ZF Group

2 Dodaj opinię
ZF Group
2 298 812 5 1

Opinie o ZF Group

Filtruj opinie po kryteriach:

Anon
 Opinia

Czy istnieje bus pracowniczy do Czechowic z Oświęcimia?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Anon 20.06.2019 23:13

Do zakładu w Czechowicach - Dziedzicach dojeżdża na 3 zmiany autobus z Brzeszcz. Przystanek początkowy to KWK Brzeszcze.

Pomocna?
Tak2Nie1
Dominik
 Opinia

Ktoś wie, czy jeździ bus pracowniczy do Czechowic z Oświęcimia?

Pomocna?
TakNie1
No
 Opinia

Boże gdzie jo jest????

Pomocna?
TakNie
Tomasz
 Opinia

Dzień dobry, czy obecnie jest prowadzona rekrutacja?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Tomasz 30.05.2019 08:48

Dzień Dobry. Tak, w tej chwili prowadzimy rekrutację na stanowiska produkcyjne. Zachęcamy do kontaktu z Agencją Pracy Tymczasowej. Szczegóły w zakładce "Aktualne oferty pracy".

Pomocna?
Tak1Nie2
Kto odpowie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ile teraz zarabia sie na produkcji?

Pomocna?
TakNie
?
 Opinia
@Kto odpowie 24.05.2019 12:03

Haloo

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@? 29.05.2019 06:14

Stawka zasadnicza na początek nie jest mniejsza niż 2750,00 zł brutto. Do wynagrodzenia nasi pracownicy otrzymują również dodatki stanowiskowe, premię kwartalną i wakacyjną oraz dostęp do wielu bonusów pozapłacowych - takich jak prywatna opieka medyczna, transport pracowniczy czy karta sportowa. Więcej informacji w zakładce 'Benefity i ścieżki rozwoju'. Zapraszamy do kontaktu - bezpośrednio z Działem Personalnym lub z agencją pracy tymczasowej (szczegóły w zakładce 'Przebieg procesu rekrutacyjnego').

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia

Dzień dobry, Dziękujemy za dodanie nowej opinii. Zgodnie z obowiązującymi procedurami o wszelkich naruszeniach zasad należy poinformować bezpośredniego przełożonego oraz Dział Personalny, abyśmy mogli podjąć odpowiednie działania w celu wyjaśnienia zgłoszenia.

Pomocna?
Tak1Nie2
XYZ
 Opinia

czerwona łapka i problem rozwiązany

Pomocna?
TakNie
Ga
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora) całą władzę i liderów,na pochybel im.

Pomocna?
Tak3Nie
Kto odpowie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ga 15.04.2019 23:46

Ile teraz zarabia sie na produkcji?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
ZF Group wita wszystkich użytkowników portalu GoWork. Zapraszamy  do dzielenia się własną opinią dotyczącą zatrudnienia, benefitów i  procesów rekrutacyjnych oraz do zadawania pytań, na które chętnie odpowiemy.


Przypominamy, że tylko rzeczowe i kulturalne posty pozwolą innym użytkownikom serwisu wyrobić sobie opinię na temat pracy w ZF Group.
Pomocna?
Tak2Nie
Stanowczy
 Opinia

I mamy kolejny przykład nietykalności LIDERA. Pani została zwolniona bo Lider miał gdzieś operatora który zgłaszał problem. Liderom wolno wszystko. Lider broni tylko swojego tyłka potrafi wyprzeć się wszystkiego, a zwykłego Kowalskiego ma za śmiecia. Jak długo jeszcze władza będzie tą chołotę tolerować? Zamiatanie problemów pod dywan, nieprzestrzeganie podstawowych standardów jakościowych, tylko sztuki, sztuki ,sztuki. Władza tego albo nie widzi ,albo nie chce widzieć. Tak dalej być nie może. Panie P. ,Panie D. - bardzo mało wiecie. Proponuję szerzej otworzyć oczy i przyjrzeć się problemom zanim będzie za późno no chyba ,że w niedługim czasie chcecie budzić się z ręką w nocniku.

Pomocna?
Tak20Nie1
Piotr
 Opinia
@Stanowczy 15.10.2018 23:48

No i mamy kolejny przykład gownianego komentarza. Pani została zwolniona bo zamiast wyrzucać sztuki które maszyna odrzuciła jako nok to oszukiwala sekwencję poprzez włożenie ręki do skrzynki na braki A niezgodna sztukę puściła dalej w proces jako sztukę zgodna. Z Tad reklamacja. Lider za głupotę swojego pracownika otrzymał nagane... Władza widzi co się dzieje. Panie stanowczy - zamiast wkładać rękę do nocnika tylko dlatego że w środku jest ciepło, lepiej troszkę pomyśleć co wcale nie boli A przynajmniej ręką nie śmierdzi. Na ten moment zrobiłeś z siebie idiote który niewiele wie o miejscu w którym pracuje.

Pomocna?
Tak3Nie5
Uuu
 Opinia
@Piotr 19.10.2018 16:01

Naiwny Pan jesteś tak Panu wmowili specjaliści. Kto tam kiedykolwiek pracował wie jak to wygląda. Szwindel na szwindlu byleby za dużo wałków nie wyzlomowac. Przykład idzie z góry. Mi sam osobiście Lider pokazywal co mam robić że złymi walkami. Wałek na bok sygnał na czujnik zjeżdżalni i resztę już Lider ogarniał. Pozdr.

Pomocna?
Tak11Nie
Lena
 Opinia
@Piotr 19.10.2018 16:01

O i Pan DyrDra nas zaszczycil. Pozdrawiam. PS. Nie ma Pan racji. Lubicie i chcecie łykać ciemnote :)

Pomocna?
Tak2Nie
Birmingham
 Opinia
@Lena 19.10.2018 23:22

Pelikany??? He he

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GreKu
 Opinia
@Uuu 19.10.2018 20:18

Już na szkoleniach mowia, że nie wolno (usunięte przez administratora)skrzynki braków więc wybór należy do Ciebie . Jesteś duży już i możesz sam decydować. Oszukujesz skrzynkę to licz się z tym, że Cię wywala jak Cię złapią. Jak by Ci lider kazał wsadzić palec w tyłek to też byś wsadził ? Masz własny rozum więc nie zwalaj winy na liderow. Myślisz, że Cię zwolnią jak odmówisz (usunięte przez administratora)? Może poprostu nie masz jaj i tutaj zgrywasz twardziela z za klawiatury ? Najlepiej stacja maszynie i narzeka na wszystko i wszystkich nie robiąc nic żeby się rozwijać. Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych a jest takich całkiem sporo.

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan B
 Opinia
@Piotr 19.10.2018 16:01

Sama tego nie wymyśliła, tylko prawdopodobnie liderek tak doradził, ale w razie czego wyprze się. Powinien WYLECIEĆ na zbitą mordę za głupotę SWOJĄ. Władza nawet się nie domyśla głupoty niektórych liderów.

Pomocna?
Tak4Nie
Ggg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dla pana dyrektora.niech Pan zwróci uwagę lub się przyjrzy jak niektórzy liderzy zwraca ja się do pracowników.później nic dziwnego że się zwalniają.można być osobą stanowcza ale obrażać przy wszystkich??!nie porozumienie.proponuję czasem wpaść na nockę co po niektórzy robią jak nie ma ,,kierownictwa,,

Pomocna?
Tak6Nie
Stary
 Opinia
@Ggg 07.04.2019 20:54

Ale co się przejmujesz liderem, mnie jak lider ubliży to zjebie go jak psa i nawet nie mruknie szmaciasz

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Teraz strajk nauczycieli,a kiedy my strajkujemy???

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Josułe
 Opinia

Ej, guptoki ja was wszystkich i tak kocham... i tych najgorszych, i tych najlepszych, kochacie się też

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
 Opinia

Tez nikomu nie polecam zmiana C tragedia, kierownik karakan jak i liderzy masakra! A na sensorze liderzy to nieroby wstyd!

Pomocna?
Tak2Nie10
Nowy
 Opinia

Witam. Powiedzcie mi od stycznia przyjmuje się do was na zmianę A. Pytanie do was , podobno jedna z lepszych lin pod względem pracy i atmosfery zawsze był b.suv. śpiewy , fajna atmosfera na lini, to dużo i swirowaci ludzie na lini żeby wyniki były. Co powiecie na temat zarobków 3 tys z 3 sobotami zarobię ? I jacy są ludzie na zakładzie ? Warto do was iść podobno po rozmowie tak myślę

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hasan
 Opinia
@Nowy 30.11.2018 17:46

Człowieku lepiej tam nie idz jesli chcesz wylądowac na wózku w wieku 40 lat i nie miec życia Gdy zaczna sie weekendy.Trw to jeden z najbardziej z tych zakładów co wysysaja z człowieka życie.Zreszta sam sie przekonasz Powodzenia!!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hasan
 Opinia
@Nowy 30.11.2018 17:46

3 Zarobisz człowieku Kto ci takich kitów nawciksał....?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Hasan 30.11.2018 23:36

Jak zrobię 3 soboty płatne to zarobie. Jak nie będzie rotacji. Po 3 miesiącach przejście pod trw i tam już macie pranie co 3 miesiące , grosze , premie roczna , i na święta dodatki. Także social niezly. Co roku stawka rośnie w górę. Więc nie ma tak źle jak piszecie chyba. A praca na budowie w zimie na polu raczej myślę że jest gorsza jak na produkcji. Więc myślę że nie będzie tak źle.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
141231
 Opinia
@Nowy 30.11.2018 17:46

Zarobisz nawet i 4 tylko że 2 razy do roku reszta to rotacje i dni do wybrania. Na Zmianie A owszem była fajna atmosfera i nie tylko na b. Suvie. Teraz niestety tego nie ma radzę Ci poszukać czegoś lepszego. Starzy pracownicy się zwalniają to chyba mówi samo za siebie a kto pracuje w ZF to szuka innej roboty by tylko z stamtąt iść. Ten zakład nic Ci nie da oprucz zniszczonej psychiki będą dawać Ci sztuki na bufory będziesz zasuwać przez 8 h a jak przyjdzie reklamacja to pójdzie na CB. Gdy maszyna Ci nawali to nie ma już że se pogadasz czy będziesz stać będą ganiać Cię do sprzątania lub dadzą Cię na inną linie byś wyniki ciągnął. Nie polecam Ci tego zakładu system 3 zmianowy weekendy praktycznie w robocie pieniądze takie żeby Cię było stać do przetrwania do kolejnej wypłaty a gdy pójdziesz na l4 a napewno pójdziesz po miesiącu robienia na okrągło i w dodatku jak palisz to mamy palarnie lodową zimniej niż na polu to bankowo będziesz chory. Przemyśl i daj znać czy chcesz robić jak murzyn biały nawet nie za miskę ryżu miesięcznie.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@Nowy 01.12.2018 10:02

To po co się pytasz (usunięte przez administratora)jak wiesz swoje? przyjdziesz dostaniesz w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Stary 01.12.2018 10:55

Palantem nie jestem. Więc mnie nie obrażaj. Zapytałem żeby poznać opinię pracownikow. Po to jest to forum żeby zaciągnąć opini. Dzięki za opinie. Przemyślę sobie to jeszcze , pracy jest dość najważniejsze żeby rodzinę utrzymac. I nie robić wszystkich weekendów

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@Nowy 01.12.2018 18:35

Ok,ale że szczerego serca odradzam ci,ja tu robię 7lat ale od 2 lat szukam innej pracy bo tu już można świra dostać,mimo że masz już tak dużo przerobione, chyba że chcesz zostać od razu liderem , zrobić się totalnym (usunięte przez administratora) wtedy będziesz miał dobrze ale jako operatora nie czeka cię nic dobrego,pozdro.

Pomocna?
Tak4Nie
Wiocha. Pl@com
 Opinia
@Nowy 01.12.2018 18:35

Za tą wypłatę rodziny nie utrzymasz przykre ale prawdziwe sam robię na 2 roboty i mam ciężko nie pakuj się tu znajdź coś lepszego sam szukam bo psychicznie wysiadam w tym ZF żądzą sami esesmani

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@Wiocha. Pl@com 01.12.2018 23:01

Dzięki bardzo za opinię. Teraz mam pewność że ten zakład przyszłości nie ma. Już mnie zaciekawilo to że na stołówce 45 % procent ludzi mówiło po ukrainsku. Narazie zostanę w budowlance. Mam jeszcze ofertę z Nemaka i firm na Kopalni więc może ta kopalnia zostanie najlepszym wyborem. Także coś wybiorę. A wam życzę powodzenia pracy jest dość Panowie , najważniejsze żeby wiedzieć za co pracowac. A z tego co piszecie a nie widziałem jeszcze to sztuka ważniejsza jak człowiek masakra.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hasan
 Opinia
@Nowy 02.12.2018 10:49

Sztuki sa ważniejsze od Człowieka to Prawda.Nikt sie z toba nie liczy i jak juz pisali inni koledzy to Ja równiez to potwierdzam Słyszałbys tylko wieczne Co tak mało dlaczego nie ma zielonego i czy przyjdziesz w Weekend a jak pare rzy odmówisz to Potem Bedziesz miał po 2 lub 3 rotacje.Wiec dla spokoju psychicznego i fizycznego zostań sobie tam gdzie jesteś.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie
WWW
 Opinia
@Nowy 30.11.2018 17:46

Co za dziwak z Ciebie, chcesz pośpiewać to idź do chóru. Fajna atmosfera? Od kiedy? Tam się liczą sztuki nie licz na nic innego. Połowa składu to Ukraińcy z nimi możesz popajacować :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia
@WWW 02.12.2018 21:37

Dziwak bo ?? Masz coś do mnie to powiedz to w twarz , na forum każdy cwany bo chciałeś opini zaciągnąć. Po co tam pracujecie skoro wam tak zle. Połowa pewnie sprzedaje , niby kolega a na drogi dzień ci sprzeda. Dobrze że się nie przyjąłem. Wątek zamykam.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia
@Nowy 03.12.2018 11:13

Sprzedają tylko liderzy pracowników a dogadywanie i obrażanie jest tam na początku dziennym. Musisz być silny bo inaczej zginiesz. Tam kolegów nie ma 8h i wychodzisz. Tutaj wątek zamykasz tam musisz przetrwać prawie jak we wojsku taka mała wojna powodzenia życzę i dużo dobrych ludzi na drodze tu są napełnieni nienawiścią tak ich zakład stworzył zarąbać by Cię mogli nawet na Lini zarówno pracownicy jak i liderzy szczególnie liderzy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia
@. 03.12.2018 12:57

Ja się zwolnilem z trw aktualnie pracuje w Pod Nemakiem. Zarobki 3400 niżej nie schodzę co roku podwyżki , dodatki na święta teraz 2600 brutto . Można rodzinę utrzymać . W trw niestety pracą się nadaje dla kawalerów. Co do ludzi tam mogę powiedzieć jedno są fałszywi niby z tobą gadają a (usunięte przez administratora) ci obrobia na lini, palarni. Tam nie ma kolegów. Ludzie mówią że się zwalniają a dalej tam pracują. Co do lini owszem na B suvie na zmianie A , atmosfera była fajna dopóki Ukraińców nie było , i dopóki pracowali tam stali ludzie z tej lini których też już tam nie ma. Także jak byś chciał to byś pracował z Ukraina. Pogadać się nie da , bo lider cię zjebie. A jak awaria to sprzątanie. Bo pracownik nie może odpocząć na chwilę. Masz być robotem. Tak więc podsumowując nie polecam ci tam pracy. Pracy jest dość w Okolicach za dużo większe stawki. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak13Nie
Stary pracownik.
 Opinia
@Nowy 02.12.2018 10:49

45% ukraińców. Masz nieaktualne dane. Czytaj dalej takie wpisy. (usunięte przez administratora) Jak się im nie podoba to na budowe (usunięte przez administratora) Nikt nikogo na siłe w ZF nie trzyma. Tylko lenie i lesery będą narzekać. Na pochybel im.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary pracownik.
 Opinia
@Były 03.12.2018 15:13

Jednego cepa mniej. Jak Ty.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiocha. Pl@com
 Opinia
@Stary pracownik. 04.12.2018 20:16

Wiadać że lider zabrał głos jakoś się nie wysiliłeś jak byś robił na maszynie to byś tak nie pisał. Jesteś tak mądry jak woda w klozecie zajmij się dalej nic nie robieniem klaunie

Pomocna?
Tak8Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były
 Opinia
@Stary pracownik. 04.12.2018 20:20

Cepem to jesteś ty , bo nic innego nie potrafisz. Chętnie bym cię w realu poznał podaj pseudo to na bramę przyjdę to inaczej pogadamy jak taki mądry jesteś. Kolejny pseudo lider który nic nie potrafi , zresztą nigdzie indziej byś miejsca nie zaznał bo gdzie indziej byś taki cwany nie był bo by ci robole (usunięte przez administratora) Żal mi takich ludzi jak ty , będziesz robił na lini za chwilę z Wietnamczykiem bo Ukraińcy już tam nie będą pracować tylko rynek pracy Niemcy dla nich otworzą !!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AnnMarii
 Opinia
@Nowy 01.12.2018 18:35

Ja pracuje w TRW, da się pracować narazie w euforię nie wpadłam ale narzekać też nie mam powodów. Do palarni nie chodzę więc warunków nie znam. Nie ma takiej pracy która by miała same + Spróbuj i sam oceń. Ile ludzi tyle opini. Własna skóra najlepsza

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia
@AnnMarii 05.12.2018 12:07

Zobaczysz jak zaczną Tobą pomiatać szybko zmienisz zdanie a co do wypłaty szybko się przekonasz że prace którą wykonujesz a to co dostajesz to czysta żenada.

Pomocna?
Tak2Nie
Kato
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowy 30.11.2018 17:46

Haha. Za soboty płaca? To co dobre to sie juz skonczylo. Robisz soboty i do wybrania! Dramat!

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Stary 01.12.2018 20:38

Od 2 lat szukasz roboty i nie umiesz znaleźć ???? niezły z Ciebie nieudacznik ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekaw
 Opinia

Warto tutaj rozpocząć pracę?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Do przemyślenia
 Opinia

Agniecha K. jak tam twoja druga praca nocna? I czemu nikt cie nie lubi w pracy? Moze zastanow się nad swoim zachowaniem. Jesteś daremna. A Twoja gęba straszy 8 h dziennie w robo

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
:D:D
 Opinia
@Do przemyślenia 28.02.2019 09:38

Ee tam, zaraz rozdadzą pączki to będzie zadowolona :D

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bezstronny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam nikomu tego zakładu. Zero szacunku do operatorów, soboty bezpłatne. Liderzy to kompletna porażka, nie wszyscy ale większość. Szczególnie nie polecam zmiany "C" jedynie operatorzy z latami pracy są tutaj w miarę szanowani. Jeśli jesteś "nowy" to masz przebane :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prezer
 Opinia

Mieszajcie więcej w składach , blokujcie dalej urlopy ,a będzie mieć jeszcze więcej ludzi na L4. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie- Dołny!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ezet
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czasy mamy takie ,że dzisiejszy lider,zastępca to osoba bez, charyzmy, jaj i własnego zdania. Nie dość ,że ludzie ci nie potrafią nic załatwić to jeszcze są zmanipulowani przez kierownictowo do granic absurdu. Przytakiwanie, wchodzenie w t....k tylko dla własnej korzyści ,bo zwykły prawnik traktowany jest jak "0" to norma dnia codziennego. Większość to nieroby i cwaniaki zgrywające zaangażowanych tylko przy ludziach z góry.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ezet 20.02.2019 13:14

Dokładnie, jak potrzebujesz urlop to boją się nawet iść do kierownika bo trzęsą portkami że kierownik odmówi i że się narażą,co innego jeśli chodzi o własne sprawy to umią sobie załatwić piąteczki,poniedziałki , masakra, kierownik zmiany .A też dobre ziółko,uwielbia liderów a robiła ma za nic,bez wstydu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oh
 Opinia

Przekładnie, później listwa i teraz sensor. Mina właściwa

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
 Opinia
@Oh 16.02.2019 22:53

Tak teraz tam niech zrobią porządek niektórym to sie przyda , niech sie wezmą za tych liderów którzy wymagają od ludzi a sami z siebie nic ! Cwaniaki i darmozjady

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Tak się zastanawiam który lider będzie tym Bogiem po głosowaniu... Mmhhhh i bardzo mnie zaskoczyło jak widziałem że całe Biuro wali na głosowanie.. Czyżby aż taka protekcja

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Pracownik 30.01.2019 08:22

To będzie najlepszy poganiacz ludzi, zamiast ludzie pracujący na lini powinni dostać jakąś premie to lepiej dać liderowi lizusowi , gdzie my k...a żyjemy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
141231
 Opinia
@Ja 31.01.2019 15:22

Takie zeczy tylko zf. Kuligi nagrody i inne dyrdymały a dla CB 100 sztuk na godzinę i karta multisport.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keke
 Opinia
@Pracownik 30.01.2019 08:22

apropo glosowania to kto za strajkiem zbiorowym i zebraniem jak najwiekszej ilosci glosow?czy ktos uwaza ze uda sie pracownika produkcji wygrac zaproponowane przez Solidarnosc postulaty?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@keke 01.02.2019 18:36

Ja chętnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dan1972
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@keke 01.02.2019 18:36

Ludzie zacznijcie strajkować wreszcie ja pół roku tam już nie robię i odżyłem , pieprznijcie też tym gównem szkoda czasu nerwów itp, dawać się pomiatać jakimś pornogrubasom i innym debilom do dzieła rozwalcie to (usunięte przez administratora) !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keke
 Opinia
@dan1972 14.02.2019 15:09

jestesmy na dobrej drodze trzymaj kciuki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@keke 14.02.2019 16:42

Ja,na dobrej drodze ????, nie rób śmiechu,ich nic nie ruszy,możesz do nich mówić a oni dalej swoje, najlepiej się po prostu zwolnić bo zniszczą życie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keke
 Opinia
@Ja 14.02.2019 23:54

poczytaj sobie posty z trw solidarnosc to bedziesz wiedzial jak nasza sytuacja podwyzkowa wyglada moze nie zrobia jak chca w ludziach sila

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@keke 16.02.2019 20:58

No oby bo ta banda razem kierownikiem na czele robi co się im podoba

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kicia
 Opinia

Praca porażka , liderzy to takie obiboki szczególnie na sensorze !!! A ten mały orzełek to już jaja są żeby taka patologia ludźmi kierowała ! Myśli że jak parę szkoleń z prania mózgu przeszedł to mu poziom inteligencji skoczył . Tam za pracę nikt nikogo nie docenia , tam się daje albo kabluje . Więc prawie robota jak przy dwupasie tyle że pod dachem ....A i psychicznie trzeba się uodpornić .

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Trzeźwy
 Opinia
@Kicia 06.02.2019 12:12

Narzekasz na sensor - a tam z-ca lidera daje (usunięte przez administratora) od strony jakości - awansują ja na specjalistę - A jakże- jakości System promocji trw ???? Zabawiac wszyscy się lubimy Ale czasem też zdrowy rozsądek się przydaje.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
666
 Opinia
@Kicia 06.02.2019 12:12

Szczególnie ten bawidamek że zmiany c , a on tak śmierdzi ....

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klops
 Opinia

Agnieszka K. i jak tam twoja dieta , schudlas juz czy dalej tyjesz, jak twoje bmi? Zebys przeszla przez drzwi za rok xD

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prze jaja
 Opinia
@Klops 10.01.2019 21:07

Która to? Ta co się z niej wszyscy smieja za jej plecami? Wtajmniczeni wiedzą o kogo chodzi

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@Prze jaja 12.01.2019 07:44

Żeby ktoś nie zaśmiał się z ciebie (usunięte przez administratora), spójrz na siebie cieciu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
141231
 Opinia

Jak doprowadziła? Raczej jak by tak naprawdę było to by w sądzie wylądowała

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cocos
 Opinia
@Klops 10.01.2019 21:07

Ktos sie odchudza? Hmm a niby chodzący ideał xD

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Js
 Opinia

Agniecho odwal sie od wszystkich z trw!

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Srebrny
 Opinia
@Js 26.01.2019 21:56

Hmmm..jaka Agniecho?? :D

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Srebrny
 Opinia
@Js 26.01.2019 21:56

Hmmm..jaka Agniecho?? :D

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HaxD
 Opinia

Gruba klyta ostatnio nie zmiescila sie w drzwi ha

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
 Opinia

Karma wróci za te upokorzenia! Oby i was tak potraktowano jak wy ludzi traktujecie!

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia
@Xd 01.02.2019 19:21

Amen!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Epszmianac
 Opinia

Czołgiem, czy to prawda, że ten przybytek szatana zostanie niedługo sprzedany / zamknięty?!?!?!, podobno Niemcy chcą zlikwidować tą słabą część nieistniejącego już trwu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hasan
 Opinia
@Epszmianac 19.01.2019 18:46

Dobrze niech to zamkna w koncu.Ludzie w koncu znajda normalna prace bez szantażu grózb i wyzysku POZDRO

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TONIC
 Opinia
@Hasan 20.01.2019 02:39

MAM PYTANIE APROPO WYZYSKU WIADOMO COS JAK WYGLADAJA PODWYZKI NA PRODUKCJI W 2019?POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jo
 Opinia
@TONIC 20.01.2019 15:47

gdybys pracowal w tym zakladzie to bys wiedzial, bo kwoty podwyzek sa wywieszone od grudnia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ZwisAndrzej
 Opinia
@Hasan 20.01.2019 02:39

Żadnych sentymentów dla tej firmy. Nie interesuje mnie co się stanie z tym zakładem za miesiąc, rok czy za kilka lat. Wypłata jest na czas i to jedyny plus.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były Pracownik
 Opinia
@TONIC 20.01.2019 15:47

Witam wszystkich od półtora roku nie pracuje już w tym Zakładzie karnym z czego bardzo sie ciesze.Zyskałem spokój komfort psychiczny i czas dla siebie.Chciałem zapytac co słychac w Wielkim swiecie Trw>?Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
keke
 Opinia
@Hasan 20.01.2019 02:39

uwazasz ze zamkna to?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
 Opinia

Jedna WIELKA banda! Kierownik zero kultury! Zmiana C tragednia chodź inne z tego co widzę nie lepsze ! Porażka

Pomocna?
Tak4Nie
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Www
 Opinia

GrzegoK był jaki był ale mr. Bru to jeszcze większy kawał msciwego Sk. Uważajcie na niego. W głowie się przewraca. Karma wróci drogi Panie szybciej niż Ci się zdaje.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jo
 Opinia
@Www 29.01.2019 03:41

Na zmianie C też na Jarka wszyscy narzekali a teraz jak go nie ma totalny (usunięte przez administratora) Gówniarzom się w (usunięte przez administratora) poprzewracało. Kur... Kierownik... Bez średniego wykształcenia. "Pusty", widzisz i nie grzmisz...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Jo 30.01.2019 07:24

Dokładnie kierownik W. B... Te rozmowy z pracownikami i całe podejście do ludzi masakra.. I nikt z tym nic nie robi

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia
@Jo 30.01.2019 07:24

Orzeł może.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KrzysiekBor
 Opinia

Jutro głosowanie na lidera roku. Zapraszam wszystkich. Głosujcie na tych którym zawdzięczacie najwięcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@KrzysiekBor 27.01.2019 19:00

Ja nie zawdzięczam żadnemu liderowi nic oprócz upokorzenia tak że nie zagłosuje,żenada.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o ZF Group - Czechowice-Dziedzice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny