STEKOP SA

Białystok

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 353 ocen.

Opinie o STEKOP SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEKOP SA

Prawnik

Wypłacono jedynie z umów o pracę i UZ ozusowanych. A pozostałe godziny nie dość,że to jawna lewizna nie wypłacili. Ale i tak to wszystko wypłacą gdyż są to nadgodziny i na JW nie powinno być żadnych UZ. Więc i tak czekają ich sprawy sądowe. A przekrętów w tej firmie nie brakuje. Ta buta i ignorancja będą ukarane. Zresztą WOGI i tak im dowalają kary, skończyły się wreszcie układy.

Jak 34

Znowu brak przelewu za pracę w marcu a jest 16.04 ciekawe jak znowu będą się tłumaczyć a może tak jutro nie iść do pracy?

Chłop z mazur
@Niezadowolny 16.04.2018 20:26

takie sprawy tylko w WOG czekają na to,pensje na czas muszą być,jutro zgłaszam do PIP oraz WOG i ŻW , to jest przestępstwo.

Kosmo

Bo pan Janek myśli tylko wy jesteście cieniasy i niepotraficie dać sobie z nim rady . Chwała mu a wam najniższą krajową i do domu

Agnieszka

@Stekopowski ale ja nie zabraniam w pracy rozmawiać wulgarnym językiem. Tutaj zaś jest regulamin i musicie go przestrzegać. A jeden z punktów mówi o kulturze wypowiedzi. @Rodzic a czy obrażanie kogoś na forum zwróci Ci pieniądze? Nie. Więc nie ma sensu używać takiego języka. @Sma jestem moderatorem, a nie administratorem. To dwa rożne stanowiska. Różnice są opisane w regulaminie.

Chłop z mazur
@Umyj dupe 01.04.2018 07:55

Prawda ! Potwierdzam i nie zaprzeczam.Ale nie w święta takie teksty,nie czas nie pora.Po świętach tak i owszem,tylko prawda.Nie bawcie się w Januszy,bo oni są beeeee.

Bartek

Smutne jest to, że Janek B. który ma swoje lata w ten sposób się zachowuje. Jest niekoleżeński i myśli tylko o czubku własnego buta. Zresztą niewypastowanego. Tylko by brał służby 24h, a reszta kolegów z pracy to nie obchodzi go. Ale Janek B. chyba nie rozumie tego że zabiera nam godziny i odbiera chleb innym pracownikom i zajmuje miejsce.

Cała Polska z Was się śmieje
@Bartek 16.03.2018 12:30

Bartek, wyślijcie Janka na badania lekarskie,może nie przejdzie i po problemie.Ponadto rypie za dużo godzin co się nie mieści w normach,następny HAK.PIP,ŻW,Komendant WOG.

Maciek

Jeztem komandosem mam 14 zl i spie calom noc I co zazdrosc was zzera hahaha. Tez bysta chcieli tak hahah Dla was zimno i deszcz a ja sobie leze hahaha a wy sie chowacie haha

Wacek
@Maciek 22.03.2018 15:29

co to za baran pisał,naucz się pisowni polskiego,masz jakieś omamy,kto cię w tej pracy trzyma i płaci za spanie,coś tutaj nie pasuje,ale zostanie za to namierzony i ukarany przykładnie.

Agnieszka

@Bartek, @Chłop z mazur, @gruchacz, @Kosmo to czyta na forum nie opisujcie konkretnych osób. Znów Was odsyłam do regulaminu. Skupcie się na samej pracy w firmie STEKOP SA i o tutaj opisujcie.

Kosmo

Robią godziny bo manager im pozwala jeden już u nas w Krakowie popłynął Mirosław . A taki był mądry nie dał sobie nic powiedzieć wielu ludziom kasa się niezgadzała to się doigrał

krak235
@Kosmo 19.03.2018 15:02

Nie wiem co ty biezesz ale takiego menadzera ktory wyciagnal (usunięte przez administratora) po wspanialym Wrocku to nie bylo a co do kasy to wlasnie on jedyny dawal nam gwarancje i tak bylo a yetaz to awet nie mamy do kogo zadzwonic bo nieodbieraja i udaja ze pracuja hehe

NK

Jeden to meeeczy i beczy a 14 zł ma i 24 h tylko i ten drugi tak samo

gruchacz to czyta
@Pablo 10.03.2018 15:22

Janek b. to jego sasiad i donosiciel z bloku - menedzer ci zalatwi jak dasz (usunięte przez administratora) i w kakales, moze cos wskorasz. ch... z nimi a jak ktos zostaje zmuszony do czegos przez managiera bo mysli on ze kasa cos zalatwi i mu sie odmowi to wyjazd!!!! chora firma!!! Do prokuratury, nawet j wojskowej z nimi!!!

Pavlon

Męczy i beczy jak to mu żle w Stekopie i że podwyżkę chce bo umowa nieozusowiona to więcej się należy. A fakt jest taki że 24 h w Poznaniu robi, a drugie 24 h na Biedrusku. Kolegów ma w nosie że robią po 16 h i 10 h. Kiedy by chciał taki układ. A on jeszcze o podwyżkę woła! Wstyd Panie wstyd. I tak masz jedna z najwyższych stawek na Biedrusku. Nie myśl że nie wiemy. Menager mądry człowiek i wie z kim trzymać!

Enio

Dalej dajcie się robić w balona nam przyjezdnym po 20zeta na rękę a wam mogą płacić nawet po 10 zeta niepotraficie walczyć o swoje to piszcie, poniżajcie się przed menagerami i płaczcie

Nico
@Enio 06.03.2018 11:16

Stawki miały być po 20zl a w umowie inne stawki brutto a na rękę wychodi niektórym 17,18zl. Kolejny przekręt będzie tak jak City SECURITY a za rok postów nie dadzą i będzie trzeba samemu podatki opłacić.Przerabialem to w CITY.ZLODZIEJE!

Podpierda...cz

Nie ma wyplat w wojewodztwie malopolskim mialy byc 15 tego.czy firma ma problemy finansowe?

Fan Gruchy ?
@Gruchacz to czyta 04.03.2018 17:07

Czyta na 100 % , to jest (usunięte przez administratora) przebiegła,nie da się wysiudać,tylko biedni ci menadżerowie za podstawianie się wylatują a on za swoje pomysły nie wylatuje,gdyż ich nie realizuje tylko ma głupków do tego,czy wy go nie wyczuliście,że to (usunięte przez administratora) jest i ciągnie w swoją stronę.Jemu przydałby się w firmie audyt,wszystko by wyszło,śledzicie pity,jak tam rżną ludzi na składkach,wszystko tam wychodzi.Białystok pisze i rozlicza to co im Grucha podsyła.

Sławek

Grucha już nawet z ludźmi nie umie rozmawiać. Tylko szybko, szybko cichaczem papiery zawozi i już go nie ma. Na obiektach w Nadarzycach , Mirosławcu czy Biedrusku ludzi nie ma to stawki takie daje żeby tylko złapać nowych. Ile chcesz tyle dostaniesz. Trochę się podroczy że nie opłaca mi się kontrakt itp ale podwyżkę da , gdyż ludzi nie ma a Komendant ochrony coraz bardziej przygląda sie. Tak więc walczcie podwyżki gdyż te 13,50-14 zł spokojnie dostaniecie.

Fan Gruchy ?
@Sławek 05.03.2018 12:34

on nigdy nie umiał rozmawiać z ludźmi,tylko jego słowo ma się liczyć,ciągnijcie stawki,ludzi nie mają,muszą płacić bo inaczej kary niestety.16 WOG z tego co słyszałem ma ich już dosyć,przez te przekręty,cały czas się boją co Stekop ma w planie na rozrabiać.14-15 zł netto spokojnie żądajcie,gdyż w Olesznie,Budowie takie stawki mają,tylko jeden przed drugim ukrywa,to jest najgorsze świństwo,że ludzie pracują za różne stawki,kto bliżej koryta ma więcej.Także wychodzi,że komuś trzeba ryja przykrócić.

Enio

W Krakowie przyjezdnym od 17 do 20zeta na rękę

Nisan
@Enio 03.03.2018 19:27

Plus zwrot dojazdu,podoba mi się ta firma,płaca na czas

Kolo

Dziwię się że w civisie robili takie głupki którzy wierzyli że zapłacą im postojowe. Ciekawe z czyjej kasy. Teraz jak by przyszli gdziekolwiek po pracę tylko kopnąć ich D.pe bo mogli zostać w Stekopie. Chyba że pilnować parkingi pod marketami za najniższą krajową

ty łysolu
@Kolo 22.02.2018 08:44

nowak???

Rycho

Jaka robota w takiej firmie ,każdy widzi .Przetarg na wojsku wygrany za 1,7 mln { gdzie w poprzednim roku dostali tylko 1 mln}po naszych obliczeniach wyszło że zarabiają około 800 tysi na czysto , a teraz ? dawali poprzednio na dojazdy -bo to 30 km drogi w jedna stronę. Teraz menager powiedział ze firmie się nie opłaca. Więc rotacja jest taka ,że grafik zmieniają dwa razy w tygodniu. Stawka powala. Żadnej odpowiedzialności - broń mająca 30-40 lat ,wypadające magazynki . na każdym kroku oszustwa,jątrzenie , i sygnaliści ,którzy podpieprzają za to ,że ich chwali menager

Grucha to
@RUDY 01.03.2018 20:43

Co za (usunięte przez administratora) to pisal???

Statystyk

Witajcie, ciekaw jestem jak STEKOP płaci na jednostkach wojskowych. Warszawa to już wiem - 12.00 netto, a jak w innych regionach? Proszę o rzetelne info.

Wojak
@Statystyk 31.01.2018 12:29

i co to jest 12zł netto,siąść i płakać,a jeszcze na warunki Warszawskie,na waciki dla kochanicy,z tego co wiem stawki takie są wszędzie 12 zł do 13 zł.Konsalnet płaci około 16 zł netto,zależy od twarzy .

Agnieszka

@P.S a czym różni się praca w tych regionach Polski, że są różne stawki? @Stekopowski, @Grucha to... @Karol nie możecie żadnego pracownika STEKOPU obrażać na tym forum. Wspominałam Wam już, że istnieje regulamin, który wszyscy muszą przestrzegać. A jest w nim jasna informacja, żeby nie opisywać innych pracowników, a tym bardziej ich obrażać.

Zadowolony

Dziwię że wyzywacie się wzajemnie a menadżerowie się cieszą.Sklucona załogą się lepiej rządzi, przeciesz każdy ma inną stawkę. Zależy jak sie dogadasz z menedżerem lub co będziesz przekazywal o swoich kolegach. Mogą Cię postraszyc że Cię zwolnia a Ty będziesz z ręki jadł i będziesz brał niechciane biuro przepustek i p.G.. witał przy bramie.A dlaczego -twoje kredyty na mieszkanie,samochod ,Rtv,sanatoria.niska emerytura ochroniarzu.Ty poza cieciowaniem na tej jednostce nic nie potrafisz. Pracuj i nie mieszaj pozostałym w głowie.Zawsze możesz zmienić pracę ????

PS

Przydupas Gruchy, niejaki Janek B. który pracuje na Biedrusku jechał w delegacje na Śląsk za 20 zł, a nikomu słowem nie powiedział aby się nie wydało. Grucha resztę ludzi z Biedruska ma za śmieci, gdyż nikomu nie zaproponował delegacji. Podwyżek nie ma, gdyż rzekomo do obiektu dopłacają. Kłamie w żywe oczy. Panie Gruszka czas dać ludziom podwyżki, w przeciwnym razie trzeba będzie ruszyć managerów z Piły do Pomocy,bo nie będzie komu pracować... A kłamać to Pan może w Pile a nie tutaj.

Grucha to patalach
@PS 22.02.2018 22:09

Wreszcie ktos napisal cos o tym popaprancu!!! Podczas remontu biura przepustek w Biedrusku sam stal na bramie, bo nikt normalny 24 h stal w budce wartowniczej nie bedzie! A gruchs urzadzil tam sobie swoje prywatne biuro mimo ze w Zninie mieszka - po sasiedzku z Jankiem...

J23

Nie masz czym się chwalić PS nasi byli w Krakowie po 25złotych za godzinę plus zwrot kosztów dojazdu,A najlepsi najemnicy mieli do dzypozycji zapłacony nocleg

PS
@J23 22.02.2018 22:47

No proszę czyli pieniążki są jak potrzebują ludzi. Ciekawe jakimi kryteriami kieruje się Pan Grucha z Piły że tego wysyła,a tamtego nie...

Tytus

Dziwię się tylko że ludzie którzy pracują w Krakowie na jw pracują za śmieszne stawki a przyjezdni pracują za 20zeta netto i się z nich śmieją bo manager im tyle daje a im ochłapy

SOLIDARNI
@Tytus 22.02.2018 12:30

To jest jakieś "chore" przecież,tych łamistrajków to tylko na taczkę,zobaczymy jak długo pociągną,takie praktyki były robione już w zachodnio-pomorskim,gdzie ludzi ściągali z polski,a później się okazało,że były to obiecanki bez pokrycia,ludzie ponad 3 lata upominają się o obiecane pieniądze i co ? i nic jak kamień w wodę,nie żałujcie durni niech harują bo inaczej tego nie można nazwać.Nie mogą ludzie zrozumieć podstaw zatrudnienia,pieniądze zaślepiają,ale to nie wszystko,gdzie zdrowie pytam się,braknie szybciej jak im się wydaje,wiem po sobie wysiadam,nocki są zabójcze dla organizmu,wysiadam.

Grucha to debil

(usunięte przez administratora) go z konsalnetu mam nadzieje ze wypierd.ola i ze stekopa

Fan Gruchy ?
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

Grucha wywalił na zbity pysk menadżera niejakiego Tadeusza L z Koszalina,a tak się sadził rudzielec.Chociaż też ma za skórą dużo kombinacji i nie prawidłowości,coś ci menadżerowie z Mirosławca,Oleszna i Budowa nie udali się albo Grucha ich wystawił jako najmniejsze zło i zatrudnił innych,których czeka to samo tzn. kop w zad.Weźcie się za Gruchę,gdyż to jest całe zło,które idzie od góry z Piły,co to za dyrektor jak nie umie rozmawiać z ludźmi i kłamie jak najęty,nie wywiązując się z umów i obietnic.Ja w najbliższym czasie rzucam tę pracę,gdyż szkoda zdrowia,nie dam sobą pomiatać,tak debilnej firmy to ze świecą szukać.

Zandarm

Nie ma w tym kraju uczciwej i profesjonalnej firmy ochroniarskiej!Stekop,Impel...czy inne to to samo dziadostwo!Wszyscy w ten sam sposób oszukują swoich pracowników a pracownicy w ten sam sposób się obijaja-jedni drugim równi!Przeklinam dzień w którym podjąłem pracę w ochronie.

Myk marketingowy
@Zandarm 22.02.2018 09:59

Jedni udają że pracują, drudzy że płacą. Norma w Tymkraju.

wkurzony

postojowe w city obiecane a nie dane

Jw Brzeg

Cześć ludzie pracy!!! Jak tam Wasze wypłaty w Brzegu? Słyszałem że zmienili menadżera u Was. Prawda? Pewnie dalej braki macie a zmiana jest podyktowana mydleniem oczu że będzie lepiej hehehe.

Anioł
@Jw Brzeg 15.02.2018 21:07

Skad masz tak dobre wiadomosci

Cieć

Doprosić się w tej firmie o pasek z wyszczególnieniem składowych wypłaty jest nieosiągalne. Od nowego roku miały być podwyżki na umowach zleceniach w JW Bielice, ale jakoś do tej pory nikt z nami nie chce o tym mówić. Biorą nas na przeczekanie. Zaczynają się jakieś podchody i indywidualne łamanie ludzi aby przyjęli dotychczasowe warunki. Ale jeśli wojsko nie wymaga warunków które są zawarte w umowie i toleruje łamanie ich przez firmę to o czym my tu mówimy.

anonymous
@Nie dajmy się złamać !!! 13.02.2018 22:27

czuje się gadke zawistnej konkurencji nie dajmy się podpuszczać to my na tym tracimy

P.S

Co do stawek w STEKOP to różnie. Ostatnio delegacja jeździ na Śląskto płacą po 21 zł netto i auto służbowe. Tam na miejscu hotel itp. W okolicach Poznania na dwóch jednostkach to są osoby nowo zatrudniane co mają nawet 14,50 zł netto i wyrównanie do umowy o pracę, tak więc jak dobrze umiesz rozmawiać to kasa jest.

Agnieszka

@Kasa,Kasa a dlaczego niższe są stawki w Warszawie w firmie STEKOP SA? A jak jest w Białymstoku? Bo właśnie jego dotyczy wątek? Pamiętajcie o regulaminie, nawet w nicku nie można używać obraźliwego słownictwa. Nick też może zostać usunięty przez administratora.

Kasa,Kasa
@Agnieszka 13.02.2018 10:30

Właśnie nie wiem jak jest w innych regionach kraju i chciałbym uzyskać jakieś na ten temat informacje. Wyczytałem z postów, że w W-wie Stekop płaci około 12 pln netto/godz. a Śląsk ma sporo więcej /jeśli ludzie piszą prawdę/.

Zandarm

Na jednostkach pracują ludzie którzy jeżdżą z 24 na jednej jednostce na kolejne 24 na drugą jednostke-czasem sprawa wyjdzie na jaw ale stekop płaci karę finansową i wszyscy są zadowoleni.Poza tym często brakuje ludzi na zmianie i w takie dni jak święta itd nie wszystkie posterunki są obstawione bądź są tylko doraznie-i tu działa ten sam mechanizm(jeśli sprawa wyjdzie na jaw)czyli płacą karę finansową i jest o.k.Jeszcze strzelanie.Przez ładnych kilka lat na strzelnicy byłem tylko dwa razy podobnie zresztą jak inni z którymi pracowałem.

anonymous
@Chłop z mazur 09.02.2018 02:38

albo nie robisz w ochronie tyko się mądrzysz albo (usunięte przez administratora) we własne gniazdo

Zostaw opinię o STEKOP SA - Białystok

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEKOP SA