Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

niedoszły

16.06.2015 16:55

udało mi się przejśc rekrutacje na P-H ale mam do wyboru drugą firmę też z mrożonkami niech sobie ten Iglotex szuka innego jelenia.
    były pracownik

16.06.2015 13:25

Skoro 90% forum uważa, ze jest zle to jest a jesli ta opinia ci przeszkadza to po co tu zadajesz pytanie. idz i sproboj sam sie przekonasz w jakiegowno wdepnales. okradna cie z czego tylko moga, jak zrobisz plan to zabiora ci premie zebys za duzo nie dostal, lepiej siedz w domu.
    kacper

14.06.2015 10:24

Witam Was - zamierzam aplikować na stanowisko PH , Jakie warunki ? podzielcie się proszę . Tylko ni etak jak 90% tego forum
    kacper

08.06.2015 08:21

Dzień dobry . Chciałem zapytać o teren Szczecina . Warto aplikować ? Mam doświadczenie w pracy PH i nie wiem czy dobrze trafiam
    poznań

08.06.2015 08:19

witam . jakie warunki w poznaniu ?
    Kolor

07.06.2015 14:59

Nie możliwe , po prostu nie, inni tylko czekają
    pytanie

06.06.2015 14:50

Podobno szukają nowej osoby w miejsce Radzikowskiego , czy ktoś może powiedzieć czym się zajmował
    ktoś

18.06.2015 21:09

fakt pojechali po bandzie , patrząc że za oknem pogoda sprzyja zostaje podstawa i coś tam z marży .Zostało 8 dni roboczych bez najmniejszej motywacji którą zabrali .W lipcu pewnie od pierwszego dnia zaczniemy bez motywacji i szansy chociażby na te 80% planu.Pozdrowienia dla wszystkich cierpliwych i ambitnych . A zapowiadało się obiecująco .
    lojalny zamordowany

18.06.2015 22:47

Mistrzowie demotywacji i jak ludzie wierzą, walczą i coś robią dla firmy to takim działaniem daje się im w mordę.Gratulacje dla p.Prezesa za takie decyzje mam kolejną podpowiedź ponieważ aura się zmieniła (15 stopni i deszcz)proponuję dorzucić ludziom jeszcze parę procent więcej do już podwyższonych targetów przecież są MISTRZAMI Świata dadzą radę.Przecież chodzi o zyski dla firmy to jak nie na sprzedaży to na pensjach PH się zarobi.Niech żyje Iglotex pomóżmy mu przetrwać.Nadzieje lojalnych zostały pogrzebane.Zachęcam do aplikowania na pewno pojawi się wiele nowych ofert pracy na PH
    Coach

28.05.2015 19:33

TO NIE JEST''TY SIĘ LECZ'' TO JEST ''NIE MAM JUŻ SIŁY'' ''WYPALIŁEM SIĘ'' ''MUSZĘ COŚ W ŻYCIU ZMIENIĆ'' TYLKO ''NIE MAM ODWAGI' NA COŚ TRZEBA ZWALIĆ... Zawsze za swoje porażki, błędy.. Winny jest ''ktoś'' Nigdy nie''ja''. Trzeba umieć spojrzeć w lustro i powiedzieć ''To ja muszę się zmienić'' Jak się sam za robotę nie weźmiesz to nic nie osiągniesz, nie oczekuj ,że ktoś inny bardziej pracowity zejdzie do Twojego poziomu. Nie trzeba być wyraźnym , można!! Jednak nie trzeba! Trzeba być konsekwentnym, być sobą! Udając kogoś kim nie jesteś daleko nie zajdziesz. Czyli: 1.Pracujesz na Sobą. 2.Jesteś konsekwentny. 3.Nie oglądasz się na konkurencję. 4.Ty jesteś dźwignią Swojego handlu.
    Szumacher rajdowiec

28.05.2015 19:28

Nowe samochody w iglotexie to coś egzotycznego wszyscy o nich mówią, że będą że już jadą i tak już od kilku lat ale nikt ich nie widział buchacha.
    kunta kinte

10.07.2015 23:21

nowe auta w iglotex to jak yetttti wszyscy o nich mowia a nikt ich nie widzial
    rajdowiec

27.05.2015 19:39

Czy ktos wie co z nowa flota aut dla przedstawicieli.
    mortas

27.05.2015 16:08

Warto aplikować na kierowcę C w Poznaniu, jakie zarobki realne?
    jupik

26.05.2015 08:53

iglotex to lipa
    Ph

25.05.2015 22:36

To koledze Jankowi proszę uciąć od lipca chyba ze kolega dostał więcej podstawy za przyjście z farutexu.?
    Janek

24.05.2015 20:07

witam, czytam to forum i nie rozumiem tych wszystkich wpisów? Ja wlasnie przyszedłem z FARUTEXu do Iglotexu i jestem zadowolony. Dostalem wraz z kolegami 4800 zl podstawy i jestem zadowolony. 4800 zl to dużo pieniędzy i nie rozumiem czemu inni narzekają. skro nam zapłacili samej podstawy 4800 zl to musi być to bogata i dobra firma, a wszyscy narzekają. nie rozumiem?
    ggg

25.05.2015 21:31

Ty chyba sobie jaja robisz. Nikt tyle w iglo nie zarobi podstawy.
    Ph

24.05.2015 12:05

PH plany nie do wyrobienia marza też czyli wypłata 1750 od września .
    LilijkaAmuRe

23.05.2015 10:19

Dodalomimowe

23.05.2015 07:17

Ty odjejomimowe ty sie lecz
    odjełomimowe

21.05.2015 20:51

Kamis tylko od nas. Olsztyn znowu w d... Teraz okazuje się ,że jesteśmy mało wyraźni... hm??? Mało rozpoznawalni... Mamy być ''znani wszędzie'' Bo są handlowcy z innych firm którzy krótko pracują a są wyraźni i wszyscy ich znają,,,, Każdy z nas wie, kto z konkurencji denerwuje ''Górnych''. Plany do nie wyrobienia. Nie ma opcji.. Nerwówa straszna, kilka tel ''gdzie jesteś'' co robisz?'' Jeszcze całe szczęscie,że mamy towar którą muszą mieć żółte sklepiki bo w ogóle by zdechło... Ten maj w porównaniu z tamtym to porażka. I jeszcze mamy być wyraźni... Trzeba pomalować włosy i chodzić w krzykliwej kurteczce?? i tańczyć w sklepach.. Co to znaczy być bardziej wyraźnym??
    igliiio

25.05.2015 21:35

Wyraźna od lipca będzie w iglotex :)))
    jkjk

28.05.2015 21:29

kupiliście lisice?
    ciekawy

20.05.2015 21:54

Witam Mam pytanie, o co chodzi z tym Kamisem? to teraz już nie będzie Prymatu?
    zadowolony

15.05.2015 15:00

Panowie w skorczu porzadne pensje maja przedstawiciciele 5tys netto to chyba nie malo,wkoncu zarabiamy porzadne pieniadze pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    ciekawy

12.05.2015 11:22

biuro w Warszawie podobno urządzone pracownikami z farutexu za pensje 2 razy wyzsze niż normalnie... ciekawe jak dlugo beda trzymac ludzi za takie pieniadze, bo wiadomo, ze juz teraz zupelnie im sie to nie oplaca. i co na to starzy pracownicy z malymi pensjami?
    be or not to be

11.05.2015 21:59

mam pytanie o biuro w Warszawie - jak praca w dziale finansowym oraz relacje z działem sprzedaży?

09.05.2015 19:40

witam i dzieki za szczerą odpowiedż troche mnie martwisz no ale cóż cos trzeba robić w moiej obecnej pracy musiałem robić po 270-300 godzin w miesiącu i jeszcze dojazd 50 km w jedną strone,a dodatkowo szef furiat mam już dość,spróbuje przygody w Iglotexie w końcu pierwsza umowa na 3 miesiące więc jak będzie bardzo kiepsko to odejde,a jakbyś coś mi napisał jaka ekipa jest na magazynie mam pracować na noce,a kierownik magazynu co za człowiek ,wiesz podczas rozmowy z nim odnosłem dosyć pozytywne wrazenie,mówił w zasadzie to co ty oczywiście poza tym o nadgodzinach i tej premii.pzdr

07.05.2015 21:18

może ktoś powie jak wygląda praca w firmie w krzeszowicach bo dostałem oferte na magazyn,na nocki będe wdzięczny za info.pzdr

08.05.2015 07:09

na etat nie przez agencje,uwierz mi że obecnie pracuje w takiej firmie przy której magazyny Iglotexu na które zaprowadził mnie kierownik wygladają cudownie,po drugie pasuje mi lokalizacja,kolego jak byś mógł powiedzieć coś o zarobkach to byłbym wdzięczny i o samej pracy też chętnie posłucham/pzdr
    wujek dobra rada

09.05.2015 13:15

kilka szczegółów : zarobki ok. 1800 na rękę (w takich warunkach to zdecydowanie za mało)+ premia uznaniowa, która jest tak naprawdę iluzoryczna, ponieważ jest uzależniona od wyników sprzedaży pechowców (PH). Jak nie wykonają planu to automatycznie magazyn ma pomniejszona premię. I najważniejsze : nie daj się nabrać na nadgodziny, bo dokładnie o taką kwotę jaką zarobisz po godzinach pomniejszą Ci premię uznaniową (to chora patologia, ale w Iglotexie tak jest)dopóki ktoś nie zainteresuje tym PIP.Z tego co wiem to się juz dzieje...
    sumienie

07.05.2015 18:57

Sumienie ty to widze dobry agent jestes korde nie znam Cie ale widze duzo jadu w sobie masz.
    sumienie

04.05.2015 21:03

Jak donosisz konfidencie to ci jest super
    panjan

04.05.2015 20:59

To juz jest koniec iglotexu. Pogodzcie sie z tym. Tu juz mie da sie zarobic przyzwoitych pieniedzy. Kto sprytniejszy ucieknie do triady, znowu bedzie zamieszanie na rynku a iglotex i tak nie wyciagnie wniosow.
    zytak

04.05.2015 20:55

marże marżami, nie ważne,że iglotex odda lody za darmo ważne,że nie kupią lodów od konkurencji. Pytasz o Olsztyn?? W Olsztynie dooopa, marża koncowa 13 bo lody sprzedaje się bez zysku dla firmy. /chcą guseppe dostają bistro, podpisują umowy z każdą siecią, z każdym klientem powyżej 3 sklepów mających. I wymyślili,że nam będą od marżowości płacić... Sami sobie przeczą... Trza będzie do Jumaru iść :D
    ksiegowy

03.05.2015 19:02

Kazdy narzeka a jak iglotexu kochanego zabraknie to ciekawe gdzie ta elita po podstawowkach znajdzie prace.sory za bledy specjalnie to robie sprawdzam czujnosc towarzystwa.Mi jest super w iglotexie.
    szok

01.05.2015 22:06

Jest 1maj 22:05 odliczamy ile dni pozyje iglotex na nowych marzach.
    jupi

29.04.2015 14:23

Jest takie powiedzenie chytry dwa razy więcej traci .Ale nie od dzisiaj wiadomo że Iglotex jest nie obliczalny zarówno względem producentów jak i swoich ludzi ..
    koszalinek

29.04.2015 00:00

Lolajki i prowizja od marży teraz to będzie lipa.1/3 ucieka Pracuj.pl strona startowa każdego PH.
    Pan Kruk

28.04.2015 18:54

Nie no firma potrafi zdopingować pracownika nie ma co... w tym jesteście naprawdę mistrzami . Brawo dla decyzji idealne na sezon pANIE pREZESIE :) życzymy powodzenia ..
    aliali

24.04.2015 20:08

iglotex olsztyn co u Was? Macie podobno teraz zagłostkę. ha ha ha ten sie śmieje kto się śmieje ostatni...
    jaacek

23.04.2015 20:00

Koszalin/Piła - Gdynia - 9:1 Waleczność, zaangażowanie, odporność na stres, umiejętność pracy zespołowej, realizacja narzuconych planów, kołki w zęby i zarżnąć konkurencję .. kto jaki w robocie - taki na boisku. Brawa wielkie chłopaki !!
    ossa

22.04.2015 20:24

Sprawdzimy to ossa mozesz byc pewien i urzad skarbowy Cie odwiedzi ksiegowy pizdrawia.
    kaja

17.04.2015 23:31

Witam forumowiczów. Mam pytanie do pracowników firmy Iglotex Sp. z o.o. w Skórczu. Interesuje mnie praca księgowej, jak tam się pracuje? jaka jest atmosfera w pracy? I ile zarabia? Za odpowiedź z góry dziękuję.
    Kierowca

13.04.2015 19:29

Kierowcy chcą podwyżek
    Mały

06.05.2015 22:32

Nic nie załatwiliście kierowcy, samo się załatwia z tymi pensjami pow.2,5tysia na rękę. Kierowców po prostu z kategorią C brakuje na rynku pracy. Jeśli jakiś jest i szuka pracy to tylko dlatego że ma prawko i nie bardzo wie dlaczego i po co je ma.
    czarny

12.04.2015 20:48

żebyś wiedział księgowy 3 tyś to i tak mało choćby dlatego że wiemy jak się pisze hrabiostwo tępaku i buraku jeden, zresztą jak wszyscy którzy siedzą na stanowiskach kierowniczych. Nie macie pojęcia o realiach pracy za kierowcy, jesteście tępi i ciemni w tym temacie więc mi tutaj nie pisz głupot tylko zajmij się swoją ciężką pracą hahaha
    ksiegowy

12.04.2015 18:42

A co to malo a ile chrabiostwo by chcialo zarabiac moze 3tys nie wiem za co by tyle chcieli.,,
    mysio

15.04.2015 19:42

Ależ Krynico Mądrości :) Jak możesz tak dalece kaleczyć naszą mowę pisaną ?? No nieładnie .. zapamiętaj po wsze czasy - chrabiostfo !!
    Mały

06.05.2015 22:40

3tysia na rączkę nie napisałeś za ile godzin harówki bo może by wyszło że wyrobiłeś dwa miesia w jednym tylko dziwne by było że na tacho tak pozwolili wykręcić.

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala