„Platan” salon meblowy

Szczecin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 26 ocen.

„Platan” salon meblowy
1 26

Opinie o „Platan” salon meblowy

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Platan” salon meblowy

Karol

Czy firma potrzebuje aktualnie ludzi? Może coś podpowiecie?

Były
@Karol 11.07.2018 12:54

Firma nie potrzebuje ludzi tylko niewolników. Zatrudniają więźniów za minimalną stawkę.

palant szefo platan

byłem kierowcą w platanie byłem na Litwa Łotwa 9 dni za granicą .. falarz to (usunięte przez administratora) obiecuje kase ze niby 5 przychodzi wypłata i daje dniówka z minimalnej 50 zl oszust (usunięte przez administratora) nie robic u niego gruba świnia

Lidia

Czy może ktoś napisać czy firma aktualnie nie poszukuje pracowników do salonu meblowego w Szczecinie? Jakie warunki pracy oferuje, wynagrodzenie, dodatkowe benefity dla pracowników, premie? Jak wygląda system czasu pracy? @Anonim, na jakim stanowisku pracujesz, o jakich błędach piszesz i w jaki sposób się za nie odpowiada?

SKAZANY

a teraz jest ok. woda mineralna do oporu , zupa z wkładką , dobre zarobki , miły kierownik

Anonim

Płaca 2100 brutto reszta pod stołem. Ciągłe bluzgi, krzyki, zero szacunku do pracownika. Nikt nic nie tłumaczy i wymaga żebyś wszystko wiedział, a za błędy odpowiadasz samemu. NIE POLECAM!

Tomasz

Czy takie milczenie to efekt dobrej pracy?

SKAZANY

teraz w koszalinie pracuja skazani z ZK - TO RECEPTA NA SUCES fALARZA

Administrator

Czy są na forum użytkownicy, którzy sami szukali odpowiedzi na własne pytania? Jeżeli znacie jakieś odpowiedzi na pytania odnośnie pracy w „Platan” salon meblowy to moglibyście podzielić się nimi z innymi użytkownikami?

Lidia

@opinia a na jakim konkretnie stanowisku miałaś okazję pracować? Czy oprócz podstawowej pensji pracodawca oferował pozapłacowe bonusy? @Witek jak w końcu zdecydowałeś? Jeśli jesteś pracownikiem firmy Platan salon meblowy, podziel się proszę swoimi wrażeniami.

opinia
@Lidia 23.04.2018 21:02

a propos bonusów są też premie za daną ilość stelaży

Witek

Dość niepokojące informacje piszecie. Zastanawiam się czy aplikować?

opinia
@Witek 23.04.2018 11:33

moim zdaniem lepiej się przejść i samemu sprawdzić bo często ludzie piszą nie miłe rzeczy bo ich wywalono za niekompetencje

opinia

generalnie polecam pracę w tej firmie, rok temu pracowałam na jednym ze stanowisk w oddziale w koszalinie na zbijaniu mebli, może to brzmi dziwnie ale praca na stolarni jest przyjemna a ludzie bardzo sympatyczni, nie ma tam żadnych stereotypowych pijaczków tylko po prostu normalni rzetelni pracownicy, wiele można sie nauczyć i bardzo dobrze zarobić tylko. Nigdy nie wiedziałam żeby ktoś się tam skarżył.

Nie ważne

Nie mam nic do tej firmy, zgodze się z tym ze szef jest wulgarny lecz znam ich, dlugo tam pracuje, ludzie (usunięte przez administratora) ich jak leci, kierowcy okradają i niszczą auta, jeżeli ktos pije w fabryce to nie jest to za pozwoleniem szefowstwa, tak wyglądają pracownicy w tych czasach, robią co chcą, zostają przyłapani i wywalani a potem obsmarowują w sieci firme, jak ktoś oczekuje wynagrodzenia 3000 zł to niech sie przyłoży do roboty bo siedzenie na tyłku i odwalanie teatrzyku że się pracuje nie da wam kasy, każdy chciałby pieniądze ale nikomu nie chce się na nie zarabiać, jak ktoś z was otworzy firme i się przekona ile zajmuje dobrowadzenie jej do stanu idealnego to niech wtedy sie wypowie. Gadać łatwo ale zrobić to już inna sprawa.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w „Platan” salon meblowy? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Dawid

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać?

Jeblam_smiechem

Praca w biurze ?? Jeżeli ktoś to "cos" nazywa biurem to nigdy chyba w biurze nie był. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Najlepsza koza pod oknem... zaczadzic się można pracując w takich warunkach. Tam klienci w ogóle przychodzą?? Wstyd!!!

Damian
@Nie desperatka 13.02.2018 07:43

Jakie pieniadze proponuja jako tapicer cos wiadomo? Dzieki za odpowiedz z gory

Marcela

Nie warto składać CV. Mam wrażenie ze zatrudnią każdego kto się zgodzi na ich łamanie prawa. Desperacja pełna. Oszukuja na ZUSie. Składki od minimalnej krajowej - bo taką daja umowę. Reszta na czarno. Warunki koszmarne, bluzgi, przeklinanie nawet przy klientach a kibelek aż strach tam wchodzić.

Nika
@Marcela 16.01.2018 12:01

100% racja, nie warto

Niedoszła pracownica

Obskurne biuro i wulgarny szef, który proponuje umowę na najniższą krajową a resztę pod stołem. Żenada, nie polecam.

Wentylek
@NAT 22.01.2018 19:46

Minimalna krajowa. Reszta na czarno

XXman

Omiać Platan i Falarza!!!!!!!!!

manieczki

Omijajcie tą firmę szerokim łukiem! same oszustwa, praca na czarno a jak juz ktoś ma umowe to najniższa krajowa - reszta na lewo, warunki pracy tragiczne! Do tego bardzo nieprzyjemny szef, stanowczo odradzam!

MałyaleWariat

Miałem przyjemność pracować w Platanie w Koszalinie. NIe polecam, brak ogrzewania, toalety, 100zł jak ktoś pali papierosy, zatrudnieni na czarno Białorusini! którzy nie mówią po Polsku i tak samo Ukraincy. Tragiczne warunki. I przyzwolenie kierownictwa na picie alkoholu w pracy.

ja

Omijac PLATAN

Kierowca

Witam byłem pracownikiem Platan meble w Szczecinie jako kierowca.Ta firma oszukuje na pierwszym spotkaniu o pracę sam szef mówi co innego a jest co innego.Co do zarobków na samym początku pracy jest pięknie powiedziane ile to kokosów się zarabia a po okresie próbnym jest całkiem co innego.Zarabia się mniej niż na początku.Auta,które posiadają nadają się tylko i wyłącznie z przeznaczeniem na złom.Auta,które wyjeżdżają w trasę są o dużo przeładowane,a wszystkie mandaty płaci nie firma tylko kierowca.Auta,które puszczane są w trasę są nie sprawne technicznie.Ludzi traktują jako niewolnicy. Tą opinią chcę ostrzec ludzi,którzy wybierają się do tej firmy o podjęciu pracy.NIE KIERUJCIE SIĘ TAM BO WAS JESZCZE W SKARPETKACH PUSZCZĄ I BĘDZIECIE PŁACIĆ ZA BZDURY NAWET ZA ZAPALENIE PAPIEROSA NA PRZERWIE TA PRZYJEMNOŚĆ KOSZTUJĘ 100ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do kierowców którzy podejmą się tej pracy uważajcie w Koszalinie na biegające szczury po hali i fabryce.Pozdrawiam

wentylek

obecnie szukają osoby na pracownika biurowego, niby wszystko pieknie ale cicho sza ze na umowie masz minimalną krajową, nawet jak zgadzaja się na większą kwotę to nie mówią ze na umowie jest co innego. Trzeba samemu sie dopytywać albo przypadkiem dowiedzieć hehe i potem krecenie szefa i pytanie a zależy ci na umowie? minimalna nie może być? Brak uczciwości od samego początku.

Cezary

Czy jest jakiś powód tak małej aktywności na forum?

kupiec....niedoszły

dzięki za opinię o sklepie, miałem kupić narożnik i zrezygnuję . pozdr

Jakiśklient

Byłem z żoną na zakupach w Platanie w Szczecinie przy ulicy Jagiellońskiej. Kupiliśmy taką tam, z niezbyt wysokiej półki kanapę. Zapłaciliśmy, dostaliśmy rachunek. W domu okazało się, że rachunek jest lipny. Bez numeru, bez podpisu, bez potwierdzenia, że zapłaciliśmy. Co najważniejsze nie było paragonu fiskalnego. Nie wiem, kto jest właścicielem tego sklepu ale naciągają tam Fiskusa na żywca. Kanapę dowieźli i chociaż z tego jestem zadowolony. Ale ta metoda sprzedaży! Nigdy więcej Platan w Szczecinie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Oszusci
@kurczak1804 29.08.2017 18:48

Omijac szerokim łukiem. Nie płacą w terminie, zalegaja z wypłatami - wszedzie tylko nie tam.

a

Niestety powyższe opinie są prawdziwe. Samochody masakra totalna wszystko robione jak najniższym kosztem, pracownicy traktowani co najmniej źle , oszczędność na składkach - umowy jeśli w ogóle są ja trochę na to czekałem to na 1/8 etatu na cały jak się dowiedziałem tylko na minimalną reszta do ręki...dziwne, że nikt z tym porządku nie zrobi

martini

a jak jest z Przedstawicielem Handlowym? też żenada jak na kierowce kat b do rozwożenia mebli? proszę o odpowiedz bo w urzędzie pracy pokazało się ogłoszenie z takim stanowiskiem.

Zły
@martini 09.02.2017 14:03

nie wchodź w to bagno bo ciebie wydymają tak jak wszystkich

Zły

samochody wraki strach nimi jeździć jeden kierowca i to naćpany bo inni nie chcą tam jeździć

Zostaw opinię o „Platan” salon meblowy - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Platan” salon meblowy