KRUK

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wałbrzych - KRUK S.A

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o KRUK S.A.

Opinie o KRUK Wrocław

Nie przegap nowości o KRUK S.A.!

Związki a punkty na mikołajki

21.11.2022 13:25

Bardzo nieelegancko droga solidarności. Chyba zapominacie, że wyniki to nie tylko Kruk, ale też inne spółki. Ale jak to ładnie mówicie "w grupie siła"

24.11.2022 18:19

A nie przyszło do głowy, że jak Twoja spółka ma ogromne zyski to niech się z Tobą nimi podzieli?
    Kaśka

25.11.2022 06:16

Nie jestem "Twoją drogą", szanowny Dodo. Nie jestem również pracownikiem IT. Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem moje komentarze, wiedziałbyś, że jestem pracownikiem innej spółki, który nie zgadza się na dyskryminację. Krukpoint jest platformą do zadawania pytań związkowi od momentu w którym przedstawiciel związku w prostacki sposób chciał ludziom "zakazać" wypowiadania się na temat ich egoistycznego postulatu. I właśnie tam są nazwiska o które Ci chodzi. Tam nikt się nie ukrywa. Dlaczego nie było odpowiedzi na zadane pytania? Dlaczego Twój komentarz jest kolejną nieudaną próbą pokazania czegoś na co nie ma potwierdzenia w faktach?
    fajnie, fajnie

24.10.2022 17:54

I zaczęło się, w ciągu tygodnia w naszym regionie pożegnaliśmy dwoje pracowników. Smutne jest to, że odchodzą pracownicy którzy mogą odejść z podniesioną głową a miernota, który przez cztery lata nie jest w stanie ogarnąć , gdzie który pracownik ma teren oraz tydzień temu dowiedział się (z powodu konkursu), że ugody można podpisywać poprzez platformę e-kruk i to zdalnie nadal ''kieruje'' regionem. Żenada

25.10.2022 06:47

Tak się dzieje jak na kr idą menadżery z providenta.
    Pracuś

25.10.2022 19:37

To nieistotne, ze nieogarnia takich podstaw. W kruku najwazniejsze jest to na jaki kolor sie swieci w excelu i tabelkach. Mozna posiadac zamiast ilorazu iloczyn inteligencji, ale to zaden problem. Tutaj madrzy pracownicy nie sa wartosciowi, ani pozadani.
    pytanie do HR

16.10.2022 23:44

Jakie wymagania należy spełniać żeby aplikować na stanowisko Kierownika Rejonu lub Trenera?.Proszę o szczegółową informację.

07.10.2022 01:35

Moi drodzy, chciałem podzielić się z wami moimi niepokojami. Od przyszłego roku w życie wejdzie ustawa o windykacji, która najprawdopodobniej pozbawi nas pracy, nas doradców terenowych. Otóż aby zrobić wizytę na adresie, trzeba będzie uzyskać zgodę dłużnika. Zgaduję, że takich zgód będzie mało, z kolei sprzeciw dłużnika co do prowadzenia windykacji zamyka drogę do dalszych procedur. Nie uważacie, że czeka nas trudny okres w postaci masowych zwolnień? Czy firma Kruk, której poświęciliśmy tyle lat, jakoś o nas zadba czy odrzuci jak wyciśniętą cytrynę?

16.10.2022 18:22

A co oni mają powiedzieć będą do końca nas wyciskać jak cytrynę dla nich każdy miesiąc dłużej to konkretną kasa dla nich.Sxkoda że tacy ludzie jak oni piastują stanowiska menadżerskie ale może to taki nowy sposób rządzenia a potem zdziwienie że ludzie mają dosyć takiego traktowania.
    E Kruk

16.10.2022 18:58

Kierowniki to nawet kultury osobistej nie posiadają a co dopiero wiedzę na temat windykacji najpierw w providencie na sztukę pożyczki dawali a teraz nas uczą jak je windykować co za świat.
    Pajacyk

05.10.2022 22:51

Kruk tonie tylko a dzieki komornikowi zyke detal polubowny jest nieboplacalny 80 procent spraw po nowym roku do kosza jesli ktos wie o czym mowie. Podwyzki daremnie dla dt. Ale kr dostali i to grubo 13.5 za miesiac za siedzenie w domu brawo. Niech ktos zrobi z tgm porzadek kr powinien tak samo windykykowac i dbac o zespol skoro tyle zarabia a nie w domu i timsy spotkania dramat. KR DO TERENU PREZESIE ZROB COS Z TYM. POPATRZ NA INNE FIRMY JAK KR MENAGER TWZ PRACUJE A DODATKOWO PILNUJE ZESPOLU A NIE SIEDZI JAK PANISKO.

07.10.2022 07:27

Prezes tego nie zrobi bo albo nie wie albo nie chce wiedzieć a kierownicy mają nas gonić do pracy żeby dotknąć jak najwięcej spraw bo to co przyniesie mowy rok niepewne .Jedno wiadomo że czas windykacji terenowej powoli się kończy a sama praca po zmianach będzie nieciekawa .

02.09.2022 08:55

Dzień dobry, Chciałam się z Państwem podzielić opinią na temat tego miejsca. Otóż nie warto aplikować do tego miejsca. Już w dniu rozmowy towarzystwo reprezentujące Kruka się spóźniło i musiałam czekać. Samą rozmowę również oceniam bardzo słabo. Osoby reprezentujące dział bardzo mocno się przygotowało, zadawali pytania które nie powinny paść, było dziwne drążenie na różne tematy które w mojej ocenie nie były istotne a kojarzyło mi się raczej z wyszukiwaniem sensacji. Drodzy ludzie jeśli ktoś szuka pracy to znaczy że jej potrzebuje. Ponadto to jest te ich chore testy :D nic nie mają wspólnego z późniejszą pracą ale testów osiem jest . Śmieszy mnie to bo jak idziesz do pracy to i tak się uczysz , na nowo albo przypominasz sobie te rzeczy które są Ci pomocne w pracy. Nie musisz wszystkiego umieć na rozmowie!!!! A tutaj pytanie niby merytoryczne ale niestety zadają je osoby niekompetentne które znają zaledwie dwa zagadnienia i wymagają tego aby kandydat też to wszystko miał w tej konkretnej chwili w jednym palcu. Żenada!!!! Dalej...ciekawy test z excela!!!heheh przecież wszyscy wiedzą że jak na daną chwilę czegoś nie jesteś w stanie zrobić to możesz sięgnąć do Internetu! Ale tu robią taki głupkowaty test aby zająć Ci czas i który nic nie wnosi bo w moim przypadku robię w pracy dużo bardziej skomplikowane rzeczy w excelu i nie tylko. Całość rozmowy jest jak trochę dla zabawy ze strony ludzi z Kruka, taki spektakl dla zabawy bo się nudzą. No i cóż jeszcze angielski. W 99,9% nigdy się tam nie przyda bo nie ma z kim rozmawiać ale pytanie musi paść. Śmieszni są. Niekompetentni ludzie którzy nawet w 5% nie posiadają takiej wiedzy jak ja. Całość oceniam jako strata czasu kandydatów. Bo wisienka na torcie jest na końcu pytanie "czy ta kwota jest do negocjacji?" To ja się pytam po co ta rozmowa była???!!!! Skoro kandydat pisze jaką kwotę oczekuje to tyle chce a nie mniej nawet o połowę!!! Masakra! Nie zapraszacie ludzi na rozmowy jak nie macie kasy aby im zapłacić tyle ile chcą!!!!!! Jak chcecie sobie robić bazę to z moich danych!! Co za marna firemka i niekompetentni ludzie ! Krążą opinie że ludzie tam pracujący bardzo mało zarabiają i to niestety prawda. Starsi specjaliści zarabiają tyle co młodsi w innych firmach. Żenada!!!! Nie polecam, strata czasu

18.09.2022 11:15

niestety, jest to przywara tego typu firm. Często przypadkowi leaderzy, nie mogąc błysnąć wiedzą próbują być zabawni, kosztem innych. Bawią się we własnym sosie, a i tak obawiają się. żeby ich niekompetencja nie została odkryta.
    xXx

06.10.2022 09:18

Dziewczyno, nie poradziłaś sobie na rekrutacji i obwiniasz innych? Cytuję: - jak idziesz do pracy to i tak się uczysz , na nowo albo przypominasz sobie te rzeczy które są Ci pomocne w pracy. - Nie musisz wszystkiego umieć na rozmowie!!!! - wymagają tego aby kandydat też to wszystko miał w tej konkretnej chwili w jednym palcu. - jak na daną chwilę czegoś nie jesteś w stanie zrobić to możesz sięgnąć do Internetu! Czyli nie umiałaś odpowiedzieć, a fleksujesz się, że niby nie wiadomo co potrafisz "bo w moim przypadku robię w pracy dużo bardziej skomplikowane rzeczy w excelu i nie tylko". komentarz zbędny.
    były pracownik

27.09.2022 01:00

Czy dla kierowników i trenerów za wybitną wiedzę w dziedzinie windykacji wierzytelności oraz pracowitość i fachowość przewidziane są podwyżki wynagrodzeń?

28.09.2022 00:51

oczywiście że tak, kto jak kto ale oni w pełni na to zasługują :)
    kiła

03.10.2022 21:48

dla baranów są rogi i taczka
    Będzie BUM

22.08.2022 20:22

podobno w HOIST dobrze płacą!

20.09.2022 11:47

tam ludzie sami się zwalniają, zanim firma zdąży zwolnić ich :)
    Xyz

23.09.2022 21:17

W hoist dobrze placa? Przeciez tam zredukowali etaty wsrod dt o kilkadziesiat procent. Bylo to calkiem niedawno. Ci ktorzy nie zostali zwolnieni odchodza sami.

30.08.2022 18:16

Co się dzieje w tej firmie miało nie być zwolnień a kilku DT i kierownik z południa zwolniony .A nasza Solidarność niedawno informowała że zwolnień nie będzie chyba ktoś ich robi na szaro.

20.09.2022 07:25

To że jakiegoś kierownika zwolnili, to akurat mnie nie dziwi, są tacy, którym się to należy, ich traktowanie pracowników podbiega pod mobbing, nie ma różnicy czy to kier Dt czy z CC. Dodatkowo góra powinna przyjrzeć się pracy innych pracowników np. PM lub takich którzy nie musza windykować, czy aby na pewno będąc na HO robią co do nich należy, czy w czasie pracy nie załatwiają prywatnych spraw
    Stan umysłu

20.09.2022 15:38

Dokładnie
    Kub.

13.09.2022 15:54

Czy pracownik terenowy, na kilka dni przed lub w dniu gdy przypada płatność (która regulowana jest przez konto internetowe ) może wydzwaniac i dopytwać o której może przyjechać po pieniądze? Co to za politka?

17.09.2022 10:59

bądź człowiekiem, pomóż terenowemu, wpłać jemu żeby biedak miał jakiś wynik, a terenowy w zamian np. okna ci umyje, no jakoś się dogadacie

17.09.2022 14:50

To nie polityka, to rozpaczliwe pomysły aby terenowi mogli wyrobić wyżyłowane cele. Taka prawda niestety.
    Szukający

20.08.2022 14:24

Dalej straszą terenowych planami naprawczymi?

17.09.2022 09:55

To, że nie było czytań nic nie znaczy. Znając jakość naszych ustawodawców, mogą uchwalić w trybie pilnym. Najlepiej w nocy. Ale oczywiście, może być i tak, że latami będzie się tułać po urzędniczych szafach.

17.09.2022 09:56

A co ciebie tak zaniepokoiło? Nie ma tam niczego, czego nie można wdrożyć.
    Szeryf

28.07.2022 12:53

Witam szanownych kolevow i kolenaki czy ktos mi moze powiedziec czy nasi szanowni kr maja w kometencjach jazde po klientach i podpisywanie ugod? Pracuje ty ponad rok i otrzymalem info ze ide na urlop i kolega z terenu bedzie mnie zadtepowal a dlaczego nie kierownik. Niech powalczy o wynik prosze o odpowiedz czy maja w kompentencjach jazde po kl i prace jak dt w razie potrzeby pozdrawiam
    SlideBack

16.08.2022 21:59

KR mają obowiązek wykonywania tel. na MU, oraz innych czynności, jakie wykonują doradcy. A że nie robią tego..? Widocznie uwałcza ich godności uczciwa praca.
    DT

18.08.2022 16:17

Mają takie możliwości i kompetencje
    Obserwator

04.08.2022 11:52

Mam pytanie. Były obiecane podwyżki i kiedy jakaś informacja się na ten temat pojawi? Chodzi o drugi termin podwyżek tegorocznych.
    Kenny

16.08.2022 22:06

Sama prawda !!!

18.08.2022 13:41

jak będziesz klientem własnej firmy, to szybciej cel miesięczny wyrobisz :)
    Obserwator

06.08.2022 07:17

Widzę że wpisy są usuwane. Proszę moderatora o zapoznanie się z prawem. Kiedy i z jakiej przyczyny może i powinien usuwać posty.
    obserwator 2

09.08.2022 09:37

Masz racje i sa usuwane zwykle wpisy nic nie znaczace choc jak widac mowiace prawde ale firma sie ich boi tylko pytanie dlaczego? Zaczyna to wszystko przypominac nasza wladze .... zenujace :)

11.08.2022 22:19

Od kilku lat pojawiaja sie tutaj komentarze merytoryczne i prawdziwe na temat kruka. Zdecydowana wiekszosc z nich przedstawia firme w negatywnym swietle. A ze jest ich duzo to zasieg tez jest daleki. Za daleki. Komus zalezy zeby nie psuc bardziej i tak poszarpanej reputacji.

29.06.2022 15:47

Jak obecnie pracują pracownicy Call Center, ile dni w tygodniu jest praca z biura a ile HomeOffice ?

27.07.2022 14:06

Potwierdzam

28.07.2022 12:03

z jakiej premii?

27.06.2022 12:58

A czy pracownik firmy, pracujacy na wyższym stanowisku w firmie, podpisuje lojalkę? Jeżeli tak, to kiepsko egzekwujecie zapisy, bo przechodzą ludzie do konkurencji, robią Was w ...., a Wy nic z tym nie robicie
    Antek

25.01.2022 21:33

Czy to prawda że zawiązały się związki zawodowe, jeżeli tak to z kim się skontaktować?
    Beno

04.02.2022 14:31

Nie znasz człowieka a się wypowiadasz. Nieładnie
    Detek

23.06.2022 14:49

Akurat to jest prawda. Jest profil na FB - zerknij sobie i sprawdź wszystkie info.
    Paweł

04.05.2022 11:58

Praca jako trener Na jakie zarobki można liczyć? Cy podstawa 6000/7000 brutto jest realna? Jakie auto służbowe?
    Klient

09.06.2022 15:40

To kruk ma trenerów:) jak Polska Kadra !!!
    kris

22.06.2022 10:23

To tajemnica firmowa, nikt nie zdradzi ci zarobków.

30.05.2022 09:48

Dzień dobry, Chciałbym podpytać na jakie auto słuzbowe może liczyć windykator terenowy w Państwa firmie. Dziekuję

01.06.2022 12:19

Nie twój interes !!!!! Co cie to obchodzi dlaczego pytam czym po wiosce bede jeżdził, sam się weź do roboty.
    tocha

07.06.2022 23:49

prawda, takie autko dobra rzecz ale zawsze jako dodatek do dobrej atmosfery i ogólnych warunków w firmie. ja na kruka nie narzekam!
    Marta

22.04.2022 22:12

Cześć. Co sądzicie o pracy w call center (praca zdalna). Ile można zarobić? Jak wygląda praca?

07.05.2022 10:42

Pracujesz i tyle zarabiasz? To na kasie (usunięte przez administratora) bo z tego co się orientuję to 3600 brutto, no może to nie kokos, ale na początek kto da więcej
    Ola

08.05.2022 20:10

Praca pod duża presją, na dłuższą metę bardzo obciąża psychicznie. Wypłata nie powala. Na początek kariery zawodowej może być, ale z nastawieniem, że jest się na chwilę i szukać czegoś lepszego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KRUK?

Kontakt - KRUK S.A.

ul. Bolkowska 3 53-612 Wrocław

NIP:5862030036

Branża główna: Agencje i domy mediowe
    Dramt

18.02.2022 14:30

Ludzie ogarnijcie sie co to ma byc gala dramat. Wy macie nas za oszolomow przeciez my wiemy na czym polega biznes ale torta sie kroi a nie je samemu. Po drugie zeby robic wiecej to dajcie sprawy a nie (usunięte przez administratora) Ameryki nikt nie odkryl ze jesli chcesz byc liderem to zawsze trzeba byc o krok przed konkurencja. A wiecie czemu te firmy padly co byla o nich mowa? Bo polegaly tylko na tabelkach a nie na ludziach ktorzy mowili ze trzeba tak a nie wedlug tabelek. Malo tego trzsba sluchac glosu klientow. Zatrudniajac wiecej ludzi ktorzy sa produkt menager zastepca itp to nas poprowadzi w inna strone. DRAMAT.
    JanJ

28.03.2022 19:53

Co prawda, to prawda. Wiele firm padlo, bo nie poszli z duchem czasu. Kruk juz kilka lat temu powinien szukac alternatywnych rozwiazan. Z drugiej strony zmiana branzy wiaze sie z ryzykiem i inwestycjami, miedzy innymi w kadre poprzez szkolenia, a nie wiadomo czy kazdy w innej branzy by sie odnalazl biorac pod uwage, ze wiele lat ktos pracuje w windykacji. Nie kazdy dobry windykator bedzie dobrym handlowcem i odwrotnie, to zupelnie inna bajka. Najlepszym przykladem sa ludzie, ktorzy przyszli do kruka z innych branz na rozne stanowiska i nie zawsze dawali/daja sobie rade.

01.05.2022 13:14

Smiesznie? A co smiesznego w tym, ze bedziesz podlegala pod ministerstwo rozwoju i technologii i bedziesz musiala prowadzic dokladna dokumentacje, raport z kazdej wizyty czy innego dzialania. Dodatkowo niezadowolony klient bedzie mogl wniesc zastrzezenia do twojej pracy do ministerstwa i do czasu wyjasnienia sprawy prawdopodbnie bedzie na ciebie czekalo zawieszenie, a w przypadku jakichs nawet nieswiadomych naduzyc nawet konsekwencje prawno-finansowe. Jezeli te zmiany wejda w zycie w takiej formie, w jakiej maja wejsc, to praca dt bedzie jak praca sapera. Bedziesz mogla sie pomylic tylko raz. O ile w ogole dt po tych zmianach beda mieli racje bytu.
    Jola

30.03.2022 20:17

Bardzo potrzebuję porady od pracownika (albo byłego pracownika) firmy Kruk.Będę bo bardzo wdzięczna Jesli ktoś zechce mi pomóc napiszę swój kontakt.
    Były DT

14.04.2022 14:29

Odradzam pracy w tej firmie.. Zryte korporacją głowy.

01.05.2022 12:56

Niestety masz racje. Coraz wieksze korpo, a co za tym idzie coraz wieksza pralnia mozgow i ludzie coraz bardziej na nia podatni.
    Paweł

03.02.2022 14:07

Witam Mam pytanie chciałem aplikować na stanowisko DT proszę o info od doświadczonych pracowników czy warto?

20.04.2022 19:19

Pracowałam w Kruk S.A i potwierdzam tą opinię

01.05.2022 12:54

Nie do konca na łasce kierownika. Kierownicy to tylko przedluzenie tego, co zapada u gory. Ryba psuje sie od glowy. Poza tym kierownicy trzymaja się swoich stanowisk bardziej niz dt, bo ich stolki rowniez sa niepewne.
    Dorota

20.04.2022 19:22

Pracowałam w Kruku i polecam. Atmosfera jest bardzo przyjemna, warunki pracy komfortowe, ludzie przyjaźni i pomocni a zarobki i dodatki satysfakcjonujące. Jest mocno wyczuwalna atmosfera "turbokorpo" ale nie miałam wrażenia, żeby jakoś to przeszkadzało w pracy. Kierownictwo otwarte na sugestie i pomysły i z pozytywnym i partnerskim podejściem do pracownika. Gdyby nie przeprowadzka z przyjemnością kontynuowała bym pracę w Kruku

22.04.2022 02:27

Kolejna tak szczęśliwa w pracy, ale zły los kazał spadać :)
    Teren

22.04.2022 08:53

Dokładnie
    Martyna K.

14.04.2022 15:19

żałuje że tak długo zwlekałam z oddaniem sprawy profesjonalistom z Kruka. Dzieki za współprace i wspólny sukces!
    natalia

16.04.2022 13:57

Potwierdzam, mam identyczne zdanie. Lepiej się zdać na kogoś kto ogarnia temat i wie jak działać zgodnie z prawem. Kruk to o was!
    Mateusz

18.04.2022 13:33

Weź idź do lekarza od głowy.
    Kacho

01.04.2022 22:52

Polecam współpracę z Krukiem. Firma jest rzetelna, działa sprawnie i odzyskuje pieniądze tak jak trzeba.
    Xpv

22.03.2022 20:08

W tej firmie HR mają jakąś dziwna politykę, kiedyś byłam na rozmowie rekrutacyjnej, doświadczenie zgodne z wymaganiami, żadnej odpowiedzi po rozmowie, ostatnio wysłałam CV na inne stanowisko również zgodne z wykształceniem i wymaganiami cisza
    KRUK S.A.

25.03.2022 15:49

Bardzo nam przykro, że nie otrzymała Pani informacji zwrotnej o zakończeniu procesu rekrutacyjnego. Zawsze staramy się, aby po spotkaniu rekrutacyjnym kandydaci, którym nie możemy złożyć oferty otrzymali taką wiadomość na adres mailowy wskazany w formularzu aplikacyjnym. Jeśli taka wiadomość nie znalazła się w SPAM-ie Pani skrzynki mailowej, to przepraszamy za to niedopatrzenie. Dołożymy wszelkich starań, żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Jeśli chodzi o wysyłkę aplikacji do naszej firmy, to pod każdą ofertą zastrzegamy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami, które w naszej ocenie są najlepiej dopasowane do danej oferty pracy. Jest to ogólna praktyka rynkowa.
    Szukający

24.03.2022 11:09

Czołem, chciałem zapytać jakie są warunki finansowe na pozycję terenowego, jakie dają auta, czy jest karta paliwowa i czy da radę zatankować do swojego? Pozdrawiam.
    Potencjalny pracownik

24.03.2022 10:45

Witam, mógłbym prosić o jakąś opinie na temat pracy w Archiwum? Widzę że jest nowa oferta i zastanawiam się czy warto, jak zarobki? Zespół? Praca stabilna czy raczej będę musiał się martwić że za miesiąc dostanę wypowiedzene? Dziękuję za odpowiedź :)
    Potencjalny pracownik

24.03.2022 09:58

Krvc

29.01.2022 09:04

W Kruku jest teraz bardzo dużo otwartych rekrutacji, czy firma tak się rozsrata pozyskując nowe portfele czy dużo osób odeszło?
    To nie jest dobre miejsce

21.03.2022 17:22

O tym właśnie piszę. Bardziej ceni się nowa osobę, która zrobiła dobre wrażenie na rekrutacji (zazwyczaj niestety kończy się tylko na tym dobrym wrażeniu...), a pracownik z kilkuletnim doświadczeniem ma taką osobę wziąć pod skrzydła, wyszkolić i robić za stałego mentora. Oczywiście pochwały ida do nowego regularnie, a stary słyszy przytyki, że się nie wyrobil ze swoją pracą (czyli de facto własny etat i niańczenie nowej osoby co oznacza tłumaczenie co ma zrobić, weryfikowanie czy zrobiła dobrze). Oczywiście za jakiś czas się dowiesz, że zarabiasz mniej, podwyżki nie ma bo poszła na nowego a ty dziękuj, że cię jeszcze nie zwolnili i pokornie znów przytyki diabli wiedzą o co. Także tyle w temacie :)
    To nie jest dobre miejsce

21.03.2022 17:28

Żeby była jasność - wpis dotyczy centrali. Naprawdę nie ma różnicy między pracą w terenie a biurem (takie głosy często się słyszy, że centrala to ma tak dobrze). Wszędzie jest tak samo beznadziejnie w tej"firmie".
    Iwona

17.03.2022 13:16

Słyszeliście może, że po ostatnich wynikach zarząd zamierza dać podwyżki? Tak obiecali.

19.03.2022 15:01

Jak ci nic nie wiadomo? Trzeba było słuchać co mówił Zasępa. Będą podwyżki dla części pracowników. Czyli domyślnie dla zarządu i wyższych kierowników.
    DT

19.03.2022 21:28

To slyszalem. Ale nie slyszalem, ze dla wszystkich pracownikow, nawet tych, ktorzy nie realizuja celow. Zatem nic sie nie zmienia.
    @Kasia

15.03.2022 19:41

Co reprezentuje firmę? Brak szacunku do pracownika pod każdym względem. Nie polecam.
    dt

16.03.2022 10:54

Dużo tutaj zależy od kr, są regiony gdzie kr to naprawdę kompetentne osoby działające na rzecz całego regionu i zarazem budujące region a są kr którzy dzielą rządzą jak chcą.
    Wiktor

08.02.2022 08:50

W dniu 04 lutego 2022 r. tymczasowy zarząd NSZZ Solidarność Kruk S.A. przesłał pismo do Zarządu Spółki Kruk S.A., z propozycją spotkania i podjęcia rozmów.

13.03.2022 09:10

Jak na to pismo zareagował zarząd spółki?

14.03.2022 01:58

a pewnie tak zareagował, że zarządu tego NSZZ nie ma już w pracy :D

12.02.2022 23:50

Prawda

22.02.2022 20:36

Glos z terenu nie ma zadnego znaczenia. To oczywiste. Powod na pewno jest inny, ale jaki? Jestem za maly, aby znac odpowiedzi na takie pytania:) pewne natomiast jest to, ze jak nie wiadomo, o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniadze. Niesmak pozostal i bedzie sie jeszcze dlugo utrzymywal, ale wydaje mi sie, ze pewna epoka w kruku dobiega konca.
    @exDT

02.03.2022 10:33

Trafnie, tylko komu z Was wstarczy odwagi ? Ja taką miałem, od roku jestem "wolny" . Nadal pracuję w windykacji terenowej, w firmie dającej mi całkowitą swobodę w działaniu i zarobki adekwatne do mojej pracy. Pozdrawiam wszystkich DT, a czytając wszystkie Wasze opinię, mogę Wam jedynie współczuć.
    Prawdziwa północ?

19.02.2022 08:58

Co sądzicie o aktualnych patentach na eptaki i o tym co niektórzy doradcy uskuteczniaja? Niektórzy dt totalnie odplyneli ale kr oczywiście w siódmym niebie...kwestia czasu gdy ktoś się zirytuje i pójdzie gdzieś z tym na zewnątrz. Przez takie działania firma szybciej się doigra niz przez samą windykacje czy kolorowe koperty
    Sparta

24.02.2022 21:22

Do czasu.......do czasu....
    Nie

25.02.2022 09:58

Dokladnie, realizuje cele i utrzymuje posadki, choc nie wszyscy w ostatnim czasie. Skorumpowanego predzej, ale luksusowego absolutnie nie. Chociaz nie da sie nie zauwazyc, ze sporo dt czuje sie waznymi i dowartosciowanymi pracujac w kruku;]
    tak

23.02.2022 07:35

no i wszystko jasne dlaczego Prezes idzie w kulturę i pozbył się części akcji, jeżeli przejdzie propozycja ustawy o windykacji to w terenie pozostanie nas garstka. ja już się rozglądam, pozdrawiam:}
    Marysia

22.02.2022 14:26

Czy jest możliwy strajk generalny w obronie przed zabieraniem nam praw?
    Inkaso

20.02.2022 01:06

Chciałabym odnieść się do aktualnej sytuacji na inkaso. Pomimo wcześniejszych wypowiedzi kierownictwo ma nas za idiotów. Nadal pracujemy w dwa poniedziałki w miesiącu po 9 godzin. Z jakich przyczyn? Nie wiadomo. Brak odpowiedzi do poprzedniego wpisu. Jedyna zmiana jaka nastąpiła to od marca pracujemy w obsadzie 1/3 w sobotę. Jaki jest tego cel? Chyba chcą nas wykończyć. Wiadomo, ze całym tym bałaganem zarządza menedżer kreowania procesów czy tez koordynacji. Chciałabym wiedzieć na jakiej podstawie ustalono pracę po 9 godzin w poniedziałki skoro we wtorek oraz środę siedzimy bezczynnie po kilka godzin. Dodatkowo zapewne kierownictwo kreowania procesów zarządziło wspieranie innego działu w przedzwanianiu spraw. Może warto byłoby zwiększyć obsadę zespołów ubezpieczeń zamiast zrzucać na nas odpowiedzialność za przedzwanianie ich spraw? Wiadomo, ze jeśli ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego.

09.02.2022 10:09

Ile kruk proponuje netto w charakterze doradcy terenowego ?

Zostaw merytoryczną opinię o KRUK S.A.