Tobacco Press

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 242 ocen.

Tobacco Press
2 242 6 1

Opinie o Tobacco Press

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tobacco Press

Gochasamocha

Moim drodzy, dużo w was jadu :) Ja uwielbiam Panią Martę fajna dziewczyna, miła doradza mi pomaga jak mam problem w kiosku. Pani Marta musi być twarda no bo musi i już, ale jak dla mnie zazdrość przemawia przez was, na pewno Pani Agnieszka jest świetna ja wciąż uważam że Pani Marta jest THE BEST.

B.
@Gochasamocha 20.07.2018 18:55

po Sylwii i zamykanym salonie w ubiegłym roku to każdy zaliczyłby skok do góry . Fakt jest taki, że poziom wypowiedzi "najemcy z Myśliborza" faktycznie dorównuje poziomowi Marty. Ja również mam Martę jako KR jestem pracownikiem, któremu proponowano wielokrotnie ajencję - obserwuję i widzę że nigdy bym się nie zgodziła a Marta faktycznie nie jest osobą kompetentną na to stanowisko i nie chodzi żeby kogoś obrażać itd wcześniej była Roksana i ja myślałam, że ona to jest rozhisteryzowana ale teraz wiem, że to nic w porównaniu do Marty. Marta zapomina, że na salonie pracuje ajent, że pracownicy są ludźmi a nie pachołkami, bezwzględnie daje odczuć, że ona jest ważniejsza a przecież wcale tak nie jest. Bez niej nasz salon będzie funkcjonował a bez nas już nie. Wiem, że Marta czyta namiętnie forum widać też jej odpowiedzi tutaj kto ją zna ten wie... Panie Robercie może warto z nią pomówić, uświadomić że nie jest najważniejszym filarem tej firmy ?

Malutka

Chciałabym usłyszeć opinie na pewien temat. Powiedzcie jakie jest Wasze zdanie na temat zachowania regionalnej p. Marty, która przyjezdza do naszego saloniku który ma ajenta i dosłownie rzadzi się. Mowi co mamy przestawic, pozmieniac, co wyrzucic itd. Potem przyjeżdża nasz ajent i ma pretensje ze ekspozycja zostala zmieniona. Kogo my mamy słuchać? Ja juz glupieje... Pani Marta nie zachowuje się profesjonalnie... powinna pewne sprawy ustalac z ajentem a nie ignorować go i wprowadzac zamieszanie. Teraz po kazdej wizycie dzwoniny do naszego ajenta i pytamy co mamy robic, czy zmienic ekspozycje czy nie. Malo tego wypytuje czy ajent sie pojawia na punkcie, czy pracuje, ile godzin pracuje itd... P. Marto czy zdaje sobie pani sprawę z tego że jesteśmy pracownikami naszego ajenta a nie pani i tak czy tak zadzwonimy i powiemy o tym co pani wyczynia i o co pani wypytuje? Pozdrawiam

Borówka
@Kalina 20.07.2018 16:40

Układania towaru według widzi mi się prezesa, wymysły na temat miejsc gdzie co ma być wyexponowane. Rozpisgiw@ni@ wszystkiego po punktach.

Barbara

Mam pytanie odnośnie premii za zestawienia. Czy to są premie dla ajentow czy pracowników? Czy premie były przyznawane też wcześniej? U mnie ajent nie stoi na salonie a kilka raz nasz punkt był na podium. Czy jest to normalne, że nie dostajemy premii? Czy wasz ajent dzieli się z wami premia? Ja rozumiem że to ajent ma głównie odpowiedzialność, ale my też ja podpisujemy i zgarnia on premie za naszą pracę. Jak w wygląda to w waszych salonach? Może jest to normalne tylko źle na to patrzę. Z góry dziękuję za odpowiedź

anonymous
@Barbara 19.07.2018 14:40

Nasz salonik ma ajenta. Zdażyło się ze na podium byłyśmy kilkakrotnie i premia była dzielona równo między te osoby które pracowały .

zestawienia to żart :)

No imamy świeże dane przypadek, że Lwówek, który jest punktem ajencyjnym Agnieszki Regionalnej ma 3x pierwsze miejsce? czyli 2100 wpadnie no i kolejne 700zł za zdublowany konkurs lotto = 2800 nieźle.... Zaraz fala hejtu poleci na mnie od wielbicieli Pani Agnieszki z jej 5 punktów - wierni obrońcy no wiadomo, że nie będą sra...we własne gniazdo :) dziwne, że jak się na marte tu coś pokazuje to aż takiej obrony nie ma ... POZDRAWIAM były już pracownik

anonymous
@Helo 18.07.2018 09:14

Helo to twoje imię czy nick tchórzu? Ach ci hipokryci

ala

Dziś dostaliśmy zdjecia jak mają być wyeksponowane leki.. to chyba propozycja jak "nie mają" - na trawienie - etopiryna lub alkotest, na ból 2KC, na górze 1 szt zapalniczki i do tego kartka, że reklamacji nie uwzględniamy - czyżby ? Zwrotów możemy nie przyjąć ale reklamację musimy.... i powyciągane ceny z impulsów. Halooo Marta, jak wysyłasz coś na wzór to niech to będzie faktycznie wzorem, jesteś kobietą to chyba masz zmysł estetyczny ? :)

anonymous
@Halina 16.07.2018 22:17

Mądrala Halina

wroclaw

Natalia z Wałbrzycha czy Ty dziewczynko dobrze się czujesz??? Wypisujesz maile do wszystkich czy ktoś ma kody do lotto bo Wam zablokowali lottomat? Przecież każdy ma pracować na swoich kodach kto udostępni Ci swoje kody imienne na których jak coś zrobisz to ta osoba będzie odpowiadać? Dlaczego dopuszczasz się przestępstwa???

Halina
@Emi 16.07.2018 18:09

Nikt od Ciebie już nie potrzebuje pomocy i nie będzie potrzebował

Zdezorientowany

Ma ktoś przelew ?

Kazimiera
@Ajent 13.07.2018 14:09

Wszyscy mają a ty nie masz?

Dziwne

Co to za pomysł z tym konkursem???

Monia
@Szok 13.07.2018 13:31

Jak to??trzy pierwsze miejsca sa platne.. prasa, wysokomarzowe I lotto... 1 miejsce 700 drugie 500 trzecie 300

Ciekawa

Dostał ktoś może już przelew? Jak w niedzielę jest 15 to kiedy możemy spodziewać się wypłat?

Szczęśliwy

Decyzja o odejściu z tego bagna była decyzją mojego życia! Jeśli jest źle-nie zastanawiajcie się. Istnieją ludzie, którzy dobrze płacą za uczciwą prace i nie obciążają pracownika za kradzieże i przeterminowany towar. Gorąco pozdrawiam z konkurencji :))

Kazimiera
@Eloo 04.07.2018 22:16

Jeszcze raz i wyraźnie powiem: praca jaka będzie i co w niej będzie się działo czy dobrze czy źle nie zależy od firmy, tylko i wyłącznie od WSPÓŁPRACOWNIKÓW to na nich zbudowana jest praca.

RODO

A ja mam pytanie odnośnie ustawy RODO i przechowywania danych osobowych. Miałam podjąć pracę w jednym z saloników na dolnym śląsku. Pani Agnieszka nie miała czasu przyjechać do mnie by podpisać umowy więc druki wysłała pseudo kierowniczce punktu, która wydrukowała i mi dała podpisałam umowy i załączniki po czym pseudo kierowniczka zrobiła zdjęcia i wysłała pseudo regionalnej mms lub na mail. Moja umowa ze wszystkimi danymi "latała" po całym punkcie gdzie dostęp mieli wszyscy pracownicy i... teraz zginęła i co? Ja już podziękowałam za taką pracę bo jeśli ktoś nie ma czasu a później korzysta z moich danych to dobrze nie wróży.

Kazimiera
@RODO 03.07.2018 11:21

A dlaczego ma nie rekrutować sprzedawca sprzedawcy, przecież to właśnie z tą nowa osobą będzie ten sprzedawca współpracował a nie kierownik regionalny czy Robert, to ją będzie stary sprzedawca szkolił wiec ma chyba prawo wyboru z kim będzie dobrze się pracowało a z kim nie, to nie praca w osobnych boxach gdzie każdy odpowiada sam za siebie, to wspólne prowadzenie salonu, zmienianie się na zmianach i wspólna odpowiedzialność.

Rodo

Dobrze że poszłaś aby mniej takich ludzi idź gdzie indziej i rob zamieszanie u innych

Lidia

Widzę, że sporo postów w tym wątku dotyczy raczej spraw organizacyjnych i sprzedażowych. A czy moglibyście podzielić się informacjami na temat warunków pracy oferowanych przez Tobacco Press? Jaka jest atmosfera pracy, jaki poziom wynagrodzeń, jaki przydział zadań? To głównie po takie informacje zaglądają tu użytkownicy.

Qwetyuiop
@Moniana 20.06.2018 14:22

Szkolenia są płatne :)

Qwertyuiop

Na terminalach znów blokada :) przypadek nie sądzę...

Johnny

Co was obchodzi jaka nagroda była... Ktoś się starał i dostał.. Tyle w temacie... Nikogo nie powinno interesować.. Co to było.. Z kim.. Gdzie i za ile... Macie swój nos i go polecam pilnować bo wciskając nie tam gdzie trzeba ktoś przytrzasnie go wam drzwiami!!!!

Flo

takie to owiane tajemnicą jaka nagroda za konkurs zapalniczki a to sądząc po zdjęciach Pani Agnieszka zaprosiła na obiad do siebie do domu :) No tak poza kubkiem z kawą na nic więcej firmy nie stać, trzeba było przecież za terminale zapłacić bo wczoraj znów blokada ...

anonymous
@Flo 26.06.2018 06:56

Madzia nie dramatyzuj

Pracownik

Co za bladynka masakra co ludzie z wami jest ???? Weźcie się za robotę i ruszcie mózgami bo jest coraz gorzej dobrze ze to tylko wyjątki każdy nawet najdrobniejszy upominek jest miły chociażby batonik

Johnny

Kolejna zmiana cen zabawek... Marnowanie czasu na drukowanie tego samego po 3x Zaraz pewnie wejdą nowe ceny na gilzy bo dotrze po dość długim czasie że ceny są za wysokie... Marnowanie czasu pracowników.

Wkurzona
@Johnny 14.06.2018 14:14

A za co Ci płaca ? Masz aż tyle pracy, że nie możesz cenówek zrobić ? Zamiast się cieszyć, że jednak nam zmieniają ceny to Ty narzekasz bo pewnie nie chce Ci się tego robić

hahah

Dzień dobry, nie ma to jak zakupowiec który łamie prawo i namawia nas do tego :) Panie Piotrze w Polsce nie można proponować papierosów!!! A Pan piszę, żeby każdemu klientowi proponować papierosy marki WEST. Żenada.....

Anonim
@hahah 11.06.2018 07:10

Hahah to taka inteligentna osoba że skoro napisano każdemu klientowi to nawet 5 latkowi zaproponowałby papierosy bo było napisane każdemu a załącznik to trzeba umieć otworzyć - a mówią że firma nie zatrudnia niepełnosprawnych a tu się trafił opóźniony w rozwoju

Pracownik punktu

Również i nasz punkt co do Pani Agnieszki odniósł pozytywne odczucie. Fajna babeczka pogadana uśmiechnięta z pozytywną energią. Bije od niej ciepło jasno przedstawiła swoje zasady ale też wysłuchała nas obiecała pomoc . Pani Agnieszko niech Pani będzie dla nas a może praca w tej firmie się poprawi. Duży plus

rws

dzień dobry, a tej Pani Wielkiej Opiekunce Regionu Marcie J. to coś się pomyliło??? Dlaczego ona piszę maila TYLKO na adresy punktów? Robi zamieszanie każe salonom gdzie jest ajent podać na kogo JA mam rozliczyć nie zdane gazety????? Nagle jakieś procedury kiedyś do Wojtka się dzwoniło tylko telefonicznie zgłaszało że coś nie gra i on już załatwiał reklamację a mi nie potrącał. Trzeba uciekać z tej firmy sam p.Robert szuka starszych doświadczonych osób a tu zatrudnił taką Martę, której się wydaje że jest Bogiem - modziutka nic nie wiedząca.

Helena
@Baśka byle napisać 08.06.2018 20:26

To nie o to chodzi. Po Marcie widać zaangażowanie tylko ona nie może zachowywać się jak trusia względem Roberta i bać się ciągle jego opinii. Ja chcę kierowniczki silnej babki, samodzielnej podejmującej samodzielne decyzje a gdy Robert ma do czegoś wątpliwości porostu aby ona mu jasno wyjaśniła dlaczego z tym punktem jest tak i tak a on skoro się nie zna powinien zrozumieć i nie wnikać.

Radosna

Ja też poznałam Panią Agnieszke i szczeze bardzo się cieszę że ma być moja regionalna, bardzo fajna babeczka. Uśmiechnięta sympatyczna a co najważniejsze widać że ma kulturę w sobie. Porozmawiala wysłuchała Myślę że wkoncu będzie można na nią liczyć;) Pani Agnieszko liczymy na Panią

Wiktor

Czy warto aplikować? Jak się tu pracuje?

ona
@Prac 08.06.2018 22:51

kto powiedział, że pracuje? od miesiąca już nie....

Pracownica

U mnie również była wczoraj Pani Agnieszka i mam takie same odczucia. Porozmawiala wysłuchała, i co najważniejsze nie wychodziła co chwilę bo dzwonił jej telefon a do tego była bardzo miła i sympatyczna. Obiecała pomóż wyprowadzić nasz salon z bałaganu który zostawił nam Wojtek bo ciągle powtarzał następnym razem

Pracownik

Witam chce się podzielić moja opinią wczoraj na punkcie była u mnie Pani Agnieszka, i w moim odczuciu wkoncu na tym miejscu jest ktoś na kogo pomoc można liczyć. Przyjechała rozmawiała, mówiła jak ona widziała by nasza współpracę, słuchała jakie problemy są na saloniku. A nie jak Wojtek przyjechał na 5 min gdzie w między czasie miał 15 telefonów ciągle wychodził po czym stwierdzał że zrobi to następnym razem. Pani Agnieszka mega pozytywna osoba z głową pełną pomysłów. Myślę że będzie pomocna w każdej sprawie. Szczeze napisane po tym jak naszym opiekunem był Wojtek który z Wrocławia jechał po to by być u nas 5 min A w tym czasie odbierać ciągle telefon

Lodowki ?

Co z lodowkami?? Salony bez lodowek . . ludzie tylko brali napoje bo mielismy chlodne teraz juz nie schodza. . .tak mogą sobie kupic w netto o polowe tansze

Jabadu
@Grażyna 07.06.2018 19:58

Zgadzam sie z Tobą ,po za tym nie widzialem jeszcze saloniku bez lodówek

kkkkoooo

Chciałabym napisać kilka słów o wczorajszym mailu p. Agnieszki i to absolutnie nie w kategorii "hejtu na jej osobę" bo jest ona bardzo fajną babeczką ale w kategorii "jak profesjonalna jest firma salonikprasowy". Mail napisany tekstem idealnie wpasowującym się w oczekiwania Pana Roberta - same pochwały,kolory itd ale powiedzcie mi jak to jest, że Regionalny w tej firmie jest jednocześnie Ajentem 5 punktów? Jeszcze obnosi się z tym za każdym razem jak przyjeżdża, w każdym mailu itd? Jak to jest, że kierownik ustala konkurs na sprzedaż zapalniczek ale nie podaje zasad? czy to będzie rok do roku, czy szukowo czy wartościowo? jak to saloony mają pisać ilości? To Pani Agnieszka nie ma dostępu do danych? Ponadto już zgłupiałam - przy przywitaniu Pani Agnieszki podany został nr tel 506... a teraz Pani podpisuje się ze stopką z nr. 7... czy Pani nie mogą zrobić oryginalnej stopki firmowej? Takie płyną podziękowania dla salonów: Złotoryja, Pieszyce, Wałbrzych, Chojnów, Lubań, Dzierżoniów, Bielsko a to najgorsze pod względem obrotu salony w sieci.... przy czym salon Wrocław3, który jest w pierwszej trójce nie zsotaje nawet wymieniony z nazwisk (zaznaczam, że nie pracuje na tym salonie). I tak to pracuje się w tej firmie, pełnej chaosu, braku profesjonalizmu ahhhh :(

Rrr
@maryna 04.06.2018 17:39

Masz dosyć... Odejdź... Czepiać się zdrobnien to już kpina... Ja osobiście nie życzę sobie by ktoś mówił do mnie po imieniu tak jak mam w dowodzie tylko wole właśnie zdrobnienie... Często jak zna się dłużej dane osoby to automatycznie mówi się do nich pieszczotliwie że tak to powiem... Bo już się osoba przyzwyczaiła do tego

paula

Nie wierzę co tu się dzieje :) Teraz znów przeceniamy zabawki na mniej??? A pisaliśmy, mówiliśmy, że ceny z kosmosu ale Wojtek zapewniał, że to nic nie da że takie mają być ceny itd czy naprawdę Robercik był tak wpatrzony w Wojtka, że na wszystko się godził???? Przez pół roku na goworku były wpisy na temat jego kradzieży i nic z tym nie robił?? Ciekawe na ile wyruch... Roberta :)

acb
@Wujek 31.05.2018 15:32

do nas przyjeżdżał Wojtek, nigdy nie robił żadnych PZ-tek, nigdy nie wynosił towaru, kiedy przyjeżdżał to przyjacielsko zagadywał, chwalił nas za punkt, za czystość. Przeceniał rzeczy, które od dawna nie schodziły ze stanu, robił nam RW na uszkodzone rzeczy i nigdy nic nam nie zniknęło. Może to wasza praca leniuchy jest beznadziejna, dlatego nie było premii. Ja też nigdy nie dostałam premii z zestawień ale żyję dalej a tyłek mnie przez to nie piecze, że ktoś dostał a ja nie ;)

aip

Wielki szacunek dla nowej regionalnej Pani Agnieszki. Jest pierwszą osobą która postanowiła odsunąć samozwańczą kierowniczkę Annę K. ze Świdnicy2. Może w końcu skończą się braki i nowi pracownicy postanowią pracować dłużej niż miesiąc. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

x2
@Była pracownica 25.05.2018 21:53

Ankę dawno trzeba było wyrzucić z roboty ;)

Zrozpaczona

Wojtek wróć!

anonymous
@Dobry duch 24.05.2018 00:41

Ja sie cieszę ze mam nowa regionalna. Przynajmniej ktos mnie odwiedził, wsparł i chce pomoc.

Zostaw opinię o Tobacco Press - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tobacco Press