Neapco Europe

• Gorzów Śląski
  • Strojec
  • Wygiełdów

3. Opinie o pracodawcach Praszka
  5. Opinie o Neapco Europe Sp. z o.o.

Opinie o Neapco Europe Praszka

Nie przegap nowości o Neapco Europe Sp. z o.o.!

Kiedy i czy w ogóle

15.04.2025 20:22

Doczekamy się tych podwyżek czy dalej nic nie robi się w temacie? Ktoś coś?

17.04.2025 20:03

Po co wogole są związki jaką rolę one odgrywają w tym zakładzie.Bo nie rozumiem.Chodzi mi konkretnie o ten zakład bo w innych zakładach jak znajomi mówią to związki odgrywają KLUCZOWĄ ROLE
    robol

11.04.2025 09:15

Widzę iż prawda kole w oczy i prawdziwa opinia, która przedstawia istniejącą chorą sytuację w zakładzie zostaje zaraz zgłoszona i usunięta przez administratora.
    ?

12.04.2025 00:15

Jaka sytuacja ?
    Jacek

08.04.2025 14:10

Hej jak to jest odlewnie sprzedali czy nie sprzedali bo są przyjęcia o co chodzi czy przyjęcia są na chwilę za kogoś a potem wypowiedzenie
    Mamuśka

25.03.2025 21:07

Pytanko do mam które przebywają na urlopie wychowawczym. Czy dostajecie pieniądze z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych ? Z tego co czytałam to powinno się dostać tak jak dotychczas bo jest się dalej prawnie pracownikiem firmy.
    Ala

26.03.2025 08:41

Zadzwoń do HR
    Kaźmirz

06.04.2025 21:05

Świadczenia socjalne trzeba brać bo takto mają x naszych dofinansowanie do wycieczek co to wiecznie ci sami jeżdżą i mają finansowany przejazd
    Jaro

22.01.2025 08:37

Witam. A co z liniami bocznymi na montażu?? Tylko nieliczni tam pracują ?? I są nie tylakne?? Każdy przyjmując się nie ma na umowie napisane że będzie pracować na liniach bocznych a są osoby co tylko tam pracują.
    jaro

25.01.2025 08:23

sprawiedliwości nigdy tam nie było!! i nie bedzie raczej! niech kazda z bocznych idzie na linie i zobaczy jak jest!! kazdy mówi i fajna praca ale raczej na bocznych!!!idz na linie i popracuj 9 lat

28.03.2025 16:42

Pracują tak samo jak osoby na liniach podwyżki też się należą każdemu, a jak widać dosyawaja jedni i co sami.
    Frick

20.03.2025 09:52

Hej ludzie, warto aplikować na stanowisko dyrektora kontrolingu bo pojawiła się oferta . Jakie stawki i atmosfera panuje w tej firmie ? Będę wdzięczny za info.
    Leo

22.03.2025 08:56

Raczej szkoda czasu, chodzi o rolę kierownika poprzednia osobę zdegradowali. Słyszałam że tam cały zespół jest kiepski . Zapowiada się bardzo dużo roboty z kiepskimi współpracownikami . Ja bym się nie pchała jak masz dobrą pracę . Szkoda czasu
    Pracuś

24.03.2025 18:57

Gdzie to ?
    Kasa

16.03.2025 20:57

Dlaczego nie ma podwyżek firma dobrze prosperuje tylko robolowi wciskany kit ,że trudna sytuacja .Druga nowa hala się buduje auta firmowe karty na benzynę.Wymogi normy podnoszone a wypłata stoi w miejscu lub się cofa do najniższej.
    Cyk cyk

18.03.2025 10:39

Zabrać się za tych co się nie odbijają urwać od kazdeg choć po raz po dniówce i będzie na podwyżki.
    Zxc

17.03.2025 14:56

O awanse, bez tego nic nie osiągniesz

16.03.2025 23:02

17.03.2025 10:35

O awanse, wystarczy popatrzeć kto awansował w ostatnich latach . Ha ha ha
    Leo

18.12.2024 11:49

Co myślicie o podwyżkach w 2025 ? U nas w biurze wszyscy są bardzo zadowoleni . Pozdrawiam
    Gratuluje

01.02.2025 13:07

Chyba żartujesz, jakich podwyżkach, a u nas nic nie było, chyba że jestem jedynym przypadkiem, nic nie wiadomo bo nikt nie informuje, można robić wszystko za wszystkich a i tak nikt tego nie docenia, jak tak dalej będzie chyba podziękuje, jedna osoba w tą czy w tamtą- firma też sobie świetnie poradzi.
    Biur

11.03.2025 14:42

Dlaczego w biurach używacie swoich telefonów prywatnych przeglądanie Facebooka itp
    Kamil

07.03.2025 21:22

Co dalej z podwyżkami będą jakies rozmowy związkowców co do wyższych stawek.
    Najniższa

25.02.2025 21:13

Dlaczego w neapco już niektórzy robią za najniższą krajową i do stawki wliczany jest dodatek nocny pięćdziesiątki za sobotę, żeby tylko to jakoś wyglądało a robi się za najniższą.Njniższa nas dogoniła

28.02.2025 10:51

Nie wydaje mi się , bo mamy tylu kierowników.
    Kasa

28.02.2025 19:04

No nie narzekasz jak stać cię tylko na zarobek 3 800 lub 4 500 i nie masz większych kompetencji to cieszysz się z tego co masz A mógłbyś zarabiać więcej za taką pracę,która jest odpowiedzialna .
    Dlaczego

03.02.2025 21:29

Dlsczego wycieczki są dla tych samych osób cały czas

04.02.2025 08:47

Bo tylko oni zasługują.

11.02.2025 08:05

Nic po prostu są .
    Szkopek

12.09.2024 08:10

Mam taki pomysł, żeby pracownicy z biura przyuczali się na stanowiskach produkcyjnych, żeby czasami zastąpili pracownik9w produkcyjnych jak ci by szli na urlop , przepustkę lub w weekend. Co wy na to?
    Robole

02.10.2024 06:28

Nie trzeba ich przyuczać oni kiedyś robili na hali we skoczyli po znajomości gdzie indziej a to wujek a to tata nie zapomnieli pracy to jest jak jazda na rowerze
    Ehhh

31.01.2025 07:55

Przecież widelki pracowników są zapisane odpowiednim dokumencie, wystarczy sprawdzic a nie jeczec :)
    Paper

27.01.2025 09:27

A co z niektórymi którzy robią na tej samej linii przez tyle lat, żadnych zmian, stanowiska tulipan albo krzyżak na przegub nie pójdzie na końcowe tez nie bo kobieta a normy podwyża i innym robi pod górę. Co myślicie ? Jeszcze trochę i sił braknie bo wszystko jest do pewnego czasu.
    Ala

27.01.2025 20:07

Jak sił braknie to się zwolnisz a na twoje miejsce wskoczy kolejny oracz. Więc równanie się zgadza, a biadolenie i stękanie można włożyć między wiersze...
    Bartek

04.01.2025 17:23

Witam, co powstanie w miejscu odlewni? Jak wywiozą wszystkie maszyny?
    Lol

06.01.2025 12:37

Może zakład rozbudują, bo chyba nie wysyłają maszyn do Turcji ?
    Szarak

10.01.2025 23:11

Najprawdopodobniej wejdą maszyny z produkcji z Niemiec w to miejsce, już część maszyn stoi już przecież koło obróbki spiderów, kolejne na obróbkę IR, OR i LS..itd.., nw kiedy ani w jakiej kolejności, z tego co kojarzę Neapco marzy iść w tą stronę aby być niezależnym i samemu produkować u siebie półosie w całości, a i tak wszystko wychodzi w praniu.. Pzdr
    Slawek

30.12.2024 10:55

Czy odlewnia w Neapco została sprzedana? I będą zwolnienia? Również podwykonawcy nie będą mieć pracy?
    Lola

30.12.2024 18:14

To Zarząd powinien się wypowiedzieć , ale wszyscy wiedzą że tak będzie niestety.
    Skryba

01.01.2025 15:22

Na razie odlewnia, reszta z biegiem czasu ....

16.10.2024 14:12

Na stronie internetowej Pracuj.pl w zakładce oferty pracy jest oferta pracy na stanowisko Specjalista ds. zakupów. Czy ktoś z Was jest zainteresowany takim stanowiskiem?
    Aga

23.10.2024 20:54

Jestem zainteresowana pracą na produkcji czy będzie jakaś rekrutacja w najbliższym czasie.

18.10.2024 18:44

pracownikom odlewni przysluguja jakieś wolne weekendy czy oni rodzin nie maja?
    Robole

28.09.2024 20:01

Chcieliśmy dopytać jak to jest że są wycieczki np teraz do Warszawy i jak człowiek się chce zapisać to już nie ma miejsc przecież są organizowane dla wszystkich pracujących w neapco.Dkzczego dla goboli nie ma wymieszanej informacji o wycieczce na tablicy ogłoszeń chociażzby gdzie wisi grafik czy to są wycieczki tylko dla wybranyc,a i wciąż te same osoby jadą ty o jak to jest COS TU SMIERDZI
    MARIAN

29.09.2024 20:53

Wycieczki, czy to krajowe, czy zagraniczne są dla osób trzymających władze, są to te same osoby od kilku lat.
    Balboa

02.10.2024 13:01

Przecież w tym zakładzie od 20 lat nic się nie zmienia i wszyscy są szczęśliwi . Nawet stołówka bez zmian ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Neapco Europe?

Kontakt - Neapco Europe Sp. z o.o.

Kaliska 72 46-320 Praszka

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Robert

23.08.2024 20:38

Dlaczego w neapco jest grafik ?(usunięte przez administratora)po co takie coś i jeszcze 6 nocek że zaczynacie od niedzieli
    Alen

05.09.2024 17:05

Po to żebyś za bardzo nie wypoczął przez weekend. I pracownik nie może być za bardzo szczęśliwy, tylko orać od świtu do nocy i po 12 h.
    Job

25.07.2024 15:37

Czemu służą takie spotkania jak wczoraj ?

29.07.2024 09:46

Ciekawe czemu nie ma odpowiedzi ? Może są wykasowane , tylko czemu ?

26.06.2024 19:29

Gil

06.07.2024 14:51

Zimą było grzane tylko na pierwszych zmianach, aby koszulą było ciepło jak schodzą na halę.
    Ciepły

20.07.2024 09:55

Ale gdzie niby było specjalnie grzane, po prostu zamyka sie na noc halę i wyloty bo zimą zimniej w nocy, dlatego rano było cieplej, nie ma jakiegoś specjalnego grzania ani grzejników przy stanowiskach, ciepło pochodzi z zakładu obok, ciągnie się z Bobrka, oszczędności ważniejsze niż wygoda, 18-19 zamiast 25 st. jedna z wielu większych oszczędności, dzięki temu jeszcze nie sięgnęliśmy tej najniższej krajowej a ubrać bluze zawsze można.. poza tym jakby było za zimno chyba żadne "koszule" by nie wyszły, a wychodziły.. nawet w Koszulach. ;)
    Dosei.

27.06.2024 21:32

Chciałbym się dowiedzieć jaka jest atmosfera w tym zakładzie pracy i czy da się tutaj nawiązać jakąś głębszą znajomość będąc osobą częściowo niepełnosprawną (Jestem w spektrum Autyzmu)?.
    Mila

20.07.2024 09:21

W zakładzie pracuje wiele kompetentnych dobrze nastawionych ludzi z dobrym podejściem do człowieka którzy potrafią dobrze wytłumaczyć i są naprawdę cierpliwi, raczej nie powinno być problemu. Lepiej samemu sprawdzić, nie ma tragedii, jeśli chcesz zatrudnisz się porobisz trochę i sam zobaczysz czy warto, atmosfera spokojna. raczej tylko tu najwięcej się żali wylewa a żaden w zakładzie się nie odezwie..
    Karol

09.04.2024 14:29

Czy warto się przyjąć do o neapco stawki i na jaki wydział ?

04.07.2024 10:03

3600 zarobisz na taki zakład
    Ha-ha

18.07.2024 16:43

Ci co z domu pracują to nawet pięć albo dziesięć razy tyle mają . Warto złapać taką pracę i klima działa .
    Najniższa

26.05.2024 19:39

Płaca minimalna od lipca wynosi 4300 brutto to znowu można szykować się na podwyżki w neapco bo niedługo nas sięgnie ta najniższa bliżej jesteśmy od niej niż dalej niestety
    Wyższa

06.06.2024 09:04

A jak z tą siła wyższą bo miało to się oprzeć o wyższe organy bo nie trzeba podawać powodu tylko tu utrudniają to brać.

08.07.2024 14:33

Jeśli masz problem z wzięciem wolnego z tytułu tzw. Siły wyższej to poinformuj o tym fakcie Państwowa Inspekcję Pracy .
    Dosei.

27.06.2024 15:31

Chciałbym się was zapytać o to jaka jest atmosfera w tej pracy i czy da się tam nawiązać jakieś nowe znajomości?.
    Norma

14.06.2024 07:19

Większe normy to i większa wypłata przez sztuki tak to rozumiem jest większe zapotrzebowanie to znaczy ,że zakład dobrze prosperuje rozwija się
    Waldek

14.06.2024 15:06

Minimalna płaca wzrasta, premia obcinania, wydajność musi wzrosnąc, firma musi sobie odbić podwyżki płacy minimalnej, ceny energii gazu Polacy i tak w porównaniu do Niemców są mało wydajni
    Tak

14.06.2024 21:33

Oczywiście że są mało wydajni, bo w Niemczech pracują sami specjaliści, i nie robią za parę groszy...
    Bwrk

29.05.2024 09:01

A co powiecie na temat montażu BMW , jak kierownik i liderzy?
    Podduszony

08.05.2024 02:44

Kiedy skończy się wreszcie opalanie tych zawieszek na malarni bo na hali nie ma czym oddychać, smród niemiłosierny aż piecze w oczy. Ktoś z ochrony środowiska powinien się tym tematem zainteresować.
    Kacha

12.04.2024 08:40

A coś na temat praktyk podpowiecie, firma pisze, że jak najbardziej taką możliwość daje a szukam dla syna. Wiadomo, że praktyki są po to, żeby łapać cenne doświadczenie i rozwijać się w wybranej branży. Jaki okres takich praktyk jest zapewniany i w jakim wymiarze godzinnym?
    Praktyk

19.04.2024 01:06

Kobieto praktyki mój siostrzeniec był dalii go ma montaż bo tam potrzeba była postawili na maszynie i (usunięte przez administratora) i normę wymagali gonili , ale chłopak zdobył doświadczenie takie, że będzie omijał zakład szerokim łukiem tu w przyszłości pracy szukać nie będzie.

05.04.2024 11:17

Wszystko fajnie pięknie tylko szkoda że liderzy mają swoich pupili!! Jak któryś pracownik nie podpisuje liderowi to się warzywa na nim .
    robol

19.03.2024 20:15

Jest to "firma" rodzinna, jak nie pracuje żona kierownika Pinokia to synek tatusia, który jest w związkach i nie ma zielonego pojęcia jak używać podstawowe przyrządy pomiarowe.
    Jack

02.03.2024 01:19

Rok temu zakład obok dostał konkretną podwyżkę k o n k r e t n ą 600 zł
    Roksana

15.01.2024 16:35

Minimalna płaca od lipca 4300 brutto to czy my już tak tylko będziemy zarabiać

14.02.2024 10:06

Uwierz że na szczęście nie muszę , bo temat już mnie nie dotyczy. Właśnie bo jak zawsze wszyscy narzekają a tylko jedna osoba się odezwie. Bo reszta mądra za plecami .
    Wózek

21.02.2024 09:00

Daruj sobie zarobisz 3300 na czysto A nocki 100lub 150 chłopski jak kogoś nie ma z ich grupy sala po 10 lub 12 godzin musisz ogarnąć wszystkie linie jedz wywieź to tamto a podziękują ci (usunięte przez administratora)

21.01.2024 09:12

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Neapco Europe Sp. z o.o.?
    Haha

21.01.2024 12:11

Niestety tu nie ma czegoś takiego jak "dobra atmosfera" jest tylko ciągła nagonka. Niedługo czas na pierdnięcie czeba będzie zapisywać w papierach, bo kamery i czytniki mogą tego nie wychwycić.

02.12.2023 19:01

nikt

03.01.2024 11:37

premie roczną to tylko zarząd dostaje, reszta ma miesięczne.

20.01.2024 10:01

Po co te związki wogole są nic załatwione utrzymuje się tych ludzi a oni zejdą na dół i powiedzą że coś załatwiają tam do góry na miło jest gadane i na dole co ludzie chcą usłyszeć Bony do szafa dla niego oblicz sobie że nie dostajesz więcej tylko jeszcze dopłacasz do tego na utrzymanie
    Menel

05.01.2024 17:39

Od lipca to będziemy zarabiać poniżej najniższej krajowej, od stycznia dosłownie parę groszy zostaje powyżej najniższej. W stonce lepiej płacą:)
    Podwyżka tak nie

02.01.2024 20:34

Jak tam podwyżki wypłaty będą czy nas oleją napiszą pismo że nie poniewaz najniższa krajowa ok dziś w górę a my dalej będziemy robić za 3200

01.12.2023 18:56

nikt

06.12.2023 14:58

Jak wchodzisz przez biurowiec, to bramka po prawo dla biurowych nie ma alkomatu. To jest właśnie ta równość wszystkich pracowników wobec prawa. A wchodzą tam biurowi i ZZ.

20.01.2024 20:57

Wszyscy narzekacie tutaj ,a w zakładzie się odezwać nie potraficie. Kierowników boicie się jak ognia , jak chodzą to wszyscy na baczność. Jak odważni jesteście to powiedzieć co myślicie ale nie ponieważ sami nauczyliście ich do tego. Szczególnie odlewnia pozwalacie na wszystko a tutaj żale. Dajecie sobą pomiatać , najbardziej to śmieszne są przerwy na nockach !!!!!! Ciekawe czy legalne jest spożywanie posiłków i wykorzystanie przerwy przy maszynach odlewniczych , prawda taka że pracujecie całą nockę bez przerwy ale tak nauczyliście kierownika , dyrektora a oni was mają za nic. Więc jak wam tak źle to odezwijcie się a nie wszyscy mądrzy tutaj a tak w zakładzie potulni. Niech administrator nie zapomni usunąć bo prawdę usuwa zawsze.

Zostaw merytoryczną opinię o Neapco Europe Sp. z o.o.