TAXI 4 YOU Szczecin

Szczecin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 321 ocen.

TAXI 4 YOU Szczecin
1 321 6 1

Opinie o TAXI 4 YOU Szczecin

Przejazdem

Odradzam jezeli nie znasz miasta tak cie przewioza ze odechce ci sie jezdzic autem

Taxi4you wierny kierowca

Co Wy taką nagonka na nas robicie? Odje@cie się od nas!!! Naogladali się youtubow z jakims grubym zlotowa i wielkie halo. My to jesteśmy porzadni taksiarze a nie ta gruba parowa złotówa. Nie wozimy klientów na okrągło jak ten pseudo taksiarz, a to że czasami się w aucie zapali to juz inna sprawa :-) Kultura u nas zawsze na poziomie i na pierwszym miejscu.

Tylko nie taxi4you
@Taxi4you wierny kierowca 05.09.2018 19:16

A co jest złego w "wożeniu klientów na okrągło"?

Taksowkarz
@Tylko nie taxi4you 06.09.2018 01:29

Jaka cena taka jazda. Masz prawie ze za darmo to jak ma nie wieźć ba okrągło? Ile ma wyjsc za takse ? 5? 7? 10zl wporzadku jest ?

Taksowkarz

(usunięte przez administratora) Piekna oferta pracy można by powiedzieć. Tylko 8h pracy i zarobki 4-5 tys. Oczywiscie to prawda tylko ze zarobek to utarg a nie pieniądz na czysto. Tzn ze w te 8h dziennie przyszły taksowkarz w 8h pracuje na 0! Te 4-5 tys to Aa koszty ZUS 1200 zl baza 540 auto 3tys paliwo 1300 zl. Na dodatek przyszły taksówkarz bedzie wyzywany przez innych pracujących normalnie przez Rumuna. 8h pracy dziennie to sa koszta 140-160 w miesiącu a zeby wypracować zysk trzeba (usunięte przez administratora) z 300h. O tym pracodawca ktory bedzie Cie kroił na 3000 miesiecznie nie wspomni. Piękne ogłoszenie.

Taksowkarz

(usunięte przez administratora)c Piekna oferta pracy można by powiedzieć. Tylko 8h pracy i zarobki 4-5 tys. Oczywiscie to prawda tylko ze zarobek to utarg a nie pieniądz na czysto. Tzn ze w te 8h dziennie przyszły taksowkarz w 8h pracuje na 0! Te 4-5 tys to Aa koszty ZUS 1200 zl baza 540 auto 3tys paliwo 1300 zl. Na dodatek przyszły taksówkarz bedzie wyzywany przez innych pracujących normalnie przez Rumuna. 8h pracy dziennie to sa koszta 140-160 w miesiącu a zeby wypracować zysk trzeba (usunięte przez administratora) z 300h. O tym pracodawca ktory bedzie Cie kroił na 3000 miesiecznie nie wspomni. Piękne ogłoszenie.

Jamnik

Ci za (usunięte przez administratora)kierowca ktory za 10 km kazał zapłacić mi 120 zl twierdząc ze bylem z kolegą pod wpływem alkoholu i nie z tego miejsca jechałem tylko z innego i stąd tyle km. Ps byłem trzeźwy i nie zapłaciliśmy mu za to ponieważ nie chciał dac nam rachunku. (usunięte przez administratora)

Taxiii

Zostancie taksówkarzami wejście auto za 60 tys albo za 100 tys na taxi i potem patrz na to co dziennie jak dobjaja ci je ludzie mamy nie pilnują dzieci, dzieci kopia po wszystkim wszystko wolno, smierdziele klienci, trzaskaja drzwiami jak by w życiu mieli tylko Fiata dużego albo nyse, plastiki od nóg po obcierane widziałem taka Panią co jak otworzyła drzwi to je pchneła z buta bo tak wygodniej. I potem się zastanawiają jak taksówkarze hamy itp

Taxiarz
@Taxiii 01.10.2018 08:40

Wczoraj zrobilem kurs za 4 zł 14 gr 800 m i ogólnie pani chciała zapłacić terminalem płatniczym czyli kartom ty zapytałem pani ile ogólnie mam nabić na terminal pani odpowiedziała że tyle co wyszło na liczniku to ja pani powiedziałem że ma pani kurs dzisiaj gratis A babka do mnie powiedziała że wczoraj tyle samo wyszło zenada

Ankier

Witam. Dzis jechalam w taksowke i jeszcze sie nie spotkalam z tym zeby mnie taksowkarz opieprzyl za to ze fotela spowrotem nie dosunelam do przodu jak podczas jazdy zapytałam czy moze mi go odsunac bo cisly mnie nogi i w ciazy jestem. Jeszcze sie z tym nie spotkalam w taxi for you.

Klient

Najgorsza możliwa korporacja w Szczecinie. Wiecznie zajęte, za mało taksówek, trzeba czekać kiedy inne są po 5 minutach ! Zawiedli mnie w każdej nagłej sytuacji, a w dodatku kierowcy, którym nie pasuje, że masz 100 zł, bo nie mają wydać, kartą też nie pasuje bo prowizja i są za kilka dni na koncie. Zawsze mają coś do powiedzenia. Dawałam im kilka razy szansę i nigdy więcej ! Nie chce im się pracować bo pogoda, bo mecz... To niech przestaną najlepiej funkcjonować !

seb
@Klient 21.09.2018 16:20

Jak kurs wyniosl 5 zl ,a ty dajesz 100 zl , to co sie dziwisz ze kierowca nie ma wydac( 2,3 kursy po 5 zl i wszyscy daja 100zl,tak jezdza klienci 2 ,3 ulice ...bo nie chce sie przejsc....)

antytaxi4you
@seb 24.09.2018 18:52

chwila, to jak pojdziesz do sklepu kupic bulke za 2PLN i dasz 100 to tez pani ma (usunięte przez administratora) focha ? skoro prowadzi taka dzialalnasc to chyba musi byc przygotowany na to ze trzeba klientowi wydac reszte, proste. Nie ma wytlumaczenia, skoro widze ze nie mam drobnych po kursie to zapinadalam do banku rozmienia.

seb
@antytaxi4you 26.09.2018 12:33

Przyznaj sie,ze sam jedziesz za 5 zlotych i dajesz 100 albo 200,kierowca by musial co pol godziny latac do banku zeby rozmienic(w banku wcale nie jest prosto rozmienic pieniadze ,takze w kiosku czy innym sklepie tak latwo nie jest rozmienic pieniadze)

alfredo

Najgorsza korporacja w mieście

Probojacy lubieć Szczecin

Złotówa pokazał ile jesteście warci na yt jest tyle taxi że szkoda by mi było wysiadac z auta i się kłócić a wy buraki razem z city odpierd@lacie takie żałosne numery. Nie jestem za nikim bo jeżdżę autem prywatnym ale w końcu się zakazy wykonywania zawodu posypią.

Angedsa

SŁABIAKI NIE POLECAM, CWANIAKI w 10 NA JEDNEGO :)

niewy

Kierowca tej korporacji wyrzuca śmieci wprost przez okno auta, to u Was standard? ZS 184CU, C4 Grand Picasso

Citroen
@niewy 28.08.2018 17:20

Ciekaw jestem jak to możliwe skoro to auta od 25 czerwca do 14 września nie ruszyło się z miejsca. To jakiś żart?

Mik

kierowcy bardzo nie mili nie polecam

Wasz były klient

Nie polecam to mało powiedziane.

Haha

Buraki i prostaki. Od dzisiaj nie wsiade do tej taksówki. Widziałem wszystko na YT.

Klienyt

Banda złodzieji, oszukują, dłuższa trasa na porządku dziennym

Klient

Fatalna atmosfera, zdecydowanie nie polecam.

anonymous

Wożą dłuższą trasą nie polecam

klient

Bydło nie taxi ! takich chamów i prostaków jeszcze nie widziałem ! tragedia....

Taksówkarz

Taksówkarz jest w stanie zwykle w przeciagu godziny zrobic utarg w okolicy 100. Mowie tu o kwocie średniej bo czasem jest mniej a czasem wiecej. Tak wiec w przeciagu normalnego czasu pracy czyli 8h mamy utarg 200, z tych pieniedzy: - 50 zl to jest koszt paliwa - 56 zl zsumowany koszt zusu i bazy na dzien - 50 zl musisz odłożyć na auto Reszta czyli nie cale 50 zl takskowkarz ma na reke pod warunkiem ze nie zepsuje mu sie auto. Czyli wychodzi jakies 5,5 zl na godzine na reke. Kwota utargu 200zl jest uśredniona z wiekszosci raportów dobowych wychodzi mi średnia 13 zl a ze jestem w stanie wykonać okolo 2h na godzine w przeciagu 8h wychodzi 200zl taksowkarz dostaje jesCze napiwki ale w przeciagu tych 8h nie bedziesz mial wiecej jak 20zl. Mozesz tez oczywiscie zasuwać po 12h plus weekendy wtedy zarobisz wiecej jak 5,5 zl/h ale nie dojdziesz do minimalnej krajowej. Jednym słowem ze względu na finanse NIE POLECAM! Jesli nie wierzysz w te wyliczenia to sam sprawdz ale jak zwiążesz sie z ta praca to ciezko bedzie ci wyjsc. Ja odchodzę z tego zawodu tylko auto odrobię.

Taksówkarz
@Taksówkarz 30.08.2018 07:14

Mialem na mysli 2kursy na godzine i 100zl na 4h. Kwota usredniona. Zebyscie sie nie podjadały ze kokosy sa :D

gość

prostactwo jakiego jeszcze nie widziałem, kierowca but krzyczy przez otwartą szybę na ludzi mimo iż ja siedzę z tyłu. Z automatu wychodzę. Głupotę trzeba zwalczać głupotą. Jak do tej pory 5 aut musiało pojechać do wulkanizatora, a to dopiero początek mojej akcji. Mile nie pozdrawiam.

HWDgość
@gość 21.08.2018 19:12

Policja powinna sprawdzic skad adres IP

Iza

Większość wypowiedzi na temat firmy piszą klienci korporacji taksówkowej. Szukam informacji od pracowników firmy. To forum jest poświęcone osobom zatrudnionym w Taxi 4 You, aktualnym rekrutacjom i informacjom o warunkach zatrudnienia. Czy ktoś z obecnych pracowników odwiedza ten wątek? Może moglibyście dodać trochę informacji na temat pracodawcy? Czy można liczyć na premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Jakiego rodzaju kursy należy mieć ukończone, które pozwalają na przewóz osób? Każda informacja będzie bardzo pomocna dla osób zainteresowanych tą pracą.

nie

no śmierdzi w tych taxówkach niemiłosiernie, kierowcy wieśniaki, prostaki - typowe Janusze, nigdy więcej

Eric

Nigdy nie wejde do taxowki tej korporacji.

IK

Kierowca powyższej korporacji poruszający się białym do fordem kombi o nr wywoławcza 27. Tablice 447JG kompletny prostak i nieodpowiedzialny człowiek. W centrum miasta przed przejściem dla pieszych usiłuje nieudolnie mnie wyprzedzić. Po nieudanej próbie jeszcze ma pretensje do całego świata. Tragedia jakas. Z daleka od takich pseudo kierowców.

Kierownik ds kierowców

W warszawie mamy tanie-taxi.com i podbijemy rynek.Nie słuchajcie tego złotowy.Płaci się wszędzie za miejsca pod klubami. Poprosimy o opinie na gogle maps .

Tomasz
@Kierownik ds kierowców 29.07.2018 16:07

Miejsca pod klubami gdzie jeździ pan złotówa są miejscami publicznymi gdzie nikt nie musi płacić żeby stać, a wy marnujecie swoje pieniądze.

Rysii
@Kierownik ds kierowców 29.07.2018 16:07

A w dupye Twojej tez sie płaci? Po ile?

m133
@Kierownik ds kierowców 29.07.2018 16:07

co ty pier....

Jaro

Nie polecam. Chamy!

kamil

Nie polecam, wręcz odradzam. (usunięte przez administratora) i smród w aucie. Do w zwykły dzień policzył mnie na taryfie świątecznej. Omijać szerokim łukiem.

polekut123

Nie polecam kierowców, wali (usunięte przez administratora) na kilometr.

Klient123

Nie polecam jezdzic z tak nie kulturalnymi taksówkarzami, sprawdzcie (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o TAXI 4 YOU Szczecin - Szczecin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TAXI 4 YOU Szczecin