MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Adres: Plac Pod Lipami 5, 40-476 Sosnowiec

NIP: 6443035609 KRS: 0000012304

MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.
3 461 5 1

Opinie o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowy przyjęty
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Witam, Dzisiaj znowu wypadek.Wypadek za wypadekiem na przerobie bo za duże normy .Każdy się spieszy bo jak normy nie zrobisz to ci premię zabierą,wiec każdy (usunięte przez administratora) jak nie normalny .Najwyższa pora aby ktoś się tym zainteresował tak dużej być nie może .Panie dyrektorze proszę się przyjrzeć przerobom chwila nie uwagi i wypadek gwarantowany kolejny.

Pomocna?
TakNie
Nowo przyjety
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Witam,planowalem sie przyjac do zakladu Magneti ale czytając wpisy dochodzę do wniosku że byłoby mnie wstyd pracować w zakładzie gdzie jego opinia to agencja towarzyska , narkotyki i kurwi dołek. Dziwi mnie tylko fakt że nikt z dyrekcji nie robi z tym porządku. nawet nowy dyrektor.

Pomocna?
Tak5Nie
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowo przyjety 24.05.2019 11:50

Tylko patrzeć jak zakład upadnie z takimi wynikami i opinia długo nie pociągna jaki zakład pracy tacy pracownicy patola jedna wielka

Pomocna?
Tak4Nie
Ooko
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowo przyjety 24.05.2019 11:50

Właśnie jak to możliwe,że kierownik ,majstrowie wiedzą kto jest"porobiony" i nic z tym nie robią...jedni schodzą do szatni pół godziny przed końcem dniówki i też pozwolenie od liderów...Panie dyrektorze może warto przejrzeć te kamery i ukarać....a może wszyscy powinnismy schodzić?

Pomocna?
Tak1Nie
morda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ooko 24.05.2019 21:26

Zarząd tego zakładu to bardzo spokojni opanowani i inteligentni ludzie wątpie w to czy kiedykolwiek zniżą sie do waszego poziomu ,poziomu dna i będą czytać te wasze bzdety i w to wierzyć do roboty sie wezcie ludziska .....Pozdrowienia dla wszystkich malkontentów.............

Pomocna?
Tak6Nie
Olo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ooko 24.05.2019 21:26

Pozabierać premie może czas poinformować dyrektora o sytuacji w zakładzie, że kończą pracę wcześniej że zamiast zapier..... To wala się po kiblach z pustymi dziuniami i zarabiają o wiele więcej od tych którzy zapierd..... Za tych nierobow

Pomocna?
Tak4Nie1
Ustawiacz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Olo 25.05.2019 11:57

Co ty za bzdety piszesz? Kto tak robi?

Pomocna?
Tak4Nie
Pracujacy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowo przyjety 24.05.2019 11:50

Właśnie ludzie po co takie glupoty piszecie. Połowa z tego jest nie prawdą lub wyolbrzymiona. Weźcie sie za robotę albo zajmijcie swoim życiem

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowo przyjety 24.05.2019 11:50

Sama patola

Pomocna?
TakNie
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ustawiacz 25.05.2019 15:13

Pewnie ty przyznaj się kamery cię widziały ????

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
janosik
 Opinia

zazdrościsz,że dziewczyna ma branie? Ja tam chetnie sam bym się Justynką zajął

Pomocna?
Tak2Nie11
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@janosik 22.05.2019 11:01

Haha kijem bym ją nie tknal już tyłu chłopa było nigdy są fajniejsze i porzadniejsze kobitki ale swoją drogą piękna ma opinie współczuję obecnemu odważnemu

Pomocna?
Tak9Nie
Aga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pozdrawiam nowego przystojnego dyrektora

Pomocna?
Tak4Nie
Ryszard
 Opinia
@Aga 24.05.2019 11:30

Ma może ktoś namiar na poprzedniego dyrektora Dariusza Pragę

Pomocna?
TakNie
anonim
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie2
.
 Opinia

Kasiulek to który bo dużo ich nie ma, a Justynka jest młoda i zgrabna, a ty pasztecie z meżem zastanow sie co piszesz, popmpa pobiegaj schudnij bo chyba wiemy o kogo chodzi.Bleee

Pomocna?
Tak1Nie6
życzliwy
 Opinia

Kasiulek to ty jestes szwagierką tego dilera i konfidenta yetiego u was to rodzinne ty tez z mezem teraz rozprowadzacie narkotyki w magneti?

Pomocna?
TakNie
1
Mm
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@życzliwy 22.05.2019 23:10

Pomyliłeś osoby. Szukaj dalej...

Pomocna?
TakNie
Rokita
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Witam na której zmianie jest tak wesoło?

Pomocna?
TakNie
K
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To prawda kobity patrząc na was zastanawiam się czy istnieją jeszcze pożądne bo zaczynam wątpić pozdro Michał

Pomocna?
Tak1Nie
Ryszard
 Opinia
@K 22.05.2019 11:32

Zastanawiam się czasem, czy są jeszcze "pożądne" chłopy nie robiące błędów ortograficznych, czy te chłopy skończyły edukację na podstawówce.

Pomocna?
Tak6Nie2
Olo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ryszard 22.05.2019 17:24

Przecież to zakład produkcyjny a nie urząd miasta ha

Pomocna?
Tak3Nie
Olo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Olo 22.05.2019 17:38

Dlatego łaski są jakie są czego się spodziewać po robolach pozdro dla wszystkich

Pomocna?
Tak3Nie
On12
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Olo 22.05.2019 17:40

Chyba trochę przesadzasz. Pracują tam też normalne wartosciowe kobiety . A idąc twoim tokiem myślenia to twoja kobieta obecna lub przyszla też jest łatwa?

Pomocna?
Tak7Nie4
Putin
 Opinia
@Olo 22.05.2019 17:38

Nie przesadzaj! Jakąś kulturę osobistą powinno się mieć, a oni tylko potrafią zachować się w momencie kiedy odczuwają strach. Trochę popuścisz, a na głowę ci wejdą. Zero wychowania i wpojonych ogólnych zasad społecznych. Jak zwierzęta- rozłóż nogi a ci wjadę. Do lasu wypier... - Amazon przyjmuje.

Pomocna?
Tak3Nie
K
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Janosik ustaw się w kolejce na bank dostaniesz za darmo bo my w magneti biedni robole więc korzystaj póki nie założyła cennika heh pozdro

Pomocna?
Tak1Nie
K
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Janosik o czym ty piszesz mam branie u męża i tylko na tym mi zależy ale ty jesteś pewnie w kolejce to rozumiem czym się kierujesz haha a kur.... Zawsze będzie kur....

Pomocna?
TakNie
Szukający pracy
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Witam, można coś więcej na temat zarobków w tej firmie i jaką panuje aktualnie sytuacja na produkcji ile godzin itp

Pomocna?
TakNie
Adaś ????
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szukający pracy 17.05.2019 17:54

Bardziej możesz (usunięte przez administratora) znaleźć w tym zakładzie a nie kasę dadzą Ci za darmo

Pomocna?
TakNie1
Janusz
 Opinia
@Adaś ???? 19.05.2019 19:31

Daj cynk kogo

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Adaś ???? 19.05.2019 19:31

A raczej która

Pomocna?
TakNie
Adaś ????
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Janusz 19.05.2019 23:36

Jaka chcesz do wyboru do koloru same chętne haha zakład jeden wielki (usunięte przez administratora) zero renomy (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Adaś ???? 20.05.2019 04:50

Chyba raczej nie wszystkie. Tak więc napisz która

Pomocna?
Tak1Nie
.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Adaś ???? 20.05.2019 04:50

HAHA a sam się trzepiesz, ja pierdziu co za dzbany, twoja bierze ze godzine jak ty masz na ty jestes na noc, wiec wpadnij kiedys i zobacz albo sie zwolnij (usunięte przez administratora) mocny przez Internet.

Pomocna?
TakNie
On
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szukający pracy 17.05.2019 17:54

Marne chłopie bądź bardziej ambitny same bidoki w magneti

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie1
Normalny
 Opinia

Pokusił bym się o stwierdzenie że zakład pełen imbecyli i tyczy się to przede wszystkim do męskiej części pracowników. Zamiast zająć się swoimi kobietami szukacie romansów w pracy A jak któraś odmówi to trzeba ją zniszczyć publicznie. Choć by nawet któraś poszła z kimś do łóżka to jest jej sprawa i nic wam do tego. Tak na marginesie jeśli wy ruchacie co popadnie to jesteście maczo ale kobieta jak z kimś się umowi to kur... Najlepiej by wszystkim wam dawaly to byli byście i maczo i kobieta fajną koleżanką tego byście chcieli. Szkoda słów

Pomocna?
Tak13Nie
Lila
 Opinia

Co się dzieję w tym zakładzie? Nie możesz sobie zaplanować weekendu z rodziną bo jak nie przyjdziesz do pracy to dostaniesz nakaz. Co będzie następne? Będziecie ludzi na łańcuchu do maszyny przywiązywać?

Pomocna?
Tak7Nie
Persona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lila 11.05.2019 17:27

Nie było sobót, płakaliście o zbiorowe... Są soboty to wam źle. Nie idzie dogodzić!!

Pomocna?
Tak5Nie2
Lila
 Opinia
@Persona 12.05.2019 15:08

Nie bardzo rozumiesz o co chodzi, ktoś chcę to niech pracuję. Ale jeśli komuś nie pasuje przyjść to nie straszcie nakazami. Tak ludzi traktujecie że nikt nie chce tu przyjść do pracy.

Pomocna?
Tak5Nie
Persona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lila 12.05.2019 23:23

A jednak tu pracujesz jeszcze?

Pomocna?
Tak1Nie3
Lila
 Opinia
@Persona 13.05.2019 14:34

Ktoś musi robić na nierobów z biur ????????

Pomocna?
Tak4Nie
Persona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lila 14.05.2019 18:22

To swoją drogą, ale jak nie ty... To ktoś inny. Nikt na siłę nie trzyma

Pomocna?
Tak3Nie1
Prawdziwe
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora) ile wpisów nie usuniesz i tak wszyscy wiedzą czym jesteś...jeszcze w męskim WC idź umyć

Pomocna?
Tak5Nie
Persona
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Prawdziwe 15.05.2019 22:38

Serio... Masz jakiś dowód na to? Czy co, że tak twierdzisz? Monotematyczny zaczynasz być.

Pomocna?
Tak2Nie
Adwokat ????????
 Opinia
@Prawdziwe 15.05.2019 22:38

Debile!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Ziomeczek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Prawdziwe 15.05.2019 22:38

Czy ty pajacu nie masz swojego zycia? Pokaz sie internetowy cwaniaczku, w necie jestes bardzo cwany? zwal se gruche moze ci ulzy. w zieleni miejskiej bedziesz mial wiecej atrakcji i moze otworzysz bloga. Ps Pamiętaj góra z góra sie nie zejdzie człowiek z człowiekiem zawsze???? Pozdro od Kuby????

Pomocna?
Tak2Nie1
Kulfon
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Opłaca się zapisać do związków? Jest jakiś pakiet startowy dla nowego członka? Jakie przywileje ma zwykły członek związków? Jest opcja, żeby zostać członkiem VIP? Jeśli tak, to o ile większa jest miesięczna opłata? I czy członek VIP ma większą ochronę przed zwolnieniem, albo np więcej dni urlopu na żądanie?

Pomocna?
TakNie1
Stara hala
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kulfon 10.05.2019 15:26

Kolego pewnie ze się opłaca do związków należeć to one doprowadza do porządku na zakładzie. Widzisz kolego 18 to pod zakład podjeżdża dzieki ZZ. Przypominam ze 26.05 wybory ! POPARCIE ROŚNIE !

Pomocna?
Tak3Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie1
Adwokat ????????
 Opinia

A co byłeś byłaś materacem że wiesz. Pozdro dla ciekawskich

Pomocna?
Tak2Nie
lova
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

a czemu pytasz tak o nią

Pomocna?
TakNie
Barti
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy w magneti pracuje liderka Magda K?

Pomocna?
TakNie
3
Olo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Barti 05.05.2019 17:03

Tak

Pomocna?
Tak1Nie
Barti
 Opinia
@Olo 05.05.2019 19:47

Dzięki, a u którego mistrza?

Pomocna?
TakNie
Rurarz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Olo 05.05.2019 19:47

(usunięte przez administratora) Żadna taka niepracuje

Pomocna?
TakNie
Olo
 Rekomendacja
@Barti 05.05.2019 20:30

U adama

Pomocna?
Tak1Nie
Rodo
 Opinia
@Olo 07.05.2019 09:39

Ulubienica...

Pomocna?
Tak2Nie
1
Bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zakład którym jest dużo do zrobienia

Pomocna?
TakNie
HEJ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pan miasto wyleciał z dnia na dzień. Co pan miasto robil, że tak go potraktowali. Wały jakies?

Pomocna?
Tak1Nie3
Produkcja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Teraz czas na krystyne z utrzymania ruchu. Pa pa

Pomocna?
Tak5Nie
Nowy
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Ale się popieprzyło na tym zakładzie. Kierownik Tych. Majster Tych.nawet (usunięte przez administratora) lider jest tych .

Pomocna?
Tak4Nie2
Bolo
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Najgorsze świństwo jakie mogli zrobić. Totalna chamuwa

Pomocna?
Tak3Nie
Ryszard
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Kto to jest pan miasto.

Pomocna?
TakNie
Bolo
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Bardzo szkida człowieka. Zrobił dużo dobrego. Szacunek

Pomocna?
Tak2Nie1
Ryszard
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

To był mój kolega Darek, jeśli to o niego chodzi choć nie wiem, ale w zarządzaniu firmą był mega Dyrektorem.

Pomocna?
TakNie
Kolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@HEJ 24.03.2019 19:43

Swinstwo

Pomocna?
TakNie
Ryszard
 Opinia
@Kolo 01.04.2019 18:20

A kto tam jest dyrektorem obecnie.

Pomocna?
TakNie
IshajseDraga
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Bolo 01.04.2019 14:35

Taka tam autopromocja!

Pomocna?
TakNie
IshajseDraga
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Ryszard 01.04.2019 18:19

W zakładzie (usunięte przez administratora)już nie ma ale na szczęście na forum pozostał....

Pomocna?
Tak3Nie
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wielki duży brudem na produkcji

Pomocna?
TakNie3
bolo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

JANEK-powrót legendy

Pomocna?
Tak10Nie4
Operator że starej hali
 Opinia
@bolo 24.03.2019 17:28

Tak było

Pomocna?
Tak3Nie2
1
Janek
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Operator że starej hali 27.03.2019 21:09

Na starej hali

Pomocna?
Tak2Nie1
Robol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@bolo 24.03.2019 17:28

Ale ogolnie jak smyranie jest ?

Pomocna?
Tak1Nie1
Blacharz
 Opinia
@Robol 29.03.2019 02:17

A rura swedzi....

Pomocna?
TakNie1
Osiemnastka
 Opinia
@Blacharz 29.03.2019 10:31

Kolego chcesz w papę ?

Pomocna?
Tak1Nie
Blachara
 Opinia
@Osiemnastka 29.03.2019 12:03

Bardziej do

Pomocna?
Tak1Nie
HEJ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pan nowy, stary dyr coś robi, a nie jak poprzednicy marnotrawni pieniądze i podciąga gacie.

Pomocna?
Tak3Nie5
HEJ
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

dla pewnej Pani z działu personalnego z Mikołajczyka https://www.youtube.com/watch?v=tgw1yEcWpTU

Pomocna?
Tak6Nie2
Abcde
 Opinia

Jeszcze jest dużo że starej brygady którzy myślom jak za pieprzycz mon jeszcze nie jeden w padnie kwestia czasó

Pomocna?
Tak2Nie2
Ryszard
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Abcde 14.03.2019 20:19

Ale głupie pisanie, ja cię pierniczę, zatrudniacie tam uchniętych.

Pomocna?
TakNie
Sędzia Dred
 Opinia

Kolejny (usunięte przez administratora) złapany. I bardzo dobrze. Miejmy nadzieję że więcej ich nie ma.

Pomocna?
TakNie1
Bolo
 Opinia

Witam i zapraszam tylko (usunięte przez administratora)czeba być (usunięte przez administratora)aby kraść przed kamerami to tylko na Mikołajczyka ale jaja

Pomocna?
Tak1Nie
Ted
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bolo 13.03.2019 16:53

I kto tu jest głupi analfabeto...

Pomocna?
Tak1Nie
Olo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bolo 13.03.2019 16:53

Jak patrzę na wypowiedzi co niektórych, to głupców na Mikołajczyka jest wielu.

Pomocna?
TakNie
Gi Group
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dzień dobry, ruszyła rekrutacja do Magneti Marelli na Zagórzu; praca na podstawie umowy o pracę tymczasową z Gi Group, Stawka: 17.28 plus 21% premii. Zainteresowanych prosimy o kontakt: 724-203-205

Pomocna?
TakNie
ćwirek
 Opinia
@Gi Group 13.03.2019 13:10

To pisz to na stronie automotive a nie tu zaśmiecasz stronę

Pomocna?
Tak1Nie
Koko
 Opinia

Witam Panie dyrektorze proszę zwrócić uwagę Panu Baryłcze jak był lidere to co chwilę na papieroszka chodził z krajewszkim Teraz to samo jest robi na centralnej spawa I jest to samo krajewszkim podchodzi i już na palarnie co jest grane czy majster tego nie widzi co robi Piotrek baryłkę. czy Magda liderka nie może mó uwagi zwrócić.

Pomocna?
Tak1Nie
Dyrektor
 Opinia
@Koko 26.02.2019 20:44

Witam. Naucz się poprawnie pisać. Wtedy porozmawiamy o powyższym temacie. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie1
x33
 Opinia

Dzień dobry......... podpowiecie ile na godzinę dostaje nowy pracownik

Pomocna?
TakNie
Księgowy
 Opinia
@x33 24.02.2019 14:32

17.28 plus 21%premi czyli 20.94 operator Spawacz 18.29 21% 22.14

Pomocna?
Tak1Nie1
Jogurt
 Opinia

Witam czy będzie kasa za brąz? Oto jest pytanie

Pomocna?
Tak3Nie
Fizoool
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jogurt 19.02.2019 17:18

Haha jasne,

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o. - Sosnowiec

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGNETI MARELLI AFTERMARKET Sp. z o. o.