ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o

3. Opinie o pracodawcach Gliwice
  5. Opinie o ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o

Opinie o ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o Gliwice ul. Leonarda da Vinci 7

WebsiteIconZF Group

Nie przegap nowości o ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o!

Dami

10.02.2018 16:58

Omijajcie ten zaklad szerokim lukiem. Traktuja ludzi tam jak maszyny do pracy za trzech osob i jak smieci.
    Życzliwy

04.02.2018 03:12

W ZF TRW panuje typowa rodzinna atmosfera wszyscy sa dla ciebie bardzo mili niezdarzysz się obrócić jak cię sprzedadzą za petka omijać z daleka
    RG

02.02.2018 06:58

Witam A na jakie działy potrzeba ludzi?
    ? ? ?

29.01.2018 22:08

Witam. Czy ktoś wie czy obecnie trwa rekrutacja do pracy ?

01.02.2018 18:17

Caly czas brakuje ludzi...
    Obecny pracownik

14.01.2018 12:31

Jak ktoś nie lubi pracować to lepiej zmienić pracę!!!
    obecny pracownik2

16.01.2018 10:05

Jak ktos jest cwaniak jak Ty tez zmienic prace. Bo jeden pracownik nie zrobi wszystkiego za trzech.
    Gall Anonim

13.01.2018 05:35

Powiem tylko tyle Murzyni w Afryce maja lepiej
    Hela

07.01.2018 20:48

Jutro mam rozmowę w TRW w sprawie pracy. Jak to wygląda z nadgodzinami, bo co drugi weekend pilnuje chrześniaka. Czy można z nimi normalnie się dogadać czy raczej nie da rady i mam olać sprawę?
    antytrw

08.01.2018 16:42

TRW to (usunięte przez administratora) bo dziecko Ci do brzucha włożą, jeżeli chodzi o soboty. Ludzie pamiętajcie, że w kodeksie pracy nie ma mowy o przymusowych nadgodzinach ! To czy idziesz w sobotę to Twoja wola i NIKT nie może Cię zmusić !
    bonk

09.01.2018 15:30

widać że nawet nie masz chęci przewertować choćby z 3 stron wstecz by wyciągnąć wnioski, cóż począć takich nie sieją przykra prawda trw czeka na takich!
    Przyszły pracownik

05.01.2018 21:51

A co takiego produkuje się w firmie trw w Gliwicach? Jakie są końcowe produkty czy półprodukty? Nigdzie nie mogę znaleźć tych informacji a wydaje mi się to istotne;) pozdrawiam
    Jose Arcadio Morales

06.01.2018 00:19

Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałeś i zastanów się co ty w ogóle chcesz robić w życiu...

07.01.2018 11:01

hahahahaha odpowiedż wyśmienita aż się popłakałem hahahah
    adii

01.01.2018 11:39

Świeta, świeta i po. Dozobaczenia trzeciego na nocce wszystkim. :) Masz racje niestety zajeta jest brunetka w kucyku, ale serio szkoda mi tez sie podoba. :)
    łuki88

25.12.2017 11:03

Wszystkim Wesolych Swiat dziewczynie z linii 3020 w szczegolnosci. :) znajac szczescie moje pewnie juz zajeta. :(
    łuki88

14.12.2017 13:59

Wielkie pozdrowienia dla zmiany B z linii 3020. P.S. macie bardzo fajna nowa dziewczyne na linii. ????
    tomi92

15.12.2017 12:32

Ma w sobie dziewczyna too cos ze poprostu przyciaga uwage. :)
    adii

18.12.2017 08:37

Ciekawe czy jest wolna? :)
    Alehandro

04.12.2017 18:11

yhy a co wy ludziska chcecie i wymagacie od pracy na strefie ?Przeciez strefa to wspolczesny (usunięte przez administratora) i praktycznie kazda jedna firma to wyzysk. Wymozdzalnia i ogien...Pracowalem kiedys w Trw i to jest wiocha jak na kazdych innych firmach ,trzeba zadupcac , ALE jest jedno ale do pracy na lini trzeba albo byc odpornym na stress albo ciulnietym czlekiem hehehe .Pozdrawiam tych co tam dalej tyraja i wiecznie narzekaja , ze zle ze lipnie a jednak dalej pracuja i na tym koncza sie ich ambicje na narzekaniu.Temat jest prosty , jak komus nie pasia to nara b ez zbednych komentarzy
    Może wiesz

21.09.2017 20:10

Pozdrawiam całą ekipę linii 3090 Zm. C :)

24.11.2017 19:54

Incognito

26.11.2017 11:46

(usunięte przez administratora) tryniola pedofila . Trw wieczna patologia zmiana c największe (usunięte przez administratora)
    Gafi

22.11.2017 20:06

Podwyzki od stycznia
    Arek

26.10.2017 18:14

Nie bylo żadnych podwyzek tym bardziej bonow....
    Gafi

22.11.2017 20:04

Podwyzki od stycznia 8-9% bony od dzis do odbioru. Sodekso 300zl

16.11.2017 15:14

jak jest w Trw z rotacją pracowników? ile weekendów trzeba zrobić?
    Ngk

20.10.2017 08:20

Witam, ile podwyzki bylo w Trw i bonow na swieta wie ktos?
    XCC

02.09.2017 14:50

Ludzie pracujacy po 4 lata z pod agencji Work, to jest niedopuszczalne!!!! Nowym przyjmowanym osobom, wciskają kit że po 3 miesiącach można przejść pod TRW. Tam wszyscy są oklamani, tak działa firma. Ciągłe nadgodziny, często przymusowe, male zarobki, wielka odpowiedzialność, takiego czegoś jeszcze nie widzialem. Ludzie zastraszeni. Nie polecam !!!
    Zuzanna

18.10.2017 17:41

Witam niewolników, bardzo wam współczuję, ja juz tam nie pracuje i bardzo mnie to cieszy. Za taką kasę pracuję na strefie w jednej z firm i się opiepszam, nikt mnie do niczego nie zmusza. Także życzę wam szczerze milej pracy w niewoli.
    porażka

06.11.2017 11:31

witam ja również pracowałem w tej firmie nie polecam mobbing to codzienność jak sie odezwiesz jestes wrogiem masz robic to co ci kaza jesli nie kierownoictwo liderzy zrobia tak zebys mial piekło w firmie zle traktowanie pracowników zmuszanie do pracy w godzinach nadliczbowych i to bez mozliwosci odmówienia wiecznie o wszystko problem najlepiej jak pracujesz na 10 stacjach na raz wynagrodzenie tez jest (usunięte przez administratora) warte.jesli jestes (usunięte przez administratora) lizacym (usunięte przez administratora) i niszczacym zycie innym ta firma jest idealna dla ludzi bez honoru

04.10.2017 12:53

Oj racja to racja tam pracuja sami lizusi . Szczegolnie na zmianie b .Katastrofa jak mozna byc tak naiwny i tak lizac kierownika .Ludzie dajcie spokoj .
    załamany

04.10.2017 11:17

Mysle ze kazdego nowego pracownika informują o nadgodzinach ale chyba nie ze sa w takiej ilosci. Wolne tylko jest w niedziele po siodmej nocce gdzie przespisz caly dzien z wykonczenia i od poniedzialku znow ciągniesz trzy tygodniowy maraton bez wolnego. Oczywiscie ze nadgodziny sa płatne, ale co z tego... przegięciem jest niedziela na 6 rano gdzie w sobote bylo sie w pracy do 22. gdzie tu jest wypoczynek? Chyba jest to nawet niezgodne z Kodeksem Pracy... Jest coraz to ciężej... ręce opadają

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o?

Kontakt - ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o

ul. Leonarda da Vinci 7 44-121 Gliwice

NIP:6971983994

ZF Group
    Branża główna: Maszyny i urządzenia
    Julita

03.10.2017 16:05

@załamanyw takim razie czy weekendy są dodatkowo płatne? Czy wiedziałeś o takich nadgodzinach jak przyjmowałeś się do pracy? Proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie TRW. Będą one ważne dla osób, które przymierzają się do aplikowania do firmy.
    Adolf

03.10.2017 18:19

Pewnie pracujesz w HR
    Julita

04.10.2017 07:40

pewnie tak,a ty nie wtykaj nosa tak daleko bo ci odpadnie
    załamany

02.10.2017 11:50

Ręce opadają.... na 30dni w miesiącu wrześniu....28 dni w pracy... nie zgodzisz się to zaproszenie od kierownika z groźbą.... Brak pomocy gdziekolwiek... KP ich kryje, mogą nakazac robić 416h nadgodzinowych w ciągu roku
    łuki

01.10.2017 16:24

Za duzo nadgodzin, czy sobota czy niedziela non stop trzeba chodzic jakby czlowiek nie mial zycia prywatnego. Wiadomo pieniadze jak pieniadze ale mamy tez rodziny, dom wlasne sprawy a nie ciagle trzeba isc na nadgodziny bez sensu i dziwia sie ze ciagle ktos odchodzi.

27.09.2017 22:01

jasiek

28.09.2017 07:48

rób dzielnie nadajesz się idealnie!!
    łuki

24.09.2017 11:12

Zobaczymy, slyszalem ze jutro nowi pracownicy maja szkolenie, ciekawe ile wytrzymaja w TRW. Pewnie max miesiac moze mniej. Widzialem ich w tamtym tyg. jeden facet na 9 kobiet.
    Adolf

20.09.2017 09:47

Nikt tu nie pisze o czterobrygadówce w UR na obróbce I prawdopodobnie w calym zakladzie tyle tylko ze nie maja na razie ludzi
    nick

21.09.2017 08:07

dziwie się że tam ktokolwiek pracuje.
    zibi

16.09.2017 15:08

Atmosfera bardzo zła. Brak zrozumienia dla zwykłych problemów pracowników, ogromne trudności z wykorzystaniem urlopu, nierówne traktowanie, płaca nieadekwatna do obecnej sytuacji rynkowej i nie promuje ani doświadczenia ani stażu pracy ani wydajności. Na początku względnie ok ale potem im dalej tym gorzej jesteś traktowany. Stawki jak wyżej napisano z tym że te 3100 to najwyższa stawka dla operatora nawet po 10 latach
    Xyz

14.09.2017 01:35

Praca 7 dni w tygodniu, nadgodziny nie są już dobrowolne ! w piątek dowiadujemy się które linie pójdą w weekend i na te linie ludzie którzy dobrowolnie się nie zapiszą zostają zaproszeni przez kierownika wreczajacego karteczkę z poleceniem pracy w nadgodzinach! Zarobki OK najwyższa stawka 3100 zl + premia + nadgodziny Praca dla ludzi silnych psychicznie, odpornych na stres i gotowych poswiecic każdy swój Weekend dla pracy ! Jezeli marzysz o pracy od poniedziałku do piątku to tą firmę omijaj szerokim łukiem ! Ludzie tacy jak wszędzie nigdzie nie ma ideałów!
    ktos

14.09.2017 07:20

stawka czlowieku o ktorej piszesz do kazdy weekend te 3000 moze wychaczysz ale kilku latach pracwczesnie agencja jesli ci da to masz szczescie ale to dluga historia dla mnie ten zaklad to dno i ludzie tak samo robilem dosc dlugo wiec moge cos napisac o tym.
    hanek

08.08.2017 07:50

syf!!! miernota tych pracujacych tam jest niewyobrazalnie przerazajaca czegos takiego jeszcze nie widziałem hahaha totalne dno !
    Ona

22.07.2017 21:03

Kulka, Pracowałam w Exacie na zleceni w TRW –u, więc sprawa wygląda tak jak pisze Janek. Tylko że należy pamiętać, że TRW nie prowadzi rekrutacji zewnętrznych. Będziesz miała możliwość poznać zakład. Sporo osób pracujących w Exacie przeszło na produkcję. Dopiero po przepracowani kilku lat na produkcji masz szanse na pracę w jakości. Co do samej pracy pod Exactem w TRW to mam mieszane uczucia. Exact zajmuje się tam wszystkim, nawet pakowaniem pomp na linii do pudełek co uważam za głupotę. Z koordynatorką nie było żadnych problemów, liderzy są rożni, w większości bardzo fajni, szczególnie Aga i Paweł. Podsumowując, radziłabym Ci od razu iść do agencji Work na produkcję.
    gekon 70

17.07.2017 13:36

witam prosze o informacje jak w trw jest z praca w soboty i niedzielae czy sa wolne czy jest przymus pracy w te dni,pytam bo chce zlozyc cv ale jestem uzalezniony od dojazdu
    Molacik

04.08.2017 09:12

Dojazd do roboty zawsze się znajdzie, jest Wolumen, to jedziesz z tematem ziomek, nie ma, że boli, sobota, niedziela, jest walka, chcesz zarobic to przychodzisz :D jest Atma w robocie, to najwazniejsze :D Wal na maszyny, piekna robota, cały rok Meksyk, nie trzeba lecieć na wakacje, w zimie ze 20 stopni, w lato przy maszynie ze 40, a 32 w cieniu :D
    Nowy

03.07.2017 19:52

Mam pytanko do was jakie agencje przyjmują do trw?
    JOLA

03.07.2017 09:43

SZUKAM NAMIARU NA DOJAZD NA ZMIANE B Z ZABRZA KTOS COS NA TEN TEMAT TEL 508171182
    Fiolek

28.06.2017 00:47

W NGK podwyżka o 700 zł brutto. Uciekajta ludziska.
    janek

25.06.2017 10:29

exact system nie werbuje do trw czlowieku!jestes tylko i wylacznie pracownikiem exacta! umowa zlecenie to ta firma moze ci zaproponwac praca studentow itp. minimum checi do nauiki jezyka obcego i wyjad z tego dziadostwa nazywanego polska!
    Kulka

24.06.2017 15:00

Pracował ktoś może w TRW Gliwice przez exact systems na kontroli jakości? Praca trudna, czy dam radę bez doświadczenia na stanowisku? Jaki koordynator, nie oszukuje, pomoże czy raczej ma Cie gdzieś?
    Arek_1234

17.06.2017 20:52

Uwaga Omijajcie tą firmę ZF-TRW dalekim łukiem , pracuję tam parę ładnych lat ( Produkcja ).. To co się teraz tam wyrabia , woła o pomstę do nieba .. Tak więc : Ciągłe zmuszanie do nadgodzin , jeśli będziesz się stawiał , dostaniesz karteczkę do podpisania ,że zakład cię potrzebuję ( Taki chwyt ) ... Zapomnijcie o urlopach , kiedy byście nie poszli po urlop , zawsze będzie problem z otrzymaniem , na dany dzień , lub tydzień ... Braki operatorów na liniach , często robisz za dwóch , a praca jest ciężka ... O ciągłej gonitwie nie wspomnę , niema czasu się napić wody , itp ....... Dużo by wymieniać .... Stress jest w tym zakładzie codziennością !! Kierownictwo na produkcji , dno intelektualne , cha...my w całej okazałości ....

22.09.2017 13:41

To jest najgorsza firma w jakiej pracowałem
    Skorcia

12.10.2017 16:56

Dokladnie tak jest! Pracuje tam rok na magazynie i nie jest lekko choć jak ktos chce robic to będzie . Zarobić sie da jezeli walniesz kilka nadgodzin. Teraz goracy okres pracowników nie ma, zamowien coraz wiecej, często pracujemy za dwóch. Nie szanują pracowników trzymają takich co cały czas nie przychodzą lub na l4 bo lepiej jak bedzie 3 dni w tygodniu niz wogule wtedy reszta ekipy musi pracowac za niego. Także nie polecam jeżeli chodzi o teraźniejsze warunki.
    luz

10.05.2017 08:58

czy faktycznie jestes tak ułomna ze nie jestes w stanie przeczytac co pisze wyzej! zakłąd wlasnie dla takich jak ty! - dramat!
    Lena

09.05.2017 21:06

Czy ktoś mi odpowie???
    Lena

02.05.2017 18:44

Jakie zarobki na początek?
    Pattie

14.09.2017 20:44

Ja pracuje od 4 lat i bez nadgodzin mam 2000 na rękę. Nadgodziny są i często się do nich przymusza. Ci co mówią, że na rękę jest 1700-1800 to nie wiedzą o czym mówią -,-

Zostaw merytoryczną opinię o ZF Braking Systems Poland Sp. z.o.o