Testronic Labs
2 111 5 1

Opinie o Testronic Labs

Filtruj opinie po kryteriach:

testerka
 Opinia

Dziwią mnie opinie przeczytane tutaj. Rekrutacja dwu etapowa bardzo dobrze zorganizowana. Praca w godzinach dostosowanych do osobistych wymagań pracownika, oczywiście 8 godzin w tym 3 przerwy, dwie 10min i jedna 30min. Jest to praca dla ludzi potrafiących pracować w grupie, spostrzegawczych oraz potrafiących słuchać poleceń. Na każdym projekcie zdarza się sytuacja że trzeba wykonywać tak zwane "explo" ale jest to normalne, w tedy zazwyczaj można tez znaleźć najwięcej błędów. atmosfera jest miła i przyjemna, jest oczywiście trochę luźniej niż w "normalnej" pracy szczególnie gdy zespoły składają sie z młodszych ludzi ale nie można nic nie robić gdyż można wylecieć z projektu.

Pomocna?
Tak6Nie1
Karolina
 Opinia
@testerka 15.01.2019 15:44

Wnioskuję, że niedawno podjęłaś pracę w Testronic Labs, ponieważ wspominasz w swojej wypowiedzi o rekrutacji. Czy mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? Ciekawi mnie, czy podczas rekrutacji ma się do wykonania jakieś zadania, czy wszystko polega raczej na dwustronnej rozmowie. Mogę liczyć, że podasz mi więcej szczegółów?

Pomocna?
TakNie
nikt
 Opinia
@Karolina 20.01.2019 17:48

Rekrutacja dwuetapowa polega na tym, że w pierwszym etapie sprawdzana jest znajomość języka angielskiego. O ile potrafisz po angielsku chociaż Kali Jeść Kali Pić, to pewnie przejdziesz. Jak przejdziesz pierwszy etap to dostajesz zaproszenie na dwudniowe szkolenie, po którego odbębnieniu albo cię zaproszą na pierwszy dzień w pracy, albo podziękują. Szkolenie jest bardzo podstawowe i nauczysz się absolutnego minimum potrzebnego do pracy, a potem i tak wszystlego musisz się nauczyć w praktyce już podczas pracy.

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@nikt 16.05.2019 00:09

Tobie osobiście udało się dostać do pracy w firmie Testronic Labs po przejściu obowiązkowego szkolenia? Jeżeli tak to dalej rodzi się kolejne pytanie. Mianowicie, czy po zakończeniu szkolenia pracodawca zapewnia nam zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, czy może raczej należy spodziewać się okresu próbnego, zanim finalnie zostaniemy zatrudnieni na stałe? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie
A.
 Opinia

Mnie ciekawi jedna rzecz - dlaczego pracownicy tak ochoczo godzą się na oddawanie swoich telefonów? Przecież pracodawca nie ma do tego prawa. ;)

Pomocna?
Tak6Nie
Tester
 Opinia
@A. 12.04.2019 10:27

Bo nikomu to tak naprawdę nie przeszkadza. Telefonu nikomu nie oddajesz a jedynie pozostawiasz go poza biurem (Np. w szatni, ewentualnie u garreta)

Pomocna?
TakNie
klepacz
 Opinia

Przepracowałem w firmie Testronic dwa lata. Była to moja pierwsza praca. Gdy jeszcze pracowałem w Testronicu, dziwiły mnie tak słabe opinie na temat firmy. Zawsze uważałem, że nie jest tak źle jak ludzie mówią. Wiadomo, firma miała swoje dziwne zasady, czasem może nieco zbyt surowe, ale dało się przeżyć. I jakoś przeżyłem te 2 lata. Później poszedłem jednak do konkurencyjnej firmy, i przekonałem się jak wygląda NORMALNA praca. Przeżyłem prawdziwy szok! Można pracować bez krat w oknach? Wow! Nikt nie skanuje pracowników przy każdym wyjściu? Można wnosić telefon? Jest dostęp do internetu? Managerowie nie krzyczą na wszystkich? Nikt nie rozmazuje kupy po ścianach? Biuro nie śmierdzi męskim potem? Nie ma syfu? Nie ma ciągłych braków w zasobach ludzkich? Jak to, to da się tak? A da się. Wystarczy nie tworzyć absolutnie kuriozalnych przepisów, które mają na celu uprzykrzenie życia pracownikom pod pretekstem "bezpieczeństwa". Serio, musicie skanować wszystkich pracowników bo boicie się, że ktoś wyniesie na pendrivie sekrety firmy? Może po prostu zatrudniajcie ludzi, którym można zaufać, ale nie pierwszych lepszych świeżaków z ulicy, którzy nie potrafią napisać poprawnie zdania w języku angielskim? Firma - żart. Management chyba nie widział w życiu normalnie funkcjonalnej firmy, tyko żyje w swoim wyimaginowanym świecie. Ciągle tylko presja, wincyj projektów, wincyj bugów. Wincyj procedur, wincyj kontroli, wincyj zakazów. Trzeba pokazać jaki to Testronic jest najlepszy. A prawda jest taka, że dobrych pracowników jest garstka, gdzie jeden pracownik wykonuje robote za 10, a pozostałych 9 siedzi i śmieszkuje, i od czasu do czasu napisze (ledwo, połamanym angielskim) buga, którego i tak lead musi przepisywać od nowa. :D I tak w kółko. Wszyscy narzekają jak to beznadziejnie się tam pracuje, ale nikt z tym nic nie robi. 1/10, would not work again.

Pomocna?
Tak25Nie2
M.
 Opinia

Firma prowadzi głupią politykę. Oczekują znajomości języka na poziomie native'a, ale nie stać ich na zatrudnienie native'ów, więc szukają Polaków, a potem się dziwią, że znajomość języka nie jest na poziomie, który by ich usatysfakcjonował. O wyjątkowej głupocie świadczy liczenie na to, że człowiek dwa języki obce będzie znał na poziomie ojczystego i że ktoś taki zadowoli się polską pensją.

Pomocna?
Tak30Nie
sronic
 Opinia
@M. 20.12.2017 18:20

Potwierdzam. Wymagania mają z kosmosu, a warunki oferują bardzo przeciętne, do tego są chamscy. Nie warto sobie zawracać głowy tą pożal się Boże firmą.

Pomocna?
Tak16Nie
Mimbla
 Opinia
@sronic 30.12.2017 18:27

He, he, mnie też usiłowano wmówić, że nie znam języka, który znam tak jak polski. Praca w T nie była szczytem moich marzeń, więc nie płaczę. Zastanawiam się tylko, czego oni oczekują w zamian za to, co oferują. A zbyt wiele do zaoferowania nie mają.

Pomocna?
Tak16Nie
*
 Opinia
@sronic 30.12.2017 18:27

(usunięte przez administratora) ludzi pracujących w Testotronicu jest legendarne. :)

Pomocna?
Tak7Nie
*
 Opinia
@* 13.04.2018 01:33

Dlaczego usunęliście niebędące niecenzuralnym słowo c h a m s t w o? Mam wyrazić się dosadniej? Co to za cenzurowanie? Firma wam płaci za usuwanie niewygodnych tekstów? Ile? Nawet nie potraficie tego robić, bo raczej każdy się domyśli, że legendarne może być c h a m s t w o, p r o s t a c t w o albo b u r a c t w o.

Pomocna?
Tak11Nie1
Kris
 Opinia
@M. 20.12.2017 18:20

Chyba zrozumieli, że robią z siebie pośmiewisko, i nabrali pokory, bo znacznie obniżyli wymagania. Ja tam pracować nie pójdę, zwłaszcza że w dalszym ciągu oferują śmieciówkę w połączeniu z niewygórowaną stawką, ale przynajmniej coś drgnęło. :)

Pomocna?
Tak4Nie
Mateusz
 Opinia

Przy wymaganiach, które stawiacie kandydatom, musielibyście oferować kilka tysięcy euro miesięcznie, a nie złotych, żeby można was było traktować na poważnie. I żeby chciało się telepać do was na wygwizdowo. W pewnym środowisku krążą kawały o waszej firemce i waszych rekruterach. Typowe polactwo: nie stać mnie na malucha, ale wymagam mercedesa. Cóż, szukajcie dalej dwujęzycznych native'ów chętnych do totalnie niestabilnej pracy za niewygórowane wynagrodzenie na odludziu. Powodzenia! :)

Pomocna?
Tak15Nie
Kris
 Opinia
@Mateusz 03.12.2018 21:32

Zdaje się, że zrozumieli swój błąd i znacznie obniżyli wymagania stawiane kandydatom. Pewnie już nie mieli w kim przebierać. Niestety nadal oferują śmieciówkę, a bez problemu można mieć pracę z umową o pracę, tak więc nie wiem, kto tam się zgłosi. No ale przynajmniej wymagań z księżyca już nie mają. :)

Pomocna?
Tak3Nie1
asdf
 Opinia

Dobra praca dla maturzysty chcącego dorobić w wakacje. Firma - przedszkole, lead wytykajacy ci 3 minuty spóźnienia, przerwy jak w szkole, rzucanie pracownikami po projektach w zależności od tego gdzie akurat są braki (ciągły niedobór pracowników, dużo osób ucieka po miesiącu). Z nikomu nieznanych przyczyn wypłata dopiero 20go dnia NASTEPNEGO miesiąca, przygotuj się na pracę za darmo przez pierwsze 50 dni. Z plusów - fajni ludzie, szkolna atmosfera może się podobać. Kolejny minus - wielu pracowników to tzw. hardcorowi gamerzy nie znający pojęcia higieny osobistej, w open space'ach śmierdzi męskim potem. Fajna na pierwsza pracę żeby sobie dorobić, jesli szukasz poważnego źródła zarobków - omijaj szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak17Nie
Ania
 Opinia
@asdf 21.08.2018 08:18

pozwolę się do tego ustosunkować "lead wytykajacy ci 3 minuty spóźnienia" - skoro umawiasz się z kimś, że rozpoczniesz pracę na rzecz danej firmy lub osoby o 9 to dlaczego jesteś o 9:03? Opóźnienia wypłat oczywiście nie powinny być dopuszczalne i za to powinny być kary... firmy przyzwyczaiły się do jazy na cudzych plecach a to jest nie fair. Skoro umawiają się z kimś na wpłatę 10 to proszę Państwa 10 a nie 20. Jak widać jaka płaca taka praca. Pracodawca spóźnia się z wypłatą, pracownik nie szanuje pracodawcy i spóźnia się ... swój spotkał swego:)

Pomocna?
TakNie2
Asdf
 Opinia
@Ania 24.08.2018 11:24

Nie dopowiedzialem - za moje 3min spóźnienia ucinano mi 15minut z dnia pracy, tym samym ucinajac mi 1/4 godziny z wypłaty :) oczywiście to śmieszne pieniądze, ale to świadczy o żałosnym podejściu Testronica i uprawianej przez nich dziecinady. Pracowałem w paru miejscach, głównie korporacjach, i wszędzie standardem jest przyjście do 15 minut po godzinie startu pracy i nikt nie zwraca na to uwagi. A wypłaty bynajmniej nie są opóźniane - 20 dzień następnego miesiąca to oficjalny termin wypłaty. Pytałem w paru działach i nikt nie znał odpowiedzi, dlaczego tak jest - wg mnie to prymitywny zabieg mający na celu przetrzymanie nowych pracowników, żeby nie uciekli już po pierwszym miesiacu

Pomocna?
Tak8Nie
MB
 Opinia
@Asdf 04.09.2018 11:32

Nie rozumiem ludzi, którzy godzą się na wypłatę w 20 dzień następnego miesiąca. Nie wiem, ile musieliby mi płacić, żebym godził się na takie opóźnienie. Zawsze wymagam płatności pod koniec miesiąca/na początku następnego i innym radzę to samo.

Pomocna?
Tak6Nie
amorezo
 Opinia

Brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej o efekcie rekrutacji. Profesjonalizm pełną gębą!

Pomocna?
Tak12Nie
Azakir
 Opinia

Testro - Kraina mlekiem i miodem płynąca dla osób które są na utrzymaniu rodziców bądź nie mają wysokich wymagań finansowych. Praca na stanowisku QA jest ok. Przychodzisz do pracy, odbijasz się, a następne 8h to śmiechy i granie na platformie która akurat przypadła (na starcie rzadko zdarza się być dłużej na jakimś projekcie). Atmosfera w pracy jak w gimnazjum - rozpusta i samowolka. Przerwy zależnie od projektu dłuższe albo regulaminowe. Pracownicy na umowie o pracę często się migają od pracy, w końcu pracownik na zleceniu jest łatwiejszy do zwolnienia. Pracowałem kilka miesięcy, zaliczyłem dużo projektów, w tym 6 w pierwszym miesiącu. Nie rozpisze się na temat rzeczy które zostały odstawione przez obecnych/byłych pracowników i są obecnie legendami takimi jak QA Beast czy Water Elemental lecz czasami traci się wiarę w ludzkość. Podsumowując: Przedszkole w którym płacą za siedzenie i zrobienie CL'ek albo explorowanie gry przez 8h dziennie. Praca idealna dla uczniów którzy nie chcą się w pracy wysilać, a chcieliby mieć stawkę wyższą niż proponowana we wszelkich restauracjach czy kawiarenkach. ~Dopisane chwile przed publikacją: Praca na wygwizdowiu gdzie dojeżdżają 3 autobusy (z czego 2 wiecznie zawalone pracownikami), 300 złociszy Polskich na benzynę pozwala na wyższy standard życia i pozwala na nie ciśnięcie się w bydłowozie.

Pomocna?
Tak7Nie
Adrian
 Opinia
@Azakir 28.10.2018 22:24

Proszę Cię o nie obrażanie na forum pracowników, którzy korzystają z transportu miejskiego. Każdy pracownik ma własne preferencje w tym względzie. Z twojej opinii wynika, że negatywnie oceniasz organizację pracy. Czy przełożeni wiedzieli o tym i reagowali na to w konkretny sposób?

Pomocna?
Tak1Nie2
Azakir
 Opinia
@Adrian 29.10.2018 13:18

Przepraszam, źle się zrozumieliśmy. Słowo bydłowóz odnosiło się nie do pracowników a do stanu załadowania autobusu, który w momencie opuszczenia przez pracowników pracy i po doliczeniu innych ludzi okazuje się zdecydowanie za mały. Co do pytania o przełożonych zależy co przez nich rozumiesz. Leadzi wiedzą jak wygląda sytuacja bo też kiedyś byli szarymi pracownikami, problem w tym że choćby chcieli to nie dadzą pracownikom zadań, które po prostu nie są zaplanowane przez dev'a. To już bardziej specyfika samej pracy że czasami ma się zajęcie na dłużej a czasami przez pół dnia trzeba gapić się przed siebie.

Pomocna?
Tak4Nie
Konrad
 Opinia
@Azakir 31.10.2018 20:11

Nie ma projektu w tej firmie, na którym gapi się przed siebie, pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie2
Dominik
 Opinia
@Konrad 05.11.2018 17:09

Potwierdzam, pracuje od niedawna i mogę stwierdzić że jeśli się chce to zawsze znajdzie się coś do roboty.

Pomocna?
Tak1Nie4
Edyta
 Opinia

@Asdf, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc innym użytkownikom w dotarciu do informacji o pracodawcy. GoWork.pl nie przekazuje uwag pracodawcom. Forum jest miejscem ogólnodostępnym dla wszystkich osób. Niezależnie od przyczyn, zawsze warto szukać porozumienia. Przecież każdemu z pracowników powinno zależeć na dobrej współpracy. Może warto poczekać na pozytywne zmiany?

Pomocna?
TakNie1
Edyta
 Opinia

@Asdf, czy zostałeś poinformowany na rozmowie kwalifikacyjnej o tym, że szkolenie nie jest płatne? Nie we wszystkich firmach szkolenia są płatne. Może na początku warto okazać trochę wyrozumiałości i poczekać z ostateczną oceną firmy Testronic Labs. Dobra współpraca istnieje wtedy, kiedy jedna i druga strona wykazuje się dobrą wolą.

Pomocna?
TakNie
Asdf
 Opinia
@Edyta 11.09.2018 10:33

(usunięte przez administratora)moja ocena firmy Testronic Labs jest oparta na 14 miesiącach pracy w firmie, więc nie próbuj zalagadzac sytuacji tylko przekaż górze, że jak nie zmienia podejścia, to odplyna od was wszyscy pracownicy. I bez głodnych kawałkow o obopolnej dobrej woli, bo testronic ma szeregowego pracownika głęboko w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Edyta
 Opinia

@qwerty, rozumiem, że twoje zdanie o firmie Testronic Labs jest negatywne, ale poparłeś opinię pozbawioną argumentów. Może warto byłoby rozwinąć swoją wypowiedź i napisać coś więcej na ten temat? Jaki aspekt w firmie oceniasz negatywnie, a z jakie jesteś zadowolony? Może warto na pewne sprawy popatrzeć z innej perspektywy? Zwracaj proszę uwagę na język wypowiedzi.

Pomocna?
TakNie
ch wam w d
 Opinia

zalosna firemka rekrutacja prowadzona przez niedorobionych ludzi szkoda czasu zeby tam jechac na odludzie

Pomocna?
Tak10Nie
qwerty
 Opinia
@ch wam w d 27.08.2018 18:35

Podpisuję się pod powyższym oburącz. Szkoda czasu na bubków (buraczanych d.pków).

Pomocna?
Tak6Nie
Edyta
 Opinia

@ch wam w d, Czy możesz napisać coś więcej o rozmowie kwalifikacyjnej, z ilu etapów się składała i dlaczego oceniłeś ją negatywnie? Proszę Cię również o staranniejszy dobór wyrażeń. Na forum GoWork.pl nie będą tolerowane wpisy wulgarne. Czy otrzymałeś jakąś odpowiedź zawrotną od firmy Testronic Labs?

Pomocna?
Tak1Nie
Asdf
 Opinia
@Edyta 03.09.2018 17:50

Ja chętnie odpowiem - połowa procesu rekrutacji to praktyczne dwudniowe szkolenie, które powinno być traktowane jako dzień pracy ale jest włączone w rekrutacje tylko po to, żeby nie musieć płacić pracownikowi. Zgodnie z ich standardem - byle jak najmniej zapłacić pracownikowi.

Pomocna?
Tak9Nie
Edyta
 Opinia

@bon, czy inni pracownicy potwierdzą Twoją opinię? Czy znasz jakieś argumenty na jej poparcie? Obecnie pracownicy z doświadczeniem zyskują coraz bardziej na wartości. Podobnie jak pracownicy z mniejszym doświadczeniem. Często firmy decydują się zainwestować w obiecującego pracownika i go wyszkolić. Przyczyną tego są braki wykwalifikowanych pracowników na rynku pracy. Czy myślałeś o pracy w firmie Testronic Labs?

Pomocna?
TakNie
Eks
 Opinia
@Edyta 26.08.2018 14:15

Edyta, ty chyba nie masz pojęcia o Testro, prawda? Nie ma mowy o jakiejkolwiek inwestycji w pracownika, ma być tani i umieć sklecić zdanie po angielsku, żeby móc zgłosić buga. Nikt tam nie chce wykwalifikowanych pracowników, bo tacy nie godzą się za pracę za 11zl/h do ręki.

Pomocna?
Tak4Nie
Edyta
 Opinia

@Konrad, Aktualnie młodzi kandydaci poszukują określonej ścieżki kariery oraz równowagi pomiędzy życiem zawodowym a osobistym. Nowe pokolenie kandydatów do pracy, czyli Y i Z posiada inne wymagania i priorytety. Czy firma Testronic Labs przyjmuje do pracy także absolwentów po studiach? Czy istnieją programy stażowe dla zdolnych studentów?

Pomocna?
Tak2Nie1
bon
 Opinia
@Edyta 15.07.2018 12:38

firma testronic labs przyjmuje kandydatów po liceum.

Pomocna?
Tak3Nie
Tester
 Opinia

Co mogę rzec. Pracowałem tam prawie rok. Umowy nie uświadczyłem mimo bogatego CV. Lead powiedział mi że choćbym ogarniał excela perfect i robił wszystko ponad program a z pisaniem bugów będzie gorzej szło to umowy nie uświadczysz. Umowę dostaną ci co zostaną zauważeni. "Ci fajni" o własnej szafce możesz zapomnieć recepcjonistka ci kluczyków nie da bo trzyma miesiącami dla kolegów. Telefonu nie wniesiesz więc o śmierci babci dowiesz się na przerwie albo po pracy. Jak chcesz się rozwinąć w firmie i przejść do innego działu to możesz zapomnieć bo i tak miejsce jest zaklepane przez kolegów bo są fajniejsi. Weźmiesz urlop na żądanie bo zachorowałeś? Fajnie pożegnaj się z projektem, nie ważne że masz papier od lekarza na bank na lewo bo argument jest zawsze ten sam. "Bo to Testro", albo że był scale (usunięte przez administratora) na projekcie który wymaga ludzi ale nie. Był scale (usunięte przez administratora) Masa rozpieszczonych,wrednych,zawistnych testuchow którzy mają problem ze masz więcej na talerzu. Płaca jest śmieszna. Więc jak ktoś myśli że będzie gołoledź i na wypasie to się szybko przejedzie. Poza tym faceci dostają kociego rozumu jak zobaczą dziewczyne w firmie. Nie polecam. Zmarnowałem sobie tylko rok życia

Pomocna?
Tak20Nie
"recepcjonistka"
 Opinia
@Tester 04.07.2018 00:37

Nie trzymam kluczy dla kolegów xD

Pomocna?
Tak1Nie2
Bbb
 Opinia
@Tester 04.07.2018 00:37

"Telefonu nie wniesiesz więc o śmierci babci dowiesz się na przerwie albo po pracy" - to nie jest jedyna firma którą znam, gdzie na przestrzeń operacyjną nie można wnieść urządzeń elektronicznych/ rzeczy prywatnych i należy je zdeponować. Zapewne w tej firmie jest jakieś biuro/ recepcja, gdzie w awaryjnej sytuacji członkowie rodzin mogą zadzwonić i poprosić o pilny kontakt z pracownikiem. Wystarczy się zainteresować i pomyśleć jak rozwiązać problem.

Pomocna?
Tak1Nie
M.
 Opinia

Jak myślicie, czy jako tester z językiem azjatyckim dostanie się co najmniej 10 tys. brutto na umowie o pracę? Zastanawiam się, czy zaaplikować.

Pomocna?
Tak4Nie
Asdf
 Opinia
@M. 10.08.2018 22:08

10 tyś. to tam project manager nie zarabia. Nie ma szansy.

Pomocna?
Tak5Nie1
Filip
 Opinia

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem.

Pomocna?
TakNie3
Edyta
 Opinia

@Tester, czy możesz rozwinąć swoją myśl? Twój wpis jest bardzo krótki i inne osoby mogą go nie zrozumieć. Rozwiń, proszę, swoją wypowiedź i napisz dlaczego tak uważasz. Ambitny i zdolny pracownik zawsze będzie doceniony prędzej czy później. Co według Ciebie jest największym plusem pracy w firmie Testronic Labs?

Pomocna?
TakNie
Konrad
 Opinia

Żeby utrzymać się w dobrej firmie trzeba być dobrym i może to jest powód narzekań?

Pomocna?
Tak1Nie2
Tester
 Opinia
@Konrad 04.07.2018 11:54

Kiedy jesteś dobry ale ktoś jest ciekawszy/ładniejszy to nie masz najmniejszych szans.

Pomocna?
Tak2Nie
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Testronic Labs? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak2Nie
Odradzam
 Opinia

Strasznie niemila i nieelegancka rekrutacja. Firma tobtypowe korpo, wyzyskujace ludzi. Odradzam

Pomocna?
Tak12Nie
W
 Opinia
@Odradzam 01.05.2018 10:18

Bo to chamy straszne są. Może i dobrze, że już przy rekrutacji odstraszają ludzi zaoszczędzając im czas, który by później stracili.

Pomocna?
Tak5Nie
MK
 Opinia

Beznadziejna płaca, po awansie dostajesz porównywalną stawkę jak na start w firmach konkurencyjnych. Lokalizacja jest fatalna - w obrębie kilkuset metrów nie ma żadnego sklepu spożywczego ani knajpki, baru, czegokolwiek. Dojazd jest ciężki bo dojeżdżają tam tylko dwie linie i do tego przyjeżdżają co 20 minut. Kontrola pracownika i podejście - z góry jest traktowany jak potencjalny (usunięte przez administratora) Masz już doświadczenie? Przyjdź do nas na rozmowę, a zaczniesz od zera chociaż nie jesteś świeżakiem. Przy okazji zapraszamy cie na dwudniowe szkolenie po osiem godzin które jest bezpłatne i na telefon z przydziałem możesz czekać tygodniami. Zdecydowanie odradzam Testronica, przezywanego Testrokołchozem. Wymagania chyba największe z outsource, a pensja najniższa na start o kilkaset złotych.

Pomocna?
Tak24Nie
Pankracy
 Opinia

Odradzam pracę w Testronicu osobom mającym chociaż minimum ambicji. Praca w tej firmie może być dobra dla chłopaczków mieszkających z rodzicami i grających całymi dniami w gierki, w przerwach między jedną sesją masturbacyjną a drugą. Jak ktoś wymaga od życia więcej niż marnych zarobków na śmieciówce w połączeniu z całkowitym brakiem pewności jutra, to najlepiej zrobi trzymając się od tej firmy z daleka. Praktycznie każda oferta na mieście będzie lepsza, a jeszcze dojazd często będzie dogodniejszy, bo Testronic ma siedzibę tam, gdzie psy szczekają ogonami. Udają poważną korporację, a w rzeczywistości to dziecinada. Żenujące są te cyrki z przeszukiwaniem wykrywaczem, tak jakby zakładali, że każdy pracownik to potencjalny złodziej (kogo oni chcą rekrutować?! najgorszą hołotę?!). I ogólne nastawienie na upokorzenie człowieka, żeby siedział cicho i się nie wychylał. W UK taka praca (zazwyczaj przez agencję), gdzie nigdy się nie wie, czy jutro będzie zajęcie, uchodzi za najgorszą możliwą opcję, coś dla desperatów, alkoholików, ludzi nieznających języka itp. Tak jak ktoś wcześniej napisał, szkoda wzroku. I czasu! Jeżeli jednak nie przemawia do Was to, co napisałem wyżej, i chcecie zmarnować rok czy dwa lata życia - uderzajcie śmiało do Testronica!

Pomocna?
Tak40Nie
:)
 Opinia
@Pankracy 28.10.2017 18:23

Dobrze napisane!

Pomocna?
Tak8Nie
Adasiek
 Opinia

Jeśli o mnie chodzi to 17 złotych za godzinę to spoko stawka!

Pomocna?
Tak3Nie3
Extost
 Opinia
@Adasiek 13.10.2016 10:54

W lionbridge'u po 3 przepracowanych miesiacach jest 19. A tu 17 po roku ciaglej pracy czy jakos tak.

Pomocna?
Tak12Nie1
gardzący frajerami
 Opinia
@Adasiek 13.10.2016 10:54

Że też ludziom chce się robić za takie grosze. Nie szkoda wam czasu? Jak sami nie będziecie się szanować, to inni tym bardziej was nie będą. Pamiętajcie, jak nie ma umowy o pracę, to należy się wyższe wynagrodzenie rekompensujące np. brak płatnych urlopów.

Pomocna?
Tak21Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Troleks
 Opinia

Robi sie ciekawie :D

Pomocna?
Tak2Nie
Edyta
 Opinia

@Ed nie wiem, czemu ostatnią część wypowiedzi kierujesz do mnie. Nie jestem pracownikiem Testronic Labs, ani w żaden sposób z tą firmą związana. Dopytuję o to, co pada we wpisach osób, które się tu wypowiadają. Jeśli z czymś się nie zgadzasz, to Ty również zawsze masz możliwość opisania swojego doświadczenia.

Pomocna?
TakNie
Troleks
 Opinia
@Edyta 21.11.2017 09:23

@Edyta nie jestes pracownikiem i w zaden sposob zwiazana a od lipca mocno interesujesz sie wpisami. Jestes pracownikiem GOWork?

Pomocna?
Tak4Nie
tom
 Opinia

Mam 38 lat i pasje gracza, czy nie bede tam się czuł nieswojo wsród samych studenciaków?

Pomocna?
TakNie
jerry
 Opinia
@tom 20.11.2017 20:58

Przede wszystkim nie będziesz w stanie konkurować finansowo z g..niarzami gotowymi pracować za 1/2-1/3 Twojej stawki, bo w takich firmach stawia się na taniość, a nie jakość czy doświadczenie. Musiałbyś od razu celować w stanowisko menadżerskie, ale tu też możesz napotkać konkurencję w postaci 28-30-latków, którzy też będą tańsi. Jeśli masz pasję do gier, to sugerowałbym jakiś własny biznes z nimi związany.

Pomocna?
Tak8Nie
Rod
 Opinia
@jerry 21.11.2017 15:19

Przede wszystkim to w tym wieku człowiek wymaga większej stabilizacji, niż ma tester dniówkowy zarabiający kieszonkowe.

Pomocna?
Tak9Nie
Edyta
 Opinia

@ZL_Sohnn_1993 piszesz, że praca w firmie dała Ci możliwość rozwoju, wymieniasz też konkretne umiejętności jakie udało Ci się zdobyć. Czy było to wynikiem doświadczeń nabywanych podczas pracy w firmie, czy też może miałeś możliwość również uczestniczenia w kursach i szkoleniach?

Pomocna?
Tak5Nie
Ed
 Opinia
@Edyta 20.11.2017 15:01

Dawno cię nie było Edyta:) Uwielbiam czytać nieudolne wypociny pracowników firmy robiących co się da, żeby wywołać jakiekolwiek pozytywne skojarzenia i przyciągnąć naiwnych kandydatów:) Prawda jest taka, że jesteście słabiutką firemką, którą normalni ludzie omijają z daleka:)

Pomocna?
Tak11Nie1
Edyta
 Opinia

@Kwaszkabardzo ostro oceniasz firmę, jeśli dobrze rozumiem tylko po spędzeniu w niej krótkiego czasu podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Piszesz też o zostawianiu swojego telefonu pracownikom ochrony. Rozumiem, że ze względu na charakter pracy, firma musi podejmować liczne kroki, by treści nad którymi pracuje nie wydostały się na zewnątrz. Jak można przeczytać w artykule: http://www.develop-online.net/news/testronic-announce-cdsa-security-accreditation-for-all-facilites/0234095 Testronic Labs uzyskało akredytację bezpieczeństwa CDSA dla wszystkich swoich oddziałów. Co jeszcze warto wiedzieć o tym aspekcie pracy w firmie? Na jakie dodatkowe środki zabezpieczenia trzeba być przygotowanym?

Pomocna?
Tak4Nie

Zostaw opinię o Testronic Labs - Piaseczno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Testronic Labs