2.9/5

Opole - Carrière

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o Carrière

Opinie o Carrière Gliwice

Nie przegap nowości o Carrière!

Pawel

19.03.2020 11:22

@melo a pod jaki numer dzwonić ?
    Si

20.03.2020 13:05

numer biura - 32-3321690
    Misia

13.03.2020 12:46

Hejka zapytam jeszcze raz? Nie wiecie kiedy zaczyna się sezon na rainbow i jaka jestem stawka, pozdrawiam
    Melo

14.03.2020 17:14

Zadzwoń najlepiej do biura to powiedzą co i jak. Rok temu bylo baaaardzo elegancko z kasą że tak powiem nawet wiekowki nie było. w tym roku nie jadę to nie wiem.zadzwon
    Kaska

20.02.2020 14:31

Pracuje może ktoś teraz w Ochten przy jajkach? Jak wygląda ta praca jest ciężko? I jakie zarobki?

12.03.2020 10:17

A kiedy Ty pracowałeś ? niby ten tydzień?
    Zenq

13.03.2020 12:32

W 2017r i mieszkałem w Woudrichem czy jakoś tak Ta praca była nie dla mnie poprostu i odradzam ale są ludzie co robią pomimo narzekania
    Misia

13.03.2020 12:20

Hej orientuje się ktoś kiedy startuje rainbow i jaka jest stawka w tym roku pozdrawiam
    Monika

06.03.2020 13:49

Pracowalam przez holland teraz pracuje przez inna agencje i jest duzo lepiej nawet nie ma co porownywac dojazd do pracy za darmo a nie 10 euro,ubezpieczenie 24 euro a nie 39.50 warunki mieszkaniowe duzo lepsze przynajmniej ciepło a nie jakies plomby isie dpi w dresach bo jest zimno jak jedt piec gazowy to trzeba najpierw wyziebic mieszkanie wtedy sie załączy i przez chwile jest cieplo nie mozna walczyc o swoje bo inaczej cię wywala nie polecam

20.02.2020 12:08

Vick

24.02.2020 22:13

Ale o co chodzi?
    Nupogadi

27.12.2019 20:10

Rumunsko bulgarskie biuro.malo polakow teraz robi.kasa mala.dobre domki lecz slabo zlokalizowane daleko do sklepow itp...kontrole czystkosci to kpina na bank zlapiesz jakas kare.robia zdjecia okruszek na stole i juz upomnienie.szkoda czasu i nerwow sa lepsze biura.nie polecam w ch*j
    Lili

20.02.2020 12:00

Zgadzam się we wszystkim. Też nie polecam tego biura A wręcz odradzam. (usunięte przez administratora)Zabierają z wypłaty ile się da i wypłacana marne 200-240 euro tyg nic więcej. My sprzątam i jeszcze musimy im za to płacić A Panie od sprzątania zatrudnione za NASZE pieniądze nas kontrolują i wlepiaja kary. Myślę że trzeba ta firma się zająć. Nie powinni w ogóle funkcjonować na rynku
    Vick

24.02.2020 22:09

Co ty piszesz,w hotelu jesteś i sprzátaczki chcesz mieć? Chyba nie wiesz jaki koleżki mogá zrobić (usunięte przez administratora) na mieszkaniu. Tylko to trzyma jeszcze ludzi i chaty w jakimś stanie.
    Xxx85

03.02.2020 20:42

Siema w jakiej pracy można zarobić znacie oferty co jest dużo godzin przez holand
    rw

04.02.2020 10:16

Zalezy jak trafisz ale pytaj w biurze bo godziny sie zminaja. Kazdy tydzien moze wygladac inaczej bo ida nowe zamowienia.
    Lili

20.02.2020 12:13

Nie jedź tam. Inne firmy za te godz płacą dużo więcej. I nie kontrolują Ciei akieś czyściki(opłacani zresztą z naszych pieniedzy) czystosci na domku.
    aguLA

31.01.2020 10:10

Dla mnie normalna agencja. Jak wszędzie mozna traić na rożnych ludzi ale kordynatorki przynajmniej się satarają. Neistety ludzie na domkach to czasem porażka aż szkoda gadać. Ogarniasz się i pracujesz to można spokojnie żyć. Firmy rożne i zależy jak trafisz. Przy fajnyej ekipie mozna pracować długo i Jak dal mnie ze wszytkim mozna się dogadać.
    Monika

28.01.2020 16:27

Agencja jest ok ale nie którzy pracownicy sa do niczego np. (usunięte przez administratora) trzymajcie sie jak najdalej od niej fauszywa

04.01.2020 18:43

licza sobie za ubezp 39.5e zna ktos firme ktora kasuje wiecej obojetnie do jakiej pracy jedziesz,bo jakos nie moge znalezc
    Ania42

27.01.2020 08:38

Holland w kwote 39.50 ma wliczoną opiekę koordynatora 15e

27.01.2020 23:27

chlopak na cebulkach mial atak kamienia w pecherzyku zolciowym kazaliscie mu natychmiast jechac do polski-taka opieka waszej koordynatorki.inne biura 15e licza tylko w przypadku wizyty u lekarza a wy walicie ryczalt co tydzien i wychodzi 39.5.z usmiechem na ustach czekam na chwile kiedy pojdziecie sie dymac.idziecie w dobrym kierunku.a ingerencje w moje wpisy jeszcze bardziej utwierdzaja mnie w tym przekonaniu,ze mam racje
    Ona1

24.01.2020 16:56

Cebulki na hilegomie to jakaś porażka ! Obiecywali godziny i pracę A na miejscu okazuje się że pracujesz po 7 godzin, więcej czasu przebywasz na mieszkaniu niż w pracy w dodatku tracisz czas na dojazdy, żeby zostać na nadgodziny musisz lizać (usunięte przez administratora) jak chcesz zostać na sprzątaniu maszyb jest stała ekipa A co koordynatorki to kolejny dramat ,! Praca miałbyc do środy A w poniedziałek powiedzieli że można jechać do Polski. ! Katastrofa nie polecam, trzymajcie się jak najdalej od tej pracy i ludzi którzy tam pracuja!

28.12.2019 02:40

Kłamią i wykorzystują niewiedzę pracowników na każdym kroku, koordynatorki żałośnie nieogarnięte, przekazują fałszywe informacje pracodawcom o pracownikach i na odwrót. Kontrole czystości na domkach niejednokrotnie wykorzystywane żeby ukarać ludzi, którzy nie zgadzają się z fanaberiami odnośnie rotacji ludzi na domku. Gorąco polecam trzymać się z daleka od tych manipulantów

04.01.2020 08:35

(usunięte przez administratora)Kary wlasnie, ze sa za byle (usunięte przez administratora) i to z czystej zlosliwosci. Malo mnie obchodzi co z ciebie za strażnik moralnosci tej agencji, ale jak ludzie przezyli z nimi swoje to tego nie neguj, bo to, zw ty nie masz zastrzeżeń nie znaczy, ze inni nie maja podstaw ich miec i dobrze jest ostrzegac ludzi zeby byli gotowi na takie ewentualnosci. Polecam zastosowac sir do wlasnej rady.

04.01.2020 08:46

Pisałam wcześniej, post sie nie dodał. Smieszna typiarko, nie pracuje u nich juz dawno. Kary potrafia dawac z czystej zlosliwosci. Zyje ci sie z nimi dobrze to sie ciesz i zastosuj sie do wlasnej rady, a nie rzucaj sie na ludzi, ktorzy ostrzegaja innych na co moga liczyć.

Oferty pracy - Carrière

OPERATOR MASZYN WYPIEKAJĄCYCH (M/K)- Snack Connection - Produkcja przekąsek

Giessen

18.55 - 21 EUR / h

Order Picker (M/K) - artykuły spożywcze. SZYBKI TERMIN WYJAZDU - MAGAZYN JUMBO OMNICHANNEL

Hertogenbosch

Order Picker w Centrum Dystrybucyjnym AH (M/K) - również dla grup

Tilburg

17.64 - 18.03 EUR / h

30.12.2019 17:44

i w nastepnym tyg tez 4dni wolnego za swieta i nowy rok zero dodatkow.biuro dalej czeka na jeleni (usunięte przez administratora) tez mogą być

21.12.2019 10:45

czego agencja (usunięte przez administratora)ludzi jak dla tych co sa na miejscu na cebulkach w nastepnym tygodniu ma byc 4dni wolnego ,

05.12.2019 12:46

Mam propozycję pracy przy cebulkach liliowych, jak jest? Dzięki za odpowiedzi

06.12.2019 21:25

praca na hali temp taka jak na dworze moze ze 2stopnie wiecej solaris 245e zakwaterowanie dobre 7godz pracy dziennie soboty 5 niedz wolne .praca z rumunami i bulgarami. praca na stojaco i mimo chlodu jest duza szansa ze sie spocisz
    Aldonka

02.12.2019 03:31

...maz jak wezmie wolne w swieta to straci prace w kolejnym roku..." jest dobrym pracownikiem"

02.12.2019 21:50

cebulki cebulki biuro dalo ogloszenie ze praca do 31,01 2019 szukaj nowych leszczy co zadowola ich solarisy 245e a praca do 10.01 tak bylo dotychczas zkalkuluj sobie czy mezowi to pasuje. jest tyle agencji gdzie bez problemu prace znajdzie .nie te lilie to beda inne, wesolych swiat
    Aldonka

05.12.2019 09:56

To praca produkcyjna przy jajkachyba w ochten

26.11.2019 21:27

pragne dodac ze niedziele sa wolne a w soboty 5godz

25.11.2019 16:12

administrator usuwa wiadomosc ze na cebulkach lilii jest 7godz pracy dziennie a ja bede o tym pisal

16.11.2019 23:47

(usunięte przez administratora)wydaje sie ze praca w chlodni lub mrozni bylaby lepsza 9przeciagi wkoncza kazdegp to tylko kwestia czasu.praca spokojna na 2 zmiany po 8godz w tym przerwy o nadgodzinach takie jakie byly w poprzednim sezonie mozna tylko pomarzyc. zakwaterowanie 93,5e/tydz +koszt sprzatania koszt ewantualnych napraw biezacych( brak gornego limtu kosztow) ubezp.39.5e/tydz koszt dojazdu do i zpracy 2e.uzytkownik pojazdu czyli i pasazer uczestniczy wew biezacych naprawach pojazdu i mandatow i naprawach wyniklych z uszkodz pojazdu (brak gornego limitu kosztow).na lokalizacjach gdzie mieszkasz parafrazujac polska komedie ogrzewanie jest ? jest ale jest zimno jest zima to musi byc zimno.sumujac oferta bez nadgodz traci na swojej wartosci.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Carrière?

obiektywny

15.11.2019 21:08

i jak na liliach?
    PANI

10.11.2019 22:44

Co z ta papryka? Rainbow, piszcie

24.10.2019 06:47

Czesc. A praca przy jajkach jak wygląda?
    MnM'$

26.10.2019 15:13

Nie pakuj sie tam(usunięte przez administratora) ,ludzie rezygnują po godzinie odchodzą od taśmy. Akord to mało powiedziane, (usunięte przez administratora) na Maxa musisz nadążać za maszyną albo i być od niej szybszy bo inaczej jajka Cię zasypia z bandy...atmosfera jak w filmie grozy (usunięte przez administratora)

06.11.2019 09:55

Proponują mi pracę przy product jaj
    daga

24.10.2019 08:50

jade na cebulki przez contracting prosze o opinie
    Pączusia12

22.10.2019 13:46

Czy ktoś z Was pracuje przy kwiatach? Gdzie najlepiej probowac się dostać? Jaka pracę polecacie z tej agencji?
    Paprykowe lofe

22.09.2019 13:43

Jezeli chodzi o Rainbow to wiekszosc dziewczyn to takie dziwaczki ze szoook. Jakby mogły to by ta papryke nosiły nie powiem gdzie :D. Ogólnie czułem sie tam jak na jakiejs farmie z dzikimi krowami. Ale sa tam tez fajne dziewczyny zwlaszcza te które w tym roku zaczely prace np taka Ania blondynka bardzo spokojna i ladna kobietka szkoda tylko ze taka niedostępna . pozdrawiam te normalniejsze :)
    Paprykowe LOVE

15.10.2019 21:48

Paprykowe lofe??? a może paprykowe LOVE ha ha czy firmowe AMORE??? na tej papryce to pracują i takie zakochane parki -malowane lalki co papryką i pracą ani troche nie sa zainteresowane, w głowie im tylko randki na papryce sa, obściskują się gdzie się tylko da to w szatni, w przebieralni, w kantynie i na schodach, wzdychają do tego i patrza w swoje oczy jak sroka w gnat ha ha, wykorzystuja chwile swobody na tej papryce i nawet obściskują się za paletami i urzadzaja sobie tam macanki, prowadzą się za rączki jak dzieci w piaskownicy, co niektórym to chyba to paprykowe amore zamiast w serce to i chyba w glowe strzelilo, nie potrafią za grosz opanowac sie przy tej papryce i swoich emocji ani odlozyc na bok wspomnienia z poprzedniej nocy, nie smacznie się na to wszystko musiało patrzec i to jeszcze z gory z taśmy, a najlepsze na dodatek jest w tym wszystkim to szefostwo bo przymyka na to wszystko swoje oko i jeszcze w dodatku przyklaskuje do taktu i mowi jak to slodko i nice.Nie ma na tej papryce ani zasad ani zadnej polityki co do tych par i do umiaru w publicznym okazywaniu tych uczuc, na innych firmach co bylem to sa regulaminy pracownicze co do relacji pracownikow a partnerow. A co do pracy to zalezy co się robi, niektorzy to naklejają przez caly dzien naklejki tylko na tym kole a inni musza zapier.... a pieniadz ten sam jest i tak jest codziennie, ale zalezy gdzie kogo postawią .
    Pani

17.10.2019 17:52

Cała prawda ! Napisz coś jeszcze ciekawego .

Kontakt - Carrière

Partyzancka 2C 46-060 Gliwice

Branża główna: Rekrutacja i HR

FacebookIconInstagramIcon
    Ala

02.10.2019 13:36

Witam. Czy ktoś pracuje na produkcji warzyw i owoców w Brielle. Jak tam wyglądają zakwaterowania i na jakie zarobki można liczyć?
    Radek S

27.09.2019 10:25

Chciałbym tylko napisać że liniowa Monika to super kobieta,odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Pozdrawiam !
    Solutions girl

27.09.2019 10:20

Witam. Pracowałam dość długo na rainbow,dokładnie na ompacku. Muszę przyznać na najlepsza atmosfera jest na bandzie. Mirek który ogarnia wszystko jest świetnym, mega pracowitym facetem,który powinien zajmował o wiele wyższe stanowisko. Jego żona jest (usunięte przez administratora) babka! Obydwoje bardzo się starają. Dzięki nim praca na rainbow była przyjemnością! Bardzo polecam.

11.09.2019 22:12

Witam, czy ktoś podzieli się opinią na temat pracy na Ompaku w De Lier na firmie Rainbow przy papryce? dostałam ofertę pracy tam i nie wiem czy jechać, poprzednie opinie nie zachęcają do wyjazdu, dziękuje i pozdrawiam
    Ana

12.09.2019 13:34

Kasia śmiało przyjezdzaj do pracy na Ompak,przynajmniej będziesz miała godzinki no i co idzie z tym fajne przelewy. Praca jak każda inna ,żadna filozofia przebierać paprykę, chociaż są niektórzy co mają doktoraty z paprykoznastwa. Liniowe Monika i Sofia są wporzadku dziewczyny.
    Maras

10.09.2019 09:57

Witam nie polecam agencji wont 2 Work bo to wyzyskiwacze i (usunięte przez administratora) Jest tam taka Kama to myśli oczy wszystkich a tak naprawdę to te biuro to porażka i Oszukują... Wakacyjnego miałem 300 euro do połowa z tego to 150 a ja dostałem 70 euro a i jeszcze kasuje za (teretionale kosten) to że mieszkasz w Holandii po 50 euro.... Na magazynach plusa w hertogenbosch to jest wyzysk i mobbing a kierownictwo tego magazyny to gbury i chamy... Nie polecam tej agencji z czystym sumieniem....
    Bezimienny

08.09.2019 10:28

Pracodawcy Holland Contracting !!! Sprawdźcie w jakich warunkach mieszkają wasi Polscy pracownicy , za te same pieniądze jedni mieszkają w extra warunkach a inni na poddaszach, gołębnikach bez okien lub okien 15x15 cm z jedną łazienką jedną ubikacją na 7 osób mało tego lodówka jest jedna mała na 7 osób i do pracy trzeba jeździć rowerem chociaż są kierowcy od tego. I jak taki pracownik może być wydajny w pracy skoro zapewniacie takie złe warunki mieszkaniowe . I do was to pytanie jak pracownik ma wypocząć . Mam taką prośbę do Holland Contracting : " Sprawdźcie swoich koordynatorów" Bo widzę że z tej firmy robi się jeden wielki za przeproszeniem (usunięte przez administratora) Pozdrawiam tych którzy są uczciwi.
    Magda

18.08.2019 17:56

Jak jest na rainbow
    Janina

14.08.2019 12:11

Witam , był ktoś z HC w roosendaal na kwiatach doniczkowych? Jak godziny , jacy ludzie , jaka praca?
    Marta

14.08.2019 11:06

Hej był ktoś w roosendaal na kwiatach doniczkowych ?
    TomcioPee

03.08.2019 21:35

Pracowałem w tym roku na rainbow na ompaku. Chciałbym wszystkich ostrzec, żeby nie popełnili tego samego błędu co ja i w żadnym wypadku nie poszli tam do pracy. Sama praca nie jest zła, ale jak Ci przyjdzie pracować na Lidlu z kierowniczką(usunięte przez administratora)to już żeś sobie chłopie popracował. (usunięte przez administratora) Dziwię się ludziom, że jeszcze nie zrobili z tym porządku. Każdy się boi o pracę.(usunięte przez administratora) Mam nadzieję, że przeczyta to ktoś i dowie się o tym Renee. Takie osoby jak te dwie (usunięte przez administratora) nie powinny zajmować takiego stanowiska(usunięte przez administratora)Dodam krótko, że jest tam węgierka Zosia bardzo miła i kulturalna osoba i to ona powinna decydować o wszystkim (usunięte przez administratora)
    Marta

02.08.2019 15:29

Co powiecie o rainbow flowpack
    Xd

04.08.2019 19:15

Byłam 2 tygodnie i prosiłam o przeniesienie ludzie nie do wytrzymania(usunięte przez administratora)
    Była pracownica

02.08.2019 11:18

Pracowałam na rainbow de lier na ompaku, praca fajna gdyby nie (usunięte przez administratora)Te panie wprowadzają mobing i nie nadają się do pracy z ludzmi

31.07.2019 17:49

Jakaś opinia o pracy przy pakowaniu sałatek?
    bb

01.08.2019 12:07

Na sałatkach nie byłam. Dwa miesiące byłam na szklarni. Po wcześniejszych akcjach z inną firmą to na HC nie nazekam. Pieniądze były co tydzień zawsze na czas i wszystko się zgadzało. Domek nam się trafił spoko, transport załatwili koordynatorka do dogadania. Więcej dobrego niż złego.
    A

31.07.2019 18:15

A jak jest w pracy przy pakowaniu sałatek?

Zostaw merytoryczną opinię o Carrière