ABC Automotive Poland

Poznań ()

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 167 ocen.

ABC Automotive Poland
3 167

Opinie o ABC Automotive Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Automotive Poland

asystent kapitana gilotyny

Witam, widze że modne stało sie wyżalanie tutaj więc po raz pierwszy wyżalę swój żal. Rownież denerwuje mnie to, że niektórzy znikają na dłużysz czas co chwila, a inni nie mogą się napić i mówię to dosłownie bo już zdarzało mi się młynować tylko po to żeby móc poświęcić parę sekund na napicie się, ale mimo wszystko staram się ignorować takie coś, bo wychodzą z założenia że każdy pracuje na swój rachunek, ale strasznie mnie denerwuje jedna rzecz, że są osoby które sobie chodzą jak chcą. Nie rozumiem tego dlaczego są osoby z produkcji, które sobie chodzą tylko na rano, albo w ogóle nie mają nocek, tez bym chciał sobie chodzić na jedną czy na dwie zmiany, a nie na nocki za czym nie przepadają wszyscy tutaj. Nie rozumiem tego, że ktoś sobie chodzi na zmiany pod narzędziowca, magazyniera czy ustawiacza i nie trafiają do mnie argumenty typu lepszy transport/brak transoprtu. Zatrudniałeś (bardziej zatrudniałaś) się tutaj to dobrze wiesz na co sie pisałeś, że jest tutaj praca 3 zmianowa i firma nie zapewnia transportu, zaakceptowałeś te warunki to teraz chodź jak inni na 3 zmiany a nie wymyślasz byle by nocek nie mieć.

Superman
@szary beduin 18.07.2018 22:30

Justyna rządzi :)

super beduin

hej beduiny zróbcie protest może wywalczycie lepsze zarobki

Zatroskany kadet

Kapitanie w armii spada morale, tylko Ty możesz uspokoić sytuację. W Tobie nadzieja.

Kapitan gilotyna
@Kapitan 13.07.2018 10:15

Kapitan jest tylko jeden i jestem nim ja, znajdziemy Cię krecie , nie zniszczysz nas od środka, mówię to ja WASZ KAPITAN

zdenerwowany pracownik

Już mam dosyć tej firmy, moje nerwy już sięgneły granicy! Ty zapier.dalasz aż pot po du.pie Ci spływa, przerwa 15 minut i biegem na niej tak ze nie odczujesz,a dziewczyny pełen haj lajf co chwila sobie przerwy robia, kobieta z mojej maszyny to ostatnio zrobiła sobie dodatkowej przerwy 32 minuty, równe 32 kur.wa minut !! tak liczyłem jej bo często na dłużej znikała mi, zeby było zabawniej to poszły sobie grupką 3 osobową i wróciły radosne pewnie sie cieszyły oni jeb.ią a my sobie robimy dodatkowe przerwy. Ty nie masz czasu iśc wody dolać sobie a ona śmiało zniknie na 32 minuty bo raz dwa i zjedzie sobie spad, przecież co chwila stoją oparte o stoły, łbami w telefonach albo siedza sobie przy spadach bo tak wynudzone są, a Ty kur.wa je.biesz i nawet oczywiście Ci nie pomoże posprzątać, bo z jakiej racji księżniczka ma Ci sprzątać, sam musisz sobie sprztąc przy gilotynie obicnarce młynie oczywiście wszystko w tym czasie pracując a te podparte w telefonach(są wyjątki, że pomogą ale bardzo rzadkie) . Mam juz dosyć tej jebn.iętej firmy, jej polityki i sprawiedzliwosci ! oczywiscie, już nie wspomne o tym że nie ktorzy chu.j wie dlaczego sobie na nocki nie chodzą, tak mam już dosyć tego gó.wna że mam gotowe wypowiedzenie i w odpowiednim momencie je rzucę, nawet juz nie mam zamiaru wiecej wchodzić na go worka wchodzic, czytać jakie głupoty teraz będziecie mi tu pisać, wiec śmiało drogie panie, brońcie swoich stołków i piszcie jak to wasza praca jest "cięzka" i "odpowiedzielna" bo przecież w prost nie napiszecie że w chu.ja tniecie bo wam zaraz uj.ebią, tylko zanim zaczniecie pisać referaty jak to faceci są niekompetentni do pakowania to tylko chciałbym was poinformować ze ten argument nie przejdzie, bo w czwartek na zmianie A i B chłopak sam jeden wycinał obcinał i pakował i nikt zastrzeżeń żadnych nie miał. Nie pozdrawiam i żegnam sie z tym gów.nem jakim jest ABC !

asystent kapiatana gilotyny
@zdenerwowany pracownik 10.07.2018 11:26

święte krowy z zmiany A dalej grupowo na kawusie, ale są ranki zachwoują się zachowawczo i siędzą krócej niż na popkach czy nockach bo grunt to dobre ważenie jak ktoś "ważny" patrzy, bądź może patrzeć :)

Deska

W firmie nie dlugo beda robic sami psychopaci albo cpuny nawet ukraincy nie chca przyjść...podwyzki tylko dostaja magazynierzy i hendlerzy ...też nie wiem za co i nie ktorym sie dziwie skoro jeden zakochany nic nie robi i wisi na maszynie u swojej lejdis ...a dostaje wiecej niz my faceci na gilotynie...Hubert ostatnio oslepł i nic nie widzi....albo mu tak wygodnie!!!

ZATOX
@Deska 05.07.2018 00:08

No jarek widzisz czas wziac sie za prace a nie pilnowac tylu kobiety i tak kazdy oglada i nic z tym nie zrobisz. Biezemy sie chlopie za prace wkoncu.

Szukam mietły

Czy ktoś wie gdzie jest mietła z maszyny nr 2????

Janusz Nosacz
@PRAWDZIWY JANUSZ !!! 14.07.2018 18:48

Witum kuzyna co tam i cie nowygo gownioku

Pancio

Mimo wszystko firma spada na psy.Zarówno jak i pod względem płacy w systemie 3 zmianowym jak i pracownikami"chaosem".Jeszcze jak byla możliwość przyjścia na nadgodziny szło zarobić ,teraz nie ma sobót a jak już są to przychodzą wybrani i siedzą po 3 h na kartonach i nic nie robią a kaska leci.Pózniej dziewczynki zadowolone z wypłatki.W ABC trzeba tak robić "żeby zarobić a się nie narobić tak mówią. Więc nowi pracownicy bierzcie przykład z starej gwardii. Również wszystkim miłego dnia życzę.

Edek

Ludzie albo nie macie co robić w prywatnym czasie albo w pracy zajmujecie sie plotkami glupotami każdy ma swoja prace do zrobienia i tyle a ty co piszesz te glupoty to masz problem jak ci sie nie podoba to sie zwolnij nikt ci nie zmusza do pracy w ABC pracy jest dużo pozdrawiam życzę miłego i spokojnego dnia

Olga

Drodzy Użytkownicy, forum nie jest miejscem do tego, aby się wzajemnie obrażać. Przed napisaniem komentarza każdy z Was zaakceptował regulamin serwisu, więc chciałabym prosić, abyście go przestrzegali. Dla tych, którzy nie zapoznali się do tej pory z regulaminem, zostawiam link do niego - https://www.gowork.pl/regulamin Zapoznajcie się z nim, proszę, i dopiero potem piszcie w wątku komentarze, gdyż wprowadzacie tutaj niepotrzebny chaos, który utrudni znalezienie wszelkich informacji osobom, które potencjalnie są zainteresowane pracą w firmie ABC Automotive. Ponadto, zachęcam Was do wypowiadania się w sposób kulturalny oraz merytoryczny. Takie wypowiedzi będą na pewno bardzo cenne dla innych. Z góry dziękuję oraz pozdrawiam.

Czarodziejska miotła

Wszystko błyszczy i lśni aż można ż podłogi jeść więc nie wiem o co wam wszystkim chodzi

xxx
@Numa 11.07.2018 13:14

Dokładnie tak jak piszesz, zagląda w papiery kto kiedy ma urlop i od kogo l4. To że dziewczyny w ciąży to od niej wychodzi bo we wszytko nos wtyka. To jest pracownik z firmy zewnętrznej więc chyba jakieś RODO obowiązuje. Dlaczego sprząta w szatniach i toaletach w trakcie przerw jak wszyscy ruszają na szybką szamke i do toalety. Według mniej trochę bez sensu robota, nic dziwnego że podłoga brudna.

xxx

Niech pani sprzątaczka się wezmie za robotę strach do toalety wejsc... przyjdzie sobie o 16 ogarnac biura i wisi na maszynie nr 10 i poerdoli z ruda. O siedzeniu na stołówce razem z Kaśką po godzince to nawet nie wspomne a my w 15 min musimy się najeść i załatwić.

Truly
@Miggg 09.07.2018 18:20

A jak nie idzie na gp to obrażona na cały swiat

Kubica

A na wózkach ile mają na rękę? Też 15 min przerwy?

Madonna
@Kubica 05.07.2018 19:56

Slyszalam kiedys ze handlerzy cos kolo 4tys a magazynierzy kreca sie w okolicy 5tys

Olga

@Hyry A mogę spytać o warunki zatrudnienia? Atmosfera jest naturalnie ważna, jednak bardzo istotne są warunki zatrudnienia. Jakie firma ABC Automotive Poland oferuje? Nie pytam oczywiście o kwestie finansowe, gdyż jest to temat indywidualny. Zależy mi bardziej na takich informacjach jak forma zatrudnienia, czy przysługujące dodatki, tudzież benefity. Gdybyś mógł odpowiedzieć, to pomożesz tym na pewno wielu osobom.

Hyry B
@Olga 03.07.2018 20:40

operatorzy zarabiają 3200 + premia 10 % za miesiąc bez L4 i UŻ, firma opłaca opiekę medyczną, ubezpieczenie i dofinansowuje MultiSport

pieski foczki

nie oszukujmy się, ta firma zeszła na psy, kiedyś miała dobrą opinie a teraz to wielki (usunięte przez administratora) sie zrobił, patrzą wycisnąć z Ciebie jak najwięcej, musisz biegać w kółko na mszynie obicnarka-gilotyna i tylko sie wkur***asz na te padła bo wciąż sie psują, cykle dokręcają zebyś wiecej biegał i przerwe Ci skracają no bo ważniejsza jest produkcja od pracownika, ta firma zaczyna zapominać o bardzo ważnej rzeczy, że najważniejszy to jest pracownik bo to on dla firmy zarabia pieniądze, nie ta banda za biurkami która patrzy na wykresy i myślą co tu wprowadzić zeby były lepsze wyniki. Ostatnio oglądałem bardzo ciekawą dyskuje na tvn24 bis, gdzie jeden z gości powiedział, że wyciskanie z pracownika jak najwięcej sie da to nie jest dobra metoda bo ten pracownik się zwolni, i to właśnie sie dzieje w abc, a tylko drogi Dominiku poczekaj jak urlop przyjdzie, nawet nie wiesz ile osób planuje sie zwolnić po nim, lepiej już hurtowo szukaj nowych ludzi, a nie sory zapomniałem, że od marca to robisz i chętnych Ci brakuje.

Maszynista
@pieski foczki 01.07.2018 18:13

W tej firmie są tylko dobrze ustawieni pracownicy wokół produkcyjni czyli handlerzy, magazynierzy, mechanicy i ustawiacze maszyn. Taka prawda, dobre zarobki i sama czynność, którą wykonują. Produkcyjni to zło najgorsze... tylko zapier...

Miro

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto aplikować?

xdx
@Miro 13.06.2018 11:30

premia ? nowi premie nie dostawają przez 9 miesiecy bo na agnecji są

Siralop

"jkhkhjkhkj oszust oszukac oszu" - Chyba ktoś chce zatuszować niewygodne komentarze ;)

siralop2
@Siralop 28.06.2018 05:54

teraz w końcu wiadomo co w biurze robią widać wysiłki ich pracy

abc

gołym okiem widać, że w firmie dzieje się coś dziwnego

Datfrot
@encepence 27.06.2018 10:28

To jest ten, który wybłagał żeby przyjęli jego kobiete do pracy?

mistrz

Siemka Jak się pracuje w ABC lepiej niż w Suzo Happ ??

Hapwsuzo
@mistrz 19.06.2018 22:35

A jak sie pracuje w Suzo Happ?

Cezary

Jak się pracuje, jaka jest atmosfera?

Nikt

Kogo więcej w firmie śrymianow czy ukraińców

Kot
@Nikt 23.04.2018 11:46

Śremianie to najliczniejsza nacja w firmie.

Tonik

Słyszałem o firmie dobre opinie. Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Majster
@Tonik 12.05.2018 21:37

Tak, prowadzi. Zapraszamy!

Don

Kot to bydgoski szmaciarz. Zero honoru zero pojęcia o procesie ....... specjalista łowienia filetów z brdy.

Janusz Nosacz

Kurła kiedyś to było

ostatni sprawiedliwy

powinni zwolnić wszystkie kobiet na produkcji i zostawić samych facetów. Biegasz w kółko gliotyna obicnarka jak pies jakies który biega za swoim ogonem,że nawet nie masz czasu nie napić picia, a ta na pakowaniu co robi? tutaj kawusia, oj skończyła sie trzeba iśc na stołówkę po kolejną, tutaj do koleżaneczki obok pogadać sobie, tutaj na fajeczke sobie skocze, ale nudy wejde sobie na fejsbusia albo pudelka sobie poczytać co się dzieje, nawet Ci z obcinarki nie wyrzuci odpadów no bo po co ? przecież ona na obicnarce nie jest, niestety że w chu.ja tną sobie na tym pakowaniu to jak narzekają że jak źle mają, a ty zapierniczasz obinara gilotyna,że aż pot kapie za te samę pieniądze i niestety ze ledwo dajesz rade to co chwile sie wkurzasz bo coś się zepsuje albo zatnie, wypieprzą wszystkie kobiety dadzą samych facetów i tak będziemy sie zmieniać co godzine między pakowanie a bieganie w kółko i skończy sie wieczne narzekanie nic nie robienie

Olga Pawliuk
@Siergiej Szewczenko 21.04.2018 23:06

i pisać na tablicy w między czasie śpiewając kanadyjsko ukraińskie pieśni ludowe.

Zuza

Jak się komuś nie chce pracować to szuka wrażeń. Dobry pracownik może spokojnie tu pracować i będzie zadowolony!!

PRAWDZIWY JANUSZ !!!
@Zuza 16.04.2018 11:14

dokladnie !!!!

Lekarz

Szykuja się kolejne zwolnienia za L4!

Nick
@Abc 03.04.2018 14:32

Całkowicie! Nawet w biurach ma być Ukraina za 16 zł na h podobno....

Zainteresowany

Witam serdecznie. Na jakie zarobki po 9 miesięcznym okresie zatrudnienia przez pośrednika można liczyć przechodząc już pod firmę?

JANUSZ NOSACZ
@Zainteresowany 06.04.2018 10:53

Tysiunc pinset z blejokami. pozdrowium

Króliczek

Wesołego alleluja! Radujmy się wszyscy!

Olga

@xxx dlaczego to że ktoś ma dostać podwyżkę jest skandalem? Pracodawca zazwyczaj przydziela podwyżki zgodnie ze swoim planem rozwojowym. @Były jakie były powody twojej rezygnacji? Uargumentowane opinie mają największą wartość dla użytkowników forum szukających tutaj polecenia pracodawcy.

Mmm
@Olga 09.03.2018 14:49

Dlatego ze ten dzial i dzial jakosci non stop maja podwyzki a, produkcji od dwoch lat pensja sie nie zmienia.

qwqwq

justyna najlepszy lider bartek to cep przypierdalacz

Ole Ole
@qwqwq 14.03.2018 17:00

Nie posraj się

Zostaw opinię o ABC Automotive Poland - Poznań ()

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Automotive Poland