Phinance

• Czapury
  • Kicin
Kraków - Phinance S.A. Oddział I

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Phinance S.A.

Opinie o Phinance Poznań

Nie przegap nowości o Phinance S.A.!

Paweł

22.05.2025 09:38

Skończyłem studia i szukałem miejsca, gdzie mogę się rozwijać. W Phinance od początku postawili na konkret – szkolenia, praktyka, działanie. Dużo zależy ode mnie, ale mam wsparcie. Dla osób, które nie boją się wyzwań i chcą szybko się uczyć – to dobra opcja.
    Kraków

22.05.2025 09:37

Jestem na początku kariery i aplikowałem do Phinance z ciekawości, bo interesuję się finansami. Rekrutacja była szybka i konkretnie wyjaśniono, na czym polega praca. Widać, że stawiają na ludzi ambitnych i niezależnych. Nie ma tu klasycznej etatowej stabilizacji, ale za to można się sporo nauczyć i rozwijać, jeśli ktoś naprawdę chce działać. Na start może być to fajna opcja, zwłaszcza jeśli zależy Ci na elastyczności i rozwoju w finansach.
    Pracownik2022

22.05.2025 09:35

Cześć, czytam wiele opinii na temat pracy w phinance, natomiast wiele jest nieprawdziwych albo osoby które chciały zacząc prace jako ekspert finansowy odbiły się od ściany. Ta praca jest bardzo ciezka ale daje duze mozliwosci takze polecam.
    Doradca

22.05.2025 08:54

Rekrutowałem się ostatnio do Phinance SA na stanowisko doradcy finansowego. Podejście do kandydata pozytywne i zarobki okej, jest dużo szkoleń.
    Nusyna

08.04.2025 11:55

Pracowałam w firmie przez 3 miesiące w 2020. I jestem zaskoczona pozytywnymi opiniami w ostatnich latach. Czy firma przeszła jakąś radykalną zmianę w zarządzaniu? Moja praca wyglądała następująco: 1. Rozmowa kwalifikacyjna z kierownikiem oddziału w której opowiadała jaka to firma jest super. Mało pytań odnośnie mnie jako pracownika. Przechodząc do podsumowania rozmowy zostało mi zaproponowane 700 zł podstawy z komentarzem ,,aby było na waciki". Oczywiście umowa zlecenie. 2. Szkolenie produktowe trwało 10 dni, gdzie były szkolenia od ubezpieczeń na życie, po kredyty, na ub. Majątkowych kończąc. Typowo po łebkach. 3. Typowa praca zaczęła się po tych ,,szkoleniach". Najpierw miałam dzwonić i rozmawiać z rodziną chwalić się że zaczęłam pracę w takiej prestiżowej firmie, prosić o kontakty dalej, i namawiać swoją rodzinę aby podpisywali jakieś umowy. 4. Auto swoje, prywatne a do klienta trzeba było dojechać 70 i więcej km od biura. Mając takich spotkań w tygodniu przynajmniej 6 to mi tej ,,wypłaty" nie starczyło ani na waciki nie wspominając nawet o paliwie. Mogłam pomarzyć o służbowym telefonie chociażby, czy laptopie te rzeczy trzeba było mieć swoje prywatne. 5. Usługa takiego doradcy finansowego jest darmowa, kosztuje ,,jedyne" 14 kontaktów które trzeba było wyżebrać od klientów, a klienci podawali zazwyczaj nr nieaktywne. 6. Były umawiane spotkania z call center, jadąc na takie spotkania od nich umówione były to osoby zazwyczaj niepracujące, na zasiłkach państwowych i trzeba było taką osobę ,,spisać'' 7.ankiety w ładnej ksiażeczce z każdą informacja klienta, od zadłużeń po ilość odłożonych pieniędzy, ilości osób w gospodarstwie, aktywów, wydanych pieniędzy na ubrania, jedzenie, a na koniec podanie nr PESEL. Razem ze mną przyszło 10 osób, nikt nie wytrzymał dłużej niż pół roku. Sytuacja miała miejsce w mieście Wielkopolski wschodniej z nazwą na K kończąc na in. Chętnie się dowiem jaka jest podstawa obecna w firmie i czy firma dofinansowuje chociaż paliwo do dojazdów do klientów gdyż szukając tego typu informacji nie mogę nigdzie znalezc co firma oferuje nowym pracownikom.

09.04.2025 14:58

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro, że Twoje doświadczenia dot. procesu wdrażania w jednym z naszych biur nie były spójne z tym co zostało Ci przedstawione podczas rekrutacji. Traktujemy takie informację poważnie bo to właśnie dzięki nim możemy się rozwijać. Od 2020 roku firma przeszła wiele zmian, zarówno organizacyjnych, jak i w zakresie zarządzania. Jako organizacja bardzo mocno wspieramy chętnych do rozwoju Współpracowników, w tym duży nacisk kładziemy na rozwój kompetencji menadżerskich. Do współpracy zapraszamy przede wszystkim osoby przedsiębiorcze, gotowe założyć i rozwijać własny biznes przy wsparciu Phinance. Jeśli jesteś ciekawa, jak obecnie wygląda współpraca z naszą firmą – chętnie odpowiemy na wszystkie pytania. Zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym pod adresem: [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie Zespół HR Phinance S.A.

26.03.2025 15:57

Zaaplikowałam na ofertę pracy, ale nie byłam pewna, na jakim etapie jest moja kandydatura, więc napisałam maila do Działu Rekrutacji. Miałam przyjemność utrzymywać kontakt do czasu wyjaśnienia sprawy z przemiłą Panią Julią, dzięki której czułam się zaopiekowana od samego początku. Mimo, że finalnie nie miałam możliwości uczestniczyć w dalszym procesie rekrutacji, tj. rozmowa rekrutacyjna itd. to i tak mogę polecić tę firmę chociaż pod względem podejścia do kandydata :) Warto spróbować!
    Nikodem

15.02.2025 10:57

Ile obecnie wynosi kontyngent na stanowisku doradcy i przez jaki czas jest zapewniony ? @Pracodawca

03.03.2025 10:09

Dzień dobry, Dziękujemy za pytanie! Aby uzyskać szczegółowe informacje o pracy w naszej firmie, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym. Możesz napisać na [email protected] lub skontaktować się z filią w Twoim regionie. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania! Pozdrawiamy Zespół HR Phinance S.A.
    Tomasz

11.02.2025 10:46

Gdzie odbywają się umawiane stacjonarne spotkania z klientami? W biurach Phinance czy w innych miejscach?

12.02.2025 15:34

Dzień dobry, To najczęściej zależy od Klienta i tego gdzie On chce się spotkać oraz od tego gdzie ma gotowość rozmawiać z Doradcą. Opcje są trzy: w biurze, w domu Klienta lub też online.
    Wiktoria

17.10.2024 13:15

Praca w Phinance to świetna przygoda. Zespół jest mega pozytywny, a każdy dzień w pracy to nowe wyzwania i mnóstwo okazji do nauki. Atmosfera jest naprawdę przyjacielska – wszyscy są otwarci i chętni do dzielenia się doświadczeniami. Doceniam, że firma stawia na rozwój. Regularne szkolenia i wsparcie w zdobywaniu certyfikatów to coś, co naprawdę motywuje. Dodatkowo, Phinance dba o równowagę między pracą a życiem prywatnym. Integracje, wspólne wyjścia i luźne rozmowy sprawiają, że czuję się tu jak w jednej wielkiej rodzinie. :)
    Ola

03.10.2024 13:13

Praca w Phinance to naprawdę świetna sprawa! Zespół jest super, wszyscy są pomocni dzięki czemu łatwo się dogadać i pracować razem. Atmosfera w biurze jest na luzie, ale jednocześnie daje przestrzeń do rozwoju i nauki nowych rzeczy. Mamy fajne benefity- dużo podróży. Polecam pracę w tej firmie, jeśli szukasz fajnego miejsca z ludźmi, z którymi dobrze się pracuje!

03.10.2024 13:17

Dziękujemy Ola za podzielenie się Twoją opinią? :)
    Bartek

05.08.2024 14:57

@Pracodawca Dzień dobry. Ile zwykle należy czekać na odpowiedź od osoby rekrutującej po wysłaniu CV?

08.08.2024 10:46

Dzień dobry, Phinance składa się z ponad 50 biur, które mają własne struktury HR i czas odpowiedzi w zależności od biura może się nieco różnić. Standardowo wynosi on około 5 dni. Jeśli chciałby Pan dowiedzieć się, na jakim etapie jest aplikacja, prosimy o przesłanie wiadomości na adres [email protected] z prośbą o weryfikację – chętnie to sprawdzimy i skontaktujemy się z Panem w celu udzielenia informacji.
    Pawel

17.04.2023 15:21

Praca nie wymaga studiow. Szkoda sie marnowac po studiach

26.02.2024 23:40

Fakt, nie trzeba studiów, ale nie są one przeszkodą. Po prostu większość rzeczy można przyswoić dzięki szkoleniom firmowym.

30.07.2024 17:31

Nie praca - a ustawa o pośrednictwie ubezpieczeniowym. Zawód doradcy finansowego jest zawodem regulowanym prawnie, publicznie, ustawowo i przez KNF. Wymagania państwowe są takie: min. wykształcenie średnie, niekaralność, zdolność do czynności prawnych. Nieustannie praca w finansach jest jedną z najbardziej dochodowych, tak jak działalność na prowizji - tylko to pozwala zarabiać duże pieniądze. Albo szukamy spokoju i stałego dochodu, albo motywujemy się na prowizji, by osiągnąć więcej

19.03.2024 11:25

Cześć. Widziałem, że dostępna jest tu w zakładce oferta na płatny staż. Szuka obecnie czegoś w branży finansowej, więc w teorii może i by mi podpasował, zwłaszcza, że możliwy jest w formie hybrydowej. Ciekaw byłbym waszych opinii z przebiegu oraz stwierdzenia czy warto bym się angażował?
    mich

21.03.2024 19:08

Na rozmowie rekrutacyjnej była mowa o pełnej elastyczności czasu pracy oraz o możliwości pracy zdalnej. Elastyczny czas pracy polega na tym, że musisz wyrobić normę godzinową od poniedziałku do piątku od 9 do 16, natomiast praca zdalna jest możliwa dopiero po miesiącu pracy, czyli po połowie odbytego stażu. Sama praca polega na dzwonieniu do klientów z bazy i namawianiu ich do wzięcia kredytu czy też ubezpieczenia do samochodu lub polisy na życie. Norma wykonanych telefonów w ciągu godziny to około 60, jeśli wyrobisz mniej to zostajesz po godzinach i dzwonisz dalej. Osoby z bazy to niestety nie są aktualni klienci firmy, tylko osoby, które miały styczność z doradcami na przyklad 15 lat temu i nie za bardzo są chętni na rozmowę. Dlatego też trzeba być przygotowanym na krzyki i niemiłe komentarze z ich strony. (usunięte przez administratora) Atmosfera w pracy dość specyficzna. (usunięte przez administratora) W ciagu 2 miesięcy mojego stażu polowa osób odeszła a druga połowa została zwolniona, więc finalnie staż ukończyły 2 osoby. Zdecydowanie jest to praca dla osób o silnej psychice. (usunięte przez administratora)

30.07.2024 17:28

Mówiąc szczerze - jako osoba, która pracuje w tej firmie, a jednocześnie będąc osobą z branży - nie spotkałem się z czymś takim, nie słyszałem od osób z innych oddziałów o takiej sytuacji. Wszystko zależy od przełożonego, który stawia "wymagania" i sposób pracy, można zmienić oddział, przełożonego, można wysłać wiadomość wyżej, gdyż w Phinance obowiązuje regulamin sposobu działania na skargi pracowników na przełożonych. Kluczem jest to, że "cele" określa każda osoba sama sobie, indywidualnie, nie są narzucane z góry, podobnie godziny pracy. Jesteśmy "szefem" sami sobie, a obdzwonka z bazy jest też czymś ciekawym, gdyż callcenter umawia spotkania doradcom na bieżąco. Mam bardzo pozytywne wrażenia i bardzo dużo swobody w działaniu.

15.02.2024 13:01

Praca jako doradca finansowy jest pracą specyficzną. Dla kogoś kto przychodzi z doświadczeniem w ubezpieczeniach albo finansach, jest to zdecydowanie dobry krok. Dla kogoś bez doświadczenia przychodzenie na umowę B2B i praca na prowizjach może dostarczyć wielu stresów. Kluczową sprawą jest trafienie na odpowiedniego przełożonego.
    AD

18.03.2024 23:15

W pełni zgadzam się z tą opinią. Mam podobne doświadczenie, ale dzięki pomocy przełożonych dosyć szybko udało mi się wdrożyć w nowy tryb pracy.
    Mati

05.06.2023 12:03

Czekam na odpowiedz, kolega ze studiów bardzo zachwalał. Moze laczyc prace z zajęciami i dobrze zarabia, dlatego zdecydowalem sie aplikować wlasnie tutaj :)
    Nicko

25.02.2024 23:41

Ja właśnie też zacząłem pracę tutaj jeszcze studiując i bardzo dobrze wspominam ten czas. Wszystko udawało mi się bez problemu łączyć

21.02.2024 22:49

Witam,a co dzieje się po tym jak wypełnię roczną umowę?trzeba działać na działalności?
    Kaja

21.02.2024 22:31

Ja bardzo cenię sobie wolność i niezależność, dlatego elastyczne godziny i opcja pracy zdalnej w Phinance naprawdę spełniają moje oczekiwania. Polubiłam się też z tą branżą i mogę polecić :)
    Karen

06.02.2024 23:33

Praca w Phinance to naprawdę fajna opcja! Dzięki elastycznym godzinom i możliwości pracy zdalnej mogę sobie lepiej zorganizować dzień i pracować w określonym przez siebie czasie. Co więcej, te szkolenia, które oferują, są mega pomocne - nie tylko w bieżących zadaniach, ale też w moim rozwoju zawodowym.
    Eliza

18.02.2024 20:43

Ja też naprawdę doceniam elastyczność tej pracy i opcje zdalną. Przy moim trybie życia jest to idealne rozwiązanie. Mega polecam.
    Dominik

03.09.2021 11:22

Dobra praca umożliwiająca rozwój. Na plus jest również możliwość dopasowania czasu pracy do swojego stylu życia, osiągając przy tym wysokie zarobki. Za wyniki w pracy organizowane jest mnóstwo interesujących wyjazdów.
    Kornel

26.10.2022 18:42

Świetnie napisane, zgadzam się, bo sam wcześniej miałem problem, żeby znalezc jakas prace bez doświadczenia. Tutaj jest mozliwy rozwoj swoich umiejetnosci, bo sam zarzadzasz swoja praca.
    Radix

30.01.2024 18:07

Ciekawa branża i dużo możliwości rozwoju. Faktycznie elastyczne godziny pracy dla mnie to też był mega duży plus, bo można sobie dopasować ją z innymi obowiązkami.
    Julka

08.08.2022 10:59

Pracuje tutaj kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Mamy możliwość korzystania z wielu kursów i szkolen. W pracy bardzo duży luz i świetna atmosfera. Nie sądziłam że bedę tak zadowolona :)
    Nikodem

06.09.2022 22:10

Ja przyszedłem totalnie zielony, nie wiedzialem, od czego zaczac. Na szczescie te kursy naprawdę duzo dają i mozna z nich nauczyc sie niemal wszystkiego co potrzebne. Polecam!!
    Lena

26.01.2024 21:44

Ja bardzo cenię sobie elastyczny czas pracy. Dzięki temu mogę rozplanować swój czas tak, żeby efektywnie pracować, ale też móc wykonywać inne aktywności :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Phinance?

Kontakt - Phinance S.A.

Ratajczaka 19 61-814 Poznań

Branże: Wsparcie ubezpieczeń

Karolina

04.07.2022 16:27

Na prawdę polecam! Super atmosfera, jasne i klarowne warunki, świetne pieniądze
    Weronika

22.11.2022 22:32

Zarobki już od samego początku są bardzo fajne i zdecydowanie konkurencyjne względem innych firm. Ludzie na medal - przyjaźni, pomocni i koleżeńscy. Dla mnie to bardzo ważne, po poprzednich, nieprzyjemnych doświadczeniach.
    Adriax

25.01.2024 23:27

Ja też jestem mega zadowolona, ze zdecydowalam sie na prace tutaj. Mega duzo sie ucze i dobrze zarabiam :)
    grzesiek

17.06.2022 09:59

uwibleiam tu pracowac super bo mozna sie rozwijac i dobrze zarobiac
    Neta

27.12.2023 01:37

Ja bardzo doceniam oferowane przez firmę szkolenia, bo mimo, że zaczynałam pracę tutaj bez doświadczenia to dzięki nim zyskałam dużą wiedzę, którą wykorzystuje pracując.
    Katia

18.01.2024 21:29

Ja pracuję tutaj ponad rok, a nauczyłam się już bardzo dużo. Bardzo lubię tę branżę, bo najzwyczajniej w świecie jest dla mnie ciekawa, ale też pracując w niej można dobrze zarabiać.
    Karolina

30.08.2023 22:11

Znajoma polecała praktyki studenckie w Phinance. Jakie wy macie zdanie? Bardzo ciężko się dostać?
    Ann

13.01.2024 16:07

Ja byłam tutaj na praktykach studenckich i jestem bardzo zadowolona z decyzji. Super fachowcy, od których dużo się nauczyłam, co było dla mnie ważne, bo chciałam wykorzystać czas praktyk jak najlepiej.
    Ann

15.01.2024 19:38

Jasne, że jest opcja. Najlepiej pytać od razu na rozmowie, bo pewnie zależne jest to od potrzeb firmy w danym momencie, stanowiska, działu itd. Powodzenia :)
    daniel

05.09.2021 20:29

Temat prosty: chcesz zdobyć wiedzę, rozwijać się i dobrze zarobić to praca dla Ciebie. Wszystkim ambitnym polecam !!
    Mira

27.12.2023 20:18

Dokładnie. Firma oferuje mnóstwo możliwości do rozwoju, nie trzeba mieć doświadczenia, żeby zacząć pracę, bo wszystkiego można się nauczyć. Elastyczne godziny pracy są dodatkowym atutem wartym podkreślenia.
    Anna

13.01.2024 09:39

Ścieżka kariery jest jasno rozrysowana, tak że możesz sam zaplanować swoje awanse oraz kierunek w którym chcesz się w firmie rozwijać . Pracuję nieco ponad rok i jestem już po kilku awansach na wyższe stawki i tuż przed awansem na kierownika oddziału.. Nie jest to dla mnie niespodzianka, bo wszystko sobie zaplanowałam ???? Co do formy zatrudnienia, to na większości stanowisk UOP nie występuje

15.04.2023 23:03

Mowia że praca tu to 'twoj biznes' ale nie oszukujmy sie. Idziesz do pracy w korpo gdzie nie zapewnią ci podstawy, samochodu, paliwa i narzedzi takich jak laptop i telefon. Ten 'twoj biznes' to umowa korzystna dla phinance, nie dla ciebie. Ale pozatym szkolenia super, jeśli zaczynasz przygodę ze sprzedażą to tu masz okazję zdobyć wieksza wiedzę niż na niejednych studiach. Ludzie z którymi się pracuje bardzo w porzadku bo w większości biur mocno stawia się na pozytywna atmosfere. Prowizje od towarzystw ubezpieczeniowych są dość wysokie. Mniejszym nakładem pracy można brutto zarabiać tyle ile na etacie (no bo od tego odejmij koszty 'twojego biznesu')
    Ola

09.01.2024 23:43

Nie każdy typ pracy jest dla każdego. Ja akurat bardzo ceniłam sobie pracę tutaj. Zresztą dowodem na to jest fakt, że pracowałam tu od czasów praktyk studenckich, więc ładnych kilka lat. Teraz chce spróbować swoich sił w innej branży, ale nie wykluczam
    Mateusz

22.08.2022 11:59

Powinniscie zatrudniac osoby w wieku 30+ i 40+. Tez doswiadczonych ktorzy wczesniej pracowali np. w bankach
    Mariusz

22.11.2022 22:43

Jestem właśnie w tym przedziale wiekowym, pracuję i rozwijam się w tej firmie. Moje doświadczenie okazało się przydatne, ale nie niezbędne. Osoby, które chcą nauczyć się tutaj czegoś nowego, z pewnością będą zadowolone.
    Donka

30.12.2023 15:21

Ja zdecydowałam się przebranżowić i zaczęłam pracę tutaj właśnie po 30 roku życia. To była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć, bo bardzo dobrze odnalazłam się w tej pracy, lubię ją, a do tego dobrze zarabiam.

28.04.2022 18:31

Już podczas pierwszej rozmowy wiedziałem, że to praca dla mnie. Duża swoboda, brak ograniczeń i KPI to coś czego zawsze brakowało mi w innych firmach. Pracuję tu już kilka miesięcy i mogę szczerze polecić ją każdemu kto chce się rozwijać i ma ambicje na przyszłość. Lepiej nie traficie!
    Michał

30.12.2022 11:27

Praca ekstra dla młodych i ambitnych osób, które w życiu chcą osiągnąć coś więcej. Swoboda, wolność wyboru i sposobu pracy - wszystko na plus. Ze swojej strony bardzo polecam :D
    Nelson

29.12.2023 08:05

Podsumowując moją kilkuletnią pracę tutaj - bardzo dużo się nauczyłam, rozwinęłam i poznałam branżę od środka. Spotkałam fantastycznych ludzi. Zbudowałam mocne CV. Bardzo polecam.
    Kuba

16.08.2018 17:28

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!
    Ina

28.11.2023 09:03

Dokładnie. W każdej pracy są różne momenty, ale ogólnie rzecz biorąc naprawdę lubię te pracę. Dużo satysfakcji, dobre zarobki i wiadomo - elastyczne godziny pracy również na plus.
    Aga

28.12.2023 15:52

Ja pracowałam tutaj kilka lat, od czasu studiów. Zaczynałam bez doświadczenia, a dzięki szkoleniom, które zapewniła firma dużo łatwiej było mi się wdrożyć w obowiązki i branże. Naprawdę super czas.
    Lucy

28.12.2023 09:36

Czasem łatwiej znajdować minusy niż skupić się na zaletach. Ja zaczęłam pracę tutaj od praktyk studenckich i wciąż kontynuuje. Dzięki temu poznałam dogłębnie branże, dobrze zarabiam i lubię to co robię.
    maro

27.05.2022 16:47

fajna praca i dobre zarobki poelcam
    Kajetan

05.05.2023 18:39

To moja pierwsza praca po studiach, na początku stresik był :D Oczywiście kompletnie niepotrzebny, wszystko jest do ogarnięcia. Wdrożenie przeprowadzone na najwyższym poziomie :D
    Ania

22.12.2023 03:18

Ja zaczęłam od praktyk studenckich i pracowałam kilka lat. Zdobyłam bardzo dużo wiedzy i doświadczenia, a co najważniejsze miałam okazję poznać tę branżę od podszewki.
    Anita

12.10.2018 18:46

Każda branża ma ogromną konkurencję. Pewnie nie jest łatwo utrzymać dobra pozycję ale z tego co słyszałam, to firma jest bardzo dobra.
    Panczesio

20.11.2018 21:15

Od kogo słyszałaś?
    Doris

19.12.2023 20:13

Ja pracowałam tutaj przez kilka lat, od czasu studiów. Bardzo dużo się nauczyłam i miałam okazję poznać branżę od środka. Bardzo polecam.
    Juliusz M

09.09.2021 09:34

Dobra atmosfera w firmie, duże możliwości rozwoju od stażysty, przed samodzielnego doradcę finansowego aż do kierownika. Praca dla ludzi ambitnych, którzy lubią jak ich wynagrodzenie zależy od zaangażowania. Praca uczy samodzielności, podejścia do klienta oraz budowania świadomości finansowej w finansach prywatnych oraz firmowych.
    Arleta

14.12.2023 15:40

Zgadzam się. Ja zaczęłam pracę jeszcze w trakcie studiów, co pozwoliło mi zdobywać umiejętności i doświadczenie w branży wcześniej niż większość rówieśników, dzięki czemu mogłam szybciej awansować. Bardzo polecam.
    Monika

03.09.2021 11:21

Praca dająca duże możliwości rozwoju z klarowną ścieżka kariery. Jasny system wynagradzania. Szeroki zakres szkoleń przygotowujący do pracy oraz doskonalających. Dodatkowo praca w miłej atmosferze z super zespołem :)
    Bożena

27.03.2023 12:17

Prawda, jest to przydatne i w pracy i w zyciu. Ja poznalam tutaj mase wspanialych osob, z którymi nadal utrzymuję kontkt. Duż się od nich nauczyłam i miło wpsominam okres, kiedy tutaj pracowałam.
    Julia

13.12.2023 23:18

Dokładnie. Konkretne podejście od samego początku jest bardzo na plus. Wszystko jest jasne i zrozumiałe.

11.12.2023 03:41

Niedawno odeszłam od poprzedniego pracodawcy i szukam czegoś w branży. Najlepiej na stałe, nie chcę szukać pracy co pół roku. Znalazłam ogłoszenie Specjalistka ds. wsparcia sprzedaży, tam gwarantują stabilne zatrudnienie. Wiadomo, na ile pierwsza umowa, po tym okresie próbnym już?

12.12.2023 09:36

Dzień dobry, Pierwsza umowa jest podpisywana na 3 miesiące, kolejna na 2 lata. Pozdrawiamy, Zespół Phinance.

13.12.2023 10:43

Takie informacje przekaże manager na rozmowie rekrutacyjnej. Pozdrawiam.
    Kuba

09.09.2021 09:22

Pracowałem w firmie 3 lata, duzy plus to automatyczne wypłaty na konto.Atmosfera bardzo dobra
    Filip

16.06.2023 13:44

Ja zaczynam swoją przygodę :D Jestem mega podekscytowany, bo na stażu bardzo mi się podobało. Pogodzę pracę ze studiami więc to kolejny, duży atut.
    Eli

12.12.2023 22:30

Ja też zaczęłam pracę jeszcze w trakcie studiów i to była super decyzja, bo wdrożyłam się w branżę i zbierałam doświadczenie szybciej, co zaprocentowało w przyszłości.
    jatoja123

09.09.2021 09:38

Na początku pracy jest 3 msc cykl szkoleniowy - mega wartościowy i konkreteny. Firma również pomaga w rozwoju pracownika. Co do zarobków z czasem rosną one lawinowo. Elastyczny czas pracy jest też świetną opcją. Również wyjazdy do krajów takich jak USA, Meksyk, Zanzibar czy Malediwy.
    Ninaa

30.05.2023 16:44

Ja przyszłam bez konkretnej wiedzy, po szkoleniach i kilku miesiącach, wiedziałam, że to praca dla mnie. Mega polecam.
    Frank

30.11.2023 03:15

Ktoś wie jak to wygląda obecnie? Słyszałem bardzo dobre opinie odnośnie poziomu i przydatności szkoleń.
    Daniel

12.08.2022 07:02

Czy firma zapewnia sprzęt do pracy (laptop i telefon), czy są zwracane koszty dojazdu?
    anonimowy pracownik

14.08.2022 18:04

Nie, nie ma zapewnionego żadnego takiego sprzętu do pracy... koszty dojazdu tak samo na własną rękę.
    Ina

29.11.2023 23:36

Na pewno firma zapewnia wysokiej jakości szkolenia, które naprawdę procentują w pracy i budowaniu dobrego CV.

04.07.2022 16:44

Śmiało mogę polecić- była to moja pierwsza praca i dużo jej zawdzięczam.
    Mateo

10.11.2023 11:39

Ja też bardzo się cieszę, że podjąłem się pracy tutaj. Zrobiłem bardzo duży progres w zdobyciu wiedzy o branży. Poznałem też wiele świetnych osób, z niektórymi nawet nawiązałem przyjacielskie relacje. A co najważniejsze, naprawdę lubię to co robię.

27.11.2023 06:35

Ja też zaczynałam pracę tutaj od praktyk studenckich. Pracowałam kilka lat w ciągu których nauczyłam się wiele i zbudowałam silne CV.
    Wika

26.11.2023 02:11

Myślicie, że jak początkująca osoba szuka pracy, to Specjalistka ds. wsparcia sprzedaży to dobra opcja? Znalazłam to ogłoszenie przypadkiem, jak mam być szczera. Bardzo tam tylko zauważyłam podkreślali konieczność, żeby umieć pracować w trudnych sytuacjach. To aż taki stres tam macie?
    Alicja

26.11.2023 19:27

Z własnego doświadczenia wiem, że warto spróbować. Stres? Osobiście nie znam pracy, w której nie byłoby w ogóle stresu. Natomiast pracując w Phinance nie zauważyłam, żeby było go jakoś dużo. Zdarzają się intensywniejsze okresy, ale do ogarnięcia.

27.11.2023 06:33

Moim zdaniem to jest super opcja, żeby zacząć. Wszystkiego nauczysz się w swoim tempie. Myślę, że w każdej pracy jest czasami stres, ale nie zauważyłam, żeby było go jakoś dużo.

22.11.2023 12:37

Czy obecną rekrutacja jest jeszcze otwarta? Jak długo czeka się na odpowiedź firmy?

Zostaw merytoryczną opinię o Phinance S.A.