Fabryka Armatur Swarzędz Sp. z o.o.

Swarzędz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 127 ocen.

Opinie o Fabryka Armatur Swarzędz Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Armatur Swarzędz Sp. z o.o.

Grzechu

( usunięte przez administratora )..praca na dwóch maszynach jednocześnie a najlepiej na trzech jakby sie dało.No i kamera na srodku hali zeby boss miał co robic z nudów(podgladac i szpiegowac ) tacy to maja najwiecej do ukrycia .Postaw sie szefostwu to odrazu zrobia z toba porządek .Podsuna ci jakies pismo do podpisu zeby znalezc na ciebie haka.No i na koniec te smieszne zarobki kon by sie usmiał.Omijajcie ta firme

qw

Czasmi nie chce sie czytać niektorych opisów ale widzać ewidentnie, że niektore negatywne wpisy zamieszczają ci sami racownicy lub byli pracownicy

Łap... ciuch

Masakra... co to za firma, osobiscie przerobilem kilka firm ale to, to jest dramat... XIX WIEK .. niespotkalem sie jeszcze z firma, gdzie premia jest przyznawana z widzimisiem szefa... fajnie sie pracowalo , z ludzmi tak zwanej paczki, im to niepasowalo .. rozbili cala grupę.. pozwalniali juz wieksza część... NIEPOLECAM TEJ FIRMY..

Andrzej

Maxcess Sp. z o.o. międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej (ok 12 km od Swarzędza), głównie dla przemysłu papierniczego, poligraficznego, metalowego itd. poszukuje osób na stanowisko: Tokarz i CNC operator (sterowniki: Heidenhaim). Pracując 5 dni w tygodniu / 40 h zarobki ok 2500 netto (tokarz), ok 2700 PLN (CNC operator). Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV andrzej.soliwoda@maxcess.eu.

Gość co dostał w kość
@Andrzej 15.09.2016 13:00
Maxcess Sp. z o.o. międzynarodowa firma z ponad 50-letnią tradycją w branży maszynowej (ok 12 km od Swarzędza), głównie dla prz...

To słabiutko cos u konkurencji, u nas kto zasługuje ten 3 zarobi ;) kiepska reklama, pozdrawiam

xxxx

Obiecywać oni lubia, szczególnie szef produkcji. Na rozmowie obiecane większe pieniądze a w realiach o kilka stówek mniej, dawno sie nie spotkałem z takim syfem, warunki w których ludzie tam pracuja i ta śmieszna płaca. Jeżeli ktoś ma zamiar tam pracować to odradzam.

Bob nie budowniczy

Optymista i Bob budowniczy wysyła posty z tego samego IP

James bond
@Bob nie budowniczy 14.07.2016 12:31
Optymista i Bob budowniczy wysyła posty z tego samego IP

Bill Gates się znalazł

xyz

Jestem ciekawy który z synów prezesa pisze te pozytywne komentarze

Optymista
@YZX 13.07.2016 12:34
Widać że kolega "Optymista" pracuje w biurze. Dobrze że chociaż oni są zadowoleni.

I tu się mylisz, bo jestem z obróbki, ale nie należę do grupy pieniaczy. Trwaj w swoim niezadowoleniu. Ps pamiętaj doceń co jest, bo nie jest źle

Bob budowniczy
@xyz 12.07.2016 13:33
Jestem ciekawy który z synów prezesa pisze te pozytywne komentarze

Myślisz ze marnują swój czas na Twoje głupoty? Myślę że mają inne ważniejsze tematy w głowie, bo haruja od rana do wieczora

optymista

Czyżby to efekt dobrej zmiany w rządzie, ale na pewno nareszcie zaczęliście pisać prawdę. Firma solidna, przejrzyste procedury, a że trzeba pracować by zarobić - to chyba normlane. mamy bardzo nowoczesny park maszynowy, niektóre technologie to TOP w Europie, więc pracuje się bardzie efektywnie i lżej jednocześnie proszę pamiętać jak Firma wyglądała 10 lat temu a jak teraz, TO JEST KOLOSALNA ZMIANA NA + . Nie można więc powiedzieć że firma Rodzinna i biorą dla siebie, bo jest ciągły rozwój a i pensje idą do góry. Teraz znowu podwyżki od 01 lipca. Szef Sprzedaży Adrian ( syn Szefa ) pozyskuje coraz to nowe i bardziej wyrafinowane tematy i to od Europejskich Gigantów. On nagrywa nam ciekawą Robotę a my pchamy, a że niektórzy nie czują satysfakcji z pracy, to już ich zmartwienie. Nie stoimy w miejscu, idziemy pełną parą na przód TAK DALEJ

optymista

Czyżby to efekt dobrej zmiany w rządzie, ale na pewno nareszcie zaczęliście pisać prawdę. Firma solidna, przejrzyste procedury, a że trzeba pracować by zarobić - to chyba normlane. mamy bardzo nowoczesny park maszynowy, niektóre technologie to TOP w Europie, więc pracuje się bardzie efektywnie i lżej jednocześnie proszę pamiętać jak Firma wyglądała 10 lat temu a jak teraz, TO JEST KOLOSALNA ZMIANA NA + . Nie można więc powiedzieć że firma Rodzinna i biorą dla siebie, bo jest ciągły rozwój a i pensje idą do góry. Teraz znowu podwyżki od 01 lipca. Szef Sprzedaży Adrian ( syn Szefa ) pozyskuje coraz to nowe i bardziej wyrafinowane tematy i to od Europejskich Gigantów. On nagrywa nam ciekawą Robotę a my pchamy, a że niektórzy nie czują satysfakcji z pracy, to już ich zmartwienie. Nie stoimy w miejscu, idziemy pełną parą na przód TAK DALEJ

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

Stawki są utrzymywane lub zmieniane, ale w górę. Generalnie powoli, ale pensje pną się w górę a i firma cały czas mocno inwestuje by sprostać konkurencji. Otoczenie maszynowe z najwyższej półki. Oczywiscie zawsze chciałoby się zarabiać więcej, ale uczciwie rzecz stawiając jest przejrzysta filozofia, pracujesz - zarabiasz, markujesz robote - zarabiasz mniej i zajmujesz się narzekaniem i wpisami negatywnymi na Go Work

inny pracownik
@zadowolony 17.05.2016 21:08
Stawki są utrzymywane lub zmieniane, ale w górę. Generalnie powoli, ale pensje pną się w górę a i firma cały czas mocno inwest...

Wreszcie ktoś pisze z sensem. Firma porządna, wypłaty, nadgodziny, socjal na czas a i jak masz problem i jesteś dobrym pracownikiem, to i szef pomoze Badźmy uczciwi wobec siebie i innych

zakochana

Pracowałam w FAS-ie przez 3 lata. Atmosfera całkiem przyjemna (jeśli nie pracowało się z kobietami), wypłata na czas, szef produkcji bardzo kontaktowy. W firmie można awansować, jeżeli chce się pracować (a nie ściemniać), czego najlepszym przykładem jest kierownik produkcji. Firmę wspominam całkiem miło - tym bardziej, że poznałam tam mojego męża :)

jaaaaaaa

szef produkcji - Artur to super ciacho! chodze do pracy zeby na niego popatrzec :) pozdrawiam!

jakbatonik

Zykfryd to uciekaj sam. Cała prawda jest taka że będą was dymać aż bedziecie zarabiac najniższą bo tylko potraficie sie żalić na forum. Dla nowych szukających tu pracy: nie polecam. Przychodzisz i dostajesz umowe zlecenie ze stawką godzinową, a potem o prace z jeszcze niższą stawką! Śmiech na sali. I zarabiasz 8zl na godzine średnio + premie której nie jestes w stanie sie doliczyć. A jak weźmiesz nadgodziny w weekend to dostaniesz za to 50zł więcej w skali miesiąca. Tragedia. Szef twierdził że można zarabiać więcej pracując lepiej niż inni ale to totalna bzdura, bo robiąc ponad norme od razu Ci ją podwyższają tak żebyś nie dostał nic! A inni jeszcze beda cie wyzywac od najgorszych.wiec przychodzac tutaj zaakceptuj to że w ogóle dostaniesz wypłate i tym sie ciesz, a na żadne podwyżki nie licz. Ja już jestem w fajniejszej firmie i to całkiem nie daleko, a warunki godne i sprawiedliwe.

Zykfryd dwie lewe

Uciekać natychmiast!,tą firmą rządzą psychole! Zamiast ludzią dać więcej to nowe kamerki się instaluje by zaspokoić swoją próżność i co prezesiku? ładnie tak latem i nie tylko,dziewczyny podglądać i patrzeć im w biusty?, no bo po co ci kamera z takim dobrym zoomem optycznym?dziwię się że za takich się nie biorą,ale kto bogatemu zabroni?Normalnie w takich okolicznościach powiedział bym idź pan do diabła! Ale coś mi mówi że już od dawna pan siedzisz u niego w kieszeni!

Zykfryd dwie lewe

O zero błędów ortograficznych, strzelam że to szefuncio ;p

ulala

specialistow pokaz mi choc jednego niema takich a jak sa to zaraz uciekaja i bardzo dobrze jak placa tak maja wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie place jak sa teraz to powinny byc na 168 godzin a nie na 240g szefie produkcji ja ci mam przypominac ile godzin powinnismy pracowac a gdzie kodeks pracy gdzie przepisy czy ciebie juz nic nie obowiazuje zebyssie nie pomylil myslisz ze ludzie sie ciebie boja to jestes w wielkim bledzie jestes wielki z tatusiem w armaturach a za brama jestes zwykly chlop w zakrutkich spodniach pozdro

byłem zobaczyłem spierdoliłem

Nie dajcie się robić w ch..a ,firma was okrada!!!Jeśli uważasz się za specjalistę w swoim fachu,szukaj innej pracy lepiej płatnej.Pracodawcy potrzebują takich osób jak Wy!Pracowałem w tej noże,ale stawka 11zł za godz brutto była śmieszna :)Teraz zarabiam trzy razy tyle i wcale nie muszę zapierdalać tak jak w armaturach,mam spokój nie ma kamer nikt się nie stresuje i co najważniejsze nie ma akordu.Pracując w tej firmie budujecie imperium prezesa,na początku dużo obiecał i nie dotrzymał słowa.Nie polecam tej firmy!!!Choć czasami nie zawsze jest kolorowo to się bierze co jest.A ten tokarz z Kostrzyna to już został odpowiednio zaprogramowany,wszystko słyszy i widzi lubi dużo mówić miał szanse ale dał się przekupić i wszystko spier..lił.Powodzenia Wam życzę!!!

fan

To dobrze bo chociaż prezes się rozwija. A czy już wprowadził te swoje usprawnienia które tylko on sam je rozumie i ewentualnie jego synalkowie.

Pracownik

Prezes to bardzo dobry człowiek dba abyśmy nie przytyli

fan

Czy prezes się choć trochę zmienił na lepsze

bbb
@fan 03.06.2015 07:58
Czy prezes się choć trochę zmienił na lepsze

zmienił Mercedesa na lepszego i nowszego :)

heh
@fan 03.06.2015 07:58
Czy prezes się choć trochę zmienił na lepsze

Trafi do piekła i zabierze merola ze soba hehe za takie traktowanie ludzi. Do piekła pamiętaj !!!!

nono

Witajcie :) No smutne co tutaj piszecie, wręcz rozbieżność zdań mnie zadziwia :) Pracuje w Fas już jakiś czas i nigdy nie słyszałam od współpracowników pozytywnych opinii, wręcz przeciwnie. Także lizusy poczekajcie, aż, i wam też się noga podwinie i dostaniecie solidnego kopa. Nie jest prawdą, że ludzie którzy zapierdzielają zarabiają więcej, inaczej wydaje mi się, że bardziej jest to zależne od tego czy jest się kobietą czy facetem!!!!Na ostatnim szkoleniu słyszałam, że to kobiety są lepszymi operatorami niż faceci, dziwne po pensjach tego nie widać :) No wypłaty w ostatnich miesiącach nie zwalały z nóg :) Wiecie nowy Mercedes kilka nowych maszyn a nasze premie mniejsze :) Apel też był nieziemski, na początek kilka miłych słów, że nie jest coraz gorzej na świecie, że i z nami się gorzej pracuje :) Budujące dla nas pracowników. Jak to prezes powiedział na czwórkę umie on a na piątkę sam Bóg :) skoro jest mniej pracy premia jest obcinana, to miło by było gdyby przy dużych zamówieniach, i premie były wyższe. Robię normy, nadgodziny, czasem pensja jest ładniejsza czasem trochę mniej. Jednak w tej firmie jeśli nie będziesz robił nadgodzin dorobisz się depresji jak będziesz robił nadgodziny dorobisz się garba :) Życzę wszystkim wierzącym, że coś się w tej firmie zmieni - powodzenia. :)

znawca

Ja tez slyszalem ze fas bankrutuje....wreszcie.Pełno tam konfidentów a największy to taki nastawiacz g.j....z kostrzyna.Oboz pracy praca po kilkanaście godz i najlepiej 7 dni w tyg. ..i za miske ryżu.

lusia

A piekarze, kucharze i cukiernicy obrabiają skomplikowane wyroby, i co z tego. Był FAS nie było was, nie będzie was, a będzie FAS.

bbb

Kiepskie wypłaty, donosicielstwo, najważniejsze stanowiska obstawione przez rodzinę prezesa - to nic w porównaniu z tym co ostatnio zrobił młody szef - przeniósł z produkcji do narzędziowni (w której średnia wieku to jakieś 50 lat) byłego KSIĘGOWEGO!!! tak drodzy państwo KSIĘGOWEGO!!!

nemo
@bbb 06.02.2015 19:04
Kiepskie wypłaty, donosicielstwo, najważniejsze stanowiska obstawione przez rodzinę prezesa - to nic w porównaniu z tym co osta...

Po 1 Oscara to nie Patryk po 2 jeśli osoba która została przeniesiona do narzędzioni była kiedyś księgowym to kto go namawiał do pracy na produkcji no chyba że był bardzo kiepskim księgowym ☺

Oscar74

Nie dziwię się, że tyle tu jadu i nienawiści. W końcu piszą tu sami pokrzywdzeni przez los ludzie. Ciężko czytać komentarze z tak dużą ilością błędów ortograficznych lub językowych. To świadczy o pewnym poziomie lub jego braku. Pracowałem w FAS-ie przez kilka lat. Tak odszedłem z firmy, ponieważ dostałem lepszą propozycję pracy. Zarabiam więcej. Można się zgodzić, że pensja nie taka, że ludzie też. Niestety większość z pracowników wychodzi z założenie: "czy się stoi czy się leży to wypłata się należy". Smutne. Nikt nie kazał nam pracować po 12h. Nadgodziny to dobrowolna decyzja, a wy na 50 złoty więcej rzucacie się muchy na stolec. Odbierzecie należność i płaczecie: "Dlaczego tak mało?". Chociaż od samego początku wiecie jak sprawa będzie wyglądać. W firmie można zabłysnąć. Wystarczy zainteresować się swoimi obowiązkami i co z czego wynika, a nie bezmyślnie wciskać guzik przez cały dzień. Nie powiem, że firma jest super. Jest taka jak każdy zakład pracy. Są plusy i minusy. Wszędzie możesz zarobić podobnie. Każdemu szef może nie odpowiadać. Różnica jest taka, że gdy się odezwiesz to zostaniesz wysłuchany. Co poniektórzy jednak wolą wylewać swoje żale w sieci niż skonfrontować się z rzeczywistością.

bbb
@Oscar74 03.02.2015 17:15
Nie dziwię się, że tyle tu jadu i nienawiści. W końcu piszą tu sami pokrzywdzeni przez los ludzie. Ciężko czytać komentarze z t...

Cześć Patryk :)

wieloletni pracownik

Zawsze zastanawia mnie, czemu na tych wszystkich portalach są przeważnie negatywne wpisy, a to pewno dlatego, ze wylewają żale Ci, które kiepsko pracowali i dostali po uszach. Ja pracuje w FAS od ponad 10 lat i powiem Wam szczerze ze jak robisz dobrze to masz i gwarancję zatrudnienia i dobrą pensję. Firma cały czas inwestuje i dzięki temu utrzymujemy się na powierzchni i caly czas szefostwo zdobywa dzięki temu nowe tematy, nowych Klientow. pomyślcie, ze kiedyś FAS robił zasuwy, a dziś wysoko przetworzone i skomplikowane wyroby z mosiądzu i stali. Tych którym naprawdę zależy na pracy w dynamicznej firmie - zachęcam. zobaczcie firmę i sami odpowiecie sobie na poprzednie wpisy o bałaganie, bankructwie, itp. Firma jest stabilna, wyplaty, socjal na czas i jak jesteś kreatywny to i dodatkowa forse dostaniesz. Tylko trzeba się starac, przecież nic nigdzie nie jest za darmo, a tych negatywnych tochyba tylko to LOTTO zapraszam, może wam sie uda.

Amen
@wieloletni pracownik 01.02.2015 21:26
Zawsze zastanawia mnie, czemu na tych wszystkich portalach są przeważnie negatywne wpisy, a to pewno dlatego, ze wylewają żale...

niewierze no niewierze kto to pisze ......... niech szef będzie z Tobą !!!

zaniepokojony

Co dzieje się na firmie ze następuJa takie zwolnienia?

bankrut
@zaniepokojony 30.01.2015 10:32
Co dzieje się na firmie ze następuJa takie zwolnienia?

Ponoć będzie ogłoszony upadek firmy. .. to koniec fas_u .teraz ma się nazywać domowe przedszkole. Były szef produkcji ma być woznym. .

były pracownik

Brak słów. ... firma mafia zlodziejska. Nie polecam tej firmy, wykorzystywanie pracownika, każdy weekend pracujący. A kierownik ma też już mózg wyprany stał się jednym z nich. Szkoda tych ludzi co pozwalniali byli naprawdę w porze .jednym słowem złodziejstwo. A szef produkcji tatisynus to muflon jakich mało mądry na hali.ja się uwolnilem z tej pseudo firemki bez perspektyw bez szans rozwoju. DRAMAT.

zawiedziony

Sami konfidenci pracują w tej firmie łącznie z szefostwem ... mam wrazenie ze ja tu trafiłem przez przypadek. Odnoszę wrażenie jakbym był wyrzucony z samolotu i wpadłem dachem,i zostałem. Masakra.....

xx

smród, brud, ubóstwo .......

śmiech na hali

Masakra śmieszna firma bez perspektyw dali premie świąteczna w grudniu a w styczniu nam zabrali z wypłat. .. ja szukam pracy bo Niedam się.(usunięte przez administratora)

zgredek
@śmiech na hali 10.01.2015 21:29
Masakra śmieszna firma bez perspektyw dali premie świąteczna w grudniu a w styczniu nam zabrali z wypłat. .. ja szukam pracy bo...

FAZ dobry dla biurowych a dla robotników to porażka!!!Najlepiej pracuj 7dni w tygodniu po 12 godzin.Nie ma czasu dla siebie a o rodzinie to zapomni jak masz jakieś zainteresowanie to też zapomni o wolnym!Masz się poświecić firmie bezgranicznie.Oczywiście możesz odmówić nadgodzin,ale kto wyżyje za 1600zł!!! Z tą premia świąteczną to prawda raz dają a potem zabierają! Nasz Prezes pomylił się z Janosikiem on dawał biednym a zabierał bogatym a tu jest odwrotnie sobie dają kokosowe premie a nam zabierają.Co do ludzi pracujących to są o,k,i nie ściemniają,tylko tyle że bez jaj.Łykają propagandę,że jest ciężko a ja wam mówię nie prawda.Kto by tyle kasy inwestował w maszyn,jakby zleceń nie było i się nie opłacało!!!Ale poco ludziom podwyżki jak możesz dorobić do wypłaty przychodząc w sobotę i niedziele i tak mieć średnio 250gadzin.

zgredek2
@zgredek 13.01.2015 20:10
FAZ dobry dla biurowych a dla robotników to porażka!!!Najlepiej pracuj 7dni w tygodniu po 12 godzin.Nie ma czasu dla siebie a o...

Moje zdanie jest takie , powinni docenic pracownika, bardziej motywować aby chcieli tam przychodzić, chcieli pracować wykonywać swoje obowiązki...... szczerze mi się niechce az tak przykładac do tego co robie prawda jest taka oni udają ze płacą , my udajemy ze pracujemy..... Prezes jak to przeczytasz to laiknij chociaż :-) może zebranie zrobimy....może znów nam pojedziesz jacy to my nie jesteśmy zli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaki itp.

anonim

(usunięte przez administratora)

śmiech na hali

Dobrej nowej pracy ?? Hehe źle trafiles chlopie nie w fas :-) chyba ze chcesz to wejdź na moje miejsce.

huh

stawka godzinowa jest conajmniej 2 zł mniejsza i już nigdy wypłaty się nie doliczysz bo podstawą tu jest premia którą dzieli szef produkcji z swoją watachą dostaniesz 600zł za 280godzin i ciesz sie że masz prace tak ci powie a ja ci powiem omijaj ten zakład z daleka pracy jest dosyć tu sie pracowników nie szanuje tu sie ich straszy i zniewala zwolnieniami ciekawe kto będzie robił sam prezes z synkami hyba hehe spadam wysypiskiem śmieci wali ps jest obok firmy pozdro

.,

Jakie jest stawka godzinowa po przejściu na umowe o prace z umowy zlecenie?

taa

aha jeszcze jedno... podwyżki są i dostają je Ci co dobrze pracują tylko że nikt o tym jawnie nie mówi, a ściemniacze - tak jak na każdym świątecznym kazaniu jest mówione - wielkie G. mają

były pracownik
@taa 29.07.2014 12:21
aha jeszcze jedno... podwyżki są i dostają je Ci co dobrze pracują tylko że nikt o tym jawnie nie mówi, a ściemniacze - tak jak...

Następny konfident. Sam chyba nie wiesz co piszesz. .. .żal mi ciebie gościu. ..

taa

Pracuje dość długo w tej firmie i to chyba na każdej już maszynie, nie licząc kuźni i transferowych. Prawda jest taka, że nigdzie tak stabilnych warunków zatrudnienia nie dostaniecie. Kasa jest wtedy kiedy trzeba a czasami nawet kilka dni wcześniej. Nie są to kokosy ani nawet średnia pensja ale wiadomo czego można się spodziewać. Druga prawda, że zajęciem większości pracowników i tak jest ściemnianie. Normy i tak nie maja znaczenia bo każdy wie że ma zrobić o kilka sztuk mniej. Dzięki temu na nocnej zmianie można poodpoczywać - godzinę lub dwie poświęcić na śniadanie=przerwę a później ustawić maszynę na 130% i wykonać "wyśrubowaną" normę. Nikt z przełożonych nie jest debilem i wie o tym kto ściemnia non stop a kto mniej więc nie dziwcie się że dostaniecie mniej kasy jak lecicie w bambuko. Jeśli wam tak tu źle to zmieńcie prace na taką w której nie będzie tolerowane odchodzenie co chwile od maszyny aby zrobić sobie kawę, pogawędkę, zapalić fajka w kiblu itp. Zarobicie więcej ale siedząc w robocie tyle samo z tą różnicą że cały czas pracując a nie tak jak teraz. Pozdrawiam was pracusie i ściemniacze, wszytko ma dwie strony

rudy cnc

Pa­radoks pracodawcy Kiedy fir­ma prężnie działa, pra­cow­ni­cy mają "wała". haha

pracus

ta a o podwyszce nic nie slychac tylko robota robota i nic wiecej mlody szefie tak cie niby zwia nie widzisz tego ze coraz wiecej pracownikow ci ucieka z tego bagna a zapewniam ze ucieknie wiecej zreszta nie dziwie sie pracujcie pracujcie itak wam nie zaplace

żal

praca,moze nie jest zła dość odpowiedzialna. wypłaty marne no i same donosiciele. jak lubicie biegac i donosić. to może na listonosza startujcie bo chłopaki to się nabiegają .

anonim

(usunięte przez administratora)

żal

obiecywali ?? kiedy ??

przyjaciel narodu

panie prezesie skoroś pan tak wielki z swoimi synami to niech pan sprawi żeby podwyżki nie pozostawały tylko w sferze obietnic.danego słowa muszą dotrzymywać wszyscy !!! szefowie też !

anonim

(usunięte przez administratora)

r.u.r.u

To powodzenia... jak nie żyjesz kasa za takie (usunięte przez administratora)

pracowity

nie jest zle ,ale i tak szukam bardziej opłacalnej pracy ... Pozdrawiam Szefostwo firmy :)

pssss....

coraz gorzej mniejsza kasa(usunięte przez administratora)

Pazur

(usunięte przez administratora) atmosfera ,no i ciekawa praca.no i szefostwo OK

eh

Nie bronie zakładu bo wiem jak tam jest, ale sprawa prosta gdzieś trzeba pracować, bo wiadomo jak w ostatnich czasach trudno o robote.. a jak się komuś nie podoba to nikt was nie zmusza, zrezygnujecie to przyjdą inni proste.

bartek

(usunięte przez administratora) praca od poniedzialku do niedzieli zarobki podstawa + premia + setki za nadgodziny wszysko skonstruowane tak abys sam nie doliczyl sie ile za co dostales, sami zlodzieje, nic wiecej. Ostatnio pracownik za 220godzin pracy otrzymal 1600; :). a wiec pracowac moga tam tylko naprawde zdesperowane osoby.. Praca w nerwowym nastroju, wszystko szybko szybko a jak cos zjebiesz to premia na 3miesiace zabrana. sniadanie ? 15minut z zegarkiem w reku bo jak nie to premia zabrana. a co u dopiero mowic o np wyjsciu do kibla. nie chce mi sie pisac o tym tak zwanym ''zakladzie pracy'' nie polecam. elo

ares

KOCHAM TĄ FABRYKĘ ZA TO ŻE MAM GDZIE ODPOCZĄĆ

luii

kolego skoro uważasz że opinie są przekolorowane to napisz swoją -pracujesz dłużej to może będzię wreszcie opinia pozytywna. A stwierdzenia typu: "to poco tam pracujesz" są śmieszne ,bo przecierz widać po samej rotacji że coś z tą firmą jest nietak . Pewnie że nieznajdziemy idealnej firmy ,ale zarobki w armaturach mogły by być lepsze. Zwłaszcza że firma kręci rekordowe zarobki.

anonim

Nie zgadzam się z tymi opiniami...są nieco przekolorowane, a wiem co mówię bo należę do załogi FAS od dobrych kilku lat. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :) nie ma pracy idealnej. Jeśli ktoś postrzega swój zakład pracy w sposób jaki opisuje to dlaczego nadal tam pracuje?

Zostaw opinię o Fabryka Armatur Swarzędz Sp. z o.o. - Swarzędz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Armatur Swarzędz Sp. z o.o.