Credit Suisse Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 244 ocen.

Credit Suisse Polska Sp. z o.o.
3 244

Opinie o Credit Suisse Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Suisse Polska Sp. z o.o.

Natalia

Czy ktoś posiada aktualne informacje o rekrutacjach do Credit Suisse Polska? Jeśli są, to na jakie stanowiska? Jak przebiega proces kwalifikacyjny w firmie? Jaka atmosfera panuje w trakcie rozmowy o pracę? Odpowiedzi na te pytania będą cenną wskazówką dla osób rozpoczynających karierę zawodową.

   
exCS

Pracowałam w CS 4 lata. Nie była to moja pierwsza praca. Odeszłam do innej firmy bez przymusu, ale też - po namyśle - bez żalu. Pensja jest prorównywalna do innych firm na rynku wrocławskim – jak chcecie znać widełki, polecam raport Hays. I tutaj uwaga dla osób, które aplikują na swoje pierwsze stanowisko: zweryfikujcie swoje oczekiwania. Nie macie doświadczenia, albo macie go niewiele. Zazwyczaj (w 80% wypadków) nie znacie języków obcych tak dobrze, jak wam się wydaje (jako native speaker weryfikowałam umiejętności w zakresie języka niemieckiego...). Odejmijcie 20% od tego, co wam się wydaje, że „musicie“ dostać. Atmosfera pracy– zależy, gdzie traficie. Ja miałam szczęście, trafiałam na dobrych szefów i dobre zespoły. Ale wiem, że to nie jest reguła. Często CS promuje na stanowiska kierownicze osoby, które nie powinny się na nich znaleźć, ale na „pocieszenie” napiszę: tak jest wszędzie. CS jest dużą firmą, stąd też skala problemu jest większa. Zadania – to znowu zależy, gdzie traficie i jak bardzo będziecie aktywni. Niektóre zespoły w ramach IT czy Operations oferują bardzo rutynowe zajęcia. Ale są też zespoły z ciekawymi zadaniami i dużą decyzyjnością. Kolejna porada: to wy, a nie wasz szef, szef szefa czy bardziej doświadczona koleżanka z działu jesteście odpowiedzialni za swoją karierę. Roszczeniowa postawa nie daje nic ponadto, że zniechęca otoczenie. To banalne, ale na sukces trzeba sobie zapracować. Potrzeba przede wszystkim cierpliwości. CS to korporacja, a na dodatek szwajcarski bank. Procedury są i będą, ich przestrzeganie jest mozolne, ich zmiana wymaga czasu, bycia wyrzucanym ze swoim pomysłem drzwiami i wchodzenia oknem. Nadprodukcja prezentacji, tabelek i raportów jest widoczna i uciążliwa, to fakt. Brak też spójności pomiędzy poszczególnymi działami. CS próbuje się tego pozbyć i bardzo lansuje metodologie Lean Six Sigma (w IT również Agile), dzięki czemu można np. zrobić certyfikat Yellow Belt, Green Belt, a z czasem nawet Black Belt, zazwyczaj bez lojalki. Przy odpowiedniej argumentacji można też dostać dofinansowanie na studia (tutaj już z lojalką, że po ich zakończeniu zostaniecie z CS rok albo dwa, w zależności od kwot). Dofinansowywane są także kursy języka obcego, którego używacie na codzień w pracy. Pakiet benefitów jest zresztą rozbudowany, jak w większości firm tego rodzaju (MyCafeteria, Multisport, masaże w pracy, karta LuxMed, ubezpieczenie na życie, fundusz LegMason itd.) Dużo osób pisze tutaj o fatalnej rekrutacji. Dla szefów w CS, którzy próbują znaleźć nowego pracownika do zespołu, to też droga przez mękę. AMS, zewnętrzna firma obsługująca rekrutację, ewidentnie sobie nie radzi z rotacją i procesami u siebie, więc tym bardziej nie są w stanie ogarnąć rekrturacji dla takiego molocha jak CS... Szkoda, bo to psuje wizerunek już na starcie. Jeśli chodzi o rekrutację to tak, musicie uzbroić się w cierpliwość. Podsumowując: CS to dobry pracodawca, zarówno na start jak i na zmianę stanowiska. Raczej nie na całe życie. Niemniej jednak jest to dobre miejsce do zebrania doświadczenia i dobra pozycja w CV, szczególnie jeśli myślicie o przeniesieniu swojej kariery za jakiś czas na Zachód. CS jest firmą rozpoznawaną na całym świecie, dobrze wypozycyjonowaną nawet pomimo kryzysu ostatnich dwóch lat.

   
Gratulujemy
@om 01.11.2017 10:14

Dokładnie tak. Wiele firm tak robi. Wielki "prestiż", ogromne wymagania - pieniądze jak ze śmietnika. Niech te "roszczeniowe korpo" trzepną się w banię.

   
anonymous

https://www.signifytechnology.com/jobs/principle-big-data-slash-scala-engineer Salary: £80,000 czyli ~390.000 pln rocznie = 32500 zł brutto miesięcznie.

   
anonymous
@Kiki 06.06.2018 20:05

to nie jest oferta z CS.

   
Natalia

Czy Credit Suisse Polska prowadzi aktualnie rekrutacje na płatny staż? A może ktoś pracuje na stażu i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem? Jak wygląda program? Zachęcam do aktywności na forum, pomoże to osobom będącym na początku ścieżki zawodowej.

   
Stefan

Słyszalem również wiele dobrego!!

   
Credit suisse current

Credit Suisse to bardzo dobra firma w zależności od tego do jakiego zespołu się trafi. Dobra dla ludzi z doświadczeniem. Wyjaśniam dlaczego: - człowiek obeznany w środowisku korporacyjnym wie jak przetrwać i filtrować szum informacyjny, który jest tutaj masowo generowany - jest to bank więc hierarchia jest sztywna - tytuły korporacyjne, formalizacja, dress code na Polskę to business casual więc szykować koszule - jak w każdej korporacji spotkamy się ze zmianami, licznymi, politycznymi, często oderwanymi od rzeczywistości i tylko człowiek z doświadczeniem umie zaakceptować ten fakt bez zbędnych nerwów - tworzone stanowiska są w oparciu o wymogi z zagranicy, jednak często okazuje się, że umiejętności techniczne faktycznie oczekiwane są dużo niższe - język należy znać biegle (angielski), mile widziany jest drugi - niemiecki w zależności od zespołu - rozwój, zależy gdzie się trafi, a można trafić na naprawdę dobre szkolenia, tylko trzeba szukać - wynagrodzenie: jeżeli ma się doświadczenie na stanowisku to 8000 brutto można spokojnie wołać Rada dla świeżego narybku: nie unoście się ambicją ponieważ w sztywnej korpo raczej niewiele zdziałacie, a i ściąganie na siebie uwagi może denerwować kolegów w okopie :) - ryzykują oberwaniem odłamkiem. Bycie służbistą przyniesie wam więcej szkody niż pożytku. Jest sporo inicjatyw charytatywnych, inicjatyw rozwoju systemów itp i tam można sobie podziałać bez szkody dla innych. Rozmowa kwalifikacyjna, załatwienie jakiegokolwiek dokumentu przez kadry czy czegokolwiek przechodzi czasem granice absurdu więc wyłączcie mózgi, zostawcie je w domu i zarabiajcie pieniądze. :)

   
Katarzyna

Cześć, W każdej ofercie pracy zamieszczonej przez firmę (oddział we Wrocławiu) jest informacja o możliwości pracy z domu, dlatego też interesuje mnie na jakich stanowiskach/działach jest realna możliwość home office. Ile jest takich dni w miesiącu/tygodniu? I godziny pracy to 8.00 - 16.00 czy można pracować late shift ?

   
Schwizer

Korpo jakich nie mało we Wrocławiu. Jak już pisali poprzednicy. Wydufane interview, korpo slang, meetingi które nic nie wnoszą na stół, tylko, żeby było że pan VP coś odbebnił. Płace są słabe ok 4netto, choć menedżerowie gruuubo ponad 12-15 mogą dostac. Ważne są słupki i wykresy, człowiek to trybik i korpo wydajna krowa, która ma pytać czy może iść do toalety. Typowe sztywniactwo, chaos i mobbing. Tłukłem tam IT 3 lata i nigdy więcej. Awansiki ludzie sobie dawali po znajomości, im masz lepsze papiery na awans tym mniejsze masz szanse na tytuł bo jesteś zagrożeniem. Awansowali ludzi z Rumunii i innych kraji po roku przepracowany w zespole. Nasz team liczył ponad 32 osób, w 2 lata rozbili do 6, wszyscy uciekli. Brawo! BRAWO szefostwo! Odradzam wszystkim szanującym się ludziom mającym godność ludzkości.

   
not_for_me :)
@Schwizer 06.02.2017 12:45

Widzę, że historia podobna ale tu piszę o Wrocławiu :) W moim (byłym już na szczęście dziale) awansiki też po znajomości. Jak jesteś za dobry (czytaj: masz lepsze wykształcenie czy doświadczenie bo twoj przeambitny, "co-dopiero-upieczony-managier" jest młodszy więc wyczuwa zagrożenie) to pożegnaj się z awansem lub z rozwojem kompetencji. Ciągle próbują wciskać ci jakieś gówno-treningi miękkich kompetencji (zamiast hard skilli, które są bardziej przydatne w pracy skoro chcesz się rozwijać) byle byś tylko wkleił to w ten nieszczęsny plan rozwoju 3 razy w roku. Co tam jeszcze, aha - tool do raportowania czasu. Ten kto to wymyślił jest chyba jakimś idiotą. W jednym z działów podobno trzeba raportować KAŻDE 15 minut twojej pracy!??! TO JEST CHORE I TOTALNIE NIELUDZKIE!?!?!? Przecież wiadomo, że jest to niewymierne bo ludzie wpisuja i tak cokolwiek byle coś było. Przerwy - wg. prawa pracy oprócz 1 - 15 minutowej przerwy masz 0,5h-1h na lunch PLUS 5 minut co 1h aleeeee to już jest wg norm CS za dużo. Śmiech na sali. Jak "góra" ma kompleksy i zagrywki rodem z obozu koncentracyjnego to będzie dobierać też takich ludzi. Generalnie zdanie polskich managierów liczy się tyle co zeszłoroczny śnieg. Oni mają tylko wykonywać polecenia Szwajcarów. Są (usunięte przez administratora) jak typowo polaczkowe (usunięte przez administratora) a z zachwytu że są managierami o mało się nie posikają ze szczęścia - i gnębią swoich tylko po to żeby (usunięte przez administratora) lizać szwajcarowi. Polacy NIE POTRAFIĄ jeszcze tworzyć dobrych zespołów z odpowiednią etyką pracy. Niestety na przykładzie pracy CS widać było codziennie ich zakompleksienie.

   
Natalia

@Marta, Twoja ocena miejsca pracy jakim jest Credit Suisse Polska nie jest najgorsza. Wymieniłaś kilka mankamentów tego pracodawcy, jednym z nich jest obowiązkowa przerwa. Czy wlicza się ona do godzin pracy czy nie? Są osoby, które muszą mieć przerwę od obowiązków chociażby z tego względu, żeby w tym czasie móc coś zjeść. Mogłabyś się wypowiedzieć na ten temat?

   
DJ

Jestem pracownikiem CS od 4 miesięcy, w zespole Application Security. Na wstępie zaznaczę, że to najlepsze miejsce jakie widziałem w swojej karierze zawodowej. Rozmowy rekrutacyjne były prowadzone bardzo profesjonalnie z feedbackiem oraz przejrzystym i uczciwym procesem. Ciężko dopatrywać się jakichkolwiek wad w tej firmie, ponieważ widać same zalety. 1. Możliwość pracy zdalnej oraz bardzo elastyczny czas pracy 2. Brak wymuszania nadgodzin 3, Bardzo dobra atmosfera pracy, sprzyjająca nauce i dostarczaniu rozwiązań 4. Bardzo dobre wynagrodzenie 5. Bardzo dobre podejście do pracownika 6. Świetny kontakt z kadrą zarządczą 7. Brak korpo-bełkotu 8. Kompetentni pracownicy 9. Bardzo komfortowe biura 10. Świetna lokalizacja biura Zdecydowanie polecam!

   
Marta
@Anka 10.02.2018 22:17

Oprocz korpobelkotu i obowiazkowej przerwy jako wade wskazalabym tzw. smart working oraz bardzo nierowne oblozenie praca pomiędzy zespołami i brak jakiejkolwiek atmosfery (moze nie ma wyscigu szczurow ale team spririt w wiekszosci przypadkow jest slaby- Ci co sie nudza siedza w nosami w komorkach a wiekszosc, ktora ma za duzo pracy siedzi i klepie. Ocena ogolna 7/10.

   
Natalia

@Pozytywny, proszę Cię o zostawianie opinii na tym forum, z których treści będą mogli korzystać wszyscy użytkownicy zainteresowani Credit Suisse Polska jako pracodawcą. Widzę, że byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Czy mógłbyś opisać jej przebieg?

   
Pozytywny

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej i jak tylko przechodziłem przez kuchnie myślałem, że wylał Ganges :) Pozdro dla kumatych :)

   
robert

w mojej ocenie nie warto tam iść, raz zaaplikowałem, przyjechałem specjalnie do kraju, wziąłem urlop w tym celu, po II Interview jakiś grubasek z Londynu zadecydował, że nie mam doświadczenia w zawodzie ( po 8 latach na stanowisku ). Jako pierwsza praca, to ok. Z doświadczeniem szkoda czasu. Poza tym decyzje o rekrutacji w tej firmie podejmują Angole ( HR w Polsce i Menadżerowie nie mają nic do gadania ). Takie małe robienie z ludzi tata wariata.

   
anonymous
@nie 18.03.2018 10:17

@nie a Ty co sądzisz?

   
Natalia

@nie, jeżeli masz inną opinię o Credit Suisse Polska, to proszę Cię o przedstawienie swoich własnych doświadczeń z tym pracodawcą na tym forum.

   
Administrator

Jak oceniasz pracę w firmie Credit Suisse Polska Sp. z o.o.? To istotne, by poznać ocenę każdego pracownika.

   
aplikant

Wiecie może jak wygląda kwestia nadgodzin na stanowisku Fiduciary Risk Analyst? Lub ogólnie w tym zespole.

   
I'm not a robot

Pracuję w CS od roku. Zajrzałem tutaj przez przypadek, bo jestem headhunt’owany do Citi. Przejrzałem opienie o Citi i byłem zdruzgotany jaka to zła firma, więc z czystej ciekawości postanowiłem poczytac o CS... i nie wierzę własnym oczom. Okazuje się, że opinie są bardzo podobne i prawie dorównują tym o Citi. Moja opinia o CS jest dobra. Płacą nieźle, praca nie jest stresująca, a jedyne do czego mam zastrzeżenia, to proces rekrutacji, który wyłania ludzi nadmiernie wykwalifikowanych na dane stanowisko. Ale widocznie stać ich na to, żeby płacić za potencjalne umiejętności. Do ludzi, którzy tu zaglądają: bierzcie poprawkę, że 90% wpisów na tym portalu, jest autorstwa sfrustrowanych byłych pracowników. To nie są obiektywne opinie. Ludzie w CS mimo wszystko pracują. Przychodzą do pracy uśmiechnięci. Nie widzę wyścigu szczurów, nie widzę nadgodzin. Było kilka „krzywych akcji”, widzę wazeliniarstwo niektorych pracowników. Ale takie jest życie w korpo. A w CS widzę tego mniej niż gdzie indziej (w ciągu 15 lat doświadczenia widziałem sporo). Polecam to miejsce, żeby odpocząć od ciśnienia, żeby dostarczyć coś na 2 tygodnie temu. Naprawdę pracuje się tutaj miło. Do ludzi sfrustrowanych swoją pracą: nie spalajcie się pisząc negatywne opinie. Użyjcie tej energii, żepy poszukać lepszego miejsca w życiu. Jeśli praca jest dla Was monotonna, to załóżcie własny biznes, albo idźcie do small businessu. W korpo praca zazwyczaj jest monotonna. Albo się godzicie na sprzedaż własnego czasu albo nie. To Wasza decyzja, nikt Wam pistoletu do głowy nie przykłada.

   
AB
@I'm not a robot 20.11.2017 11:54

Ja pracuję w Citi. Niestety ale jest to okropne miejsce i jedno z najgorszych w jakim można pracowac. Przełożony czepia się o 30 sekund spoznienia. Przerwy sa wypominane mimo ze trwają 15min. Z wyjścia do toalety trzeba sie tłumaczyć. O nadgodzinach obowiązkowych dowiadujesz sie wychodząc z pracy. Przełożony zmienia deadline na dzis - przed końcem pracy - bo taka ma fantazje, mimo ze byl jeszcze tydzień na to kaze zostać po godzinach za ktore mowi wprost ze nie zaplaci. Firma ma od lat prowadzona sprawę w sądzie o mobbing - widać że przez to czuje się bezkarny. Ludzie nie wylewaja swoich zali pisząc negatywną opinię a jedynie informują innych - gdyż szukając pracy sami też korzystają z opini innych.

   
Chris Young

Uwaga!!! Ramsay Hill Finance Plc oferuje przedsiębiorcom możliwość łatwego dostępu do kredytów w szybkim, przejrzystym i wydajnym środowisku. Nasza wiedza i międzynarodowe standardy zapewniają naszym klientom wysoką jakość usług i dostaw. Naszym głównym zadaniem jest świadczenie międzynarodowych projektów finansowych dla firm, firm i organizacji w zakresie znaczących projektów zagospodarowania terenu w branży rekreacyjnej, turystycznej, rozrywkowej i budowlanej, oferujemy również indywidualną pożyczkę pożyczka prywatna, pożyczka na spłatę zadłużenia; Ramsay Hill Finance Plc Loans Omówienie: Obecnie pożyczki wahają się od 5 000,00 USD do 4,5 miliona USD; maksymalny okres dojrzewania wynosi 18 miesięcy; w przypadku większych pożyczek prosimy odwiedzić sekcję MŚP * Nie wymaga się żadnych skontrolowanych sprawozdań finansowych * Elastyczne uzgodnienia dotyczące zabezpieczeń w zależności od wielkości kredytu (artykuły gospodarstwa domowego, sprzęt biznesowy, towary w magazynie, pojazdy, nieruchomości itp.) Elastyczne wymagania dotyczące dokumentacji * Wieloletni klienci o nienagannej spłacie kwalifikują się do kolejnych rabatów na oprocentowanie i jeszcze szybszego przetwarzania pożyczek * Prosimy pamiętać, że wszystkie aplikacje poddawane są ocenie na miejscu przez jednego z naszych agentów przed podjęciem decyzji w sprawie komitetu. Ramsay Hill Finance Plc Dane kontaktowe: Kontaktowy adres e-mail: [email protected] Dziękuję za poświęcony czas, życzę wszystkiego najlepszego ... Z poważaniem, Chris Young Oficer ds. Reklamy Ramsay Hill Finance Plc

   
Potencjalny

Czy ktos z Was moze byc na ryle uprzejmy i mi powiedziec jak wyglada prac w Dep.Ryzyka? Pytam przede wszytskim o atmostere/godziny pracy i zarobki?

   
Kornelia
@Potencjalny 24.01.2018 18:54

Dep. ryzyka jest b. rozlegly od specow oo modeli, var po ryzyko instytucji finansowych, firm i ludzi od procesow i procedur... Każdy ma innego szefa, inne zadania i armosfera w zespolach moze byc skrajnie rozna. Wynagrodzenie zalezy od tego co sobie wynegocjujesz. Największy minus to bezplatna obowiązkowa przerwa na obiad, poza tym jest ok.

   
Coma

te obowiazkowe przerwy (przynajmniej we Wro) to glownie na papierze i w toolach, w praktyce kazdy kogo znam (a mysle ze co najmniej polowa ogolu pracownikow) robi 8h i do widzenia, tak wiec bym sie tym tak bardzo nie przejmowal na miejscu aplikujacych, rynek jest pracownika i firma chyba o tym wie bo nie zdarzylo mi sie zeby ktos 'gonil' za te 30 min, no chyba ze ma sie menadzera Polaka nadgorliwca

   
Coma
@Kornelia 11.11.2017 09:20

Pełna zgoda. Jedni 4h w kuchni na pogawędkach (lub 2h na sushi na mieście) a inni 9h przy kompie bez chwili wytchnienia na herbatę czy rozprostawanie nóg. Faktycznie nie ma co generalizować, ja w każdym razie dobrze wspominam :)

   
Wojtuś

Pracownikiem CS jestem od 3 lat, aktualnie zmieniam stanowisko w ramach internal mobility. Potwierdzam to co napisano wcześniej, jest to korporacja, wymagane jest pełno formalizmów, dress code, procedury, instrukcje, hierarchia, kolejne szczeble menagerow, reorganizacje itd. Bardzo dużo zależy od tego do jakiego zespołu się trafi, miałem szczęście pracować z fajnymi ludźmi pod fajnymi menagerami ale znane są mi przypadki gdzie ciągła rotacja pracowników (nadgodziny, presją, zła atmosfera, donosicielstwo) doprowadziła ostatecznie nawet do rozwiązania zespołu. Ogólnie jestem zadowolony z CS jako pracodawcy. Praca sama w sobie ciekawa, sporo się nauczylem, szczególnie na początku. Brałem udział w kilku cennych szkoleniach (i wielu korpo zapchajdziurach), korzystałem z dofinansowania języków, nie załapałem się niestety na dofinansowanie studiów podyplomowych (jest teoretycznie taka możliwość). Korzystałem z charity days (4 pełnopłatne dni w roku na działalność charytatywną), masażu pleców, wewnętrznych wydarzeniach, cyklach wykładów organizowanych przez innych pracowników itp . W spokojniejszych okresach sporo pracowałem z domu, nie było z tym problemów. Na koniec roku były premie, podwyżki (zależne od oceny pracy za dany rok) i bony. Można zapisać się do planu emerytalnego, ubezpieczenia, opieki medycznej, multisporta. Firma promuje zmianę stanowiska wewnątrz CS, jest to proste i w sumie dosyć naturalne po pewnym czasie. Prace polecam dla osób którym nie przeszkadzają korpo upierdliwości i potrafią złapać dystans. Jeśli tylko jest taka możliwość to polecam dowiedzieć się z kim się będzie pracowało.

   
Wojtuś
@ao 09.01.2018 20:37

Nie wiem jak jest w ryzyku, działów jest dużo, podobnie jak zespołów wewnątrz nich.

   
ml

Powiecie prosze jak wyglada praca we Wroclawiu, w ryzyku operacyjnym i kontroli? Atmosfera jest OK, przelozeni?

   
magda

Czy ktos mogby powiedzic o prace w Trade Management we Wroclawiu? Jezeli ktos ma doswiadczenie pracy w tym oddziale. Jak wyglada praca i jaka jest atmosfera. Bardzo dzienki!!!

   
Dzienkowa
@magda 31.01.2017 11:01

dzienki? :)

   
Ździwiony

Sorry, ale czytam i nie wierzę w to co widzę... Twierdzicie, że praca za 2.5K netto to "dobra płaca"? Rozumiem osoby, które nigdy nie pracowały, mieszkają z rodzicami i zaczynają dopiero karierę, ale 2.5K to kpina. Na praktyce w Wielkiej 4 dostawałem więcej, a to była praktyka, a nie full-time. Nie wyobrażam sobie przeprowadzki do Wrocławia za taką stawkę. Tym bardziej, nie rozumiem osób, które dochodzą do 30-tki i tam siedzą. Taka stawka to mniej, niż płaca praktykantów w jakimś FMCG, gdzie dodatkowo opłacają jeszcze mieszkanie za Ciebie jak w Marsie (więc, wychodzi, że dostajesz 4K praktycznie dodając czynsz). Dostawałem jakiś czas temu ofertę na Equity Analyst do Wrocławia, ale widzę, że to dalekie od tego stanowiska i to zwyczajny SSC jak u Hindusów, a Equity Analyst to tam nigdy nogi nie postawił... Nie wiem, możecie myśleć, że mam 4 litery wyżej niż (usunięte przez moderatora) ale trzeba mieć naprawdę zaburzoną samoocenę, jeżeli ktoś jara się taką pracą. Wy planujecie normalne życie z takim zatrudnieniem, gdy w placówce banku na sprzedaży kredytów więcej się zarabia... Radzę uwierzyć w siebie i szukać czegoś na miarę Waszych możliwości, a nie dawać się dupczyć i wierzyć, że pracuje się w banku inwestycyjnym ze znanym logiem... Bo poza logiem to naprawdę, syf nieziemski...

   
Lechu kiszka
@Ździwiony 16.04.2013 19:31

2800 netto - Ale forsa, można jacht kupić po kilku tysiącach latach pracy, można pokombinować aby żyć dłużej I kto wie

   
ATR

Mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś, kto będzie w stanie odpowiedź na pytanie, które mnie trapi. Czy cs prowadzi coś takiego jak "czarna lista pracowników" ? W listopadzie odwołałam mailowo rozmowę rekrutacyjną. Rozmowę odwołałam dwa dni przed terminem rekrutacji. W marcu wysłałam CV na kilkanaście stanowisk i dostaje tylko maile: "dziękujemy ale nie". Stąd moje wątpliwości. Czy z racji tego, że odwołałam rozmowę rekrutacyjną, mogą mnie teraz z góry skreślać ?

   
agaKielce
@ATR 29.03.2017 13:34

Więc to jest tak. Dzielenie się informacjami przez personel HR jest powszechnym problemem. To nie jest w żaden sposób etyczne ani legalne. Jednak no dziewczyny lubią pogadać sobie. Jak fajny chłopak to mimo, że guzik wie I tak go wezmą. To jest loteria, I nie ma co się wczuwać. Wyobraź sobie, że Pani z HR otrzyma 2000 aplikacji na jedno stanowisko I na każde poświęci tylko 5 minut. Oznacza to, że przez 7 dni, nie jedząc, nie śpiąc, tylko będzie czytała CV. Poza tym jest jeszcze jeden fakt. Nikt z HR nie ma bladego pojęcia o pracy w finansach bo tego zwyczajnie nigdy nie robił. Rada : Szukaj przez polecenie pracy, ominiesz to wszystko.

   
krzychu

zgoda 100%, postanowiłem spróbować w PL po 3 latach w Londynie, złożyłem aplikację, zadzwoniła o mnie Pani z HR, ( po 4 miesiącach ), przyszedłem na I i II spotkanie. Po miesiącu czekania zadzwoniła do mnie Pan z HR ( nie miała więcej niż 19 lat ) i powiedziała, że nie są zainteresowani. To po co gitarę zawracają. Jak zapraszają ekspatów na interview to płacą za bilet i hotel, a ty możesz klamkę pocałować

   
krzychu
@Big blue FLM 26.10.2017 23:46

hehe. Co racja to racja, zawsze znajdzie się lepszy. To korpo I nie ma co się spinać.

   
mega-stary-korpo-ludek

Stanowisko - PMO Obowiązki: wsparcie zarządzania projektami i programami, raportowanie, komunikacja z wieloma zespołami, ściganie ludzi o dostarczanie potrzebnych informacji. Praca praktycznie tylko w języku angielskim z zespołami szwajcaria / usa/ uk. Potrzebne umiejętności: excel poziom advanced, powerpoint, ogólne ogarnięcie - umiejętność np podniesienia słuchawki telefonu i bezpośredniej rozmowy, ogarnięcie w komunikacji z senior managementem, wymyślanie rozwiązań na bieżąco itp itd - project management Wymagane doświadczenie: 2 lata na start na podobnym stanowisku Wynagrodzenie: 5000-6000 na rękę Praca: 8:00-16:00, brak nadgodzin, możliwość pracy z domu Opinia o pracy: Jak dla mnie praca niezbyt rozwojowa, ale w miarę stabilna. Zdecydowanie nie dla studenta / absolwenta, ale max na 2-3 lata potem uciekać. W firmie zachodzi sporo zmian toteż czasem potrafią znikać ludzie. Hierarchia jest i będzie. Obowiązuje luźny (business casual), ale jednak dresscode.

   
Krzysztof

Czy ktoś jest w stanie podać widełki płacowe dla poszczególnych szczebli zatrudnienia w Credit Suisse w Polsce? Dzięki z góry.

   
Natalia

@xyz, w branży finansowej doświadczenie jest stanawiane na pierwszym miejscu. Większość firm szuka doświadczonych i wykwalifikowanych pracowników. Warto dodać, że w firmie prowadzone są szkolenia o których pisali pracownicy oraz możliwość awansu

   
xyz

jakie są widełki na stanowiskach finansowych, gdzie wymagane jest 4-5 lat doświadczenia?

   

Zostaw opinię o Credit Suisse Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Suisse Polska Sp. z o.o.