STEKOP SA

Białystok

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 418 ocen.

STEKOP SA
2 418

Opinie o STEKOP SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEKOP SA

Grucha to debil

(usunięte przez administratora) go z konsalnetu mam nadzieje ze wypierd.ola i ze stekopa

Budowo
@Fan Gruchy ? 22.02.2018 14:06

Pracuje w budowie. Pan Tadeusz był kolejnym, 5 menagerem w przyciągu niecałych trzech lat. Co by nie było z nim jednym szlo się dogadac, on wywalczyl dla nas wyższe stawki dlatego polecial Grucha to oszust. Wpłaty wiecznie się nie zgadzają, ciągle komuś coś brakuje. Każdy ma inna umowe. Wog wymaga umów o pracę a oni po kontroli wciskaja zleceniowki. Obeca stawka 13netto

Sławek

Grucha już nawet z ludźmi nie umie rozmawiać. Tylko szybko, szybko cichaczem papiery zawozi i już go nie ma. Na obiektach w Nadarzycach , Mirosławcu czy Biedrusku ludzi nie ma to stawki takie daje żeby tylko złapać nowych. Ile chcesz tyle dostaniesz. Trochę się podroczy że nie opłaca mi się kontrakt itp ale podwyżkę da , gdyż ludzi nie ma a Komendant ochrony coraz bardziej przygląda sie. Tak więc walczcie podwyżki gdyż te 13,50-14 zł spokojnie dostaniecie.

Chłop z mazur
@Sławek 05.03.2018 12:34

Grucha już się kończy mają oko na niego z Białegostoku , żądajcie więcej ,gdyż w Olesznie i Budowie mają dowódcy po 17 złotych za nic nie robienie , tylko śpią i udają , że pracują , uśmiechają się do Chmury mydląc oczy . W ogóle obecnie zwykły cieć , dozorca nie ubliżając mają stawki po 15 zł netto , bez broni i problemów , strzelań , kursów itp . Niech zaczną wreszcie płacić bez żadnej łaski, gdyż ochroniarzy z roku na rok jest coraz mniej a są to ludzie przeważnie emeryci renciści, którzy kończą się ze zdrowiem .

Tomek

Nie to ze firma nie placi tylko kadra sie zmienila.to pp pierwsze po drugie goscie co pisza ze im 1 tys brakuje to sa przyjezdni z slaska I warszawy co maja na godz ponat 20 zl I chotel za free I jedzenie I ciagle marudza ze im malo a za grosz nie maja kultury jest jeden taki wieprz ktury chidzi I pierdzi heheh powaznie I z gadki bardzo nie przyjemny facet

Nico
@Tomek 04.07.2018 16:36

Tomasz Ty patrz jak piszesz bo aż w oczy kole slownictwo.Jak Ci źle to się przenieś gdzieś indziej np do Miroslawca i zarabiaj 7tys.

Lolo

Kto się z kadry zmienił

Kolo

Czy w Krakowie na JW są 12cz 24

Ja dobry czlowiek
@Kolo 04.07.2018 11:01

Zalezy na rzasce sa 12 balice 24 a chyba na pychowicach 24

Nico

UWAGA Stekop w Krakowie Jednostka Wojskowa Rząska nie płaci ludziom do końca całej pensji.Ludziom brakuje nawet 1000zł pensji! Mydlą oczy,ze pod koniec miesiąca zapłacą i nic KŁAMCY!

anonymous
@anonymous 13.06.2018 13:06

A mnie właśnie odpisali z Białegostoku... ale Ojj trzeba będzie grafiki z Piły powyciągać...

Nico

JW Rząska Stekop nie wypacil pracownikowi pensji to ten powiedział,że odchodzi z pracy pod koniec służby kierownik przyjechał z kasą dla tego pracownika.Dało się załatwić sprawę dało się.Pani Koza nie ogarnia wyplat i w ogóle nic w tej firmie nie ogarniala dobrze,że odeszla ze stekopu.

Zainteresowany

Czy rekrutacja jest trudna? Czy coś z socjalu macie?

Cała Polska z Was się śmieje
@Kuchta 31.05.2018 01:32

tak trzymaj !

Podpadziocha

Socjal jest w postaci uścisku dłoni dyrektora regionu oraz uśmiechu sztucznej szczęki menagera.

Kronos

Zapraszamy do JW Biedrusko koło Poznania. Ludzie są potrzebni, jest super skład i robota lekka, łatwa i przyjemna. Da się zarobić kasę. Można przyjść na stałe lub dodatkowo. Napewno się nie zawiedziecie. Dzwońcie do biura do Piły.

Witek

Czy firma potrzebuje pracowników?

warka
@Witek 23.04.2018 09:32

do jw komprachcice woj.opolskie szukaja chętnych na caly etat

Kosmo

Bo pan Janek myśli tylko wy jesteście cieniasy i niepotraficie dać sobie z nim rady . Chwała mu a wam najniższą krajową i do domu

anonymous
@Kosmo 03.04.2018 09:38

Do dzioba do dzioba janie b

Prawnik

Wypłacono jedynie z umów o pracę i UZ ozusowanych. A pozostałe godziny nie dość,że to jawna lewizna nie wypłacili. Ale i tak to wszystko wypłacą gdyż są to nadgodziny i na JW nie powinno być żadnych UZ. Więc i tak czekają ich sprawy sądowe. A przekrętów w tej firmie nie brakuje. Ta buta i ignorancja będą ukarane. Zresztą WOGI i tak im dowalają kary, skończyły się wreszcie układy.

Romano
@Prawnik 17.04.2018 06:18

Na jw w Bytomiu wypłacili wszystko w terminie.Super.

Jak 34

Znowu brak przelewu za pracę w marcu a jest 16.04 ciekawe jak znowu będą się tłumaczyć a może tak jutro nie iść do pracy?

Chłop z mazur
@Niezadowolny 16.04.2018 20:26

takie sprawy tylko w WOG czekają na to,pensje na czas muszą być,jutro zgłaszam do PIP oraz WOG i ŻW , to jest przestępstwo.

Agnieszka

@Stekopowski ale ja nie zabraniam w pracy rozmawiać wulgarnym językiem. Tutaj zaś jest regulamin i musicie go przestrzegać. A jeden z punktów mówi o kulturze wypowiedzi. @Rodzic a czy obrażanie kogoś na forum zwróci Ci pieniądze? Nie. Więc nie ma sensu używać takiego języka. @Sma jestem moderatorem, a nie administratorem. To dwa rożne stanowiska. Różnice są opisane w regulaminie.

Chłop z mazur
@Umyj dupe 01.04.2018 07:55

Prawda ! Potwierdzam i nie zaprzeczam.Ale nie w święta takie teksty,nie czas nie pora.Po świętach tak i owszem,tylko prawda.Nie bawcie się w Januszy,bo oni są beeeee.

Bartek

Smutne jest to, że Janek B. który ma swoje lata w ten sposób się zachowuje. Jest niekoleżeński i myśli tylko o czubku własnego buta. Zresztą niewypastowanego. Tylko by brał służby 24h, a reszta kolegów z pracy to nie obchodzi go. Ale Janek B. chyba nie rozumie tego że zabiera nam godziny i odbiera chleb innym pracownikom i zajmuje miejsce.

Cała Polska z Was się śmieje
@Bartek 16.03.2018 12:30

Bartek, wyślijcie Janka na badania lekarskie,może nie przejdzie i po problemie.Ponadto rypie za dużo godzin co się nie mieści w normach,następny HAK.PIP,ŻW,Komendant WOG.

Maciek

Jeztem komandosem mam 14 zl i spie calom noc I co zazdrosc was zzera hahaha. Tez bysta chcieli tak hahah Dla was zimno i deszcz a ja sobie leze hahaha a wy sie chowacie haha

Wacek
@Maciek 22.03.2018 15:29

co to za baran pisał,naucz się pisowni polskiego,masz jakieś omamy,kto cię w tej pracy trzyma i płaci za spanie,coś tutaj nie pasuje,ale zostanie za to namierzony i ukarany przykładnie.

Agnieszka

@Bartek, @Chłop z mazur, @gruchacz, @Kosmo to czyta na forum nie opisujcie konkretnych osób. Znów Was odsyłam do regulaminu. Skupcie się na samej pracy w firmie STEKOP SA i o tutaj opisujcie.

Kosmo

Robią godziny bo manager im pozwala jeden już u nas w Krakowie popłynął Mirosław . A taki był mądry nie dał sobie nic powiedzieć wielu ludziom kasa się niezgadzała to się doigrał

krak235
@Kosmo 19.03.2018 15:02

Nie wiem co ty biezesz ale takiego menadzera ktory wyciagnal (usunięte przez administratora) po wspanialym Wrocku to nie bylo a co do kasy to wlasnie on jedyny dawal nam gwarancje i tak bylo a yetaz to awet nie mamy do kogo zadzwonic bo nieodbieraja i udaja ze pracuja hehe

NK

Jeden to meeeczy i beczy a 14 zł ma i 24 h tylko i ten drugi tak samo

gruchacz to czyta
@Pablo 10.03.2018 15:22

Janek b. to jego sasiad i donosiciel z bloku - menedzer ci zalatwi jak dasz (usunięte przez administratora) i w kakales, moze cos wskorasz. ch... z nimi a jak ktos zostaje zmuszony do czegos przez managiera bo mysli on ze kasa cos zalatwi i mu sie odmowi to wyjazd!!!! chora firma!!! Do prokuratury, nawet j wojskowej z nimi!!!

Pavlon

Męczy i beczy jak to mu żle w Stekopie i że podwyżkę chce bo umowa nieozusowiona to więcej się należy. A fakt jest taki że 24 h w Poznaniu robi, a drugie 24 h na Biedrusku. Kolegów ma w nosie że robią po 16 h i 10 h. Kiedy by chciał taki układ. A on jeszcze o podwyżkę woła! Wstyd Panie wstyd. I tak masz jedna z najwyższych stawek na Biedrusku. Nie myśl że nie wiemy. Menager mądry człowiek i wie z kim trzymać!

Enio

Dalej dajcie się robić w balona nam przyjezdnym po 20zeta na rękę a wam mogą płacić nawet po 10 zeta niepotraficie walczyć o swoje to piszcie, poniżajcie się przed menagerami i płaczcie

Nico
@Enio 06.03.2018 11:16

Stawki miały być po 20zl a w umowie inne stawki brutto a na rękę wychodi niektórym 17,18zl. Kolejny przekręt będzie tak jak City SECURITY a za rok postów nie dadzą i będzie trzeba samemu podatki opłacić.Przerabialem to w CITY.ZLODZIEJE!

Podpierda...cz

Nie ma wyplat w wojewodztwie malopolskim mialy byc 15 tego.czy firma ma problemy finansowe?

Fan Gruchy ?
@Gruchacz to czyta 04.03.2018 17:07

Czyta na 100 % , to jest (usunięte przez administratora) przebiegła,nie da się wysiudać,tylko biedni ci menadżerowie za podstawianie się wylatują a on za swoje pomysły nie wylatuje,gdyż ich nie realizuje tylko ma głupków do tego,czy wy go nie wyczuliście,że to (usunięte przez administratora) jest i ciągnie w swoją stronę.Jemu przydałby się w firmie audyt,wszystko by wyszło,śledzicie pity,jak tam rżną ludzi na składkach,wszystko tam wychodzi.Białystok pisze i rozlicza to co im Grucha podsyła.

Enio

W Krakowie przyjezdnym od 17 do 20zeta na rękę

Nisan
@Enio 03.03.2018 19:27

Plus zwrot dojazdu,podoba mi się ta firma,płaca na czas

Kolo

Dziwię się że w civisie robili takie głupki którzy wierzyli że zapłacą im postojowe. Ciekawe z czyjej kasy. Teraz jak by przyszli gdziekolwiek po pracę tylko kopnąć ich D.pe bo mogli zostać w Stekopie. Chyba że pilnować parkingi pod marketami za najniższą krajową

ty łysolu
@Kolo 22.02.2018 08:44

nowak???

Rycho

Jaka robota w takiej firmie ,każdy widzi .Przetarg na wojsku wygrany za 1,7 mln { gdzie w poprzednim roku dostali tylko 1 mln}po naszych obliczeniach wyszło że zarabiają około 800 tysi na czysto , a teraz ? dawali poprzednio na dojazdy -bo to 30 km drogi w jedna stronę. Teraz menager powiedział ze firmie się nie opłaca. Więc rotacja jest taka ,że grafik zmieniają dwa razy w tygodniu. Stawka powala. Żadnej odpowiedzialności - broń mająca 30-40 lat ,wypadające magazynki . na każdym kroku oszustwa,jątrzenie , i sygnaliści ,którzy podpieprzają za to ,że ich chwali menager

Grucha to
@RUDY 01.03.2018 20:43

Co za (usunięte przez administratora) to pisal???

Statystyk

Witajcie, ciekaw jestem jak STEKOP płaci na jednostkach wojskowych. Warszawa to już wiem - 12.00 netto, a jak w innych regionach? Proszę o rzetelne info.

Wojak
@Statystyk 31.01.2018 12:29

i co to jest 12zł netto,siąść i płakać,a jeszcze na warunki Warszawskie,na waciki dla kochanicy,z tego co wiem stawki takie są wszędzie 12 zł do 13 zł.Konsalnet płaci około 16 zł netto,zależy od twarzy .

Agnieszka

@P.S a czym różni się praca w tych regionach Polski, że są różne stawki? @Stekopowski, @Grucha to... @Karol nie możecie żadnego pracownika STEKOPU obrażać na tym forum. Wspominałam Wam już, że istnieje regulamin, który wszyscy muszą przestrzegać. A jest w nim jasna informacja, żeby nie opisywać innych pracowników, a tym bardziej ich obrażać.

SMA
@Zandarm 27.02.2018 15:02

Amen

Zadowolony

Dziwię że wyzywacie się wzajemnie a menadżerowie się cieszą.Sklucona załogą się lepiej rządzi, przeciesz każdy ma inną stawkę. Zależy jak sie dogadasz z menedżerem lub co będziesz przekazywal o swoich kolegach. Mogą Cię postraszyc że Cię zwolnia a Ty będziesz z ręki jadł i będziesz brał niechciane biuro przepustek i p.G.. witał przy bramie.A dlaczego -twoje kredyty na mieszkanie,samochod ,Rtv,sanatoria.niska emerytura ochroniarzu.Ty poza cieciowaniem na tej jednostce nic nie potrafisz. Pracuj i nie mieszaj pozostałym w głowie.Zawsze możesz zmienić pracę ????

PS

Przydupas Gruchy, niejaki Janek B. który pracuje na Biedrusku jechał w delegacje na Śląsk za 20 zł, a nikomu słowem nie powiedział aby się nie wydało. Grucha resztę ludzi z Biedruska ma za śmieci, gdyż nikomu nie zaproponował delegacji. Podwyżek nie ma, gdyż rzekomo do obiektu dopłacają. Kłamie w żywe oczy. Panie Gruszka czas dać ludziom podwyżki, w przeciwnym razie trzeba będzie ruszyć managerów z Piły do Pomocy,bo nie będzie komu pracować... A kłamać to Pan może w Pile a nie tutaj.

Grucha to patalach
@PS 22.02.2018 22:09

Wreszcie ktos napisal cos o tym popaprancu!!! Podczas remontu biura przepustek w Biedrusku sam stal na bramie, bo nikt normalny 24 h stal w budce wartowniczej nie bedzie! A gruchs urzadzil tam sobie swoje prywatne biuro mimo ze w Zninie mieszka - po sasiedzku z Jankiem...

Zostaw opinię o STEKOP SA - Białystok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEKOP SA