ABC Automotive Poland

Poznań ()

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 149 ocen.

Opinie o ABC Automotive Poland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Automotive Poland

Nikt

Kogo więcej w firmie śrymianow czy ukraińców

Janusz Nosacz

Kurła kiedyś to było

ostatni sprawiedliwy

powinni zwolnić wszystkie kobiet na produkcji i zostawić samych facetów. Biegasz w kółko gliotyna obicnarka jak pies jakies który biega za swoim ogonem,że nawet nie masz czasu nie napić picia, a ta na pakowaniu co robi? tutaj kawusia, oj skończyła sie trzeba iśc na stołówkę po kolejną, tutaj do koleżaneczki obok pogadać sobie, tutaj na fajeczke sobie skocze, ale nudy wejde sobie na fejsbusia albo pudelka sobie poczytać co się dzieje, nawet Ci z obcinarki nie wyrzuci odpadów no bo po co ? przecież ona na obicnarce nie jest, niestety że w chu.ja tną sobie na tym pakowaniu to jak narzekają że jak źle mają, a ty zapierniczasz obinara gilotyna,że aż pot kapie za te samę pieniądze i niestety ze ledwo dajesz rade to co chwile sie wkurzasz bo coś się zepsuje albo zatnie, wypieprzą wszystkie kobiety dadzą samych facetów i tak będziemy sie zmieniać co godzine między pakowanie a bieganie w kółko i skończy sie wieczne narzekanie nic nie robienie

Olga Pawliuk
@Siergiej Szewczenko 21.04.2018 23:06

i pisać na tablicy w między czasie śpiewając kanadyjsko ukraińskie pieśni ludowe.

Zuza

Jak się komuś nie chce pracować to szuka wrażeń. Dobry pracownik może spokojnie tu pracować i będzie zadowolony!!

Lekarz

Szykuja się kolejne zwolnienia za L4!

Nick
@Abc 03.04.2018 14:32

Całkowicie! Nawet w biurach ma być Ukraina za 16 zł na h podobno....

Zainteresowany

Witam serdecznie. Na jakie zarobki po 9 miesięcznym okresie zatrudnienia przez pośrednika można liczyć przechodząc już pod firmę?

JANUSZ NOSACZ
@Zainteresowany 06.04.2018 10:53

Tysiunc pinset z blejokami. pozdrowium

Króliczek

Wesołego alleluja! Radujmy się wszyscy!

Olga

@xxx dlaczego to że ktoś ma dostać podwyżkę jest skandalem? Pracodawca zazwyczaj przydziela podwyżki zgodnie ze swoim planem rozwojowym. @Były jakie były powody twojej rezygnacji? Uargumentowane opinie mają największą wartość dla użytkowników forum szukających tutaj polecenia pracodawcy.

Mmm
@Olga 09.03.2018 14:49

Dlatego ze ten dzial i dzial jakosci non stop maja podwyzki a, produkcji od dwoch lat pensja sie nie zmienia.

qwqwq

justyna najlepszy lider bartek to cep przypierdalacz

Jeblem

Podwyzek nie ma, ale mamy...TOSTERY !

Jeblem
@Mistrz 08.03.2018 19:44

?? O kij ci tera chodzi?

Anonim

Szykują się zwolnienia na produkcji....ktoś coś wie ?

Uczeń kapitana
@Peta 05.03.2018 19:53

Sremianie tzn Spartanie występują na każdej, zmianie by szanse były równe i każda zmiana była gotowa do walki.

xxx

Wózkowi znów mają dostać podwyżkę... SKANDAL!

Hanba
@xxx 26.02.2018 13:01

I deputat w marlexie!

Kapitan gilotyna

Im return's !!!! Kadeci wróciłem by dalej was prowadzić w tej wojnie , pamiętajcie tylko zwycięstwo się liczy, a widzę że maszyny już krwawia JUŻ NIC NAS NIE POWSTRZYMA DO BOJU MOJA ARMIO!!!!!

Kadet
@Kapitan gilotyna 12.02.2018 17:43

Dziękuję Ci że jesteś!

Gjmdatpw

Z piątki leci jak z sashy grey;)

Wróżka

Cos w tym jest .

premia

Co do premii. Dlaczego UŻ powoduje stratę premii? Przecież liczy się z naszego urlopu. Każdemu może zdarzyć się jakaś nagła sytuacja losowa.To trochę nie fair.

abc
@premia 07.02.2018 20:54

z premii eliminują L4 i NŻ czyli to co dezorganizuje im produkcję

Operator

Informacja dla tych którzy nie byli na imprezie firmowej. Firma wprowadza od lutego nowy system premiowy dla operatorów. 10 proc wynagrodzenia w formie premii za miesiąc bez L4 i urlopu na żądanie. Nie ma juz limitu dla całej zmiany tylko każdy jest rozliczamy osobno.

Leon
@Operator 14.01.2018 15:49

L4 ok. Ale dlaczego UŻ powoduje stratę premii? Przecież liczy się z naszego urlopu. Każdemu może zdarzyć się jakaś nagła sytuacja losowa.To trochę nie fair.

Były

Pracowalem tam jakiś czas. Nie polecił bym tej firmy najgorszemu wrogowi. Szeregowy pracownik jest tam traktowany jak zło konieczne. Długo bym się tu mógł rozpisywać. Jeszcze się z czymś takim nigdzienie spotkałem.Z tego co wiem w tej chwili zmienił się szef i jest jeszcze gorzej.

Czarek
@były 2 04.02.2018 10:15

Ja przez niego zrezygnowałem z pracy na magazynie, lepiej pracuje się na produkcji.

Anonim

DO ZMIANY "A" : PARKUJCIE W TAKI SPOSÓB ABY INNI MOGLI WYJECHAC!

BigoS
@Jj 13.12.2017 22:49

Na ryj sobie naklej taką koniczynkę :) A zabrać to Ci powinni dowód osobisty i wszystko co posiada ostre krawędzie.. Anonimie ;) Odwaga Twoją dobrą stroną widzę... Pozdrawiam :D

Smog

Pamela Ty schabie magazynowy! Nic dziwnego, że chłopaki odchodzą z funkcji magazyniera jak maja pracować z takim konfidentem i dupowłazem! Tylko przez Ciebie magazyn traci dobrych i wartościowych pracowników. Jeszcze trochę i zostaniesz sam jak palec i nikt nie bedzie chciał z Tobą pracować.

No to smacznego panu ????
@Tatar 31.01.2018 04:45

Beza

Don PSE

Powiedzcie ludziska czy dużo w firmie jest śremiaków i czy jest jakiś firmowy transport do Śremu?

Tekla
@Don PSE 20.01.2018 17:01

Nie ma żadnego dowozu do firmy. Każdy na swoją rękę

Ela

To o podwyżkach zapomnijcie

robot
@byly praconik 17.01.2018 17:43

Jest na nożu na zmianie c

Chętny do pracy

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Majster

Zakochany... To ona trzyma firmę przy życiu!

Zakochany

Kocham Liderkę

Zakochany
@Zakochany 03.01.2018 22:25

Tylko ona trzyma mnie przy życiu w tej firmie

Janutek

Pamiętajcie tylko, że w firmach spożywczych typu lidl, biedronka itp. czy to magazyn czy sklep trzeba pracowac w weekendy, święta, a w ABC weekend możemy spędzieć w domu chyba ,że organizowane są nadgodziny to każdy chętnie dorobi do wypłaty. Impreza firmowa jest i bardzo dobrze, że paczki nie wygrały. Bony u nas i tak dobrze wychodzą w porównaniu do innych firm. I tak jak napisal BYKU jeśli komuś się nie podoba niech złoży wypowiedzenie.

Byly pracownik
@Janutek 17.12.2017 21:53

Jak cos Ci sie nie podoba to mozesz zlozyc wypowiedzenie:-) Tak sie mowi w firmach stawiajacych na rozwoj:-)

Nowy

Ze tak spytam tu chyba sami idioci pracuja po tych wpisach

byly pracownik

Powiem Wam tak: Pracowalem w tej firmie przez chwilę, pod koniec mojej edukacji, teraz jestem inzynierem w firmie z calkowicie innej branzy. Z usmiechem na twarzy wspominam zebrania, na ktorych robiono z nas (usunięte przez administratora) najprosciej mowiac. Do pracownikow najnizszego szczebla nie ma sie szacunku w takich firmach, robi sie z nich zarty w gronie 'na gorze' , kpi sie z nich itd. Polecam kazde wypowiedziane slowo na takich zebraniach traktowac z dystanem , bo to zwykla obluda i klamstwa, chodzi tylko o uglaskanie stada baranow ( jak to o nas mowi sie w biurze), oraz spowowowanie poczucia przez nas bycia waznymi elementami ukladanki- iluzja oczywiscie :) ABC w srodowisku rowniez ma niezbyt fajna opinię, mowi sie o nich zle. przyklad: banda karierowiczow, ktorzy dostali szanse ( bo niewatpliwie firma daje szanse mlodym ludziom po studiach) , ale nie dorosli do zajmowania sie nawet wlasnym wizerunkiem, nie wspominajac o zarzadzaniu i koordynowaniu firmą tego typu. Prawda jest tez to, ze tam pracuje najgorszy sort absolwentow, bo najlepszi i lepsi bija sie o lepsze i mniej znieslawione firmy. do ABC ida tylko tacy, ktorych powazne firmy nie chca. to tak w skrocie ;) Pozdrawiam wytrwalych, z ktorymi kiedys pracowalem, jestescie wielcy i silni psychicznie ! :)

Element
@byly pracownik 18.12.2017 14:33

Kondor daj spokój xd

AbANAb

Socjal w tej firmie to jakas paranoja!!! W głupim LIDLU maja 400 zl.w bonach, paczki dla dzieci na święta , imprezę firmowa, a i zapominam dodać ,ze u nas przecież mamy Luxmed oraz karty Multisport i tlumacza sie ,ze na to ida pieniądze.Lidl ma to wszystko bez żadnego proszenia.........wiec gdzie są nasze pieniądze????????

Byku
@AbANAb 17.12.2017 08:13

Przypominam, że nikt nikogo na siłę nie trzyma! Jeżeli komuś coś nie pasuje to może w kazdej chwili się zwolnić i podjąc pracę w innej firmie! A co do imprezy... to jest w styczniu, a o mało co by nie było przez paczkowiczów! Są osoby dla których ta praca jest dobra jesli chodzi o wynagrodzenie i sama czynność ktorą się wykonuje, więc jeśli komuś dzieje się krzywda to proponuję się zwolnić.

O co chodzi?

Prawie wszyscy narzekali na buty firmowe, że niewygodne, ciężkie itp. Teraz kiedy nie ma obowiązku ich noszenia, większość w nich chodzi ????

A o to chodzi
@O co chodzi? 07.12.2017 19:39

Bo za DARMO

Zostaw opinię o ABC Automotive Poland - Poznań ()

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABC Automotive Poland