Solar Company S.A.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 191 ocen.

Opinie o Solar Company S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solar Company S.A.

Pracownik

Pracowałam w Solarze w Galerii Bydgoszczy około roku jeszcze w czasie studiów. Na początek umowa na czas próbny na 2 miesiące później na 33 miesiące. Wypłata to 1500zł po okresie 1700zł. Wypłata zawsze na czas, dodatkowe premie za wyrobiony plan miesięczny lub sezonowy za wskaźniki. Prezenty na święta. Nie mniej jednak uważam, że to niskie zarobki jak na takie wymagania. Znajomość materiałów z czego dana rzecz się składa, dodatkowo przepisy prania i nieszczęsne rozmiary, które po zeskanowaniu i tak są w programie magazynowym (nie wszystkie ubrania występowały w całej rozmiarówce). Bardzo duże wymagania co do obsługi klienta. Zaczynając od noszenia ubrań do przymierzalni po staniu z Klientem przy przymierzalni zasypując go masą pytań odnośnie ubrań i mówieniu jak dobrze w tym wygląda i zachwalaniu zalet materiału. Ale idąc do pracy do sklepu z obsługą musimy się z tym liczyć. Gdy ja pracowałam nie było już testów wiedzy. Menager przelotnie sprawdzał wiedzę z kilku pierwszych wejść sezonu. Dodatkowo zajmujesz się innymi sprawami administracyjnymi więc najlepiej żebyś umiała wszystko, bo jak Menager nie zrobi to zrób za niego. Jeśli chodzi o atmosferę to koleżanki z którymi pracowałam były mega towarzyskie i sympatyczne. Były jednym powodem dla którego szkoda było mi odchodzić. Główny problem robił menager, który ustalał swoje złote zasady do których sam się nie stosował. Wymyślał tabelki sprzedaży które rzekomo miały motywować do pracy, bo dawały "nagrody" (litościwe 3 dni wolne z rzędu w grafiku ustalane przez Menagera) po czym gdy wyrobiło się plan w następnym miesiącu był nierealny do zrealizowania. Menager pracuję 1 weekend w miesiącu, bo takie są zasady firmy. Wiec jak nie ma komu przyjść do pracy to najlepiej siedź pod telefonem, bo ta praca to Twoje życie. Wielokrotnie rezygnowałam ze studiów na rzecz pracy, bo ciągła rotacja powodowała brak ludzi do pracy, "bo nikt się nie nadaję" . Menager nieprofesjonalny i niekompetentny z powodu braku wiedzy na temat kodeksu pracy. Praca niedoceniania, na słowo "dziękuje" bym nie liczyła. Grafik mało elastyczny. Pracując w systemie 12h pracowałam praca/wolne/praca/wolne nie mogąc nic zaplanować, bo na drugi dzień trzeba iśc do pracy. Dwa dni wolne z rzędu raz w miesiącu i ciesz się że masz dwa weekendy całe wolne a nie rozbite. Liczba godzin w tygodniu często wynosiła około 55h przynajmniej 2 razy miesiącu. Przeglądanie kamer przez Menagera czy przypadkiem nie opierasz się o ladę. Brak możliwości wyjścia ze sklepu nawet po jedzenie, bo Menager "nie ufa" pracownikom... Podsumowując.... Nie wiem jak wygląda praca w innych salonach w Solarze być może kwestia zmiany Menagera rozwiąże problem, gdyż tutaj daje to duży minus. Scieżka kariery raczej mało ambitna 100zł więcej do wypłaty po latach pracy. A co do samej obsługi można się do tego przyzwyczaić, a przy tym nawet nauczyć cennych trików sprzedażowych. Jeśli ktoś szuka pracy by zarobić dodatkowe pieniądze to polecam jednak praca dla osób z rodziną i dziećmi to to nie jest, bo nie masz ani czasu ani pieniędzy.

ania
@Pracownik 19.10.2017 23:32
To są kwoty z tamtego roku. A w 2017 r minimalne wynagrodzenie krajowe wzrosło więc i pensja w Solarze wzrosła o 100zł na okre...

Pracuje w Firmie Solar od dwóch lat. Fakt, wymagania duże ale pracuje w liczącej się na polskim rynku marce modowej, więc nie będzie mi wstyd zamieszczać to w CV, gdy po studiach będę szukała innej pracy. Koleżanki ze studiów pracują w innych „odzieżówkach ” nikt nie płaci za stanie czy siedzenie, zarabiamy podobnie. Wiele zależy od tego jak się starasz, jeżeli komuś zależy może awansować na stanowisko Starszego Sprzedawcy, Lidera Sprzedaży czy Doradcy Klienta, Menedżera -wynagrodzenia są wiadomo wtedy większe. Możliwości są, wystarczy chcieć i się przyłożyć do pracy. O pieniądzach można porozmawiać podczas rozmowy kwalifikacyjnej, jeżeli nie odpowiada – po co się zatrudniać a potem narzekać?

Pracownik
@szczera 25.10.2017 22:29
to czemu na okresie próbynm wzosła a tym co pracują dłuższy czas nie ?? No ludzie na takie wymagania jak ma ta firma to te pien...

Firma przyciąga tym, że nie płaci najniższej krajowej, a pracownicy którzy pracują dłużej na wyższą pensję muszą sobie zapracowac latami na awans wart 100zl wiecej...

Małgorzata

Jakieś opinie o pracy w biurze na ul Torowej 11? Jaka atmosfera, wynagrodzenia na czas?

Szejka

Pracowałam niedługi czas we Wrocławiu i jestem zadowolona, wypłata jak na zakres obowiązków przyzwoita i wypłacana na czas. Atmosfera przyjazna, chociaż wszystko zależy od współpracowników i kierowniczki. Ja trafiłam na świetny zespół. Co prawda szkoleniem obiecywanym na rozmowie i ofercie pracy nazywana była pomoc koleżanek z dłuższym stażem na temat materiałów i obsługi systemu, miałyśmy również do dyspozycji "podręcznik" z wieloma przydatnymi informacjami. Praca przyjemna ale niestety wiele razy usłyszałam od klientek, że standard Solara znacząco spada, większość ubrań składa się obecnie z poliestru. Ale co do samej pracy nie mam zarzutów, polecam :)

nikt

Witam. Mam pytanie jak wyglądają zarobki na magazynie

Ludek
@nikt 04.07.2017 09:09
Witam. Mam pytanie jak wyglądają zarobki na magazynie

Na start masz 1,7 a po 3 miesiącach okresu próbnego 1,9. Co jakiś czas jakaś premia w wysokości 100 zł miesięcznie ;)

Rikita

Życie to nie bajka :)

Gusia

Hej, mam pytanie o zarobki managera salonu, czy mógłby mi ktoś napisać?

Były menager
@Gusia 06.06.2017 19:33
Hej, mam pytanie o zarobki managera salonu, czy mógłby mi ktoś napisać?

2300 zaczynaja sie stawki- jest to podejście indywidualne (zależy od Twojego doświadczenia) ale wiem ze inne kierowniczki z mojego miasta miały 2800,- na reke

lilia

W firmie Solar Company S.A zostałam zatrudniona na zastępstwo , o czym poinformowano mnie pierwszego dnia w pracy tłumacząc, że " nie masz się przejmować tym bo nigdy nie wiadomo co sie do tego czasu wydarzy" początkowo dostałam umowę na okres próbny.Pracowałam na cały etat.( 1500zł na rękę). Po okresie próbnym otrzymałam umowę do na rok(1700 netoo). Firma wymaga bardzo dużo- profesjonalne przywitanie klienta odniesienie mu rzeczy do przymierzalni,zasłonienie kotary,doradztwo w zakresie stylizacji) żeby nie było wymogi nie na tym się kończą -dwa razy w miesiacu test przeprowadzany przez kierownika salonu dotyczacy znajomosci kolekcji. Pracując tam bazujesz na katalogu.Musisz uczyc sie skladu ubrań, sposobu prania itp...Solar był moją pierwsza pracą jesli chodzi o branże odzieżowa. Dużo jest tez administracji,spraw papierkowych...Atmosfera ogólnie spoko. Bardzo szanowałam ta firmę.Po pół roku wrociła Pani kierownik ,ktora była na macierzyńskim, poprosila mnie do siebie i z dnia na dzien podziekowono mi ! Wszyscy wiedzieli ze jak ona wroci to ja odejdę, wszyscy prócz mnie !Gdybym przecież wiedziała, że mam tyle czasu to od razu zaczelabym szukac czegos innego-to logiczne! Dziś tylko ,cieszy mnie to ze mieszkam z rodzicami a nie wynajęlam czegos bo wtedy byłabym w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Klaudyna

Pracowałam w Solarze 6lat, był to idealny czas żeby skończyć studia, ponieważ mogłam dogadać się z kierownikiem co do dni wolnych. Mając 19 lat i pierwsza prace zarabiałam 1500, pózniej 1600 a po roku zostałam doradca i tak otrzymałam 1800 zł, z roku na rok doradca dostaje 100 zł podwyżki i tak oto... Udało mi się zarabiać 2300 zł, czasami dochodziły premie czasami bonusy za wyrobione wskaźniki wiec w najlepszych miesiącach finanse przekraczały 3000 zl ale o to trzeba się mocno postarać i dzieje się to 2,3 razy w roku reszta to 2300 zl. Gdy odchodziłam z firmy zaczęło się złe dziadz, coraz wyższe wymagania, testy wiedzy z kolekcji, mnóstwo obowiązków, a zabierali profity takie jak lux med czy zmniejszali możliwość awansu na doradcę. Jeśli szukaliśmy kogoś to CV w 2011 czy 2012 było mnóstwo było w czym wybierać w 2016 nikt już nie chciał nawet CV składać... Młodzi ludzie idą do korpo bo tam na dzień dobry zarabiają ponad 2000 zł! Oceniam prace w solarze pozytywnie, mnóstwo dobrych wspomnień ale praca dla młodych i na pewno nie dla osób które same chcą się utrzymywać.... Aktualnie pracuje w branży kosmetycznej, a moje zarobki są nieporównywalne do Solara w pozytywnym aspekcie. Pozdrawiam

ala

Dla mnie nieporozumieniem jest ze menager sklepu ktory nic nie robi zeby pomoc wyrobic plan albo utarg zarabia 4 tys na reke a pracownicy 1700zl. Za co im tyle placa ?

Edzia
@ala 05.05.2017 22:23
Dla mnie nieporozumieniem jest ze menager sklepu ktory nic nie robi zeby pomoc wyrobic plan albo utarg zarabia 4 tys na reke a...

Ala, jesteś klasycznym przykładem na to, że nie masz pojęcia o czym mówisz. Z takimi ludźmi jak Ty borykam się nieustannie w mojej karierze menadżerskiej. Zanim wypowiesz opinie powinnaś ja poprzeć przynajmniej swoim doświadczeniem w tej dziedzinie. Wszyscy sprzedawcy są zawsze tacy mądrzy, tacy poinformowani, tacy pełni umiejetnosci, ze ja się dziwię czemu sami nie są menadżerami? Przecież skoro menadżer nic nie robi to każdy by tak chciał pracować. A jak przychodzi co do czego to nie ma nikogo. Kiedy była rekrutacja na moja koordynatorkę na czas mojej ciąży i porodu to nikt z zespołu nie zgłosił swojej kandydatury.... Menadżerowie zarządzają zespolem, co właściwie sprowadza się do ciągłego pilnowania ich pracy, gdyż za ich błędy i niedociągnięcia surowo odpowiada się przed menadżerka regionalna. Tych ludzi trzeba szkolić, bo jak wiadomo na szkolenia jeździ wybrana osoba z zespołu a resztę trzeba wdrożyć z nowości. Próbowałaś kiedyś ułożyć grafik pracy uwzględniając prośby zespołu przy jednoczesnym pilnowaniu godzin i zasad kodeksu pracy? Ja raz poprosiłam o to osobę niezadowolona z układanych przeze mnie grafików i wiesz co? Poddała się po trzech godzinach. A próbowałaś pracować w tych samych warunkach i zgodnie z wymaganiami pracodawcy w zespole, który z powodów ekonomicznych uszczuplil Ci z 10 do 7,5 etatu? Nie zapominaj o dokumentacji tygodniowej i miesięcznej i wszystkich wymaganych raportów do biura które muszą być przesyłane co do godziny. I jeszcze w tym wszystkim przeprowadzaj rekrutacje nowych pracownikow, inwentaryzacje, rozmowy motywacyjne z personelem, weryfikuj znajomość ostatnich dostaw i kolekcji jak również półroczne oceny z pracownikami i to w sytuacji kiedy wskaźniki są robione a MSy wypadają dobrze i jest zerowa absencja chorobowa. Kiedy coś się sypie menadżerki nie mają własnego życia. Do różnych rzeczy się można przyczepić ale akurat do tego, że menadżerki nic nie robią to na pewno nie. Spróbuj, aplikuj, chciałabym zobaczyć zweryfikujesz swoje bzdurne opinie....

ja

Jak pracuje się w tej firmie we Wrocławiu?

inne zdanie

Ja uważam że na takich forach udzielają się ludzie którzy chcieliby dostawać pensje co miesiąc za siedzenie i picie kawy. Solar jest rzetelnym pracodawca. Płaci na czas a kodeks pracy jest najważniejszy. Fakt odeszly benefity ale nic dziwnego skoro są spadki. Z pustego sie nie najele. Ale co tam narzekajmy bo to przychodzi lekko i łatwo a ciężka praca już nie.

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
@inne zdanie 02.02.2017 10:27
Ja uważam że na takich forach udzielają się ludzie którzy chcieliby dostawać pensje co miesiąc za siedzenie i picie kawy. Solar...

"(...) kodeks pracy jest najważniejszy" - zależy od "kadry menedżerskiej" na jaką się trafi. Niektórzy nawet nie znają pojęcia KODEKS PRACY, a co dopiero zawartości.

kamila

Pracowałam w jednym z Solarów w Bydgoszczy. Trzeba przyznac ze firma przestrzega kodeksu pracy, mozna miec prosby do grafiku, które zostaja uwzglednione. Jednakze podziekowalam za dalsza wspolprace ze wzgledu na panujaca atmosfere. Nie uwazam ze koniecznym jest robienie testow po tygodniu pracy. Nie dosc ze wieczne odpytywanie ze znajomosci materialow to jeszcze jak sie pozniej okazalo rowniez ze znajomosci rozmiarów. Kompletnie nie rozumiem sensu tego drugiego jezeli i tak w momencie zainteresowania klientki dana rzecz sprawdza sie w programie magazynowym. Ponadto w salonie w ktorym bylam nakazywano nam caly czas meczyc klientki. Kiedy odczuwalam ze klientka chce sama dana rzecz przymierzyc badz czulam irytacje kiedy kolejny raz do niej podchodzilam nie mialo to znaczenia bo managerka i tak caly czas szeptala mi ze mam do niej isc i koniec. Zwykle w takiej sytuacji klientka zamiast zadowolona wychodzila zdenerowowana a sprzedaz i tak nie zostala zrealizowana. Na rozmowie kwalifikacyjnej warunki byly przedstawiane w inny sposob. Mialam miec czas na nauke, pomoc ze strony zespolu. A w gruncie rzeczy wszystkiego wymagano natychmiast. Kiedy odpytywano mnie z programu i systemu i czegos nie wiedzialam, odrazu pokazywano niezadowolnie. Ponadto dziewczyny caly czas szeptaja jedna na druga co takze nie sprzyja dobrej atmosferze. Dodatkowo poza progiem sprrzedazy ktory zostal wprowadzony odgornie dziewczyny postanowily takze zalozyc swoj wlasny raning ktory rzekomo ma je motywowac do pracy. Z moich obserwacji wynika ze powodowal tylko i wylacznie klotnie.

ola

A dlczego zabrano wam dodatki? kto na nie zasługuje? widzę ,ze szukaja spredawcy, a oferuja szkolenia i opiekę medyczną,wiec jak to jest? zazwyczaj w takich sklepach odzieżwoych posiadasz też zniżki pracownicze, wiec to tez jest sporo bo ubrania tam tanie nie są

AdAga
@ola 18.10.2016 21:46
A dlczego zabrano wam dodatki? kto na nie zasługuje? widzę ,ze szukaja spredawcy, a oferuja szkolenia i opiekę medyczną,wiec ja...

Ola Ty tak na poważnie z tymi zniżkami? Wow ...1700 zł i będę zachwycona ....sweter w normalnej cenie za 500 zł będę mogła kupić za 300 ! Zostanie mi całe 1400 na miesiąc...Po odliczeniu wydatków na życie i opłacenie zostaje tyle pieniędzy, że nie wiadomo co z tym robić ;) Szkolenia na najwyższym poziomie...równie dobrze możesz śledzić modowy blog i więcej wiedzy się z tego uzyska...A za pakiet medyczny Ty płacisz, pieniądze są pobierane z Twojej pensji. Wszystko idzie w górę ...opłąty za ubrania, żywność, życie ...tylko nie pensje w sklepach ...Przykre to jest, zwłaszcza, że w Solarze bardzo wiele zależy od sprzedawcy, szkoda, ze ludzie nim zarządzający tego nie dostrzegają..a jest coraz większa rotacja jeśli chodzi o pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Onion

Premie były.... Ale z względu na oszczędności zabrano pracownikom wszystkie dodatki. A wynagrodzenie 1600 na rękę

anonim

(usunięte przez administratora)

Mrowkojad

Jestem w szoku, jak łatwo można rzucać oszczerstwami bez przemyślenia możliwych konsekwencji swoich kłamstw.. Tak po prostu pluć jadem na lewo i prawo, bo przecież w internecie można być anonimowym... Nie mając odwagi podpisać się i nie mając żadnego dowodu na swoje zarzuty, niszczyć czyjąś pracę ot tak.. Dla zabawy? Czy może z chęci zemsty i podbudowania swojej urażonej dumy, bo nie spełniłaś podstawowych oczekiwań stawianych przez Firmę i dlatego już w niej nie pracujesz? Skąd te kłamstwa mrowko?

anonim

(usunięte przez administratora)

Onion

Poczytaj wpisy wyżej ! Firma właśnie zaczęła oszczędzać na pracownikach i zabrała wszystkie bonusy. Aktualnie masz gola wypłatę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Miras

Kobiet na magazynie nie zatrudniają. Mimo iż praca lekka to chyba boją się ze będą ciuchy wynosić :) A weekendy są wolne :) Można na palcach jednej ręki policzyć ile było pracujących sobót w historii firmy. Praca od 6-14 i 12-20

Helmut

za wypłatę w solarze raczej życia sobie nie ulozysz

gyk

Szefowie/kierownicy tej firmy...zatrzymali się w rozwoju...na poziomie roku 2000. 1600zł za zasuwanie na magazynie, w trybie dwuzmianowym. Chyba kogoś przewiało...jak leciał helikopterem.

Janek

Praca na magazynie na torowej 11. 1600 na rękę na dwie zmiany. Taka informacja dla wybierających się na rozmowę!

Stachuuu!

Torowa 11! Zdała od tego miejsca. Firma nie szanuje pracowników, odbiera z dnia na dzień wypracowane dużo wcześniej premie, tłumacząc wszystko potrzeba oszczędności! A prezes przychodzi i mówi że firma jest w super stanie i nie mamy się bać o posadę bo nie mają zaległości i zobowiązań żadnych. Wszystkie bonusy jakie mieli pracownicy zostały zabrane bo oszczedzac trzeba! Ale chyba na Jaguary i śmigłowce!

S&S

Wiadomość dla zarządu: Ludzie w kryzysie...nie kupują prywatnych śmigłowców. Nie robi się z pracowników idiotów. . .. ... Jak już ostatni pracownik rzuci papiery...pozostanie wam zrzucić eleganckie ciuszki i zabrać się za prawdziwą robotę.

larka

Może nie jest tak źle, ale nie jest też dobrze. Wymagania coraz większe( od sprzedawcy, doradcy) ale nie idzie za tym nic w zamian. Sam sprzedawca nie jest w stanie uratować tej firmy. Ubrania muszą mieć jakość i się wyróżniać. Jest coraz większa konkurencja na rynku i Klientki mają w czym przebierać ,dlatego trzeba wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. To chyba oczywiste. Jak widać nie dla wszystkich. Lepiej całe zło zwalić na sprzedawce ( w końcu zarabia góry złota ;))

mg

To się nazywa strzał w kolano! Pozabierać ludziom wszystkie bonusy...tylko czekać aż "wdzięczni pracownicy" ujawnią z jakich szmat szyta jest markowa odzież SOLAR, opowiedzą o zagrzybionych kontenerach w których kolekcję przypływają...i innych wałkach finansowych.

yuy

Upadek firmy! Koniec szacunku dla pracownika! Zabierają wszystko, nie ma już prywatnej opieki medycznej, premię roczną zmniejszyli o połowę...pewnie dlatego że Prezes miał prywatne wydatki. Polityka jakości coraz gorsza...zaczęła się produkcja "szmat". Coraz więcej ludzi odchodzi...firma bez perspektyw.

dorotum

a ja się pytam, co stało się z jakością materiałów, z których szyje się ubrania SOLAR? wszystko wygląda tak, jakby głównym składnikiem były plastikowe butelki. Kiedys mój ulubiony sklep, teraz z koleżankami omijamy...

yuy

Torowa City: Firma notuj spadki, szarym pracownikom zabierają bonusy. Priv. opieka medyczna się skończyła, boss-owie obcieli premię roczną o połowę. W przyszłym roku nie będzie jej wcale. Podwyżek brak. Odradzam jakiejkolwiek współpracy. Zaczął się upadek! A wystarczyło zachować jakość sprzedawanych produktów, nie tylko wysoką cenę.

anonim

(usunięte przez administratora)

kika

Co do ogłoszeń o pracę - jest ich coraz więcej ponieważ dużo ludzi się zwalnia, ze względu na warunki zatrudnienia ( w porównaniu do wymagań). A co otwierania nowych oddziałów - wręcz przeciwnie ... umowa od początku jest umową o pracę ( 3 miesiące okres próbny itd. )

antocha

u nas kierownik musiałby albo zostać zwolniony, albo zajść w ciążę i iśc na macierzyński żeby się zmienił :D

Antocha

Myśle, że wiele zależy od tego czy sklep jest franczyza czy siecią. Mój jest Franczyzą i jestem zadowolona bardzo, nikt nam się nie wtrąca w pracę,mamy robić tak, żeby utargi były a klientki wychodziły zadowolone i chciały wracac. Nie użeramy się z kierownikami, bo z moim mogę się dogadać bez problemu. Wiem, że to co dzieje się w innych sklepach to patologia, ale u mnie jest lajtowo. pozdrawiam

ona2

Byłam na rozmowie w Poznaniu w tej firmie,to smiac mi się chciało,jak pani "wielmozna" menager( głowa wyżej niż s..) haha wypytywała o takie bzdety,ze nawet nie chciało mi się jej dłużej słuchać i tylko czekałam kiedy skonczy:P a gdy zapytała o moje oczekiwania finansowe,to jej powiedziałam i temat zakonczony:D hahah i oczywiscie ładnie sie pozegnała:D Pozdrawiam SOLAR w Poznaniu:D

Maja

WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA... Ja jestem zadowolona.

Aga

Ola_w - że co? chyba nie tutaj.... nie ma takich rzeczy. w moim przypadku to tylko dobra wola szefa/ kieorwnika. a przysługują po 3 rabaty 40% na każdą kolekcję. dotyczy rzeczy nieprzecenionych. Pozatym ubrania firmowe (2 doły, 2-3 góry i sukienka dla pełno etatowych pracowników)ubrania wskazuje firma.

ola_w

chciałam zapytać czy firma daje jakieś benefity zaraz po zatrudnieniu typu bony na świeta, znizki na ubrania czy jakieś dofinansowania do przedszkoli, wczasów itp?

ssssssssss

stój raczej elegancki , stonowane kolory , skromny makijaż ,naturalne paznokcie i płynna wypowiedź na pytania typu : czym zajmowałaś się w ostatnich miejscach pracy ,co jest najważniejsze w obsłudze klienta , jak byś się zachowała kiedy klientka np chce kupić coś w czym wygląda źle , opowiedz coś o sobie ,dlaczego właśnie solar,co robisz kiedy widzisz jak twoja koleżanka w pracy się obija , często wychodzi ze sklepu , nie chce się jej pracować . cóż później zostaniesz zaproszona na dwie godziny próbne gdzie będziesz musiała obsługiwać klientki lub kierowniczkę która będzie udawać klientkę ,lepiej być miłym pogodnym towarzyszyć przy zakupie zadawać dużo pytań i proponować jak najwięcej , wiedza o tkaninach też się przyda ,trochę to wszystko naciągane , sztuczne zachowanie i uśmiechy personelu, takich dziewczyn jak ty będzie bardzo dużo oczywiście nikt ci nie powie że robisz coś źle wszyscy mili i masz czekać na telefon nawet jak odp jest na nie , niestety nie ma takiego telefonu , koleżanka będąc tam miała okazję posłuchać sobie również rozmowy kierowniczki którą odwiedziła koleżanka w pracy , gadały centralnie na sklepie prawie całe te dwie godziny o jakiś pierdołach , również o tym że ta kierowniczka już ma dosyć bo co chwile ma rekrutacje , dziewczyny narzekają jej na pracę i ona jest tym zmęczona i tak sobie gadały , w sklepie była jeszcze jedna dziewczyna pracownik ale ona siedziała na zapleczu więc koleżanka była w sumie sama bo nawet jak przychodził klient to tylko ona się odezwała a kierowniczka zajęta opowiadaniem o swojej nowej kuchni super :) zwłaszcza jak mi koleżanka opowiadała jakie miny miały klientki jak były obsługiwane przecież przez dziewczynę która nie znała ani kolekcji ani też w 100% marki. umowa jest na 3msc próbne za 1400 a później dostajesz podobno 1700. rotacja więc przez te 3 msc możesz zarobić więcej w innej firmie zresztą sama ocenisz

Lalalala

A czy mógłby ktoś udzielić wskazówek jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną? Oczywiście zakładam, że trzeba być sobą, ale jednak... Na co zwracają uwagę, czy ubiór jest ważny i powinien być w stylu solara, czy patrzą na doświadczenie, wiek, poczucie humoru? Help!

Racja

Jeśli nadal kierownikiem jest pani E.B. to z pewnością prawda. Ciężka sprawa z ta kierowniczka. Z jednej strony opowiada o bardzo pikantnych sytuacjach z życia osobistego (nie będę przytaczać szczegółów bo są co najmniej niesmaczne) a z drugiej próbuje mieć kontrolę nad wszystkim jednocześnie starając się wyjść na 'osobę światową'. Mobbing, szantaż i podejrzliwosc to jej główne cechy. Klientki tez za nią nie przepadają.. Mam nadzieje,ze firma coś z tym zrobiła. Można powiedzieć, że to karykatura menedżera. Zero profesjonalizmu. Całe szczęście, że zespół był bardzo przyjazny (szczególnie dziewczyny pracujące kilka lat) bo ciężko byłoby wytrzymać.

żart

3 tysiące? nie wiem kto Ci dziewczyno takich głupot naopowiadał ale to bajki na wodzie pisane...

prawda

Koleżanka wyżej najwyraźniej ma na myśli Galerię Bałtycką w Gdańsku... Ja również miałam wątpliwą przyjemność pracy w tym miejscu. Nie wytrwałam tak długo co koleżanka wyżej, bo jedynie okres próbny, ale podziękkowałam za przedłużenie umowy. Kierowniczka zdecydowanie ma problemy ze sobą, Gnębienie pracowników to standard Wszelkie szkolenia zawdziewczam innym pracownikom bo kierownik sie nawet nie wkapil, zeby wytlumaczyc mi chociaz podstawowe zasady firmy. przychodzila nadeta a jej "proby motywacji" zdecydowanie zakrawaly o mobing. czy normalne jest, ze kierownik idzie za toba do toalety, zeby sprawdzic czy na pewno idziesz tam? albo ze zwraca ci uwage, ze bylam w toalecie nie 3 minuty a 5 min?! albo czy normalne jest, ze gdy sie sklada wypowiedzenie to pracodawca kieruje do pracownika slowa "lepiej sie rozstac w zgodzie, bo trojmiasto jest male, wiec uwazaj".... to jeden z takich lekkich przykladow. podaruje sobie inne, bo to az przykre ze jedna osoba moze tak gnebic innych. dziwie sie osobom, ktore wytrzymaly w tym sklepie kilka lat.

Mała

Przepracowałam w Solarze ponad rok w jednym z Gdańskich sklepów. I niestety - nie mogę powiedzieć, żebym mogła tą pracę polecić komukolwiek. Oczywiście dużo zależy od kierownika oraz od zespołu. W moim przypadku zespół był cudowny i to był główny powód, dla którego wytrwałam tak długo. Natomiast kierownik... Cóż. Jeśli kierownik mówi wprost : "żadne L4 nie będą honorowane w czasie wyprzedaży" albo do dziewczyny która się zatruła i rzygała pół dnia mówi : "nie symuluj"... no to - odpowiedzcie sobie same. Dodam tylko, że grafik zawsze na ostatnią chwilę, o zmianach na bieżąco nie byłyśmy informowane. Kiedy w 3 miesięcznym okresie rozliczeniowym zrobiła mi grafikowe niedogodziny, kazała podpisać wniosek urlopowy, żeby godziny się jednak zgadzały. Wieczny problem, wieczne pretensje o wszystko. O brak utargu, nawet jak nie ma klientów. I tłumaczenie, że niech sobie sprawdzi liczbę wejść do sklepu i sama zobaczy, że naprawdę nie było ludzi, nie dociera. Mimo tego że zespół stawał na głowie, żeby wyrobić targety i wskaźniki (bo przecież od tego zależała nasza premia!) - wiecznie była niezadowolona. A kiedy już się udało, to owszem, potrafiła docenić i podziękować, ale trwało to pierwsze 2 - 3 dni. Potem wszystko wracało do normy. Dodatkowo kiedy ktoś się naprawdę bardzo źle czuł albo słaniał na nogach to trudno - zostawał w pracy. A ona? Jak się źle czuła bo dostała okres to dzwoniła do przełożonej, zmieniała grafik, ściągała kogoś do pracy a sama co? Tak - szła do domu się położyć, bo przecież ona się tak źle czuje (i teraz porównajcie to do sytuacji z wymiotowaniem)... Zrzucanie odpowiedzialności i zadań na pracowników - także standard. Ogólnie doszło do sytuacji, że ze stresu że muszę iść do pracy nie spałam, albo rzygałam w łazience. NAprawdę nie polecam. Klientki to także specyficzne grono - zdecydowana większość bardzo nadęta i oczekująca nie wiadomo czego. Były słoneczne dni, ale gdybym miała to podzielić proporcjonalnie to... 80% czasu to straszny stres i złe dni a tylko 20% to te dobre. Niezła szkoła życia, za wcale nie wysokie pieniądze.

karolina

Miała Pani pecha że trafiła na taki zespół, ja pracowałam w dwóch solarach, w pierwszym na zastepstwo a kiedy skończył się mój czas znalazło się dla mnie miejsce gdzie indziej. To praca godna polecenia. Pracodawca naprawdę dużo robi, daje na rzecz pracownika. Narzekanie na zespó£ to kpina tu nie o to chodzi! Polecam tego pracodawce jeżeli lubisz pracować. Jak jesteś leniem to nikt Cie tam nie bedzie trzymal

Pasaż

Droga Agnessss skoro wyrażasz taką opinię to napisz kiedy byłaś na zastępstwie w pasażu nie przypominam sobie żeby ktoś u nas był w ostatnim czasie na zastępstwie.

agnessss

Dokładne. Wszystko zalezy od kierownika. Ja pracuje we Wrocławiu, kilka razy miałam przyjemność stanąć w innym sklepie, w pasazu. Bo byla taka potrzeba, w ramach zastępstwa. Porównując nasza prace z ich praca- dwie różne firmy, dziewczyny maja o wiele luźniejsza atmosferę, wychodzenie co chwile z butiku, Internet, ploteczki, kolezki koleżanki ze sklepów obok, czasem nawet przy klientach, gdziebu nas tak naprawde kierownik jest wyczulony i nawet jak jest luźniejszy dzień staramy sie zajac czymś co jest pożyteczne. Dlatego nie ma co narzekać na cala firmę ale na miejsce pracy do którego trafiasz. Dziewczyny bywają złośliwe, tez miałam okazje to zauważyć, ale to niekoniecznie spotka cie w pracy w solarze ale w każdym innym miejscu.

zbulwersowany
@agnessss 03.04.2015 15:57
Dokładne. Wszystko zalezy od kierownika. Ja pracuje we Wrocławiu, kilka razy miałam przyjemność stanąć w innym sklepie, w pasaz...

agnessss, śmiem twierdzić, że jesteś zakompleksioną leseczką, która chce komuś zaszkodzić, bo ma się lepiej w pracy niż Ty sama. Moja żona często kupuje ubrania w Waszej sici sklepów, a ja jej zawszę towarzyszę. Podczas cotygodniowej wędrówki po centrach handlowych mogę z boku zaobserwować najróżniejsze zachowania ekspedientek, które są mocno zależne od ruchu na sklepie, poziomu butiku jak i zapewne zgrania ekipy. Nie będę się wypowiadał o innych sklepach, lecz o Waszym, bo o Solarze jest ten wątek. Solar, jak i La Mania są ulubionymi sklepami mojej żony, dlatego naprawdę często mam okazję podziwiać Panie w tych sklepach. Wrocławskie Solary, owszem są bardzo zróżnicowane, lecz akurat Pasaż, o którym mowa w poście wyżej jest chyba najlepszym. Dla przykładu będąc pewnego razu w Magnolii nie było rozmiaru z sukienki, którą chciałem kupić żonie(ponoć nie szyli jej w tym rozmiarze!), natomiast dziwnym trafem okazało się, że ową sukienkę kupiliśmy bez problemu w Pasażu, gdzie Panie są zawsze pomocne i najsympatyczniejsze!... Jestem mocno zbulwersowany powyższą opinią na temat Pasażu, bo akurat ten butik jest chyba najlepiej zorganizowanym Solarem we Wrocławiu! Jeżeli nie jesteśmy w okolicy Gruwaldu to lubimy odwiedzić też Renomę i Sky Tower, w których jest nieco spokojniej ze względu na ruch w Galerii natomiast dwa pozostałe staramy się omijać, bo tam prócz bałaganu i niemiłej obsługi raczej nic nie znajdziemy...

kachabacha

z rozwojem ciężko. ja na pierwsze szkolenie sponsorowane przez firme załapałam sie po 2,5 roku (z * ze jak sie zwolnie przez kolejne pół roku to musze za nie zpłacic)wczesniej były szkolenia w sklepie org. przez menadzera ale niewiele wnosiły szczerze mówiac. co do materiałoznawstwa to musisz i tak sie go sam nauczyc bo tego wymagaja na tych sprawdzianach z kolekcji. a bhp pierwsze masz w pierwszym dniu pracy a potem kolejne po niecałym roku juz w firmie. Jeśli pytasz czy można wspinać się po szczeblach drabinki co raz wyzej u nas przez 3 lata nikt ze sklepu nie awansował. Nie licze awansów za staż bo po 1 roku od przedłuzenia umowy po próbnym dostajesz starszego sprzedawce i 100 dodatku. ale w biurze, czy na menadzerów, albo koordynatorów najpierw jest rekrutacja wewnetrzna i można próbować z tym ze dużo zależy od menadzera - jeśli on ma o tobie średnią opinię to pewnie taka tez ci wyda cenzurkę jak o ciebie zapytaja "nieoficjalnie"

majkel

Nikt nic nie wie na ten temat? Czekam już na odpowiedź całe dwa tygodnie, a zależy mi teraz trochę na czasie. Prosiłbym o wypowiedź jakiegoś aktualnego pracownika Solar Company, coby napisał, czy obecnie w ogóle warto się firmą zainteresować, czy sam jest zadowolony, że tutaj pracuje, wystarczy mi nawet krótkie polecam.

Pracownik Solar
@majkel 18.03.2015 00:56
Nikt nic nie wie na ten temat? Czekam już na odpowiedź całe dwa tygodnie, a zależy mi teraz trochę na czasie. Prosiłbym o wypow...

Polecam serdecznie. Pracuję już 9 lat w Solarze. Firma gwarantuje rozwój, szkolenia, wypłaty na czas, umowę o pracę, premie, awanse, dodatkowe profity jak zniżki pracownicze oraz prezenty świąteczne. Nie jest to praca dla leniwych osób, które chcą odbebnic swoje i iść do domu, ale dla ambitnych, energicznych, chcących się uczyć każdego dnia i rozwijać. Im bardziej się angażujesz, tym więcej zarabiasz. Od Ciebie zależy czy dostaniesz podwyżkę, trzeba się wykazać i być zmotywowanym, a Menedżer w tym pomaga.

kuprzestrodze

Ku przestrodze, Chcę podzielić się swoimi wrażeniami po doświadczeniu w pracy dla firmy Solar, które mogę z całą pewnością stwierdzić było wątpliwą przyjemnością. Zaczynając od początku, otrzymałam umowę o pracę na okres próbny (3 miesięczny). W tym okresie moja praca polegała na zapoznawaniu się ze środowiskiem i specyfiką pracy. Szczerze przyznam, że liczyłam na fachowe i profesjonalne przeszkolenie, które przygotuje mnie do wykwalifikowanego świadczenia usług w zakresie sprzedaży. Ku mojemu zdziwieniu, okazało się, że nie byłam mile widziana jako nowy pracownik, czułam się wręcz jak persona non grata. Pracując 12 godzin, często zdarzało się, że współpracowniczki nie odezwały się do mnie nawet słowem. Nie udzielano mi żadnej pomocy, nie tłumaczono mi niczego i pozostawiano samemu sobie. Gdy już podejmowały się czegokolwiek to z wyraźnym zaznaczeniem okazanej łaski, a w późniejszym rezultacie, doniesieniem do kierowniczki o mojej rzekomej niewiedzy i nieporadności. Cóż, nie potrzeba wielkiej filozofii, by stwierdzić, że bez dobrego przeszkolenia raczej nie jest problemem by wytykać błędy, więc robiono to na każdym kroku, notorycznie. Nie wspomnę już o wyrażonym głośno zdegustowaniu w temacie pozostawionego, świeżego zaznaczę jedzenia w lodówce, które mogło pachnieć… jak to ma jedzenie w zwyczaju. Zatem czepianie się nie miało końca. Współpracownice permanentnie niezadowolone, obgadujące za plecami, zgorzkniałe, sfrustrowane, humorzaste, donoszące na wszystko do kierowniczki, czyli bezpardonowo koleżanki wytykały błędy koleżankom w trakcie pracy. Tworzyło to chorą atmosferę, w której każda patrzyła na siebie jak na potencjalnego wroga. Człowiek czuł się cały czas zaszczuty i bał się odezwać o cokolwiek. Reasumując zespół zbudowany był z „kliki” kobiet, które notorycznie przez 12 godzin uprzykrzały sobie życie i o dziwo czerpały z tego swoistą przyjemność. Z czasem jednak okazało się, że przyczyną owego faktu była polityka prowadzona przez przełożonego – kierownika. Dlatego bardzo ważną kwestią jaką teraz poruszę, będzie właśnie ta osoba. Kierownik, który kierował całym tym chorym środowiskiem był w zasadzie jego wytwórcą. Pani kierownik z początku jawiła się jako osoba skora do pomocy, chętnie okazująca aprobatę. Z czasem (a zajęło to dokładnie 3 miesiące okresu próbnego) okazała się być wrogo nastawioną osobą. Jestem pod wrażeniem systemu oceniania pracy jaki miał miejsce w firmie Solar. Pani kierownik przeprowadzała tzw. „rozmowy miesięczne” odbywające się indywidualnie na kanapie przed sklepem, tudzież na magazynie. Na dzień dzisiejszy żałuję, że nie miałam przy sobie dyktafonu, gdyż często gęsto nie istniało przebieranie w słowach… kilkukrotnie słowa jakie padały, nie jedną osobę mogłyby doprowadzić do łez. Kolejna kwestia, jeśli poruszałam kwestie braku pomocy ze strony współpracownic i wszelkich powyżej wspomnianych kwestii, stwierdzała dosłownie, że jej to nie obchodzi. Dla mnie to absurd. Przepracowałam w tej firmie wystarczający okres czasu by stwierdzić, że nigdy więcej. Na szczęście znalazłam pracę w innej firmie i mogę jednie dodać, że można pracować godnie i z szacunkiem. Podsumowując, nie polecam. Jeśli chcesz być pozbawiony komfortu pracy, miłego środowiska i przede wszystkim traktowania jak człowieka aplikuj do firmy Solar.

kachabacha

*solarna sola- pierwsza umowa na 3 msc. druga na dwa lata, kolejna tez na dwa i dopiero natepna na nieokreślony wiec trzeba przepracowac podnad 4 lata zeby dostac na nieokreślony

kachabacha

zarobki na start 1400 przez 3 miesiące, potem 1500, potem można dostać podwyżkę o 200 zł w zależności jak dobrze się sprawujesz, ale każdy praktycznie ją dostaje. do tego ew. premie miesięcznie za wyrobienie progu też ok 150-250 ( w zależności od wymiaru etatu i osobistego uznania kierownika), i raz na sezon dwie premie: za miejsce w sieci (premiowane pierwsze chyba 6 sklepów), i za ilośc rzeczy na paragonie (jeśli sie wyrobi narzucony próg). Co do atmosfery to najwiecej zalezy od kierownika,

Zośka1980
@kachabacha 10.02.2015 20:04
zarobki na start 1400 przez 3 miesiące, potem 1500, potem można dostać podwyżkę o 200 zł w zależności jak dobrze się sprawujesz...

Jesli chodzi o opinie zamieszczane tutaj, można zauważyć pewną zależność: pracownik, który został zwolniony, bo się nie nadawał do pracy lub też okradał firmę, będzie zawsze krytykował każdą firmę, w której pracował, chroni swojej urażonej dumy, chce sobie poprawić samopoczucie, lub też jeszcze z innych powodów... Pracuję w Solarze bardzo długo i absolutnie nie jest tak jak piszą tutaj osoby, które się nie sprawdziły. Jest więcej na start na okresie próbnym niż piszecie, są podwyżki, premie także, może niższe niż kiedyś, ale jednak są w zasięgu ręki, wystarczy się trochę postarać - każdy by chciał za nic nie robienie dostawać premię, niestety każdy rozumny człowiek, wie, że to niemożliwe. Opieka medyczna także jest, tylko na innych warunkach. Jest mnóstwo dodatkowych bonusów, jak bony świąteczne itd. Ja osobiście polecam pracę w tej firmie, która kodeks pracy traktuje ponad wszystko. jeśli zrobisz chociaż jedną nadgodzinę, to zapłacą. Umowę o pracę dostajesz, nie wykorzystują człowieka do pracy na zlecenie i nie tyra się po 240 godzin miesięcznie! Od kierownika owszem dużo zależy, ale on robi to, co do niego należy, a każdy popełnia błędy i uczy się na nich każdego dnia! Pozdrawiam

Jack
@Zośka1980 22.06.2016 12:28
Jesli chodzi o opinie zamieszczane tutaj, można zauważyć pewną zależność: pracownik, który został zwolniony, bo się nie nadawa...

Sole na Torowej...nie ma żadnej premii. Nie siej demagogii.

Bibi

A jak obecnie wygląda wynagrodzenie? Ostatnie wpisy są sprzed kilku lat i zastanawiam się czy coś się zmieniło. :)

romek

też tak moze być, ze to już na początku jest jakiś konkretny problem z nimi, wydaje mi się, ż emoz ektoś nie umie tych rozmów prowadzić, wybadać kto się nadaje na jakie stanowsiko, a potem wszytsko w praniu wychodzi tak naprawde. Mam nadzieje, ze teraz ktoś popatrzy czy oni mają dobrych headhunterów czy nie za bardzo.

Bibuś

Tylko weź pod uwagę fakt, że właściwy dobór ekipy kształtuje się w określonym czasie. Nie znam takiej firmy, gdzie przy pierwszym sorcie można byłoby uznać, że właściwie dobrali na starcie pracowników i firma od razu weszła na wysokie obroty. Może to problem jest z rozmowami rekrutacyjnymi, jak one wyglądają?

Zostaw opinię o Solar Company S.A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solar Company S.A.