Wiss Samochody Specjalne

• Wilkowice
  • Kozy
  • Janowice

3. Opinie o pracodawcach Bielsko-Biała
  5. Opinie o Wiss Samochody Specjalne Sp. z o.o.

Opinie o Wiss Samochody Specjalne Bielsko-Biała

Nie przegap nowości o Wiss Samochody Specjalne Sp. z o.o.!

Zrezygnowany

18.12.2020 09:04

Tak, dokładnie..WSTYD! Gdyby jeszcze kryzys był.. A tu nadgodziny, soboty, niedziele.. Wstyd będzie przed rodziną powiedzieć, że tyle się robi a nawet na suchą kromkę chleba się nie dostało.Nawet dla dzieci pracowników ZERO.. Życzę wszystkim Wesołych świąt w miłym rodzinnym gronie z dala od firmy i oby Wasze postanowienie noworoczne było takie jak moje-znaleźć nową prace...
    Eeee!

28.12.2020 00:28

Na suchą kromkę się nie dostało??? nie przesadzaj!!!
    User

24.12.2020 12:32

Tak zastanawiam się czasami , jak czytam te opinie w których tylko każdy narzeka , dlaczego ludzie nadal tam pracują , przecież tyle osób pisze jak tam źle i nie dobrze . Jak to każdy sie czuje wyzyskiwany. Przecież rynek pracy jest duży. Ludzie potraficie tylko narzekać jak to macie w naturze, wiecznie nie zadowoleni. Każdy któremu tak źle niech zlozy wypowiedzenie, niech nie trwa w tym ,, ucisku" ,,niewolnictwie" i ,,wyzysku". Przemyślcie dlaczego każdy z Was tak ,,walczy" o nie wiadomo co. Niech każdy zastanowi się też czy jest w 100 % zaangażowany w prace za którą otrzymuje wynagrodzenie.. czy myślicie że tylku w tej firmie tak jest??? Życzę wszystkim Wesołych Świąt, zdrowych spokojnych i w gronie rodziny gdzie każdy będzie mógł odetchnąć od szarej codzienności, uśmiechnąć się i nabrać więcej sił do życia.
    Światowy WSTYD

22.12.2020 16:10

Pozdejmujcie lepiej te flagi które mają wzmacniać Wasz prestiż bo nawet na paczke dla dzieci ani bon dla ludzi którzy ciężko pracują cały rok was nie stać. (usunięte przez administratora) Kładę (usunięte przez administratora) na tą firemke. Spożywczy lepiej dba o pracowników niż wy "giganci".
    Bolo

18.12.2020 15:22

Szczyt bezczelności na święta mówić ze kryzys pracy od groma a na święta nikt nawet o dzieciach nie pomyślał ciekaw jestem gdzie ten socjal co tak się nim firma chwali

20.12.2020 19:25

Jak gdzie socjal. Góra dostała i pseudo koordynatorzy projektu. (usunięte przez administratora) zażąd ma pracowników. Patrzą tylko żeby im dobrze było.pracownik się nie liczy w tej pracy. (usunięte przez administratora)
    stary pracownik

18.12.2020 19:48

solidny pracodawca roku 2020 kryteria socjalne bhp kto im to przyznl
    zażenowany

15.12.2020 20:28

Czy będą bony na święta? Dlaczego dzieci nie dostały paczek na święta ? Dlaczego?

17.12.2020 15:02

wielki wstyd zarząd powinien się wstydzić zachowania swojego wobec pracowników
    Kiciorz

17.12.2020 20:50

No tak powinien sie zarząd wstydzić że w swiatowej firmie nawet na bon na Święta ich nie stać ale z drugiej strony zarząd ma nas was w (usunięte przez administratora) Chodzcie dalej kazde soboty niedziele nawet 11listopada na zawołanie a zobaczycie jak zwykle wielki Uj , Parobki z Żywieczczyzny za pare groszy.
    Grzegorz Brzęczyszczykiewicz

17.12.2020 00:59

Jaka stawka wynagrodzenia na stanowisku elektryka ?
    Janusz

24.10.2020 16:21

Dlaczego w tak prosperujacej firmie są tak niskie zarobki ???

02.04.2020 10:22

Czy w Iss Wawrzaszek jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

24.05.2020 20:15

Zerrrooo reakcji. Jest chyba gorzej
    Znawca

23.10.2020 19:51

Nie ma żadnej reakcji, usłyszysz zebys (usunięte przez administratora) nie zawracał...
    hela

21.10.2020 08:03

Jak praca w księgowości ? Duża presja?? proszę o opinie
    Zainteresowany

17.08.2020 21:03

Witam czy są przyjęcia do firmy na stanowisko spawacz Tig
    Zrezygnowany

06.09.2020 09:18

A może by tak pomyśleć nad oddaniem naszych premii frekwencyjnych za 1 kwartał?
    Spawacz

06.09.2020 18:05

Witam na jaka stawkę można liczyć obecnie mam 20 zł netto na godz na pełnych skladkach

07.08.2020 10:15

Czy rozmowa rekrutacyjna w Iss Wawrzaszek odbywa się również w języku angielskim?
    HR

02.09.2020 11:39

W zależności od wymagań dotyczących stanowiska pracy, na które aplikuje kandydat
    Kolega ptaka z elektrycznego

24.08.2020 15:55

Ludzie, nie wybierajcie tej pracy. Lepiej być bezrobonym, przysięgam. Trudne sprawy kręcili by cały rok i jeszcze dłużej. Jeżeli szukacie pracy gdzie będą was szanować to nie u (usunięte przez administratora)
    WISSowski Mc Donald

01.08.2020 15:28

Dlaczego na tej stronie tak malo publikuja pracownicy rzeczowych komentarzy poza cyklicznymi monotematycznymi bezsensownymi wynurzeniami pelnych insynuacji paru tych samych ciasnych umyslow - zrozumiale to moze byc tylko dla kogos kto pracuje w tym zakladzie i zna mokradla intelektualnie tych i im podobnych osobnikow czego potwierdzeniem jest wczesniejszy belkot we wpisach.
    bbbb

07.07.2020 08:00

witam czy sa przyjecia zlozylem cv emal.. i czy mozna jakoś uderzyc zeby sie przyjać?
    Kompot

02.04.2020 13:03

Witam jak już piszą inny jak można obciąć tak drastycznie premie i to jeszcze przed świętami powołując się na kryzys?? Kryzys to co tyle aut robi na parkingach?? Ile pracy nasz czeka za marne grosze?? Przecież rekordowe dochody firma przynosi ale kryzys jest. Ciekawe czy sobie obcięli. A a a bo koronawirus no fakt że zakład dba o nas żebyś my chorzy nie byli. Mamy jeden pojemniczek z płynami dezynfekującymi stołówka pęka w szwach siedzi jeden na drugim a temperaturę nam mierzą termometrem dla który przeważnie pokazuje 36 stopni kiedy ktoś klamki dezynfekowal... Hit dla portali informacyjnych Życzę wszystkim co się przyczynili do obcięcia wypłat aby jak bd życzyć sobie i nam wesołych świąt niech pomyślą o innych co nie mają co zrobić z taką bogata wypłata mam nadzieję że ten czas przyniesie wam takie dobro jakie innym potraficie dac i że dostaniecie to na co zasługujecie
    Rossa

17.06.2020 16:45

A co dyrekcja tylko może.

01.01.2020 02:04

09.06.2020 13:22

Nie trzeba popuszczac co niektorym przychodza jak chca wychodza jak chca i to od dluzego czasu co uklady ? Ciekawe jak tlumacza te wyjscia

03.06.2020 10:12

Pytanie do administratora. Dlaczego usuneluacie komentarze informujące o zachorowania na co idą jednego z pracowników?

03.06.2020 10:15

Pytanie do administratora. Dlaczego usuneliscie komentarz informujący o tym że jeden z pracowników zachorował na wirusa?

08.06.2020 11:41

Mozna sie domyslec

26.05.2020 12:55

26.05.2020 13:42

Dlaczego tego nienaglosnicie chociaz w kronice beskidzkiej .Dobrze ze tam juz nie robie a wy sie nir dajcie idzcie z tym dalej
    Kompot

25.05.2020 16:52

Pamiętajcie że każdy zakład się przenika kierownicy ludzie kierowcy a o zamknieciu zakładu dalej nikt nie myśli próbują coś zatuszować jak na zakładzie 2 jest (usunięte przez administratora)to wszędzie bd komu badania robili co paru osoba!?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wiss Samochody Specjalne?

Kontakt - Wiss Samochody Specjalne Sp. z o.o.

Leszczyńska 22 43-300 Bielsko-Biała

Branża główna: Produkcja pojazdów

FacebookIconLinkedinIcon

10.03.2019 12:58

Jest to bardzo dobra propozycja, panowie łączymy siły, wszyscy 8 godz i zero nadgodzin. POPIERAM

19.12.2019 19:31

Noo właśnie tylko na tyle was stać. Sami za chwilę będziecie mogli się wykazać na produkcji. Jeszcze troszkę. Nowy rok nowe możliwości. Życzę powodzenia panie (usunięte przez administratora)
    ja

06.05.2020 21:15

8 godz i zero nadgodzin
    bezrobotny

06.05.2020 21:11

Iss Wawrzaszek jakie zarobki na produkcji ? czy warto pracować w tej firmie ?
    Rob

26.04.2020 15:20

Co się dzieje z kierownikiem od elektryków? Nie pamiętam jak się nazywa ale długo go nie widzialem. Wydawał się ok. Nauczył mnie ciąć na pile chociaż nie byłem z jego działu.

25.04.2020 07:18

Stokutas..sa

03.04.2020 23:36

Najważniejsze że ja jestem

30.03.2020 22:24

I tak właśnie firma dba o pracowników na hali, nie jest wam wstyd, brawo

30.03.2020 21:37

Czemu teraz nikt nie spaceruję po produkcji....?

30.03.2020 21:36

To już przesada zarząd powinien się wstydzić to przesada gruba przesada

30.03.2020 19:51

W tej firmie już nigdy dobrze nie będzie wszystko pracownikom na hali zabiorą ciekawe czy wyżej postawionym też wezmą premie i 600 za nie chorowanie(usunięte przez administratora)
    Wójek

30.03.2020 18:54

Każdy wie jaka jest sytuacja I jak , ,zarząd,, nas traktuje nam obetną premie wstecz co miesiąc przepracowali by ją dostać już nie mówię o tych co 3 miesiące nie chorowali by te 600 zł dostać ,ciekawe czy sobie coś grosza zabrali(usunięte przez administratora)

30.03.2020 19:07

Bo jak tak można pisać o biednej firmie ????????????

30.03.2020 17:56

Inne zakłady robią postojowe 100 %płatne a tu mało i mało cały czas w kasie. Taki biedny zakład że dopiero postojowe zrobią jak kogoś z wirusem trafią. (usunięte przez administratora)OBY NIE BYŁO ZA PÓŹNO ZARZADZIE

30.03.2020 15:16

Witam panów tyrajacych. Jak tam panowie zadowoleni z frekfencyjnej 600 +????????????????. Może w końcu otworzycie oczy co z wami robi zarząd. Najlepiej się powołać na koronowirusa teraz i (usunięte przez administratora)zaś premię itp. Znowu przed świętami. DROGI ZARZĄDZENIE WISS BRAWO WY!!! ????????????
    wydymany

30.03.2020 15:36

Tylko w zwiss prawo działa wstecz. Nic nowego (usunięte przez administratora) jest po to zeby go doic a dalej są tacy co za możliwosc pojscia jednej soboty (usunięte przez administratora) CO NIE KOPALNIOKI ?
    Bob

02.03.2020 14:31

Na ile zmian jest praca na magazynie?

24.02.2020 16:40

Szymek

24.02.2020 17:48

Skoro jest Ci tak źle, dlaczego się nie zwolnisz. W obecnej sytuacji na rynku pracy nie powinno być problemu z jej znalezieniem. No chyba, że jesteś (usunięte przez administratora) Wtedy może być problem
    Wąs co trząsł

24.02.2020 23:43

Kolego, a na jakiej podstawie sądzisz, że obecny nie szuka innej pracy? Wydaje mi się, że to forum jest od wyrażania opinii na temat danego zakładu, między innymi po to żeby inni ludzie mogli się dowiedzieć jak faktycznie wygląda sytuacja w zakładzie na poszczególnych działach. To, że jest nieciekawie przede wszystkim od względem traktowania pracowników i zarządzania przez niektórych to raczej dobrze wiedzą wszyscy, którzy tam pracują i jeżeli ktoś chce się podzielić opinią na ten temat to chyba nie trzeba go od razu atakować i obrażać, prawda?
    User

24.02.2020 18:27

No wlasnie tez nie rozumiem dlaczego sie nie zwolnisz jak Ci tak zle. Sa ludzie ktorzy potrafia sie zwolnic bez wielkiego narzekania na forum zeby wszyscy to widzieli.
    Stokutas..sa

24.02.2020 18:58

Niech każdy widzi jak tu jest
    Andrzej

24.02.2020 11:27

Hej, przyjmują tam kobiety do pracy?
    Zadowolony

15.01.2020 09:56

Stanowczo odradzam podjęcie jakiejkolwiek pracy w tym zakładzie chyba, (usunięte przez administratora) Ile człowiek by nie zrobił to zawsze jest źle i mało chyba, że jesteś ulubieńcem (usunięte przez administratora)Tam nie liczy się jak robisz tylko ile nadgodzin zrobisz. Od nowych pracowników wymaga się żeby od pierwszego dnia pracowali jak ludzie z kilkuletnim stażem. Wszechobecny (usunięte przez administratora) hałas i smród też w pracy nie pomaga. Od tak zwanych koordynatorów poza kilkoma wyjątkami (a trzech palcy żeby ich policzyć wam nie braknie) nikt nie doczeka żadnej pomocy, wszystko trzeba sobie na własną rękę. Zarobki też dobre nie są jak na zakres obowiązków, jedyny plus to, że można robić tyle nadgodzin na ile się ma ochotę.

22.12.2019 15:59

Praca jak praca zla nie jest zeby zarobic trzeba godzin nastukac...najgorsze sa te parkingi od kiedy wprowadzili A B C tylko dla administracji to ja czuje sie dyskryminowany (i na pewno wiele osob sie zgodzi ze mna) trzeba szukac miejsca czasem 400metrow oddalonego od pracy :( Powinno byc to podzielone na administracje i produkcje
    Piotr.

20.12.2019 19:28

Panowie przestancie (usunięte przez administratora) wypisywać.
    Tezeusz

04.12.2019 09:20

No co by powiedzieć ludzie pracują w szkodliwych warunkach na zakładzie numer 2 za śmieszne pieniądze odwalajac kawał dobrej roboty stawki w wysokości 16 zł brutto na tzw. 3 tak samo chyba że młody to od razu stawka w górę na 1 stawki porównywalne za to gonitwa i patrzenie na ręce w niesamowicie napięte atmosferze z sociali to nic aaa jest paczka na święta za cały rok lub bon w wysokości 200-250 zł i tyle jak się komuś chce robić za 2400 do ręki to zapraszam

19.12.2019 19:23

Noo właśnie były karty podarunkowe. Śmiech na sali za tą robotę co się tam robi. Pracownik produkcyjny zawsze ochlapy profity zbierają tak zwani poganiacze (kierownicy) i koordynator. A z socjali robi się imprezy właśnie dla takich ludzi. Zwykli darmozjadzi. NIE POLACAM TEJ FIRMY NIESTETY. TAKI POTENTAT NA RYNKU. MASAKRA JAK NAS TRAKTUJĄ. ALE JUŻ NIEDŁUGO!!!

Zostaw merytoryczną opinię o Wiss Samochody Specjalne Sp. z o.o.