Credit Suisse Polska Sp. z o.o.
3 255 6 1

Opinie o Credit Suisse Polska Sp. z o.o.

Natalia

Czy ktoś posiada aktualne informacje o rekrutacjach do Credit Suisse Polska? Jeśli są, to na jakie stanowiska? Jak przebiega proces kwalifikacyjny w firmie? Jaka atmosfera panuje w trakcie rozmowy o pracę? Odpowiedzi na te pytania będą cenną wskazówką dla osób rozpoczynających karierę zawodową.

Dobromir
@Natalia 13.06.2018 01:47

Natalia, wszystkie oferty znajdziesz na stronie CS, wiele z nich rowniez na pracuj.pl. Musisz sie postarac troche bardziej z poszukiwaniem takich informacji bo zginiesz. Powodzenia!

K
@Dobromir 02.10.2018 22:40

Przecież "Natalia" to jest animator gowork...

Agnes

Credit Suisse nie przestrzega Kodeksu Pracy, a byłych pracownikow ma gdzieś...minęły 3 tygodnie od mojego odejścia i wciąż nie dostałam swiadectwa pracy, chociaż w Kodeksie jest wyraźnie napisane, że pracodawca musi NIEZWŁOCZNIE dostarczyć je pracownikowi (jeśli się nie da, musi wysłać w ciągu 7 dni). Przez Credit Suisse w nowej pracy nie mogę wziąc ani urlopu wypoczynkowego, ani na żądanie... kontaktowałam się z HR i dostałam odpowiedź, że mogą wysłać do 7. dnia po odejściu. Jest już 21. sierpnia, a ja do tej pory nic nie dostałam. Adres oczywiście aktualizowałam na bieżąco, więc nie jest to z mojego powodu. Nikomu nie polecam tej firmy, głównie z powodów podejścia do pracowników i ogólnie do ludzi. Z takim brakiem szacunku ze strony managmentu nigdzie się jeszcze nie spotkałam. Do tego jedyny pracodawca, który odmówił mi urlopu na żądanie (wiem, że pracodawca ma prawo, ale w Polsce w praktyce prawie nigdy się to nie zdarza).

Ala
@Agnes 21.08.2018 15:04

hej, czy mogłabym się z Tobą jakoś skontaktować? Może się zdarzyć, że będę szukała osób, które mają takie doświadczenia po zakończeniu pracy w Credit Suisse, żeby opisać to w prasie.

yas
@Ala 21.10.2018 23:48

Cześć, Możesz się również skontaktować ze mną.

Ździwiony

Sorry, ale czytam i nie wierzę w to co widzę... Twierdzicie, że praca za 2.5K netto to "dobra płaca"? Rozumiem osoby, które nigdy nie pracowały, mieszkają z rodzicami i zaczynają dopiero karierę, ale 2.5K to kpina. Na praktyce w Wielkiej 4 dostawałem więcej, a to była praktyka, a nie full-time. Nie wyobrażam sobie przeprowadzki do Wrocławia za taką stawkę. Tym bardziej, nie rozumiem osób, które dochodzą do 30-tki i tam siedzą. Taka stawka to mniej, niż płaca praktykantów w jakimś FMCG, gdzie dodatkowo opłacają jeszcze mieszkanie za Ciebie jak w Marsie (więc, wychodzi, że dostajesz 4K praktycznie dodając czynsz). Dostawałem jakiś czas temu ofertę na Equity Analyst do Wrocławia, ale widzę, że to dalekie od tego stanowiska i to zwyczajny SSC jak u Hindusów, a Equity Analyst to tam nigdy nogi nie postawił... Nie wiem, możecie myśleć, że mam 4 litery wyżej niż (usunięte przez moderatora) ale trzeba mieć naprawdę zaburzoną samoocenę, jeżeli ktoś jara się taką pracą. Wy planujecie normalne życie z takim zatrudnieniem, gdy w placówce banku na sprzedaży kredytów więcej się zarabia... Radzę uwierzyć w siebie i szukać czegoś na miarę Waszych możliwości, a nie dawać się dupczyć i wierzyć, że pracuje się w banku inwestycyjnym ze znanym logiem... Bo poza logiem to naprawdę, syf nieziemski...

Lechu kiszka
@Ździwiony 16.04.2013 19:31

2800 netto - Ale forsa, można jacht kupić po kilku tysiącach latach pracy, można pokombinować aby żyć dłużej I kto wie

Waw
@Ździwiony 16.04.2013 19:31

W BIG 4 ok 6000 brutto ma praktykant. Za 4000 brutto to urzędy szukają po studiach ludzi.

Jak
@Ździwiony 16.04.2013 19:31

15k to nie jest rewelacyjna kasa, poza tym ze możesz w miarę normalnie żyć. Niestety w wielu firmach to można oczekiwać na próżno. Jeżeli chodzi o CS to oni najchętniej biorą ludzi z Indii i ze wschodu. Zgadnijcie dlaczego. Znam dużo osób, które odchodzą.

IT
@Waw 19.07.2018 15:37

Pracowałem w dwóch korpo z BIG 4 jako IT Senior i 4500 brutto to max, dlatego mają taką rotację w IT

Amcia

Hej, czy mógłby ktoś opisać proces rekrutacji? O co pytają na pierwszej rozmowie, z czego się najlepiej przygotować itd? Z góry wielkie dzięki

picasso

Mogę jedynie odnieść się do procesu rekrutacyjnego: - czasochłonny: najpierw trzeba założyć profil w archaicznym systemie Taleo - po rozmowie absolutnie nie dostaje się żadnej odpowiedzi: jedynie w ww. systemie raz na pół roku zmienia się status - po pierwszych rozmowach wrażenie, że opisy stanowisk mocno zawyżone w relacji do rzeczywistych wymagań

Andrzej

Proces rekrutacji w tej firmie to żenada. Mój proces trwał około 2 miesiące. W skrócie wyglądało to tak: 1. telefon od rektuterki w celu umówienia rozmowy telefonicznej "administracyjnej" 2. rozmowa telefoniczna - nie udało się dokończyć, ponieważ zabrakło czasu (mija tydzień) 3. druga rozmowa telefoniczna - tym razem sukces (mija 1,5 tygodnia) 4. rozmowa w biurze: techniczno-hmmm jak to powiedzieć, bankowa (?) (rekrutacja do jednego z zespołów IT) (mija 1,5 tygodnia) 5. druga rozmowa w biurze: z WICE PREZYDENTEM i jakimś równie wysoko postawionym Hindusem - cała po angielsku (mija miesiąc(!!!)) 6. brak kontaktu: status w taleo - "interview" 7.wysyłam maila do rekruterki z pytanie co się dzieje (mijają dwa dni) 8.cisza 9. wysyłam drugiego maila do rekruterki (mija dzień) 10. telefon od rekruterki - niestety menagerowie nie zdecydowali się Pana zatrudnić ponieważ: Pana ogólny profil nie do końca wpisje się w oczekiwany, menagerowie nie byli do końca przekonani co do Pana motywacji (przypominam, po około 2 miesiącach). Padumtsss!

Coma

te obowiazkowe przerwy (przynajmniej we Wro) to glownie na papierze i w toolach, w praktyce kazdy kogo znam (a mysle ze co najmniej polowa ogolu pracownikow) robi 8h i do widzenia, tak wiec bym sie tym tak bardzo nie przejmowal na miejscu aplikujacych, rynek jest pracownika i firma chyba o tym wie bo nie zdarzylo mi sie zeby ktos 'gonil' za te 30 min, no chyba ze ma sie menadzera Polaka nadgorliwca

Korpoludek
@Coma 09.10.2017 14:01

To zależy, co masz w umowie o pracę i co jest ustawione w systemie do rozliczania pracy. Lepiej to sprawdzić, bo przy bezpłatnych przerwach może być ustawiona tzw. zmiana w systemie (shift np. 9-13 i 13.30-17.30). Jak odbijesz się z pracy o 17.00 i ulegniesz wypadkowi w drodze do domu, to sam/a się prosisz o kłopoty. Dodatkowo wcześniejsze wyjście, albo brak odbicia rano może być pretekstem do zwolnienia dyscyplinarnego.

Coma
@Korpoludek 11.10.2017 22:55

Myślałem, że zrozumiałeś kontekst mojej wypowiedzi, napisałem, że "na papierze i w toolach" jest 8,5h To teoria, a reszta jest praktyką, tak samo jak np. przypadek rejestrowania w narzedziu do raportowania (wymagajacym 'X' approvali na miesiac) to czy skonczyles wczesniej o godzine i nastepnego dnia odrobisz ta godzine czy tez nie bedziesz tego wklepywal i po prostu odrobisz po umowie slownej, nikt nie broni siedziec 8,5h co do sekundy, zeby sie 'odbic', Reszte twojej wypowiedzi "Jak odbijesz się z pracy o 17.00 i ulegniesz wypadkowi w drodze do domu, to sam/a się prosisz o kłopoty. Dodatkowo wcześniejsze wyjście, albo brak odbicia rano może być pretekstem do zwolnienia dyscyplinarnego. " pozostawie bez komentarza. Nie spotkalem sie przez 11 lat pracy w korpo z jakimkolwiek takim przypadkiem jaki opisujesz, a gdyby tak bylo to jak wspomnialem firma zauwazyla by nagly duzy odplyw pracownikow do konkurencji :D Mam nadzieje, ze nie piszesz tego bo jestes jednym z tych LM zatrudnionych jako kapo do pilnowania podwladnych, aczkolwiek twoj nick rzeczywiscie odzwierciedla pewne 'zzycie' sie z korporacjami :) Zauwaz ze korporacje sie otwieraja w Polsce glownie zeby wyzyskac tania sile nabywcza pracownika, niejednokrotnie placac znikome podatki z powodu ulg, lub obchodzac wrecz prawo znajdujac luki zeby tylko zaoszczedzic, (np watpliwa praktyka IBM we wroclawiu gdzie pracuje/pracowalo sie na laptopie 14'' 8h dziennie poniewaz praca jest 'mobilna', haha) Porownaj poza tym kulture prace w Polsce do tej samej pracy we Francji czy w Niemczech, zobaczysz roznicę. Polski pracownik jest znacznie wydajniejszy bo 'zapinkala' a i tak jeszcze mgmt zatrudni audyt zeby znalezc pole do poprawy efektywnosci lub zainstaluje ci program szpiegujacy czy jestes zalogowany i ruszasz myszka - nie mowiac juz o zwiazkach zawodowych ktore sa w tych samych firmach za granicach a Polsce za probe utworzenia dostaniesz zwolnienie. Pytanie po ktorej stronie sie opowiadasz. Poza tym uwierz mi, jest tyle polis ktore podpisujesz przy podjeciu pracy i ktore co roku odnawiasz ze jakby firma cie chciala zwolnic znajdzie paragraf ze ktoras zlamales, nawet jak sie odbijales przez 10 lat co do minuty te 8,5h. LOL. Pozdrawiam

Korpoludek
@Coma 12.10.2017 19:27

Podpisujesz z pracodawcą UMOWĘ i musisz rejestrować czas pracy zgodnie z umową o pracę i regulaminem. Reszta przydługich wywodów to przykład układzików i pobożnych życzeń.

Coma
@Korpoludek 13.10.2017 06:16

Proponuje zebys rejestrowal tez wyjscie do toalety i odrabial to potem bo nie jest wspomniane w umowe jako czas wliczony do pracy, tak samo jak bhp-owska przerwa 5min po kazdej godzinie przy monitorze. Widocznie nie ogarniasz niczego dluzszego niz jeden akapit. Typowe. Powodzenia "w karierze".

Korpoludek
@Coma 13.10.2017 12:08

Przestudiuj dokładnie swoją umowę o pracę, bo z pewnością nie obejmuje ona wyjścia raz na godzinę na 5 minut poza miejsce pracy robić np. kupę na raty. Przerwa BHP 5 min od monitora obejmuje pracę inną niż patrzenie w monitor, ale w realiach korpo i bezpapierowej pracy to jest problem. Widać, że masz duże problemy z realizowaniem umowy o pracę, zanim się spostrzeżesz ochrona wyprowadzi Cię z budynku.

Coma
@Korpoludek 15.10.2017 20:41

Nigdzie nie napisałem o wychodzeniu poza miejsce pracy, sprawdź moj poprzedni post. Oczywiscie nie przyznasz sie ze nie doczytales bo jedyne co potrafisz to straszyc 'ochrona' i 'umowami'. Jesli przysypiales na szkoleniu BHP to polecam ten artykuł (lub dowolny inny na ten temat). http://kadry.infor.pl/bhp/bezpieczenstwo-pracy/84299,Przerwa-w-pracy-przy-komputerze.html Może się czegoś dowiesz o swoich prawach i nadrobisz braki.

Ola
@Coma 16.10.2017 15:18

A jak jest z przedłużeniem umowy na czas nieokreślony? Rzeczywiście po 3 miesiącach? Dużo osób odpada czy ggneralnie jak ktos się stara to zostaje?

Kornelia
@Coma 09.10.2017 14:01

W Wawie z tego co widziałam to wszyscy chodzą na te przerwy przynajmniej na 30 minut. Generalnie pisanie jak jest nie ma sensu. Są teamy gdzie jest bardzo duzo pracy i nadgodzin a sa takie gdzie pracownicy przez pól dnia udają ze cos robią a kilka dni w miesiącu pracują z domu gdzie słowo pracują jest zdecydowanie na wyrost. Generalnie jest całkiem spoko.

Coma
@Ola 16.10.2017 15:34

z przedłużeniem nie było nigdy problemów, przynajmniej za moich czasów, chyba że chodziło o stażystów/praktykantów, tam bywało różnie

Coma
@Kornelia 11.11.2017 09:20

Pełna zgoda. Jedni 4h w kuchni na pogawędkach (lub 2h na sushi na mieście) a inni 9h przy kompie bez chwili wytchnienia na herbatę czy rozprostawanie nóg. Faktycznie nie ma co generalizować, ja w każdym razie dobrze wspominam :)

Dobromir
@Korpoludek 11.10.2017 22:55

Nie wiem co masz na mysli piszac o "odbiciach" ale w CS na pewno takiego czegos nie ma. Czas rejestruje sie w specjalnym toolu a karty sluza tylko i wylacznie do kontroli dostepu. Albo nie pracujesz w CS albo koledzy zrobili Ci kawal.

anonymous

Jeśli ktoś jest ciekawy feedbacku po rekrutacji to warto zajrzeć na taleo, gdzie się aplikowało, ponieważ firma ta nie informuje o negatywnym wyniku rekrutacji. Nie ma nawet automatycznej wiadomości e-mail. Jeśli bym na to nie wpadła, to mogłabym czekać nie wiadomo do kiedy. A tam się chociaż wyświetla "thank you for your interest". Jeśli ktoś zmienił na taki status, to pewnie e-mail powinien przyjść automatyczny, ale niestety nie jest tak.

kasia
@anonymous 06.09.2018 17:27

Czy poinformowali, że nie informują o negatywnej odpowiedzi?

anonymous
@kasia 19.09.2018 22:31

mówili, że informują, ale nie mówili, że tylko przez taleo bez żadnego maila

exCS

Pracowałam w CS 4 lata. Nie była to moja pierwsza praca. Odeszłam do innej firmy bez przymusu, ale też - po namyśle - bez żalu. Pensja jest prorównywalna do innych firm na rynku wrocławskim – jak chcecie znać widełki, polecam raport Hays. I tutaj uwaga dla osób, które aplikują na swoje pierwsze stanowisko: zweryfikujcie swoje oczekiwania. Nie macie doświadczenia, albo macie go niewiele. Zazwyczaj (w 80% wypadków) nie znacie języków obcych tak dobrze, jak wam się wydaje (jako native speaker weryfikowałam umiejętności w zakresie języka niemieckiego...). Odejmijcie 20% od tego, co wam się wydaje, że „musicie“ dostać. Atmosfera pracy– zależy, gdzie traficie. Ja miałam szczęście, trafiałam na dobrych szefów i dobre zespoły. Ale wiem, że to nie jest reguła. Często CS promuje na stanowiska kierownicze osoby, które nie powinny się na nich znaleźć, ale na „pocieszenie” napiszę: tak jest wszędzie. CS jest dużą firmą, stąd też skala problemu jest większa. Zadania – to znowu zależy, gdzie traficie i jak bardzo będziecie aktywni. Niektóre zespoły w ramach IT czy Operations oferują bardzo rutynowe zajęcia. Ale są też zespoły z ciekawymi zadaniami i dużą decyzyjnością. Kolejna porada: to wy, a nie wasz szef, szef szefa czy bardziej doświadczona koleżanka z działu jesteście odpowiedzialni za swoją karierę. Roszczeniowa postawa nie daje nic ponadto, że zniechęca otoczenie. To banalne, ale na sukces trzeba sobie zapracować. Potrzeba przede wszystkim cierpliwości. CS to korporacja, a na dodatek szwajcarski bank. Procedury są i będą, ich przestrzeganie jest mozolne, ich zmiana wymaga czasu, bycia wyrzucanym ze swoim pomysłem drzwiami i wchodzenia oknem. Nadprodukcja prezentacji, tabelek i raportów jest widoczna i uciążliwa, to fakt. Brak też spójności pomiędzy poszczególnymi działami. CS próbuje się tego pozbyć i bardzo lansuje metodologie Lean Six Sigma (w IT również Agile), dzięki czemu można np. zrobić certyfikat Yellow Belt, Green Belt, a z czasem nawet Black Belt, zazwyczaj bez lojalki. Przy odpowiedniej argumentacji można też dostać dofinansowanie na studia (tutaj już z lojalką, że po ich zakończeniu zostaniecie z CS rok albo dwa, w zależności od kwot). Dofinansowywane są także kursy języka obcego, którego używacie na codzień w pracy. Pakiet benefitów jest zresztą rozbudowany, jak w większości firm tego rodzaju (MyCafeteria, Multisport, masaże w pracy, karta LuxMed, ubezpieczenie na życie, fundusz LegMason itd.) Dużo osób pisze tutaj o fatalnej rekrutacji. Dla szefów w CS, którzy próbują znaleźć nowego pracownika do zespołu, to też droga przez mękę. AMS, zewnętrzna firma obsługująca rekrutację, ewidentnie sobie nie radzi z rotacją i procesami u siebie, więc tym bardziej nie są w stanie ogarnąć rekrturacji dla takiego molocha jak CS... Szkoda, bo to psuje wizerunek już na starcie. Jeśli chodzi o rekrutację to tak, musicie uzbroić się w cierpliwość. Podsumowując: CS to dobry pracodawca, zarówno na start jak i na zmianę stanowiska. Raczej nie na całe życie. Niemniej jednak jest to dobre miejsce do zebrania doświadczenia i dobra pozycja w CV, szczególnie jeśli myślicie o przeniesieniu swojej kariery za jakiś czas na Zachód. CS jest firmą rozpoznawaną na całym świecie, dobrze wypozycyjonowaną nawet pomimo kryzysu ostatnich dwóch lat.

om
@exCS 21.04.2017 09:48

"roszczeniowa postawa" ? czy ty wiesz co to w ogóle znaczy? firma przychodzi do Polski aby płacić wam 20% tego co płaci szwajcarowi! więc sorry jak by płacili 40% to chyba by nie zbankrutowali z tego powodu. Skoro są w stanie tyle płacić w innych krajach to dlaczego w Polsce nie mieli by płacić chociaż połowy tego! Roszczeniowe korporacji, roszczą sobie prawo do taniej siły roboczej...

Inka
@om 01.11.2017 10:14

Om, exCS nawiązywała do roszczeniowej postawy w kontekście rozwoju, a nie finansów. I wygląda na to, że wie, o czym mówi :) A co to płacy - centra usług wspólnych są w Polsce, we Wrocławiu, bo jest taniej. Możesz pokrzykiwać, oburzać się, wymyślać argumenty "chyba by nie zbankrutowali", ale fakty są takie, jakie są. A swoją drogą Szwajcarzy (i nie tylko) zaczynają pracę (staże) w wieku 15 lat, więc po studiach zazwyczaj mają już doświadczenie. Zazwyczaj znają też biegle języki obce (jako, że w ich kraju mówi się w kilku). Więc pozycja startowa (a co za tym idzie, płaca) 25 latka z Polski i 25 latka ze Szwajcarii jest zazwyczaj diamteralnie różna.

ben
@exCS 21.04.2017 09:48

dzieki za tak rzeczowa opinie

tak
@om 01.11.2017 10:14

to wymówka ludzi, którzy chcą mieć usprawiedliwienie wyzysku , który dzieje się w wielu firmach.

Gratulujemy
@om 01.11.2017 10:14

Dokładnie tak. Wiele firm tak robi. Wielki "prestiż", ogromne wymagania - pieniądze jak ze śmietnika. Niech te "roszczeniowe korpo" trzepną się w banię.

Head
@om 01.11.2017 10:14

Czy ty wiesz ile kosztuje życie w Szwajcarii... w szczególności kogoś kto musi wynająć mieszkanie tam na miejscu? Ja tam wolę pracować w takich miejscach jak CS niż w zachodnich bankach pożyczających od Polakow a następnie pożyczający Polakom na życie na kredyt. Myślisz, że ktoś da nam pracę i płacę taką jak w Szwajcarii bo tak nas lubią? Nie... ale za 5 lat różnice w zarobkach realnych/przy zachowaniu stosunku kosztów życia się wyrównają.

anonymous
@exCS 21.04.2017 09:48

Zdziwiona jesteś, że mają drogę przez mękę? Przy takich stawkach i zawaleniu robotą? Oni to niech się wezmą napierw do płacenia.

anonymous

https://www.signifytechnology.com/jobs/principle-big-data-slash-scala-engineer Salary: £80,000 czyli ~390.000 pln rocznie = 32500 zł brutto miesięcznie.

Kiki
@anonymous 27.05.2018 09:10

Wg polityki CSa to zatrudnią jakiegoś głąba w Londynie za taką kasę, dorzucą kontraktora ze wschodu, też głąba za dużą kasę. Projekt nie bedzie szedł, bo się okaże, ze jeden i drugi to big data nie znają, tylko słyszeli pare razy slogan, a o Scali w ogole nie słyszeli, ale chcieli spróbować. Projekt będzie łatany ekspertami i TAmi, którzy dostaną grosze, bo budżet przekroczony.

anonymous
@Kiki 06.06.2018 20:05

to nie jest oferta z CS.

expata
@anonymous 27.05.2018 09:10

a koszty życia? Podaj please...

Andrzej

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować, podpowiedzcie coś więcej.

Kuba

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może jakieś rekrutacje? Jaką oferują umowę na początek?

Agnes
@Kuba 29.07.2018 19:34

Wejdz na ich oficjalna strone z ofertami pracy. Wszystko w zaleznosci od tego, jak kto sobie wynegocjuje.

Credit suisse current

Credit Suisse to bardzo dobra firma w zależności od tego do jakiego zespołu się trafi. Dobra dla ludzi z doświadczeniem. Wyjaśniam dlaczego: - człowiek obeznany w środowisku korporacyjnym wie jak przetrwać i filtrować szum informacyjny, który jest tutaj masowo generowany - jest to bank więc hierarchia jest sztywna - tytuły korporacyjne, formalizacja, dress code na Polskę to business casual więc szykować koszule - jak w każdej korporacji spotkamy się ze zmianami, licznymi, politycznymi, często oderwanymi od rzeczywistości i tylko człowiek z doświadczeniem umie zaakceptować ten fakt bez zbędnych nerwów - tworzone stanowiska są w oparciu o wymogi z zagranicy, jednak często okazuje się, że umiejętności techniczne faktycznie oczekiwane są dużo niższe - język należy znać biegle (angielski), mile widziany jest drugi - niemiecki w zależności od zespołu - rozwój, zależy gdzie się trafi, a można trafić na naprawdę dobre szkolenia, tylko trzeba szukać - wynagrodzenie: jeżeli ma się doświadczenie na stanowisku to 8000 brutto można spokojnie wołać Rada dla świeżego narybku: nie unoście się ambicją ponieważ w sztywnej korpo raczej niewiele zdziałacie, a i ściąganie na siebie uwagi może denerwować kolegów w okopie :) - ryzykują oberwaniem odłamkiem. Bycie służbistą przyniesie wam więcej szkody niż pożytku. Jest sporo inicjatyw charytatywnych, inicjatyw rozwoju systemów itp i tam można sobie podziałać bez szkody dla innych. Rozmowa kwalifikacyjna, załatwienie jakiegokolwiek dokumentu przez kadry czy czegokolwiek przechodzi czasem granice absurdu więc wyłączcie mózgi, zostawcie je w domu i zarabiajcie pieniądze. :)

Joda
@Credit suisse current 23.05.2018 10:01

Korpoludzie, obowiazkowa przerwa, kiepska integracja i slaba atmosfera, tragiczny HR i IT z punktu widzenia pracownika, chaos proceduralny i decyzyjny. Z plusow kasa, platne nadgodziny, fajne biuro w Warszawie w dobrej lokalizacji, darmowe owoce i kawa. Niech moc bedzie z Wami.

hehe
@Joda 06.08.2018 21:21

8k brutto to dobra kasa? Serio?;D

Natalia

@anonymous Widzę, że umieszczasz ten sam wpis pod kolejnym z rzędu wątkiem. Drogi Użytkowniku, trzymajmy się tematu i piszmy w wątku o firmie Credit Suisse na temat pracy tutaj. Tego typu komentarze tworzą niepotrzebny zamęt. Zachęcam dlatego wszystkich do opisania tego, jak wyglądała Wasza współpraca z firmą. Będę wdzięczna.

anonymous

Namawiam wszystkich absolwentów, aby nie dawali się upadlać centrom taniej siły roboczej zlokalizowanym w Polsce. Nie marnujcie czasu na szukanie pracy w tym kraju. Wyjeździe za granicę i tam zacznijcie godne życie. Bez żadnego doświadczenia może dostać pracę które zapewni wam godziwą płacę 2500-4000 b euro zamiast 2500-4000 b zł ? Tak! Kończyłem studia w Polsce i przeglądałem gowork z celu znalezienia opinii o każdej firmie do której aplikowałem i niestety większość opinii pokrywała się z rzeczywistością. Gdy odpowiecie rekruterowi, że wasze oczekiwania finansowe to 2000 zł to rzucą się na was jak hieny na padlinę. Te nisko kosztowe oddziały zostały stworzone, że dorabiać kosztem biednych polaków i w konsekwencji ich upodlić. Nie wierzcie w żadne zapewnienia o robieniu kariery o awansach a tym bardziej o podwyżkach, bo Polscy "managerowie" o tym nie decydują ile zarobicie. Oni dostają tabelki z centrali ile tania siła robocza w Polsce ma zarabiać. Nie dajcie się upodlić i szukajcie godnej pracy z godną płacą.

;/
@anonymous 01.07.2018 14:08

dokładnie, ten niby boom na wielkie kariery w polsce to jedna wielka ściema. Zachodnie korpa tu przychodzą żeby żerować na naszych umiejętnościach i życiu. Serio i to 1 lub 2k dolarów? SERIO? Za to się utrzymać nie da w warszawie. I oni mają jeszcze czelność mówić o roszczeniowości? Kto rości sobie prawo do taniej siły roboczej?

Natalia

Czy Credit Suisse Polska prowadzi aktualnie rekrutacje na płatny staż? A może ktoś pracuje na stażu i chciałby podzielić się swoim doświadczeniem? Jak wygląda program? Zachęcam do aktywności na forum, pomoże to osobom będącym na początku ścieżki zawodowej.

Stefan

Słyszalem również wiele dobrego!!

Katarzyna

Cześć, W każdej ofercie pracy zamieszczonej przez firmę (oddział we Wrocławiu) jest informacja o możliwości pracy z domu, dlatego też interesuje mnie na jakich stanowiskach/działach jest realna możliwość home office. Ile jest takich dni w miesiącu/tygodniu? I godziny pracy to 8.00 - 16.00 czy można pracować late shift ?

Schwizer

Korpo jakich nie mało we Wrocławiu. Jak już pisali poprzednicy. Wydufane interview, korpo slang, meetingi które nic nie wnoszą na stół, tylko, żeby było że pan VP coś odbebnił. Płace są słabe ok 4netto, choć menedżerowie gruuubo ponad 12-15 mogą dostac. Ważne są słupki i wykresy, człowiek to trybik i korpo wydajna krowa, która ma pytać czy może iść do toalety. Typowe sztywniactwo, chaos i mobbing. Tłukłem tam IT 3 lata i nigdy więcej. Awansiki ludzie sobie dawali po znajomości, im masz lepsze papiery na awans tym mniejsze masz szanse na tytuł bo jesteś zagrożeniem. Awansowali ludzi z Rumunii i innych kraji po roku przepracowany w zespole. Nasz team liczył ponad 32 osób, w 2 lata rozbili do 6, wszyscy uciekli. Brawo! BRAWO szefostwo! Odradzam wszystkim szanującym się ludziom mającym godność ludzkości.

not_for_me :)
@Schwizer 06.02.2017 12:45

Widzę, że historia podobna ale tu piszę o Wrocławiu :) W moim (byłym już na szczęście dziale) awansiki też po znajomości. Jak jesteś za dobry (czytaj: masz lepsze wykształcenie czy doświadczenie bo twoj przeambitny, "co-dopiero-upieczony-managier" jest młodszy więc wyczuwa zagrożenie) to pożegnaj się z awansem lub z rozwojem kompetencji. Ciągle próbują wciskać ci jakieś gówno-treningi miękkich kompetencji (zamiast hard skilli, które są bardziej przydatne w pracy skoro chcesz się rozwijać) byle byś tylko wkleił to w ten nieszczęsny plan rozwoju 3 razy w roku. Co tam jeszcze, aha - tool do raportowania czasu. Ten kto to wymyślił jest chyba jakimś idiotą. W jednym z działów podobno trzeba raportować KAŻDE 15 minut twojej pracy!??! TO JEST CHORE I TOTALNIE NIELUDZKIE!?!?!? Przecież wiadomo, że jest to niewymierne bo ludzie wpisuja i tak cokolwiek byle coś było. Przerwy - wg. prawa pracy oprócz 1 - 15 minutowej przerwy masz 0,5h-1h na lunch PLUS 5 minut co 1h aleeeee to już jest wg norm CS za dużo. Śmiech na sali. Jak "góra" ma kompleksy i zagrywki rodem z obozu koncentracyjnego to będzie dobierać też takich ludzi. Generalnie zdanie polskich managierów liczy się tyle co zeszłoroczny śnieg. Oni mają tylko wykonywać polecenia Szwajcarów. Są (usunięte przez administratora) jak typowo polaczkowe (usunięte przez administratora) a z zachwytu że są managierami o mało się nie posikają ze szczęścia - i gnębią swoich tylko po to żeby (usunięte przez administratora) lizać szwajcarowi. Polacy NIE POTRAFIĄ jeszcze tworzyć dobrych zespołów z odpowiednią etyką pracy. Niestety na przykładzie pracy CS widać było codziennie ich zakompleksienie.

Natalia

@Marta, Twoja ocena miejsca pracy jakim jest Credit Suisse Polska nie jest najgorsza. Wymieniłaś kilka mankamentów tego pracodawcy, jednym z nich jest obowiązkowa przerwa. Czy wlicza się ona do godzin pracy czy nie? Są osoby, które muszą mieć przerwę od obowiązków chociażby z tego względu, żeby w tym czasie móc coś zjeść. Mogłabyś się wypowiedzieć na ten temat?

DJ

Jestem pracownikiem CS od 4 miesięcy, w zespole Application Security. Na wstępie zaznaczę, że to najlepsze miejsce jakie widziałem w swojej karierze zawodowej. Rozmowy rekrutacyjne były prowadzone bardzo profesjonalnie z feedbackiem oraz przejrzystym i uczciwym procesem. Ciężko dopatrywać się jakichkolwiek wad w tej firmie, ponieważ widać same zalety. 1. Możliwość pracy zdalnej oraz bardzo elastyczny czas pracy 2. Brak wymuszania nadgodzin 3, Bardzo dobra atmosfera pracy, sprzyjająca nauce i dostarczaniu rozwiązań 4. Bardzo dobre wynagrodzenie 5. Bardzo dobre podejście do pracownika 6. Świetny kontakt z kadrą zarządczą 7. Brak korpo-bełkotu 8. Kompetentni pracownicy 9. Bardzo komfortowe biura 10. Świetna lokalizacja biura Zdecydowanie polecam!

Anka
@DJ 09.02.2018 23:20

Podając nazwę zespołu i staż pracy przestajesz być anonimowy co w kontekście Twojej przeslodzonej opinii podważa wiarygodność. Na końcu jeszcze dodaj." i to mowilemwiarygodność. Ja też lubie CS ale twierdzenie ze nie ma tu korpobelkotu...? Naprawdę aż tak?

Marta
@Anka 10.02.2018 22:17

Oprocz korpobelkotu i obowiazkowej przerwy jako wade wskazalabym tzw. smart working oraz bardzo nierowne oblozenie praca pomiędzy zespołami i brak jakiejkolwiek atmosfery (moze nie ma wyscigu szczurow ale team spririt w wiekszosci przypadkow jest slaby- Ci co sie nudza siedza w nosami w komorkach a wiekszosc, ktora ma za duzo pracy siedzi i klepie. Ocena ogolna 7/10.

Natalia

@Pozytywny, proszę Cię o zostawianie opinii na tym forum, z których treści będą mogli korzystać wszyscy użytkownicy zainteresowani Credit Suisse Polska jako pracodawcą. Widzę, że byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Czy mógłbyś opisać jej przebieg?

Pozytywny

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej i jak tylko przechodziłem przez kuchnie myślałem, że wylał Ganges :) Pozdro dla kumatych :)

robert

w mojej ocenie nie warto tam iść, raz zaaplikowałem, przyjechałem specjalnie do kraju, wziąłem urlop w tym celu, po II Interview jakiś grubasek z Londynu zadecydował, że nie mam doświadczenia w zawodzie ( po 8 latach na stanowisku ). Jako pierwsza praca, to ok. Z doświadczeniem szkoda czasu. Poza tym decyzje o rekrutacji w tej firmie podejmują Angole ( HR w Polsce i Menadżerowie nie mają nic do gadania ). Takie małe robienie z ludzi tata wariata.

nie
@robert 27.07.2017 19:52

co za bzdury

anonymous
@nie 18.03.2018 10:17

@nie a Ty co sądzisz?

Natalia

@nie, jeżeli masz inną opinię o Credit Suisse Polska, to proszę Cię o przedstawienie swoich własnych doświadczeń z tym pracodawcą na tym forum.

Administrator

Jak oceniasz pracę w firmie Credit Suisse Polska Sp. z o.o.? To istotne, by poznać ocenę każdego pracownika.

aplikant

Wiecie może jak wygląda kwestia nadgodzin na stanowisku Fiduciary Risk Analyst? Lub ogólnie w tym zespole.

I'm not a robot

Pracuję w CS od roku. Zajrzałem tutaj przez przypadek, bo jestem headhunt’owany do Citi. Przejrzałem opienie o Citi i byłem zdruzgotany jaka to zła firma, więc z czystej ciekawości postanowiłem poczytac o CS... i nie wierzę własnym oczom. Okazuje się, że opinie są bardzo podobne i prawie dorównują tym o Citi. Moja opinia o CS jest dobra. Płacą nieźle, praca nie jest stresująca, a jedyne do czego mam zastrzeżenia, to proces rekrutacji, który wyłania ludzi nadmiernie wykwalifikowanych na dane stanowisko. Ale widocznie stać ich na to, żeby płacić za potencjalne umiejętności. Do ludzi, którzy tu zaglądają: bierzcie poprawkę, że 90% wpisów na tym portalu, jest autorstwa sfrustrowanych byłych pracowników. To nie są obiektywne opinie. Ludzie w CS mimo wszystko pracują. Przychodzą do pracy uśmiechnięci. Nie widzę wyścigu szczurów, nie widzę nadgodzin. Było kilka „krzywych akcji”, widzę wazeliniarstwo niektorych pracowników. Ale takie jest życie w korpo. A w CS widzę tego mniej niż gdzie indziej (w ciągu 15 lat doświadczenia widziałem sporo). Polecam to miejsce, żeby odpocząć od ciśnienia, żeby dostarczyć coś na 2 tygodnie temu. Naprawdę pracuje się tutaj miło. Do ludzi sfrustrowanych swoją pracą: nie spalajcie się pisząc negatywne opinie. Użyjcie tej energii, żepy poszukać lepszego miejsca w życiu. Jeśli praca jest dla Was monotonna, to załóżcie własny biznes, albo idźcie do small businessu. W korpo praca zazwyczaj jest monotonna. Albo się godzicie na sprzedaż własnego czasu albo nie. To Wasza decyzja, nikt Wam pistoletu do głowy nie przykłada.

oooolla
@I'm not a robot 20.11.2017 11:54

Mógłbyś napisać jak wygląda proces rekrutacyjny? etapy i pytania.

Irena
@I'm not a robot 20.11.2017 11:54

Skoro jest tak dobrze, to skąd się biorą ci sfrustrowani byli pracownicy, którzy potem piszą te krytyczne komentarze?

Coma
@Irena 30.11.2017 17:48

z pominięć w podwyżkach/awansach ;)

AB
@I'm not a robot 20.11.2017 11:54

Ja pracuję w Citi. Niestety ale jest to okropne miejsce i jedno z najgorszych w jakim można pracowac. Przełożony czepia się o 30 sekund spoznienia. Przerwy sa wypominane mimo ze trwają 15min. Z wyjścia do toalety trzeba sie tłumaczyć. O nadgodzinach obowiązkowych dowiadujesz sie wychodząc z pracy. Przełożony zmienia deadline na dzis - przed końcem pracy - bo taka ma fantazje, mimo ze byl jeszcze tydzień na to kaze zostać po godzinach za ktore mowi wprost ze nie zaplaci. Firma ma od lat prowadzona sprawę w sądzie o mobbing - widać że przez to czuje się bezkarny. Ludzie nie wylewaja swoich zali pisząc negatywną opinię a jedynie informują innych - gdyż szukając pracy sami też korzystają z opini innych.

Chris Young

Uwaga!!! Ramsay Hill Finance Plc oferuje przedsiębiorcom możliwość łatwego dostępu do kredytów w szybkim, przejrzystym i wydajnym środowisku. Nasza wiedza i międzynarodowe standardy zapewniają naszym klientom wysoką jakość usług i dostaw. Naszym głównym zadaniem jest świadczenie międzynarodowych projektów finansowych dla firm, firm i organizacji w zakresie znaczących projektów zagospodarowania terenu w branży rekreacyjnej, turystycznej, rozrywkowej i budowlanej, oferujemy również indywidualną pożyczkę pożyczka prywatna, pożyczka na spłatę zadłużenia; Ramsay Hill Finance Plc Loans Omówienie: Obecnie pożyczki wahają się od 5 000,00 USD do 4,5 miliona USD; maksymalny okres dojrzewania wynosi 18 miesięcy; w przypadku większych pożyczek prosimy odwiedzić sekcję MŚP * Nie wymaga się żadnych skontrolowanych sprawozdań finansowych * Elastyczne uzgodnienia dotyczące zabezpieczeń w zależności od wielkości kredytu (artykuły gospodarstwa domowego, sprzęt biznesowy, towary w magazynie, pojazdy, nieruchomości itp.) Elastyczne wymagania dotyczące dokumentacji * Wieloletni klienci o nienagannej spłacie kwalifikują się do kolejnych rabatów na oprocentowanie i jeszcze szybszego przetwarzania pożyczek * Prosimy pamiętać, że wszystkie aplikacje poddawane są ocenie na miejscu przez jednego z naszych agentów przed podjęciem decyzji w sprawie komitetu. Ramsay Hill Finance Plc Dane kontaktowe: Kontaktowy adres e-mail: ramsayhillfinance@usa.com Dziękuję za poświęcony czas, życzę wszystkiego najlepszego ... Z poważaniem, Chris Young Oficer ds. Reklamy Ramsay Hill Finance Plc

Potencjalny

Czy ktos z Was moze byc na ryle uprzejmy i mi powiedziec jak wyglada prac w Dep.Ryzyka? Pytam przede wszytskim o atmostere/godziny pracy i zarobki?

Kornelia
@Potencjalny 24.01.2018 18:54

Dep. ryzyka jest b. rozlegly od specow oo modeli, var po ryzyko instytucji finansowych, firm i ludzi od procesow i procedur... Każdy ma innego szefa, inne zadania i armosfera w zespolach moze byc skrajnie rozna. Wynagrodzenie zalezy od tego co sobie wynegocjujesz. Największy minus to bezplatna obowiązkowa przerwa na obiad, poza tym jest ok.

Zostaw opinię o Credit Suisse Polska Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Credit Suisse Polska Sp. z o.o.