Opinie o neonet

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neonet

Lil

Ja tam nigdy nie zabrałem miej niżeli 2800 w najsłabszym miesiącu z ui wychodzi 3500 netto przy słabym okresie.Jeśli ktoś zarabia mniej to oznacza że nie potrafi sprzedawać ;)

Szarak

Witam , wie ktoś może ile sie zarabia na stanowisku specjalisty w Centrali , widze że na praca pl pojawiły sie nowe oferty pracy

aa

Hej. Czy ktos wie jak wyglada praca mlodzszego specjalisty w dziale reklamacji w firmie neonet?

mariusz_strzalkowski@vp.pl

Informacja dla pracujących w neonecie: jeśli chceci dorobić piszcie na adres mailowy zawarty w nicku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ann

od Stycznie 2016 w Neonecie zmieniły się stanowiska, kiedyś był podział sprzedawca, z-ca kierownika, kierownik i czasem pomocnik sprzedawcy (na polskie magazynier). Teraz sprzedawców nie ma, są doradcy młodszy doradca, doradca i starszy doradca, obowiązki te same różnią się głównie podstawowym wynagrodzeniem i stażem pracy.

electrolux@vp.pl

Poszukuję sprzedawców z takich sieci jak Wasza. Piszcie na maila.

aaa

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w neonet?-(sprzedawca)

max

póki rządzi terenem Cycek to nigdy nic się nie zmieni. zrobi nadzieję, wyciśnie jak cytrynę i do kosza. tak tu wygląda życie pracownika. wszyscy trzęs [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włącznie z RKS, nikt się nie wychyla i niewolnictwo się szerzy. dyktatura na całego gorzej jak za PRL, wtedy było choć do kogo się poskarżyć. kobieta i władza to niebezpiczna mieszanka. daję niedostateczny

gosc

ale cisza. zamknęli magazyn czy pozwalniali tych co tak się mądrzyli?pan M.Z się nie pier.......i co?

mnv

Co Z tym DK ? Spoko, w miarę ogarnia . Robota zrobiona to się nie prz....dala.

gość
@mnv 06.12.2014 07:02
Co Z tym DK ? Spoko, w miarę ogarnia . Robota zrobiona to się nie prz....dala.

D.K jest ok.ale ta zmiana jest jedną z najgorszych.zostalo im to po komandosie.myślę że pan Artur to wreszcie zauważy i zrobi porządek z tą zmianą.

cccp

Miało być lepiej a nic się nie zmienilo warszawiak przynajmniej coś próbował a teraz szkoda gadac

st

jest spoko.dawajcie do pracy

ChceszDorobić?

zapraszam do współpracy osoby pracujące w sieciach agd/rtv. Nie potrzebne są żadne CV ani dane. Szczegóły na maila agd@10g.pl

stolarz

Dobrego miasta nie polecam, brak szacunu do pracownik tych z work service traktuje sie gorzej niz psy, pracuje sie za pol darmo jeszcze w systemie zmianowym, codzienne dojazdy mimo ze sa darmowe to dobijaja a w busie nie ma miejsca, a kierownikom zmiany co niektórym od władzy dobrze odjeba.. Pozdrawiam, NIE POLECAM !!!

prac
@stolarz 10.09.2014 20:55
Dobrego miasta nie polecam, brak szacunu do pracownik tych z work service traktuje sie gorzej niz psy, pracuje sie za pol darmo...

przeczytałem wasze komentarze, jak z ich treści wynika to tylko jest narzekanie. Ja pracuje w Dobrym Mieście w Neonet od niedawna i w przyrównaniu do mojej pracy uprzedniej Indykpol to dla mnie osobiście jest OK !!!!. Jest takie powiedzenie " wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma". Dzisiaj przymusu do pracy nie ma, nie podoba się można zmienić, a po co to pisać narzekając.

sigma
@stolarz 10.09.2014 20:55
Dobrego miasta nie polecam, brak szacunu do pracownik tych z work service traktuje sie gorzej niz psy, pracuje sie za pol darmo...

tego kierownika juz(usunięte przez administratora)co znęcał się nad chłopakami z work-serwis. teraz jest spoko nowi kierownicy.powinni tylko wymienić pana D,K nie nadaje się na kierownika.pozdrawiam i zapraszam do pracy.

Pracownik

Pracowałem w neonecie ponad rok. Plusy : jak dobry miesiąc to można było ładnie zarobić ok. 2300 plus usługi i montaże to 2500 bylo. Choć zdarzały sie kiepski miesiac i 1700 na kwitku. W czasie zmiany można było sobie posiedzieć trochę na internecie jak nie było ruchu. Minusy : - Usługi - bezsens totalny. Kto musiał je sprzedawać ten wie. - Odpowiedzialność materialna - Zbyt duże odciaganie od pensji za złe wyniki TK lub nie wyrobienie planu na produkty stare. Moja ocena po pracy w tej firmie jest neutralna. Jak nie ma sie nic ciekawszego to można spróbować i doświadczenie nabyć.

prsoiakio

neonet to zło .1

bang

ja pracuje, osobiscie polecam zatrudnic tylko na umowe przez work service. nadgodzin nie wyplacaja tylko oddaja w dniach wolnych, premie ucinaja, do tego z wyplata sie spozniaja :)

zenon

czy ktoś z piszących tutaj obecnie pracuje w neonecie? chciałbym poznać obecnie panujące tam warunki zatrudnienia..?

d.m
@zenon 06.05.2014 18:50
czy ktoś z piszących tutaj obecnie pracuje w neonecie? chciałbym poznać obecnie panujące tam warunki zatrudnienia..?...

jest spoko.dawajcie do pracy

sarra
@zenon 06.05.2014 18:50
czy ktoś z piszących tutaj obecnie pracuje w neonecie? chciałbym poznać obecnie panujące tam warunki zatrudnienia..?...

Zapomniałam dodać że nie polecam Neonet w Łodzi szajs !!!! Szkoda tylko nie których uczciwych pracowników,bo są też i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za których trzeba oddawać dług ze swojej kieszeni.

goska1212

ok

MAX

tomikal - 2013-09-16 21:57:08 wiecie co się dzieje z tym kierownictwem, które cieszyło się niezłą opinią? Pracują oni nadal w neonecie?nie ma, dostali propozycję rozwoju poza granicami firmy Neonet. generalnie ci co pracują dłużej niż 3-4 lata musieli się ostro (usunięte przez moderatora) .. przyzwoita wypłata w tej firmie już dawno nie ma miejsca. są jeszcze nieliczne wyjątki jak Białystok gdyż Białoruś dużo kupuje ale to wyjątki.(usunięte przez moderatora) możesz nie mieć wiedzy i techniki lecz jak jesteś lojalny jak Goebbels wobec Hitlera zrobisz karierę. powagę i poziom pracodawcy mozna w bardzo łatwy sposób sprawdzić na stronach oferujących pracę - im ofert więcej tym pracodawca mniej stabilny. w tej sytuacji daję niedostateczny

anonim

(usunięte przez administratora)

srara

Kto nie pracuje w neonecie to nie wie jak to jest zap...ol że nie ma nawet czasu kanapki zjeść .Tyra się po 10 h za marne pieniadze,jak jest manko to wysyłaja pismo i musisz zwrócić kasę kwota nie jest wcale mała 600 zł (po remamencie),jestem uczciwa ,ale niestety za złodzieja trzeba płacić uczciwością .Dość mam już tej pracy ,gorzej niż w chołchozie .Z dala od tej firmy .Odradzam wszystkim U mnie dno totalne.

gdsf

O w końcu coś mądrego obok większości wpisów z miasta OLSZTYN.

dick

i co z tym macie zamiar zrobić narzekacze???!!!!!! znając życie to nic. każdy z was będzie pilnował własnej d..y. Prezesowi to zgłoście, nie nazywajcie szamba perfumerią i łapcie sprawy we własne ręce. a tak przy okazji to jesteście(usunięte przez moderatora) że wierzycie wszystkim dookoła i podpisujecie dokumenty które się wam pod nos podtykają. jak powiedzą wam skoczyć w ogień również wykonacie polecenie???!!! więcej rozsądku zwłaszcza w takich czasach, nic was nie nauczyły sytuacje z przeszłości jak ta firma potraktowała wasze znajome i znajomych.

jakis tam ludek

Zgadzam się ,rzeczy ważne są sprowadzane do kategorii błahych a zwykłe sprawy wynikające z procesów funkcjonowania magazynu dmuchane do kategorii afer .Po co ,nikt nie zajmuje się rozliczeniem ludzi ,ktorzy wnoszą zamęt mam na myśli P ...a Pana . Niech to w końcu władza DW (miałem na myśli tablice rejestracyjną) przeczyta i weżmie się do roboty bo CLDM chłonie inwestycje a dobre pomysły ludzi pracujących idą do kosza .Zacznijcie słuchać ludzi ,systemy tego Wam nie zastąpią .Merytoryka decydentów lokalnych jest albo raczkująca lub bardziej trafnie ,w stanie agonalnym .

życzliwy

Bardzo ciekawym zjawiskiem na magazynie w Dobrym Mieście jest przebywanie osób trzecich nie mających nic wspólnego z towarem przechowywanym na naszym magazynie. Mowa tu o pracownikach: którzy przebudowują regały, naprawiają wózki widłowe,konserwatorzy,informatycy... Ci oto ludzie bardzo często przebywają na magazynie (za przyzwoleniem kierownika magazynu) bez nadzoru jakiejkolwiek osoby odpowiedzialnej materialnie. podczas opuszczania magazynu często nie są sprawdzani na bramkach wyjściowych i mogą wynosić z magazynu co tylko zmieszczą w kieszeniach i torbach pracowniczych.Niektórzy(jako przykład podam pana od naprawy wózków wysokiego składowania) bezkarnie po 10 razy dziennie bez nadzoru wychodzą poza magazyn poprzez rampy rozładunkowe. Ta kwestia wielokrotnie była mówiona obecnemu kierownikowi magazynu,ale on jak zwykle nic z tym nie robi.Takich spraw jest więcej o czym poinformuje w następnych wpisach.Czy to ,aby zgodne z prawem?

bezstronny

(usunięte przez moderatora) jako jedyny kierownik zapie.... z nami na magazynie jak był nawał roboty, dlatego szacun Panowie dla Was

Mietek

Pracowałem ze wszystkimi kierownikami zmian i śmiem wątpić w taką dobrą prace (usunięte przez moderatora) Najlepszym z najlepszych kierowników i tak jest (usunięte przez moderatora) a po za tym (usunięte przez moderatora) już go dogania w osiągnięciach .Jeszcze musi się wiele nauczyć a po za tym teraz czekamy jak się pokaż (usunięte przez moderatora) . Życzę powodzenia

placek

wrocek - 2013-01-22 09:16:47 to sie "nieomylny " nie spodzeiwał ,a przecież jego zmiana taka fantastyczna .Co niektórzy mają zamazany obraz rzeczywistości ,a brak szacunku do ludzi w końcu ktoś zauważył .A miało być tak logistycznie ....heh panie Ja nieMoże i się nie spodziewał, jednak jak czytam to co tu piszesz śmiem wątpić w to, że Twój obraz rzeczywistości nie jest zamazany. Satysfakcjonuje Cię zwolnienie jak go nazwałaś nieomylnego i nowa nominacja to ewidentnie nie rozumiesz istoty problemu. Może i nie był idealny, ale jeszcze się taki nie urodził......, a przynajmniej znał się na robocie.

wrocek

to sie "nieomylny " nie spodzeiwał ,a przecież jego zmiana taka fantastyczna .Co niektórzy mają zamazany obraz rzeczywistości ,a brak szacunku do ludzi w końcu ktoś zauważył .A miało być tak logistycznie ....heh panie Ja nie

homocorporaticus

drogi przyszły duicie przed zatrudnieniem się w tej korporacji zainwestuj i przeczytaj książkę Joanny Krysińskiej Homo Corpotaricus i zobacz w co się pakujesz i czy będzie ci się to podobało, hasło DUIT-DUICIE również jest wyjaśnione w tej książce http://www.homocorporaticus.pl/poradnik-2/

JKkk

Najgorszy magazyn w okolicy jaki znam. (usunięte przez moderatora)

wrocek

Tak panowie ,teraz każda dobra opinia wskazana ,zbliża się inwentura potrzebą jest gloryfikacja co niektórych panów .Tylko nie przesadzajcie...! Jesteśmy tylko ludżmi.

pracownik

a ja tam nie narzekam.praca jest spoko.kierownicy (usunięte przez moderatora) ok.żeby było więcej takich.pozdro dla wszystkich....

gosc

do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ck mam skoro tak nazekacie to podajcie jaka kwote zarabiacie ..... ludzie za tysiaka robia i nie pąlczą . nie wierze ,że przedluzają umoewe takim z work serwice pewnie 3 miesiace i won .Bo po co przedłuzac jak nastepny przyjdzie to tak jak ze stazem ......... przypuszczam ,że tylko po znajomosciach tam pracują dluzej i zarabiają tez lepiej polska kochana

pracownik

Zgadzam się z tym, że praca jest normalna, są w okolicy dużo cięższe i gorsze. Ale największym minusem jest to, że od x lat nie było podwyżek, wszystko idzie w górę, nawet najniższa krajowa, która niedługo nas dogoni... a prezes w 100 najbogatszych... szkoda że na zwykłych ludzi się nie spogląda...

Zdegustowany

Pracownik Work Serwice, który uczciwie pracuje dostaje umowę na stałe, a jak ktoś się miga od roboty, nie ma pojęcia o niczym i w dodatku nie chce się uczyć no cóż... proponuję też sprawdzenie definicji mobbing, a na siłę nikt tu Cię nie trzyma, w okolicy można się zatrudnić do kopania rowów - lepiej płacą - POWODZENIA!!!!

pracownik

witam.widzę że coś zaczeli pisać.ja rzadko wchodzę na te forum ale jak jestem to coś powiem...jeżeli ktoś chce pracować to wszędzie znajdzie prace.....a co do pracy na magazynie w nonecie to jest nieźle...pracuje tu 2 lata i nie narzekam,,praca jak praca..a co do kierownictwa zmianowego to są super chłopaki.(usunięte przez moderatora) takich kierowników tu trzeba...a że nieraz krzyczą czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ..dolą....taka ich rola. i niema co narzekać..bo lepszej roboty nikt nie znajdzie....tu po prostu trzeba robić.(jak wszędzie)nieraz jest ostry zapier..dol ale idzie przeżyć.(usunięte przez moderatora) jest świeżym kierownikiem i dopiero się wyrabia..i myślę że da sobie radę..(usunięte przez moderatora)dobry chłop i trzyma wszystkich krótko...(usunięte przez moderatora)zawsze krzyczy i chce żeby było dobrze....(usunięte przez moderatora) jeszcze się uczy....pracowałem z każdym z nich i znam ich dobrze.więc jak nie chcecie pracować to po prostu poszukajcie sobie innej roboty a nie narzekacie na forum.....POWODZENIA

gumis

Mama pytanie ile zarabioa sie jako pracownik w tak duzym magazynie chodiz mi o pracownikow works serwice . bo ciągle widze ogloszenia ile wychodzi na wypąlte brutto

gigi

Hehe masz na myśli zmiane (usunięte przez moderatora) to ponoć najlepsza zmiana w neonecie szycą sie tam wszystkie (usunięte przez moderatora) żę robią najlepiej ze wszystkich poza tym jest podobnie jak na innych zmianach włażą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e i podpierdzielają na potęge mają radoche jak ktos robi inaczej jak oni opowiadają dla wielkiej głowy hehe a wielka głowa to (usunięte przez moderatora) że historia pracowałem na tej zmianie pewien okres to nie praca dla normalnych ludzi którzy chcą cos osiągnąć po za targaniem agd temu nie ma co sie dziwić że zostają tam primitywni ludzie:)

kok

Kasanova - 2012-10-26 04:24:06 Ta firma to istny Burdel pracownik Work service ma tam przegrane pracuje juz 4 miesiąc na umowe zlecenie i nawet nie ma szansy żebym dostał normalną umowe z tego co widze to trzeba włazić w tyłek dla kierownika zmiany czyli donosić i podlizywać a najlepiej remontować mu mieszkanie i nie wiadomo co. Z checiął bym odszedł ale na daną chwile nie ma pracy tu w okolicach temu przechodze codzienny [usunięte przez moderatora] i poniżanie za ten marny grosz.ta firma to strata czasu, wystarczył jeden błąd w biznesie Prezesa czyli poddanie się własnym emocjom (dziecinny błąd biznesowy) przy zakupie upadającego Avansu Północ (osobiste względy w/w) i cała firma się posypała. wydano kasę która jak się okazało została wydana w błoto.przyszedł kryzys,obroty mniejsze to zaczęło się szukanie oszczędności a wiadomo na centrali się nie oszczędza tylko na szarakach i poszła czystka po Polsce. zwalniano wiadomo najlepszych bo w wyniku swych zajefajnych zdolności mieli niefart i przy okazji zarabiali najwięcej. większość przejętych salonów po Avansie zamknięto a jeszcze na dodatek aby podbudować własną pozycje w firmie Prezes zatrudnił sobie [usunięte przez moderatora] który będąc patafianem niepotrafiącym nic w handlu zdziałać (wcześniej pracował bodaj że w browarze), chcąc zaimponować swemu przełożonemu również zaczął oszczędzać na ludziach............. i się posypała firma która miała potencjał i bardzo mocny fundament w Polsce lecz jak to w tym kraju bywa głupota i ograniczenie umysłowe niszczy wszystko

Kasanova

Ta firma to istny Burdel pracownik Work service ma tam przegrane pracuje juz 4 miesiąc na umowe zlecenie i nawet nie ma szansy żebym dostał normalną umowe z tego co widze to trzeba włazić w tyłek dla kierownika zmiany czyli donosić i podlizywać a najlepiej remontować mu mieszkanie i nie wiadomo co. Z checiął bym odszedł ale na daną chwile nie ma pracy tu w okolicach temu przechodze codzienny [usunięte przez moderatora] i poniżanie za ten marny grosz.

chuck

co Cię tak interesuje \\\"gościu\\\" .Masz coś do napisania ?

gość

może napiszecie coś nowego na temat pracy w Nonecie w D.M

fik

co prawda to prawda. najbardziej groteskowe w tej 1,5 rocznej sytuacji jest to iż osoby które jeszcze 25-30 lat temu buntowały się i wyśmiewały w ten sam sposób głupotę władzy komunistycznej obecnie nie przyjmują krytyki z naszych ust tylko powielają ubeckie metody uciszania niewygodnych pracowników po przez: etap pierwszy-zwolnienia; etap drugi-użycie narzędzi państwowych (policja,sąd) aby zdyskredytować i usunąć na margines tych co jeszcze zostali. do całości brakuje mi jeszcze obozów internowania dla tych co nie klaszczą w dłonie jak im każą. a Łukaszence wytykamy jego tyranię? on przynajmniej nie udaje że uprawia demokrację. my żyjemy w iluzji demokracji, co dzień każdy się zastanawia co komu powiedzieć,jak się zachować. popełnia samogwałt moralny aby nie puścić pary z ust co tak naprawdę myśli o tym przybytku bo chce zarobić marne parę groszy. żenujące to wszystko. tak jak by każdy, co dnia walczył o życie jak w obozie koncentracyjnym Dachau.

biber

największą tragedią tego oddziału była śmierć Dyrektora[usunięte przez moderatora]. po tej tragedii wszystko wywróciło się do góry nogami a baby zaczęły walczyć o schedę po nim. jak by żył nigdy by nie dopuścił do takiej degradacji regionu i zwolnień pracowników bo on wiedział co to znaczy praca w handlu, zaczynał od sprzedawcy i wiedział że siła firmy to ludzie. z perspektywy czasu uważam za żenujące płacze wszystkich hipokrytów na jego pogrzebie, scena jak z Ojca Chrzestnego a po wszystkim czyszczenie terenu z niewygodnych ludzi. co się dzieje z ludźmi na tym świecie, totalna degradacja, zero moralności i człowieczeństwa, liczy się tylko władza i kasa tak jak śpiewała Rodowiczka. szkoda zmarnowano taki potencjał

forbs

pracownicy dostają po tyłku bo mamy KRYZYS a prezes[usunięte przez moderatora] coraz wyzej w rankingu najbogatszych polaków. patrzcie i podziwiajcie na co tak ciężko pracujecie miejsce 40. http://100najbogatszych.wprost.pl/ranking/ide,25/edycja-2011.html

były stary

ludzie to o czym wy tutaj piszecie to jest wyłącznie zasłona dymna i przemyślany temat zastępczy abyście mogli czymś zająć. sytuacja podobna jak w czasie skeczu magika który odwraca uwagę widza od rzeczy istotnych. prawda jest taka że tym oddziałem rządzą dwie wpływowe i cwane \\\"[usunięte przez moderatora]\\\", z wyglądu niewinne, zawsze uśmiechnięte, oficjalnie chętnie każdemu pomagają a zakulisowo pod każdym dołki kopią i na Prezesa wpływają kogo usunąć bo to \\\"jego wina że tak jest\\\". robią miedzy wami ferment abyście się miedzy sobą żarli i nie zwracali uwagi na rzeczy istotne. najlepszym narzędziem w takiej sytuacji jest zwykły ludzki STRACH a wraz z nim niepewność jutra. ci co mieli cohones i nie dali sobie we łbach namieszać tym \\\"paniom\\\" dawno już odeszli bądź zostali zwolnieni. pozostała tylko brunatna masa w którą wystarczy wpuścić trochę fermentu i stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aby ją zniechęcić do wali o swoje prawa i uciszyć. metodologia typowa z działań SB w czasie PRL i najbardziej mnie to dziwi że działa nawet dwadzieścia lat po przełomie. aby utrzymać stanowiska, prestiż i kasę dwie baby robią z wami co chcą jak z dziećmi w przedszkolu. najciekawsze jest to iż mimo nienawiści miedzy sobą, donosów na siebie i podkładania świń wobec siebie dwie \\\[usunięte przez moderatora]\\\" w imię walki o swe pozycje i stołki potrafiły zawiesić broń, zjednoczyć się i walczyć o swoje kosztem szarych pracowników. tak to jest jak się babę dopuści do władzy, dla władzy i własnego samolubnego dobra zniszczą wszystko wokół siebie aby osiągnąć cel i dla kariery poświęci nawet własną rodzinę a co dopiero takie pionki jak pracownicy z magazynu,salonów czy też RKS. jesteście zwykłymi niewolnikami XXIw, pieskami które za przysłowiowego chrupka będą robić z siebie pajaca bo już wygaszono w was chęć do walki, przywódców zwolniono a reszta nie wie co ma robić. sytuacja jak na wojnie bez generałów wojsko nie wie co ma robić a strach go paraliżuje. prostytucja moralna bądź jak kto woli duchowa jaką obecnie uprawiacie tylko po to aby zarobić parę groszy odbije się na waszym sumieniu w przyszłości i jak oszczędności w banku również będzie w was się zbierać aby po jakimś czasie wybuchnąć niekontrolowanie. żal mi was wszystkich. ja nie dałem się poniewierać i odszedłem, trzeba mieć swoją godność. powodzenia w prostytucji i walce ze STRACHEM!!!!!!!!!!!!

reni

szkolić, szkolić...co niektórym przyda się mały wycisk , prawda Panie Kierowniku [usunięte przez moderatora] a pani...[usunięte przez moderatora]niech zajmie się swoim rozumem bo brakuje jej szarych komórek ;-))))

zygi777

Sprawdziły się moje przepowiednie(wpis z 5.05.12)-czyli koniec maja lub początek czerwca,żegnamy dwóch palantów dosyć wysoko postawionych.Wiadomo było z rozmów prowadzonych między nami,że te dwa \'łby\' to będzie troszeczkę za mało i przy okazji przejrzystej polityki kadrowej firmy poleciało jeszcze kilka osób.Tłumaczenie\'hierarchów\' że byli to pracownicy którzy buntowli pozostałych do nic nie robienia mija się całkowicie z prawdą.Przeczą temu wyniki pracy osiągane w tak ciężkich warunkach jakimi była przebudowa magazynu. Okres Bożego Narodzenia to przy tym \'Pikuś\'. Właściciel niestety dla nas ma prawo dobierać sobie załogę wg.własnego uznania.Teraz należy czekać na \'wylanie\'pozostałych pracowników z Olsztyna-to jest pewne i tylko kwestią czasu.Są bardzo przewidywalni i na nic ich zaprzeczenia,bo zaprzeczali już kilka razy.Trzeba tylko przeszkolić następców i przebrnąć ostatni tegoroczny trudny czas-Święta! Chciałbym się mylić,ale wiem że i tym razem będę miał rację.....Ale cieszmy się z tego co mamy-grubianin i czereśniak z hukiem pdżegnali się z posadkami-zobaczyć ich miny w chwili opuszczania \'koszar\'-bezcenne!!! Ostatnia sprawa która pozostaje do skomentowania to historia tego [usunięte przez moderatora] chodzącego po magazynie z Garetem. Wpisując na You Tube hasło Idiota lub Pajac zawsze pokazuje się jego CV ze zdjęciem!! Masakra przez tego komandosa rodem z Palestyny poblokowały się pozostałe śmieszne filmiki-ten to ma siłę perswazjii!!!Pozdro dla kolegów ,trzymajcie się jeszcze jako tako!!!

reni

zastanawiam się [usunięte przez moderatora] pod jakim nick się ukryłeś, chyba pod tymi najbardziej dla ciebie korzystnymi ,czyżby wolny:-) tak się składa że dla[usunięte przez moderatora]nie powinienem być anonimowy, wie bardzo dobrze komu zalazł za skórę, dziwnym trafem ja nie musiałem zmieniać pracy, i kto nie lubi leni, naciągaczy-a itp......

Zostaw opinię o neonet - Dobre Miasto

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neonet