Iglotex Centrala

• Misja
  • Rozwój pracowników
  • Poznaj nasze działy
  • Proces rekrutacyjny
  • Informacja dla kandydatów

Misja

• Zajączek
  • Nowy Bukowiec
  • Wolental
  • Bukowiec Nowy
Białystok - Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
Kraków - IGLOKRAK
Skórcz - Iglotex S.A.
Smolec - Iglotex Kraków Sp. z o.o. filia Wrocław
Tarnów - Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego Fritar S.A.
Toruń - Iglotex Toruń Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Skórcz
  5. Opinie o Iglotex S.A. Centrala

Opinie o Iglotex Centrala Skórcz

Nie przegap nowości o Iglotex S.A. Centrala!

Piłsudski

05.11.2015 21:38

Nie ważne czy jesteś dyrektorem, KO, biurowym, kierowcą, ph, magazynierem czy sprzątaczka. Wszystkich czeka jeden los. Firma bez przyszłości, co nie szanuje pracownika i obcina pensje z każdej mozliwej strony, byleby tylko kilka złoty zaoszczędzić. Jak pokazuje życie odchodzą pracownicy ze wszystkich szczebli
    student

05.11.2015 21:25

Teraz do Gdyni będą szukać studencikow co podpiszą lojalki i będą robić za 1800 brutto. Gratulacje że umiecie utrzymać pracowników, ciekawe kto teraz zrobi milion na Łebie. Haha. Ale niech góra, ale ta ze Skorcza, jeśli to czyta weźmie sie za KO, skoro nie potrafią ludzi zatrzymać. Chyba ze sami też robią wylot skoro lojalek nie podpisali. Czapki z głów

05.11.2015 21:40

Jak to kto zrobi milion....Johny,ha,ha,ha
    ok

05.11.2015 18:11

zaraz się wezmą za nierobów ze wsparcia
    Stachu

05.11.2015 17:16

Jak na razie odchodzą najmocniejsi i najmadrzejsi. Reszta też odejdzie. Jeszcze w tym miesiącu będą kolejne zwolnienia. Do końca roku zostaną Ci bez wyjścia. Ale trzeba przyznać ze słabą kadrę mamy menedżerska bo nie potrafi wytłumaczyć ludziom tego ii w sumie to sama nie rozumie tego co mówi. Ja też stąd spadam. To była mocna ekipa. Oj spadnie obrót..
    jan

30.10.2015 14:17

Chciel to maja ale to jeszcze nie ostatnie slowo,czekajcie a zobaczycie ale ze spokojem Pan Cezary z Panem Dawidem i Panami J i M postawia oddzial na nogi a koledzy ostrzegali ze to moze sie posypac!!!!! I tak jestem pewien ze ta 3 wyplynie w konkurencji.handlowe pozdrowienia moi mili.
    ???????

30.10.2015 09:02

Kolejna osoba . Dzisiaj w Gdyni .

29.10.2015 19:40

No Jasiu Ty to wporzo gosc jestes przynajmiej nie marudzisz i tak trzymac.
    Jasiu

29.10.2015 20:17

A co marudzic czystka sie zrobi i teraz ja bede docenianym Ph;-)Dostane jakas fajna trase i bede robic kase,czyli wszystko fajnie.
    Jasio

29.10.2015 19:23

A co tu pisac,trzeba pracowac a nie gadac,przeciez kazdy juz wszystko wie.

29.10.2015 15:50

Chalo marudy co nic nie piszecie nawet kolega nerwus milczy chyba prysznic pomogl!

28.10.2015 21:38

Stajenny...

30.10.2015 15:55

Jeszcze nie,cdn.
    hej ala

01.11.2015 21:37

no co ty to jeszcze ktoś,spadające liście jak to jesienią ?

28.10.2015 19:30

Kolego spokojnie co sie denerwujesz skad w Tobie tyle zlosci i gniewu kolego zimny prysznic pomorze kolego "JA" trzesiesz portkami widze.

28.10.2015 19:23

Ty daunie co mozna namieszac w rynku u producenta.idiota.uslyszales cos a teraz chodzisz i powtarzasz,kretynie.i dobrze niech ida gdzie chca,maja ambicje a nie tak jak ty dajesz sie kupic!

28.10.2015 18:03

Oj namieszaja w rynku trzeba sie bac he he he.
    triki

28.10.2015 16:39

Hugli nie hagli, a trzeci do triady
    ludek

28.10.2015 19:48

a czwarty do Oltransu,piąty wraca do zawodu,szósty na śmieciarki,siódmy ponoć na rentę,ósmy do rzeźni albo cegielni,itd.... możliwości wiele
    mama

28.10.2015 16:23

Jeden idzie do bonda, drugi do hagli. A trzeci gdzie?
    zly

27.10.2015 06:47

A co z rozliczeniami dla klientow w konkursie rejon zachod , czekamy i czekamy mamy dziwne przeczycie ze to jakas sciema . Stapacie po bardzo kruchym lodzie
    ty dupek

26.10.2015 22:15

Gamon jesteś weź zobacz co podpisales a później się baw w madrale ,z pewnością ci pomoże. ... o boże daj mu rozumu troszkę :)
    Klos

26.10.2015 21:07

Spokojnie. O to chodzi przecież . Sami sie przekonacie. Data jest blisko. A od lewusa to zdala bo jemu akurat to loooooootttttttoooooo. Dawno mówił ze ma gdzieś to co sie tu dzieje. Pozdrowienia
    Zarząd

26.10.2015 20:43

Zarząd ma wszystko w d..upie ..... A ten nasz cały pseudo szef Lewus to jakaś masakra . Poszło dwóch pójdzie jeszcze więcej no i co z tego .
    smutny

26.10.2015 18:06

Juz jest po Iglotexie jak góra przestała szanować handlowców kwestia czasu i nikt nie będzie pracował w nowym systemie premiowym zarząd się obudzi ale bedzie troszkę za póżno Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Iglotex Centrala?

Kontakt - Iglotex S.A. Centrala

Polska 20 81-339 Skórcz

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    KTO

26.10.2015 17:46

a kto odszedł chyba z Gasto bo u nas wszyscy sa?Wie ktos cos?
    Tata

26.10.2015 12:45

No i co tam sie w Gdyni wydarzyło ? A nie mówiłem . To początek . Zobaczycie za tydzień . Lojallki, zmiany zasad rozliczeń . Dzisiaj dwóch , jutro jeden a za tydzień kolejni. Brawo. To sie nazywa prawdziwa konsolidacja. Brawo
    kleks

24.10.2015 17:01

No jak co z lojalkami i...doci którzy podpisali mogą iść do biedronki albo pracować za tyle ile pan iglotex zapłaci .. prosta historia :):)
    dupek

26.10.2015 21:16

no fakt prosta to historia,lojalki działają w dwie strony i jeśli ktoś zmieni branżę to mu pomogą,co niektórzy świadomie je podpisali i nadciąga czas egzekucji
    oni

24.10.2015 16:13

A co z lojakami ...???

24.10.2015 13:50

Tak sobie czytam te wszystkie wypociny jak jest zle i jak to jest super i dobrze.Ludzie jest zle to szukajcie pracy i sie zwalniajcie praca jest tylko trzeba jej poszukac Iglotex i tak sie juz nie zmieni i bedzie tylko gorszy nie wroca lata 2010-2011-2012 jak była kraina miodem plynaca.A jezeli komus dobrze i zgadza sie z nowymi regułami pracy to niech pracuja.

24.10.2015 08:09

A to ty warszawiak ,a to co innego ! Jeb..ce niedorobione , największe lesery i nieroby . Sane peda.ly tam pracują.

24.10.2015 08:09

zarzad

23.10.2015 14:59

Przestancie mącic w glowach ludziom którzy chcą pracować ,Eurocash nie kupil zadnego Iglotexu to sa wyssane z palca bzdury,
    boom

24.10.2015 11:57

Tu niestety nikt nie chce juz pracowac, czy zaplacicie 1500zl czy 3000tys to i tak kazdy ma juz dosyc tej nieudolnie zarzadzanej firmy, ciagle zmiany systemow placy, potracen, wszystko byleby nie zaplacic pracownikom za duzo. 90%ph szuka pracy, caly rynek gastronomiczny wie co sie dzieje w iglo, to tylko kwestia czasu, kiedy aktualni ph znajda prace u konkurencji. Bedzie jak w farutexie, gdzie czynnik ludzki jest na ostatnim planie, pdzyjda nowi ph ktorzy nie maja pojecia o pracy, co miesiac nowi. Tyle tylko ze farutex ma na tyle mocna pozycje- zgarnal 90% sieciowego rynku gastronomicznego i ma umowy, ze moze sobie na to pozwolic, a iglotex nie, bo ma cale (usunięte przez administratora) Tyle w temacie
    Jasiu

23.10.2015 14:01

Bedzie sie działo,bedzie zabawa.....................
    Cocomo

23.10.2015 07:52

Dadzą dadzą. Poziom odejść bedzie wielki. A zaczyna sie wszystko od Warszawy do góry. Na razie bez Torunia :) ktoś kiedyś pisał : musi sie wydarzyć coś w samym środku iglotexu. I dokładnie tak sie stanie. Efekt bedzie raczej mały bo trzeba to było zrobić 2 lata temu. Teraz kłamka z eurocashem juz zapadła . Ma to tez dobre strony. Bedzie masa miejsca dla małych firm. Pozdrowienia dla wszystkich skorczakow.
    bleczki

22.10.2015 20:03

Wkoncu ktos bojechal tym wiecznym bleczkom po ambici moze wkoncu dadza spokuj iglotexowi.
    PROFESJONAL

22.10.2015 19:38

W jakim wy Iglotexie pracujecie gdzie trzeba zasuwac w niedziele i święta . Bidulek jak robisz takie obroty to asy wyrabiasz z palcem w (usunięte przez administratora) a to jakieś 1500 zł premii ,chyba że z ciebie taki PH jak z koziej (usunięte przez administratora) trąba.
    Ktos ;-)

23.10.2015 20:35

Profesional Ty pajacu jak dla ciebie 1500zł to duzo to gratuluje.A asy to se sam rob 100kuwet algidy w wrzesniu,10 klientow po 1000netto kazdy itd na rejonie ktory ma moze 20 nie obsługiwanych klientów gratuluje,ja to robiłem ale 7lat temu jak ty jeszcze nie wiedziałes co to Iglotex.A teksty jak nie narzekajcie sa ok wszedzie dobrze gdzie nas nie ma proste...A czy to bedzie dalej Iglo czy Eurocashe niema znaczenia tu juz zawsze bedziesz tak jak zawsze było;-)Pozdrawiam. Ja juz zakonczyłem swoja kariere i trzymam kciuki za was zebyscie znalezli cos w tej Warszawce.
    Jasio

21.10.2015 20:46

Kto napisał ze w pazdzierniku robi 900tys i ze na detalu moze w gastro w sezonie?bez znaczenia za 900tys dostaniesz mniej niz Jasiu za 120tys i tyle nikt nie straszy ze odejdzie tylko odejdzie i nie bedzie sie nikogo pytał o zdanie.A ty sam zostaniesz w tym syfie z nowym systemem i nie znajdziesz nikogo na nasze miejsce za 2500tys kto bedzie sprzedawał 900tys i zapierdalał od 7 rano do 21ej razem z niedziela i swietami,takze zycze powodzenia panie koordynatorze lub dyrektorze.Kwestia paru tygodni i sie przekonasz jaka bedzie prosta historia.
    on

21.10.2015 06:33

Ona nie straszy tylko chodzi o to ze wiekszosc dastala klientow w spadku i zgrywaja najwiekszych i najlepszych PH , dobry to ten ktory niezaleznie od straty z ubieglego roku potrafi robic wzrosty i dobra robil 100 tys a teraz robi 120 tys a nie robil 350 tys a teraz robi 280 tys tlumaczac sie ze rynek sie kurczy i punkty mu sie zamykaja . I wedle was ktory to prawdziwy PH .? Banda narzekajacych jelopow
    maniek

21.10.2015 06:01

Tak 900tys to przesada ,ale z resztą zgadzam się w 100%. A ty "ona" nie strasz... Troszeczkę kultury.
    ona

21.10.2015 04:16

PH robiacy 900 tys.obrotu w październiku zapomniales dodać że na detalu , co za (usunięte przez administratora) to pisze. Co niektórzy mają fantazje.Na kiego (usunięte przez administratora) piszecie że odejdziecie a wypierdalac jak nie pasi.
    Prosta Historia

20.10.2015 22:57

Płacenie Handlowcom osiągającym max 120 tys obrotu - 4 tys wynagrodzenia Panie Cezary to chyba wpadka nowego systemu wynagrodzeń. "Prawdziwi" Handlowcy którzy robią po 250-900 tys dostają mniej bo nie wykonali planu, a mają rynek spenetrowany i tak naprawdę utrzymanie obrotu z ubiegłego roku to już sukces przy tej deflacji i spadku cen!!! Jeżeli Iglotex chce stracić tych najlepszych to ten system jest OK. Ale uwaga MY pójdziemy do konkurencji!!!
    akcje w gore

20.10.2015 08:32

te wszystkie informacje to wielka sciema i gra na emocjach które maja przelozenie na giełde ,.Także do roboty robic targety nie narzekac
    nick

17.10.2015 15:51

Widać Eurocash widzi coś więcej w tej firmie niż "życzliwi" komentatorzy i hejterzy w tym wątku oraz obecni właściciele. Pogratulować wizjonerstwa.
    robol

17.10.2015 14:22

Już za rogiem czeka dobre info, Eurocash do końca roku przejmuje udziały w Iglotex, pierwszego dystrybutora mrożonek, ryb, lodów w Polsce. Iglotex obsługuje również szeroko pojęty kanał Horeca, z ogromnymi perspektywami na wzrosty sprzedaży w Polsce. Około 30 oddziałów i centr dystrybucyjnych, własne fabryki, prężnie rozwijające się marki własne. Po ogłoszeniu oficjalnego info n.t. myślę że przebicie poziomów historycznych będzie tylko formalnością. Ostatnie mocniejsze wzrosty były spowodowane reakcją wąskiego grona wtajemniczonych. Wiem, powiecie, ale gdzie dowody? Ja odpowiem - kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Prasa branżowa od pewnego czasu o tym nieśmiało pisze, natomiast sam prezes Iglotexu prostuje i zaprzecza... Pozostawiam to bez komentarza. oto artykuł który ukazał się na stronie :http://www.bankier.pl/forum/temat_eurocash-przejmuje-iglotex,18571775.html wątpie żeby to była tylko plotka ,więc szykujmy się na zmiany .

Zostaw merytoryczną opinię o Iglotex S.A. Centrala