Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Korporacyjny

03.08.2015 18:43

Od sierpnia wypłata będzie bardziej wyraźna :-)
    wal się

02.08.2015 20:53

IGLOTEX I TAK NA CAŁOKSZTAŁT NIE JEST ZŁA...

02.08.2015 10:18

czemu wszyscy przedstawiciele tak narzekają że mają duże targety,że mało zarabiają,czyli porostu wynika że firma IGLOTEX jest najlepsza na rynku że dobrze płaci pracownikom,czemu wtedy ludzie mają na produkcji najniższą krajową.
    zadowolony z pracy

01.08.2015 21:15

Oj tam znajomosci tak sie zarabia oddzial SKORCZ.

01.08.2015 20:32

chyba masz jakieś znajomości że tak dobrze zarabiasz
    zadowolony z pracy

30.07.2015 19:34

Jest fajowsko spokuj kasa fajna oby tak do emerytury 30 lat mi brakuje ph.6.5tys miesiecznie netto na ręke plus wszystkie dodatki samochod 5 osobowy do dyspozycji bajka panowie my chyba nie pracujemy w tych samych firmach po tym co tu czytam ja pracuje w iglotexie a wy?
    byly pracownik

27.07.2015 12:53

Witam, ja pracowalam jako ph za dyrektora Artura Oleszka(oddzial Smolec) i mialam dobrze, patrzac utrzciwie z perspektywy czasu. Sama odeszlam ale popelnilam spory blad bo bylo mi tam dobrze. Kierownik Wlodek tez byl spoko szlo sie dogadac. Z sentymentem wspominam cala zaloge i prace w Iglotexie:-)
    agata

26.07.2015 02:18

ciekawe jak wyjdzie inwentaryzacja w Krzeszowicach
    szef

24.07.2015 15:31

Najlepsi zwolnieni
    stary

24.07.2015 06:33

Minely dwa lata i z Iglotexu dalej odchodza ludzie do KONKURENCJI ktora a Koszalinie miala nie dac rady a jest juz w Szczecinie iGorzowie z najlepszymi co byli w Iglotex .o czyms to swiadczy
    były pracownk

23.07.2015 12:03

Pracowałem w Iglo i firma marna, same dziadostwo - chcesz coś poprawić, aby wszystko ruszyło do przodu i aby firma miała zyski - to gębę zamykają Tobie i nic więcej, bo siedzą na trochę wyższych i im dobrze, a po ludziach jadą jak ze szmatą. Ne polecam, bo nie ma sensu a kodeks pracy mają za zero!
    kunta kinte

29.07.2015 23:04

jak dostajesz taka pensje to chyba bardzo dobrze ciagniesz druta bo ja robie 400tys obrotu i nie mamtakiej kasy ps ale z ciebie lodziarz
    Iglotex Szczecin

31.08.2015 09:37

Witam Moja opinia, dotyczy pracy w biurze,iglotex to utopia, nie polecam tej firmy, totalny mobbing, zarobki nie adekwatne do warunków i obowiązków,po 4 miesiącach nie mam nawet jednej pozytywnej opinii, którą mogłabym się podzielić.
    kop

18.07.2015 18:30

biadolicie narzekacie , średnia pensja PH mimo podwyższonych targetów to 3 tyś na łape , dodatkowo za lody w sezonie letnim to min 10 tyś co daje średnią roczną ok. 4 tyś netto Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, po za tym nikt nikogo na siłę nie trzyma droga wolna.
    Korporacyjny

17.07.2015 16:25

Stuleja przyjdź do tego syfu , a sam się przekonasz jak jest buraczku.
    Stulejek

17.07.2015 15:10

Szukałem opini a znalazłem samych buraków którzy się wykłócają o nie wiadomo co
    puzel iglotexu

15.07.2015 21:20

od sierpnia wypłaty już nie będą tak wyrazne.
    pingwin pik pok

15.07.2015 21:10

papa smerf cwaniaczek analfabeta i pewnie myśli ,że tylko iglotex istnieje na tym świecie.
    papa smerf

15.07.2015 19:54

Łoj hłopoki łoj jedzieda po tym ìglotexie a jak wom podziekuje iglotex to bedzieta wtedy plakac sierotki jusz na jesien wtedy to nawet za darmo bysta pojechali byle tylko miec robota.znom ja takie cwne lisy co tematy podkrecajo oj znom glowy do gury chlopaki z pomoza domy rada.
    nowy

15.07.2015 12:51

w iglotexie nie dales rady sam wyliczyc wyplaty, najlepiej rotujace towary byly na 0,2% premii!!!bylem z innego oddzialu ale bylo podobnie jak wyzej pisza ph. Ostatnie rozgrywki w noge to porazka slyszalem .IGLOTEX DLA IGLOTEXU a od producentow chcieli wpisowego po 20 tys! Szukaja ciagle gdzie sie nachapac jak nie pracownicy to producenci...ani gratisow dla klientow bo biedna firma, jak ktos sie autem w koncu rozpie...to dopiero wymienia. Nic dla pracownikow tylko jak najwiecej do kieszeni...kabaret jak w rzadzie hehe z wyplatami marzowymi to juz chlopaki slyszalem ze szukaja pracy. Zarobisz jak zrobisz plan a plany tak wysokie ze im nabijesz a dla ciebie ochlapy....
    PH

14.07.2015 23:49

Nie będzie żadnej wyraźnej wypłaty. Będzie tylko odrobina lepsza niż za czerwiec. Mędrcik wykombinował kasę z Zielonej Budki i wstawił Asa do wypłaty na otarcie łez. Sponsorem i tak jest Zielona Budka. Algida chce wzrostu ok. 10% rok do roku, ale Mędrcik chce wzrosu 30% Ten człek, chamski w obyciu i zachowaniu, ma do perfekcji opanowaną ściemę i oszustwo wyniesione z korporacji. Tutaj nie ma znaczenia żadna znajomość branży, umiejętności i inne ważne sprawy – ma być dobry w ściemie i oszukiwaniu. O poszukaniu w lipcu ( środek sezonu, zapierdal o rana do wieczora )10 punktów, które zakupią 14 wagonów solero i 30 ton starych lodów nawet nie wspominam, bo to może wymyślić tylko idiota. Albo złodziej.
    pingwin pik pok

14.07.2015 19:44

od lipca wypłata będzie bardziej wyrazna w iglotexie. :-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    kierowca

11.07.2015 21:03

ten iglotex to coraz wieksze dziadostwo, rodzinna firemka na razie siedza cicha by tam jakos sezonik zleciał, pracowałem jeden dzien w koszalinie, bałagan, a ten logistykokierownik wichowski, zwolnijcie dziada
    Stasiek

15.07.2015 22:37

Ziomek, nie ogarniasz. Zmień dilera, albo zioło..jakoś tak nie pale się do wymiany zdań z Tobą :)
    mikrus

16.07.2015 16:33

Cienki "bolek" stasiek jesteś ...
    anty marka własna

11.07.2015 17:46

PODNOSZENIE TARGETÓW W ŚRODKU MIESIĄCA TO NAJWIĘKSZE KURESTWO iglotexu . WSZYSTKIM ODRADZAM TEJ FIRMY.
    mikrus

11.07.2015 15:29

A czy nie można zerwać lojalek skoro IGLOTEX sam nie dotrzymuje umowy... Podnoszenie targetów w połowie miesiąca... itp.
    hahahah

12.07.2015 20:01

Zerwać to sobie możesz Gumę w MAJTACH trzeba było myśleć jak się podpisywało a teraz pracuj czarnuchu i nie pyskuj albo zapłać 6 wypłat i to brutto i goł łej ..
    orlemans

11.07.2015 10:13

Czemu zrobili w Oln zebranie w środku tygodnia?? Czemu zrobili na wczesną godzine popołudniową? Bo podobno My wielcy kiedyś, dziś ciut skurczeni, nie dajemy sobie rady?? Oszronili nas, Zrenowali nas... Bardziej zRENowali... Mrąg-o... Tu spoko, kolega z konk. śpi mocno zapatrzony w gastro. B-c ? Tego już w naszych trasówach nie ma :D Morąg to tu się żyje. Olsz-k, Mł-a najlepsze miasta. Szcz-o tu nasz J. ma przewalone bo tu mocno siedzą- też nie rentowny !!! Os-da jeszcze żyje ,ale pewnie też kwestia czasu i się stanie ''nie rentowna''. Oln jakoś się ciągnie choć Renowa i tu nie śpi. Sami będiemy jeść tą markę własną która nas wykończy. I to dziwne bo podobno Renowi to jakaś banda ludzi znikąd. W pocie czoła (zwykle zlani po pas) w tych upałach w tych puszkach jeździmy wstyd do ludzi wysc bo śmierdzisz,,, Kogo to obchodzi? Samochodów nam nie wymienią, dalej będziemy się dusić,,,, I kasy zamiast więcej to mniej, taaaki sezon :D
    xxx

09.07.2015 09:08

Wie ktos może ile wynoszą zarobki w Skórczu kierowca kat.B ?
    kacper

08.07.2015 10:48

klauny :)
    bunga bunga

07.07.2015 20:32

Kierownik ma ok 4600 brutto plus premia, ph od 2500 do 4000 na reke oczywiscie po staremu. Teraz robi sie ludzi durniow ale to tylko na krotka mete, bo ktos sie jednak wku....rwi i bedzie strajk, a kierowcy jak przychodza do pracy to nakladaja tarczki na zegar i ida pic kawe, pozniej laduja towar i jada, jak wroca to robia korekty i jak ida do domu to tarczki zdejmuja i zarabiaja na nadgodzinach w przedziale od 2200 do 3700 na reke. Radzikowski zmanipulowal ludzmi ze podpisali lojalki i teraz dogadzaja kazdemu. Sadze ze nie potrwa to dlugo
    lidkud

07.07.2015 13:23

Czy ktoś może napisać ile może zarobić Regionalny Kierownik Sprzedaży? Jak się pracuje na tej posadzie oraz na PH. Pozdrawiam i proszę o konkrety
    Stanisław

04.07.2015 19:55

Auta do klientów z towarem wyjeżdżają nawet o 12 w południe bo magazyn się "nie wyrabia". Czy przypadkiem nowe procedury dot. załadunków nie są strzałem w kolano ?? Całkiem niedawno o ósmej rano ostatnie auto odjeżdżało spod rampy. I to było absolutnym priorytetem. Komu to przeszkadzało. Primum - non nocere !! Zapomnielim ?? Lato idzie !! Pobuuudka !! :)

05.07.2015 13:59

o tej godzinie to można wozić meble do klientów, a nie lody.
    ppphhhh

02.07.2015 22:25

witam strajk włoski to pasuje zrobic sprzedawac mało bo targety są i tak nie do zrobienia i jeszcze podnoszone w połowie miesiąca może wtedy ktoś pójdzie po rozum do głowy że pracownika trzeba szanowac a nie robić z niego wariata Pozdrawiam i czuję ze w innych oddziałach będzie to samo co w Koszalinie
    laik

02.07.2015 08:54

Iglotex jeszcze nie pokazał do końca na co go stać. Nowy system wynagrodzeń opracowywany przez rok i sprawdzany przez kilka miesięcy będzie pewnie jeszcze modyfikowany i to na niekorzyść pracowników. Ludzie którzy budowali siłę Iglotex-u są teraz przez niego traktowani jak bezmyślne parobki,zwykli robole. Iglotex bez szacunku nawet do swoich pomysłów" i aby "każdy chciał pracować w IGLOTEX-e.Pomysł ze strajkiem w całej Polsce fajna rzecz-niech oddadzą co zabrali.
    mariola

29.06.2015 20:26

Korde co do cholery z tym iglotexem czy on oszalal co sie z nim dzieje,szkoda tylko mojego utcziwego wkladu pracy w ta firme przez ladych pare lat masakra.
    kunta kinte

10.07.2015 22:54

jestem z Toba 10 lat w tej firmie ale takiego kurestwa nie bylo nigdy

29.06.2015 07:38

może zmieni się kiedyś na lepsze w firmie IGLOTEX
    pracownik fabryki

26.06.2015 21:52

Nie polecam pracy w fabryce w Skórczu. Oszuści. Nie wzywa sie do wypadku przy pracy pogotowia, kierownicy mają zakaz wzywania karetki - poszkodowanych mają odwozić autami do szpitala. Wyplaty marne - najnizsza krajowa i premia o ile dostaniesz ją, godzin trzeba pilnować, bo nie wysplacają za wszystkie przepracowane godziny tylko robią w konia. Praca na umowe smieciową - nie licz, że dostaniesz umowy o prace. Kadry i Płace - oszuści i na kazdym kroku ciebie orzną. Idziesz na urlop wypoczynkowy - dostajesz tylko najnizsza krajową a o tej kwocie co umawiales sie na rozmowie - zapomnij - nie dostaniesz jak jestes na urlopie.

27.06.2015 00:06

tak samo jest w magazynie w Krzeszowicach z wypłatami. Cztery osoby były po poradę w tej sprawie w PIP.Z tego co mówili, kobieta, z którą rozmawiali bardzo się zainteresowała tą sprawą i dała im do zrozumienia, że nie są pierwszymi którzy zgłaszają nieprawidłowości w iglotexie.
    grzesio b

27.06.2015 00:17

w Krzeszowicach najlepszy ubaw był wtedy kiedy grzesio b. robił z za żaluzji zdjęcia pracownikom, którzy wychodzili z pracy. Interesował się czy są kontrolowani przez ochronę. Pewnego razu widząc, że ochroniarz nie zajrzał do torby jednej pani, która wychodziła, miał ogromne pretensje do pracownika ochrony. ........ to była pani listonosz. Jakim trzeba być zerem, żeby nawet w biedronce nie zagrzał miejsca.
    problem

24.06.2015 23:33

Wczoraj Panie i Panowie napisałem tutaj żebyśmy się wszyscy w kraju zebrali i zastrajkowali, że będziemy walczyć za to co teraz z Nami robią itd, a dziś co? Wpisu brak ktoś sympatyczny z Iglotexu zadbał by ten wpis szybko znikną i nie ma. Ciekawe to jest, ale to oznacza, że wiedzą że coś złego dla nich będzie się działo i robią co mogą by do tego nie dopuścić,ale i tak damy radę
    gshsvsv

23.06.2015 20:26

Posłuchajcie. ... prawda jest tylko jedna, związali nas lojalkami a teraz mogą nam absolutne minimum zapłacić i nic nie zrobisz bracie... targeciki w środku miesiąca siup do góry a coo byś za dużo nie dostał. Radzik naprawdę świetnie nas załatwił ,gadać to on potrafi szkoda ,że tylko to. Mądrzejsi nie podpisali, tyle ode mnie.

19.06.2015 23:27

Moi drodzy, to co się dzieje od kilku miesięcy w Krzeszowicach to jest dopiero kabaret. Wszystko za sprawą nowego kierownika magazynu o pseudonimie "drewniak". Koleś,który zajmował się ostatnio magazynowaniem mebli, teraz magazynuje lody !? Ostatnio zatrudnił sobie ziomka z hanysowa, żeby zwróciły mu się koszty podróży. Powiadam wam kabaret !!! Kur.a czy jest ktoś kto naprawdę zarządza tą firmą ? Rozumiem, że młody ma to w d...e, ale gdzie jest stary Włodarczyk.Rozkład tego oddziału Iglotexu rozpoczął dwa lata temu godula, a krzyżyk postawią hanysy. PS zatrudnili tyle dodatkowych osób na sezon, że trudno się połapać ilu jest pracowników w magazynie, ale paleciaków nie przybyło.

23.06.2015 17:42

oczywiście masz rację, że rozpoczął grzegorz b., ale tylko dzięki takim miękkim kolesiom jak wyżej wymieniony (zero kompetencji i umiejętności menedżerskich). Zarządzał w Lublinie stodołą, a Krzeszowice go przerosły.
    agata

18.08.2015 19:36

znam tego goscia to debil i lubi kolezanki z pracy a jak wypije.......sami sprawdzie!!!!!
    dobrze bedzie

18.06.2015 15:31

spoko lus, - lojalki podpisalim, bedzie dobsze. A nie mówilim ?
    nol

19.06.2015 12:52

placzki?heheh siedzi sie juz tyle lat i sie nie plakalo jakos.a teraz?to nie placz tylko zal i rozgoryczenie.jak nie grozi ci 1900zl pensji lub jest to dla ciebie satysfakcjonujace to sie nie odzywaj bo po co...a liczenie ze moze dodadza cos do pensji?to jest zal.za duzo dyrektorow i to na nich trzeba pracowac.nikt tylko nie pomyslal ze czesc klientow odejdzie po zmianie ph..mysle ze na jesien straty iglo. gdy. wyniosa ok 50%.pozdrawiam prezesow,dyrektorow i rade nadzorcza:)
    Lodzik

18.06.2015 13:36

W iglotexie źle, w nordisie źle, w lechtomie źle, czy naprawdę placzki myślicie że to w tych firmach jest problem?! Żenada!!!
    kierowca

17.06.2015 18:11

witam mam pytanko nadal szukaja kierowcow z kat. c do smolcaa?jak wygladaja zarobki warto przyjsc?pozdr.

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala