MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.
3 450 6 1

Opinie o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Robol

Panie dyrektorze, porządki w mistrzach rozpoczęte... A liderzy? A w biurach?

Pewny.

Kuedy kasa za medal i jaka będzie kwota? Roboty jest wiecej rynek sie ruszyl a ludzi jest teraz malo po zwolnieniach. Zwiazki- mamy nadzieje ze sie nie zgodzicie na kiepskie propozycje podwyzek. Musimy walczyc. Mamy wyniki wiec niech nas docenia.

Robaczek
@Pewny. 18.11.2018 12:40

Kasy za brąz to na bank nie dostaniemy, to była obietnica żeby ludzie się starali - wynik osiągnięty więc... Mają nas tam gdzie zawsze... W czarnej... (usunięte przez administratora)

Hdvh
@Pewny. 18.11.2018 12:40

Jak od nowego roku nie będzie konkretnej podwyżki, to kilku wartościowych pracowników na pewno odejdzie. Choćby z tego względu, że dojeżdżają z daleka i przestanie im się to opłacać. Kogo za nich znajdą? Prawie wszędzie płacą lepiej. A już o spawaczach to mogą zapomnieć.

Bielsko
@Robaczek 18.11.2018 16:52

U nas też było dupienie o kasie za medale a za brąz dostaliśmy polary za srebro było lepiej bo kurtki :D trzymajcie się pozdro z Bielska

Bielsko
@Bielsko 23.11.2018 09:32

I też oczywiście dostaliśmy zacną propozycje 1,11 :D

Buhaha
@Hdvh 22.11.2018 17:38

Gdzie ty masz spawaczy w Magneti chyba operatorów automatów masz, a nie spawaczy

bolek z biura
@Buhaha 23.11.2018 20:16

uprawnienia ma to już spawacz... koło spawacza to ty ani nie stałeś

Kolo
@Pewny. 18.11.2018 12:40

Po nowym roku dwie zmiany będą bo roboty coraz mniej

ostatni sprawiedliwy
@Kolo 25.11.2018 16:35

Przestań pisać bzdury, bedą trzy zmiany. Weź się za robotę nierobie zamiast siać propagandę

Magnetoman bielsko
@Bielsko 23.11.2018 09:38

Ale zwiazki się.miedzy sobą dogadamy i wystąpiły o 4.5 A jak nie będzie zgody to jak w Sosnowcu. Podpisy mobilizacja i tą drogą po swoje będziemy szli.

gownoburza
@Magnetoman bielsko 28.11.2018 11:07

jedynie w biurach powinni dostać podwyrzki bo na prawde sie tam narobimy, wy na produkcji tylko bajerka kafka, potem troche roboty i zas bajerka, jak andrzej idzie po chali to nagle głośno sie robi bo zaczyna się robota jak wejdzie do biura to zaś cisza ... ja bym wam nie roby zlamanego grosza podwyzki nie dał, zlomu wiecej robicie niż dobrych detali codzien reklamacja bo zapomnial zamontowac -bo sia zagadal z kumplem a my w biurze to ani nie mamy zjesc kiedy, o kawie nie wspomne a papierosek ? zapomnij ino nicoret bo nie ma kiedy wyjsc a produkcja to kiedy kce to pali - to kibelek to sie w roboicie zamknie i tak sobie robi do 13 potem grabie umyć i 14 fru do domu a my to musimy siedziec do 17 -18 na was robić a jak o pieniondze to pierwsi ino daj i daj ale robic to nie ma komu!! za plot !!!

Robak
@gownoburza 28.11.2018 20:02

Halo panie dyrektorze, kogo wy zatrudniacie w biurach? "chala"? Obowiązkowy kurs z podstaw ortografii dla wszystkich biurowych!! Wstyd i hańba!!!!

Robak
@gownoburza 28.11.2018 20:02

Nie "podwyrzki" tylko PODWYŻKI! Nie "kce" tylko CHCĘ. A imiona piszemy z dużej litery. "nie roby"? Również nie poprawnie napisane, rozumiem że chodzi o słowo nierób? To piszemy razem, nie osobno. "Kafka"? To pisarz.

Bolo
@Buhaha 23.11.2018 20:16

Operator automatów spawalniczych tez musi mieć uprawnienia spawalnicze. To tak samo jak bys jeździł autem bez prawka niby jest ok ale w razie kontroli jest kłopot :D

Bolo
@Robak 29.11.2018 23:23

A Łott A Łoott Aaaaa A łot pie*dul sie hehehe

nie dupc flekow
@Bolo 01.12.2018 17:55

nie musi! znasz jakiś przepis czy tak tylko ci sie wydaje?

Robak
@Bolo 01.12.2018 18:00

Kolejny zakładowy przygłup...

nie dupc flekow

czyli nie musi mieć uprawnień spawalniczych !!! jedynie operatora wg PN-EN ISO 14732

rozsądnytyp
@nie dupc flekow 03.12.2018 21:40

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Aby zostać operatorem automatów spawalniczych, należy spełnić następujące wymagania: 1) posiadać podstawowe wykształcenie, 2) mieć ukończone 18 lat, 3) posiadać zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, 4) posiadać aktualne zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do wykonywania określonych czynności, 5) zdać egzamin państwowy sprawdzający kwalifikacje. Kursy spawania i egzaminy spawaczy powinny być przeprowadzane zgodnie z normami: PN-EN 287-1 A1, PN-EN 287-2 A2, PN-EN 9606-3. Metody spawania obejmują: - 111 - spawanie łukowego elektrodą otuloną, stale niestopowe, - 131 (MIG) - spawanie elektrodą topliwą w osłonie gazów obojętnych aluminium, - 135 (MAG) - spawanie elektrodą topliwą w osłonie gazów aktywnych, - 136 (MAG) - spawanie elektrodą topliwą w osłonie gazów aktywnych/drutem proszkowym, - 141 (TIG) - spawanie elektrodą nietopliwą w osłonie gazów obojętnych. Punkt piąty-zdać egzamin państwowy, innymi słowy musisz mieć uprawnienia spawalnicze.

plemnik
@Robak 02.12.2018 16:59

na narzędziowni erotoman zf który obgaduje wszystkich chory na glowe do wymiany będzie miejsce pracy

Nie dupc flekow
@rozsądnytyp 04.12.2018 08:39

Cały tekst przeczytaj trzy razy a może zrozumiesz operator nie musi być spawaczem i nie musi mieć uprawnień spawalniczych, może być kwalifikowany wg normy którą podałem wcześniej!

Inż. Mamoń
@Robak 29.11.2018 23:23

Proszę o przesłanie CV do kadr, tak bystrych ludzi w biurach nam potrzeba. Jeżeli jest tu więcej tak błyskotliwych również zachęcam do składania CV.

Robak
@Inż. Mamoń 13.12.2018 13:41

Jestem zbyt błyskotliwy i inteligentny, co by pchać się do was do biura... Wy potrzebujecie ludzi głupich.

Broda

Dla pracownikow oferta. Jeśli chcesz jechać 12 stycznia do Lubina na galę FEN 23 lub 23 marca na KSW do Łodzi gdzie walka wieczoru będzie walke wieczoru stoczy Pudzianowski vs. Małecki napisz do mnie. Bilety już dostępne. Michal.guhn@wp.pl Wyjazd organizowany również z transportem. Więcej na emaila

Ochrona

Nowy lider z rur kurdupel dżermanek ludzi sprzedaje, a sam dziś zszedł wcześniej na szatnie. Pamiętaj krasnalu że karma wraca sprzedawczyku

Kaburson
@Ochrona 08.12.2018 00:16

Z tego co czytam to dołączyłeś właśnie do grona sprzedawczyków. Tak trzymaj kolego.

plemnik

proszę zrobcie porządek z Zbigniew F ... w narzędziowni facet nic nie robi przez całą dniówkę zadania duże obgaduje wszystkich nie da się wytrzymać a kasa leci a do tego kobiety nie dajcie się

on
@plemnik 05.12.2018 12:09

prawda zajmuje się pisaniem sms do anny.b pracuje na zmiany hala c krzyżówkami i spaniem

Rozbawiony
@plemnik 05.12.2018 12:09

Ale piszcie o nim na gowork lighting a nie tu :p

noc
@Rozbawiony 06.12.2018 04:33

tu czy tam Zaruskiego i narzędziownia jest jedna i ten gbur któremu płacą za nic...

Gabi

Może ktoś podać kontakt w sprawie pracy? Są jakieś przyjęcia?

MrX
@Gabi 03.12.2018 21:41

Nie ma ale może od nowego roku będą. Złóż papiery do Gi Group i Adecco.

Pewny2

Od jutra referendum odnosnie zadowolenia z proponowanych podwyzek plac od 2019 tzn 1.1zl brutto. Niech kazdy sie wypowie szczerze czy taka podwyzka mu pasuje!

rozsądnytyp
@Pewny2 26.11.2018 22:41

Jeszcze podwyżka zależna od kategorii. Między kategoriami i tak są różnice, po co je pogłębiać? To ich sprytny wybieg, żeby dać jak najmniej. Nie zgadzajcie się na to, taka sama podwyżka dla wszystkich!

Pewny.

Po 1 dniu ankiety i wynikach w zakladach MM nalezy sie spodziewać strajku w styczniu

Sadam Husajn

Ile na karpia?

Kupa śmiechu

Daro awansował miernoty na inżynierów co nie mają pojęcia o produkcji, jeszcze większe miernoty na kierowników to ma co ma. Wielką kupę śmiechu. U Pana Janka D to chociaż tyle tych miernot nie było na stanowiskach. Zarządzanie z (usunięte przez administratora) że aż boli.Mam nadzieje, że nowi właściciele wymiotą te miernoty.

Kupa śmiechu
@Kupa śmiechu 21.11.2018 20:52

Najlepszy jest Pan Świstak

Ciekawski
@Kupa śmiechu 21.11.2018 20:52

na kogo awansował?

Dezodorant

Witek czemu nie wezmiesz sie za prace tylko chodzisz z rękami w kieszeni i nic nie robisz ?

Antyperspirant
@Dezodorant 17.11.2018 21:04

Chyba zauwazyles ze Witek ostatnio nie chodzi zcisnieniowany i nie drze mordy bo odstawil dopalacze albo juz nie zazywa tych dopalaczy co Pawelek i dlatego chodzi przygnebiony z rekami w kieszeni.

Szklanka

Do majstra A.U. Jak to jest że jedni muszą robić do 5 .50 A inni mają przywileje i schodzą 30 minut wcześniej się myć? Dzień w dzień gdy wchodzę do szatni zawsze widzę kampera jak idzie się myć przed czasem . I gdzie tu sprawiedliwość??

Oszczednosc

Panie dyrektorze , oszczędności i oszczędności szukacie ich tylko na produkcji, czemu się nie wezmiecie za biuro ? Zawadzinski (usunięte przez administratora) soboty niedzielę święta . jak będzie okazja to i przyjdzie w wigilię na rano aby tylko dorobić sobie sztuczne godziny .... Otwórzcie oczy !

franczesko
@Oszczednosc 14.11.2018 19:14

Święta racja, wogole od czego ten koleś jest? Ale soboty święta robi to samo obiskany (usunięte przez administratora)teraz ma ksywe mobbingowiec, jest pełno ludzi z biur którzy przychodzą w soboty po to żeby wypić kawe posiedzieć pogadać a sobota wpada. Paie dyrektorze Pan tego nie widzi? Ludzią żałujecie dać pare złoty podwyzki a nieroby z biur co weekend w pracy.WSTYD I HAŃBA!!!!!!!!!

Irokez

Z opserwejszyn czarną chyba już jest bez goryla....wolny smakowity kąsek...ach te kształty...który nie spróbuje too chyba musi być pedal ..

rycerski
@Irokez 31.10.2018 01:16

pocahontas moge byc nowym rycerzem..pociessssssssssssssssssszzzzzzzzzzeeeeeeeee

Gryps
@Irokez 31.10.2018 01:16

I po co to wszystko mamy fajne dziewczyny na zmianie . A jak dzieci . kto co ?z kim czym ?o kim ?o czym?..żenada .

Gryps
@Irokez 31.10.2018 01:16

Nie stać Cię

irokez
@Gryps 01.11.2018 00:44

gryps to ty oflejo biegaj po innych fajnych dziewczynach bo tylko tak sie potrafisz dowartosciowac a ja sie zajme czarna klacza

irokez
@Gryps 01.11.2018 00:54

na co mnie nie stac ??ha ha jeszce bedziesz mi buty pucowac przy gratulacjach

mops
@Irokez 31.10.2018 01:16

jesli niektorzy lubia przydrozne straszace lachy to moze tak, jedyne co w miare tam zgadza sie to tylek ktory i tak wypina na sile jak dzdzownica bez kregoslupa

rycerski
@mops 02.11.2018 08:10

mopik pewnie jestes jedna z tych grubych pasztetow pozbawionych cycka,tylka ,brak wciecia bo tluszczyca sie wylewa to tak piszesz ........lachony bez jedynek na przodzie

mops
@rycerski 02.11.2018 10:24

mowilem tylek w miare ok ale nawet najlepszy murarz nie zaszpachluje twarzy po niewypalach a desperatow nie brak

Sprawiedliwi
@mops 02.11.2018 11:02

Oj oj bo takich jak ty to pewnie by nawet olać nie chciała....z zazdrości i bez intelektu jesteś mopiku

Sprawiedliwi
@mops 02.11.2018 11:02

Desperat to ty jesteś bo brak życia w domu dlatego za plecami normalnej dziewczynie robicie...boli bo ładna i ma w głowie półki nie to co ty....dziwię się że z posrod tylu plemnikow ten wygrał który jesteś ty &hhhhhhhhhaaaa!

Pppp
@mops 02.11.2018 11:02

Ile twoja stara musiala zjesc sniegu zeby takiego balwana urodzic . Na bank jestes dalnem . Wylewasz swoje madrosci tutaj bo w robocie jestes pewnie jechany po rajtach jak daln .

Odeazny

W końcu cwaniakowaty. Poszedł z fonosem na sobierrraja i zalllllowa jakie wredne są dla normalnych kobiet

hulk 666

co wy o krasuli chcecie przecież i tak biega do R.S by wrocic na jego zmiane bo na waszej to same debile....konczy wcześniej i przychodzi na ogrodek i opowiada wszystko

niepodleglosc
@hulk 666 11.11.2018 12:48

to pochwal sie co tam pier...li w stefie relaksu na nasza zmiane.....

hulk 666
@niepodleglosc 11.11.2018 13:02

jak to co sama prawde….sgp nic nie robi tylko wali w prenta...najlepsza jest ruda i ta od merollla taka beka

hulk 666
@niepodleglosc 11.11.2018 13:02

a najepsza polewka jest z pseudo lidera co biega za nia a do tego wymienia za nia kosze by nie musiala pracować...pucuje sie bo liczy na cos...malyknyp to nawet z podjarania zaczyna sie zacinac

hulk 666
@niepodleglosc 11.11.2018 13:02

na zmianie A.U JEST TAKI ROZPIRDULICZ ZE wszyscy robia co chcą ….biega do niej nawet stary gruby boczek z kiepskich zwany kapirrrem….kubuus wie o wszystkim jak lata z nadwaga az mu sie giry wyginają...puszcza slabe teksy by byc fajnym ale przy tym krasulka boi sie ze wypadnie mu gorna półka zrobiona na haczyki......haha kubuuus sie toba zajmie bo jestes (usunięte przez administratora)

peanut
@hulk 666 11.11.2018 13:26

moze komus upadl na leb jak byl maly hahah

hulk 666
@hulk 666 11.11.2018 13:17

aaa jedzie po agusi jak po szmirce a takie koleżanki no nikt Katerinie nie dorowna tylko ona jest tam kobieta

Ustawiacz
@hulk 666 11.11.2018 13:47

Taaa niby koleżanki a jedzie jedna po drugiej hehe oby dwie tępe hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Pan

Czaja się na twoją kobietę kondomie żeby ją zwalić w ryj

Wyluziwany
@Pan 07.11.2018 10:25

Niby na którą?

hulk 666
@Pan 07.11.2018 10:25

krasiula biega za kuuubkie spowrotem to ja zostawcie z spokoju

rurex

Śmieszny pseudoustawiacz taczer już nie schodzi wcześniej bo andryj kalyjia go złapał pod pryszniicem i taczer musiał jędrkowi obrobic lage z połykiem. Taczer taki kozak jesteśa jak przychodzi co do czego to grzecznie klękasz i lage obrabiasz ty pis....do hahhahaahhahahahha

Ciekawska

Sam idź...a ty myślisz ze nie chciałabym zeby się zmienili?!tylko szkoda ze chetnych nie ma ....

Ciekawska

No tak a co z podwyżką?Co z naszymi zwiazkami? Będzie strajk ? 3 lata bez podwyżek!! 3 lata temu maslo kosztowało 3.5 a teraz 6.5 w promocji !!!A kasa cały czas ta sama ...Standart życia coraz niższy... Kiedyś to był zaklad że każdy chcial pracować i dobrze się zarabiało a teraz....Mam nadzieje że będą podwyżki ....ja jestem gotowa strajkować i ludzie obudzcie się w koncu bo znowu zostaniemy z niczym...

Moher
@Ciekawska 09.11.2018 17:32

To dalej idź głosować na stary układ to za 3 lata masło będziesz miała po 10 zl....

Młody Minionek

Połowa ludzi z gientarek wali w(usunięte przez administratora) że zmiany od A .U kończą na nockach 2 godziny wcześniej na rankach o 13 na popkach o 20 a inni zapiepszaja do końca niech zapiepszaja na robotach cwaniaki

STARY MINIONEK
@Młody Minionek 08.11.2018 09:40

JEDZ SPOKOJNIE KANAPKĘ NA PRZERWIE

Młody Minionek
@STARY MINIONEK 08.11.2018 09:48

Teraz pracujący nie mają przerwy

Młody Minionek

Starszy Minionek cierpis.. chodźi tylko po hali z E-papieroskiem i pali za robotę się nie weźmie bo myśli że mu wszystko wolno normy za małe to czas jest na bajerke z dziewczynami z SGP i podobno ma kompleksy hehehe

lejdi

Zdegradować jeszcze tą tłustą liderke co na niczym się nie zna ale kupuje prezenty kalyji i dlatego jest liderkom

Wwwwwww
@lejdi 06.11.2018 08:05

Cwaniaka do kalyji i będzie super

jozin
@lejdi 06.11.2018 08:05

kupuje prazenty to w nagrode przychodzi w soboty, dwa tłumoki obsikany andrzej i tłusta liderka plus kapuś lider z komasów

Kto

Wymienić lidera na innego zdegradowac cwaniaka. moja propozycja to magda z euro 6 i skoncom się układy na rurach.

Lewis

Cwaniak nagrabiłes sobie. Skończą się twoje żałosne podrywy

anonim

(usunięte przez administratora)

Ona

Dojdz I powiedz to Tomkowi w oczy, co odwagi brak patrolu

onnnnnnnnnnnnnnnnnn
@Ona 27.10.2018 01:14

komu ...........przeciesz to nikt inny jak on obrabia ludziom (usunięte przez administratora) a potem sie wypiera ...

Smerf

Cwaniak teraz to na metry uchem bo ???? nie daje rady

kuuuulejacy
@Smerf 27.10.2018 09:51

cwaniak daje rade bo dzieli sie towarem z tym niby chorym na serce....

irokez
@Smerf 27.10.2018 09:51

nie ma to jak miec spawaczy ktorzy na rurach robia za inna stawke....pozdro lodowka i goryl

Robaczek

Panie dyrektorze, co z obiecaną premią na brąz w Wcm? Po co te obietnice?

Robaczek

Z całym szacunkiem, strona gowork to nie miejsce do takich informacji. Wiadomo że "robole" nie są informowani o niczym - ale może warto znaleźć 5 minut na zebranie z produkcją?

sprawiedliwy
@Robaczek 27.10.2018 18:07

A co żeście robili na ten brąz? jak biurowi zasuwają, wieszają kartki , wycinanki, tablice to się z nich śmiejecie prostaki

Cwaniaczek
@sprawiedliwy 29.10.2018 21:31

Pamiętaj że gdyby nie produkcja, to by zakład nie istniał. Ktoś na was musi robić - i to jesteśmy my- produkcyjni. Zejdź na ziemię. Bo jesteś bardzo zabawny ze swoją wypowiedzią. Zapraszamy przynajmniej na 8h na produkcję - czy dalej będziesz taki mądry. Wyjdź i nam to powiedz prosto w twarz. Pozdro

Cwaniaczek

Po słowach których używasz, zaczynam wątpić w twoje wykształcenie. No ale jak to mówią kozak w necie... To wiesz co w świecie?

Cwaniaczek

Gratuluję panie dyrektorze, takich pracowników jak ten pod nickiem sprawiedliwy... Taka postawa pracowników "biurowych" pokazuje ile buraków mamy w tym zakładzie.

Cwaniak

Pisz sobie tutaj ile chcesz, wali mnie to, jesteś zwykłym śmieciem który potrafi obrobic (usunięte przez administratora) za plecami, jeśli masz coś do mnie to przyjdź i mi to powiedz, ale nie zrobisz tego bo jesteś (usunięte przez administratora) bez jaj.To tyle gnoju z portalu plotki. Pl

Tata
@Cwaniak 27.10.2018 20:57

Wal się

plamka
@Cwaniak 27.10.2018 20:57

nawet przed toba laski uciekaja na komasyyyyyyyyyyyyyyyyy..................

Mama

Więcej do nosa a nie do ucha i szyja sama odpadnie ha ha

rurki
@Mama 28.10.2018 19:10

my musimy tyrac a niektorzy moga schodzic do szatni ....moze jakies naloty pod prysznic ....brudnopis to ofen wali w prenta ....ile tego l4....

PIP

Co z Andrzejem K. stosujacym mobbing wobec ludzi. Kiedy zostaną wycigniete konsekwencje wobec tego (usunięte przez administratora) i prostaka? Czy ludzie sami mają wymierzyć karę obsikanemu Andrzejowi?

Zostaw opinię o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o. - Sosnowiec

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.