Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Clavey Personal Power Sp. z o.o.

Opinie o Clavey Personal Power Poznań UL. STANISŁAWA WYSPIAŃSKIEGO 43

WebsiteIconCLAVEY

Clavey Personal Power Sp. z o.o.

09.02.2021 18:12

Szanowni Państwo,

Miło nam powitać wszystkich użytkowników. Śledzimy treści pojawiające się na forum ponieważ jest dla nas ważna merytoryczna opinia obecnych i byłych pracowników.

W ostatnim czasie pojawiają się niepokojące nas komentarze dotyczące konkretnych pracowników. Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Prawo zakazuje m. in. wypowiedzi zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, szkalujących czyjeś imię. Dlatego komentarze zawierające treści niezgodne z regulaminem będą usuwane przez administratora a w szczególnych przypadkach, w oparciu o art. 24 § 1 kodeksu cywilnego lub art. 212 § 1, § 2 kodeksu karnego, skierujemy sprawę na drogę postępowania cywilnego.

Przypominamy, że we wszystkich niepokojących Państwa sprawach można się kontaktować z nami bezpośrednio pod adresem [email protected]

Serdecznie pozdrawiamy

Zespół Clavey
    ReviewUserIconKs

18.02.2021 20:41

Nie martw się, zarząd ma asa w rękawie - czyli również osobę, która przyszła wraz z przyjęciem rządów pewnych osób. Pan, który specjalizował się w sprzedaży kominków z pewnością poradzi sobie w zaoferowaniu innym firmą potencjał ludzki jaki posiada firma. Miejmy nadzieje, że tak się wydarzy...
    ReviewUserIconLOL

21.02.2021 18:20

Próbuje sobie to jakoś wyobrazić. Jedzie gościu do firmy X, kierownik UR mu się zapyta " a jakie widzi Pan u nas rozwiązania gotowe do wdrożenia". Tu kominek, tam kominek, i jeszcze tam, taka mała koza....
    ReviewUserIconZadowolony pracownik

09.12.2019 18:03

Na głowę nie pada, wypłata na koncie 10 jest, praca przyjemna z nowymi technologiami czego chcieć więcej. Nie rozumiem tych wszystkich narzekań. Robić się nie chce to na zasiłek a nie zajmować miejsca ludziom którzy chcą pracować.
    ReviewUserIconBle ble

10.12.2019 18:17

Wypłata jest zawsze do 10. Nie pada, jest cieplutko. Ale czy my na to narzekamy? Wyjezdzasz jak filip z konopii...Clavey to dobra firma i szanująca pracowników, ale tu chodzi o kierownictwo i tylko Września bo tam jest CPP. Nie chcemy takiego kolesiostwa! Nie chcemy takiego koordynatora! Nie chcemy takiego kierownika!
    ReviewUserIconTy

27.12.2019 14:33

Co do kierownika to kiepskie opinie na jego temat były już za czasów Swarzędza - chyba zesłali go tu za karę. Dodatkowo ściągnął przydupasa przyjaciela z poprzedniej pracy - koordynatora z spawalni. Razem służbowymi samochodami z całymi rodzinami za nasze urlopuję się w Chorwacji. Do tego wszystkiego ściągnął jeszcze do biura żonę i syna swojego czasu. Totalna patologia - brakuje jeszcze córki i babci. Kolesiostwo i ze prezes na to pozwala. Robią go w (usunięte przez administratora) jakichą.
    ReviewUserIconObronca

28.11.2019 13:26

Czytając te komentarze zauważyłem że wiara jest wiecznie niezadowolona. Chodziliscie za (usunięte przez administratora) zle macie platne nadgodziny i tez jest zle kieras zly(usunięte przez administratora) . Podwyzki sa i beda, ale trzeba cos dac od siebie a nie tylko wymagac.Potraficie tylko narzekać hejtowac kierownika ze ma golfa na wypasie i jaki to on zly i ze nic nie robi. A niech ma w koncu sobie na to zapracowal a nie sypial na warsztacie jak czesc(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconObserwator

29.11.2019 10:19

Widzę że kogoś strach obleciał, #obrońca boisz się że wylecisz za "kierownikiem" bo tata nie pomorze i skończy się oglądanie slizgaczy na firmowym komputerze?
    ReviewUserIconA16

29.11.2019 19:07

Ślizgacze to jego specjalność. Obrońca hehe dobre...Panowie nie ma sensu więcej się produkować, poczekamy na odpowiedź prokurentów. Obrońca jak chciałeś zabłysnąć to teraz chyba się pogrążyłeś, ale jak tak chciałeś tomasz...twoja sprawa

ReviewUserIconBeny

09.03.2025 10:55

Czy Clavey jeszcze siedzi na Oponach ?

ReviewUserIconZuza

30.04.2024 14:55

Hej. chłopak ma doświadczenie z pracy jako automatyk a ja dowiedziałam się wstępnie, że do firmy można się przyjąć na takie stanowisko. nie mogę doszukać się jednak szczegółowej oferty a zależy mi na poznaniu zarobków. czy pod względem finansowym warto by aplikował?

Clavey Personal Power Sp. z o.o.

30.04.2024 15:42

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Wynagrodzenie jest uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia, dlatego nie podajemy szczegółowych kwot na etapie rekrutacji. Zachęcamy do aplikowania na adres [email protected] ,gdyż oferujemy konkurencyjne stawki, zgodne z rynkiem. Warunki finansowe omówimy również w trakcie procesu rekrutacji.
    ReviewUserIconPytanie

15.10.2023 11:07

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Clavey Personal Power Sp. z o.o.?

ReviewUserIconMizerny

16.10.2023 05:42

Podstawę masz mizerną wabienie pracownika premią oraz szeroko pojętym socjalem i opieką medyczną ;) Nie polecam.
    ReviewUserIconKlark

26.03.2023 16:06

Zobaczymy odnośnie podwyżek i inflacyjnego ile nam żucą ale nie ma co liczyć na wiele. myślę że żucą max 300 zł i to wszystko czyli tyle co kot napłakał.
    ReviewUserIconKlark

27.06.2023 09:25

300 zł wynika z samej niechęci pracodawcy do jego załogi brak jakichkolwiek rozmów, i tak ludzie pracują i tak więc równie dobrze mogli dać ludzie po 1 zł też by pracowali.
    ReviewUserIconBeny

06.08.2022 09:25

A jak tam panowie praca na nowym projekcie na Oponach chłopaki sobie ponoć chwalą.
    ReviewUserIconKaja

22.08.2022 16:48

Ciepło jak na Zanzibarze i jeszcze co miesiąc ci zapłacą :)
    ReviewUserIconStarosta

24.09.2022 17:30

Tyle że starcza od 1 do ostatniego.
    ReviewUserIconClaveyek

27.04.2021 10:31

Byłem na rozmowie w nowej firmie. Siedzą tam dwa typy z spawalni którzy kiedyś uciekli z firmy clavey. W dodatku ukradli dane na temat pensji wynagrodzenia. Znają wasze wypłaty i mają je ładnie wypisane, dorzucą 300 brutto i cyk fuch nowa wypłata, nadgodziny za odrobek a z premią nie wiadomo... Zamiast iść do przodu to się cofamy. Dobrze to już było...
    ReviewUserIconZiomek

12.05.2021 23:23

No i to ludzie którzy wcześniej krytykowali zarząd za wszystko. Dawali podwyżki, premie. Ale jak doszli do swojego to ze źródełka ciężko wydawać. Najpierw wojenki między sobą a teraz wielcy bracia. Ale przyjdzie październik i zobaczymy jak będzie. Prawda Toudi? Pamiętaj, takie działania jak twoje nigdy się nie obronią. Weź się za swój sukces a nie szukaj w koło okazji bo latasz jak chorągiewka. Tam gdzie pieniążek, tam i Ty.
    ReviewUserIconO

25.02.2021 19:48

A po spawalni zaraz nie będzie co zbierać, a nowy pracodawca pewnie sobie myślał przyjdzie na gotowe.
    ReviewUserIconZiomek

26.02.2021 15:29

Zarówno ten zarząd jak i przyszły nie przyjdzie im do głowy aby porozmawiać z pracownikami o przyszłości. No to się zdziwią bo automatyków napewno już nie będzie. Z resztą zarówno ten zarząd jak i zarząd nowej firmy która przyjdzie, a wiemy jaka przyjdzie, nie są w stanie zbudować czegoś konkretnego. Dyrektorzy którym się wydaje, że niewiadomo kim są. A z wiedzą konkretna tragedia. Wydaje im się że mają bydło pod sobą

13.02.2021 12:57

Orientujecie się czy można się umówić z Panią (usunięte przez administratora)w celu wyjaśnienia kwestii porozumienia i lojalek? Połowa lutego a tu żadnej informacji.
    ReviewUserIconanonim

08.02.2021 22:04

ReviewUserIconKoleśZwybiegu

09.02.2021 14:48

Wymienię Ci osoby z biura potrzebne do funkcjonowania firmy w obecnej sytuacji:
    ReviewUserIconDjd

08.02.2021 22:09

Jeśli są jakieś osoby, które szukają pracy i przez przypadek się tutaj znaleźli to nie polem tej firmy z uwagi na sposób zarządzania - mam tu na myśli Pana (usunięte przez administratora) Człowiek albo urwał się z choinki albo przez przypadek za pośrednictwem Pani (usunięte przez administratora)znalazł się w firmie. Dziękuje. Nie polecam.
    ReviewUserIconLaji

06.02.2021 23:24

Zadowoleni z odpowiedzi od szefa? Ja od poniedziałku na chorobowym.
    ReviewUserIconZmb

25.01.2021 16:22

Jak tam zadowoleni z umów w Elektrze?
    ReviewUserIconKissMyAss

29.01.2021 12:58

Słabo poinformowany jesteś kolego:D
    ReviewUserIconmlody

29.01.2021 20:53

list intencyjny to jednak nie umowa
    ReviewUserIconJackowski

29.01.2021 08:40

Żadna przepowiednia które są tu pisane sie nie sprawdzila, bądźmy dobrej myśli i czekajmy konca . A jasnowidze co umow nie dostali teraz się mszczą i głupoty piszą.
    ReviewUserIcon@

24.01.2021 10:36

Wiadomo panowie co dalej z wami? czy znów będziecie wiedzieć wszystko na ostatnią chwilę?
    ReviewUserIconDramat

20.01.2021 15:25

Teraz niektórzy na pewno dostaną propozycje pracy na Psarach :) tam jest duży deficyt w ludziach i nie ma kto naparzać młotem :) atmosfera jest BARDZO dobra :) :) :)
    ReviewUserIconJacek

19.01.2021 08:15

Ja bym chciał zostać robota na luzie zawsze można liczyć na pomoc chłopaków z ur VW, nie jest to bieganie hak u prywaciarza
    ReviewUserIconK

20.01.2021 06:55

I właśnie z takim podejściem powinieneś już tutaj nie pracować
    ReviewUserIconJacek

17.01.2021 14:20

Czy jest szansa ze zostaniemy
    ReviewUserIconLidek

18.01.2021 18:43

Większość zostanie, leadecowi zależy żeby mieć ludzi doświadczonych bo jak przyjdą nowi co nie ogarniają to będą kary za postoje płacić. Nie przejmujmy się i poczekajmy co będzie.
    ReviewUserIconPopieram Młyna

19.01.2021 00:31

Nie.
    ReviewUserIconKierman

02.01.2021 11:15

Te 30% co zejść nie chcieli to na fury służbowe. Ponoć już wIELKI automatyk rzucił papiery, ciekawe co zrobią z golfem...

16.01.2021 00:27

Ci co byli już na rozmowie to mogą ci powiedzieć ze o takim samym sianie to można tylko pomarzyć
    ReviewUserIconOhiom

16.01.2021 01:52

Podobno Paweł wraca na stare śmieci i to z kim.... Pan Pinokio wraca do Was chłopaki. Jaka radość, jakie podniecenie. Z deszczu pod rynnę. Ale jak to mówią...z cukru nie jesteśmy... Dobrze że są te związki, przynajmniej nie mam już żadnych złudzeń żeby szukać innej pracy.
    ReviewUserIconPracownik123

11.01.2021 09:22

11 stycznia a wyplaty nie widać....
    ReviewUserIconOn123

11.01.2021 19:52

To może nie zasłużyłeś bo ja mam...
    ReviewUserIconD

12.01.2021 18:18

Ostatnią????
    ReviewUserIconPrzyszły Mechanik

12.01.2021 10:54

A jak w innych lokalizacjach temat wygląda? Te opinie nie zachęcają

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Clavey Personal Power?

Kontakt - Clavey Personal Power Sp. z o.o.

UL. STANISŁAWA WYSPIAŃSKIEGO 43 60-751 Poznań

REGON:361916127

CLAVEY
    Branże: Konsulting i zarządzanie

ReviewUserIconJuras

29.12.2020 23:37

Wy się tu śmiejecie a niektórym się świat rozsypie.
    ReviewUserIconPaul

30.12.2020 07:10

Myśle że większości .

30.12.2020 12:23

Chyba Tym co w biurze siedzą
    ReviewUserIconOptymista

27.12.2020 18:19

Podobno Clavey wygrał kontrakt w Dubaju na obsługę centrum logistycznego gdzie będą potrzebować głównie kobiety ale mężczyzn też poszukują do sprzątania. Wiecie coś o tym? Chętnie zostanę to polecę sobie. Podobno płaca podstawę + 5% stawki + dieta 30zł. Hotel i wyżywienie w swoim zakresie. Ja jestem zainteresowany. Wylot podobno już w lutym. Kto ze mną leci?

28.12.2020 15:08

A ile to jest 5%? Ja to szkole podstawową kończyłem a nie matematykę
    ReviewUserIconanonim

23.12.2020 12:09

ReviewUserIconLapa

26.12.2020 18:04

Centrum logistyczne to idealne miejsce pracy dla wykwalifikowanego pracownika UR -tylko trzeba zrobić papiery na wózek widlowy
    ReviewUserIconKrałlejem teraz

28.12.2020 08:29

Jaki wykwalifikowany jak to agencja pracy, każdy się nada
    ReviewUserIconZjebGenetyczny

27.12.2020 08:32

Tako Porządna Firma Aż Łzy z oczu się leją . Dofinansowania na dojazdy Szkolinia Uprawnienia podrobili ludzia a tu tako3 (usunięte przez administratora) się zrobiła Gzie jo tero pracować będę czy Firma Clavey ma jakiś plan co zrobić z Ludźmi Mają Pracę bo w Lajdeku Robić nie mam zamiaru Ne będę że (usunięte przez administratora) lotoł jak (usunięte przez administratora) Czekam Niecierpliwie za informacjami od zarządu i związkami Pozdrawiam
    ReviewUserIconBeka

27.12.2020 18:15

Czas wracać do obory. Było dobrze ale się skończyło.
    ReviewUserIconKierman

18.12.2020 23:20

Ludzie niech szukają innej pracy.
    ReviewUserIconOn

21.12.2020 18:01

Spawalnia jest tylko do końca września
    ReviewUserIconNico

22.12.2020 19:16

Masz rację niestety.
    ReviewUserIconSwaj

21.12.2020 19:40

Grubemu przyjdzie się przesiąść z swojego porache do passata. Haha
    ReviewUserIconJJ

14.12.2020 16:53

Ale dotyczy to wszystkich z Cleveya?
    ReviewUserIconXYZ

20.12.2020 01:18

Bez automatyków z Claveya spawalnia nie pojedzie i taka jest prawda.
    ReviewUserIconAbc

20.12.2020 08:38

Taaaa, przez te wszystkie lata słyszeliśmy, że VWP bez Claveya nic nie da rady zrobić, A tu taka niespodzianka. Pycha kroczy przed upadkiem.
    ReviewUserIconCiekawski

18.12.2020 18:04

To prawda że przegrali przetarg na Wrześni i Swarzędzu???
    ReviewUserIconXYZ

19.12.2020 11:52

Zachłanność zaowocowała !!! Dziękuję za współpracę Lothar!
    ReviewUserIconZmb

19.12.2020 22:38

Tu się akurat zgadzam w 100%

15.12.2020 09:19

I jak złe wiadomości potwierdziły się?
    ReviewUserIconZmB

18.12.2020 13:30

Napewno są już oficjalnie informacje tylka nam nic nie mówią. Na odlewni Apleona już wie żenię ma przedłużenia.
    ReviewUserIconddddd

18.12.2020 22:59

Dzisiaj wszystkie firmy dostały oficjalne informacje.
    ReviewUserIconbua

14.12.2020 14:11

na kawie dziś koledzy mówili, że VW przejmuje całą 4 wraz z kokpitami i specjalnymi. Ciekawe czy to prawda i kiedy będą oficjalne informację.

12.12.2020 18:45

To masakra, jak to się potwierdzi, że ludzie z VW będą na miejscu ludzi z Claveya. Oby tak się nie stało.
    ReviewUserIconZmB

13.12.2020 21:10

Prokurenci powinni jutro przyjechać na warsztat i powiedzieć pare słów. Grają na czas i nic nie mówią

03.12.2020 20:47

Panowie w Marcu zmieniamy ciuchy!
    ReviewUserIconDuży

07.12.2020 16:12

Nie w marcu tylko 1 kwietnia
    ReviewUserIconMarcin

10.12.2020 17:09

Przy tej sytuacji na rynku pracy to chyba tylko ci lepsi zmienia barwy. Reszta niech się już lepiej rozgląda
    ReviewUserIconZaniepokojona

08.12.2020 12:25

Podobno w Swarzędz przejmuje VW i nie będzie zatrudniał ludzi z Clavey
    ReviewUserIconNowy

02.12.2020 01:10

Ja mam pytanie czy pomocników też szukają?
    ReviewUserIconMarek1234

02.12.2020 10:40

NIE!!!
    ReviewUserIconNia

23.10.2020 22:29

Likwidacja start?

09.06.2020 04:35

Kiedy oficialne informacje, że volkswagen rezygnuje z claveya? Czy do końca roku jeszcze jesteśmy?
    ReviewUserIconTleader

10.06.2020 20:17

Tak też przypuszczałem bo jednak pracownicy claveya robią kawał dobrej roboty dla Volkswagena
    ReviewUserIconZwiazkowiec

30.07.2020 12:55

Do końca roku nie będzie po firmie śladu - zobaczycie
    ReviewUserIconZwiązkowiec

07.05.2020 17:56

Do przewodniczącego związków. Wypłata na 10 maja 202 roku 60% lub 80% i jeszcze w ratach.Co zamierzasz z tym zrobić.
    ReviewUserIconAbc

22.05.2020 09:43

Tu się zgodzę, co nie zmienia faktu ze musimy wybierać mniejsze zło. Ja uczę się na błędach i dostałem ofertę w innej firmie. Kasa lepsza, zarząd się dopiero okaże. Po prostu jak się na kimś raz zawiodę, to nie dam się drugi taz oszukać. I na nic zapewnienia, ze to Niemcy oczywiście wszystko blokowali. Jakby chciał, to by pokazał swoje zdanie. Ale dopóki kasa się zgadza na koncie, to nikt nie stanie w obronie pracowników. Tak było za poprzednich prokurentów, tak jest i za tych. Czas dać szanse innym, a nie cały czas tkwić w tym kólku wzajemnej adoracji. Nie na tych dwóch firmach swiat się kończy.
    ReviewUserIconOhiom

05.06.2020 22:48

Dlaczego związkowcy podpisują wszystko co im podstawią? Mądrują się wśród załogi a jak przychodzi co do czego to są potulni? Dlaczego CMS walczy o wyrównanie poniesionych przes nich strat, przecież VW płacił Claveyowi 100%!! Dlaczego ludzie którzy chodzili normalnie do pracy mają odrabiać w dni weekendowe tak jak Ci którzy nie chodzili? Jesteście porażką. Mam nadzieje że wszyscy odejdą z solidarności CPP!

19.03.2020 15:30

Teraz wychodzi jak firma dba o pracowników. Przyszedł wirus, VW przerywa produkcję a firma clavey przerywa płacenie wyplat. Porazka. Chcesz mieć wyplate? Idź na urlop...
    ReviewUserIconJh

22.03.2020 01:03

Brawa dla firmy za rzetelne podejście!!! Nic tak nie buduje! Na urlopy, a potem może Wam zapłacimy w grudniu - nagle bank sobie wymyślili. Co jeśli się przedłuży? Jeden dzień weekendowy za jedno dw? Zero organizacji - a co gdyby coś się wydarzyło?. Szkoda słów. NIE POLECAM NIKOMU. Na szczęście całe kierownictwo pracuje zapewne albo w domku z laptopikami i maja za co żyć, bo świetnie robią nas w (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconLOL

14.05.2020 00:15

Zapraszam do firmy w takich czasach, która praktykuje wejście jednymi drzwiami, korytarzem i wyjście drugimi, tak aby inni nie wiedzieli co się dzieje za tymi pierwszymi i podziękowali sobie za współpracę, ale wieczorem przy piwku......Kumasz? Doceniaj to co masz.
    ReviewUserIconbil

25.03.2020 12:15

doinformowany kolega z VW mówił dziścoś o tym, że realne jest, że produkcja wróci dopiero po weekendzie majowym... jeśli to prawda to będzie pogrom...
    ReviewUserIconMlody

07.03.2020 22:45

A gruby Misiu nadal się niczego nie nauczył. Nadal cmik za ćmikiem, nic nie robi i wszystko w (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconAutomotiv

19.03.2020 14:31

Już na wypowiedzeniu...
    ReviewUserIconAutomatyk

21.03.2020 22:25

Na wypowiedzeniu już...

Zostaw merytoryczną opinię o Clavey Personal Power Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Clavey Personal Power Sp. z o.o.!