STEKOP SA

Białystok

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 484 ocen.

STEKOP SA
2 484 6 1

Opinie o STEKOP SA

Nico

UWAGA Stekop w Krakowie Jednostka Wojskowa Rząska nie płaci ludziom do końca całej pensji.Ludziom brakuje nawet 1000zł pensji! Mydlą oczy,ze pod koniec miesiąca zapłacą i nic KŁAMCY!

anonymous
@Nico 11.06.2018 21:42

UWAGA najnowsze info! Odpowiedz z wczoraj z Inspekcji Pracy!!! Proszą o papiery, grafiki No maja w związku z ta firma dużo pracy... Także nie krępować się i wysyłać!!!

Chłop z mazur
@Nico 11.06.2018 21:42

mówiłem dawno już , że są przekręty oraz wizja bankructwa , łapią wszystkie przetargi a później nie dają rady ogarnąć .

anonymous
@Chłop z mazur 13.06.2018 20:37

bo grucha i reszta rządzących to głąby a od kozy wara

anonymous
@anonymous 13.06.2018 13:06

A mnie właśnie odpisali z Białegostoku... ale Ojj trzeba będzie grafiki z Piły powyciągać...

Rubel z Gąbina
@Nico 11.06.2018 21:42

Zgłoś do d-cy Jednostki, zaraz zapłacą, bo np w JW Bielcie kole Sochaczewa to ludzie maja umowy o prace i łaski nie robią, muszą zapłącić

pracownik
@Nico 11.06.2018 21:42

w Warszawie na jednostkach to samo barki po 800-1000 zł

Królewna
@anonymous 13.06.2018 13:06

Moje postępowanie w związku w nadeslanymi kolejnymi dowodami przeze mnie, zostało przedłużone do końca października.

PoloPolo
@Chłop z mazur 13.06.2018 20:37

Chlopie stekop to nie firma ktora zatrudnia 20 ludzi ,tylko duza liczaca sie w branzy firma poczytaj o ich zyskach i ilu ludzi zatrudnia w Bialymstoku maja sie dobrze placa na czas

PoloPolo
@Nico 11.06.2018 21:42

Jak nie placa to nie trzeba pracowac,w Bialymstoku firma jest znana i jest na rynku chyba z 15 lat moze wiecej ,wszystkim placa na czas ,tylko prosze nie opowiadac ze firma wygrywa przetarg za mala kwote i nie ma z czego placic he he ,ludzie to glupotu wypisuja

Agnieszka

@Polo, rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na forum o tej firmie i uważasz je za nieprawdziwie. Napisałeś, że pozytywnie oceniasz terminowe wynagrodzenia. Jakie jest twoje zdanie na temat wysokości zarobków. Czy jesteś z nich zadowolony?

PoloPolo
@Agnieszka 14.10.2018 14:29

Placa tak jak kazda firma ochroniarska na umowie o prace czyli to co musza dac to daja tak samo placa na zlecenie to co musza daja ,w Bialymstoku nikt nie slyszal zeby komus nie zaplacili a coraz czesciej sie slyszy ze inne firmy szczegolnie mniejsze kombinuja

Polo

Stekop Bialystok ,ja pracowalem w Stekopie i kasa zawsze na czas,obecnie pracuje zona kasa zawsze na czas i ma druga umowe na zlecenie takze ok,ojciec pracuje 17 lat i wszystko ok ,kolega ktory kiedys pracowal w Stekopie ponownie sie zatrudnil i chwali wiec jak czytam tu opinie to smieszy mnie to co wypisuje sie.

Agnieszka

@pracownik, jeżeli informacje, które podajesz o wynagrodzeniu są zgodne z prawdą, to są to informacje niepokojące. Orientujesz się może czy ta sytuacja została już wyjaśniona w firmie STEKOP? Czym spowodowane były braki w wynagrodzeniu? Może była to wyjątkowa sytuacja wynikająca z nadzwyczajnych okoliczności. Czy wiesz coś na ten temat?

Agnieszka

@Waclaw, proszę Cię o nie zaśmiecanie wątku na temat firmy STEKOP. Forum GoWork.pl koncentruje się na sprawach pracowniczych i rynku pracy. Pomagamy sobie wzajemnie i wymieniamy informacjami na temat warunków pracy w tej firmie. Może chciałbyś napisać coś więcej na temat tej firmy? Czy to dobre miejsce pracy dla absolwentów po studiach? Mogą w tej pracy zdobyć cenne doświadczenie?

Agnieszka

@K-nt Komisariatu M.O., proszę Cię o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl oraz trzymanie się głównego wątku dyskusji. Wpisy nie na temat nie będą na forum tolerowane. To forum służy potencjalnym kandydatom do pracy w firmie STEKOP, oraz obecnym pracownikom do wymiany wartościowych informacji. Może chciałbyś coś doradzić osobom starającym się o pracę w tym miejscu?

Waclaw
@Agnieszka 26.08.2018 18:29

Agnieszka juz dawno tutaj nie mieszka

Agnieszka

@Waclaw, proszę Cię o zapoznanie się regulaminem forum GoWork.pl i stosowanie się do niego. Forum nie jest miejscem na obrażanie innych pracowników lub pisanie nie na temat. Zachęcam Ciebie do wyrażenia opinii na temat warunków pracy w firmie STEKOP SA. Co najbardziej podoba Ci się w tej pracy? Czy trwają ostatnio nowe przyjęcia?

Waclaw

Czy ladnym ochroniarkom smierdzom nogi po sluzbie?

Zainteresowany

Czy rekrutacja jest trudna? Czy coś z socjalu macie?

Cała Polska z Was się śmieje
@Zainteresowany 18.05.2018 10:25

Przychodzisz i pracujesz,nie ma ludzi z bronią do pracy ,jaki socjal , ciesz się jak dostaniesz raz na trzy lata ubrania. Co tak towarzystwo ucichło,boją się czy zastraszeni są , gdyż wyrywkowo chcieli dojść kto krytycznie wypowiada się o firmie , jak jest źle ,jest dziadostwo to trzeba to powiedzieć, skończyły się czasy pracy za 5-6 zł i walenie po 400-500 godzin aby zarobić , lecz ludzie dalej się nie szanują , niektórych to w trumnach będą wynosić z pracy , bo nie mają czasu na chorowanie ale także leczenie .

Baca
@Zainteresowany 18.05.2018 10:25

W urlop kazdy dostaje wycieczke na Kanary albo do grecji.

Kuchta
@Cała Polska z Was się śmieje 18.05.2018 23:39

Nic nie ucichło! Nieprawidłowości PIP wykrył wiec przedkładam dokumenty, w tym zgłoszenie z miejsca świadectwa pracy które nie było wysłane i braku zapłaty za nadgodziny na zleceniu

Cała Polska z Was się śmieje
@Kuchta 31.05.2018 01:32

tak trzymaj !

K-nt Komisariatu M.O.
@Zainteresowany 18.05.2018 10:25

Heheheh, komuna ci się przyśniła, czy co, trzeba było nie głosować na Solidaruchów jak Frasyniuk czy Lesio B, którzy obrobili Polskę, a ty chcesz socjalu hehehehe, teraz o socjalu to sobie pomarz w niedziele po południu.

Kolo

Wiecznie tylko narzekacie nie podoba się to wypad przyjdą inni z Katowic i będą robić za lepszą kasę jak to było nieraz w Krakowie cały czas was robią w ci.la a wy im włazicie w D.pe razem z butami a potem narzekacie nie podoba się to się zwolnij jeden z drugim i po problemie

D-ca cieci
@Kolo 19.07.2018 20:07

Z Katowic heheheheheh, idź się utop cieciu

Stekopik

Uważajcie na tych oszustów obiecują jedno a płaca drugie , przez dwa miesiące mają pracowników co innego na umowach a co innego obiecują a potem brak kasy wygrali muzeum Szopena w Żelazowej Woli za 18,5 zł a obiecują po 14,50 żl za godzinę a z czego zusy podatki ? nie bądźcie naiwni jak dzieci oszukają was jak nas na jednostce wojskowej w dębince

Syty
@Stekopik 31.07.2018 06:59

Ciekawe, bo mają JW w Bielicach kole Sochaczewa, ludzie maja umowy o prace i płacą uczciwie, pracowałem też na Lotnisku w Modlinie, nie powiem też płacili uczciwie, tylko d-cy byli h-ja warci, bo tworzyli (usunięte przez administratora) nie panowali na sytuacją. bali się podjąć decyzji, nie kumaci, zwłaszcza jeden taki baniak wojskowy, przerost ego, na umysłem. Cyba ci wojskowi to tak maja, typowe zlewy.

Irek

Są różne zdania na temat firmy. Wiem, że to dobra firma. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!

Kolo
@Irek 15.08.2018 13:12

Pracuję w tej firmie 5lat uważam że jest to dobra firma narzekają tylko łajzy co im się niechce pracować tylko stękają to są debile nie chce się pracować odejdź idź do solidu lub impela zobaczysz jak tam płacą

AnoTakiNick

Stekop. Kolejna pseudo ochroniarska firma. Kolejne dno obiecujące nie wiadomo co, a reszta pozostaje jak zawsze...bez komentarza. W gronie byłych czy obecnych pracowników ochrony, można niestety ujrzeć parszywe mordy, które nijak nie pasują do obrazka:pracownik ochrony. Nie wspomnę o jedynej takiej co pobierała obiekty znanej firmie, podkładając swoje oferty, dopiero co założonej żałosnej firmie. Nie ładnie... Żenujące. Tak więc reasumując. Stekop : banda naciągaczy, kierownicy, menadżerowie czy jak tam ich zwał, to puste marionetki, pacynki bez własnego mózgu. Wielka im funkcja nawaliła na pagony. Pozdro z Małopolski.

Kolo
@AnoTakiNick 07.08.2018 13:29

To po co deb.lu pracujesz w tej firmie

anonymous
@AnoTakiNick 07.08.2018 13:29

Zgadzam sie z toba w 100%

AnoTakiNick
@Kolo 13.08.2018 12:18

Na szczęście nie pracuję i nie zamierzam. A od (usunięte przez administratora) wyzywaj bliższych.

Agnieszka

@...., Obrażanie innych osób na forum jest niezgodne z regulaminem. Taki obraźliwy post może zostać usunięty. Proszę Cię o zapoznanie się z regulaminem forum. Czy nadal pracujesz dla firmy STEKOP? Jakie są według Ciebie największe plusy pracy w tej firmie? Czy przez ten czas udało Ci się zdobyć jakieś nowe umiejętności albo poszerzyć swoje doświadczenie zawodowe?

Edyta ? znacie mnie
@Agnieszka 24.07.2018 15:25

weź pałę i sama się obij,bo inaczej nie zrozumiesz o co chodzi , prawda boli , najlepiej mydlić oczy , rżnąć głupka jak ci z Oleszna , skończy się to dobre i to na dniach , albo uczciwa praca albo zielona trawka , kamery patrzą i widzą jak się w h..ja gra .

Pan
@Edyta ? znacie mnie 25.07.2018 22:37

Panie T my wiemy,ze to Ty piszesz

Grucha to debil

(usunięte przez administratora) go z konsalnetu mam nadzieje ze wypierd.ola i ze stekopa

Fan Gruchy ?
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

popieram kolego , grucha myśli , że jest nie do ruszenia , takie przekręty robią , że tylko patrzeć jak im się do du..y dobiorą , już popłacił ze swoimi przydupasami menadżerami kary lecz cisza jak po śmierci organisty , o kim mówię to wiadomo Oleszno , Budowo , Mirosławiec , we własnym sosie się poduszą , już słyszałem odpowiednie organy mają im się dobrać do du...y . Szkoda tylko pracowników , gdyż dostaną rykoszetem , gdyż godzili się i godzą na przekręty , chyba , że nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji , to jest praca z bronią i nie ma zmiłuj . Nowy minister MON ma się wziąć za firmy prowadzone przez starych SB-ków i innych , a jest na to uczulony , idą zmiany . Będę śledził teraz opinie o STEKOP , fajna lektura ha ha ha . Przekażcie dalej na fb i gdzie się da , jak z ludźmi postępują w firmach ochroniarskich .

Cała Polska z Was się śmieje k
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

Czy chodzi o gruchę z Piły.Cała prawda o nim taka,że lada dzień będzie szukał pracy,gdyż stąd poleci razem ze swoimi menadżerami,wszyscy mają dość ich przekrętów,Białystok-Warszawa już ostrzą zęby tak aby jednym ciosem załatwić sprawę,za dużo w tym wszystkim zakłamania,kombinacji,nie domówień.Wszyscy o tym wiedzą lecz nikt nic nie robi,nie wiem czy mają takie przebite znajomości.MON tez coś ma do powiedzenia na takie przekręty.Nowy minister nienawidzi SB,Milicji,WSI w nim nadzieja,że ruszy wreszcie firmy ochroniarskie,które są na usługach MON-u.

Grucha to debil
@Cała Polska z Was się śmieje k 27.01.2018 20:40

Tak, chodzi o gruche ze stekopu i jego managerow - (usunięte przez administratora) mysli ze wolno mu wszystko -oby karma wrocila

Grucha to debil
@Grucha to debil 29.01.2018 09:02

Pitrek grucha niech cie ch... strzeli jak sie z wojskiem dogadać nie potraficie w sprawie warunkoe dla pracoenikow. Od czego tam bezpiecznik jest ja sie pytam? Hrucha sam godziny napierd... Jak robol zeby tylko kontrole miec i waly krecic

Stekopowski
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

chodzi o gruchę z STEKOP PIŁA,słynie z chamstwa,gdyż jak słyszałem w poprzednich okresach brał swoich kolesi do auta i jechał na wspomaganie JW w Zach.Pom. tam walili kilka służb po kolei,innych wysyłali na wolne,chociaż chcieli pracować,po prostu chamstwo do potęgi.On myśli,że to jest jego prywatny folwark,menadżerów ma na sznurkach a Białystok udaje ,że nic nie wie . Ale pomału to się skończy.Już menadżerowie z JW Mirosławiec,Oleszno,Budowo się przekonali ale jeszcze nie koniec,nie dajcie im się namawiać na przekręty wiecie sami jakie,wszystko będzie skontrolowane przez MON i inne instytucje,a wtedy uprawnienia polecą,a wiecie ile to was kosztowało .

Stekopowski
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

daj panie boże aby go wyrzucili ze Stekopu i zmienili tych menadżerów,gdyż to są bez mózgowcy,nie znający się na pracy w ochronie.wtedy poprawi się sytuacja z pracownikami na 100% .

Grucha to debil
@Stekopowski 09.02.2018 23:55

Niech go szlag trafi sprawiedliwosci bedzie za dosc. Warunkow pracy zapewnic nie potrafi a dyrektorem sie tytuluje. Kierownictwo nieudaczne i pospolite jak te nowaki i kowalskie w polsce. Oby im sie zandarmeria, mon i pip do (usunięte przez administratora) dobral.

Karol
@Fan Gruchy ? 22.01.2018 20:25

Grucha z Piły to cwaniak. Opowiada ludziom, owija dookoła palca, obiecuje złote góry a jak co do czego to połowa słów to kłamstwo. Zamiast równo płacić to są wybrańcy którzy mają nawet i po 14,50 na jednej z jednostek koło Poznania , a inni jak się dopytują o podwyżkę to oczywiście nie ma pieniędzy i ze wojsko nie dało podwyżki. naprawdę brak słów co oni opowiada ludziom i jak nimi manipuluje.

Grucha to debil
@Karol 12.02.2018 22:07

Ktos tu sie chyba zapomnial oby go zdegradowali, na koszalin juz menedzer zwolnil sie ale pod wodza gruchacza to niedziwne... Tak debilnego rzadzacego ze swieca szukac.

Fan Gruchy ?
@Grucha to debil 16.02.2018 22:26

PRAWDA !

Fan Gruchy ?
@Grucha to debil 22.01.2018 01:07

Grucha wywalił na zbity pysk menadżera niejakiego Tadeusza L z Koszalina,a tak się sadził rudzielec.Chociaż też ma za skórą dużo kombinacji i nie prawidłowości,coś ci menadżerowie z Mirosławca,Oleszna i Budowa nie udali się albo Grucha ich wystawił jako najmniejsze zło i zatrudnił innych,których czeka to samo tzn. kop w zad.Weźcie się za Gruchę,gdyż to jest całe zło,które idzie od góry z Piły,co to za dyrektor jak nie umie rozmawiać z ludźmi i kłamie jak najęty,nie wywiązując się z umów i obietnic.Ja w najbliższym czasie rzucam tę pracę,gdyż szkoda zdrowia,nie dam sobą pomiatać,tak debilnej firmy to ze świecą szukać.

Budowo
@Fan Gruchy ? 22.02.2018 14:06

Pracuje w budowie. Pan Tadeusz był kolejnym, 5 menagerem w przyciągu niecałych trzech lat. Co by nie było z nim jednym szlo się dogadac, on wywalczyl dla nas wyższe stawki dlatego polecial Grucha to oszust. Wpłaty wiecznie się nie zgadzają, ciągle komuś coś brakuje. Każdy ma inna umowe. Wog wymaga umów o pracę a oni po kontroli wciskaja zleceniowki. Obeca stawka 13netto

Cała Polska z Was się śmieje
@Budowo 16.07.2018 10:05

Najlepszym lekarstwem na ten ból jest wywalenie na zbity pysk Gruchę i jego popieraczy między innymi dowódców z Budowa i Oleszna Wiolcię , Rudzię i tego bufona wiecznie nie zadowolonego Wiesia , który utył z nieróbstwa . Śpią nic nie robią i wymieniają menadżerów . Menadżer powinien przyjść wraz z dowódcami i od nowa zacząć . Skończyła by się prywata , zmienianie grafików , dzielenie pracowników na swoich i innych , szukacie przyczyn , że nikt nie chce robić w Stekopie są bardzo proste , wystarczy zrobić krótką analizę po rozmowach z pracownikami , i D-cy mają być dowódcami a nie po służbie dowódcy biorą służby na LCN zabierając innym służby i godziny . DZIADOSTWO X 1000 i więcej . Dzwońcie i piszcie do Białegostoku tam czekają na takie sygnały . A jak nie to dajcie sobie siana i niech po was jeżdżą . Dowódcy mają po 2 etaty to jest chore .

Edyta ? znacie mnie
@Cała Polska z Was się śmieje 22.07.2018 00:22

Popieramy , wszystko jest prawdą , gdzie jest nadzór nad tym dziadostwem ze strony wojska , gdzie jest Żandarmeria Wojskowa , jak łamane są podstawowe przepisy o czasie pracy . Chodzą zmęczeni ledwo co za sobą ciągają nogi jak pan Janek M . ps. "kaszlak", już dawno powinien w domu siedzieć , gdyż pewnego dnia może okazać się , że braknie mu sił , padł już w pracy dwa razy ale wszystko zatuszowano przez dowódców , którzy są nie do ruszenia , najlepiej im wychodzi mieszanie w grafikach .

....
@Edyta ? znacie mnie 22.07.2018 15:57

Ty to na siebie patrz a nie na Pana M.Takie mamy czasy,ze czlowiek na stare lata musi zapieprzac aby miec ta emeryture...Wiec pilnujcie siebie.

Sławek

Grucha już nawet z ludźmi nie umie rozmawiać. Tylko szybko, szybko cichaczem papiery zawozi i już go nie ma. Na obiektach w Nadarzycach , Mirosławcu czy Biedrusku ludzi nie ma to stawki takie daje żeby tylko złapać nowych. Ile chcesz tyle dostaniesz. Trochę się podroczy że nie opłaca mi się kontrakt itp ale podwyżkę da , gdyż ludzi nie ma a Komendant ochrony coraz bardziej przygląda sie. Tak więc walczcie podwyżki gdyż te 13,50-14 zł spokojnie dostaniecie.

Fan Gruchy ?
@Sławek 05.03.2018 12:34

on nigdy nie umiał rozmawiać z ludźmi,tylko jego słowo ma się liczyć,ciągnijcie stawki,ludzi nie mają,muszą płacić bo inaczej kary niestety.16 WOG z tego co słyszałem ma ich już dosyć,przez te przekręty,cały czas się boją co Stekop ma w planie na rozrabiać.14-15 zł netto spokojnie żądajcie,gdyż w Olesznie,Budowie takie stawki mają,tylko jeden przed drugim ukrywa,to jest najgorsze świństwo,że ludzie pracują za różne stawki,kto bliżej koryta ma więcej.Także wychodzi,że komuś trzeba ryja przykrócić.

anonymous
@Fan Gruchy ? 05.03.2018 22:35

Do

Chłop z mazur
@Sławek 05.03.2018 12:34

Grucha już się kończy mają oko na niego z Białegostoku , żądajcie więcej ,gdyż w Olesznie i Budowie mają dowódcy po 17 złotych za nic nie robienie , tylko śpią i udają , że pracują , uśmiechają się do Chmury mydląc oczy . W ogóle obecnie zwykły cieć , dozorca nie ubliżając mają stawki po 15 zł netto , bez broni i problemów , strzelań , kursów itp . Niech zaczną wreszcie płacić bez żadnej łaski, gdyż ochroniarzy z roku na rok jest coraz mniej a są to ludzie przeważnie emeryci renciści, którzy kończą się ze zdrowiem .

Ruda
@Chłop z mazur 15.07.2018 21:52

co za bzdury wypisujesz,pracuje w Olesznie i jak to piszesz nic nie robie wedlug ciebiea stawke mam 14zl wiec jak jestes niedoinformowany to nie pisz bzdur.

....
@Ruda 23.07.2018 13:15

Ruda masz całkowitą rację.Odczepcie sie od dowodcow z Oleszna,bo wy o takich to tylko pomarzyc mozecie.Co Wam w nich przeszkadza?Ze sa dobrymi ludzmi,ktorzy kazdemu staraja sie pomoc?Spojrzcie na siebie,jacy Wy lenie wszyscy jestescie idealni?Ci dowodcy to nawet powinni miec 50 zl za godz ,bo z takimi jak Wy sie uzerac ,to zwariowac mozna.Co Wy myslicie,ze pracujecie w przedszkolu?Prawdziwej pracy Wam brakuje leniuchy.

Ochraniacz

Potrzeba gdzies ludzi z uprawnieniami za dobrą stawkę? Blisko Lublina ????

Lolo

Narzekacie na gruche A wy kim matoły jesteście jeszcze gorsi niż grucha tylko stękacie nic nie potraficie tylko obgadywać innych jesteście zwykłe ćwoki którzy tylko potrafią użalać się nad sobą nie podoba się to wynocha do domu

Tomek

Nie to ze firma nie placi tylko kadra sie zmienila.to pp pierwsze po drugie goscie co pisza ze im 1 tys brakuje to sa przyjezdni z slaska I warszawy co maja na godz ponat 20 zl I chotel za free I jedzenie I ciagle marudza ze im malo a za grosz nie maja kultury jest jeden taki wieprz ktury chidzi I pierdzi heheh powaznie I z gadki bardzo nie przyjemny facet

Kolo
@Tomek 04.07.2018 16:36

Pytanie. Kto się z kadry zmienił

Tomek
@Kolo 04.07.2018 20:36

Cala kadra zostala zmieniona bo czesto gesto sie mylili z wyplatami jednym za duzo innym za malo

Nico
@Tomek 04.07.2018 16:36

Kolego przed zmianą kadry od stycznia w konia ludzi robili i to nie tylko przyjezdnych ale też tych z Krakowa. Niektórym pracownikom sufo na rząsce to powinni w ogóle i na stale odebrać KPO i pozwolenie na broń.

Nico
@Tomek 04.07.2018 16:36

Tomasz Ty patrz jak piszesz bo aż w oczy kole slownictwo.Jak Ci źle to się przenieś gdzieś indziej np do Miroslawca i zarabiaj 7tys.

Lolo

Kto się z kadry zmienił

Kolo

Czy w Krakowie na JW są 12cz 24

Ja
@Kolo 04.07.2018 11:01

Zalezy gdzie na rzasce sa 12 balice 24 I chyba pychowice 24

Ja dobry czlowiek
@Kolo 04.07.2018 11:01

Zalezy na rzasce sa 12 balice 24 a chyba na pychowicach 24

Nico

JW Rząska Stekop nie wypacil pracownikowi pensji to ten powiedział,że odchodzi z pracy pod koniec służby kierownik przyjechał z kasą dla tego pracownika.Dało się załatwić sprawę dało się.Pani Koza nie ogarnia wyplat i w ogóle nic w tej firmie nie ogarniala dobrze,że odeszla ze stekopu.

Podpadziocha

Socjal jest w postaci uścisku dłoni dyrektora regionu oraz uśmiechu sztucznej szczęki menagera.

Kronos

Zapraszamy do JW Biedrusko koło Poznania. Ludzie są potrzebni, jest super skład i robota lekka, łatwa i przyjemna. Da się zarobić kasę. Można przyjść na stałe lub dodatkowo. Napewno się nie zawiedziecie. Dzwońcie do biura do Piły.

Witek

Czy firma potrzebuje pracowników?

Chłop z mazur
@Witek 23.04.2018 09:32

tak , full , tylko gdzie chcesz pracować określ się, zastanów także ?

warka
@Witek 23.04.2018 09:32

do jw komprachcice woj.opolskie szukaja chętnych na caly etat

Kosmo

Bo pan Janek myśli tylko wy jesteście cieniasy i niepotraficie dać sobie z nim rady . Chwała mu a wam najniższą krajową i do domu

Ssij dyda chuju ze Żnina
@Kosmo 03.04.2018 09:38

Ssij dyda

anonymous
@Kosmo 03.04.2018 09:38

Do dzioba do dzioba janie b

Prawnik

Wypłacono jedynie z umów o pracę i UZ ozusowanych. A pozostałe godziny nie dość,że to jawna lewizna nie wypłacili. Ale i tak to wszystko wypłacą gdyż są to nadgodziny i na JW nie powinno być żadnych UZ. Więc i tak czekają ich sprawy sądowe. A przekrętów w tej firmie nie brakuje. Ta buta i ignorancja będą ukarane. Zresztą WOGI i tak im dowalają kary, skończyły się wreszcie układy.

Romano
@Prawnik 17.04.2018 06:18

Na jw w Bytomiu wypłacili wszystko w terminie.Super.

Jak 34

Znowu brak przelewu za pracę w marcu a jest 16.04 ciekawe jak znowu będą się tłumaczyć a może tak jutro nie iść do pracy?

Niezadowolny
@Jak 34 16.04.2018 19:52

Pracownicy Stekop w Darżewie równiez nie otrzymali dzisiaj przelewu to zakrawa na kpiny może należy zgłosic to do WOG i Inspekcji Pracy

Cała Polska z Was się śmieje
@Jak 34 16.04.2018 19:52

słyszałem ,że mają kłopoty finansowe,z tym płaceniem też różnie wygląda,10 tego każdego miesiąca i do 26 dnia miesiąca reszta,wszystko powinno być tak jak wszędzie wszystko do 10-go dnia miesiąca.Protestować,mamy umowy o pracę,nie idziemy do pracy tylko na L4,może zmądrzeją, chociaż z pustego nic się nie naleje.

Chłop z mazur
@Niezadowolny 16.04.2018 20:26

takie sprawy tylko w WOG czekają na to,pensje na czas muszą być,jutro zgłaszam do PIP oraz WOG i ŻW , to jest przestępstwo.

Agnieszka

@Stekopowski ale ja nie zabraniam w pracy rozmawiać wulgarnym językiem. Tutaj zaś jest regulamin i musicie go przestrzegać. A jeden z punktów mówi o kulturze wypowiedzi. @Rodzic a czy obrażanie kogoś na forum zwróci Ci pieniądze? Nie. Więc nie ma sensu używać takiego języka. @Sma jestem moderatorem, a nie administratorem. To dwa rożne stanowiska. Różnice są opisane w regulaminie.

Spierdalaj
@Agnieszka 26.02.2018 14:09

(usunięte przez administratora)

Chłop z mazur
@Spierdalaj 30.03.2018 08:22

Popieram ! w 100% , ach te baby .

Umyj dupe
@Chłop z mazur 30.03.2018 23:00

Stekopowocy to żule i brudasy.

Chłop z mazur
@Umyj dupe 01.04.2018 07:55

Prawda ! Potwierdzam i nie zaprzeczam.Ale nie w święta takie teksty,nie czas nie pora.Po świętach tak i owszem,tylko prawda.Nie bawcie się w Januszy,bo oni są beeeee.

Bartek

Smutne jest to, że Janek B. który ma swoje lata w ten sposób się zachowuje. Jest niekoleżeński i myśli tylko o czubku własnego buta. Zresztą niewypastowanego. Tylko by brał służby 24h, a reszta kolegów z pracy to nie obchodzi go. Ale Janek B. chyba nie rozumie tego że zabiera nam godziny i odbiera chleb innym pracownikom i zajmuje miejsce.

Chłop z mazur
@Bartek 16.03.2018 12:30

takich Janków ,którzy są już na końcu biegu jest więcej,pomału będą się wykruszać sami,jeszcze nikt swojego organizmu nie oszukał wiekowo.Buty to można wypastować lecz zdrowia się nie naprawi,wyjdą mu te godziny ale bokiem.Janek wszystko rozumie,tylko twierdzi,że gówniarze nie będą nim rządzić,muszą zjeść wagon kaszy jak on zjadł będąc w czołgistach dodajże.Udaje nie zniszczalnego lecz kiedyś się zakaszle jak mały fiat.Dajcie mu do oporu godzin aż sam wysiądzie.Bez niego Stekop przecież padnie.A co na to przepisy, dajcie mu tyle aby się złapał na lep ŻW hi hi hi .

buźka
@Bartek 16.03.2018 12:30

SZUKAM PRACY ! JAK PRACUJE SIĘ W STEKOP . OKOLICE PIŁA W STRONĘ DRAWSKA POMORSKIEGO,ŚWIDWINA I Z POWROTEM.PROSZĘ O UCZCIWE OPINIE I Z KIM MAM SIĘ KONTAKTOWAĆ . MOŻE MACIE JAKĄŚ FAJNĄ DZIEWCZYNĘ Z MIESZKANIEM WIEK NIE GRA ROLI,ALE WE DWOJE ZAWSZE RAŹNIEJ.

Peesda
@Bartek 16.03.2018 12:30

Janek b to (usunięte przez administratora) a managiery cpaja amfe i nosza w kamizelkach dziwne sprzęty do wciągania!!! I kremy z MJ używają!!!

marek
@Peesda 22.03.2018 15:03

to ty chyba cpasz bo dziwny masz usmiech

Peesda
@marek 23.03.2018 08:12

Sam sie krzywo smiejesz bo ci zaproponowali doplate do czynszu za udostępnienie kapska.

Cała Polska z Was się śmieje
@Bartek 16.03.2018 12:30

Bartek, wyślijcie Janka na badania lekarskie,może nie przejdzie i po problemie.Ponadto rypie za dużo godzin co się nie mieści w normach,następny HAK.PIP,ŻW,Komendant WOG.

Zostaw opinię o STEKOP SA - Białystok

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STEKOP SA