NEONET S.A.
2 1976 6 1

Opinie o NEONET S.A.

Iza

@Ruda123, kwestia wynagrodzenia zależy często od doświadczenia, czy też negocjacji z pracodawcą, niekoniecznie od stażu pracy. Rozumiem, że zarobki Ci nie odpowiadały, a jak oceniasz pracę w Neonet pod innymi względami? Wspominasz, że była stresująca, dlaczego? https://www.neonet.pl/kariera-w-neonet Pod tym linkiem można przeczytać więcej odnośnie do rekrutacji, a także znaleźć najnowsze oferty pracy. Dajcie znać, jeśli aplikowaliście w ostatnim czasie!

wistan

Kupiłem przez internet kuchenkę gazową. Po kilku dniach użytkowania zaczęła się topić nakładka na dyszę , z której wypływa gaz. Zgłosiłem usterkę kuchenki i została zabrana do oględzin u producenta. Po oględzinach stwierdzono, że używany był niewłaściwy gaz. Gaz był zakupiony na stacji paliw, więc trudno powiedzieć, że był niewłaściwy. Wobec powyższego nie uznano mojej reklamacji, z czym się nie zgadzam. Inną informację przekazała Pani Katarzyna Pietrowicz, która mnie informowała, że być może ten palnik był używany najczęściej. To do czego ma służyć kuchenka gazowa jak nie można na niej przygotować obia? Według mnie Dział Reklamacji NEONET S.A i "Neonet" sprzedawca tego produktu stali się niewiarygodne odnośnie gwarancji na sprzedawany towar. Jestem zmuszony poinformować w powyższej sprawie Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

Ruda123

Ponad pół roku nerwów. Żenada. Nowi pracownicy dostają więcej. (usunięte przez administratora)Nie polecam.

Astra

Ludzie omijajcie to z daleka, wierzcie mi ale to nie praca dla ludzi z ambicją i szanujacych samego siebie. Jedni dostają podwyżki a drudzy nie, kierownik umywa ręce twierdząc że to nie jego wymysł (usunięte przez administratora)Masakra. Nie ma multisporta, nie ma żadnej opieki medycznej no chyba że sam lub sama sobie oplacisz.Nie polecam.

Nie jestem robotem

W kilku zdaniach, bez zbędnego hejtowania. Jak ktoś się spodziewa że zarobi siedząc za biurkiem i pokazując Klientowi gdzie jest towar- uprzedzam to nie tego typu praca. Ile można zarobić? Od 3 do 5k miesięcznie jako sprzedawca. Z czego najbardziej realne są zarobki między 3,5 a 4k. Co do wymagań, jeżeli nie jesteś kreatywnym mówcą, nie jesteś w stanie przekonać do siebie Klienta to Twoja praca będzie się sprowadzała do lipnych zarobków, lub do wciskanai po chamsku wszystkiego co w celach sprzedażowych. Czy ta praca jest zła? Nie, relatywnie jest całkiem ok w porównaniu do innych zajęć w branży handlowej. Firma ma swoje problemy, ale jak każda i to nie takie które dyskwalifikują ją jako pracodawcę. Inną kwestią jest czy nie da się zarobić więcej za tą samą pracę w podmiotach konkurencyjnych...

Americano
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

To co piszesz to jest stek bzdur w tej chwili realnie to można wyciągnąć(usunięte przez administratora)zł to maksimum. Firma w tej chwili boryka się z brakiem pracowników .Do naszego sklepu miał być dodatkowy etat i do tej pory brak ludzi .To jest żenada ludzie się zwalniają nagminnie .To jest szczera prawda

Alice in Wonderland
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

Być może pracujesz w sklepie z dużym potencjałem. Ja, jak i mój zespół nie zarabiamy (usunięte przez administratora)tysięcy. Jesteśmy dobrymi sprzedawcami (klasa 1 i 2) z wynikami.

maniekzlubaniek
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

to sobie teraz wyobraź że 4-5 lat temu za tą samą pracę dostał byś (usunięte przez administratora) więcej, poza tym jak kolega napisał, zależy od sklepu, takich sklepów gdzie może doaradca zarobić (usunięte przez administratora) możesz policzyć na palcach

Jesteś robitem
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

Komentarz sponsorowany. Człowieku, z miesiąca na miesiąc jest gorzej i tylko gorzej. U konkurencji zarobisz więcej, choć oczywiście zależy to od miejscowości. U nas jest tragedia.

Blelele
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

A ja zarabiam około (usunięte przez administratora)zł średnio co miesiąc. Wystarczy mieć gadane. Nowy system jest daremny, więc nie jest łatwo. Jak ktoś siedzi i nie myśli, to nie zarobi. A wystarczy mieć głowe na karku. Proponować, proponować i jeszcze raz proponować.

Maniekzlubaniek
@Blelele 10.08.2018 23:02

Kolego, nikt nie twierdzi że tak nie jest ale realia na sklepach są różne, czasami to nie wystarczy

RKS
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

Nie wiem, kto Ci zlecił ten tekst. Ale generalnie "pitolenie o szopenie". Firma "dba", żeby pracownik nie przekraczał 2200 netto. Te "realne" 3-4 to brutto. Max 2 m-ce w roku. Przez pozostałe 10 miesięcy oddajesz, to co nadrobiłeś.

fantomas
@Blelele 10.08.2018 23:02

Skoro tak, to ile masz punktów i ile punktów zbiera sklep oraz jaki ma plan?

Weteran
@Nie jestem robotem 08.08.2018 13:47

skoro post jeszcze nie został usunięty przez admina, chociażby za to że podane są zarobki, to znak że jest to napisane przez firmę :) Nie czytajcie tego i nie bierzcie tego pod uwagę. Pozdrawiam.

Blelele
@fantomas 11.08.2018 23:23

W lipcu uzyskałem (usunięte przez administratora)pkt. Wszystko wyrobione na maxa. Plan sklepu punktowy to był ponad (usunięte przez administratora)pkt. Jestem jednym z najlepszych pracowników w całym regionie. Lipiec był dobrym miesiącem. Na ogół mam srednio po (usunięte przez administratora)pkt i zawsze 1 klase.

fantomas
@Blelele 13.08.2018 13:02

Do administracji gowork. Który punkt regulaminu narusza informacja o ilości punktów?

Nie jestem robotem
@Weteran 12.08.2018 16:17

Wartości zostały bo są podane nieszablonowo, tj nie pasują do filtra i nie zostały ocenzurowane przez automat a moderator jeszcze nie wyłapał. Co do zarzutu że komentarz sponsorowany to wydaje mi się że mało prawdopodobne, aby firma kierowała Twoją uwagę na potencjalne większe pobory u konkurencji- patrz ostatnie zdanie.

Bolo
@Blelele 13.08.2018 13:02

Więc jesteś w grupie (usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora)(usunięte przez administratora) ;)

anna88
@RKS 11.08.2018 23:10

pracowałam 2 lata tam, zarobki zależały tak naprawdę od kierownika, na początku mieliśmy ch. kierownika i faktycznie zarobki dwa dwieście potem przyszedł konkretny gość i tak zmotywował załogę że zaczęliśmy zarabiać od trzech w górę , święta piątka pękła , po zmianie punktowym faktycznie zarobki poszły w dól ale czy trzy tysie to mało ? dla przeciętnego doradcy ? szczególnie się nie produkowałam żeby tyle wyciągnąć. Na moim sklepie jak odchodziłam niedawno jest chłopak który zarabia od lutego pięć , sześć tysi ale gość jest gigant po prostu w tym co robi . więc kwestia podejścia.

Doradca neo
@anna88 30.08.2018 10:46

5 6 tysi chyba jak byłaś z kolegą we dwoje na sklepie w święta? 4 tyś to najwyższa wypłata w nowym systemie w sklepie w większym mieście i nie mówię tu o podawaczach towaru tylko o doradcach z z topu

Pablo.
@Doradca neo 03.09.2018 19:12

Ostatnio nie ma szans na zarobienie dobrej kasy. Korekta goni korektę.

anonymous
@Americano 08.08.2018 16:05

a ja się zgodzę z przedmówcą, może tu doradca zarobić do 5 tyś na rękę bo ja z takim pracuję a sklep jest nie duży w małej miejscowości.

Karol

Witam, Jak wam się podoba plan nowego systemu i podwyżek jak dla mnie kto zna matematykę to szybko policzył i wie jaka to podwyżka ...

Rkuk
@Karol 27.09.2018 22:37

Ja już myślę co zrobię z zarobionymi pieniędzmi...

Wodzionka
@Karol 27.09.2018 22:37

Wychodzi jakieś hmmm dużo mniej przy tym samym nakładzie pracy.

robert
@Karol 27.09.2018 22:37

Dla mnie słowo podwyżka oznacza że dostane więcej,że ktos mi doklada, Tu jest tak dali do podstawy,ale zabrali za punkty. Gdzie sens?

Lokki

Hej. Ile zarabia magazynier bez uprawnień na wozki widłowe?

Roman
@Lokki 03.10.2018 09:06

Niewiele.

Martin

Ktoś coś słyszał o planowanych podwyżkach?

Bolo
@Martin 20.09.2018 08:12

Prąd, woda, paliwo i pewnie składki OC.

reCAPTCHA
@Martin 20.09.2018 08:12

Jak chcesz podwyżkę, to zmień miejsce pracy. Tak zmodyfikowali system premiowy, że masz mało premii i sporo jej jeszcze zabierają, bo plany cały czas rosną.

Flota
@Martin 20.09.2018 08:12

Tak. Maja byc wyższe plany

Flota
@Martin 20.09.2018 08:12

Tak mają byc wyższe plany

izzx
@Martin 20.09.2018 08:12

Podwyzkach ? chyba podwyzkach planu... ci co mowia ze zarabiaja (usunięte przez administratora) kola to we dwoje razem z pomocnikiem sprzedawcy(usunięte przez administratora) a sprzedaz idzie ale na necie......

Iza

@anna88, widzę, że pod względem zarobków jesteś zadowolona, a co z pozostałymi aspektami? Czy praca była dla Ciebie stresująca? Dobrze wspominasz współpracowników? @reCAPTCHA, czy zmiany w systemie premiowania są duże? Możesz zdradzić, od czego zależy dodatkowe wynagrodzenie?

Basia

To skandal co zrobili z jednym kierownikiem za jego emaila :( Powinni go awansować na RKSa albo nawet naszego dyrektora regionu, bo było widać że zna się na tej robocie i on mógłby coś tu zmienić ma lepsze. A tym czasem solidny kopniak na zieloną trawkę :( Niepozdrawiam.

M7
@Basia 22.05.2018 07:36

A co napisał i do kogo?

JJdżonson
@M7 22.05.2018 15:32

Napisal prawde do dyrektorów i kilku innych inteligentow. Szacunek dla niego za to, bo jako jeden z niewielu odważył się powiedzieć co mysli.

Wrocek
@JJdżonson 05.06.2018 17:52

Byłem na tym otwarciu i poza nami i paroma klientami nikt się nie zjawił. Miał być Arczi i reszta, a nie było nikogo. A kierasa wiadomo którego nie wpuścili żeby nie wybuchł jakiś bunt XD

Wyzwolona
@JJdżonson 05.06.2018 17:52

Ja też pisałam

Martin

Tym razem muszę pochwalić Neonet, choć cenzura i tak tego nie wpuści. Chwalę za docenienie swoich pracowników. Dwóch nowych dyrektorów mianowano w ramach awansu wewnętrznego. Gratulacje.

Gerhard
@Martin 04.09.2018 07:58

Co Ciekawe, obaj kiedyś stąd odeszli do konkurencji, może tedy droga? ;)

Ponury

A skoro już tutaj przypadkiem trafiłem to podzielę się swoją historią związaną z firmą Neonet, której pracownikiem miałem zostać. W 2014 roku przeprowadzałem się do Wrocławia z innego miasta oddalonego o kilkaset km, oczywiście zacząłem od znalezienia nowej pracy. Udało się z sukcesem przejść rozmowę kwalifikacyjną i dostałem list intencyjny. Wypowiedziałem poprzednią pracę, a że miałem 3 miesięczny okres wypowiedzenia to wziąłem kredyt i kupiłem we Wrocławiu mieszkanie. Niestety mina mi zrzedła jak na 3 tygodnie przed podjęciem nowej pracy zadzwoniła do mnie specjalistka ds kadr mojego nowego, niedoszłego pracodawcy i poinformowała mnie, że "jednak pracy dla mnie w firmie neonet już nie ma i że życzy mi wszystkiego dobrego..." Nie było żadnej dyskusji, szanowna pani dyrektor HR nie znalazła czasu, żeby ze mną na ten temat porozmawiać, a pani specjalistka mówiła, że przecież to nie jej decyzja. Tak, że zostałem bez pracy, ale za to z kredytem. Teraz po 4 latach mogę stwierdzić, że dobrze się stało, że nie podjąłem tam pracy, bo z tego co zdołałem się zorientować to jeden z najgorszych pracodawców we Wrocławiu.

Iza

@doradcaneo, wspomniałeś, że system wynagradzania zmienił się na gorsze, możesz powiedzieć, jak on teraz wygląda? Czy zwolnienia, o których piszesz, wynikają właśnie z tego? Może zostały wprowadzone jeszcze jakieś zmiany i któreś z nich oceniasz pozytywnie?

Lewak

"Dobra zmiana" to tutaj rządzi więc cenzura na porządku dziennym

Sklep z Galerii

Wszystko jest tutaj cenzurowane. Nie można uzyskać żadnych informacji. Ogólnie jest coraz gorzej.

pol1
@Sklep z Galerii 13.08.2018 14:25

zgadzam się z tym to totalna cenzura i drukowane są tylko pozytywne opinię więc szkoda czasu by tu się angażować.

doradcaneo

Jak kolega wcześniej zauważył stek bzdur, jeden z lepszych doradców na regionie, stary system 4,5k nowy system 3,5 k przy naprawdę większym nakładzie pracy, niech nie wciskają kitu że 3k w neo to nie problem, bo ludzie zwalniają się masowo, co świadczy o wadliwym systemie + braku respectu dla najlepszych pracujących na wspaniałomyślnych zarządzających.

Iza

Znajdzie się tu osoba, która może odpowiedzieć na pytania użytkownika @Nowa? Wiecie coś na temat tego stanowiska? @Nowa, czy przesyłałaś dokumenty aplikacyjne? Może zdobyłaś odpowiedzi na swoje pytania z innych źródeł? Daj znać, jak przedstawia się sytuacja, może masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną? @Imie męskie, z forum mogą zostać usunięte wpisy, które jawnie łamią regulamin. Warto się z nim zapoznać przed zamieszczeniem komentarza. Wszystkie pozostałe treści, i pozytywne, i negatywne, pozostają na stronie.

Imie męskie

Kurcze, pracuje tam kilka lat, ale co bym tu nie napisal, jest usuwane. Realnie malo co sie idzie dowiedzieć.

Kiero

Jakiś czas temu rozstałem się z tą firmą po 10 latach współpracy. Oczywiście łatwo nie było ale nie żałuję decyzji. Kilka dni temu rozmawilem ze znajomym który dalej tam pracuje. I jest tylko gorzej. Ludzie w większości pouciekali albo noszą się z takim zamiarem. Powodem brak szacunku dla pracowników i klientów.(usunięte przez administratora)

Dr House
@Kiero 21.07.2018 11:30

Atmosfera jest przyzwoita w moich rejonach, choć realnie pół załogi ma max 6msc doświadczenia, a reszta chyba tylko czeka by odejść. Jedna osoba odpowiedzialna za sprzedaż towarów, uslug i ubezpieczeń? Ok da się to zrobić, ale jak każdy ma ogarniac jeszcze reklamacje, kurierów, przyjmowania dostaw, wydawanie towarów, pisanie kredytów, a dodatkowo trzymac sie planów RKSa które każą sprzedawać jeszcze inne rzeczy i dbac o to aby nie sprzedawac 1sz per paragon? Na końcu wychodzi na to, że dostajesz tyle ile Twoja koleżanka po zawodowce z Lidla. (usunięte przez administratora)

anonymous

Sklep w Kołobrzegu niegodny polecenia. W przypadku reklamacji pracownicy uważają że ich to nie ich sprawa tylko serwisu. Urządzenie za tysiaka kupione niesprawne, a obsługa to wasz problem i szukajcie nowego serwisu. NIGDY WIĘCEJ TEJ FIRMY! Traktują klientów jak śmieci, których uda się naciągnąć na parę gorszy. I ten głopkowaty uśmiech na twarzy. Przykre ...

Marcin
@anonymous 24.06.2018 22:45

A co to za sprzęt? Bo jak laptop za 1000zł, to z założenia jest to szajs. Ale jeśli tablet za 1000 - powinien trochę podziałać...

maniekzlubaniek
@anonymous 24.06.2018 22:45

jeśli korzystasz z karty gwarancyjnej to mają rację, to sprawa serwisu

rrr
@anonymous 24.06.2018 22:45

trzeba było skorzystać z rękojmi. tylko trzeba się trochę na tym znać

Prawnik
@anonymous 24.06.2018 22:45

Jakby nie patrzeć to sprawa serwisu ta reklamacja. Więc co się rzucasz i krew psujewz. Nie znasz się to się nie wypowiadaj

pol1
@anonymous 24.06.2018 22:45

Z przykrością nie zgodzę się iż reklamacja to jest tylko sprawa serwisu otóż uważam iż nie tedy droga. Pieniądze wziąć to sprawa sprzedawcy ale pomoc klientowi to już nie mylnie myślisz i tu jest problem,gdy większość będzie tak ukierunkowana w myśleniu to nie ma po co chodzić i kupować w sklepach i tu psuje sie relacja sprzedawca klient gdzie sam sprzedawca zapracowuje na opinie jaką otrzymuje takich sprzedawców należy piętnować i jak najszerszym łukiem omijać . Obowiązkiem sprzedawcy jest z uśmiechem na gębie podjąć każde zażalenie klienta i ukierunkować je w tym aby było załatwione pozytywnie ,

Roman
@pol1 30.07.2018 06:32

wiele zależy od postawy klienta. Z takim podejściem, jak Twoje nie oczekuj przychylności ze strony sprzedawcy. Sprzedawca oczywiście "z uśmiechem na gębie" przyjmie Twoją reklamację, bo tak mu każe firma. Ale nie kiwnie nawet palcem w bucie, żeby w jakikolwiek sposób przyspieszyć sprawę.

Nowa

hej, pracował ktoś jako specjalista ds. sprzedaży hurtowej? Widziałam, że rekrutują na to stanowisko we Wro. Mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej? Czy to praca w centrali, bez weekendów? Jaka atmosfera w dziale? Czy jest możliwość otrzymania podstawy w okolicach 3,5tyś netto? Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.

Iza

@Zażenowany, rozumiem, że może Ci nie odpowiadać muzyka, a czy inne kwestie odbierasz pozytywnie? Napisz proszę, jaka atmosfera panuje w firmie. Czy pracodawca wymaga doświadczenia, czy także osoby na początku kariery zawodowej mają szansę na zatrudnienie? Może Neonet organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje? Czy pracownicy mogą skorzystać z pakietu benefitów pozapłacowych lub też zniżek na produkty?

pracownik
@Iza 23.07.2018 21:25

Zniżki na produkty dla pracownikow-nigdy tego nie było.

czterysetny
@pracownik 24.07.2018 12:22

chyba ze... ;)

Zażenowany

Zmieńcie w końcu te pendrive z muzyką w sklepie. Już 2 lata w kółko dziennie gra na głośniku te 100 takich samych utworów czy ile tam jest. Tego się słuchać nie da! Niech centrala sobie słucha od rana do wieczora w kółko jedno i to samo przez 20 dni w miesiącu! Klienci się też skarżą, że muzyka fatalna, denerwująca i nie sprzyja. Przecież jest tyle innych darmowych utworów, które moglibyście pozwolić odtwarzać w sklepach. Mnie i moich współpracowników już boli głowa od dziennie tego samego. Człowiek idzie do pracy nastawiony na dobrą sprzedaż, na dobry dzień, a wchodzi i dzień jak co dzień. Jakieś Deja vu to samo gra z Manty czy Sonego. Rozumiem kilka miesięcy, ale blisko 2 lata wiecznie to samo? Wasz też to wkurza? Każdy już zna na pamieć wszystkie teksty. Może nagram sobie jeszcze to do auta i ustawię rano na budzik. Neonet 24H

Zenon
@Zażenowany 18.07.2018 08:18

Te piosenki są OKROPNE.

Region 1
@Zażenowany 18.07.2018 08:18

Masz rację z tymi kawałkami. Czy to jest jedyny Twój problem?

Zażenowany
@Region 1 19.07.2018 23:52

A co, rozwiążesz je?

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł

Mnie w innym regionie, RKS zaproponował degradacje z KS'a na doradcę ewentualnie na ZKS'a. XD

Paula
@Paweł 26.04.2018 20:14

O jaki region jeśli można wiedzieć chodzi ?

Paweł
@Paula 27.04.2018 21:52

W IV regionie....

Rekin Biznesu

W IV regionie, a mikro regionie? Pozdrawiam Dziudziuna z Koszalina

8S

Kolejne tygodnie mijają, a RKSa dalej nie ma. Podobno to jest eksperyment - jak działa mikroregion bez RKSa. Jak się powiedzie, to pozostałe stanowiska RKSów też będą likwidowane.

l. Eey
@8S 06.06.2018 09:12

Już jest RKS. Co prawda nikt nie wygrał przeprowadzonego castingu (po co wszyscy chętni jechali do Wrocławia?), ponownie pozmieniano microregiony i już każdy salon ma swojego nadzorcę...

pyskaty

pracowałem w(usunięte przez administratora), że wiele się nie zmieniło :) Szkoda tylko fajnych ludzi, którzy jak odeszli to centrala się zaczęła spytać.

jest tak

tak jest

Mirek

Czy K.Sz. rks pracuje jeszcze w neonecie?

ee
@Mirek 21.06.2018 20:12

Ponad rok temu go wywalili. Długo nie porobił ale kilka osób niepotrzebnie zwolnił (a teraz robią w konkurencji więc słabi nie byli).

Xxy

Pytanie do młodszych doradców klienta w Neonecie . Czy wy na pasku wynagrodzeń też podstawę macie 2000brutto ?

Roman
@Xxy 19.05.2018 07:51

Tak. A nowi na start dostają 2250. Dyskryminacja starych pracowników...

ala
@Xxy 19.05.2018 07:51

2300

Lolok

Coś nie tak się dzieje ,co chwilę walą jakieś byki z promocjami nawet sam główny wkleił w kroku złą promocję,syf straszny i oczywiście nikt nie ponosi za to odpowiedzialności,szkoda tylko że, jak sprzedawca się pomyli to od razu oprócz od dyrektora i kierownika.patologia

maxio

Zwalniał wilk razy kilka zwolnili i .......słomę. buahahahaa "Mój pomysł na naprawę sklepu??? Zmiana załogi!" inteligent z koziej (usunięte przez administratora)

Gosc
@maxio 07.06.2018 17:41

Akurat to porażka. Jedna z niewielu kompetentnych osób w tej firmie, która naprawdę wiedziała co i jak. Sądzę, że on na pewno nie płacze z tego powodu. Naprawdę trzeba było być lewusem, żeby nie umieć się z nim dogadać..

Maniek z Lubaniek
@maxio 07.06.2018 17:41

Akurat Słoma znał się na robocie, a jak zwalniał to znaczy że miał powody, najlepszy rks z którym pracowałem

M7
@Maniek z Lubaniek 08.06.2018 06:31

powołają kogoś na jego miejsce?

Mission complate
@Maniek z Lubaniek 08.06.2018 06:31

Naprawdę znał się na rzeczy? Po pierwsze gdyby tak było to by go nie zwolnili. Po drugie pracowałem z wieloma rksa mi, koordynatorem, kiedownikami, itp. Sam kierowanej zespołem ludzi, miałem firmę i uwierz mi ze sloma był słaby nawet bardzo. Pracował tylko z ludźmi słabszym i moim zdaniem- przepraszam- glupszymi bo nimi potrafił kierowac

JohnBravo
@Gosc 08.06.2018 01:54

Ale Słoma był nygusem który szukał tylko słabszych zastraszonych ludzi. Jak ktoś był mądrzejszy od niego szybko był eliminowany. BARDZO DOBRZE SIĘ STAŁO NIE MA WIEWIÓRA !!

Zostaw opinię o NEONET S.A. - Wrocław

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEONET S.A.