FORMPOL

Tychy

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 202 ocen.

Opinie o FORMPOL

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMPOL

Rickyrick

Ta firma z Warszawy z Tychami nie ma nic wspólnego

Weronika

@Robert jest podany, ale proszę cytuję ze strony: Firma mieści się w Warszawie przy ulicy Zabranieckiej 82 03-787 Warszawa tel1. 022 678-68-59 tel2. 601 590 089 e-mail: formpol@wp.pl

Robert
@Weronika 09.10.2017 12:35
@Robert jest podany, ale proszę cytuję ze strony: Firma mieści się w Warszawie przy ulicy Zabranieckiej 82 03-787 Warszawa te...

No właśnie... Warszawa. A mi chodzi o kontakt typowo do tyskiej fabryki :) Rozumiem, że jak chce aplikować, to mam pisać do Warszawy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert

Weronika, wchodzę na stronę formpolu którą podałaś i niestety nigdzie nie widzę kontaktu do działu tyskiego.

Ciekawskibezzasa

Witam, orientuje się ktoś jak wygląda praca w dziale BHP? Stawka itp??

Weronika

@Voctas na stronie firmy masz pełen kontakt podany: http://www.formpol.pl/ i już od Ciebie zależy, którą formę kontaktu wybierzesz. Jeżeli dostaniesz się na rozmowę daj znać jak Ci poszło.

Voctas

Gdzie mogę złożyć CV ?

Weronika

@Ross mobbing oznacza spełnienie tych przesłanek: poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny, wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Czy na pewno opisywane przez Ciebie sytuacje obejmują wymienione rzeczy? Jeżeli tak to czy ktoś też tego doświadczył? Na forum powinniśmy pamiętać o jak najbardziej wiarygodnych i rzetelnych opiniach, tak żeby firma FORMPOL mogła być przedstawiona w świetle w jakim jest w rzeczywistości.

sisu

Kombo ma racje ludzi przemiał przez firme nikt niechce tam pracowac ja na spawalni cale szczęście niepracuje pozdrawiam obecnych.

Weronika

@kombo, dlaczego uważasz, że lepiej omijać pracę w spawalni?

kombo

Lepiej na tłoczni kolego spawalni unikaj!!!

ciekawy

Witam jak wygląda praca na spawalni

Lolek samo zło

Ile zarobi lider w logistyce?

qucik
@Lolek samo zło 02.03.2017 07:02
Ile zarobi lider w logistyce?

ok 8600zł

Swiety

Witam. Mam pytanie. Czy są przyjęcia na spawalnie?

Szybki

Zakład duży ale dziadostwo jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wiem czy oni tak pracują jak im płacą czy co w biorze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na zakladzie dopiero ciapate lby tam robia czyli ok 15 ukraincow

stanley

No i nadal nie widze, że u nich można aplikowac, ale głownie przez stronę, bo tak to oferty się nie pojawiają za bardzo. Czekam jeszcze na Wasze opinie na ten temat.

Brak

witam ... a jak w tej firmie wyglądają warunki socjalne i czas pracy

Anonim

Aaa i nie dajcie sie zwieść na ich propagandę ze konstytucja ze równe traktowanie to chuya prawda nie ma równego traktowania każdy zarabia innaczej jak liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jestes traktowany lepiej a jak nie to jak śmieć masz zapierdalac i jAk chcesz sikać czy nie daj Boże kupę robi sie wielki problem bo trzeba zatrzymac linie a ilośc stoi ponad wszystkim normy wyszparpane z nieba nie ma normy nie ma premi za to musisz zostac 12h i przyjść w niedziele no bo sobota jest obowiązkowa! A co do jakości ktorej tez oczywiście w tej firmie nie ma sprawdziany przepisywane na kolanie wszystkie normy przekroczone ale ma byc ilośc i to sie liczy

asasas
@Anonim 14.10.2016 07:22
Aaa i nie dajcie sie zwieść na ich propagandę ze konstytucja ze równe traktowanie to chuya prawda nie ma równego traktowania ka...

czlowieku niewiem na jakim ty forpolu robiles chyba takim wymyslonym bo traktowanie jest rowne a ukraince to tylko firmy zewnetrzne

A

Niestety ale to prawda że zakład schodzi na psy. Zabieranie premii, która kiedyś była zawsze, właściwie nie wiadomo za co, a bez premii to wypłata jak wszędzie. Do tego rozlatujące się maszyny, normy na niektórych stanowiskach chyba z kosmosu, skakanie przy maszynach jak małpa aby wyszarpać każdą sekundę a i tak często nie jesteś w stanie tych norm zrobić. Zmuszanie do nadgodzin teoretycznie nieobowiązkowych, w praktyce z podtekstami że wcale nie musisz tu pracować- wiadomo o co chodzi. Dawniej przychodziło się do tej pracy przyjemnością, teraz sporo osób myśli o ucieczce z tego zakładu.

anonim

(usunięte przez administratora)

niuch

ta firma nie ma swoich kierowców

Pokajoke

Ja tylko dodam ze praca w ur a obietnice ktore dostajesz na rozmowie to dwi rożne sytuacje. Kasa jak wszedzie a wymagania nie do spelnienia, praca po 1w godzin w weekendy, zmuszanie do pracy po 1w czasem i w tygodniu, wieczne pretensje i zabieranie premii bo maszyny sie rozpadaja i oczywiscie mega sklad czyli 3 albo 2 automatykow na zmianie i sobie radz. Nie dajcie sie na nabrać bo sa firmy gdzie nie musisz biegac jak pies z wywalonym jezorem i nikt nie zabierze Ci premii ze robisz 7 dni w tygodniu po 12 godzin.... 4 lata temu to byl calkiem fajny zaklad ale teraz to szkoda slow.

taki tam

Nie dajcie sie przypadkiem nabrać na obiecanki które proponują podczas rozmowy na stanowisko w utrzymaniu ruchu,żadnych szkoleń,stawka jak w każdym innym zakładzie, a zapieprzasz za trzech i jeszcze ci uwalą 50% premii bo za mała wydajność, soboty i niedziele w pracy i jeszcze po 12 h w smrodzie lub wiórach aluminium

mazi

a jak z pracowniczym festynem? niektorzy znowu w pracy? czy wolne?

Szczery Jerry
@mazi 17.08.2016 20:34
a jak z pracowniczym festynem? niektorzy znowu w pracy? czy wolne?

Oczywiście, że w pracy. Firma niestety schodzi na psy od momentu w którym został przyjęty nowy dyrektor. Powoli robi się z tego zakładu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Praca często 6 dni w tygodniu, często po 12h a premie ucinają (nawet nie wiadomo za co, wymysł nowego dyrektora). Powiem szczerze, że teraz to połowa zakładu myśli o jak najszybszej ucieczce stąd. Ogólnie praca nie warta tych pieniędzy.

Lolo

Hmmm pracowałem na browarze i oraz w innych takich firmach na stanowisko operator wózka widłowego , udało mi się dostać bezpośrednio pod firmę Formpol , już pracuje 6 miesięcy ,nie jest źle a nawet bym powiedział że jest ok. Wiem że teraz są przyjęcia i do spm Poland

F

@zainteresowany niestety nie jestem w stanie zbytnio Ci pomóc, bo nie pracowałem na magazynie, a sam kontakt z "wózkowymi" miałem dość ograniczony (na zasadzie "potrzebuję to i to"). Z tego jednak co wiem, to wózkowy zarabia nieco więcej niż Operator, zaś wielkich rotacji w ich "szeregach" nie zauważyłem przez ostatnie półtorej roku, więc atmosfera jak i sama praca są chyba na dobrym poziomie.

zainteresowany

Witam, zastanawiam się nad przyjęciem na operatora wózka widłowego (mam papiery na obsługę, doświadczenie itd...) od pana/pani "F" wiem jak to wygląda ze zmianami, przyjęciem przez "trenka", lecz nie doczytałem ile u Was zarabiają wózkowi, jaka atmosfera panuje na magazynie i ogólnie czy poprostu warto... z góry dziękuje.

Oww

Po jakim czasie można liczyć na przejęcie pod firmę?

spawacz
@Oww 05.07.2016 15:08
Po jakim czasie można liczyć na przejęcie pod firmę?

Średnio 1,5 roku a i znam takich co po 3 latach jeszcze nie przeszli pod firmę. To prawda że co druga osoba myśli o zwolnieniu zrobił się jeden wielki mobbing zmuszają do nadgodzin praca przeważnie 7 dni w tyg. a wynagrodzenie 1900 zł na rękę plus premia która jest lub nie .

bedzie_dobrze

Wszyscy piszą o przyjęciach na produkcję, w jaki sposób można aplikować na stanowiska do biura. W przyszłości chciałbym zostać PM(project managerem)

Michał

Witam jak wygląda praca na wózku widłowym w firmie formpol duzy młyn czy na spokojnie wszystko sie ogarnia

adams

Dlaczego moje wpisy są usuwane

gość

teraz w maju 2016 roku w Formpol-magna płacą 2970 + 600 premii brutto + dofinansowanie na jedzenie 160 zł, + premia 400 zł co kwartał za absencje + wakacyjna i 2 świąteczne, przyjęcia są przez biuro Trenkwalder mieszczące się na przeciwko Tesco.

Morg

F - jako pracownik FMP potwierdzam Twoje info. Na aluminium uruchomili już 3 zm. Ogólnie jestem zadowolony z pracy i warunków, mam dokładnie to co obiecali na rozmowie kwalifikacyjnej.

F

Witam ponownie po prawie roku od ostatniego wpisu... Czytam wasze wpisy i aż mi głupio, że pisząc wcześniej informacje nie podałem najprostszych, ale równie ważnych, więc teraz nieco szerzej o firmie: - Przykro mi drogie panie - na żadnej hali produkcyjnej nie pracują kobiety bo firma kobiet na produkcję nie przyjmuje, jedynie stanowiska typowo "za biurkiem". - Przyjęcia do pracy WYŁĄCZNIE przez pośrednika TRENKWALDER (zwanego dalej "trenkiem"). - Umowa w trenku to UMOWA O PRACĘ TYMCZASOWĄ na okres tygodnia, odnawiana co tydzień o ile Formpol nie wystąpi do trenka o nieprzedłużenie umowy. - Czas pracy przez trenka zanim Formpol przejmie pracownika nie jest określony, czasem to miesiąc, czasem 20. - Finanse (podstawy, nie znam szczegółów ze wszystkich stanowisk): > Zależnie od stanowiska, np. Operator ok. 2770zł brutto, Operator Stanowisko Kontroli ok. 2920zł brutto, Spawacz ok. 3200zł brutto. > Comiesięczna premia uznaniowa w wysokości 600zł brutto w której skład wchodzą elementy tj. brak reklamacji z winy pracownika, jakość, BHP, wyniki produkcyjne, standardy. > Premia absencyjna za brak chorobowego wynosząca 100zł brutto/m-c wypłacana co 4 miesiące. > Premie świąteczne i wakacyjne: >> Wielkanoc 750zł brutto + paczki dla dzieci i wnuków do 16-go roku życia. >> Wakacyjna (tzw. "Wczasy pod gruszą") 1450zł brutto. >> Boże Narodzenie 1000zł brutto + paczki. - System pracy 3-zmianowy (niepotwierdzone: na hali aluminium 2-zmianowy po 12h). - Praca na tzw. "grafik" (opisany w jednym z wcześniejszych moich postów). - Zwolnienia lekarskie: > Pracownicy tymczasowi (zatrudnieni przez trenka) - L4 w ich przypadku to natychmiastowe zwolnienie (czyt. nieprzedłużenie umowy na kolejny tydzień) + brak CAŁEJ premii comiesięcznej przy wypłacie wynagrodzenia za dany miesiąc + brak premii absencyjnej za dany miesiąc. > Pracownicy Formpol - Jak w przypadku trenka, jednak bez zwolnienia. > Dotyczy każdego L4 bez względu na długość. Jeśli L4 obejmuje np. 2 miesiące lub więcej, w/w premie są zabierane również z kolejnych miesięcy w trakcie trwania L4. O pracy jako takiej nie będę pisać bo co osoba, to inna opinia, ale krótko mówiąc, tłocznia to ciężka praca, spawalnia lżejsza, ale bardziej monotonna. Ponad to zakład oferuje dofinansowania do kursów i szkoleń, które pracownik chce podjąć samodzielnie, karty Multisport dla osób lubujących się w sporcie, jak również raz do roku organizowany jest piknik rodzinny, całkowicie bezpłatny dla pracowników i ich rodzin (w tym również dzieci, dla których jest dość sporo atrakcji). Jeśli macie jakieś pytania to się nie krępujcie, co jakiś czas będę zaglądać...

Mm
@F 10.05.2016 18:52
Witam ponownie po prawie roku od ostatniego wpisu... Czytam wasze wpisy i aż mi głupio, że pisząc wcześniej informacje nie pod...

Witam a powie mi Pan czy można złożyć aplikacje na jakiegoś firmowego email a czy tylko przez trenka.

Mały

Witam.Prosze o napisanie ile można na łapkę wyciągnąć, tylko proszę o konkretne odpowiedzi.Wiem jaki jest system pracy(poczytałem poprzednie posty) ale nikt nie pisze ile dokładnie się wychodzi z "tymi"nadgodzinami. Będę wdzięczny bo się zastanawiam nad pracą w firmie.Pozdrawiam.

ala

witam ! czy w zakladzie pracuja na produkcji kobiety?jesli tak na jaki zarobek mozna liczyc,i czy w ogole sa przyjecia?

anonim

(usunięte przez administratora)

K.K

na stanowisko -mechanik utrzymanie ruchy. zmianowy czyli od poniedziałku do piątku ?

dk
@K.K 23.04.2016 11:26
na stanowisko -mechanik utrzymanie ruchy. zmianowy czyli od poniedziałku do piątku ?

praca masakra spawalnia syf tlocznia lepiej ale kierownictwo lipa bhp zakladowe smiech na sali jakies nieuki co skonczyli bhp za bule sera a nie maja zielonego pojecia o tym co robia ekologia parodia liderka magluje nowych gdzie ty wiecej zarobisz jak nie na tym zakladzie pozdro

K.K

Witam czy byłby ktoś uprzejmy i mógł napisać jak wygląda praca w utrzymaniu ruchy w formpol?, jak kształtują się zarobki, jaka atmosfer- szef oraz jaki system pracy z góry dzięki.

emmm

teraz to będą wypłaty po "janosikowym" bo biura biedne i z fizycznych wezmą pieniądze z premii....

Artur

Doszly mnie sluchy ze posrednik trenkwalder cos zawalil i prawdopodobnie wchodzi jakis posrednik z gliwic. Prawda to a jesli tak to jaki to posrednik?

do yeti

rozumiem ze u Ciebie pojscie na l4 to standard zycia? znajdz lepsza prace za lepsza kase na terenach przemyslowych jako zwykly fizol. ja juz tam pracuje ponad dwa lata i nie narzekam dostalem dofinansowanie na szkole kurs jezykowy i dodatkowo uprawnienia na suwnice i wozki. jesli znasz podobne firme w okolicy to podaj namiary:)

yeti

unikajcie tej firmy z daleka daja 2500 netto ale jakim kosztem haha bo kto by tam robil za 2000pln a 2500pln masz jak nie pojdziesz na l4 takze szczerze nie polecam tej firmy pozdrawiam niezdecydowanych

były

za co wy....li Ogiegło z waszej firmy?,bo teraz u nas zaczyna kręcić lody

anonim

(usunięte przez administratora)

ccccc

witam wszystkich panowie mam pytanko pracowaluwas nijaki pan Rafal Bieglo co ta za ptica odpiszcie

ccccc

witam wszystkich panowie mam pytanko pracowaluwas nijaki pan Rafal Bieglo co ta za ptica odpiszcie

Mkrach

To nie dość że 2 soboty do przepracowania to jeszcze niedziele by chcieli, ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i co to ma być za Pl, jaj se robią że po 48 lub 56 godzin tygodniowo... No ale cóż, taki mamy kraj:P

Mkrach

"F" to tak ile godzin miesięcznie macie przepracowane? Bo też podobno macie że 2 soboty obowiązkowo są ta? ;)

F
@Mkrach 25.07.2015 22:13
"F" to tak ile godzin miesięcznie macie przepracowane? Bo też podobno macie że 2 soboty obowiązkowo są ta? ;)...

Z sobotami to jest inna historia. Robimy na tzw. grafik, gdzie w tygodniu 7 dniowym mamy 2 dni wolne - jest to niedziela (o niej szerzej za chwilę) i jeden z pozostałych dni. Np. W tygodniu masz wolną niedzielę i dajmy na to środę. Oznacza to, że za to, że środę masz wolną, idziesz w sobotę do pracy OBOWIĄZKOWO. Nie istnieje żadna reguła odnośnie ilości sobót. To zależy od tego jak ułożą Ci grafik (jest on układany na 4 miesiące z góry). Możesz mieć tak, że w przeciągu tych 4 miesięcy będziesz mieć wolne tylko 2 soboty bo reszta będzie obowiązkowa za inne dni, ale może być i tak, że będziesz mieć np. tylko 3 soboty pracujące. Często jest też taka historia, że jeśli np. masz grafikowo od poniedziałku do piątku w pracy, zaś sobota i niedziela wolne, to najpewniej o któryś dzień (o ile nie oba) możesz zostać "poproszony" (w sposób opisany w poprzednim poście) o przyjście na nadgodziny. Jeśli przyjdziesz w sobotę, to będziesz mieć dzień do wybrania, że się tak wyrażę, "w zapasie". Zaś niedziela to dodatkowe 100% stawki. Co do niedziel, problem z nimi dość precyzyjnie rozpisałem poprzednio, jest też jedno "ale". W tym zakładzie doba robocza zaczyna się o 22 dnia poprzedniego. Co to znaczy? To znaczy, że 3 zmianę (nocki) zaczyna się nie w poniedziałek na 22, a w niedzielę na 22, i kończy się nie w sobotę o 6, lecz w piątek o 6. Do nadgodzin ma się to tak, że "nadgodzinowa sobota" za dzień do wybrania to nocka z piątku na sobotę, zaś "nadgodzinowa niedziela" to nocka z soboty na niedzielę. Mam nadzieję, że ująłem to możliwie zrozumiale. W razie problemów piszcie.

F

Ogólnie wygląda to tak, że zarówno przez trenkwalder, jak i pod formpol kasa wygląda podobnie - 2400-2500zł netto bez nadgodzin z comiesięczną premią jako operator. Praca zależnie od linii jest różna. Gdzieś jest lżej (prasy niezależne), gdzieś ciężej (linia manualna), zależy gdzie się trafi. Na spawalni praca jest lżejsza pod kątem fizycznym, jednak dużo bardziej monotonna, gdyż jest się niemalże przykutym to stacji na 8h (minus przerwa) i robi się non-stop ten sam detal, nawet po kilka miesięcy na tej samej stacji. Co do przyjęć pod firmę, ostatnio firma nieco się pod tym kątem poprawiła. Niegdyś trzeba było czekać ok 12-16 miesięcy, teraz niektórzy przechodzą już po 5-6. Co do kierownictwa, to nie oszukujmy się, ludzie są różni. Jest kilku kierowników i liderów, którym najchętniej by się nawet ręki nie podawało, ale są i tacy, z którymi współpraca to przyjemność. Trzeba poprostu człowieka wyczuć i wiedzieć na ile można sobie pozwolić. Sporym problemem są zaś nadgodziny. Teoretycznie, są one nieobowiązkowe. W praktyce wygląda to tak, że przychodzi lider lub tzw. "sekretarka" i robi listę kto idzie np. w niedzielę na 14, a kto nie. Powiesz nie, to masz pewne, że za ok 10-15 minut przyjdzie kierownik próbując Cię przekonać do nadgodzin. I tu się zaczyna zabawa. Jeden jak mu wytłumaczysz, że masz urodziny w rodzinie, to nie zrobi problemu i się nie czepia. Inny zaś (wtajemniczeni wiedzą, o którego kierownika tłoczni chodzi) będzie Cię maglował przez pół godziny, najpierw na wesoło, potem stanowczo, aż w końcu subtelnymi i wyrafinowanymi groźbami znaczącymi mniej więcej tyle co "przyjdź bo umowy Ci nie przedłużymy". Jeśli mimo to się zapierasz, że nie, bądź pewny, że tenże kierownik Ci nie odpuści, będzie robił wszystko by Ci zatruć życie w firmie. Chcieliście prawdy, oto i ona.

Mkrach

Pierdolenie o szopenie, gadać tu o pracy jak się robi, jak wyżej pkt zapytania :) pozdr.

Mkrach

Pytanka. 1. Ile wychodzicie godzin średnio tak miesięcznie z nadgodzinami? 2. Czy umowa przez trenkwalder, po ilu misiącach można liczyć na przejście pod firmę ? 3. Nie zwalniają raczej jak są tygodniowe umowy? Bo przejście z innej pracy stałej trochę ryzykowne dla mnie.

news

A jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu gdyż. Jest kilka ofert .prosze o opinię

stary

ordynator żle postępuje z załogą

fizol

Ma ktoś nr do kierownika tłoczni?

www
@fizol 06.04.2015 14:05
Ma ktoś nr do kierownika tłoczni?

tak pracowała

kaśka
@www 07.04.2015 13:07
tak pracowała

Dzięki i pozdrawiam.

Zostaw opinię o FORMPOL - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORMPOL