Fabryki Mebli FORTE S.A.

Adres: Biała 1, 07-300 Ostrów Mazowiecka

NIP: 7590005082 KRS: 0000021840

Fabryki Mebli FORTE S.A.
3 198 890 5 1

Opinie o Fabryki Mebli FORTE S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kg do AK aj
 Opinia

Słowa prezesa z 2016 roku powinny brzmieć.Dobrzy pracownicy zarabiają tyle aby przeżyc od 1 do 1 zaś złych pracowników trzeba utrzymać aby pilnowali tych dobrych czy nie śpią w pracy

Pomocna?
Tak3Nie
Forte
 Opinia

Ada tak nie wypada fałszować że tak dobrze płacą w tej firmie

Pomocna?
Tak2Nie1
Tomasz
 Opinia
@Forte 14.06.2019 02:13

W Twojej ocenie zarobki w firmie Fabryki Mebli FORTE nie należą do najlepszych? Sprecyzuj, proszę, jak dokładnie wygląda wysokość zarobków. Jest to podstawowy element każdego miejsca pracy, dlatego chciałbym dowiedzieć się, na jakie wynagrodzenie można liczyć. Mógłbyś pomóc?

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomus
 Opinia
@Tomasz 21.06.2019 11:49

Inteligentny i sprytny w pisowni naganiacz i za to kasiore płacą mu

Pomocna?
Tak1Nie
Katarzyna
 Opinia
@Tomus 21.06.2019 18:15

Proszę, żebyś na forum nie wypowiadał się w tak nieprzychylny sposób o innych osobach, które biorą udział w dyskusji. Pytanie użytkownika @Tomasz jest bardzo trafne, ponieważ dla osób ubiegających się o pracę w Fabryce Mebli FORTE kwestia zarobków jest niewątpliwie ważna. Może w związku z tym Ty powiesz nam coś odnośnie wynagrodzenia, na jakie można tam liczyć? Jest na dobrym poziomie?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pt pit
 Opinia
@Katarzyna 30.06.2019 16:08

Proszę abyś nie zakłamywał rzeczywistości w fabrykach firmy forte. Wprowadzanie w błąd na temat zarobków i organizacji pracy potencjalnych przyszłych pracowników jest co najmniej nie ETYCZNE

Pomocna?
TakNie
Szczery
 Opinia
@Tomasz 21.06.2019 11:49

1900- 2100 to maks????

Pomocna?
Tak1Nie
Franciszek
 Opinia
@Pt pit 04.07.2019 07:44

To jak w końcu wyglądają zarobki za pracę w firmie Fabryki Mebli FORTE? Skoro twierdzisz, że w wątku zakłamywana jest rzeczywistość, to może będziesz tak uprzejmy i napiszesz, co wiesz w kwestii poziomu wynagrodzenia oferowanego przez tego pracodawcę? Rzetelne informacje na ten temat będą niewątpliwie pomocne dla każdej osoby zainteresowanej pracą w tej firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zwykły pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Franciszek 08.07.2019 08:01

Nie wiem jak w biurze ale na produkcji na start dostajesz 1800-1900zl, jako operator z pięcioletnim stażem i maksymalna możliwą (wg. oficjalnego stanowiska pracodawcy) stawką godzinową zarabiam 2500-2800... Żeby zarobić jakąś znaczącą sumę musisz być przygotowany na nadgodziny i brak życia prywatnego... Fakt, jest coś takiego jak premia wydajnościowa, która w teorii wygląda ładnie, jednak w praktyce zwykle organizacja pracy nie pozwala Ci wyrobić normy, co oznacza brak premii. Ponadto 2 miesiące z rzędu nie zgadzają mi się godziny na pasku i muszę wyjaśniać to w kadrach. Więc polecam nie marnować sobie życia i omijać tą firmę dalekim łukiem

Pomocna?
Tak2Nie
Forte
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Tomasz 21.06.2019 11:49

(usunięte przez administratora)Tak zapłacić ludziom za pracę.Nikt nie przyjdzie pracować za takie pieniądze

Pomocna?
Tak1Nie
Fur
 Opinia
@Zwykły pracownik 10.07.2019 19:15

Zapytaj się ZWYKŁY PRACOWNIKU ile zarabiają operatorzy maszyn i urządzen w Hajnówce czy Z 5 letnim stażem pracy czy 25 letnim Stażem pracy. Napewno nie zarabiają od 2500 do 2800.zł. Jeszcze szukają nowych murzynów.do pracy w niedzielę soboty

Pomocna?
Tak1Nie
Szał
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Forte 14.06.2019 02:13

Odradzam pracę w tej firmie praca po nocach w sobotę niedzielę czasami po 3 lub 4 w miesiącu .Ulegając wypadkowi z zaniedbania pracodawcy firma umywa ręce

Pomocna?
Tak1Nie
Ostrów
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Tomasz 21.06.2019 11:49

Fabryki w Zagłębiu bezrobocia Suwałki nie ruszają odp

Pomocna?
TakNie
Franciszek
 Opinia
@Zwykły pracownik 10.07.2019 19:15

Każdego dnia jest możliwość, aby zostać dłużej w pracy, czy może trzeba taką chęć zgłosić bezpośrednio pracodawcy? Napisałeś, że nadgodziny są możliwe, więc chciałbym wiedzieć, czy w jakiś sposób kontrolowane jest to, jak wygląda ich ilość? Mam w tej kwestii wątpliwości, ponieważ napisałeś, że w ostatnich dwóch miesiącach masz niezgodność ilości przepracowanych godzin, więc mam nadzieję, że przedstawisz, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gf
 Opinia
@Franciszek 16.07.2019 11:52

Płacą ci człowieku za pisanie głupot z zysku wypracowanego przez ludzi pracujących po nocach w soboty niedziele Jeszcze masz pewnie etat

Pomocna?
TakNie
ada
 Opinia

Witam Pracuje w tej firmie od 3tygodni,dostalam na start 19,50 ,czy moze mi ktos napisac ile dostane wyplaty w maju ?Firma jest ok,praca ani ciezka ani lekka ,polecilam ja swoim kolezankom.

Pomocna?
TakNie21
Bbi
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

Czy aby firma forte czy inna a może to rodzina zatrudniła rodzinę.Nie to naganiacz pisze pochlebne opinie o firmie za kaske

Pomocna?
Tak12Nie
Nikt
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

Pracuje w tej firmie od 5 lat, jestem operatorem CNC . Mam 17.50! Hajnowka!

Pomocna?
Tak6Nie
Smoczka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nikt 04.05.2019 09:53

Mój mąż pracuje od 18 lat ma 19.50 i sie okazuje ze jest najsłabszym ogniwem jako operator

Pomocna?
Tak3Nie
Smoczek
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

Jest odgórny zakaz pisania złych rzeczy o firmie nawet paragrafami ludzi straszą

Pomocna?
Tak6Nie
Justyna
 Opinia
@Smoczek 10.05.2019 07:21

Nie wiem, skąd posiadasz takie informacje. Na tym forum nikt nikomu nie zabrania pisania złych rzeczy na temat danej firmy - cenimy sobie tutaj merytoryczne wypowiedzi. Musisz jednak pamiętać, aby były one po prostu zgodne z regulaminem serwisu GoWork.pl. W Fabryce Mebli FORTE pracujesz już bardzo długo, a więc posiadasz ogromną wiedzę o tym pracodawcy. Powiedz, czy dbają tam o Wasz rozwój zawodowy? Mam tu na myśli uczestnictwo w jakichś szkoleniach, które podnosiłby Wasze kwalifikacje.

Pomocna?
Tak1Nie8
Justyna
 Opinia
@Justyna 20.05.2019 13:45

Żenada obłuda zakłamanie to jest rozwój codziennie pani

Pomocna?
Tak6Nie
Tomasz
 Opinia
@Justyna 24.05.2019 14:09

Obrażanie innych osób jest na forum Gowork.pl zabronione. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Przeczytaj go i staraj się do niego stosować, gdyż wpisy niezgodne z regulaminem mogą być usunięte. Jeśli masz informacje na temat wynagrodzenia lub systemu premiowania pracowników dodaj swój komentarz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TOMASZ
 Opinia
@Tomasz 27.05.2019 18:37

Brak wpisów to dowód na zastraszanie i nic się nie zmieniło w tej firmie.

Pomocna?
Tak4Nie
Tomek
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

Pisanie fałszywych opinii o firmie polegających na zachęcaniu przyszłych pracowników do pracy .Fałszowanie rzeczywistości jest też niezgodne z regulaminem .Obraża się ludzi

Pomocna?
Tak4Nie
Mati
 Opinia
@Tomasz 27.05.2019 18:37

System premiowania nie istnieje, pracownicy są zniechęceni, nawet nie chce się pisać.

Pomocna?
Tak5Nie
Madzia
 Opinia
@Tomasz 27.05.2019 18:37

Nie wiem czy ktoś tam kiedyś widział premie.

Pomocna?
TakNie
Bo Rodo
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

19,50 a gdzie tak dają ja w Białymstoku 15 ,00

Pomocna?
TakNie
robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

O czym ty (usunięte przez administratora) i kto ci dał aż taką stawkę , ludzie (usunięte przez administratora) ponad 10 lat mając 14.50 albo 15 zł !!!!!!!! Żenada no chyba że jesteś jakąś znajomą któregoś z dyrektorów , a to już inna bajka !!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie
robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ada 02.05.2019 08:45

Ty Ada tak się wychwalać to nie wypada , 19.50 na dzień dobry ha ha powiedz pod jakie biurko właziłaś dyrektorskie , czy kierownicze i komu zrobiłaś lodzika !!!!!!! Na start 19.50 to za rok będziesz już miała 30 i jak to się szybko można zeszmacić ha ha .

Pomocna?
TakNie
taran
 Opinia

Mamy teraz luz bluz w Białym nikt nas nie pilnuje do raportów można napisać kupę bzdur ci DWAJ WSZYSTKO POŁKNĄ JAK TRUSKAWKI , Z PRACY minutę po jesteśmy na bramie (kompiel przebranie się w czsie pracy to unas norma) opierdalanie się to tez norma ale co będzie jak centrala sprawdzi

Pomocna?
Tak1Nie
derik
 Opinia
@taran 19.06.2019 09:10

NIE ma co się martwić to kolos w którym nikt nie wie co się dzieje na niego mówią chrzan na drugiej zmianie minutę po 22 jest na bramie i pupa to już dwa lata a w nocy prześpi połowę w magazynie ,do raportu da trochę bzdur i wszystko łykną

Pomocna?
TakNie
nin
 Opinia

Nie wiecie co jest naprawdę złe potwierdzę byście pracowali w prywatnym zakładzie to dopiero są warunki kurz .maszyny dobite, materiał też pośledni a trza zrobić dobrze ,ubrań wcale nie ma . kibel strach wejść. albo na budowie leje . zimno ,wieje i pobory jak bóg da i jak kiedy są . Wy macie dobrą kasę .na czas warunki wspaniałe ,ciepło sucho ,czysto,kierownicy robotę dadzą i materiał jest na czas .maszyny ekstra.bufet bardo tani i dobre żarcie , stołówki czyste czajniki herbatę dają cukier też ,a robota jak robota dobra i nie męcząca,jest czas na robotę i na papierosa i kawę uważam warunki wspaniałe ,dodatki świąteczne . przedszkole ośrodek wczasowy ,opłaty groszowe, DYREKCJA W Białym wspaniała

Pomocna?
Tak4Nie17
?
 Opinia
@nin 03.04.2019 13:19

a forte to zakłada jaki niby, państwowy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@nin 03.04.2019 13:19

A nie zapomniałeś/-łaś o 13-stkach...? Bo jeszcze tego brak by podpiąć go (zakład) pod budżetowkę...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewolnica z okuwania
 Opinia
@nin 03.04.2019 13:19

Aleś gościu nawiedzony jak jehowy , ja pitole ale czub!!!!

Pomocna?
Tak6Nie
Kot
 Opinia
@nin 03.04.2019 13:19

To zakład prywatny zarobki są nieadekwatne do tego co kto wykonuje.Zbyt dużo dużo ludzi jest niepotrzebnych etatów żeruje latami na pracy.Około 25 procent etatów jest zbędna.Ich praca polega na chodzeniu po hali

Pomocna?
Tak5Nie
NIN
 Opinia

Szanowni Państwo zmuszony jestem na piasać rzeczywistą prawdę o faktycznej przyczynie odejścia dyrektora z oddziału Białystok Pana (usunięte przez administratora)otóż w/w nie wprowadził żadnych działań na zakładzie anty mobbingowych gorsza sprawa nie zgodził się na przeprowadzenie anonimową ankietą badań mobbigowych dysponuję dokumentem z Państwowej Inspekcji Pracy w Białymstoku taka jest prawda zadam pytanie co robiła związkowa (usunięte przez administratora)w tym czasie - pomogła zniszczyć człowieka dla dyrektora który to udowodnił przez kontrolę PIP

Pomocna?
Tak2Nie1
Oj żal
 Opinia

Białystok walczy a u całej reszty jest dobrze, wszyscy zadowoleni. Piszą żale na forum ale nic z tym nie robią. Ludzie co z wami. Tu na forum nic nie wywalczycie. Ogarnijcie się.

Pomocna?
Tak17Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Smutny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Oj żal 27.02.2019 21:35

Białystok zawsze walczył a reszta tylko siedzi i czeka na wyniki. Związki w Ostrowi, Suwałkach i Hajnówce są chyba tylko po to żeby istnieć, nic więcej. Żeby chociaż jeszcze jeden zakład staną oporem jak Białystok to już dawno by było po sprawie. W ludziach jest siła, ale jak ludzie mają wyj..... to nie płaczcie że jest źle.

Pomocna?
Tak16Nie1
Koleżanka koleżanki i kolegi
 Opinia
@Smutny 27.02.2019 22:51

Ha ha sledziki zawsze były oporne i niech nie pitolą o miłej atmosferze w zakładzie to tylko pozory !!!!

Pomocna?
Tak2Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stalowe plecy mwg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Oj żal 27.02.2019 21:35

W Ostrowi też masakra a dlaczego ludzie nic nie mówią i się na to godzą nie wiem . Może im taki układ pasuje i cieszą się że mają wgl pracę . A to że wyżej postawieni dorabiają się kosztem tych pracowników co robią najwięcej to już inna sprawa info przemyślenia dla każdego indywidualnie . MWG Ostrów ... Ja bym za ten dział się wziol ... Kompletujący dźwigają paczki po 40 kg większość ma już problem z plecami w wieku 22 lat aleeee cyfra najważniejszą bo inaczej słaba premia ...stawki nie adekwatne do stażu pracy .młody ma 21zl - 22 zł a pracownik który pracuje ponad 10 lat i zetelnie wykonuje swoją pracę ma od 18.50 do 20 max ....

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia

Firma zastrasza pracowników za pisanie niewygodnej prawdy o warunkach funkcjonowania i o traktowaniu ludzi

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nn
 Opinia
@???? 27.02.2019 16:46

Pisać prawdę i gromadzić dowody, a na te strachy lać ciepłym moczem. Niech oni się boją, bo mają powody.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
adrian
 Opinia
@nn 02.03.2019 20:25

Masz racje pisać prawdę to jest najważniejsze na mnie nasłali policję że szkaluję firmę ale skutek był odwrotny najważniejsze to dowody i prawda w dowodach reszta pryszcz . Kłamstwem daleko nie ujedziesz patrz na y,u.t,u.b.e, Palenie mebli w forte przemyśl , przerażające można oddać to w ramach fundacji AMF dla przedszkoli szkół i korzyść bo i środowisko czystsze i pożytek dla obdarowanych .

Pomocna?
Tak2Nie
Niewolnica z montażu
 Opinia
@???? 27.02.2019 16:46

Może sobie zastraszyć , dobrze wiedzą że na każdym kroku łamane sa przepisy w tym (usunięte przez administratora) , zwłaszcza po jakimś wypadku srają w portki ze strachu ,a pracownikowi mało w (usunięte przez administratora) nie wejdą byle by tylko nie zgłaszał !!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie1
Niewolnica okuwani SU
 Opinia
@nn 02.03.2019 20:25

Czy w zakładach żeby dostać podwyżkę robi sie jakieś (usunięte przez administratora) egzaminy i nawet po ich zdaniu trzeba czekac nawet i pól roku? Co to (usunięte przez administratora) za firma i jakie stosuje metody żenada płaci sie (usunięte przez administratora) za ich (usunięte przez administratora) metody !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stalowe plecy mwg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@nn 02.03.2019 20:25

Nie się wezmą za Magazyn wyrobów gotowych . Chłopaki dźwigają paczki samemu po 40 ,50 kg jedną niektórzy w wieku 22 chodzą już do lekarza z bólem pleców ? Oczywiście kierownictwo nikomu nie każe samemu dźwigać alejeśli będzie się to robilo we 2 to wiadomo że cyfra słabsza i wtedy są rozmowy z kierownikiem dlaczego .....

Pomocna?
Tak5Nie1
Jaa
 Opinia

Ile zarabia pomocnik operatora

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Jaa 18.03.2019 16:48

Jestem operatorem, z dwoma sobotami wyszło w miesiącu luty 2700, gdyby nie nadgodziny, byłoby max 2300! Pomocnik więc max 1900 - bez nadgodzin. Sa pomocnicy co podostawali 1700-1600. Szału nie ma, bacząc na fakt ze chodzisz w szystemie 3 zmianowym, i nie chorujesz. Jak masz choć jeden dzień chorobowego, zabierana jest premia, premia zą wydajność... nomen omen, premia za obecność została usunięta, i teraz leci się po wydajnościowej! Co według mnie jest ogromną niesprawiedliwością wobec pracownika!

Pomocna?
Tak7Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olek
 Opinia
@Jaa 18.03.2019 16:48

Grosze hehe

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
doruś
 Opinia
@Pracownik 23.03.2019 14:50

Nie pisać głupot zarobki są wspaniałe do wkładanej pracy ,ciepło sucho,ubrania robocze wyprane zacerowane,schludne miejsce na posiłki, ciepła woda w łazience, jest możliwość dorobienia w soboty , praca nie ciężka ,bonusy, karnety , dodatki świąteczne , przedszkola dla dzieci , dodatkowe szkolenia ,maszyny nowoczesne , bufet tani , dla chcących pracować raj

Pomocna?
Tak1Nie7
Brw
 Opinia
@doruś 02.04.2019 11:39

Opanuj się człowieku. Co ty wypisujesz to parodia

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robotnica pszczółka Maja
 Opinia
@doruś 02.04.2019 11:39

Ale (usunięte przez administratora) bajeczki napisz ile ci baranie zapłacili za pisanie takich bredni , dobrze obejrzyj się w koło i (usunięte przez administratora) się w czoło , bo widzę żeś nawiedzony jak jehowy !!!!

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jacek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@doruś 02.04.2019 11:39

Panie dyrektorze proszę nie pisać głupot o raju. W jednym ma Pan rację " zacerowane", ubrań zniszczonych porwanych nie wymieniają tylko cerują...

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
donuś t.
 Opinia
@doruś 02.04.2019 11:39

Albo firma zbliża się do szczytu śmieszności i płaci za takie wpisy, albo ktoś sobie robi podśmiechujki.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sytłos
 Opinia

Odsłuchałem nagranie z dnia 27.06 2017r godzina 10,36 gabinet dyrektora, kadrowa ,dyrektor ,pracownik szok totalny postaram się zamieścić na y,u,o,t.u.b.e

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robol z montażu
 Opinia
@sytłos 07.02.2019 15:35

Mógłbys to nagłośnić i wrzucic ten filmik juz najwyższy czas by sie ludziom oczy otworzyły

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jaaa
 Opinia
@sytłos 07.02.2019 15:35

Podaj link chętnie obejrzę

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Emeryt z Wyszkowa
 Opinia

(usunięte przez administratora) Poznałem kiedyś (usunięte przez administratora)osobiście i wiem jaki ma stosunek do pracownika. To na pewno się nie zmieniło. Wie jaka jest sytuacja w zakładach ale popiera tzw prewencję w ramach której pracownika należy wykorzystać do granic możliwości. W meblarstwie nigdy nie będą dobrze płacić. Drogie są materiały , koszty utrzymania zakładów wysokie, pośrednicy handlowi mają wysokie marże a meble muszą być konkurencyjne. To oznacza że płace muszą być na najniższym możliwym poziomie. Życzę powodzenie w negocjacjach.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klan
 Opinia
@Emeryt z Wyszkowa 23.03.2019 22:23

przy obecnej cenzurze mysia to pikus. jeszcze kilka dni temu, wiadomo o kim byla mowa. kto się spoznił, ten niech sie domysla.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rrr
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Niv

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lidia
 Opinia

Dla przyszłych pracowników-- Firma nie zapłaci Godziwie za prace (NIE STAĆ. NIE MUSI) ale firma zapłaci ogromne za wybielanie jej na zewnątrz rynku pracy .Człowiek tu wybiela za swój etat firme pisząc co mu kaźą (joki)

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niewolnica z montażu
 Opinia
@Lidia 04.03.2019 07:19

Lidia w jakiej ty rzeczywistości żyjesz ? Człowiek zapierdziela uczciwie i jak jeszcze nie wiesz za ile to ci powiem nie za całe 4 euro na godzinę !! Niewolnictwo w XXI wieku w zakładach ze znakiem żółtego słonika i jeszcze tylko swastyki brakuje!!!

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????????l
 Opinia

Czy (usunięte przez administratora)zakładu działający na jego niekorzyśc tego zakładu przy kaźdej mozliwej okazji.Finansowo obarcza za swoje nieprzemyślane decyzje pracowników powinien dalej być dyrektorem.? SZANOWNY PAN ŚWIĄT.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JOKI
 Opinia
@????????l 01.03.2019 18:01

A GDZIE TEN PAN JEST DYREKTOREM W KTÓRYM ZAKŁADZIE . DAJ PRZYKŁADY TO OBARCZANIE

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joki
 Opinia

To co piszecie jest nieprawda fajna firma wypłata na czas ,dobra kasa,robota czysta i w cieple ,atmosfera dobra , kierownictwo w białym się zmieniło miłe podejście do pracownika,jest super

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koleżanka poszkodowanej
 Opinia
@joki 24.02.2019 01:40

Joki co ty pieprzysz za bajeczki , fajna firma gdzie po wypadku pracownik jest zastraszany przez zastępce kierownika , o nie zgłaszaniu tego faktu , koleżanka przewróciła się na rolkach ma gips po samą(usunięte przez administratora) wypadek na terenie zakładu w Su i co dzwonią do niej zastraszając jakąś karą by nie zgłaszała wypadku. A jak będą jakieś powikłania to co kierownictwo umywa rączki bo nic się nie stało oni o niczym nic nie wiedzieli, co ty możesz wiedzieć o cyrku pod szyldem żółtego słonika. Jak nie masz zielonego pojęcia co się tu wyrabia w to może lepiej zamilcz ok!!!! I nie pi.....l że ciepło ,lekko i miła atmosfera zastraszania ludzi.

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joki
 Opinia
@koleżanka poszkodowanej 26.02.2019 16:21

U as jest fajnie w zakładzie nikt nie zastrasza ,kobiety pracują na luzie brak presji, normy mamy dobre ,premia zawsze cała ,na zakładzie w miarę ciepło ,wypłata na czas i jak na nasz region okej , -piszę o białym

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia
@joki 24.02.2019 01:40

Zastraszanie pracowników .NIE PRZESTRZEGANIE KODEKSU PRACY PODLEGA KARZE .JEST PARAGRAF

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
koleżanka poszkodowanej
 Opinia
@joki 27.02.2019 01:42

Joki rozumiem toć pracujesz w stolicy podlasia Suwałki to zadupie i POLSKA kategorii C według s.......w z platformy no i bliżej Ostrowi nie wiem ile pracujesz,ale ja pracuję dość długo i znam ten cyrk od podszewki, a czy w życiu najważniejsze są pieniądze , Żydzi broniąc swojego życia i rodzin oddawali złoto, swoje dobra materialne by tylko przeżyć by tylko istnieć . Zdrowie to najcenniejszy skarb za żadne pieniądze jego nie kupisz , przykład miliarder Kulczyk pierwszy w lidze pogoni szczurów za sukcesem i jak skończył?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zimny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@joki 24.02.2019 01:40

Chyba chodzisz w żółtej kamizelce kolego.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joki
 Opinia
@Zimny 27.02.2019 23:07

prawie że w czerwonej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@joki 28.02.2019 15:31

Różowa pasuje do Ciebie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
żubr
 Opinia

W białym na pewno jest fajnie nocowałem u kuzynów z ciekawości zobaczyłem jak kończą prace 6,04 w dniu 01.03 2019 r już pierwsze samochody odjechały goście byli przebrani nie w ubraniach fortowskich prawdę piszą a u nas (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joki
 Opinia

podkreślę u nas jest okej pobory bardzo dobre jak na wschód ,miła atmosfera, przyjemnie się pracuje . stresu 0 wszystko jest na czas , premia cała , dofinansowania do karnetów , związkowa obecna super kobieta na taką powinno się stawiać.robić wszędzie trzeba

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
joki
 Opinia

Czyżby taka firma nie miała rzecznika i nikt z zarządu nie zabierze głosu by wyjaśnić i nie piano głupot nie wierzę to co czytam by działo się w takiej firmie.Szanowni Państwo na pewno macie, dobre zarobki trzynastą pensję ,dostajecie dodatek świąteczny ,dobre premie , dobre warunki pracy sucho, ciepło, miła atmosfera, dodatki za nocki , poczęstunki wigilijne, prezenty waszym dzieciom, dofinansowania do wczasów . na pewno piszą CI co są na bakier z kodeksem pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aaa..
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Trzynastej pensji nie ma i nie było, premie też nie są takie wspaniałe. Ciepło ciekawe komu... Tylko jest czepianie się o to że odbijesz się przebrany po pracy. Ludzie kierownika maja najwyższe stawki. Układy i jeszcze raz uklady

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lucek
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Cieplo ? Na swieta czlowieku 280 zl dla ciebie to jest dobrze na swieta nie znasz tematu to zamilcz

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Pomyliłeś firmę o podobnej nazwie .firma płaci za pracę tyle ile chce.dowolnie korygując to daniem lub zabraniem premi.W TEJ FIRMIE LICZĄ SIĘ UKŁADY I UKŁADZIKI .NIE PRACA!.NIE WSPOMINAJ NIC O KODEKSIE PRACY .FIRMA ŁAMIE GO LUB STOSUJE GO PRZECIW PRACOWNIKOM PRZY KAŻDEJ OKAZJI jak tylko chodzi o zapłatę za prace

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
były pomocnik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Do joki co ty (usunięte przez administratora) za banialuki firma (usunięte przez administratora) , kiła i mogiła !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niewolnica z okuwania
 Opinia
@???? 13.02.2019 07:45

do joki jest taki zastępca kierownika w SU o ksywie SŁODKI często potrafi obserwować kobiety pracujące na stanowisku okuwanie , jak typowy kapo w (usunięte przez administratora) , nie zna się osioł na robocie ale jakie ma gadane jak pastor, a jakie potrafi pieprzyć farmazony , a wiedzą najwięcej o tym wszyscy Ci co chodzili po podwyżki, jakie to potrafi prawić nauki ha ha (usunięte przez administratora) i nic więcej to ma być kadra pożal się Panie Boże!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niewolnica z okuwania
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Ha ha o jakim Ty rzeczniku mówisz , o jakich dobrociach płynących z strony tej firmy słuchając ludzi z długim i to bardzo długim stażem pracy to większe mieli zarobki w latach 2000 -2010 niż na dzień dzisiejszy i gdyby nie ludziska z Ukrainy to nie było by komu robić !!!!Firma polecana młodym ludziom ha ha żenująca propozycja zwłaszcza młodym na dorobku , prędzej dorobią się garbu ,utraty zdrowia niż czegoś w tej firmie.Chodzą po halach nieroby nie wiadomo od czego i czy się naprawdę znają na meblarstwie , ale taka jest rzeczywistość w korporacjach , układy układziki ,(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
witek
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Z kodeksem pracy na bakier to jest... Wiesz kto. Pracownicy mają na to kwity, nagrania. Kiedy trzeba będzie, wyciągną je z szuflad. Dlatego firma panicznie boi się filmowania i fotografowania na terenie zakładów. Wie, że jest (usunięte przez administratora) ale nie chce go ograniczać. Woli zakazać fotografowania. Ale Raport z Auschwitz też był nielegalny...

Pomocna?
TakNie1
baczny obserwator
 Opinia
@były pomocnik 18.02.2019 14:57

Joki a co ty powiesz w temacie stawek jak kobieta z stażem ponad 20 lat ma stawkę 14.50,a nowo zatrudniony pracownik dostaje 15 zł i to ma być firma to powinien być zakład karny dla tych co nie płacą alimentów, z zadłużeniami wszelakimi , jednym słowem (usunięte przez administratora) kiła i mogiła !!!! Nie wspomnę o zarządzającej kadrze tzn kierownikach nawiedzone oszołomy po sowitym praniu mózgów!!! Oszukuja (usunięte przez administratora) na każdym kroku pracowników!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
baczny obserwator
 Opinia
@joki 09.02.2019 18:59

Do joki firma forte współczesny Janosik okradać biedotę wzbogacać bogatą hołotę , co ty możesz wiedzieć o atmosferze w tej firmie panującej , o ludziach zapierdalających w pocie czoła za psią pensję o ich kondycji psychicznej , fizycznej , o utracie poprzez przepracowane lata zdrowia , widać że jesteś pustak tak jak ta cała hołota gryzipiórków!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niewolnica z okuwania
 Opinia
@Lucek 12.02.2019 00:52

Czy nie wydaję się wam tzn starszym pracownikom że jesteśmy świadomie dyskryminowani i poniżani przez kierownictwo w zakładach pracy , to jest podejście do pracowników ze stażem ponad 20 letnim i stawkami płacowymi 14.50!!!! (usunięte przez administratora)w.Gdzie są te związki, gdzie szacunek do ludzi co maja jakieś pojęcie o robocie pytam się ?!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
K
 Opinia

W tej firmie najlepiej opłacani pracownicy są ci którzy do pracy chodzą od poniedziałku do niedzieli .Nie istotne co robią czy operator czy pomocnik .

Pomocna?
Tak5Nie
niewolnica z okuwania
 Opinia
@K 13.02.2019 10:43

Jestem bardzo ciekawa ile zarabiają tzw . zastępcy kierowników wydziałowych , co potrafią znęcać się psychicznie nad ludźmi w końcu ktoś nie wytrzyma i taki jegomość może oberwać po ryju , albo z ukrycia elementem po tym pustym łbie , czy oni dostali awanse by znęcać się nad ludźmi !!!! Typowe kapo w (usunięte przez administratora)!! Gdzie są związki , co rusz muszą być naloty z PIP, wystarczy zobaczyć ich zachowanie jak wpadają Ci z górnej półki z wizytacją ,chowają się jak szczury po norach!!! KADRA OSZOŁOMÓW.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
No jak
 Opinia

Nie bez powodu budują nowe fabryki w okolicy Suwałk .Raz że bez podatków długo .dwa duże bezrobocie .trzy Polska c czyli zarobki śmiesznie małe wobec zachodniej Polski.,Coś się wydaje że wraz z uruchomieniem nowej fabryki mebli w Suwałkach.oddział w Białymstoku na pewno podzieli los Przemyśla a z Hajnówką pewnie się jeszcze wahają

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik2
 Opinia

Tak jak inni pisza w ostrowi na mwg jest po prostu kolesiostwo nie liczy sie czy pracujesz 10 lat czy pół roku. Osoby młode maja stawki WIĘKSZE od tych którzy na prawdę na nie zasługują WTF... tak samo jak z traktowaniem ludzi inni mogą więcej i na nich jest przymykane oko a inni obrywaja za to że np. na przerwę przyjdziesz 2 minuty wczesniej lub zabierają ci cała premię za brak jednego podpisu w książce obsługi wózka. Nie wspominając o tym ze na zmianie przewala się rękoma TONY mebli ale juz bhp i reszta tego nie widzą i wszystko jest ok a ludziom wysiadaja plecy stawy. Ogolnie nie polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niewolnica z okuwania
 Opinia
@Pracownik2 13.02.2019 12:18

To całe kolesiostwo to nie tylko w Ostrowi , zdaje mi się że we wszystkich fabrykach tej firmy , kobiety z problemami stawowymi, z bólami pleców , a to dzięki przewalanym tonom na zmianie mają mniejsze stawki niż nowo zatrudniane siksy , co nie mają zielonego pojęcia o robocie , aby 8 godz przewałęsać się słuchając muzyki bo większość młodych nie rozstaje się z słuchawkami w uszach , ale nie tych od hałasu i mają to w nosie !!! Do(usunięte przez administratora)nędznej czy ktoś w końcu szerzej otworzy gały dotyczy to kadry nadzorującej!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia

Najlepszym wyznacznikiem i symbolem renomy firmy forte jest zamieszczony na (usunięte przez administratora) filmik z zamkniętej fabryki mebli w Przemyślu.Pali się tam gotowe w paczkach meble w piecu.To samo robi się nadal .Dla ludzi nie ma

Pomocna?
TakNie
Lucek
 Opinia

13 wyplata o czyn ty piszesz tu mlodzi procownicy maja lepsze stawki on starszych stażem czemu nikt sie tym nie zanteresuje Moje sugestie dla Fabryki Mebli FORTE S.A.: Zeby ktos sie zobaczyl wkoncu co tu sie dzieje

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik Ostrów Mazowiecka
 Opinia

co sie dzieje w ostrowi z wypłatami jeszcze nie dostalismy ani pasków ani wypłaty ani podobnoo premii za styczen bo zabrakło 174 paczek do zamknięcia planu.......masakraaaaaaaaa

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia

Teraz wiadomo dlaczego firma forte zablokowało powstanie zakładu IKEI w Hajnówce.I nadal blokuje powstanie jakiegokolwiek większego zakładu produkcyjnego w mieścieJako jedyny duży pracodawca w mieście dyktuje swoje warunki płacowe

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
????
 Opinia

Teraz wiadomo dlaczego firma forte zablokowało powstanie zakładu IKEI w Hajnówce.I nadal blokuje powstanie jakiegokolwiek większego zakładu produkcyjnego w miasteczku.Jako jedyny duży pracodawca w mieście dyktuje swoje warunki płacowe

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ginmbus
 Opinia

Czy we wszystkich zakładach firmy Forte odbywa się wirtualne dodawanie i wykonywanie operacji na danej maszynie. Tzn. dodawanie operacji na maszynie .To że przepuszcza się elementy jeden raz a w komputerze wpisuje Się dwa razy np. 500 sztuk razy dwa.Tak jak to się robi w Hajnówce? .500 to nie 1000 sztuk

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cel
 Opinia
@Ginmbus 07.02.2019 06:33

Boją się pisać prawdy ale tak jest .jeszcze lepiej pracuje się na maszynie wydajniejszej jak stoi a zapisuje się gdzie niższa norma jak oni nas ,tak my ich robim w bambuko

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KASA
 Opinia

BIAŁYSTOK COŚ WSKÓRAŁ Z KASĄ

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krak
 Opinia

Premia i dobre zarobki w tych zakładach zarabiają osoby( nie pracujące fizycznie i na produkcji ) W tych zakładach chleb powszedni okradanie pracowników z premii na rzecz ludzi ze źółtych kamizelkach.Ludzie pracujący na produkcji mają Premie od 80 zł do 200 Za cały miesiąc.A w żółtych kamizelkach co miesiąc równo po 500 zł brutto.Szanują robili (niech napierdal..ją) jak powiedział pewien pan w żółtej kamizelce

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leszek
 Opinia
@Krak 01.02.2019 14:59

Premia to jedyny dodatek do wynagrodzenia, który oferuje firma Fabryki Mebli FORTE? Występują może innego rodzaju świadczenia dodatkowe? Mam na myśli ewentualne benefity, dofinansowania wczasów, dojazdów do pracy itp.? Tego typu dodatki mogą sprawić, że praca w danym miejscu staje się dużo bardziej atrakcyjna dla potencjalnego pracownika, więc mam nadzieję, że odpowiesz, na co można liczyć w przypadku tego miejsca pracy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nic się nie stalo
 Opinia
@Leszek 04.02.2019 14:30

O tak dodatek za prace dla wybranych pracowników umysłowych cięzko pracującyh z telefonem w dłoni lub siedząc przed komputerem przez 8 godzin oderwanym od rzeczywistości na hali produkcyjnej.Jakie benifety ,dofinansowania do wczasów,dojazdw do pracy? Prochów się nałykałeś,ćpałeś coś przed pisaniem,narkotyki brałeś. Czy po prostu pomyliłeś nazwę firmy.W tej firmie nie ma i nigdy nie bylo tego.Ta firma nie oferuje nic po za gołą coraz bardziej okrajaną [zmniejszaną]zapłatą za wykonywaną pracę

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
robol z montażu
 Opinia
@Krak 01.02.2019 14:59

Ha ha , a kto słyszał o wysokości premii mniej niż 10 zł słownie dziesięć zł , bo (usunięte przez administratora) tak system wyliczył stwierdzenie jednego z kierowników w Suwałkach !!! Takiemu (usunięte przez administratora) to nawet szczać na łeb ,to stwierdzi że to ciepły wiosenny deszczyk pada!!!! Gdzie są ci z tej najwyższej półki w tym zakładzie , czy do (usunięte przez administratora) nie wiedzą jaka jest rotacja , a sponsoring to odrębny temat . Dobra firma nie musi się reklamować , sponsoring to lizanie (usunięte przez administratora) lokalnym władzom!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
krak
 Opinia

jest problem z zamieszczaniem opini

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Fabryki Mebli FORTE S.A. - Ostrów Mazowiecka

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny