drewpol

Osina

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 184 ocen.

Opinie o drewpol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drewpol

anonymous

Witam przepracowalem 20 lat w tej firmie od samego początku jak firma powstawała w Osinie. Na początku było ciężko pracowało się po 10,12 godzin 6 dni w tygodniu czasami i w niedzielę żeby firma mogła się rozwijać, zarabialo się grosze, jak była potrzeba to szło się do pracy na 2,3,4 w nocy.Po20 latach zwolnili z przyczyn zdrowotnych to było Grzegorzowi na rękę,dzięki za te 17 lat pracy ostatnie 3 lata z Grzegorzem to porażka. Pozdrawiam też Grzegorz Y

333
@anonymous 21.10.2017 22:13
Witam przepracowalem 20 lat w tej firmie od samego początku jak firma powstawała w Osinie. Na początku było ciężko pracowało si...

BRAWO DREWPOL!!!!!!!!!!!!!SUPER

odważna

Witam. Ja pracowałam w Drewpol i żałuję każdego dnia pracy.Nikomu nie polecam tam pracy.Jeden wyzysk. A pani kadrowa......brak słów.

Fanka

Grzegorz miał być przyszłością drewpolu i jak mu idzie?

Stolarz

Witam natknąłem się przypadkiem na to formu. Znam firmę DREWPOL lecz od dłuższego czasu nie śledzę tego to się tam dzieje... Z tego forum wyjawia się obraz, że firma jest na skraju upadłości produkując zaledwie 5% wcześniejszego wolumenu trzeba przyznać że mimo spadku produkcji jest nieźle zarządzana skoro nadal produkuje i trwa. Spadek produkcji niesie za sobą spadek zatrudnienia a nie sądzę, żeby proporcjonalnie do wielkości produkcji zredukowano zatrudnienie czyli około 20-30 osób. Jeśli tak jest to przy tak dużym przedsiębiorstwie i tak rozbudowanej administracji życzę powodzenia. Mam nadzieję, że wynagrodzenia pracownicy otrzymują bez problemów. Miło było oglądać rozkwit tej firmy. Co będzie dalej? czas pokaże.....

Były Kierownik

Ludzie co wy się tu wysilacie . Większość opinii pozytywnych jakie się tu ukazuje są redagowane przez informatyka lub przez osobę reprezentującą zarząd. Gdy wszedł do zarządu młody G.... wypowiedzi o umowach o pracę , o pozytywnej firmie itp to ściema aby ratować wizerunek firmy który nigdy już nie wróci taki jaki był przed 2010 r kiedy firma wykonywała produkcje ponad 150.000m2 a teraz 5.000 m2 to marzenie . Co były prezes Andrzej N .... zrobił z tą firmą . Zniszczył ją tak jak próbował poprzednie tylko zdążyli go wyrzucić tak jak z Zakładów Chemicznych Police i jeszcze dostał zarzuty :)

Wandale

Pozwalnial dobrych pracowników a zostawił podpierdalaczy kturzy na niczym się nie znają ale mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaza ostatnio nie było burzy to nawet nie miał kto go zastopić A ten ostatni brygadzista totalna porażka A był dobry brygadzista to otrzed bo go Grzegorz nie szanowal. Pan Grzegorz tylko umie ublizac ludziom ze są słabi i nic nie ogarniaja a on najlepszy ale my mamy rodziny i nie żyjemy tylko pracą iak Grześ

Wandale

Pozwalnial dobrych pracowników a zostawił podpierdalaczy kturzy na niczym się nie znają ale mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaza ostatnio nie było burzy to nawet nie miał kto go zastopić A ten ostatni brygadzista totalna porażka A był dobry brygadzista to otrzed bo go Grzegorz nie szanowal. Pan Grzegorz tylko umie ublizac ludziom ze są słabi i nic nie ogarniaja a on najlepszy ale my mamy rodziny i nie żyjemy tylko pracą iak Grześ

Wandale

Grzegorz i tak zruinował tą firmę

przedstawiciel

super firma. pozwala swoim przedstawicielom dorabiać u konkurencji. może mnie zatrudnicie? przyjdę za najniższą krajową :) "Apperta" s.c. Arkadiusz Sowa przedstawiciel handlowy na region północny Polski tel.: +48 722 000 133 arek@apperta.pl arek@mdf3d.eu

Marcin-Prasy

Te 3 kafle to ja zarabiam w Gumalicie ( produkcja wyrobów gumowych , ale nie kondonów jakby kto pytał :) ) a nie w Drewpolu .

Marcin-Prasy

Podziękowania dla Kudłatego za wy....nie mnie z pracy w lutym , gdyby nie on , to pewnie dalej bym tam rył za 2,2 tys miesięcznie ( po 9-u latach pracy ) i dawałbym 500 zeta miesięcznie na dojazdy . Teraz mam pracę na miejscu , dojazdy nic mnie nie kosztują , od początku zarabiam po 3 tysie ( starzy wyjadacze mają po 4,5 kafla , z czasem dojdę i do tego ) i w ogóle jest super , jeszcze raz dzięki , pozdrowienia dla W-2 , trzymajcie się .

quest

firma niestabilna. 19sty dyrektor handlowy, któryś tam z kolei prezes, obecnie 7 właścicieli w KRS, 5 członków zarządu. sami dyrektorzy i kierownicy w jednoosobowych działach administracji. bardzo niesłowni w kwestii wysokości wynagrodzenia i warunków współpracy.

ja

a jak tam nowy dyr handlowy :-)?

kobyłk11

brawo, jaja, w końcu padło coś nornalnego tutaj. Też jestem zdania że lepiej oszczędzać trochę dłużej i kupic trochę droższy produkt, niż kupić na szybko tańszy a za jakiś czas musieć znów wymieniać, bo to generuje powójne koszta. A jak jesteśmy przy jakości, to czy te fronty meblowe produkowane przez drewpol sa warte swojej ceny czy nie

projektant

Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...

projektant

Co mi po Waszej nowej kolekcji kiedy nie ogarnęliście baz do programów do projektowania? W materiałach do pobrania dostępny jest materiał z przed 100 lat, mógłby się ktoś ruszyć, chyba, że Wam nie zależy. Nie chce mi się znów bawić w wklejanie do PRO100 fot znalezionych na necie. A miałam zrobić projekt na Lutosławskim :/ w dodatku w białej emalii i tu nawet wklejki oliwkowych frontów z netu nie pomogą. Szkoda...

anonim

(usunięte przez administratora)

ja

witkacy !! rzeczywiście stać każdego typowego polaka na kuchnie za min.10 tyś spoko!!

Założyciel

Widzę , że moje forum upada. Założyłem je dawno z myślą że ktoś z firmy się zreflektuje i zastanowi się sytuacją do jakiej doprowadził prezes . Ale cóż przecież to nie moja firma . Jak inni nie chcą brać dywidendy to trudno , dobrze że ja dostaję wypłatę.

Urwis

W związku z naszymi wpisami na tym forum,chcemy przeprosić osoby ,które poczuły się nimi urażone.Wpisów dokonaliśmy w okresie nasilonych plotek o złej kondycji firmy,które nie miały żadnego pokrycia w rzeczywistości.Chcemy podkreślić,że nie było naszym celem obrażanie nikogo i wyrażamy ubolewanie,jeżeli tak się stało. (usunięte przez administratora)

X Factor

Klient - jeśli z Panem Tomaszem to prawda, to tak operatywnych handlowców ze świecą szukać, może na jakąś premię zasłuży od Pana Prezesa :-)

klient

Cieszę się,że tu zajrzałem, gdyż zastanawiało mnie kilka kwestii związanych z firmą Drewpol. Już jestem w stanie zrozumieć skąd biorą się problemy z jakością produktu, terminowością dostaw i obsługą klienta. Ludzie jak domniemam z produkcji, aż huczą o złym zarządzaniu (co można przeczytać we wcześniejszych wpisach). To nie koniec, gdyż handlowiec firmy Drewpol niejaki Pan Tomasz przyjeżdżając na spotkanie firmowym autem promuje fronty lakierowane na wysoki połysk, których w ofercie nie posiada. Nic straconego ma je jego kolega( z rozmowy można wywnioskować, że raczej cichy wspólnik) reprezentujący firmę Artpol czy Artglos. Panowie piękna inicjatywa :) Niestety nie skorzystam!!!

pan

Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Wszędzie lepiej niż w Drewpol-u.

Jan niezbedny
@@@@@ 19.01.2014 16:16
hej.tak sie przygladam i slucham tych naszych madrych glow ktorzy probuja kierowac firma drewpol.a co z tego wychodzi to wszysc...

Tak wszyscy widza tyle ze większość ludzi nie potrafi się odezwac tylko głowę kuli ale w miejscach typu palarnie czy gdzieś miedzy sobą no to hura jeden mądrzejszy od drugiego a zęby się odezwac wytknac błędy prowadzacym bo oni tez mogą się mylić to Zadno się nie odezwie ale delikatnie bardzo mówiąc przpucowac dowodzącym to co niektóre potrafią a miedzy sobą czy na palarni too jakie to fałszywe wszystko czasem jest na stołówce siada przy jednym stole do posiłku a podczas pracy przed dowodzącym haka komuś z kim się chwile wczesniej jadło do czego Daze czasem sami ludzie na tym najniższym pułapie SA winni tego jak maja wprowadzając takie powiedzmy fałszywe podejście do swoich współpracownik wiec dlaczego przełożeni maja być inni skoro ludzie niektórzy sami tak robią i kolo się jakby zamyka

33333
@Jan niezbedny 19.01.2014 19:30
Tak wszyscy widza tyle ze większość ludzi nie potrafi się odezwac tylko głowę kuli ale w miejscach typu palarnie czy gdzieś mie...

Masz całkowita racje z tym zwracaniem uwagi na to kto jak pracuje i na kogo polują brygadziści.jest jeszcze pare osób które sa nie wygodne dla brygadzistów a moze nawet dla kierowników. Ale co tu się dziwic takiemu postepowaniu podam przykład.Postanowienia zarzadu i całego kierownictwa odnosnie rozpoczęcia pracy.a no wygłada gdzie niegdzie to tak osoby które tak mocno krzycza ze robia z nami tak czy tak w firmie to jak zaczynają pracę--a tak że o godzinie 7.00 wchodzą na halę z panem brygadzistą i jaki jest on w porzadku dla ludzi bo robi tak samo jak oni a rozpoczecie powinno nastąpic o 6.50 według rozporzadzenia zarządu.ale najwazniejsze że sie pilnuje własnego interesu i zeby nikomu JAJEK nie zabrakło panie brygadzisto.a pojecie o pracy jakie sie posiada to lepiej nie komentowac.najwazniejsze ze wie się do kogo trzeba się uśmiechać.pozdrowienia dla pana brygadzisty z W-3 i OPPD.

słaby

mocne słowa ale prawdziwe!!!

klient

Co ja tu czytam, A już myślałem że ta firma jest wzorem i przykładem dobrej organizacji i produktu nie taniego. Chyba się wycofam z zamówienia w Drewpolu zamówię w innej firmie. Zaliczka przepadnie jak w ruskim banku. Być może KONIEC JEST BLISKI. Lepiej na zimne dmuchać

wwww
@klient 19.11.2013 08:15
Co ja tu czytam, A już myślałem że ta firma jest wzorem i przykładem dobrej organizacji i produktu nie taniego. Chyba się wycof...

ty klijent możesz jaśniej o co tobie chodzi

lakiernia

i nie ma jak w drewpolu.(usunięte przez administratora) zlecenie i jeszcze do tego dostać nagrodę jak to na lakierni.

X Factor

Witam Wszystkich Pracowników Drewpolu, W przeciwieństwie do poprzedniego wpisu rozumiem was i współczuję, bo niektórzy związani są z pracą emocjonalnie, a dla niektórych jest to jedyna możliwość zatrudnienia w okolicy. A widząc, jak osuwa się grunt pod nogami i leci się w przepaść, ludzie po prostu krzyczą i ten krzyk wyrażają wszystkie posty. Powodzenia w szukaniu nowej, lepszej i ciekawszej pracy! Nie wiem jak jest, ale po postach wnioskuję, że koniec jest bliski, przynajmniej w formie i wielkości firmy jaką na dziś jest Drewpol, PS. Quiz, A wiecie, kto jest autorem książki Zarządzenie przez Zwalnianie?

podsłuch
@mmm 18.11.2013 16:59
Witamy na pokładzie drwepolu nowego kierownika tj.uklad jest prosty i na dzień dzisiejszy WITAMY.

hej.przez przypadek obiłomi sie o uszy rozmowa nowego kierownika o wykorzystaniu możliwości wiedzy pracowników doswiadczonych na produkcji.ja co prawda pracuję juz trochę w tej firmie ale smiech mnie ogarnia jak sluszę takie wypowiedzi ze damy szanse na wykazanie sie kazdemu.to ja powiem jak to wyglądo to teraz jak mam problem z jakims zleceniem i zwracam sie do kierownika to odpowiedz jest ze on nie wie ze musi sie zapytac a jak sie pytam zwykłego pracownika który wie jak ogarnąc temat to w pare chwil dostaję odpowiedz i sprawa jest załatwiona i takich pracowników odsuneło sie na bok i nie korzysta sie za bardzo z ich doswiadczenia a tylko dlatego aby nie okazali sie za bardzo zorientowani w temacie od kierownika bo staje sie niewygodny dla niego.na teraz to właśnie tak wyglada panie kierowniku i długo sie to nie zmieni jak czas pokazuje.

jan niezbedny
@podsłuch 02.12.2013 17:22
hej.przez przypadek obiłomi sie o uszy rozmowa nowego kierownika o wykorzystaniu możliwości wiedzy pracowników doswiadczonych n...

tak właśnie odsuwa się na bok albo po prostu zwalnia bo są nie wygodni wiedza i wykształcenie nie jest istotne już w tym momęcie oraz pracowitiść tylko takzwane kolesiostwo na pewnym pułapie hierarchii produkcji doskonale znane sa takie przypadki,

pracownik

Witam wszystkich pracowników firmy DREWPOL z siedzibą w Osinie Od jakiegoś czasu czytam te wasze brednie i nie rozumię pewnych opini jeżeli wam nie pasuje zwolnijcie się a jeżeli nie jesteście już pracownikami nie wypowiadajcie się na tematy o których nie macie zielonego pojęcia . Przemawia przez was zazdrość i nic innego. Zazdrościcie innym i nic więcej

a1

czy w tej firmie coś ostatnio się zmieniało?

żaba

Jezeli chodzi o inwestycje to [usunięte przez administratora] inwestuje w coraz to wieksza biurokracje , brygadzistów,technologów,magazynierów FUL WYPAS ! Kto to widział żeby na jednej hali było trzech brygadzistów.

były

esencja ... czekamy na więcej :) dodam tylko oszczędności na materiale , premie dla członków ,ilość reklamacji , ochronka dla wazeliny , statyści na stanowiskach, magazyn surowca , inwestycje , w niedługim czasie brak wszystkiego co jest związane z rozwojem , kadry ... i nie mówię o dziale kadr , bo będą znowu cyrki bo trzeba wypłatę naliczyć [usunięte przez administratora] pozdrówki

ja+!*

W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć dobrą pracę, ale każda jest lepsza od pracy w tej niby firmie. Drewpol był bardzo dobrą firmą ale zeszła na psy[usunięte przez administratora]

...

a to pewnie jeszcze nie koniec , i zgadzam sie z kolegą ze zwalniają ludzi wartościowych a nie tych którzy są tylko statystami i z tym ze jest to tylko po to zeby obniżyć koszty i uchronić swoje tyłki , ale do czego to prowadzi ?? chyba tylko do tego zeby gorzej sie pracowało, panowoie z zarządu nie zdaja sobie z tego sprawy. początek roku znowu bedzie słaby , a potem to juz będa myśleć skąd tu znowu nabrać nowych ludzi najlepiej z ukrainy albo białorusi :)wesołych swiąt

666

heckokrzysztof@wp.pl - 2012-07-26 09:52:09 Baarrdzdzo proszę zmieńcie technologa i pomiarowców . Te Osoby rozkładają Waszą Firmę na łopatki Zobaczyłem na własne oczyo co chodzi z tymi technologami i kto to pomiarowiec?

heckokrzysztof@wp.pl

Baarrdzdzo proszę zmieńcie technologa i pomiarowców . Te Osoby rozkładają Waszą Firmę na łopatki Zobaczyłem na własne oczy

ktoś

zapytam wprost czy osoby które piszą takie komentarze zastanowiły się najpierw co piszą czy czasem nie odwrotnie a może chętnie zajęły by miejsce kierownictwa ? ale niestety do wykonywania tego typu pracy należy mieć głowe na karku i wykształcenie nie rozumiem dlaczego osoby krytykujące kierownictwo nie powiedzą wprost co im leży na sercu a nie chowają głowe w piasek a co najważniejsze nie potrafią docenić ciężkiej pracy tych osób rzadko się spotyka aby kierownik pracował fizycznie lecz w tym zakładzie tak jest i taka właśnie osoba powinna zasługiwać na szacunek i uznanie ze strony pracowników najwygodniej i najprościej jest krytykować bo tak postępują osoby których iloraz inteligencji jest bardzo niski

anonim

co to są za bzdury aż się czytać nie chce jak można kogoś tak opisać każdy niech popatrzy na siebie czy jest takim ideałem i wykonuje swoje obowiązki jak należy a jeśli chodzi o panią z orp to jest to osoba ambitna i pracowita osoba która ciężko pracuje i należycie wykonuje swoje obowiązki niewiem czy osoba wypisująca takie rzeczy zastanowiła się co pisze ale raczej chyba nie podsumowując swą wypowiedz powiem krótko proszę wziąść się do pracy a nie zajmować się głupotami i bezpodstawnymi oskarżeniami obrażając przy tym innych a między innymi panią z orp

:/

...ale mieszkanie w czermnicy jest lekarstwem na wszystko, można dostać Iphona, dużą kase za 4 dni pracy, która idzie średnio (sytem kuleje, audyt jak po grudzie, problemy z kredytem za brak dokumentacji) i mieć luzik...więc wszyscy do czermnicy:)

ktos

słowo dziękuje to za mało miałeś odwage napisać prawde pokazałeś że masz uczucia i nie pozostajesz obojętny na los i cierpienie innych.Głęboko wierzę że sytuacja w firmie poprawi się i powrócą osoby które zasługują na tą pracę.

anonim

I jak system. Dalej nie działa ? Tak mi przykro informatyk. A miałeś okazję zabłysnąć a tu innych wynagrodzili. Twoje donosicielstwo się zemściło na tobie. Myślę iż twój czas już minął. Teraz będzie już tylko gorzej. Prezes przestał potrzeć na ciebie przychylnym okiem . Pewnie nie doniosłeś mu ważnej informacji . A, ta twoja blokada nie działa. Dalej można wejść na tą stronę . Drugi błąd. Życzę ci sukcesów w .....innej firmie. Drewpol i tak już idzie na dno wraz z nowym zarządem

anonim

hmm - 2012-02-18 16:33:08 Moim zdaniem bardzo ważne jest kto dla kogo jest "milutki" (usunięte przez administratora)mocne słowa-ale podpisuję się pod nimi bo prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm

Moim zdaniem bardzo ważne jest kto dla kogo jest "milutki" (usunięte przez administratora)

piękna

Do nieanonima.jeżeli obalisz chociaż jedną sprawę która poruszyłam na tym forum swoimi argumentami to więcej nie napiszę nic zlego na temat firmy i ludzi którzy tą firma zarzadzają.bo jak czytam to co napisałeś to śmiech mnie ogarnia.ja jak bym miała taką ciepłą posadkę jak ty to też bym się nie martwiła czy będzie premia czy nie i czy starczy na utrzymanie rodziny.wiec czekam na twoje argumenty ale najpierw porozmawiaj z pracownikami zebys miałmocne argumenty.

nieAnonim

Ludzie co wy piszecie ?? W prawdzie firma i ludzie w niej pracujący to rzeczywiście fenomen , a pan koordynator to nie jedyny temat który należałoby poruszać … ale najlepszy przykład tego co się tam dzieje ( właściwy na właściwym stanowisku hheh). Systemy kuleją bo lepiej dopiec handlowi który sprzedaje za grosze( i nie tylko to )… , ci zgarniają kasę za ilość metrów a nie negocjując cen i nie walczą o ich rentowność … ( błędy zawsze widzimy te które ktoś popełni niż te które popełniamy sami), niepowodzenia spadają na produkcje która i tak kuleje bo nie ma odpowiedzialnej kadry, ci z kolei pojadą po premiach … Koło się zamyka na wynikach firmy , które w sumie nie są najgorsze skoro jeszcze nie zostały podjęte kroki w kwestii kadr …??? To pokazuje charaktery i nie ważne kto z kim jest przyjacielem i dla kogo jest milutki … ludzie z reguly się nie zmieniają: piekna będzie wszystko negować bo pewnie już tam nie pracuje , anonim albo pracuje i ma się dobrze albo ma wiedze wiekszą niż nie jeden sobie wyobraża …opisywane osoby zostawie w spokoju bo z calym szacunkiem o prezesie wszyscy piszą i wszystko, podobnie o kadrowej i koledze z KJ …a pani z księgowości po prostu nie poznałem na tyle żeby oceniać… pozdrawiam

piękna

i jak tam leci mili państwo.a teraz troche o tym co w firmie.a no to ze jak zwykle nic nie mozna sie dowiedzieć a chociażby na temat pemii bo podobno system nie działa i nie ma ską wziąsc danych. i następne pare a mozenawet parnasci tysięcy poszło w błoto.a informacja miała być do 3-go dnia miesiąca.skonczmy juz z farsa panowie własciciele i panie prezesie bo wymagacie coś od ludzi a sami nie potraficie dotrzymać słowa.

dno

i co, taka milutka, fajna i zna się na robocie? Praca po układzie jednak i za "bycie milutką" do odpowiednich osób, odwiedzanie kogo trzeba...dno...a robota jak była źle tak jest...żegnam i upadku życzę :)

.

to napisz jeszcze raz:) to specjalista od wszystkiego zapomniałeś, prawa ręka Boga, bez niego firma sobie nie poradzi...

anonim

Barwo Informatyk jestem pod wrażeniem. Udało ci się usunąć wpis który opisywał prawdę o tobie. Brawo

piękna

witam.i jak tam leci,kadro kierujaca z panem prezesem na czele.no chyba nie najlepiej z tego co widac i slychac na produkcji ale i tak kierownicy robia dobra mine do zlej gry no chyba ze dodrze klamia pana prezesa a no im wierzy.bo jak tak moze dalej byc co do produkcji ramiaków,jest kierownik i trzech brygadzistów a ramiaki i tak sa z.....e,brawo panowie,a to co dzieje sie na plycinach to tez jest super.kierownikowi sie zwracaja uwage na pewne sprawy a no co nic po prostu to zlewa aby tak dalej.ale i tak najlepszy jest pan kierownik z kontroli jakosci jak sie pyta czy sie nie da zmienic oklejny na plycinach LITYCH--brawo panie od kontroli jakosci.od to wlasnie taka mamy kadre zarzadzajaca to teraz wiem dlaczego produkcja tak wyglada.powodzenia i aby tak dalej.WESOŁYCH ŚWIĄT zycze wszystkim.

anonim

...bo to banda amatorów, zrzucają swoją niewiedze, brak umiejętności na produkcje, nie biorąc odpowiedzialności za swoje stanowiska, ale nikt ich nie rozlicza. Bo to banda amatorów po układzie (towarzystwo wzajemnej adoracji, spotykające się na kawe, radzące: dlaczego nam nie idzie jak kawa jest tak dobra,hm) zniszczyła dorobek trójki ludzi...a oni na to patrzą, tego nie łapie...ale może kolejny program za grubą kase sam zacznie produkować i będzie dobrze...amatorka

piękna

witam.i jak tam po targach panie prezesie.coś tam slychać ze nie za wesoło się dzieje.ja na pana miejscu zwolniła bym jeszcze kilku doświadczonych pracowników to wtedy produkcja bedzie wykonywana na czas a klijenci będą w niebo wzieci ze jak sie czeka miesiąc to czemu nie można poczekać trzy miesiące.niedoświadczeni pracownicy zrobią to może dwa razy szybciej.bo jak widze tą produkcje to zamiast posuwać się do przodu to my posuwamy się ale do tyłu no chyba że o taki postęp panu prezesowi i tym którzy za to też odpowiadają no to gratulacje.sama bym lepiej na to nie wpadła jak tak mozna rozwijać firmę .no panowie właściciele a wy dalej uważacie że to ludzi wina.to poczytajcie między wierszami co ludzie piszą i kto jest winny zaistniałej całej tej sytuacji.przejdzie sie po halach i porozmawiajci z pracownikami co maja do powiedzenia o ile będa chcieli rozmawiać .bo ci co mieli cos mądrego do powiedzenia to juz nie pracują bo się ich pozbyto.a miało nie być wyciągania konsekwencji tak panowie mówiliście na jednym ze spotkań .trochę pokory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o drewpol - Osina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drewpol