Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Helmut

09.04.2015 18:02

W Smolcu kierowca C zarabia 1,8 tys, extra co???????????????
    leszcze

27.03.2015 21:06

Niewarzne jak co sie pisze warzne ze iglotex kladzie was triade na lopatki i to jest najwarzniejsze.Triada to cienkie bolki i niewarzne czy przez u zamkniete czy przez ch poprostu leszcze.
    zdziwiony

27.03.2015 23:05

"Leszcze" czy Twój poziom to przeciętny poziom pracownika Iglotexu ??? Panie (p)rezesie Macieju - wstyd za pracowników.
    Handel przez CH brawo

27.03.2015 19:27

Handel piszę się przez samo H , a nie chandel jusz piszę się już , sory piszę się sorry , więc sam jesteś leszczem.
    leszcze

27.03.2015 19:03

Triada to leszcze ktorzy nie maja pojecia o chandlu iglotex sie ich pozbyl a triada przygarnela ale triada jusz sie konczy bo z taka ekipa nieda sie nic osiagnac no sory i te wyplaty w kopertach jakas masakra co ta triada wyrabia poprostu ich nie stac na odprowadzanie skladek czyli jednym slowem bankrut.Pozdrawienia dla wszystkich leszczy z triady chcieli byscie wrocic do iglotexu ale tam jusz was maja gleboko w (usunięte przez administratora)
    TAG

02.05.2015 19:09

Musi sobie najpierw kierowców znaleźć.
    tiada

27.03.2015 18:17

Triada was niedługo wykończy !!!!! POzdrawiam
    KASA

19.04.2015 19:34

zdziwisz sie kolego drrzyjcie konkurencjo
    gołąb z osieka

23.03.2015 11:03

A jak tam Krzyś P. vel. "gołębiarz" dalej stosuje mobbing i zastrasza wszystkich co się da, śledzi, wymusza podpisanie jakiś oświadczeń że składane dobrowolnie (wcześniej oczywiście zastraszając że inaczej dyscyplinarka) nikt jeszcze nie podał go za te jego metody do sądu? Oj wtedy i szwagier Maciuś W. nie pomoże chyba.
    zadowolony - 2015-03-20 21:21:19

21.03.2015 09:54

Jak tam Panowie gastronomicy ze Skorcza realizcja targetow wykonana czy nie, w konkurencji smieja się ze od nowego roku nawet 80 procent miesięcznie nie jesteście w stanie przkroczyc, a miało być tak pięknie . Mam pomysl , trzeba wy.....bac tych "nic nie mogę ' RKS- ow i będzie OK.
    pierwszy dzień wiosny

21.03.2015 09:20

RKS nic nie mogę rudy lis z farbowanym ogonem co robi kupkę i siusiu ze strachu w pampersa przed swoim nowym dyrektorem co by się z koniem nie kopał, mistrz tabelek, król GPSA w śledzeniu ph,piciu kawy i jaraniu fajek przed wejściem i liczeniem samochodów chyba dla GDDKiA,ostatnio zaatakowała go prawdopodobnie choroba psychiczna ,ręce mu opadają. RKS 'ik od siedmiu boleści ale we wtorek i środę zrobi nam szkolenie jak sprzedawać ,rozmawiać z klientami. buhhhaha.
    zadowolony

20.03.2015 21:21

ossa

20.03.2015 11:17

Kierowca w skorczu zarabia bardzo dobrze ponad o 3tysie zima zawsze maja latem pewnie lepiejW.
    kiero

22.04.2015 14:02

zarabiać zarabia dobrze a co na lewo wpłynie jeszcze lepiej
    jachu

20.03.2015 10:01

hej mam pytanko kierowca kat b w Skorczu w Iglotexie ile zarabia?
    koko

18.03.2015 23:13

w Olsztynie mają się dobrze, teraz rzucają po dwóch handlowców na top trasy najbardziej narażone na spadek obrotow... Wzieli sie za podkopanie konkurenncji.. I wyjdzie im to,,,podbiorą lepszych handlowcow z konkurencji i zakopia rynek,, plan jest teraz wykonanie...
    a propo

19.03.2015 17:21

podobno Koszalin dogadał się z Olsztynem i cos razem kombinują, panowie jak się spotykacie no to uważajcie :) bo później Maciej krzywo patrzy ..
    jagger

20.03.2015 09:50

Maciej patrzy ostatnio na koleżankę z konkurencji....

18.03.2015 19:46

Marian ty to chyba po dwie zmiany dziennie robisz , albo się najarałeś .
    ej

18.03.2015 16:51

A co tam w Olsztynie słychać. ? Dalej te dwa krasnale siedzą
    marian

16.03.2015 20:41

3 tysiace neto szalu nie ma chyba ze premie dozuca to jakies 3,5 tys neto no i wtedy da sie zyc pozdrawiam pracownik chlodni.
    niki

16.03.2015 22:21

... 3 tysiące netto tak, ale za dwa miesiące ...
    mati 82

16.03.2015 11:39

ile zarabia magazynier w oddziale szczecinskim?
    obojetny

15.03.2015 19:30

Co z oddzialem w skorczu slyszalem ze jakies zawirowania a chlopakom pensie spadly do 4 tys. Netto i sa nie pocieszeni pozdrawiam byly pracownik.C
    Ciekawski

14.03.2015 17:12

Szukają na podkarpacie na stanowisko HR Business Partner - czy warto? Jaka atmosfera w firmie? Co w ogóle pracownicy myślą o działalności HR ....
    BorYs

12.03.2015 18:49

..a jak Tam w Krzeszowicach? kto teraz tam rządzi?
    niki

13.03.2015 14:59

... grzesiek przy pomocy miętkiego z tylnego siedzenia
    gastromia

12.03.2015 15:18

Witam, może ktoś coś więcej napisać na temat pracy PH ds Gastro. Jak wygląda praca? Z góry ustalone trasówki? Jakie godziny? Targety? Jakie bonusy? Samochód? Do użytku prywatnego? Praca w weekendy? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    siatek

07.03.2015 19:40

Co by nie mówić o iglotexie bo ma wady i zalety jak wszędzie ale kasę to on płaci zawsze na czas .tego mi nikt nie powie
    nikodem

07.03.2015 23:22

... łaski nie robi
    włodzimierz wrocław

11.03.2015 10:59

jak by nie płacił to już nikogo by tu nie było.
    Panicz

07.03.2015 11:14

Wiecie co ?? Fajne to forum macie jak sobie czytam :):)POZDROWIENIA DLA WAS WSZYSTKICH NIECH WAM SIĘ ŻYJE JAK NAJLEPIEJ W TYCH ZWARIOWANYCH CZASACH .
    pseudo-korporacja

07.03.2015 09:05

Nadchodzi czas zwijania sztandarow coraz mniej spolek, coraz mniejsze zarobki a konkurencja coraz mocniejsza. RKSi to jakies nieporozumienie, nic nie mogą ,chodza obsrani do pasa (tak jest w Skorczu) ich guru pan Z ze strachu przed nowym uciekl na chorobowe,(nie bardzo jest do czego wracac) Tak wlasnie stacza się IGLOTEX. Apel do konkurencji badzie jeszcze bardziej mądrzejsi i bardziej przykładajcie się do pracy, a efekty przyjdą same .pozdrowienia dla normalnych
    ble

06.03.2015 20:57

Bardzo ciekawe, jakich to rzeczy mozna dowiedziec sie zagladajac na takie o to forum. W Gdyni dzieje sie dzieje, czyzby nowe rewolucje sie szykowaly ???
    f

06.03.2015 07:08

ten nasz iglotex to są jakieś jaja.

05.03.2015 12:01

Ponownie to samo ktoś o kimś napisał że się zwalniają to kierowcy i ph detalu w Gdyni pierwsze słyszę aby ktoś w Gdyni zwalniał się w liczbie mnogiej - czyli więcej jak dwie osoby. Totalna bzdura. Napisz ty kolego kiedy się zwalniasz.
    ALDI

12.03.2015 14:25

Kolego masz rację zamrażamy te jaja, w obrót do dystrybucji niech klienci kupują. Pozdrowionko z jajami.
    ubaw

22.03.2015 09:23

W Gdyni więcej pracowników biurowych niż kierowców. Tak wyglądają oszczędności. Jaja do spodu.
    fucker

05.03.2015 11:51

Tak wiec w gdyni znamy juz potracenia na ten miesiac od 300 do 1000zl nic tylko sie cieszyc. Polecamu tu prace wszystkim ktorzy w zamian za prace nie oczekuja uczciwego wynagrodzenia. Bylo zle jest zle a bedzie. jeszcze gorzej. Ph detal sukcesywnie sie zwalnia , kierowcy tez, czekac tylko na gastro a sezon tuz tuz. Igloteksie zacznij placic za cos a nie tylko potracac za wszystko- telefon, auto, platnosci itp. Zostawiam to do przemyslen dla krsow i dyrektorow ktorzy czytaja to forum jak malo kto,i innych cudakow, bo prace za 2200 to mozna w lidlu dostac za 160h pracy nie obrazajac nikogo, gdzie zakres obowiazkow jest niewielki.
    duper

05.03.2015 17:27

Myślę kolego że z pretensjami to musisz iść do zarządu firmy a nie do rksa czy dyrektora to nie oni ustalają warunki gry tylko je realizują. Powodzenia
    J23

06.03.2015 21:29

Ciąć sobie samemu boli najbardziej
    dre

04.03.2015 18:32

Gamon gemza jeszcze pracuje ...?
    x

03.03.2015 12:48

chodzi o olsztyn
    xyz

02.03.2015 21:56

A co się dzieje w oddziale Gorzów?
    trixi

03.03.2015 12:14

Oddział Gorzów ??? Przecież go już nie ma ... został tylko kross-dock.

02.03.2015 21:50

Kompletny zespół ludzi tj.kadry BOK magazyn kierowcy a i ktoś na pt by się znalazł podejmie pracę.Przeważająca większość pracowników po zlikwidowanym oddziale IGLOTEX Wodzisław Śląski.

28.02.2015 14:03

A gdzie jest Nikodem Artur G.? Wrócił już do Lublina czy w dalszym ciągu rozp.....la Krzeszowice razem z Miętkiem ?
    zorientowany

02.03.2015 10:05

Artur G teraz "wspiera" cały wschód (Iglotex-Łukasz)

05.03.2015 21:01

w związku z tym, że Nikodem Artur G. wspiera teraz Oddział Iglotex Łukasz, wszystkim pracownikom tego Oddziału życzę powodzenia i nie wdrażania w życie pomysłów tego Pana. Zapamiętajcie : aby Wasza Firma funkcjonowała w miarę normalnie (co i tak byłoby cudem w strukturach Iglotexu), należy wszystko robić dokładnie odwrotnie niż wymyśli Nikodem (jeżeli będzie Go stać na jakikolwiek pomysł).Trzymajcie się z daleka od Niego
    Rozważny

28.02.2015 08:04

Na giełdę to już od kilku lat wchodzą, no ale Penta nie pozwala bo się wstydzi że w taki gnoj zainwestowala. Szacunek dla Tadzia za stworzenie takiej dużej polskiej firmy . Niestety nieudolni managerzy nie patrzący w przyszłość, zainteresowani tylko własną kasą, nie potrafiący budować dobrego "team spirit " , nie liczący się z ludźmi prowadzą tą firmę w złym kierunku. Młody Maciej powoli dojrzewa , jednak jego "doradcy" nie patrzą szeroko na rynek. Powinien zdecydowanym ruchem oczyścić pole z fałszywych przyjaciół, zatrudnić nawet za dobrą kasę paru gości z doświadczeniem i sukcesami w jakichś dobrych firmach, dać im dużą decyzyjność, wyznaczyć cele, dać budżet i za rok, dwa rozliczyć - cały czas oczywiście obserwując. Pogonić trzeba by było ex makaroniarzy, i innych panów , którzy tylko mówią okrągłe zdania bez konkretow, niestety ta gładka gadka Pawła przechodzi jeszcze (chociaż w końcu odsunięto go od sprzedaży - w produkcji burdlu teraz narobi). Czekam na refleksje innych znających temat. Na głupie, chamskie opinie nie odpiszę . Pozdrawiam
    Anoga

27.02.2015 20:25

Współczuję wszystkim osobą, którym w dnu wczorajszym wręczono wymówienie i życzę powodzenia.

27.02.2015 19:01

Wodzisław zlikwidowany.Zamiast się rozwijać tnie się koszty zamykając oddziały.Ale w tabelach jest OK!To naprawdę początek końca.

05.03.2015 10:36

Bardzo dobrze to określiłeś kolego z tymi zmianami w Iglotexsie. Należało by kilku pojechać pseudo specjalistów bez wyników.

05.03.2015 10:38

hihi

27.02.2015 06:58

Tak ekipa bardzo oo wykwalifikowana zwłaszcza ta w Olsztynie .Tych dwóch Kajko i Kokosz na szczęście teraz jednego na detal wysłali niech pokaże wyniki .

26.02.2015 23:22

27.02.2015 15:24

wykwalifikowani i doświadczeni pracownicy w tej firmie to Ci, którzy zajmują szeregowe stanowiska oraz Ci na stanowiskach menedżerskich średniego szczebla. Wszystko powyżej kierownika działu to zbieranina i pociotki nie znające się na niczym. Swoje dyrektorskie posady zawdzięczają tylko i wyłącznie dzięki lizaniu d..y .
    x

03.03.2015 12:47

a jak sie sprawuje ten filip?
    Golibroda

18.02.2015 21:16

Praca w Olsztynie mogłaby byc znośna,gdyby nie było konkurencji tu sie teraz narobiło firm lodowych od groma... Jakiś ''Szron', jakies ''Negresco'' Jakiś ''Jak'' jakaś ''Dana'' mrożonki tanie w Macro i Jumar czy tam Ren choć teraz to już prawie hortex. Już prawie odpadli,ale wujek sposnsor poratował. I niestety.. Jak jest tam wymiana handlowca to u nas żniwa. Później oczekiwania od nas coraz większe i ciągle nerwówa... Zdążysz przed czy nie zdążysz... I jeszcze Ci małpa jedna pomacha przez szybkę jak spod sklepu odjeżdża z zamówieniem.. Wszystko zależne jakie masz wsparcie czy masz grstisy czy ceny ok.. Samochody znośne , towar znany potrzeba tylko zaangażowania i chęci do pracy.. szkoda tylko,że praca czasem do nocy ale nioe przekłada się to na pieniążki... Wiecznie proszący ton głosu i traktowanie nas jak za przeproszeniem ... i ta ilość kawy którą musisz wypic z panią olą ,Zosią itd... Kruszą sie Top trasy teraz jeszcze mamy przewagę w towarze bo my mamy zawsze! i przynajmniej dlatego nasi klienci mają do nas zaufanie ale wpadnie taka Lisica czy Pingwinek dadzą niższe ceny i kliencik teoretycznie na wyłączność pójdzie ... i zadzwoni jak się tam skończy.. Dobrze prosperujacy sklepik nad znanym jeziorem... zawsze brał od nas... dali taniej poszedł do nich nie mieli gratisu do pakietu wrócił do nas i gratisy chce,.,, obrazisz sie ?? Nie!!! Nic nie szkodzi , damy wszystko, oczywiście i dodatkowy rabacik... a wgłębi duszy klnę... I nie powiesz ,że towar nie Twój w Twojej lodówce bo Ci odpowie ze prąd jego... Zastanów się czy na pewnoc chcesz pracować w tej czy w innej tego typu firmie... ja już w handlu ponad 10 i czasem mam dośc.. Najgorzej z palanami na markę własną...
    stanisław

18.02.2015 20:22

Prawie wszystkie posty - kwestia wynagrodzeń. Fajnie napisane lub głupio - ale wszędzie chodzi o kasę za wykonaną pracę. To daje do myślenia. Czas ostateczny nadszedł by wynagradzać ludzi za ich zaangażowanie, czucie tematu - chęć walki, a nie kiblowanie za biurkiem przy lapku.
    Chętny do pracy

17.02.2015 11:40

A kto tam zarządza działami?
    zero-(:)

05.03.2015 10:26

Mam pytanie czy w biedronce dalej płacą część wynagrodzenia pod stołem bez składek na ZUSY I tym podobne SRUSY.

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala