Opinie o Clavey Personal Power Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clavey Personal Power Sp. z o.o.

hubal

he he kontrola jakosci ,dział ok ale rozróznijcie tych naprawde wiernych. ci cichi są wierni firma ok pamietajcie szymonkom i kaaziom , i zdzisiom itp nie dajcie sie zwiesc

równierz wierny pracownik:)

popieram, zarobki ok, kadra ok. firma porządna i rzetelna i tyle.pozdrawiam

CLAVEY
pracodawca

Szanowni Państwo, Wszelkie informacje i zapytania prosimy kierować na nasz adres mailowy cms@clavey.eu lub zapraszamy na rozmowę do naszego biura. Chętnie porozmawiamy na ważne dla Państwa tematy. Zespół Clavey

WIERNY PRACOWNIK(NIE SZYMON)

FIRMA CLAWEY TO PORZĄDNA I UCZCIWA FIRMA, CUDOWNE I WSPANIAŁE KIEROWNICTWO. DZIEKUJE CLAVEJU PANU MISTRZOWI,KORDYNATOROWI I KIEROWNIKOWI. DOBRE ZAROBKI, ZYJ OK Z LUDZMI TO DOCENIĄ TO (usunięte przez administratora) INWESTUJCIE W MŁODYCH. dziękujemky OBY TAK DALEJ NA KONTROLI JAKOSCI. viva kontrola jakosci .

CICHY WIERNY PRACOWNIK

TO CUDOWNA I WSPANIAŁA FIRMA, WYROZUMIAŁE SZEFOSTWO .GŁĘBOKO POLECAM , ATRAKCYJNE ZAROBKI. CUDOWNE I WYROZUMIAŁE KIEROWNICTWO. JA PRACOWNIK FIRMY CLAVEY (DZIAŁ KONTROLA JAKOŚCI) JESTEM ZADOWOLONY. KIEROWNIKU ,ZESPOLE DO PRZODU, ALE BEZ LIPY.TRZYMAM KCIUKI

Świeży_WrZ

Witam! Jakie jest wynagrodzenie brutto na miesiąc dla świeżego pracownika? Czy warto iść do tej firmy? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam!

xxxx
@Świeży_WrZ 03.08.2017, 17:35
Witam! Jakie jest wynagrodzenie brutto na miesiąc dla świeżego pracownika? Czy warto iść do tej firmy? Z góry dzięki za odp. Po...

a jakie stanowisko?

Jaa

I jak polepszylo się coś?

Gofer
@Jaa 05.07.2017, 22:44
I jak polepszylo się coś?

Absolutnie. W tej firmie nie ma progresu. Nic się nie zmienia od dłuższego czasu. Chyba, że na gorsze.

Tolo
@Jaa 05.07.2017, 22:44
I jak polepszylo się coś?

Jak kogoś zwolniono za podejście do pracy, to inni stwierdzili, że w pracy trzeba pracować i ją szanować. W tej firmie bumelanta szybko wyczują.

Samodzielny

Szanowni Państwo, jestem pracownikiem Clavey'a. Tym samym podpisuję się pod większością negatywnych komentarzy zamieszczonych na temat CPP. Przede wszystkim firmie można zarzucić brak szacunku do pracowników. Praca rzeczywiście z nową technologią, ale nie przekłada się to na rozwój osobisty. Zarobki moim zdaniem niezadawalające. W najbliższym czasie planuję złożenie wypowiedzenia. Z tych i innych powodów absolutnie nie polecam firmy dla nowych pracowników. P.S. Ze względu na stanowisko jestem po rozmowach z kadrą zarządzającą, która też zastanawia się nad rozwiązaniem umowy o pracę, co stanowi dobitny dowód na warunki pracy w spółce Clavey PP. Pozdrawiam!

inzynier serwisu

Wiec tak pracuje w clavey od 2 miesiecy i z kazda godzina chce z tad spadac. Firma potrzebuje specjalistow automatykow, mechanikow, elektrykow. Na rozmowie wszystko ladnie i pieknie pieniadze dla doswiadczonego pracownika calkiem ok. Roznica pomiedzy pracownikiem vw 100 zl brutto. Ale na tym sprawa sie konczy. Przychodzisz do pracy i dowiadujesz sie ze uczyc napraw i diagnostyki masz sie od kolegow patrzyc na rece itp. Dostaniesz dtr od sterownikow ekranow itp. I wten oto sposob masz sie nauczyc naprawiac skomplikowane maszyny i urzadzenia. Szkolenia pewnie jak sie sprawdzisz to znaczy nauczysz sie z patrzenia na lapy jak cos naprawiac to firma stwierdza ze jestes perspektywiczny i wysle cie na szkolenie za co dostaniesz lojalke na 3 lata. Socjal a co to nie w tym zakladzie. Jako doswiadczony pracownik jestem zniesmaczony praca dla clavey i nie polecam masz doswiadczenia szukaj gdzie indziej

obserwator z boku sceny
@inzynier serwisu 27.04.2017, 07:50
Wiec tak pracuje w clavey od 2 miesiecy i z kazda godzina chce z tad spadac. Firma potrzebuje specjalistow automatykow, mechani...

Zacytuję Twój post ,,Dostaniesz dtr od sterownikow ekranow itp. I wten oto sposob masz sie nauczyc naprawiac skomplikowane maszyny i urzadzenia,, Niestety na szkoleniu zewnętrznym np. S7 nie otrzymasz wiedzy na temat naprawy sterowania konkretnego urządzenia. Niestety będziesz musiał zagłębić się w dtr, bo tylko tam znajdziesz interesujące Ciebie szczegóły. Możesz również nawiązać kontakt z hotline producenta , oni bardzo chętnie udzielą Tobie wskazówek przy rozwiązywaniu problemu. Jeszcze raz powtórzę, że tego co dowiesz się od hotline nie jesteś w stanie uzyskać na szkoleniu ogólnym.Niestety tu potrzebna jest znajomość jakiegoś języka a z tym jest dość kiepsko. Poza tym gdybyś włożył serce i duszę w to co robisz, to sukces przyjdzie sam prędzej niż myślisz. No ale do tego trzeba zacięcia a nie narzekania na 100 zł różnicy w wynagrodzeniu. Niestety w naszym społeczeństwie i prawie w każdym z zamieszczonych na tym forum postów czuć ducha ,, homo sovieticus,, Tacy ludzie nie są w stanie tworzyć nowych wartości a jedynie domagać się przysłowiowych ,,kartofli i cebuli na zimę od socjalu,, Proponuję zmienić nastawienie do pracy, a jak będziesz dobry w tym co robisz, sami Cię zauważą i docenią

Prawdziwy

Pytanie czy użytkownik o nick'u "Gambit" nie jest de facto tą samą osobą, która dodała wcześniej komentarz jako "clavey". :D

Gambit

Fala nienawiści ze strony ludzi tu pracujących by mnie zabiła, jak pisałem ludzie nie doceniają tej pracy. Tyle w temacie. A to że firma ma taką ocenę, jest winą tylko i wyłącznie ludzi, którzy napędzają koło nienawiści mimo tego, że firma dała im możliwość zarobku, młodzi przychodzą i mówią to samo co starzy czyli, że jest źle etc. A sami nie potrafią pomyśleć i dojść do pewnych wniosków. Koło nienawiści toczy się dalej.

Gambit

Nie rozumiem. niektórzy pracują tydzień i narzekają. Ja pracuję w tej firmie kilka miesięcy i nigdzie w okolicy lepszej pracy za takie pieniądze nie znajdziecie. Firma rozwija się i ciągle brnie naprzód. W porównaniu do tego co było na starcie jest 1000 razy lepiej. Claveyu dziękujemy!! za możliwości rozwoju i pracę z najnowocześniejszą technologią(inni chyba tego nie widzą) a jeżeli chodzi o pieniądze to źle nie jest zarobki naprawde są Ok(a będą jeszcze lepsze potrzeba czasu) mając na umowie ponad 3000 dochodząc do 4000 brutto. Oby tak dalej, i wytrwałości we Wrześni naprawdę jest super +++++++. Polecam. dział Lakeiernia.

Klik

Każdy ma szansę na pracę, ponieważ specjaliści i doświadczeni ludzie szerokim łukiem omijają firmę Clavey​

anonim

(usunięte przez administratora)

CLAVEY
pracodawca

Każdy ma u nas szansę na pracę – zatrudniamy zarówno doświadczonych specjalistów, jak i osoby z potencjałem do przeszkolenia. Zainteresowanym pracownikom umożliwiamy zdobycie uprawnień, udział w szkoleniach zawodowych i wyjazdy zagraniczne. Osoby zainteresowane pracą zapraszamy do zapoznania się z naszymi ogłoszeniami rekrutacyjnymi w zakładce Kariera: http://www.gowork.pl/praca/clavey;st

Stuard

Krótko i rzeczowo. Zatrudnienie w Clavey Personal Power może okazać się poważnym błędem. Praca uwstecznia, większość pracowników wykonuje powtarzalne, źle opłacaną pracę poza tym w negatywnej atmosferze. Na rozmowie kwalifikacyjnej potocznie mamią perspektywami. Podsumowując ODRADZAM każdemu, kto chce otrzymywać uczciwe wynagrodzenie przy tym będąc szanowanym pracownikiem!

KaKa

Za atmosferę przynajmniej na tej lepszej zmianie mogę polecić w porządku ludzie i raczej bez kompromisowi, jest dobrze. Będzie lepiej !

gość
@KaKa 13.01.2017, 20:22
Za atmosferę przynajmniej na tej lepszej zmianie mogę polecić w porządku ludzie i raczej bez kompromisowi, jest dobrze. Będzie...

Która to ta lepsza zmiana? Na jakim dziale? Ile w ogóle jest zmian i gdzie warto się starać?

nick

Postaram się, żeby mój post o tej firmie był jak najbardziej konkretne i rzeczowy. Otóż zanim się tam zatrudnicie przeczytajcie wszystkie punkty i dobrze się zastanówcie. 1. Ta firma to typowy work service uzależniony od swojego zleceniodawcy w tym wypadku jest to VW. Jeśli tam spadają zyski to nie ma pieniędzy na praciwników outsorcingu. 2. Na dodatki czy inne świadczenia z funduszu socjalnego nie macie co liczyć. Gdyż dając dodatkowe pieniądze pracownikom zmniejszają swój zysk. Nie macie także szans negocjować swojego wynagrodzenia, ze względu na to, że wszystko jest dokładnie obliczone. Kontrak ze zleceniodawcą to kwota X Koszty{ pracownicy, funkcjonowanie firmy itd} Y.Kwota X-Y=Zysk. Firma nie zgodzi się na podwyższenie kosztów bo wtedy obniży zyski. 3. To jaka jest atmosfera pracy też jest ważne. Ale myślę, że ważniejsze są pieniądze. 4. Jeśli ma to być wasza pierwsza praca po szkole to można się skusić. Natomiast na doświadczonych pracowników z wysokimi kwalifikacjami tej firmy po prostu nie stać. Decyzja oczywiście zależy od Was samych. Ale już W trakcie rozmowy kwalifikacyjnej można dużo się dowiedzieć. Jeśli ktoś obiecuje "złote góry" w trakcie rozmowy to niestety, ale tutaj nikt słowa nie dotrzymuje. 5. Niekompetencja kierownictwa, brak wiedzy i umiejętności zarządzania. A także brak organizacji nawet w podstawowych kwestiach takich jak funkcjonowanie firmy nie daje specjalnych szans na dalszy rozwój dla pracowników.

były pracownik
@nick 25.12.2016, 17:52
Postaram się, żeby mój post o tej firmie był jak najbardziej konkretne i rzeczowy. Otóż zanim się tam zatrudnicie przeczytajci...

Nie zgodzę się z ad3. Pieniądze, które zarabiałem w tej firmie może nie były ogromne, ale jak na Polskie warunki nie najgorsze. To atmosfera w tej pracy jest tragiczna. Zakompleksieni ludzie bez perspektyw czujący się gorzej, niż pracownicy VW i wyładowujący swoją frustrację w kontaktach ze współpracownikami. Mnóstwo prostackich zachowań. Nie wszyscy, ale niestety za dużo w tej firmie jest takich elementów. Nie polecam tej firmy, nie ze względu na zarobki, według mnie są ok i pensja to rzecz subiektywna- ale właśnie ze względu na atmosferę.

Kmieć

Firma porażka: Brak premii. Brak zapłaty za nadgodziny (tylko dzień wolny). O jakimkolwiek socjalu możecie pomarzyć. Dodatków na święta brak! Może czekolada. A za szkolenia z unijnych pieniędzy możesz podpisać lojalnie,ponieważ firma się boi byś nie uciekł. Skandal!! Vw powinien się wstydzić by zgadzać się na takie traktowanie pracowników którzy pracują na jego zyski!!

pracownik VW

Zbyt długiej kariery nikt tu Clavey'owi nie wróży. Taka jest opinia. Firma niezgrana, niedogadana i nikt nic nie wie. Naprzyjmowali dzieciaków zaraz po szkole którzy myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Jak widać jeden bardziej się wymądrza od drugiego i bardziej popisuje. Ludzie z jakimkolwiek doświadczeniem jak widzę, nawet nie chcą się udzielać jak widzą taki syf na tej lakierni. Nikt tu głupi nie jest i na to patrzy. To już Worki mają u nas lepiej, bo chociaż szkolenia stanowiskowe przechodzą i wiedzą co mają robić. Tych waszych brygadzistów u nas to by od razu wyj....li a po nich połowę tej dziecinady. Na pewno jest wśród was sporo ludzi z jakimś niezłym wykształceniem i przygotowaniem technicznym, ale na rozwój za bardzo liczyć nie możecie.

Młody

Ogólnie to ta firma to porażka pracuję krótko w tej firmie i nie wiem co ja tu robię lakiernia to jeden wielki syf, stary kordynator + jego kleszcz nic nie ogarniał, mam nadzieję że nowy Kordi zrobi porządek z nim... biuro obiecuje ale z tego nic nie ma jeżeli chcesz przyjść do tej pracy i być na każdym kroku dołowany to firma clavey zaprasza !

Anty

Witam, jednoznacznie odradzam podjęcie pracy w tej firmie. Wynagrodzenie dla specjalistów powinno być wyższe a szacunku dla pracownika brak. Pozdrawiam!

Szef

Witam dostałem ofertę na mistrza zmiany czy możecie mi powiedzieć ile mogę wołać na początek. Dzięki za info.

psss
użytkownik zarejestrowany

Ważne dla mnie jest to, żeby znaleźć teraz zatrudnienie.

xxx

Podobno mają wprowadzić jakieś premie. Czy to prawda? Pozdrawiam

rob
@xxx 30.09.2016, 17:02
Podobno mają wprowadzić jakieś premie. Czy to prawda? Pozdrawiam

Co prawda jestem pracownikiem Clavey CMS, ale z tego co się orientuję nie planują jakichkolwiek premii.

x-mann

praca w claveyu jak marzenie lecz czemu puste mam kieszenie ?

Enterprise
@x-mann 05.09.2016, 20:26
praca w claveyu jak marzenie lecz czemu puste mam kieszenie ?

Jesteś wolnym czlowiekiem, zmień pracę, będziesz miał wtedy pełne kieszenie i skończy się Twój problem!!!

Skwosz

Taaa...szanuję i uwielbiam. Nowa spółka to to samo co stara. A ofert dużo, bo oferują pracowników za małe pieniądze. Dlatego jest tyle ofert. Wystarczy iść na rozmowę i zobaczysz że mało płacą. Śmiech mnie ogarnia, jak czytam takie opinie, że super firma. Niektóre ogłoszenia wiszą już od roku i jakoś chętnych do pracy brak.

matii

No i co z tego, że dają umowy. W innych firmach też dają umowy. Te wpisy to sobie chyba samo kierownictwo pisze. Ludzie darujcie sobie tą firmę. Chyba ze chcecie tyrac za grosze. Śmiech na sali ztym wwynagrodzeniem. Żadnych dodatkowych pieniędzy nie zobaczycie. Dadzą wam na święta po jednej c zekoladce. Aplikacje lepiej składać do VW bezpośrednio. A poza tym we Wrześni trochę tych firm będzie.

Zostaw opinię o Clavey Personal Power Sp. z o.o. - Września

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clavey Personal Power Sp. z o.o.