TRW
2 292 6 1

Opinie o TRW

anonim

(usunięte przez administratora)

Mała

Dramatyczny jest poziom Twojej inteligencji

Zenon

Kucharz ze Spinxa w przyciasnym fartuszku ze swoim brzuchem wcale nie lepszy. Przewraca się w główce, ale wszystko do czasu...!

AnnMarii

Pracuję dopiero trzy m-ce ale mogę już stwierdzić ze jest ok. Atmosfera jest w pożądku. Pensja też

Mała
@AnnMarii 05.12.2018 12:00

PoŻądek... mistrzyni ortografii

Stary
@AnnMarii 05.12.2018 12:00

Co ty (usunięte przez administratora) nie powiesz,he he

M
@AnnMarii 05.12.2018 12:00

A na której przekładni pracujesz?

M
@M 07.12.2018 14:58

Bez echa. Widocznie na sensorku:)

XYZ

Chrystusie, jak czytam niektóre posty to śmiech na sali XD nie wiem gdzie wy pracujecie że macie takich złych i niedobrych liderów i kolegów z linii, ale serio myślicie, że jak wyładujecie swoją agresję anonimowo na forum, to będzie się wam lepiej pracowało?

141231
@XYZ 06.12.2018 23:58

A co im pozostało? Przynajmniej ostrzegą nowych. Widać ktoś to czyta skoro ktoś się odzywa i nie mów że podkoszulka zastępcy czy lidera nie zmieniła człowieka na śmiecia który widzi tylko zyski i korzyści dla siebie. Dużo osób pracuje jak by byli bez języków pozbawieni mowy lub bali się odezwać to nie jest normalne może pracujesz na normalnej Lini niestety nie każdy tak ma...

Daro

Hej. Macie już wypłaty ? Czy jutro ?

Matys
@Daro 06.12.2018 15:45

Ja mam

Nowy

Witam. Powiedzcie mi od stycznia przyjmuje się do was na zmianę A. Pytanie do was , podobno jedna z lepszych lin pod względem pracy i atmosfery zawsze był b.suv. śpiewy , fajna atmosfera na lini, to dużo i swirowaci ludzie na lini żeby wyniki były. Co powiecie na temat zarobków 3 tys z 3 sobotami zarobię ? I jacy są ludzie na zakładzie ? Warto do was iść podobno po rozmowie tak myślę

Hasan
@Nowy 30.11.2018 17:46

Człowieku lepiej tam nie idz jesli chcesz wylądowac na wózku w wieku 40 lat i nie miec życia Gdy zaczna sie weekendy.Trw to jeden z najbardziej z tych zakładów co wysysaja z człowieka życie.Zreszta sam sie przekonasz Powodzenia!!!!

Hasan
@Nowy 30.11.2018 17:46

3 Zarobisz człowieku Kto ci takich kitów nawciksał....?

Nowy
@Hasan 30.11.2018 23:36

Jak zrobię 3 soboty płatne to zarobie. Jak nie będzie rotacji. Po 3 miesiącach przejście pod trw i tam już macie pranie co 3 miesiące , grosze , premie roczna , i na święta dodatki. Także social niezly. Co roku stawka rośnie w górę. Więc nie ma tak źle jak piszecie chyba. A praca na budowie w zimie na polu raczej myślę że jest gorsza jak na produkcji. Więc myślę że nie będzie tak źle.

141231
@Nowy 30.11.2018 17:46

Zarobisz nawet i 4 tylko że 2 razy do roku reszta to rotacje i dni do wybrania. Na Zmianie A owszem była fajna atmosfera i nie tylko na b. Suvie. Teraz niestety tego nie ma radzę Ci poszukać czegoś lepszego. Starzy pracownicy się zwalniają to chyba mówi samo za siebie a kto pracuje w ZF to szuka innej roboty by tylko z stamtąt iść. Ten zakład nic Ci nie da oprucz zniszczonej psychiki będą dawać Ci sztuki na bufory będziesz zasuwać przez 8 h a jak przyjdzie reklamacja to pójdzie na CB. Gdy maszyna Ci nawali to nie ma już że se pogadasz czy będziesz stać będą ganiać Cię do sprzątania lub dadzą Cię na inną linie byś wyniki ciągnął. Nie polecam Ci tego zakładu system 3 zmianowy weekendy praktycznie w robocie pieniądze takie żeby Cię było stać do przetrwania do kolejnej wypłaty a gdy pójdziesz na l4 a napewno pójdziesz po miesiącu robienia na okrągło i w dodatku jak palisz to mamy palarnie lodową zimniej niż na polu to bankowo będziesz chory. Przemyśl i daj znać czy chcesz robić jak murzyn biały nawet nie za miskę ryżu miesięcznie.

Stary
@Nowy 01.12.2018 10:02

To po co się pytasz (usunięte przez administratora)jak wiesz swoje? przyjdziesz dostaniesz w (usunięte przez administratora)

Nowy
@Stary 01.12.2018 10:55

Palantem nie jestem. Więc mnie nie obrażaj. Zapytałem żeby poznać opinię pracownikow. Po to jest to forum żeby zaciągnąć opini. Dzięki za opinie. Przemyślę sobie to jeszcze , pracy jest dość najważniejsze żeby rodzinę utrzymac. I nie robić wszystkich weekendów

Stary
@Nowy 01.12.2018 18:35

Ok,ale że szczerego serca odradzam ci,ja tu robię 7lat ale od 2 lat szukam innej pracy bo tu już można świra dostać,mimo że masz już tak dużo przerobione, chyba że chcesz zostać od razu liderem , zrobić się totalnym (usunięte przez administratora) wtedy będziesz miał dobrze ale jako operatora nie czeka cię nic dobrego,pozdro.

Wiocha. Pl@com
@Nowy 01.12.2018 18:35

Za tą wypłatę rodziny nie utrzymasz przykre ale prawdziwe sam robię na 2 roboty i mam ciężko nie pakuj się tu znajdź coś lepszego sam szukam bo psychicznie wysiadam w tym ZF żądzą sami esesmani

Nowy
@Wiocha. Pl@com 01.12.2018 23:01

Dzięki bardzo za opinię. Teraz mam pewność że ten zakład przyszłości nie ma. Już mnie zaciekawilo to że na stołówce 45 % procent ludzi mówiło po ukrainsku. Narazie zostanę w budowlance. Mam jeszcze ofertę z Nemaka i firm na Kopalni więc może ta kopalnia zostanie najlepszym wyborem. Także coś wybiorę. A wam życzę powodzenia pracy jest dość Panowie , najważniejsze żeby wiedzieć za co pracowac. A z tego co piszecie a nie widziałem jeszcze to sztuka ważniejsza jak człowiek masakra.

Hasan
@Nowy 02.12.2018 10:49

Sztuki sa ważniejsze od Człowieka to Prawda.Nikt sie z toba nie liczy i jak juz pisali inni koledzy to Ja równiez to potwierdzam Słyszałbys tylko wieczne Co tak mało dlaczego nie ma zielonego i czy przyjdziesz w Weekend a jak pare rzy odmówisz to Potem Bedziesz miał po 2 lub 3 rotacje.Wiec dla spokoju psychicznego i fizycznego zostań sobie tam gdzie jesteś.Pozdrawiam

WWW
@Nowy 30.11.2018 17:46

Co za dziwak z Ciebie, chcesz pośpiewać to idź do chóru. Fajna atmosfera? Od kiedy? Tam się liczą sztuki nie licz na nic innego. Połowa składu to Ukraińcy z nimi możesz popajacować :)

Nowy
@WWW 02.12.2018 21:37

Dziwak bo ?? Masz coś do mnie to powiedz to w twarz , na forum każdy cwany bo chciałeś opini zaciągnąć. Po co tam pracujecie skoro wam tak zle. Połowa pewnie sprzedaje , niby kolega a na drogi dzień ci sprzeda. Dobrze że się nie przyjąłem. Wątek zamykam.

.
@Nowy 03.12.2018 11:13

Sprzedają tylko liderzy pracowników a dogadywanie i obrażanie jest tam na początku dziennym. Musisz być silny bo inaczej zginiesz. Tam kolegów nie ma 8h i wychodzisz. Tutaj wątek zamykasz tam musisz przetrwać prawie jak we wojsku taka mała wojna powodzenia życzę i dużo dobrych ludzi na drodze tu są napełnieni nienawiścią tak ich zakład stworzył zarąbać by Cię mogli nawet na Lini zarówno pracownicy jak i liderzy szczególnie liderzy.

Były
@. 03.12.2018 12:57

Ja się zwolnilem z trw aktualnie pracuje w Pod Nemakiem. Zarobki 3400 niżej nie schodzę co roku podwyżki , dodatki na święta teraz 2600 brutto . Można rodzinę utrzymać . W trw niestety pracą się nadaje dla kawalerów. Co do ludzi tam mogę powiedzieć jedno są fałszywi niby z tobą gadają a (usunięte przez administratora) ci obrobia na lini, palarni. Tam nie ma kolegów. Ludzie mówią że się zwalniają a dalej tam pracują. Co do lini owszem na B suvie na zmianie A , atmosfera była fajna dopóki Ukraińców nie było , i dopóki pracowali tam stali ludzie z tej lini których też już tam nie ma. Także jak byś chciał to byś pracował z Ukraina. Pogadać się nie da , bo lider cię zjebie. A jak awaria to sprzątanie. Bo pracownik nie może odpocząć na chwilę. Masz być robotem. Tak więc podsumowując nie polecam ci tam pracy. Pracy jest dość w Okolicach za dużo większe stawki. Pozdrawiam

Stary pracownik.
@Nowy 02.12.2018 10:49

45% ukraińców. Masz nieaktualne dane. Czytaj dalej takie wpisy. (usunięte przez administratora) Jak się im nie podoba to na budowe (usunięte przez administratora) Nikt nikogo na siłe w ZF nie trzyma. Tylko lenie i lesery będą narzekać. Na pochybel im.

Stary pracownik.
@Były 03.12.2018 15:13

Jednego cepa mniej. Jak Ty.

Wiocha. Pl@com
@Stary pracownik. 04.12.2018 20:16

Wiadać że lider zabrał głos jakoś się nie wysiliłeś jak byś robił na maszynie to byś tak nie pisał. Jesteś tak mądry jak woda w klozecie zajmij się dalej nic nie robieniem klaunie

Były
@Stary pracownik. 04.12.2018 20:20

Cepem to jesteś ty , bo nic innego nie potrafisz. Chętnie bym cię w realu poznał podaj pseudo to na bramę przyjdę to inaczej pogadamy jak taki mądry jesteś. Kolejny pseudo lider który nic nie potrafi , zresztą nigdzie indziej byś miejsca nie zaznał bo gdzie indziej byś taki cwany nie był bo by ci robole (usunięte przez administratora) Żal mi takich ludzi jak ty , będziesz robił na lini za chwilę z Wietnamczykiem bo Ukraińcy już tam nie będą pracować tylko rynek pracy Niemcy dla nich otworzą !!!

AnnMarii
@Nowy 01.12.2018 18:35

Ja pracuje w TRW, da się pracować narazie w euforię nie wpadłam ale narzekać też nie mam powodów. Do palarni nie chodzę więc warunków nie znam. Nie ma takiej pracy która by miała same + Spróbuj i sam oceń. Ile ludzi tyle opini. Własna skóra najlepsza

.
@AnnMarii 05.12.2018 12:07

Zobaczysz jak zaczną Tobą pomiatać szybko zmienisz zdanie a co do wypłaty szybko się przekonasz że prace którą wykonujesz a to co dostajesz to czysta żenada.

Zenek

Czy ktos jedzie dzis na nocke przez wilamowice???

Nowa

Nowa 22.11.2018 14:02 Witam trochę mi głupio pytać ale jestem nowa w zakładzie i pierwszy raz wypełniałam wniosek o premię świąteczną chciałam tylko zapytać jakiej mniej więcej kwoty mogę się spodziewać mieszczę się w przedziale do 1600 zł nie chcę wyjść na jakąś łakomą babę ale mam dość trudną sytuację i nie powiem ucieszyłam się z takiej dodatkowej gotówki.

Jo
@Nowa 22.11.2018 14:04

To zależy od stażu pracy pod ZF, agencja się nie wlicza. W agencji dostaniesz około 200zł

Nowa
@Jo 22.11.2018 22:13

Pod ZF jestem od lipca to można liczyć 6 miesięcy

Abandon ship
@Nowa 22.11.2018 14:04

Weź nie pytaj... Weź się przytul

Jo
@Nowa 22.11.2018 14:04

W przedziale do 1600zl na osobe dostaniesz 450zł netto ponieważ jesteś zatrudniona w drugiej połowie roku (do 1000zł nie pobiera się podatku)

Nowa
@Jo 24.11.2018 02:42

Dziękuję ????

Iwona
@Nowa 24.11.2018 11:21

Czy taki dodatek jest dla Ciebie satysfakcjonujący? A może spodziewałaś się czegoś innego? Wspomniałaś, że pracujesz w firmie już jakiś czas. Podpowiesz nam, jakie benefity pozapłacowe są dostępne dla pracowników TRW?

Wózkowy

Witam tak z czystej ciekawości ile tam zarobi wózkowy ?? Chodzi mi o pracę na magazynie jest tu jakiś magazynier ?

Iwona
@Wózkowy 23.11.2018 05:05

Od czasu Twojej wypowiedzi minęło kilka dni. Czy udało Ci się uzyskać interesujące Cię wiadomości? Jeśli nie, mam nadzieję, że ktoś wkrótce odpowie na Twój wpis. Czy wyłącznie ciekawość kierowała Tobą, gdy zadawałeś swoje pytanie? A może rozważałeś, lub nadal rozważasz pracę w TRW? Zachęcam do rozwinięcia wpisu.

Takie Nic

Tak ,praca nie jest lekka a jeśli idzie o atmosfere to tworzą ją ludzie. Wszystko zależy od ludzi z jakimi przyjdzie ci pracować. Smutne jest to że pracując na 3 zm.pracownik który pracuje już kilka lat dostaje na ręke 2200-2300.Pewnie że gdy są nadgodziny pracując cały miesiąc możesz zarobić 4000 ale życia prywatnego nie masz. Zresztą ile dasz rade tak pracować. Zmęczenie robi swoje, zaczną się problemy z nadgarstkami ,kręgosłupem. Zakład szuka oszczędności tnąc obsady na liniach a prace i tak ktoś musi wykonać.Więc dokładają ci kontroli i obowiązków za te same pieniądze. Wymagają od nas ale czy my nie mamy prawa godnie zacząć zarabiać.

Ja
@Takie Nic 15.11.2018 09:42

Najgorsze jest to że na niektórych liniach liderzy wysługują się swoimi pracownikami byle by tylko dla siebie zgarnąć kasę w kopercie od kierownika a sami opiepszają się ile się tylko da ale dyrektor dowie się o tym

Wiocha. Pl@com
@Ja 15.11.2018 21:17

Dyrektor o tym wie i tak na to pozwala a jeszcze lidera pochwali gdy przyjdzie na linie realia TRW dlatego zrobić 8 h i wyjść a o takich problemach trzeba bić wyżej niż dyrektor

Ja
@Wiocha. Pl@com 16.11.2018 20:15

No właśnie,jedną banda

Nick

Agnieszka juz dawno nie powinna tu pracowac, len nic nie robi tylko w kiblu siedzi całą zmianę. Jedynie straszy swoim wygladem innych ludzi. Takie dziwadla powinny byc zamkniete w domu

Iwona
@Nick 28.10.2018 10:08

Pamiętaj by nie obrażać innych użytkowników forum ani osób trzecich. Takie zachowanie nie wnosi nic pożytecznego na forum a jedynie przyczynia się do mnożenia negatywnych emocji. Jeśli chcesz przekazać nam istotne informacje związane z pracą w firmie, zrób to proszę w sposób rzetelny i merytoryczny.

Agnieszka
@Nick 28.10.2018 10:08

Ale która? W trw co 3 to Agnieszka:)

Iwona
@Agnieszka 31.10.2018 14:38

Proszę byśmy nie dyskutowali na ten temat, ponieważ nie przyniesie to żadnych korzyści dla użytkowników. Nie publikujemy na forum danych osobowych osób trzecich zgodnie z założeniami obowiązującej ustawy o danych osobowych. Czekamy na komentarze odnośnie pracy, atmosfery, czy benefitów pozapłacowych w firmie. To są wartościowe informacje dla użytkowników forum.

Rolnik

A można brać japka zamiast wypłaty zamiast 2000 to tona jablek

Pracownik

Ludzie, co wam odjebalo ? Każdemu z was ta praca się nie podoba a i tak pracujecie... Zazdrość (usunięte przez administratora) ściska bo ktoś umie kombinować i idzie "wyżej" choćby na takiego lidera. Sami się zgłosicie i zobaczcie jak to wygląda od drugiej strony. Pracuje już tu 8 lat i nie mogę narzekać na pracę, a przeszedłem przez kilka stanowisk. Co do ostatniego zwolnienia, ciekawa informacja i góra na bank sobie to przeczyta :)

Wiocha. Pl@com
@Pracownik 25.10.2018 14:54

Widać że jesteś tępy na bank pracujesz w biurach moja rada siedź tam i klikaj po klawiaturze

Przyjaciel
@Pracownik 25.10.2018 14:54

To niech czyta, zapraszamy do lektury :) A Ty chłopcze powiadasz, że pracujesz tam 8 lat i zmieniasz stanowiska jak rękawiczki. Stanowiska zmieniasz pewnie poziomo, cały czas zakładając niebieski t-shirt. Pewnie zaliczasz się do grona tych obiboków którzy do niewielu prac się nadają , pracują na zasilaniu bądź na najprostszych operacjach dodatkowo kilka razy w roku odwiedzając lekarza :) . Pozdro.

Pracownik
@Przyjaciel 25.10.2018 19:41

Akurat jesteś w błędzie. Koszulki niebieskiej nie miałem na sobie w tej pracy od 4 lat... A zresztą co się będę rozpisywać. Płakać potrafią tylko Ci co nic w życiu nie chcą osiągnąć, albo nie potrafią. Pracujecie na produkcji i na nią narzekacie, widzicie tu logikę?

Wiocha. Pl@com
@Pracownik 03.11.2018 13:15

Gdybyśmy mieli taką kasę jak wy co siedzicie w biurach i nic nie robicie to byśmy też nie mieli na co narzekać

PracownikTRW
@Wiocha. Pl@com 04.11.2018 12:10

O jejku narzekacie a nadal pracujecie.. Idźcie do biedronki albo Lidla pracować skoro ciężko Wam w TRW.. Wszyscy narzekają na pracę, pracowników itp. a sami siedzicie na tyłku i zazdrość w Was buzuje bo inni potrafią coś osiągnąć w życiu. Zazdrości ludziom w biurach? To trzeba było się uczyć a nie teraz narzekać. Tyle w temacie!

PracownikTRW
@Wiocha. Pl@com 04.11.2018 12:10

Narzekać to wszyscy potrafią.. Ale żeby coś zrobić w tym kierunku to nie ma Pana.. Do wszystkich, którzy narzekają.. Może lepiej się zwolnijcie, skoro aż tak Was męczy praca? Zrobicie tylko przysługę innym.. Na wasze miejsce jest tysiące innych osób, które bardziej sobie będą cenić pieniądz i to, że mają za co wyżywić rodzinę.. Tak samo co do weekendów.. Najwięcej narzekają Ci, którzy wolą iść na imprezę a nie pomyślą o osobach, które mają małe dzieci.. Skoro zdecydowaliscie się na zatrudnienie w tej firmie to widzieliście na co się piszecie. Więc po co teraz narzekacie? Najlepiej siedzieć na tyłku na kanapie i z butelka piwa.. Kasa sama się nie zarobi.. A skoro chcecie mieć taki system zwolnijcie się i otwórzcie swoje firmy.. Tylko większość z Was jest po podstawówce bądź zawodówce i na lepszą pracę nie macie co liczyć.. Co najwyżej zamiatanie ulic bo nawet na głupiej budowlane trzeba mieć odpowiednie wykształcenie.

Iwona
@PracownikTRW 05.11.2018 09:23

Proszę byście wszyscy przestrzegali kultury osobistej na forum. Rozumiem, że temat jest emocjonujący, jednak wzajemne obrażanie się i ocenianie nikomu nie pomoże. Rozmawiamy tutaj o pracy, a nie o poziomie edukacji osób trzecich. Jeśli danemu pracownikowi nie odpowiada praca w firmie, może warto zastanowić się, co na to wpływa? Nieprzyjemna atmosfera jest wynikiem zachowań wielu pracowników. A co jeśli również własne negatywne nastawienie do pracy może być problemem?

Pracownik TRW
@Iwona 05.11.2018 18:23

Bardzo dobrze napisane. A jesli komuś się nie podoba praca w tej firmie to niech ją zmieni.

Wiocha. Pl@com
@PracownikTRW 05.11.2018 09:13

Uczenie uczeniem szkoła szkołą nie od dziś wiadomo że ten kto ma plecy jest lepiej ustawiony. (usunięte przez administratora) z biura powiadasz że tak na wszystkim dobrze się znasz a nawet wpsu nie potraficie zrobić jak są awarię to nawet nie przychodzicie tylko w biurze siedzicie. Nie chodzi o to by się zwolnić bo bez nas by was też nie było albo byście robili na produkcji za tą kasę co my robimy i ciekawe co byś w tedy (usunięte przez administratora) powiedział. Tyle w temacie? Tylko tylko tyle potrafisz napisać człowieku po studiach? Jeden z drugim fujary chodźcie na 8h na maszynę i zobaczymy co potraficie goście od krzeseł i monitorów

Josułe

Ej, guptoki ja was wszystkich i tak kocham... i tych najgorszych, i tych najlepszych, kochacie się też

Iwona
@Josułe 07.11.2018 11:46

Obawiam się, że wielu użytkowników może nie zrozumieć przekazu Twojej wiadomości. Postaraj się proszę wypowiadać na forum w sposób merytoryczny i skupiać się na opisywaniu warunków pracy. Bieżący wątek dotyczy TRW i najistotniejsze są te opinie, które opisują właśnie sytuacje w firmie. Jak oceniasz aktualnie panującą tam sytuację?

Stanowczy

I mamy kolejny przykład nietykalności LIDERA. Pani została zwolniona bo Lider miał gdzieś operatora który zgłaszał problem. Liderom wolno wszystko. Lider broni tylko swojego tyłka potrafi wyprzeć się wszystkiego, a zwykłego Kowalskiego ma za śmiecia. Jak długo jeszcze władza będzie tą chołotę tolerować? Zamiatanie problemów pod dywan, nieprzestrzeganie podstawowych standardów jakościowych, tylko sztuki, sztuki ,sztuki. Władza tego albo nie widzi ,albo nie chce widzieć. Tak dalej być nie może. Panie P. ,Panie D. - bardzo mało wiecie. Proponuję szerzej otworzyć oczy i przyjrzeć się problemom zanim będzie za późno no chyba ,że w niedługim czasie chcecie budzić się z ręką w nocniku.

Piotr
@Stanowczy 15.10.2018 23:48

No i mamy kolejny przykład gownianego komentarza. Pani została zwolniona bo zamiast wyrzucać sztuki które maszyna odrzuciła jako nok to oszukiwala sekwencję poprzez włożenie ręki do skrzynki na braki A niezgodna sztukę puściła dalej w proces jako sztukę zgodna. Z Tad reklamacja. Lider za głupotę swojego pracownika otrzymał nagane... Władza widzi co się dzieje. Panie stanowczy - zamiast wkładać rękę do nocnika tylko dlatego że w środku jest ciepło, lepiej troszkę pomyśleć co wcale nie boli A przynajmniej ręką nie śmierdzi. Na ten moment zrobiłeś z siebie idiote który niewiele wie o miejscu w którym pracuje.

Uuu
@Piotr 19.10.2018 16:01

Naiwny Pan jesteś tak Panu wmowili specjaliści. Kto tam kiedykolwiek pracował wie jak to wygląda. Szwindel na szwindlu byleby za dużo wałków nie wyzlomowac. Przykład idzie z góry. Mi sam osobiście Lider pokazywal co mam robić że złymi walkami. Wałek na bok sygnał na czujnik zjeżdżalni i resztę już Lider ogarniał. Pozdr.

Lena
@Piotr 19.10.2018 16:01

O i Pan DyrDra nas zaszczycil. Pozdrawiam. PS. Nie ma Pan racji. Lubicie i chcecie łykać ciemnote :)

Birmingham
@Lena 19.10.2018 23:22

Pelikany??? He he

Zainteresowany

Witam czy wiadomo coś o paczkach dla dzieci i o premi świątecznej?

Boss
@Zainteresowany 24.10.2018 13:47

Są kadry zajdź, zapytaj - takie to trudne?

Pytanie

Jak wyglądają nocki w trw? Jest dużo roboty czy raczej luz i całą noc można siedzieć i nic nie robić?

141231
@Pytanie 20.10.2018 06:54

Na nockach bardziej się urobisz niż na 1 i 2 zmianach. Na żadnej zmianie nie będziesz siedział no chyba że pójdziesz do biura. Szczerze to Ci tej pracy nie polecam no chyba, że lubisz zysysk rotacje no i szybkie bieganie po maszynach zwłaszcza na nockach gdzie bufory z przekładniami są przeładowane na wszystkie możliwości. Pozdro

bzizi
@Pytanie 20.10.2018 06:54

jak bedziesz liderm to masz hay live albo jak masz z jakims liderem ukladziki

Zbulwersowany

(usunięte przez administratora) jest tak glupia ze szok! Ile jej mozna tlumaczyc jedna prosta rzecz! Nie dosc, że chodzi taki ociezaly świniak to jeszcze tak głupia, że nie da sie wytrzymać. A wielce robi z siebie inteligentke. Oj agnieszka agnieszka

Piotr
@Zbulwersowany 18.10.2018 16:09

Więc skoro jesteś " ponad glupolami"... To po co tracisz swój cenny czas na dyskusję z takimi osobami ?

Ten

Ale szkarady w tej robocie , urody wam bozia nie dała

anonim

(usunięte przez administratora)

Iwona

Rozumiem entuzjazm i Twój pozytywny nastrój jednak wątek dotyczy firmy TRW. Twój komentarz odnosi się od użytkowników forum czy może do osób pracujących w tym miejscu? Bo jesteś pracownikiem TRW? Jeśli tak, podziel się z nami swoją opinią na temat pracy w firmie.

Ja

Co za chamota,szok!

Kk

Masz na myśli tego luzaka z rozdartym pyskiem? :)

Bess

Co tam u grubej agniesi? Schudla juz cos?

F17
@Bess 14.10.2018 11:06

Podejdz i zapytaj cykorze! :)

Haha
@F17 14.10.2018 11:43

Wole nie bo jeszcze mnie zmiażdży tą swoją grubą łapą

Jol

Co poniektóre z was powinny sie czesciej myc bo smierdzicie jak cholera. Niech wam wasi faceci przynajmniej dezodorant kupią

Cap
@Jol 11.10.2018 21:36

Śmierdzi to Ci z ryja Idddioto!

Romek

Jest tu jakiś cwaniak za 150 brutto?

Lider
@Romek 11.10.2018 00:42

Nie ale som za 300 brutto

Sam
@Romek 11.10.2018 00:42

Cwaniak nie, ale kilku obsikańców się znajdzie :D

.

Chyba co po niektórzy wychowali się w rodzinie patologicznej że nie mają szacunku do kobiet. Weź zobacz sam na siebie jak wyglądasz a potem oceniaj innych. Ssij jaja swojemu chłopakowi i naucz się szanować kobiety. Niech ważą nawet tonę co Tobie do tego. Dobrze że ty jesteś taki doskonały i wszystko za pierwszym razem łapiesz i nie trzeba Ci tłumaczyć 30 razy ale przez to migdały trochę ucierpiały a wstałeś z kolan czy dalej klęczysz prosząc o więcej? Takim jak ty powinno dawać się zakaz wstępu w miejsca publiczne ciapaty pajacu.

...
@. 07.10.2018 09:35

Jak widac ty tez pochodzisz z patologicznej rodziny bo tez nie masz szacunku do ludzi. To słownictwo- istna patola

.

Hehe mówisz tak bo chcesz trochę podnieść się na wartości ale twoja wartość została już sprzedana na złomie głąbie. Możesz gryźć trawę baranie. Takich jak ty dawał bym do okna życia.

.
@... 07.10.2018 12:14

Do takich durni szacunku nie mam. Dzięki za komplement daje Ci łapkę :)

.

Szacunku nie mam do takich jak ty ja się dziwię że wogóle pracujesz powinieneś być na utrzymaniu państwa pajacu wkładasz głowę w kibel i myślisz że jesteś Posejdonem może zmień zajęcie i zmienisz tym samym sposób życia. Jak chcesz to możesz zamiatac pustynię tam bardziej się przydasz i będziesz zdala od kobiet może jakiś beduin pożyczyczy Ci wilelbłada to będziesz mieć przyjaciela.

Basia
@. 07.10.2018 09:35

Masakra wracam właśnie za miesiąc po 3 letnim wolnym.widzę że jest coraz gorzej i ludzie jeszcze gorsi.

Kobieta
@Basia 07.10.2018 22:41

Widzisz, jak nasi koledzy o nas piszą. Jest to przykre.

.

Dobrze że nie masz w domu lustra bo by pękło na twój widok. Jesteś tak beznadziejny że nawet śmierć Cię nie akceptuje idź i zarąb głową o beton pajacu może Ci się w tedy w głowie poukłada.

Trw

Jakie są wymagania aby zostac przyjętą do trw? Są tylko dwa: musisz byc brzydka i głupia. Ładnych ani mądrych tutaj nie przyjmują. Ba, one nawet tutaj nie aplikują

Kobieta
@Trw 08.10.2018 16:03

Bez komentarza.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kobieta

Tak nogi po robocie nam smierdza. Lepiej ci z tego powodu. Widzę, że masz niska samoocenę pisząc tak o nas.

Kobieta

Przepraszamy postaramy się poprawić. Jak ty to robisz, że jesteś taki szczupły, mądry i pachnący. Jak masz na imię?

Trw

I jeszcze w tych roboczych szmatach chodzą jak chłopi ha

Kobieta
@Trw 06.10.2018 22:56

Tak masz rację wyglądamy jak chłopi w ubraniach roboczych. Może coś dodasz jeszcze?trochę sobie ulzysz.

Kobieta
@Trw 06.10.2018 22:56

Sorry za wygląd, postaramy się abyś nas nie oglądał. Tylko powiedz jak się nazywasz? Będziemy omijać cię szerokim łukiem.

Josułe

Ej, guptoki ja was wszystkich i tak kocham... i tych najgorszych, i tych najlepszych, kochacie się też

Zaprawde

Efekt jojo. Niektore z was powinny zrozumiec ze gruba nigdy nie bedzie szczupla a jesli juz to na chwile i znow wroci do swoich wielorybich ksztaltow xD

!

Jesteście tępe i tylko praca na produkcji wam została

Kobiety
@! 06.10.2018 22:53

Jesteśmy (usunięte przez administratora), ale mamy ciebie. Mam nadzieję, że masz trochę cierpliwości. Bo nam trzeba 30 razy tłumaczyć. Dzięki za pomoc,ale ty pewno zrobisz to bezinteresownie bo jesteś bardzo inteligentnym a do tego przystojnym mężczyzna.

Zostaw opinię o TRW - Czechowice-Dziedzice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRW