MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Sosnowiec, Plac Pod Lipami 5

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 446 ocen.

MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.
3 446 6 1

Opinie o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Hirek

Wielki duży (usunięte przez administratora) z tym zakładem .pracy jest dużo

Alibaba

I jak dalej roboty nie macie euro 6 koniec euro 7 też nie macie co wy w tym zakładzie robicie .już bliski koniec firmy

Lolek

Zakład upada brak zamówien ludzi zwalniajom.Zakład jest na sprzedaż.

zeus
@Lolek 16.09.2018 19:36

Najwyższa pora aby zaczeli zwalniac tych nierobów z biur

bolek z biura
@zeus 17.09.2018 18:09

mogłeś się uczyć, też byś nie robił -robota lubi głupich!

Alfa
@zeus 17.09.2018 18:09

I tu masz rację

banan
@bolek z biura 17.09.2018 19:46

Po studiach jesteście a zielonego pojęcia nie macie o niczym. Dlatego tyle tłumokow w biurze siedzi. Ludzie z produkcji mają o wiele wiecej pojecia niż te tępaki z biur.

roboty sie hyć a nie tu mądroś
@banan 18.09.2018 16:39

przyjdź i pokaż, gdyby nie te tępaki z biur to byś w polu siedział i ziemniaki przebierał! baranie jeden

morda
@roboty sie hyć a nie tu mądroś 18.09.2018 18:06

chyba masz na myśli starą gwardię bo wy młodzi jesteście naprawde tępi , a jak odwołają tego dyrektora to cały śląsk pojedzie do domu

banan
@roboty sie hyć a nie tu mądroś 18.09.2018 18:06

Wyjdź na hale i pkaż co potrafisz tępa strzało, kiedyś było oo wiele miej ludzi w biurach ale byli bardziej ogarnięci i mieli pojęcie. Nie to co teraz banda przygłupów niestety dyrektor poszed w ilość a powinin iść w jakść lepiej zatrudnic 4 kumatych niż stado baranów

amigos
@morda 18.09.2018 18:38

Ci mlodzi i nowi co przychodzą do biur to porażka, skąd oni ich biorą. Wszyscy ze Śląska pojdą na czele z obsikanym andrzejem

xmen
@Lolek 16.09.2018 19:36

W przyszłum tygodniu znów mają nie przedłużać umów pracownikom agencyjnym i może kilka osób poleciec którzy często chorują.

Sowa

Zapraszam do Catepillaru przyjmują ludzi do pracy od zaraz. Autobusem pod sam zakład podjeżdża 835

Baba

Zwolnić i zburzyć i wyrównać i

Kura

I co wy nato ?

Helo

Fiat Chrysler Automobiles domaga się ponad 6 mld euro za sprzedaż Magneti Marelli, oddziału produkującego części samochodowe, na rzecz amerykańskiej firmy inwestycyjnej KKR & Co. - podała w środę agencja Bloomberga w oparciu o źrodła bliskie sprawie.

Helo

I jak macie pracę.? a jak nie to zapraszam do bitronu roboty brud.

brązowy
@Helo 08.09.2018 20:24

A jakie zarobki ii gdzie można składac cv? W magneti roboty nie ma ludzi zwalniają jest coraz gorzej

Ka
@brązowy 08.09.2018 21:05

Timken daje 2200 na początek ale masz 3 okres próbny pużniej to zależy .plus jest taki że cv zostawiasz na portierni.

RRR

Do bitronu.timken.amazong.timken.heraus.Timkenie zostawiasz cv na portierni.reszta do Adecco.

saintgobain

Dlaczego fleja kaleja nie pochwali się tym że w poprzedniej pracy miał mieć sprawe w sądzie o mobbing i musiał się zwolnić? No Andrzej pochwal się jak ci zakład poszedł na rękę , i pochwal się ze w poprzedniej pracy poszedłeś na imprezę zakładową opili cię i sikali na ciebie za to że ludzi straszyłeś zwolnieniami.

John

Macie dużo pracy?

Wielki brat może wszystko
@John 04.08.2018 15:53

Niewiem bo już tam nie pracuję

filemon
@John 04.08.2018 15:53

Pracy nie ma , ludzi z produkcji zwalniają a w biurze coraz więcej nierobów siedzi. Po co jest dwóch majstrów na zmianie po co trzymać takich baranów bez pojęcia jak fleja kaleja.

John

Nigdy firma nie będzie zarabiać jak jest dużo nierobów I jak był. lizany (usunięte przez administratora) na hali cwaniak ty (usunięte przez administratora) złamany

Www

Co to. za informacja na WNP.PL. że magnetti idzie na sprzedaż

Samanta
@Www 25.08.2018 14:54

Wychodzi z FCA.

Płyn

Koniec firmy .firma padła .została sprzedana

smalec
@Płyn 26.08.2018 11:16

Chyba ciebie sprzedali durniu

Ka
@smalec 26.08.2018 19:01

Wejc sobie na strone wnp.pl .sam jesteś durniem

ATOS
@Płyn 26.08.2018 11:16

Tak firma ma wyjść spod FCA i zarabiać sama, ciekawe jak to się uda.

Helo

Wbijemy dużego (usunięte przez administratora) na środku hali cwaniak będzie miał co robić będzie sobie lizał

RRR

Tak naprawdę firma jest bankrutem

KA

Firma szykuje zwolnienia od września i do likwidacji

smalec
@KA 26.08.2018 20:54

Rozumiem że na wnp.pl piszą że bedą zwolnienia od września? Przestań pieprzyć głupoty durniu.

Cwaniaczek
@smalec 27.08.2018 15:24

Zwolnienia może nie, nie przedłużenie umowy pracownikom agencyjnym. Parę osób poleci, co dalej się okaże.

Cytrus

Koniec magneti marelli idzie na sprzedaż.

Alibaba

Co tam się dzieje w tym zakładzie co nie tak ?

Hebel

Dlaczego jogi nie kąpie sie w morzu? - ponieważ do dzisiaj wspomina wywolane przez siebie skutki tsunami z 2004 r.

Rick
@Hebel 04.08.2018 00:36

Bo jeszcze nie wymyślono takich kąpielowek :]

smieszekjeden
@Hebel 04.08.2018 00:36

hyhyhy

comas 2

jak widzę nic w zakładzie się nie zmieniło dalej kumeterstwo i cwaniactwo. dyrektor dalej ma swoich pracowników za nic i nie docenia tych których jeszcze ma i tych których zwolnił . majewska tylko sugerowała się opinią mistrzów nie mając na uwadze wyników. w końcu chcesz się pozbyć nie wygodnych pracowników którzy nie dadzą sobie w kaszę dmuchać ZWOLNIJ. Firma H...ja warta

Sługa wierny

Sosnowiec Exhaust. Król Euro6 - słońce południa, wiedza tajemna, mowa uniosła, skromność wrodzona, boski uśmiech, niebiański wzrok, wysoka jasność, biceps napięty, krocze uległe, pot jak krople poranne, nie zmarszczki lecz tęcza na czole, BÓG to nasz z Sosnowca z oddziału marzen, westchnień, pożądań. Magia krystaliczna, źródło natchnienia, złoto w ustach, palce jak różdżki anioła niebios, płomień gorący jak wulkan jasny, niebo otwiera dla nas grzeszników, to Pan nasz Wielki CUD ponad Cudy dziękujemy Ci za spotkanie Ciebie na naszej drodze Panie.

morda
@Sługa wierny 05.08.2018 23:22

AMEN !!!!!!!!!!!!!!!

Ted
@Sługa wierny 05.08.2018 23:22

Kogo masz na myśli??

Wielki brat

Pracy to oni wogule nie mająm a ludzie to sami otchodzom.

miodek
@Wielki brat 06.08.2018 23:26

Ty też odejdź i po drodze kup sobie słowni tlumoku

Wielki brat może wszystko
@miodek 07.08.2018 07:59

(usunięte przez administratora)

Pracowity
@Wielki brat może wszystko 07.08.2018 16:48

Jak ci sie nie podoba - droga wolna. O jednego kmiotkamniej

#Fz#

Pozdrawiam operatorów ze zmiany (Minionka w szczegolnosci) oprócz Natalii. Kobieto cofnij się do szkoły bo chyba nie wiesz co należy do twoich obowiązków. Wysługiwanie się innymi jest słabe skoro uważasz nas za PODLOTKÓW , nie oczekuj od nas wykonywania zadań przypisanych do Twojego stanowiska. ;)

enriko
@#Fz# 31.07.2018 23:51

Która to zmiana minionka?

QI

Witam, proszę o opinie o pracy w kontroli jakości. Pozdrawiam

Kj1
@QI 27.07.2018 16:06

Jeśli chodzi o Magnetii to praca super. Jeśli chodzi o Podfirmy typu Invenio fajna umowa, warunki pracy , tragedii nie ma Jeśli chodzi o exact to nie polecam. Ludzie szybciej odchodzą niż przychodzą.

Eryk

Nie warto tam pracować wogule.

Tico

Ciekawe jak ma plan fiat teraż

Www

I koniec kariery P G w magneti .

M Gałązka
@Www 15.07.2018 11:48

https://www.youtube.com/watch?v=WgPePk3kGZk

Cwaniaczek
@M Gałązka 16.07.2018 17:12

Chciałbyś... Na szczęście tacy jak ty powrotu nie mają... (usunięte przez administratora)

RRR

Brawo panie drektorze narescie pan zobaczył jak pracujom ustawiacze.jeszcze proszę się zobaczyć jak pracuję Witek St. Wiecznie zarobiony

Dariusz Praga
@RRR 13.07.2018 12:50

Dziękuję. Zauważyłem także jeszcze jedną rzecz mianowicie to ,że w naszym zakładzie "pracujom" analfabeci. Pozdrawiam i do "się zobaczenia" na zakładzie :)

RRR

Jak tam pepa ty suko w (usunięte przez administratora) Aty jagoda duża (usunięte przez administratora) 2 dwie dzwki na zakładzie.suchy robię pepe w (usunięte przez administratora) za darmo. A jagoda robi loda liderowi

Niech zyje patologia
@RRR 12.06.2018 20:10

Skoro jestes taki wyszczekany to czemu nie powiesz tego prosto w twarz? A no tak nie powiesz bo taka patologia madra jest tylko przez internet

Zostaw opinię o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o. - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.