ABC Automotive Poland

Poznań ()

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 195 ocen.

ABC Automotive Poland
3 195 6 1

Opinie o ABC Automotive Poland

Lll

ZWOLNIONO NARZĘDZIOWCA ??za co ??

Selekcjoner
@Lll 20.10.2018 00:41

Za ciekawość następny/a będziesz Ty

Opra
@Lll 20.10.2018 00:41

Sam odszedł.

przeminęło z wiatrem

uszanowanko już za tydzień matki boskiej pieniężnej i zacznie się wylewanie żali na tym portalu bo znowu ktoś nie dostał tyle ile chciał i będzie oskarżać maszyny leadarow ustawiaczy hanladrzy badylarzy makaroniarzy i innych pomagierow pozdrowienia dla ekipy z abc

Utrzymywacz ruchu
@przeminęło z wiatrem 03.10.2018 11:38

U nas wszyscy są zadowoleni z wypłat.

Regal

Pamiętajcie, że nikt w internecie nie jest anonimowy. Może wam się dużo wydawać i odważyć się tutaj pisać ale co to wam da? Śmiać się chce czytając te wypociny. Już po przeczytaniu tego bym do pracy nie przyszedł. Musicie nudzić się w pracy i nie mieć życia prywatnego. Brak odwagi powiedzieć prosto w twarz komuś co Cię boli. Żalllll

Onnn11

Księżniczka na ziarnku grochu powraca????pracy dla pani S jeszcze nie wymyślono .Wszedzie ciężko!nie chcemy leserów w abc!

KKS
@Onnn11 18.09.2018 07:38

Kto?

Onnn11
@KKS 18.09.2018 18:33

No jak to kto ?Angelika :)po 5 dniach już do nowej roboty się nie nadawała????????żal. Ma dwie lewe do roboty więc nic dziwnego iż nigdzie jej nie chcą ...Zero honoru ma ta dziewucha wracając. ..ale co jej pozostało ? Albo mycie aut na ręcznej myjni albo Abc:) ..nigdzie wiecej takiego nieroba nie zatrudnią....

Informacyjnie
@Onnn11 18.09.2018 20:42

Chyba niektórym osobą się wydaje że w sieci są anonimowe, ale tak nie jest. Znieważenie w internecie jest karalne.

Aaa
@Informacyjnie 18.09.2018 22:07

"Osobom"

yeti
@Informacyjnie 18.09.2018 22:07

i tu się zgadzam a poza tym kto to pisze w pracy sama wazelina a po pracy tylko smarowanie w necie a oleju w głowie brak

Poeta
@Onnn11 18.09.2018 07:38

Ale jakie znieważenie? Kto kogo znieważa? Nie rozumiem.

Gagafajsjd
@Informacyjnie 18.09.2018 22:07

Nie widzę tu nazwiska ani adresu wiec co straszysz dziecko

K.
@Gagafajsjd 19.09.2018 18:54

@Gagafajsjd właśnie takie dzieci jak ty myślą że są anonimowe po prostu jesteś niedouczony/a, a twoje zachowanie prostackie. Uważam, że przyda się trochę wiedzy teoretycznej z informatyki.

Onaaaa
@Aaa 19.09.2018 03:03

Haha ...dyslekcja????????...i oczym tu pisać z takimi ludzmi...Osobą. ..Haha

Informacyjnie
@Onaaaa 19.09.2018 20:51

@aaa .... .... ....???????????????? Wiesz co to w ogóle dysleksja ? Taka mądra i pracuje w magazynie ? Podziwiam taka inteligencja się marnuje.

Onaaaa
@Informacyjnie 19.09.2018 21:18

A skąd wiesz ,że na magazynie?????spokojna twoja rozczochrana...nie marnuje się????????????w przeciwieństwie do Ciebie :)

Ja
@Informacyjnie 18.09.2018 22:07

Nie bądz śmieszna nygusie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wtf

paCZą na pewno xD

Dziewiątka

Za dużo pracowników jest pewnie ;)

robol
@Wtf 27.09.2018 01:23

A to jest oczywiście według Ciebie najważniejsze.

Logistyk

Jeżeli tak bardzo szukacie oszczędności to mam świetna propozycje, zlikwidujcie nocki ! Zaoszczędzicie bardzo dużo na prądzie, nie będziecie musieli płacić godzin nocnych, na dwie zmiany zawsze więcej chętnych, No same plusy ! Z 12 maszyn idzie 4-5 to po co maja stać i się marnować ? Dorobi się pare form żeby mogły iść na dwóch maszynach te same detale i wszystko będzie pięknie

Logistyk
@Logistyk 12.09.2018 16:53

I nawet jakby się trafiła jakaś sobota, to i tak by się bardziej opłaciło,bo nocki są wciąż a soboty byłyby sporadycznie

Logistyk
@Logistyk 12.09.2018 16:53

Można nawet zrobić zmiany 10 godzinne czy 9, i tak to będzie oszczędnośc dla firmy a pracownik tej jednej godziny dziennie nie odczuje a na wypłacie już tak. Nawet można zrobić ze rana zmiana 9h a południe 8. Ja bym takie zmiany porobił ze firma by wyszła szybko na prostą a pracownik by był zadowolony

fred flinston
@Logistyk 12.09.2018 18:17

i tyralbym(usunięte przez administratora)a domu rodzina zalany mnie na zdjęciu

fred flinston
@fred flinston 12.09.2018 19:57

miało być a w domu rodzina znalaby

makgajwer
@fred flinston 12.09.2018 20:00

Ty flinston freda to sobie możesz zmar....

Hades
@Logistyk 12.09.2018 18:17

Jesteś tak inspirujący że powinieneś być prezesem. Człowieku marnujesz się tutaj . Albo jeszcze lepiej zostań prezydentem bo z tymi pomysłami pasowalbys do nich

Logistyk
@Hades 13.09.2018 18:54

Dziękuje, u mnie by się skończyły przerwy dodatkowe dziewczyn które dalej są, po premi i by się nauczyły punktualnie wracać z przerw i nie chodzić co 2h na dodatkowe i również bym sie zabrał za tych nierobów ustawiaczy którzy nic nie robią, wiecznie z pretensjami przychodzą, każesz im coś zrobić to masz poczekać bo oni teraz na fajkę idą. Więcej cudownych pomysłów moich chcecie ?

XLI
@Logistyk 14.09.2018 17:37

Zapraszam bardzo serdecznie do pracy jako ustawiacz skoro my nic nie robimy A jest miejsce wolne tylko najpierw naucz się chociaż obsługiwać gilotynie baranie i przestań pier....ć głupoty k..tynie skoro jesteś taki modry to rób to za nas.I również będziesz mógł chodzić tylko na fajki i nic nie robić.

Logityk
@XLI 14.09.2018 19:21

Potraficie, narzekać i chodzić po podwyzki

Hades
@Logistyk 14.09.2018 17:37

Pewnie że chcemy więcej pomysłów. To może weź napisz na kartce( są dostepne) do usprawniania pracy w firmie, a nie tutaj rzucasz świetnymi pomysłami których i tak nikt ważny nie czyta. Koleś jesteś id..tą jakich mało

Sezam
@XLI 14.09.2018 19:21

Krystian przestań! Ty i tak się najbardziej opierdalasz z nich wszystkich. Podobno najlepszy ustawiacz z Bydgoszczy, tak nie którzy idioci mówili co też z niej przyszli do abc. ;-)

Kolaborator

Jarek, fajną masz (usunięte przez administratora)

Wit Stwosz.

Jest nowe określenie na kobiety operatorki - "pomniki" . Przedstawiają one obraz kobiety pochylajacej się nad smartphonem.

sprawiedliwie!
@Wit Stwosz. 27.08.2018 22:55

Dla facetów podwyżka, dla kobiet bezpłatne WI-FI przy każdej maszynie.

Abc
@Wit Stwosz. 27.08.2018 22:55

Czytała, Krystyna Czubówna

Kolega z ABC
@sprawiedliwie! 29.08.2018 23:06

Kolejna g.ówno burza XD

Temat przewodni
@Kolega z ABC 30.08.2018 13:17

Jaka burza?

Mefisto

Handlerzy z zmiany C to najwięksi ściemniacze w firmie, potrafią tylko palić i siedzieć na stołówce pijąc 10 kaw dziennie, i jeszcze wszystkim gadają jacy to oni są pokrzywdzeni. Jesteście śmieszni panowie

XYZ
@Mefisto 06.08.2018 12:55

Mati chudy laluś ciągle by po podwyżkę chodził do kierownika.

asystent kapitana gilotyny

Witam, widze że modne stało sie wyżalanie tutaj więc po raz pierwszy wyżalę swój żal. Rownież denerwuje mnie to, że niektórzy znikają na dłużysz czas co chwila, a inni nie mogą się napić i mówię to dosłownie bo już zdarzało mi się młynować tylko po to żeby móc poświęcić parę sekund na napicie się, ale mimo wszystko staram się ignorować takie coś, bo wychodzą z założenia że każdy pracuje na swój rachunek, ale strasznie mnie denerwuje jedna rzecz, że są osoby które sobie chodzą jak chcą. Nie rozumiem tego dlaczego są osoby z produkcji, które sobie chodzą tylko na rano, albo w ogóle nie mają nocek, tez bym chciał sobie chodzić na jedną czy na dwie zmiany, a nie na nocki za czym nie przepadają wszyscy tutaj. Nie rozumiem tego, że ktoś sobie chodzi na zmiany pod narzędziowca, magazyniera czy ustawiacza i nie trafiają do mnie argumenty typu lepszy transport/brak transoprtu. Zatrudniałeś (bardziej zatrudniałaś) się tutaj to dobrze wiesz na co sie pisałeś, że jest tutaj praca 3 zmianowa i firma nie zapewnia transportu, zaakceptowałeś te warunki to teraz chodź jak inni na 3 zmiany a nie wymyślasz byle by nocek nie mieć.

NieRozumiem
@asystent kapitana gilotyny 17.07.2018 19:45

Poza tym zawsze można się zabrać z kimś innym, bo praktycznie z każdego miejsca ktoś dojeżdża

Kolega z ABC
@asystent kapitana gilotyny 17.07.2018 19:45

Drodzy współpracownicy!! Żalenie i obrażanie siebie nawzajem na tym FORUM nic Wam nie da. Proponuję porozmawiać z kierownikiem bądź prezesem ABC , (może zorganizować jakieś zebranie) i tam przedstawić wszystkie swoje zale i pretensje. I skończą się dla niektórych osób przywileje- pomijając wyjątkowe sytuację ,gdy ktoś potrzebuje przyjść na inną zmianę.

Xxxx2
@Kolega z ABC 18.07.2018 16:33

Nie sądzę aby to coś pomogło.Przecież wszyscy w okoł widzą co sie dzieję nawet kierownik i nikt nie reaguje ,wiec szkoda czasu na zebrania.Kierownik nic im nie powie bo sam na to zezwala !!!

szary beduin
@asystent kapitana gilotyny 17.07.2018 19:45

ej nie jest tak źle wystarczy z wrócić liderce justynce uwagę że za bardzo podkręcili cykl i tyle no chyba ż powiesz to bartasowi ten ma dopiero (usunięte przez administratora) ps chciałby być liderem ale jeszcze daleko mu do tego niech bierze przykład z justynki :)

Biały Beduin
@szary beduin 18.07.2018 22:30

Hahaha normalnie nie skomentuję tego hahaha. Serio serio seeeerio przecież oni nas mają w ......

Superman
@szary beduin 18.07.2018 22:30

Justyna rządzi :)

ja
@szary beduin 18.07.2018 22:30

Bartek jest wporządku, jeżeli chodzi tak normalnie do pogadania, ale jak chodzi o prace to jest strasznie fałyszywy, by Cię sprzedał i by wyparł się wszystkiego i by skłamał żeby tylko swoją (usunięte przez administratora) obronić

Wojciech
@Xxxx2 18.07.2018 19:11

Kierownik jest przekupywany cukierkami jak małe dziecko. Które dostaje od nastawiacza.

Kapitan gilotyna

BACZNOŚĆ. Żołnierze muszę się pożegnać, odchodzą w stan spoczynku. Mam nadzieję że dalej będziecie walczyć z maszynami i nigdy się nie poddacie. Ta wojna jest już praktycznie wygrana. Kadecie spocznij WASZ KAPITAN

zdenerwowany pracownik

Już mam dosyć tej firmy, moje nerwy już sięgneły granicy! Ty zapier.dalasz aż pot po du.pie Ci spływa, przerwa 15 minut i biegem na niej tak ze nie odczujesz,a dziewczyny pełen haj lajf co chwila sobie przerwy robia, kobieta z mojej maszyny to ostatnio zrobiła sobie dodatkowej przerwy 32 minuty, równe 32 kur.wa minut !! tak liczyłem jej bo często na dłużej znikała mi, zeby było zabawniej to poszły sobie grupką 3 osobową i wróciły radosne pewnie sie cieszyły oni jeb.ią a my sobie robimy dodatkowe przerwy. Ty nie masz czasu iśc wody dolać sobie a ona śmiało zniknie na 32 minuty bo raz dwa i zjedzie sobie spad, przecież co chwila stoją oparte o stoły, łbami w telefonach albo siedza sobie przy spadach bo tak wynudzone są, a Ty kur.wa je.biesz i nawet oczywiście Ci nie pomoże posprzątać, bo z jakiej racji księżniczka ma Ci sprzątać, sam musisz sobie sprztąc przy gilotynie obicnarce młynie oczywiście wszystko w tym czasie pracując a te podparte w telefonach(są wyjątki, że pomogą ale bardzo rzadkie) . Mam juz dosyć tej jebn.iętej firmy, jej polityki i sprawiedzliwosci ! oczywiscie, już nie wspomne o tym że nie ktorzy chu.j wie dlaczego sobie na nocki nie chodzą, tak mam już dosyć tego gó.wna że mam gotowe wypowiedzenie i w odpowiednim momencie je rzucę, nawet juz nie mam zamiaru wiecej wchodzić na go worka wchodzic, czytać jakie głupoty teraz będziecie mi tu pisać, wiec śmiało drogie panie, brońcie swoich stołków i piszcie jak to wasza praca jest "cięzka" i "odpowiedzielna" bo przecież w prost nie napiszecie że w chu.ja tniecie bo wam zaraz uj.ebią, tylko zanim zaczniecie pisać referaty jak to faceci są niekompetentni do pakowania to tylko chciałbym was poinformować ze ten argument nie przejdzie, bo w czwartek na zmianie A i B chłopak sam jeden wycinał obcinał i pakował i nikt zastrzeżeń żadnych nie miał. Nie pozdrawiam i żegnam sie z tym gów.nem jakim jest ABC !

dezerter
@zdenerwowany pracownik 10.07.2018 11:26

Masz prezesa, masz huberta, żale możesz również kierować do nich,nikt z nich Cie nie skrytykuje za uwagi, nawet to jest lepsza droga niz gowork. Ale dużo prawdy w tym co piszesz. Może zamiast gliotyny obcinarki, pora na obcinarke i pakowania ? na samej gilotynie praca jest bardzo ciężka wiec dlaczego jeszcze nas obciążać obcinarka

Elelele

Sylwia ty ich nie broń bo one ci cały czas (usunięte przez administratora) obrabiaja

Miggg
@dezerter 10.07.2018 11:31

Proszę cie..Hubert ma wszystko w dupie...ma swoich pupilow i to sie liczy dla niego...nie patrzy kto pracuję tylko kto mu w tylek wchodzi...nie zależy im na pracownikach to dojdzie do tego że sam nie bedzie mial gdzie pracować!!!bo nikt w tej firmie dluzej nie wytrzymie...no może te lesery co nic nie robią.Jeszcze z taką firma sie nie spotkałem jak tutaj...

Nie jestem robotem
@Miggg 11.07.2018 19:59

Mam takie same zdanie jak Ty.W firmie są pupile liderów i kierownika, szczególnie widać to na zmianie c. Tak jak niektórzy operatorzy mają tam przywileje, tak kilku ma przej...ane. Troche to nie w porządku bo na wypłatę mają tyle samo.Na innych zmianach nie jest to aż tak widoczne.

Nie ważne kto
@Nie jestem robotem 11.07.2018 20:53

Tak tak pani S.P. jak zawsze jest Pani pokrzywdzona

Xxxx2
@Nie jestem robotem 11.07.2018 20:53

U nas na zmianie A to samo ...same twierdzą że maja przywileje i nic im nikt nie zrobi...ledwo wejdziesz na stołówkę i siedzą swiete krowy....smiechy chichy ...i opierdalanie (usunięte przez administratora) innym...wczoraj to 30 min siedzialy no ale maja wzgledy to nikt im nic nie powie..ps jak to zawsze mówią...takich nierobow trzymac w firmie...pani od czerwonego forda to sie nadaje ...ale już nie powiem do czego????

Carygid
@Xxxx2 11.07.2018 22:01

Och jak dobrze, że patrzycie tylko na innych a nie na siebie. A Ci w biurze czytają to i się z was śmieją.... Gratuluje ... ŻAL DU P E ŚCISKA . Chyba wam coś zegarki źle chodzą ... żenująca ta firma a tym bardziej wy w niej pracujący i oczerniający innych na portalu zamiast zająć się sobą. Radzę powrócić do podstawówki i nauczyć się języka polskiego w piśmie.. tam chociaż dzieci tak się nie zachowują jak wy. Abc przedszkole hahha

Ty babcia klozetowa

A Ty co on czy ona, bo już pisać nie umiesz albo słownika źle używasz

Niejestęrobotę
@Xxxx2 11.07.2018 22:01

Kozak w necie P I Z D A w świecie.

??!!

Jeśli uważasz się za taką Bystrą to podejdź i powiedz wprost co ci na sercu leży a nie wypisujesz swoje żal na forum babo klozetowa ..... Co brakuje ci odwagi?

Rzygac
@??!! 11.07.2018 23:30

Największe obrabiacze (usunięte przez administratora) ale co lepszego mają do roboty..

Analfabeta
@Carygid 11.07.2018 23:22

Przed "a" stawiamy przecinek, a nie kropke i nie ZACZYNAMY ZDANIA OD A!!!!!

Dede reporter
@Nie jestem robotem 11.07.2018 20:53

U nas na zmianie B to jeszcze gorzej jest, nawet szkoda się wypowiadać ale cóż pracuje dalej

Ghaudert

Dhdhhdhdhdhd hdhdhdhdhhd jdjdjshdhdd Hdhdhdhdhhd Hdhdhdhdhhd Hdhdhdhdhhd

Gshshhshd
@Ghaudert 13.07.2018 12:49

Geekehrkdjidgsudbkcdbifdid Jdhddhhdududududhud Udhdhddudududud D f g D D D D f f F f g gr gg t t G g g t f T g g gg G g T gg t t it Y e G e H g t t y R T U U U U y U U t t U Y tu T t t Y y t t t T t t t T t U y R U 5 U U T

Jadgja
@Dede reporter 12.07.2018 15:55

Na zmianie B sa dwie liderki.

ZATOX
@Jadgja 15.07.2018 16:40

Dar,Bar1,Bar2,Dor.... i Kas... tam nie wiadomo kto tak naprawde kim jest jedna pol godz po czasie w pracy druga wiecznie ilu niby to liderow i na sile idzie wszedzie by ja zauwazono. Najgorsza zmiana jaka tylko moze byc operatorzy otworzcie oczy i sikac na to !!!!!!!!! A niezadowolenie tych pozal sie boze liderow miejcie gdzies ...

Doradca
@zdenerwowany pracownik 10.07.2018 11:26

Chłopie, daj se na luz i miej to wszystko w (usunięte przez administratora) Gdy one wychodzą na kawki, wywalaj ostentacyjnie wszystko do młyna, a po ich powrocie powiedz, że było zakleszczenie. Albo sam zrób zakleszczenie i zadzwoń po ustawiacza po 15 minutach :) a jeżeli ta robota i cudowna atmosfera w niej już tak Cię męczy (co mnie, poniekąd, wcale nie dziwi), to idź na długie L4 i poszukaj sobie na spokojnie innej pracy. Zresztą sposobów na wydymanie na koniec nielubianego pracodawcy jest więcej, tylko trzeba ruszyć łbem i pomyśleć :) Po prostu potraktuj ich tak samo,jak oni Ciebie ,i będzie kwita, rachunki wyrównane.

asystent kapiatana gilotyny
@zdenerwowany pracownik 10.07.2018 11:26

święte krowy z zmiany A dalej grupowo na kawusie, ale są ranki zachwoują się zachowawczo i siędzą krócej niż na popkach czy nockach bo grunt to dobre ważenie jak ktoś "ważny" patrzy, bądź może patrzeć :)

Beer
@asystent kapiatana gilotyny 17.07.2018 19:33

A mnie śmieszą ludzie którzy nie maja już urlopu i chodzą se na chorobowe... i takiemu nic nie zrobią.. baaa jeszcze umowę dadzą . To co Ze na rok ale jest a my xapieprzamy jak beduiny. Macie racje

super beduin

hej beduiny zróbcie protest może wywalczycie lepsze zarobki

Zatroskany kadet

Kapitanie w armii spada morale, tylko Ty możesz uspokoić sytuację. W Tobie nadzieja.

Kapitan
@Zatroskany kadet 12.07.2018 20:05

Brak nadzieję. Armia do wymiany

Kapitan gilotyna
@Zatroskany kadet 12.07.2018 20:05

KADECI BACZNOŚĆ !!!!! wasz kapitan powrócił by po raz ostatni poprowadzić swój oddział do walki, tym razem nie bierzemy jeńców , nie wycofujemy się DO BOJU CAŁA NA PRZÓD ŻOŁNIERZE !!!

Kapitan gilotyna
@Kapitan 13.07.2018 10:15

Kapitan jest tylko jeden i jestem nim ja, znajdziemy Cię krecie , nie zniszczysz nas od środka, mówię to ja WASZ KAPITAN

Deska

W firmie nie dlugo beda robic sami psychopaci albo cpuny nawet ukraincy nie chca przyjść...podwyzki tylko dostaja magazynierzy i hendlerzy ...też nie wiem za co i nie ktorym sie dziwie skoro jeden zakochany nic nie robi i wisi na maszynie u swojej lejdis ...a dostaje wiecej niz my faceci na gilotynie...Hubert ostatnio oslepł i nic nie widzi....albo mu tak wygodnie!!!

AdamAdamAdamAdamAdamAdamAdam
@Deska 05.07.2018 00:08

Czyżby witekwitekwitekwitekwitek?

Wkurzyłem sie
@Deska 05.07.2018 00:08

To dlaczego sam nie zostałeś handlerem lub magazynierem? Ścieżka kariery dla każdego tutaj jest otwarta wystarczy porozmawiac z odpowiednimi ludźmi... duzo chłopaków przeszlo z produkcji na wozkowych ustawiaczy czy mechaników. WYSTARCZY KUR.... TYLKO CHCIEĆ! A jak się nie podoba to zawsze mozna zmienic prace.

tak jest
@Wkurzyłem sie 05.07.2018 19:20

Tylko , że ustawiacz musi mieć wiedzę, a już nie wspominam o mechaniku który musi mieć bardzo dużą wiedzę. Handler z kolei musi umieć......... jeździć wózkiem :) i kilka dni szkolenia z tyłu maszyn. Największe ściemy w tej firmie to oni, a mają najwyższe mniemanie o sobie.

anonymous
@Wkurzyłem sie 05.07.2018 19:20

A skąd wiesz czy nim nie jestem.????!!! Wystarczy chcieć?blagam nie rozsmieszaj Mnie hahah

Wkurzylem się
@anonymous 06.07.2018 15:21

Hahaha! I pisał byś sam na siebie? Hahahaha Proszę Cię, nie rob debila z siebie.

Deska
@Wkurzylem się 07.07.2018 09:55

A co piszę sam na siebie..o tym że podwyżki dostajemy??no bo to prawda a wy za marne grosze robicie ..????jeszcze żebyśmy nie musieli robic za tego zakochanego ktory wisi na maszynie u swojej lubeji jej pomaga bylo by pięknie.Jak chce robic na maszynach niech wroci na produkcje za marne 2600 na reke....i nikt za niego brudow sprzatac z tylu nie bedzie musiał...jak jej nie ma to to calkiem inaczej pracowity chlopaczyna...no ale smutny❤????

xxx
@Deska 09.07.2018 18:32

To zróbcie z nim porządek! Podebac go raz,drugi i skonczyć babci sranie.

ZATOX
@Deska 05.07.2018 00:08

No jarek widzisz czas wziac sie za prace a nie pilnowac tylu kobiety i tak kazdy oglada i nic z tym nie zrobisz. Biezemy sie chlopie za prace wkoncu.

Szukam mietły

Czy ktoś wie gdzie jest mietła z maszyny nr 2????

Scrap
@Szukam mietły 12.07.2018 05:27

Już mówię w młynie wylądowała mietla

Janusz
@Scrap 12.07.2018 20:48

Janusz przestań! Przecież dobrze wchodziles w du.pe i masz awans i jeszcze mietły tam rzucosz?!

PRAWDZIWY JANUSZ !!!
@Janusz 13.07.2018 10:04

W du.pe to jedynie moge ci szybkiego ko.pa sprzedac, zapraszam przed oczy i powiedz mi to prosto w twarz , widac jaka inteligencja swiecisz a po drugie dowiedz sie najpierw kto ma jakie kwalifikacje i ukonczone kierunki a pozniej oceniaj o.d.i.o.t.o !!!!!!!!!

Janusz Nosacz
@PRAWDZIWY JANUSZ !!! 14.07.2018 18:48

Witum kuzyna co tam i cie nowygo gownioku

Pancio

Mimo wszystko firma spada na psy.Zarówno jak i pod względem płacy w systemie 3 zmianowym jak i pracownikami"chaosem".Jeszcze jak byla możliwość przyjścia na nadgodziny szło zarobić ,teraz nie ma sobót a jak już są to przychodzą wybrani i siedzą po 3 h na kartonach i nic nie robią a kaska leci.Pózniej dziewczynki zadowolone z wypłatki.W ABC trzeba tak robić "żeby zarobić a się nie narobić tak mówią. Więc nowi pracownicy bierzcie przykład z starej gwardii. Również wszystkim miłego dnia życzę.

Edek

Ludzie albo nie macie co robić w prywatnym czasie albo w pracy zajmujecie sie plotkami glupotami każdy ma swoja prace do zrobienia i tyle a ty co piszesz te glupoty to masz problem jak ci sie nie podoba to sie zwolnij nikt ci nie zmusza do pracy w ABC pracy jest dużo pozdrawiam życzę miłego i spokojnego dnia

Olga

Drodzy Użytkownicy, forum nie jest miejscem do tego, aby się wzajemnie obrażać. Przed napisaniem komentarza każdy z Was zaakceptował regulamin serwisu, więc chciałabym prosić, abyście go przestrzegali. Dla tych, którzy nie zapoznali się do tej pory z regulaminem, zostawiam link do niego - https://www.gowork.pl/regulamin Zapoznajcie się z nim, proszę, i dopiero potem piszcie w wątku komentarze, gdyż wprowadzacie tutaj niepotrzebny chaos, który utrudni znalezienie wszelkich informacji osobom, które potencjalnie są zainteresowane pracą w firmie ABC Automotive. Ponadto, zachęcam Was do wypowiadania się w sposób kulturalny oraz merytoryczny. Takie wypowiedzi będą na pewno bardzo cenne dla innych. Z góry dziękuję oraz pozdrawiam.

Czarodziejska miotła

Wszystko błyszczy i lśni aż można ż podłogi jeść więc nie wiem o co wam wszystkim chodzi

Numa
@Czarodziejska miotła 10.07.2018 07:07

Tak. Damska szatnia sprzątana tylko na środku, kible przy biurach sprzatane raz na 3 dni. Ikonka weź się do pracy a nie interesujesz się wszystkim wkoło i zakładasz w papiery innych i później odpowiadasz kto ma ile l4

Kopciuszek
@Numa 11.07.2018 13:14

Dzyn dzyn dzyn miotłe mi zwiń

Kopciusze we własnej osobie xD
@Kopciuszek 11.07.2018 15:13

Ktoś tu zaj***ł mi moją nową ksywę xD

xxx
@Numa 11.07.2018 13:14

Dokładnie tak jak piszesz, zagląda w papiery kto kiedy ma urlop i od kogo l4. To że dziewczyny w ciąży to od niej wychodzi bo we wszytko nos wtyka. To jest pracownik z firmy zewnętrznej więc chyba jakieś RODO obowiązuje. Dlaczego sprząta w szatniach i toaletach w trakcie przerw jak wszyscy ruszają na szybką szamke i do toalety. Według mniej trochę bez sensu robota, nic dziwnego że podłoga brudna.

xxx

Niech pani sprzątaczka się wezmie za robotę strach do toalety wejsc... przyjdzie sobie o 16 ogarnac biura i wisi na maszynie nr 10 i poerdoli z ruda. O siedzeniu na stołówce razem z Kaśką po godzince to nawet nie wspomne a my w 15 min musimy się najeść i załatwić.

Xxx
@xxx 05.07.2018 21:18

A co Was obchodzi sprzątaczka weźcie sobie sami ten (usunięte przez administratora) co robicie sprzątajcie ciekawe czy w domu też tak syficie fleje

Rychu
@Xxx 06.07.2018 09:20

Ilona, daj spokój, nie warto.

Miggg
@xxx 05.07.2018 21:18

Ruda to juz calkiem ma wzgledy....chodzi do pracy jak królowa...zero nocek ...lekkie maszyny bo przecież się przerobi.

Truly
@Miggg 09.07.2018 18:20

A jak nie idzie na gp to obrażona na cały swiat

Kubica

A na wózkach ile mają na rękę? Też 15 min przerwy?

Madonna
@Kubica 05.07.2018 19:56

Slyszalam kiedys ze handlerzy cos kolo 4tys a magazynierzy kreca sie w okolicy 5tys

Olga

@Hyry A mogę spytać o warunki zatrudnienia? Atmosfera jest naturalnie ważna, jednak bardzo istotne są warunki zatrudnienia. Jakie firma ABC Automotive Poland oferuje? Nie pytam oczywiście o kwestie finansowe, gdyż jest to temat indywidualny. Zależy mi bardziej na takich informacjach jak forma zatrudnienia, czy przysługujące dodatki, tudzież benefity. Gdybyś mógł odpowiedzieć, to pomożesz tym na pewno wielu osobom.

Hyry B
@Olga 03.07.2018 20:40

operatorzy zarabiają 3200 + premia 10 % za miesiąc bez L4 i UŻ, firma opłaca opiekę medyczną, ubezpieczenie i dofinansowuje MultiSport

pieski foczki

nie oszukujmy się, ta firma zeszła na psy, kiedyś miała dobrą opinie a teraz to wielki (usunięte przez administratora) sie zrobił, patrzą wycisnąć z Ciebie jak najwięcej, musisz biegać w kółko na mszynie obicnarka-gilotyna i tylko sie wkur***asz na te padła bo wciąż sie psują, cykle dokręcają zebyś wiecej biegał i przerwe Ci skracają no bo ważniejsza jest produkcja od pracownika, ta firma zaczyna zapominać o bardzo ważnej rzeczy, że najważniejszy to jest pracownik bo to on dla firmy zarabia pieniądze, nie ta banda za biurkami która patrzy na wykresy i myślą co tu wprowadzić zeby były lepsze wyniki. Ostatnio oglądałem bardzo ciekawą dyskuje na tvn24 bis, gdzie jeden z gości powiedział, że wyciskanie z pracownika jak najwięcej sie da to nie jest dobra metoda bo ten pracownik się zwolni, i to właśnie sie dzieje w abc, a tylko drogi Dominiku poczekaj jak urlop przyjdzie, nawet nie wiesz ile osób planuje sie zwolnić po nim, lepiej już hurtowo szukaj nowych ludzi, a nie sory zapomniałem, że od marca to robisz i chętnych Ci brakuje.

bumerangi
@pieski foczki 01.07.2018 18:13

Nic dodać nic ująć.

Maszynista
@pieski foczki 01.07.2018 18:13

W tej firmie są tylko dobrze ustawieni pracownicy wokół produkcyjni czyli handlerzy, magazynierzy, mechanicy i ustawiacze maszyn. Taka prawda, dobre zarobki i sama czynność, którą wykonują. Produkcyjni to zło najgorsze... tylko zapier...

Miro

Jaką macie atmosferę w firmie? Warto aplikować?

Hyry
@Miro 13.06.2018 11:30

Warto, zapraszamy

abc
@Miro 13.06.2018 11:30

Było by ok gdyby lepsze zarobki.

Abc1
@abc 24.06.2018 14:14

3520 brutto z premia za obecność przy pracy gdzie nie jest wymagane żadne doświadczenie to wg mnie dobre warunki. Ale wiadomo zawsze może być lepiej!

Taka prawda
@Abc1 24.06.2018 21:24

Nie za tak ciężką prace i 3 zmiany. Niewiele niższe zarobki są w sklepach spożywczych w Poznaniu. A do tych 3520 zł liczy się premia absencyjna która również obejmuje urlopy na żądanie.

xxz
@Abc1 24.06.2018 21:24

gdzie wy ludzie macie 3520 chyba wam się liczby po przedstawiały auto korekta zawiodła 3200 jak już

xyz1
@xxz 26.06.2018 23:22

3200 +10 % za obecność daje 3 520 ( 3200+320)

xyzzzzz333
@xyz1 27.06.2018 10:10

Aaa wybacz przepraszam zapomniałem napisać tak łatwo stracić te premie też że można o niej zapomnieć np na wzięcie urlopu na żądanie ale już nie ma co się rozczulać chociaż zaczynając pracę jako pracownik agencyjny dostajesz 3000 brutto o premi zapomnij nie zasłużyłaś jeszcze o umowie przez firmę też się za bardzo nie rozpędzaj kolego po 1000h( około 1 roku) żmudnych przygotowań wreście zasłuższ na umowę przez firmę ale i tu się nie rozpędzaj jak dotrzesz trzymam kciuki jak wytrwasz jesteś albo tak zdesperowany albo troche szurniety jak ja 3 miesięczny okres próbny wita Cię za małe doświadczenie zdobyłeś wiesz w końcu to tylko drobne 1000 godzin przepracowane tyle co nic ale i tu niespodzianka pensja zostaje ta sama choć na premie możesz już liczyć i nie przejmuj się że robisz lepiej dokładnie i sumienniej niż nie jeden tam co na stałe ma pozdrawiam to na tyle bye bye kochani przyjaciele haha

xyz2
@xyzzzzz333 27.06.2018 23:27

Aaaa zapomniał bym o najważniejszym zestaw startowy kazdego operatora pecheż że stali ogromną cierpliwość a najlepiej zakupcie pampersy dla dorosłych będzie łatwiej i wygodniej dla wszystkich

zez
@xyz2 27.06.2018 23:38

Z tymi pampersami to lepiej im nie sugerować. Bo podłapią temat i będzie.

xdx
@Miro 13.06.2018 11:30

premia ? nowi premie nie dostawają przez 9 miesiecy bo na agnecji są

Siralop

"jkhkhjkhkj oszust oszukac oszu" - Chyba ktoś chce zatuszować niewygodne komentarze ;)

siralop2
@Siralop 28.06.2018 05:54

teraz w końcu wiadomo co w biurze robią widać wysiłki ich pracy

abc

gołym okiem widać, że w firmie dzieje się coś dziwnego

Kaktus
@abc 05.06.2018 18:18

Co masz na mysli?

X Files
@Kaktus 06.06.2018 05:00

Coś wisi w powietrzu. Tylko co?

Kat
@X Files 07.06.2018 00:01

To pewnie siekiera...

Siekiera
@Kat 07.06.2018 07:42

Zaczynaja zwalniać...

Motyka
@Siekiera 07.06.2018 22:10

tylko nie too....gdzie ja lepszą pracę znajde..

Młotek
@Siekiera 07.06.2018 22:10

Nikogo nie zwalniają, wręcz proszą ludzi żeby nie odchodzili ;P

Z motyka na slonce
@Młotek 08.06.2018 20:29

Kochaja wyj*bali... Inni tez sa na liście. Niby l4 niby chorzy a widywani tu i ówdzie.

encepence
@Z motyka na slonce 11.06.2018 17:16

O czyli grygier do wy*ebania bo czeste l4 w kinie ma

Datfrot
@encepence 27.06.2018 10:28

To jest ten, który wybłagał żeby przyjęli jego kobiete do pracy?

mistrz

Siemka Jak się pracuje w ABC lepiej niż w Suzo Happ ??

Hapwsuzo
@mistrz 19.06.2018 22:35

A jak sie pracuje w Suzo Happ?

Cezary

Jak się pracuje, jaka jest atmosfera?

Nikt

Kogo więcej w firmie śrymianow czy ukraińców

Kot
@Nikt 23.04.2018 11:46

Śremianie to najliczniejsza nacja w firmie.

Zostaw opinię o ABC Automotive Poland - Poznań ()

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Automotive Poland