TAXI 4 YOU Szczecin

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 66 ocen.

Opinie o TAXI 4 YOU Szczecin

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TAXI 4 YOU Szczecin

Iza

@j**** @jch proszę o kulturalne odnoszenie się do innych użytkowników forum. Wpisy które napisaliście łamią regulamin korzystania z serwisu i mogą w rezultacie zostać usunięte przez administratora.

Starsza kobieta wyjeżdzajaca

Pan kierowca Taxi4you opel astra ciemnobrązowy nr boczny 1878 zamówiony na kurs do dworca PKP zachował się skandalicznie wobec dwóch starszych kobiet. Czułyśmy się jakby za kierownicą Taxi siedział chuligan z pretensjami do nas za to,że mamy czelność jeszcze żyć i zawracać mu głowę. Uważał, że nie ma żadnego obowiązku włożyć walizkę do bagażnika. Co by się stało gdybym wkładając sama walizkę uszkodziła siebie lub Taxi????zachowywał się tak jakby czuł się bezkarny w swojej roli.

jebac zlotowy
@Pmyśl chwilę 21.01.2018 17:55

kultura jest niezależna, polecam

wkurz

wszędzie jest tak samo. Jeżeli jeździsz jak poj... to zarobisz... Ludzie nawet nie chcieliby wiedzieć wsiadając do taksówki ile ten koleś ma godzin jazdy za sobą w tym dniu. Ja nazywam takich hienami bo czy ktoś normalny może siedzieć w aucie np 16 godzin i dalej wozić ludzi?... Kolesie wyjeżdżają do pracy w sobotę rano i potrafią zjechać w niedzielę wieczorem... Potem wozi taki nieprzytomny ludzi i do tego śmierdzi...Jeśli nastawisz się na 12-14 godzin pracy dziennie (7 dni w tygodniu) to wyjdziesz może 4000 na rękę. Teraz odlicz sobie od tego pieniądze na naprawy i fundusz na nowy samochód po jakimś czasie. Na taryfie sypie się momentalnie. Ludzie niczego nie szanują wsiądzie ci taki za 4-5 zł i jeszcze [usunięte przez moderatora] drzwiami na do widzenia jakby w stodole całe życie mieszkał. Ceny są jakie są szacunku do ludzi też nie więc zdarza się kilka osób dziennie za 5 zł bo po co się będzie pchał tramwajem jak ma taniej :D Nie ładuj pieniędzy w dobry samochód bo po prostu może nie powinienem tego mówić ale szkoda dobrego na taką klientelę... Sami pasażerowie są też nieźle poj.... nie chcą zapinać pasów bo po co albo wsiadają z dzieckiem i mówię mam fotelik a oni nie potrzymam :D paranoja tylko jak coś się stanie to będziesz miał odsiadkę bo podać ciebie do sądu na pewno się nie zawahają ... Praca fajna bo nie masz żadnego idioty bezpośrednio nad sobą na co dzień ale ja już patrzę jak stąd uciec bo zdecydowanie więcej jest minusów. W sobotę po 12 to już zaczyna się wieś na całego z ludzi wychodzi takie bydło , zresztą sam się przekonasz... Najlepsze jest to że jak starasz się mieć zawsze czysto i pachnąco w samochodzie to i tak trafisz kurs rano do przedszkola za 5 zł z mamusią z dzieckiem. Dzieciak przeryje ci się po tylnej kanapie w [usunięte przez moderatora] bucikach i wszystko do czyszczenia bo wstyd ludzi wozić... Nie mówiąc już o burakach których wieziesz za 10 zł i potrafią zlać się w fotel. Ludzie mówią że koło 4000 to dużo ale w ogóle nie myślą o tym że dojeżdżasz auto na maxa. Ostanio miałem kurs za 7 zł a babka do mnie co tak dużo bo zazwyczaj płaci 5,50 po prostu ręce opadają...Jeżeli masz propozycję innej pracy to nawet nie próbuj bo będziesz żałował...

je bac zlotowy
@wkurz 07.10.2013 17:50

co za umysłowy (usunięte przez administratora) szkoda komentować... załóż sobie swoja korporację i swoje stawki ustal pacanie

hedon

W całej Polsce WSZYSCY właściciele korporacji taxi co dwa lub trzy lata podnoszą stawki (wiadomo inflacja ) i jakoś nie boją się odpływu klientów.A w Szczecinie dwaj panowie (właściciel city i 4 you ) ani o tym myślą.Pytanie brzmi - kto ma rację ? ci dwaj panowie czy cała reszta właścicieli korporacji ? Logicznym jest że jeśli taka sytuacja utrzyma się jeszcze kilka lat to w całym kraju start wynosić będzie około 10 zł. a u nas 3. Może wtedy odpowiedni urząd zainteresuje się tą sprawą.Bo logika ekonomii w tym przypadku podpowiada że coś jest tu nie tak.Żal mi tylko kierowców.Ci co kiedyś ustawiali się o 9 dziś zaczynają o 7.Dopóty dzban wodę nosi dopóty ucho się nie urwie.Nic nie trwa wiecznie panie Ciarka

jch
@hedon 09.05.2013 07:53

kolejnemu zal (usunięte przez administratora) ściska... pewnie ten uciemiężony kiero... trza było się uczyć a jak nie, to są wolne etaty w biedronce, na (usunięte przez administratora) jęczysz jak baba.... ktoś Cię zmusza do jazdy ??? chyba nie, to wypierd.... a zauważyłeś że benzyna staniała ?? jakos wtedy nie obnizacie stawek pedale, jeździcie na około, jak najgorsze (usunięte przez administratora) czekacie aż zegar cyknie kolejna stawkę... złotówa

driver

...każdy ma prawo do własnego zdania,wiec ja też.Wiem że nie jest lekko ale nie narzekam bo innym jest gorzej.Jeżdżę w 4You od kilku lat(wcześniej Szczecin Taxi) i nie mam powodów do narzekań.Ci co narzekają zawsze będą niezadowoleni.Pana Ciarkę znam od 20 lat i nie mam mu nic do zarzucenia.Jest przedsiębiorczy i dobrze prowadzi swoją firmę.Czy ktoś zastanawiał się dlaczego 4You w kilka lat podbiła rynek i stała się jedną z najlepszych korporacji w mieście?.Znam wielu taksówkarzy i wiem że każdy ma swoją opinie ale najgorsi są ci co nie umieją się przestawić na inne myślenie.Im się wydaje że jak nie zainwestują w siebie to będzie jak dawniej tzn będą dalej oszukiwać klientów,jeżdzić brudnym i starym autem,w środku smród nie tylko od papierosówa kierowca też nieświerzy bo zapomniał się umyć i nieuprzejmy.Najlepiej dla nich to żeby paliwo było za darmo,bazy nie płacić a klienci bedą sie do nich pchali.Żal mi ich ale to nie mój problem,pozostało im tylko narzekać.

marika
@driver 21.11.2012 11:43

najlepszych w jakim sensie ?? bo reklamują się i spamują ?? jakos klienci nie podzielają opinii że to choćby dobra firma i marka.... reklama i spam społeczny niedługo zginie na poczet poleceń by z tego łajna nie korzystać

piotr taxi Opole

U mnie podobna sytuacja jeżdze na taxi 3 lata startowe 4,50 ale kursy tak [usunięte przez moderatora] z przeproszeniem 7-6-8 zł jezxdze tez dla prywatnego w sumie u nas jezdzi 45 taksowek u nas problem wiekszoci polega na bardzo dobrych kursach tzn kto je dostaje wybrane numery nie bede sie rozpisywał ale klika składa sie z 6 osób wrocław,pyzowice,kluczbork,inne duże strefy odkąd pracuje we firmie nigdy nie dostałem żadnego konkretnego kursu.Składki na baze to około 260zł współczuje wam tej sytuacji co macie ale u nas też nie lepiej tym bardziej że z chłopakami mamy czarno na białym jak to kolesiostwo nasze jeździ każdy wkurzony i afera sie zrobiła człowiek ledwo dniówki wyrabia 150zł a oni sobie jeżdzą na kursy u na już kilku odeszło ale co z tego jak zaraz uzupełnił nowymi driverami którzy za 2 lata stwierdzą o co chodzi :((sam odchodze ztej firmy bo ide to firmy która ma normalny zarząd,zebrania,itd i kursy należa sie każdemu a wtej firmie straciłem tylko czas i kupe pieniedzy no i auto za smieszne kwoty

zuza
@piotr taxi Opole 11.08.2012 12:12

trzeba było się uczyć

jch

jaka może byc opinia ?? omijać z daleka tych mentalnych wiesniaków :) kiedyś z sob zamówiłem zakupy -2h wieźli i jeszcze chcieli bym je odebrał :D po godzinie oczekiwania poszedłem do sklepu, wróciłem, pilismy sobie dalej a palant z pretensjami.... serio, bite ponad 2h, beż żadnej informacji, no żarty kur wa.... i jeszcze mnie wpisali na swoją czarna listę, jak chciałem next time taxi zamówić, no żarty na maksa :D zamiast przeposić to debile mnie banują, zesram się a nie polecam i bardzo zły PR rozpowszechniam

anonymous

Dziadostwo

Pracownik

Jeszcze raz przewieziecie moje dzieci mercedesem nie sprawnym a bedziecie mieć z tatą doczynienia szukam srebne w203 kąbi bezyne 4 for you czy jak te gnoje sie zwą !!!

Taxxxi
@Pracownik 10.02.2018 01:49

To nie jest kabi to musialbyc coupe do tego to auto elektryczne a nie benzyna i nie w203 tylko w206. Kierowca ze strachu juz na glebokim na linie sie husnal. Kabi hehe

Iga

Dobrze, że żartujecie na forum, to świadczy o miłej atmosferze.

JuR

W dniu 16 wrzesień na trasie PŻM Plac Rodła stocznia Gryfia w samochodzie czarny mercedes wypadł mi z kieszeni smartfon Samaung Galaxy S5. Gdy wysiadłem z samochodu zorientowałem się, że nie mam telefonu. Zadzwoniłem do operatora z pożyczonego od przechodnia telefonu i powiadomiłem o zaistniałej sytuacji. Operator kazał mi zadzwonić za kilka minut, to uczyniłem. Od operatora dowiedziałem się, że kierowca nie znalazł telefonu na tylnym siedzeniu. Po tej rozmowie zadzwoniłem pod swój numer. Sim karta była już wyjęta a ZŁODZIEJ kierowca cieszy się nowym dwu miesięcznym telefonem. Wsiadając do taxi rozmawiałem przez telefon, a gdy wysiadłem po zapłaceniu rachunku. Widziałem tył taxi i sięgając do kieszeni szukałem telefonu. Twarz a może ryj tego kierowcy przypominała zakapiora. Może czytasz ten wpis złodzieju!!!1 Irytował mnie brak zaangażowania operatora, który bronił kierowcę. Niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten ma się na bacznosci!!

Taxxi
@zk 01.02.2018 01:19

Nie chce byc smieszny tylko szczery chyba ze prawda dla ciebie jest smieszna to twoja sprawa. Nr boczny ma kierowca na drzwiach a nie na kogucie a kierowca 255 nie ma nr na kogucie bo jezdzi bez nr wiec jak taki cymbal po 2 latach pisze ze to on mu ukradl telefon? Telefony sie loguja do nadajnikow pelna inwigilacja myslisz ze taxowlarze sa az tak zalosni zeby za kilkaset zlotych robic sobie problemy? Nie mierz kolego wszystkich swoja miara

KLIJENT TAXI 4 YOU

Ostatni raz brałem taxi 4 you w szczecinie każdy kierowca z którym jechałem oszukuje nabija impulsy cwanie myślą że każdy jest głupi i ślepy . jak to robią ? zamawiasz kurs pojawia sie taxi zamykasz drzwi kierowca cie zagaduje i uruchamia licznik po przejechaniu kilku metrów uruchamia na tablecie albo na telefonie program do nabijania impulsów używa aplikacji do tego przygotowanej na danej trasie co chwile wydobywa się sygnał i na tablecie pojawia sie komunikat upłynoł czas kliknij ok i za jakis czas z nów uruchamia to samo i zamiast 12zł wychodzi 16zł za 3km u każdego kierowcy inaczej wychodzi u jednego było 18zł za 4km ,W TARYFIE 2 NOCNEJ BRAŁEM KURS DO PRACY GDZIE PŁACIŁEM 16ZŁ GDZIE KIEROWCA 4 YOU NIE UŻYWAŁ APLIKACJI A U DRUGIEGO NA TEJ SAMEJ TRASIE PŁACIŁEM 19ZŁ 22ZŁ . Opinia z godnie z prawem kąsumęta z godnie z prawdą wystawiam opinie negatywną

Pracownik

D Taxi for you to większość wazniakow i dzieciakow myślą że miliony zarabiają ponuraki

Robert

Witam najgorszym chamem jest pan co z koguta ma nr 115 jak mu powiedzialem aby jechal ta droga co sobie chce to przewiozl mnie inna

Tadek
@Robert 14.12.2017 10:59

Nie która chce powiedziałem jasno panu jaka droga mnie interesuje podałem nazwe ulicale gość mnie obwiózł na obkoło

Krzysztof

Taksówkarz z białej dacii 2072 kawał chama. Paniczowi za zbyt krótki kurs odbiło i 6 zł wydał po 10 i 20 gr

taxxi
@Krzysztof 02.11.2017 03:21

To jest nalezyty srodek platniczy w polsce tak samo jak monety 5groszowe i nizej jak nie pasuje trzebabylo nie brac albo wyrzucic

Ktoś

Miałam przyjemność jechać 2 razy taksówką4 you pierwszy pan bardzo uprzejmy drugi zaś na sam początek marudzil ze dziecko mu siedzenia pobrudzi ze pracuje za grosze jakby wiózł nas za karę

taxxi
@Ktoś 20.11.2017 17:40

Naucz sie pilnowac i opiekowac dziecmi chyba jak mial maluszek brudne od blota czy kupy buty tp noc dziwnego ze kierowca zwrocil uwage postaw sie na miejscu kierowcy. Dzieci sie pilnuje i wychowuje nalezycie a nie jak w zoo

starsza kobieta

Uwaga Taxi4 you nr boczny 1878opel astra ciemnobrązowy. Kierowca zamówiony na kurs do dworca PKP zachował się skandalicznie i nieprofesjonalnie wobec 2 starszych kobiet. Uważał m.innymi, że nie ma obowiązku włożyć jednej walizki do bagażnika. Zachował się tak jakby całkowicie był bezkarny w swoich poczynaniach. Po uwadze żeby oczekiwał skargi odpowiedział śmiejąc się, że sam na siebie poskarży.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rm

Skoro tak oczerniasz to przyznaj się kim jesteś.zazdrość cię zżera czy o co chodzi???bo to co wypisujesz jest podłe i uwierz że nie zostawię tego bez odzewu.jakim prawem spiesz nazwiskami idioto/ko !!!!

Iza

@Kierowca (ale juz nie dlugo) - dziękuję za odpowiedź. Czyli dobrze zrozumiałam, że z korporacją nie jest podpisywana umowa o pracę? Czy kierowca sam ustala sobie godziny pracy, czy są one narzucane przez TAXI 4 YOU?

Piter
@Iza 23.08.2017 10:59

Oczywiście, że nie masz umowy o pracę. Jak masz auto to podpisujesz umowę o "współpracy" tzn masz same obowiązki i żadnych praw. Bazowe to gwiazdy, które zapominają że to kierowcy płacą im pensje a nie "szef".Należałoby je uświadomić, że są od tego aby kierowcom pomoc bo bez nich byłyby bezrobotne.

Iza

Czy wiadomo coś o formie zatrudnienia w TAXI 4 YOU? Jak to dokładnie wygląda? Czy trzeba posiadać własny samochód, czy korporacja udostępnia formowy pojazd?

Kierowca (ale juz nie dlugo)
@Iza 20.07.2017 16:14

Hej Korporacja nie ma samochodow i nie zatrudnia kierowcow Musisz miec swoj albo mozesz wydzierzawic-wynajac od innego kierowcy, ktory ma kilka lub kilkanascie samochodow i placic mu miesiecznie ok 3000zł za wynajem Oczywiscie jezdzisz na czarno, jesli chcesz miec ubezpieczenie to masz 2 wyjscia, albo ubezpiecz sie sama albo zarejestruj w urzedzie pracy jako bezrobotna Oczywiscie sama placisz za paliwo, ok 1500-2000zł miesiecznie Tak wlasnie dziala ta korporacja... Oprocz tego bazowe w tej firmie traktuja cie jak szmatę oto jak mi to napisala jedna z tych szmat - JA TU RZADZE ! Daja co lepsze zlecenia swoim mezom albo kolesiom. jak zrobisz cos nie po jej mysli to cie zablokuje na caly dzien za ktory musisz placic i jeszcze doniesie na ciebie to szefa i naklamie ze to twoja wina Z takimi szmatami nie da sie pracowac ! ludzie odchodza notorycznie a nowi naiwni przychodza kuszeni wysokimi zyskami, i po 3 miesiacach odchodza... a zysk masz 3000-4000 zł za 30dni pracy za ok 300-400 godzin Jednym slowem totalne szambo ! Po kilku latach pracy dla tych wyzyskiwaczy skladam wymowienie bo tak sie nie da zyc aby jezdzic na czarno po 360 godz miesiecznie, 7 dni w tygodniu za 10zł na godzinę.

mala

Juz zlozono do urzedu skarbowego doniesienie na szefa grupy oto ze nakazuje kierowca jazde bez sterf z tego co sie dowiedzialam takie cos jest bezprawne jak ktores dnia szffuncio wymysli ze mamy np w sobote wozic klijentow zadarmo to co wrazie kontroli us mamy niezly mandat to samo jest ze strefami po to sa zebe ich uzywac zreszt niedlugo us wypowie sie naten temat i zobaczymy

Frik

Ja z karciarzami w ogóle nie dyskutuje. Jak nie działa im karta a nie mają gotówki to od razu Policja. To jest Szalbierstwo wg. Kodeksu karnego.

Pani

Może trzeba to w firmie w siedzibę zgłosić może pracownicy którzy są tam zatrudnieni widocznie nie przestrzegają sie do zasad, przecież rachunek każdy musi za kurs wydac

doświadczony

witam was moi drodzy czytelnicy, chciałbym podzielić się swoimi doświadczeniami, pracowałem na taxówce w szczecinie . w korporacjach takich jak city taxi , for you , mix taxi. zaczynałem jako zwykły chłopak. zrobiłem topografię, licencja szkolenia, i wynająłem taxi dokładnie samochód osobowy mercedes 210 od jednej z firm które współpracują z korporacjami. płaciłem 100 zł na dobę za auto rozliczenie było w każdy poniedziałek za poprzedni cały tydzień . Czyli płaciłem tygodniowo 700zł za wynajem auta przystosowanego do pracy na taxi. do tego również tak jak w city taxi płaciłem 600 zł miesięcznie bazy ponieważ był to nr nocny. dzienny kosztuje 500 zł miesięcznie (baza) do tego ok 1000zł paliwo. obroty miesięczne na kasie ok 7000zł policzcie sobie jak trudno utrzymać się z taxówki, do tego trudno utrzymać pozycję w korporacji i niemiłymi paniami na dyspozytorni. dziś jestem prywatnym taksówkarzem mam własny samochód, własną licencję, własną kase fiskalną z taksometrem. nie musze nikomu płacić characzu bazy je cieszy mnie fakt że nie pracuję już dla nikogo tylko dla samego siebie. oczywiście obroty są mniejsze ale to bardzie opłacalne ponieważ jest się niezależnym i mniej nerwów na e korporacje. jezdzę na stawce zwykłej taxi dokładnie mix taxi jako prywaciarz ale klienci do mnie wracają ponieważ prce wykonuję uczciwie. mam 23 lata . taxi for you to tak jak w innych przypadkach . człowiek traktowany jak rzecz. pozdrawiam P.Martę z for you życzę by te korporacje spadły na dno bo nie są winni kierowcy a jedynie szefowie. Ciarka ma wszystko gdzieś nie poznajesz go nawet gdy się zatrudniasz. ale gdy odchodzisz widzisz go po raz pierwszy i nagle wszyscy są przeciwko tobie. Mix taxi z kolei to solidna firma może nie jest ale tam poznasz szefa na wejściu no chyba że nie ma go w pracy, gdy brakuje ci na baze, dogadasz się i nikt cię nie zablokuje wszystko jest tam tak jak być powinno. tam ludzi traktuje się jak ludzi a nie jak przedmioty.

Mariusz

Najlepszy z for you jest niebieski touran boczny 183 kierowca cpa i pije ciekaw jak policja by wziela go na krew co by bylo ciarka powinien sie nim zajac

Była pasażerka

Korzystałam od lat z usług taxi 4you. Często wyjeżdżam. Różne miałam spostrzeżenia co do kierowców. Ale czułam się bezpiecznie, że na czas dojadę na dworzec. W związku z kolejnym wyjazdem, zamówiłam taksówkę na godzinę 1.30 w nocy. Zgłoszenie zostało przyjęte. O 1.25 dostałam smsa , że wysłano taxi Fiat Tipo Biały nr boczny 1130. Niestety taryfa się spóźniała. Próbowałam się połączyć z korporacją bez skutku. Napisałam smsa. Brak odpowiedzi. Super ! godz 1.45 w nocy, pustka dookoła, głuchy telefon korporacji. A o 2.00 odchodził autobus, który miał mnie zawieść do Berlina na lotnisko..... Nie życzę nikomu takiego stresu, jaki wtedy przeżyłam: ani kierowcy taksówki o nr bocznym 1130, ani pani dyspozytorce, która krótko mówiąc "olala" moje zlecenie, ani pani z korporacji, która następnego dnia nie chciała ze mną rozmawiać, żeby wyjaśnić tę sprawę... Ale korporacji już dziękuję...

Kolo
@Ble 20.07.2016 15:03

A znasz moze jakie to auto bylo?

Pasażer

Napiszę wam szczerze pracuję na budowie w Szczecinie u dużego developera na godziny /akord za 1 h pracy mam 15 zł netto ( umowa zlecenie) , jak mam pracę na akord to w sezonie budowlanym zarabiam w granicach 3500-4500 zł za 1 miesiąc pracy na akord ( posiadam 8 letnie doświadczenie budowlane w pracach wykończeniowych) , niektóre młode osoby idą do pracy na TAXI BO MYŚLĄ ŻE ZAROBIĄ KROCIE !!!/ prawda jest okrutna ! / w city taxi pod koniec stycznia mojemu koledze z pracy taryfiarz przywłaszczył sobie smartfona wartego ponad 800zł ( taryfiarz jeździ mazdą 5 / mieszka na pogodnie ), kolega wracał z imprezy ową taryfą , następnego dnia z rana dzwonił do city taxi czy kierowca nie znalazł telefonu / pani z infolini jemu powiedziała że nie miała takiego zgłoszenia !. TELEFON SIĘ ZNALAZŁ W LOMBARDZIE ( Szczecin-centrum) , a kierowca będzie miał wyrok za PASERKĘ !. Z usług city taxi już ja i moi znajomi/rodzina nie będzie korzystać !

Pasażer

Wszystko zależy od firmy w której się pracuje , praca na budowie jest pracą fizyczną nie siedzącą . Wiadomo że pomocnik nie dostanie takiego zarobku jak fachowiec.

kreszer

Firma[ciarka] rozdaje czy tez sprzedaje karty klienta tzw.bezgotówkowe,,,ale dlaczego szary kierowca ma czekac miesiac na rozliczenie tej operacji..bo tak chce szef..ale czy to jest w zgodzie z przepisami????

kreszer

drodzy przyszli kierowcy,,,to nie jest praca dla normalnych ludzi..praca o 6.oo do 23 .00 z mala przerwa..7 dni w tygodniu.nocki wekendowe bo mozna wiecej zarobic..po kilku miesiac masz totalnie dosc jazdy i z odraza patrzysz na auto.A kursy jakie to slodkie kiedy taksometr nie przeskoczy 2.99...a gosc kładzie 3 .00pln i z duma mówi dziekuje bez reszty,,,ha ha ha..oczywiscie sa ludzie którzy szanuja prace kierowcy i dorzuca cos z grzczenosci..,a Praca na wynajetym aucie to juz katastrofa...pracujesz jak rumun,haracz musisz oplacic bo baza zaraz blokuje.co oni z tego maja???teraz organizujemy akcje kontroli kursów zamiejskich,,beda zlecenia od ustawionych ludzi,,i nasze taxi beda w rejonie,,zobaczymy kto pojedzie???jezeli sie potwierdza nasze podejrzenie to odejdzie kilkudziesieciu kierowców,,,do konkurencji!!!!

Nowy

Witam Mam w planach rozpoczęcie pracy w taxi 4 you i tu moje pytanie czy sie jeszcze opłaca ?słyszy sie ciagle ze nie warto, ze marna kasa ale jednak sporo ich jeździ wiec zarobek musi byc tylko jaki ? Czy na spokojnie da cie wyżyć? Czy warto wbijać kasę w uzbrojenie auta i cała resztę? Liczę na szczere opinie.

Zostaw opinię o TAXI 4 YOU Szczecin - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TAXI 4 YOU Szczecin