CLAVEY

• Białężyce
  • Obłaczkowo
  • Psary Małe
  • Gutowo Małe
Poznań - Clavey Personal Power Sp. z o.o.
Swarzędz - CLAVEY MAINTENANCE SERVICE Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Września
  5. Opinie o CLAVEY

Opinie o CLAVEY Września

Nie przegap nowości o CLAVEY!

wujek

05.12.2016 15:00

Obiecują sporo a w realu nic sie nie sprawdza. Nędza!
    DR

02.12.2016 22:26

Cienizna, nie warto zawracać sobie nimi głowy..
    Pyr

02.12.2016 21:58

Ludzie ok, choc wiadomo jak wszedzie sa i tacy co donosami probuja zaistniec, bo nic innego nie maja do zaoferowania. Trzeba uwazac. Ci wyzej to juz kompletne dno. Nikt nie wie na czym oni sie znaja, wiec i nie ma od kogo sie uczyc. Place slabe/bardzo slabe. Mozna wpasc w depresje ze wszyscy dookola oprocz firm sprzatajacych maja chyba wiecej i nawet tego nie jestem pewien. Praca srednio ciekawa. Rozwoj brak. Szkolenia jakies sa, wiadomo ze nie takie jak vw ale cos mozna zobaczyc. Podejscie do pracownika zenujace w porownaniu do pensji i obowiazkow. Stresu na razie brak. Ale jak nie ma akternatywy to kazda praca ok.
    horuz

01.12.2016 21:02

Bardzo kiepski pracodawca, przysłowiowy syf kiła i mogiła, nigdy więcej takich firm.
    darek

25.11.2016 15:46

Jak wyglada Rozmowa Kwalifikacyjna.W tej Firmie CLAVEY
    darek

25.11.2016 15:37

Mam spotkanie w tej Firmie . Jak wyglada takie z spotkanie.Kontrol Jakości lub Wózkowy
    bezrobotny przez claveya

23.11.2016 17:35

We Wrześni totalny syf, tyle w temacie.
    gosc

23.11.2016 08:15

, nie polecam. Lakiernie omijać z daleka... I kleszcza, brygadzista, zawodowy kierowca podobno... Bez doświadczenie w ogóle w utrzymaniu ruchu, a myśli że wszystko wie.. A zarząd? Totalna porażka. Jeśli chcesz mieć zdrowie i spokój omijaj firmę...
    Gnida

22.11.2016 23:25

Ludzie mają nie pokolei w glowie pozdrawiam pana wyzej, kazdy patrzy podpierdzielic, walka o wzgledy ludzi z VW. A firma dobra polecam mozna sie rozwinąć
    praciwnik

23.11.2016 08:25

, Gnida" Chyba jesteś z biura jeśli twierdzisz że ta firma jest fajna. Bo w biurze to na pewno macie dobrze . Nadgodziny ?- brak Socjal-brak Premi- brak Dodatków -brak Praca w niedzielę i święta za dzień wolny w tygodniu. Jak pytasz o podwyżkę to mówią że jest dużo chętnych na twoje miejsce... Nadal twierdzisz że firma jest fajna?
    gostek

25.11.2016 20:05

Dokładnie tak jak piszesz, firma dno bez perspektyw ani na dobre zarobki, ani na rozwój ani na długoterinowe zatrudnienie. Z resztą to powykonawca dla VW dlatego obniżają koszty jak mogą na ludziach, tak aby VW ich trzymało. Muszą być tansi od ludzi z vw i jeszcze zarząd musi z tego mieć zysk to mozna sobie wyobrazic jak jest, kompetencyjnie u góry też bardzo słabo... fakty mówia same za siebie, to nie jest dobra firma.
    Marcin

22.11.2016 10:32

Ta firma to mega porażka, każdemu radzę omijać z daleka...
    Hokuspokus

16.11.2016 22:30

od stycznia podwyżka ?
    Go pro

10.11.2016 21:53

Najbardziej zadowolonym pracownikiem w claveyu jest krol drewna wywoz. Pelna dyspozycyjnosc w obrocie elementami drewnianymi. Nic cale dnie nie robi tylko czeka na telefon czy luźne palety nie leża na obiekcie i moze przywłaszczyc. Ale taki juz charakter lezy to bierze.
    Młody

05.11.2016 19:40

Ogólnie to ta firma to porażka pracuję krótko w tej firmie i nie wiem co ja tu robię lakiernia to jeden wielki syf, stary kordynator + jego kleszcz nic nie ogarniał, mam nadzieję że nowy Kordi zrobi porządek z nim... biuro obiecuje ale z tego nic nie ma jeżeli chcesz przyjść do tej pracy i być na każdym kroku dołowany to firma clavey zaprasza !

Oferty pracy - CLAVEY

Monter maszyn i urządzeń przemysłowych (m/k)

CLAVEY

Środa Wielkopolska

Rozeznany

05.11.2016 00:38

Oczywiście, że VW proponuje atrakcyjniejsze warunki pracy i płacy, dlatego ja będę aplikował bezpośrednio do VW. Wam też polecam. Pozdrawiam!
    Xx

03.11.2016 22:55

Nie pracujemy w weekend. Nadgodziny Narazie brak. Zobaczymy Jak ruszy produkcja
    dfb

02.11.2016 17:07

Byłem na rozmowie w sprawie pracy dość niedawno dlatego napisze swoją skromną opinię .Podobno szukają pracowników i ogłaszają sie wszędzie wiec na pewno nie jest za***iście. Rozmowa na średnim poziome i luźna , miałem wrażenie że gość z którym rozmawiałem wg. nie czytał mojego cv i nie wie po co tu jestem, ale był w porządku to oczywiście na plus. Jednak firma nie zachęciła niczym oprócz podobno "możliwej ścieżki rozwoju". Mają się odezwać - zobaczymy , ale raczej spisuję na straty. Nie wiem jak jest na umowie z VW ale podejrzewam że takie warunki na jakich można było pracować 5 czy 10 lat temu to już historia .... a clavey to firma która ma przynosić niższe koszty pracowników dla VW Poznań wiec zawsze będzie słabo. Podobno idzie wyciągnąć z nadgodzinami ok 3000zł jako mechanik czy tam ktoś inny , ale praca w niedziele, soboty .... czy warto ?
    Peugeot

30.10.2016 17:27

Witam dostałem ofertę na mistrza zmiany czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.
    Kokos

28.10.2016 08:54

Firma nie dba o pracownika brak motywacji i brak podwyżek ile wyszarpiesz to twoje, brak doceniania przez przełożonych ( ogólnie mają w nosie czy pracujesz czy się zwolnisz ).
    LI

21.10.2016 21:12

Jakie stwaki sa dla spawaczy ? Co jest spwane i jaka metoda ?
    Eloo

20.10.2016 17:42

A jak spawacze tam mają płacone

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CLAVEY?

17.10.2016 14:36

One

17.10.2016 22:22

Na 10 wypłata a dostajesz zawsze koło 7. Nie ma problemu.
    mechatronic

16.10.2016 16:36

Szczerze odradzam dane przedsiębiorstwo każdemu, kto ma zamiar osobistego rozwoju i poczucie szacunku do siebie samego. Zarząd nie traktuje pracowników fair a o wynagrodzeniu relatywnemu do pracy można zapomnieć. Pozdrawiam!
    mechatronic

30.10.2016 22:32

Jakie i na jakiej podstawie dla szanującego się pracownika?
    que

31.10.2016 00:51

To proszę wymień konkretnie jakie możliwości rozwoju oferuje firma! Jak dla mnie żadne. Z perspektywy czasu stwierdzam, że w tej firmie pracownik się uwstecznia!
    Witam

14.10.2016 03:02

Także idę od listopada 2 zaczynam od godziny 8;00. Ile ci zaoferowali?
    od listopada

14.10.2016 17:06

Dokładnie tak samo. Drugiego listopada na ósmą rano mam być. Około 3 k brutto zaoferowali a na rozmowie byłem już w czerwcu. Na jakie idziesz stanowisko? Wtedy mówili, że od listopada sporo osób mają zatrudnić. No i ciekaw jestem jak to wygląda od strony takiej typowo międzyludzkiej. Z różnymi już ludźmi pracowałem w życiu i twierdzę, że atmosfera jest ważniejsza niż kasa.
    Axel 777

11.10.2016 08:56

Pracuję krótko w clavey volkswagen białołężyce. I jest ok
    od listopada

13.10.2016 15:38

Witam. Mam iść do Białężyc od listopada. Ty jak długo pracujesz i jakie były początki w tym zakładzie? Wiem jak to wygląda w Swarzędzu, bo tam z ludźmi rozmawiałem, ale interesuje mnie atmosfera i ogólnie wszystko odnośnie Białężyc.
    UT PWR

07.10.2016 20:00

Jak czytam te wasze opinie to sadze ze dziecmi jestescie. Przeciez mozecie sie zwolnic i innej pracy poszukac nikt was nie trzyma tylko słychac jak to zle i nie dobrze zalosni jestescie. A z drugiej strony jakie nadgodziny maja byc jak produkcja nie ruszyla jeszcze i co chciales robic? Albo premie za co siedzenie na warsztacie caly dzien....

05.10.2016 16:58

Cóż coraz bardziej żałuję zmiany pracy.. Brak jakiejkolwiek socialnych i premii.. Zero nadgodzin..
    Qwerty

15.10.2016 04:58

Jeżeli liczysz na socjal to zgłoś się do opieki społecznej po zapomogę. Nadgodziny , oczywiście że ich nie ma, bo podpisywales umowę o pracę na wymiar czasu pracy zgodny z kodeksem pracy.

Kontakt - CLAVEY

Psary Małe, ul. Budowlana 10 62-300 Września

Branże: Doradztwo biznesowe
    xxxxxxxxxx

05.10.2016 14:59

Clavey nie ma pracowników!!! Nikt tam nie chce pracować! przyjmują ludzi bezpośrednio po szkole! Po kierunkach mechaniki jak i elektryki.
    xxxxxxxxxx

05.10.2016 14:51

Dwa dni w miesiącu pracujące weekendy? To są jakieś kpiny? W praktyce pracujesz wszystkie 3 weekendy w miesiącu z czego tylko jeden masz wolny. Socjali brak!, nadgodzin brak! Za weekendy odbierasz dni wolne w tygodniu. O kawie w pracy zapomnij, wytyczają tobie godziny na to kiedy możesz pić kawę i zjeść śniadanie, a jeśli jesz poźniej, masz pisać dlaczego zjadłeś o 10 a nie o 9 tak jak ustalone. Pensja Goła bez niczego! Obiecują na rozmowach bardzo wiele... Premie! podwyżki! Socjale! a po zatrudnieniu okazuje sie że nie ma nic.

02.10.2016 21:44

Dwa dni w miesiącu. Za to masz dwa wolne dni w tygodniu.

02.10.2016 21:11

Tak. Brak jakiegokolwiek systemu premiowego, jak i zero nadgodzin. Jak idziesz w weekend to masz wolny dzień w tygodniu.. Cóż miejmy nadzieję że będą jakieś premie... Ciekawe co z socialem..
    Grabaż

19.10.2016 15:50

@buuuu No oczywiście że nadgodziny płatne -0% soboty i niedziele - 0% Czego więcej chcieć.

20.10.2016 19:38

Przecież wedle prawa nadgodziny muszę być płacone jako 50% lub 100% jak się nie myle?

02.10.2016 20:32

Tylko goła pensja. Pozdrawiam

02.10.2016 16:29

Zależy ile dla ciebie jest w porządku. Ja trochę żałuje że się zgodziłem zero premii, zero nadgodzin.. Tylko goła pensja.. ok. 2500 netto

02.10.2016 11:42

Mówili mi tak na rozmowie. Pozdrawiam

30.09.2016 17:03

Podobno mają wprowadzić jakieś premie. Czy to prawda?

21.09.2016 23:44

Czyli nadgodzin nie ma? A jak praca w weekendy? A idzie jakoś dorobić do pensji?
    Adek 1479

19.09.2016 22:09

A jak wygląda sprawa z nadgodzinami? Jaki system prac? To prawda że trzeba pracować w weekend? A jak sprawa z umową lojalnościowa?
    polak

09.09.2016 22:52

odradzam serdecznie te firme.niepowazni ludzie i nieprofesjonalnie pracuja. Osoby delegowane przez niemiecki zarzad rzadko kiedy maja wyzsze wyksztalcenie a jesli juz to na miernym poziome.Odradzam

08.09.2016 18:09

Adek 1479

08.09.2016 23:25

Już byłem nawet na rozmowie i idę od 1 do pracy. I dlatego jestem ciekaw, bo wiIadomo jak to na rozmowie różne rzeczy mówią. A jak wygląda sprawa z podwyżkami?

04.09.2016 11:23

nu

18.09.2016 22:05

szukają mechanikow, elektrykow i prawdopodobnie jeszcze automatykow ale tutaj wymagają wyższe lub doświadczenie w branży. Socjali narazie brak we Wrześni, firma w trakcie organizacji. Nadgodziny 25zł brutto za godzine. Praca lekka i przyjemna...to że nie ma ofert nie znaczy ze nie szukaja, wrecz przeciwnie maja tyle cv ze nie musza wystawiac ofert.....Pozdrawiam
    nu

18.09.2016 22:09

podwyzki po 3 miesiacach pracy srednio 300zł brutto, nastepnie po szkoleniach.... atmosfera dopisuje, zdarzaja sie ludzie ktorzy narzekaja i krzycza jak zle i nie dobrze, robic swoje i miec to gdzies, naprawde macie szanse pracowac z górną półką technologiczna i tego wam w cv nie zabiorą!!!
    bolo

04.09.2016 09:39