MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 441 ocen.

MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.
3 441

Opinie o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

RRR

Sorry dziwki

   
RRR

Jak tam pepa ty suko w (usunięte przez administratora) Aty jagoda duża (usunięte przez administratora) 2 dwie dzwki na zakładzie.suchy robię pepe w (usunięte przez administratora) za darmo. A jagoda robi loda liderowi

   
Hirek

Dafer od pierdul się od baryły bo będzie w pierdul (usunięte przez administratora)

   
Dafer

Baryła P ty wredny fałszywy psie żeby ci zdechło wszystko co kochasz

   
Eryk

(usunięte przez administratora) wasz to opchodzi

   
Marta

Magdalena Siodłak i Marcin Galant kolejny romans w pracy uprawiali seks po pracy w aucie na parkingu!!!!

   
Ogier
@Marta 07.06.2018 23:02

Widocznie mu nie dajesz i chłop musi "stołować" na mieście. Ps. Tu są opinie o Magneti Marelli z Mikołajczyka. Pisz na stronie Automotive

   
Helo

Jak tam 800+ ta (usunięte przez administratora) stara

   
znany
@Helo 30.05.2018 20:38

ma się dobrze, zmiana stanowiska, otoczenia, patrzenia na buraków i cwaniaków którzy nic nie robią i liżą (usunięte przez administratora) innym cwaniakom chyba wyszła jej na dobre

   
nosorożec

sex bez zobowiązań ... bez uczuć w aucie jak zwierzęta

   
Marta
@nosorożec 08.06.2018 08:25

Były i uczucia

   
RRR

Jak tam niewolnicy (usunięte przez administratora) sobota niedziela

   
Helo

Albo do BMW

   
lancia

Damian jutro jak przyjdziesz do pracy to rób odrazu wyloty do Lancii

   
Mała

Ta firma to jestem wielki burdel każdy z każdym tam romansuje. Zamiast pracować to sms w pracy

   
Gość
@Mała 29.05.2018 08:12

Szczególnie jedna z pań z hali A (Magda S) lubi pisać po 300 sms dziennie o każdej porze dnia i nocy do cudzych mężów!!

   
Tico

Fiat Panda wraca spowrotem do fabryki w tycha będzie potrzeba więcej niewolników. do magnetti .Zapraszam

   
Ktos

Dobrze że na hali B jest spokój

   
Ktos

Dobrze że na hali B jest spokoj

   
Tik tak

Szykujcię się do pracy w czwartek murzyny

   
Robaki
@Tik tak 28.05.2018 19:35

Czego się nie robi dla 2 tyś podstawy

   
1000+

Dopóki liderem będzie nieokrzesany prostak, dopóty będą problemy.

   
RRR

Cwaniak nie umiesz zrobić porządku z 800 plus wypierdul (usunięte przez administratora) na zbity pysk Agata a ty tej (usunięte przez administratora) Łep upierdul

   
Cwaniaczek
@800+ 25.05.2018 20:21

Nie każdy już wie że jesteś jakąś nie zrównoważona psychicznie.

   
Ttt

Wszystko jest fajne do czasu. .zwolnić tę kobiety i będzie spokuj .

   
Rrec
@Robaczek 24.05.2018 10:17

Za to ty nauczyłeś że da się robić za te grosze i taraz marudzicie ze zl (usunięte przez administratora) wypłaty dostajecie za 2500 szkoda marnować czasu i paliwa

   
RRR

Mlody agata co ty nie umiesz (usunięte przez administratora) 800+ chory jesteś opierdul jąm tom starom (usunięte przez administratora)

   
Kaczor.

Flaku blacha ty kondonie dlaczego wypisujesz na ludzi że swojej zmiany, Kaczor

   
Ttt

Paróweczka w morde chcesz

   
Piesek
@Ttt 22.05.2018 19:06

Przecież prawdę piszą swój swojego broni sieroto NERY.

   
he he he

szykujom się zwolnienia bo firma nie ma pracy ha ha .dziady w zupę dostaniecie

   
Ulka

Może dowiem się czy firma rekrutuje?

   
Robaczek
@Ulka 22.05.2018 22:29

Prędzej będą teraz zwolnienia niż przyjęcia... Polecą szczury agencyjne

   
Paróweczka

LID: następny obrażony przecież prawdę piszą sierota Nery i tyle trzeba na niego uważać.

   
wąż

Na Zagórzu panuje półpasiec.Pierwsze zachorowania w firmie invenio.

   
Lid

Banan od pierdul się o D.Wojtali bo ci (usunięte przez administratora) na parkingu .ty flrecie

   
Banan

Alfa: obrażony jesteś przecież prawdę piszą o D. Wojtali przebudz się Alfa sieroto Nery.

   
Doda

Co wy zrobiliście z tego zakładu wielki bałagan same rodziny dyrektorze jak pań móg do tego dopuścić. Zwolnić te osoby i będzie porządek.

   
jebać soboty
@Doda 20.05.2018 19:44

tych chanysów powinni zwolnić ,cały ten zarząd to same kretyny są tu tylko na przetrzymanie nie mają zielonego pojęcia o produkcji ogólnie to ku..a żenada !!!!!!!!!!!!

   
Tede

Ty baryłka pilnuj żony bo gołota jąm przeleci nawet nie będziesz wiedzał kiedy ha ha ha. Żyrafa daje (usunięte przez administratora) za talerz żupy ha ha ha .Pepa nie chodź w tym moro bo masz za dużom (usunięte przez administratora) i zero figóry .

   

Zostaw opinię o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o. - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.