jakiejś ciekawszej i lepiej płatnej pracy. Po dwóch latach studiowania i pracowania po 3 msc. w jednym miejscu chciałbym zostać gdzieś na dłużej.
    Bartek

24.06.2023 11:35

Fajnie, będę niedługo aplikował, wiec dobrze wiedzieć, czego się spodziewać :) Jestem niedoświadczony, ale słyszałem, że kursy i szkolenia robią dobrą robotę :)
    Maciej

21.06.2023 17:10

W 2008 roku kiedy jeszcze firma się nazywała Efect z tego co pamiętam, byłem w sytuacji, że dostałem się właśnie na studia informatyczne na jedną z lepszych uczelni i jednocześnie przeszedłem na rozmowę na doradcę finansowego w w/w firmie (tam rekrutujący powiedział mi po prostu że jestem przystojny i się nadam). Stanąłem zatem na rozdrożu i nie wiedziałem co robić i zanim podjąłem decyzję (bo czułem, że jest to wybór w stylu wybierz jedno), zdecydowałem się wziąć udział w szkoleniu aby się rozeznać w tym całym doradztwie. Przyznam, że prowadzący wtedy serio zrobili na mnie początkowo wrażenie tymi całymi szkoleniami. Z ich wypowiedzi można było wyciągnąć błędne wnioski, że oni pomagają ludziom (wręcz ich zbawiają finansowo) oraz że ta praca, to prosta droga do bardzo dobrych zarobków i dostatniego życia (jakieś tablice hall of fame i inne głupoty). Swoją drogą przyznam, że było trochę jakiegoś merytorycznego zarysu, aczkolwiek było to bardzo pobieżne. A więc po serii spotkań jak doszło do momentu, w którym miałem dzwonić po ludziach z mojego otoczenia i zacząć robić im jakieś analizy, szybko doszedłem do wniosku, że przecież nie dysponuję nieograniczoną ilością kontaktów, więc postawiłem sobie pytania: - co gdy i tak niewielka ich lista kontaktów się wyczerpie? - nawet jeśli będą kontakty, to jak będę w stanie im skutecznie doradzić nie mając sensownej wiedzy (opartej na wykształceniu), doświadczenia i umiejętności? - co jeśli produkty będą słabe i klienci ich nie będą chcieli? Mam nagabywać i (usunięte przez administratora) ludzi by na siłę im coś wcisnąć gdy pojawi się presja na wyniki? I co to wtedy miałoby wspólnego z doradztwem? Także będąc wtedy jeszcze nastolatkiem zaraz po maturze skumałem, że coś jest tutaj nie tak i dałem sobie spokój z jakimś pajacowaniem i zagadywaniem jak jakiś (usunięte przez administratora) ludzi z mojego otoczenia zanim w ogóle to zacząłem robić! Eh, a teraz czytam tu komentarze od ludzi, którzy tutaj pracowali, poświęcając swój czas i zdrowie, często nie dostając nic w zamian i tylko utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłem. Zdecydowałem się zrobić studia z IT i pracuję w tej branży od dekady i od kilku lat to właśnie tacy ludzie z jakichś Phinance S.A. albo innych Assay'ów do mnie wydzwaniają i próbują wciskać kit tylko po to by urwać część z uczciwie zarobionych przeze mnie pieniędzy. Swoją drogą jeżdżę taką furką, że te zapierdziane wozidełka na 5 letnich leasingach (jakieś superby, arteony czy inne zużyte a4 albo bmw 3 lub 5 z silnikami 2.0l d) Waszych topowych pracowników mijam na trasie jak starszych ludzi na chodniku, nie przekraczając 2k RPM :D a wiem co mówię, bo mam swoje źródła (kontakty). Dlatego młodzi ludzie u progu podobnych wyborów, słuchajcie!: Nie idźcie na łatwiznę i nie wierzcie tym naciągaczom/manipulatorom, bo tutaj nikomu finansowo nie pomożecie (prędzej narazicie klientów na straty), ani sami nie zarobicie $$$ Zarobią za to na Was cwaniaczki na szczycie tej strukturalnej piramidki, a jak zostaniecie przemieleni (skończą się Wasze kontakty i zapał do okłamywania ludzi), to na Wasze miejsce przyjdą następni naiwni.
    Paweł

10.07.2022 02:15

Firma ma świetne szkolenia , przygotowuje do wykonywania zawodu doradcy finansowego w rewelacyjny sposób. Ja bardzo lubię wszelkiego rodzaju wystąpienia , szkolenia motywacyjne i branżowe i w firmie Phinance jest tego mnóstwo i do tego za darmo ! Może właśnie dlatego część osób nie jest w stanie tego docenić gdyż na rynku szkolenia sprzedażowe , negocjacyjne, komunikacji biznesowej , są sporo warte a tutaj przeprowadzają je praktycy nie teoretycy którzy realnie zarabiają bardzo duże pieniądze . Dlatego uważam że jest to świetne miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z finansami nawet jak nie jest się z finansami związanym np poprzez studia .
    Jerzy

30.05.2023 22:23

Genialne miejsce, żeby rozwinąć skrzydła. Jestem tego samego zdania. Jesli ktoś się waha, to potwierdzam opinię kolegi wyżej - nie ma lepszego miejsca żeby zaczac.
    Olek

25.05.2023 11:47

Duża szansa, duże możliwości :D Kolega mnie namówił i dobrze zrobił. Praca dla osób, które lubią stawiać na siebie i swój rozwój :)
    Czarek

26.04.2023 18:38

Jak sie zastanawiacie to na ja na prawde uwazam ze fajnie sie zainteresowac tematem :) Praca suoer dla indywidualistów, którzy nie lubią pracowac pod kims. Ofc dostajesz wsparcie i pomoc w początkowych tygodniach. Wszystko jest do ogarnięcia :)
    Kuba

28.04.2023 11:00

Chce aplikowac po maturze, słuszalem, ze nie trzeba miec doświadczenia, takze spróbuje swoich sil :)

05.05.2023 08:42

Dzień dobry Pani Ewelino, Zapewne przedmówcy chodzi o system pracy, który zapewnia elastyczność czasu i miejsca po okresie wdrożenia. Dotyczy to wszystkich specjalizacji w oddziałach. Wsparcie dotyczy zarówno szkoleń i przygotowania do egzaminów licencyjnych, jak i wsparcia doświadczonych kolegów i nauki w praktyce pod okiem doświadczonego przełożonego. Pozdrawiamy, Zespół Phinance.
    Seweryn

29.04.2023 08:14

Miejsce pracy jest dobre. Warunki na rozwój zapewnione, pensja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Ogólnie, zacząłem pracować w styczniu, także miły początek roku :)
    Były współpracownik

03.09.2021 09:50

Generalnie dobre miejsce na rozwój. Jasne i klarowne warunki rozwoju i awansu. Ciekawa, wartościowa praca. Dobrej jakości szkolenia. Niestety wymaga samodyscypliny
    Szzomek

13.04.2023 13:20

Mnie ta niezależność i elastyczność mega pomaga w rozplanowaniu pracy i motywuje, żeby robić więcej i być coraz lepszym.
    Tosia

27.04.2023 12:39

Trzeba mieć dobrze zorganizowany czas pracy :) Mnie się praca tutaj sprawdza, jest naprawdę fajna, dobrze płatna i rozwojowa.

19.04.2023 08:11

20.04.2023 07:17

Ja byłem mega zadowolony, fakt trzeba w tej pracy się angażować i można zarobić, niestety musiałem wrócić w swoje strony rodzinne. A hajsik zawsze był na koncie, nawet z wyprzedzeniem.
    Marzena

21.03.2023 01:35

Witam, ja tutaj zerkam, żeby dowiedzieć się czegoś w sprawie oferty Asystentka administracyjna biura. Firma tam pisze, że proponują stabilne warunki zatrudnienia. Faktycznie tak jest? Na jaki okres jest pierwsza umowa i późniejsze?

22.03.2023 08:56

Dzień dobry, Oferujemy stałą pracę i stabilne warunki zatrudnienia. W ramach okresu próbnego podpisujemy umowę o pracę na okres 3 mc, kolejna umowa jest na rok. Zachęcamy do złożenia oferty i wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Pozdrawiamy, Zespół Phinance.
    Łukasz

06.03.2023 12:25

Jeśli chcesz podjąć pracę tutaj to przygotują się, że na początku nie zarobisz kokosów. Musisz mieć przygotowane pieniądze żeby mieć z czego się utrzymać. Praca wygląda tak że po szkoleniu które trwa ok. 2 tygodnie masz 3 dni na przygotowanie listy 100 numerów telefonów (dzwonisz z prywantego telefonu) do swoich znajomych do których będziesz jeździć i na nich uczyć się pracy z klientem. Zbierasz od nich pesele adresy itd. Jak u normalnego klienta. A nóż widelec im pomożesz, zmienisz polisę i na tym zarobisz. Ale jak Ci nie wyjdzie to zarobioną prowizję musisz oddać. Zarabiasz na tym co wypracujesz muszą się zgadzać ilość wprowadzonych osób do systemu, jednostki pracy(wartość podpisanych umów). Polecam przeczytać książkę goniąc czarne jednorożce jest właśnie o byłym pracowniku któremu się udało. Dobrze gdybyś miał ok. 30 lat bo wtedy twoi znajomi mają tyle samo i zaczynają realnie myśleć o ubezpieczeniach emetrutrze i inwestycjach. Jeśli jesteś młodszy to będzie Ci ciężko przełamać barierę żeby ktoś brał cie na poważnie. Mi się nie udało ale co się nauczyłem to moje, nie tratuje tego jak byłej pracy tylko taki dłuższy kurs biznesowy, bo faktycznie szkolenia mają na dobrym poziomie.

27.02.2023 12:43

Dzień dobry, z czego składa się wynagrodzenie w przypadku młodszego doradcy? Podstawa+prowizja? Wyłącznie prowizja? Czy jest możliwość przejścia na UOP po jakimś czasie czy tylko uz lub b2b?

27.02.2023 13:51

Dzień dobry, Składowe wynagrodzenia ustala bezpośredni przełożony, nie jest to jednolite dla wszystkich kandydatów. Manager proponuje wysokość oraz składowe wynagrodzenia w oparciu między innymi o posiadane doświadczenie podczas drugiego etapu rekruitacji. Pozdrawiam, Zespół Phinance

06.03.2023 10:20

Faktycznie, umknęło mi to :) Nie oferujemy umowy o pracę na stanowisku Doradcy Finansowego. Można podjąć współpracę w oparciu o umowę zlecenie lub własną działalność.
    Jan

06.02.2023 11:09

Pytanie do Phinance : czy można się zatrudnić i jak się człowiek musi przeprowadzić, to Firma na to zezwala ? Czy są jakieś warunki i od kogo zależy taka zmiana miejsca pracy ? Pytam, bo filii jest sporo, a u mnie takie przenosiny są na potencjalnym horyzoncie za 1,5 roku.

06.02.2023 11:14

Dzień dobry, Jeżeli przejdzie Pan wdrożenie, to jak najbardziej jest możliwe. Szczegóły takiej współpracy musiałby Pan ustalić z managerem. Pozdrawiam, Phinance.

Zostaw merytoryczną opinię o Phinance S.A.