Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 134 ocen.

Opinie o Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.

szybki68

Pracowałem w Jokerze kilka lat i powiem szczerze, że Arek W. to jakaś parodia... chłop na niczym się konkretnie nie zna, przyszedł podobno z Legnicy z firmy, prowadzonej przez tatusia... i go życie zweryfikowało, nic nie warty. Załuję, że moja przygoda z Jokerem dobiegła końca, ale z tym Panem nie da się nic normalnego uzgodnić. Ktoś mi mówił, że cierpi na ogromne schorzenia psychiczne - dwubiegunowe coś tam, więc tak jak napisałem, szczerze odradzam Jeśli dalej będzie pracował na terenie JG, to przyniesie firmie same straty i nawet dobre kontrakty w szpitalach nie pomogą, bo zaraz ich konkurencja wykosi. Jednym słowem masakra. Przestrzegam przed pracą na terenie Dolnego Śląska, już lepiej uderzać do Jarexu, Piasta, YAX'u, czy znanych firm jak Solid.

Marta
użytkownik zarejestrowany

@saj czy rozmawiałeś o tym z pracodawcą? Czy Ty nie miałeś możliwości ustawienia sobie grafiku? Czy na rozmowie nie było mowy o pracy w święta i w nocy? Czy ktoś jeszcze wypowie się na temat warunków pracy w Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.?

saj

Kompletny bałagan i tyle. Na obiektach pozatrudniani niepełnosprawni , którzy układają grafiki pod siebie ,uważając że jako niepełnosprawni nie muszą pracować w nocy ,święta i niedziele, co jest niestety niezgodne z Ustawą z dnia 27 sierpnia 1997 r.o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych Art. 15. 1. Czas pracy osoby niepełnosprawnej nie może przekraczać 8 godzin na dobę i 40 godzin tygodniowo. 2. Czas pracy osoby niepełnosprawnej zaliczonej do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo. 3. Osoba niepełnosprawna nie może być zatrudniona w porze nocnej i w godzinach nadliczbowych. Orzeczenia Art. 16. 1. Przepisów art. 15 nie stosuje się: 1) do osób zatrudnionych przy pilnowaniu oraz """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" 2) gdy, na wniosek osoby zatrudnionej, lekarz przeprowadzający badania profilaktyczne pracowników lub w razie jego braku lekarz sprawujący opiekę nad tą osobą wyrazi na to zgodę. W powodu takiego stanu następują konflikty pomiędzy pracownikami ,a to niestety rzutuje na prężność firmy i opinię .Wśród pracowników krążą opinie że jak tak dalej ,będzie tolerowane postępowanie tych osobników to się pozwalniają. Tak że JOKER teraz potracił obiekty , a zacznie tracić ludzi. A pamiętam czasy gdy JOKER cieszył się dobrą opinią wśród klientów i branży ochroniarskiej.

Pracownik

Ja też jestem załamany Yokerem, może nie chodzi o firmę tylko do ludzi którzy w niej pracują w Swadzimiu. Pracuje tam pan Marek który bije kierowców, kierownik Przemysław o tym wszystkim wie i nic nie robi bo pan Marek służy mu jako kierowca i podwozi do i z pracy do domu. Pracuje tam Malwina która chwali się, że jest L i wszystkich dookoła tym uszczęśliwia i dodatkowo kabluje na wszystkich kierownikowi Przemysławowi. Pan Przemysław poniewiera tych wszystkich o których dowiedział się, że popierają PiS a to już panie Przemysławie to już przestępstwo. Nie polecam pracy w ochronie w Swadzimiu. Pracownik

JOKER SECURITY
@Pracownik 31.07.2017, 14:23
Ja też jestem załamany Yokerem, może nie chodzi o firmę tylko do ludzi którzy w niej pracują w Swadzimiu. Pracuje tam pan Mare...

Polecam sprawę zgłosić do centrali joker@joker-security.pl napewno sprawa zostanie wyjasniona.

Malwina
@Pracownik 31.07.2017, 14:23
Ja też jestem załamany Yokerem, może nie chodzi o firmę tylko do ludzi którzy w niej pracują w Swadzimiu. Pracuje tam pan Mare...

Nie trudno się domyślić kim jesteś ;) Moja orientacja seksualna nie jest tajemnicą w tej firmie, wręcz przeciwnie, głośno się o tym mówi ze względu na nachalnych mężczyzn ;) Kapowaniem nie nazwałabym adnotacji o niewykonaniu polecenia dowódcy podczas alarmu w momencie kiedy za Ciebie odpowiadam. Ale nie mam najmniejszej ochoty dyskutować z człowiekiem który (nie bez powodu) leczy się psychiatrycznie ;) Bo moim zdaniem wypytywanie się wszystkich dlaczego mam akurat danego dnia wolne i czy nie wiedzą czasami jakie mam plany napewno nie jest normalne. Poza tym jeżeli ktoś specjalnie unika pracy w jak największym stopniu to dziwne, żeby firma chciała z nim współpracować. No i wybacz, że nie dostałeś własnego komutera albo telewizora :D

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Załamana mówisz, że zostałaś zwolniona, napisz z jakiego powodu? Kto pracuje aktualnie jako pracownik ochrony?

krater

Ostatnio duzo stracili obiektów. W samym Poznaniu stracili Targi i Bridgestona gdzie pracowalem 2 lata. W innych miastach ponoc tez maja tyly. Chcialem od stycznia wrocic ale dostalem propozycje do szpitala onkologicznego i powiedzieli ze duzo im odeszlo i narazie niema innych wolnych miejsc. Do onkologa nie chce isc zeby nie podlapac jakiegos syfa. Ponoc tez nie placa.

Gutek
@krater 28.02.2017, 21:38
Ostatnio duzo stracili obiektów. W samym Poznaniu stracili Targi i Bridgestona gdzie pracowalem 2 lata. W innych miastach ponoc...

Pracowałeś na Bridgestone czy na targach?

Załamana

Witam ostatnio zostałam zwolniona za nic , prawda jest taka nie szanują pracowników godzin dają tyle co kot napłakał i wypłata marna 1300 zł przy stawce 13 brutto i nie zapłacone wszystkie godziny . Odradzam przyjęcia się na obiekt ITM w swadzimiu . Męczyłam się tam ponad pół roku i z dnia na dzień zwalniają . Zatrudnili tam druga firmę solid która przejęła grubego idiote który sprawdza ciebie a nie pracowników na magazynie

Załamana
@lernen 26.02.2017, 12:24
brat mówił że już można się tam dodzwonić szukał tam pracy .

A do jokera czy solidu ?

Pracownik
@Załamana 12.02.2017, 22:07
Witam ostatnio zostałam zwolniona za nic , prawda jest taka nie szanują pracowników godzin dają tyle co kot napłakał i wypłata...

Zostałaś zwolniona za notoryczne spanie, nie robienie ochodów itd.

Piotr

OBR-Ster pan Stasiu zadbany,miły ,inteligentny ale stanowczy.Przykład ochroniarza.

frank

Witam!!!!!! czy ktoś wie ile JOKER będzie płacił na grupach interwencyjnych od stycznia 2017r

karol
@frank 04.01.2017, 20:21
Witam!!!!!! czy ktoś wie ile JOKER będzie płacił na grupach interwencyjnych od stycznia 2017r

2000 brutto na umowe o prace 13 zlecenie

frank
@karol 11.01.2017, 15:50
2000 brutto na umowe o prace 13 zlecenie

Czyli będziemy zarabiać tyle samo co cieć na budowie!!!!!! Wiec niech ta firma zastanowi się czy chce mieć ludzi z kwalifikacjami czy kulawych cieciów.......... bo ludzie z GI będą lub już szukają pracy u konkurencji.....

yooo

firma masakra, ządaja wszystkiego w zamian za 2 tys wypłaty, w Obornikach grupa zajmuje sie interwencja a w nocy obstawia fizyczna za darmo. teraz dyrektorzy maja zakaz robienia kontroli zeby ludzie sie nie zwolnili. walą po 270 godz z wypłata 2500 netto hahaha .w Obornikach traca obiekty na rzecz Liona/...i bardzo dobrze bo to wyzyskiwacze na maxa.nie polecam nawet emerytom

joker junior

Jestem pracownikiem ochrony w muszkieteraz w Poznaniu i na firmę Joker nie mogę narzekać! dobra płaca, dogodne warunki, świetny kontakt z kierownictwem- pomogą w KAŻDEJ sprawie ! Co najważniejsze- wypłata ZAWSZE na czas! :) dla kogoś komu zależy na pracy i wkłada trochę serca oraz zaangażowania- szczerze polecam !

JOKERsucks

JAk dla mnie to jest najgorsza agencja ochrony w Polsce . Widziałem ich pare razy w akcji, na żywo i w necie . Totalne chamy i buraki którzy myślą ,że im wszystko wolno

...

szefostwo firmy nie dopuszcza kontaktu ze soba bo gdzie by ktos rozmawial z szeregowym pracownikiem ktorego sie wyciska jak cytryne....wiele mozna by pisac na temat praktyk tej firmy mydlenie oczu pracownikowi i obiecywanie gruszek na wierzbie by tylko podjal prace a pozniej olewka totalna byle przynosil zysk firmie

joker

pracowalem na GI i szybko zrezygnowalem ... dziwie sie ze ktos w ogole godzi sie na takie warunki zatrudnienia, na kazdym kroku kombinacje...

frank

czy ktoś wie kto wygrał przetarg na ochronę fizyczną pkp w pile??????

Marcin

Dlaczego justusy jeżdżą za nich? W Krakowie

Nerwuska

Witam, jestem zainteresowana pracą jako Pomocnik Operatora Monitoringu Alarmowego. Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?

pracus2016

czy ktoś by cos chciał powiedzieć na temat firmy sprzatajacej na terenie poznania

zawiedziona
@pracus2016 17.03.2016, 18:14
czy ktoś by cos chciał powiedzieć na temat firmy sprzatajacej na terenie poznania

Tak mam duzo do powiedzenia wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk za marne grosze!

rafal

Mnie zatrudniała agencja detektywistyczna Grupa Hedron i mogę spokojnie polecić, dobre warunki umowy i płaca również: http://grupahedron.pl/

:)

Rozmawiałem z dwoma szefami firm ochroniarskich nawet jedna z innego miasta niż Mysłowice i nie mogłem uwierzyć, że Jarosze są tak znani opinia tak gówniana, że głowa boli to jest chore żeby tak sobie opinię popsuć ale to chyba tylko dzięki tej sztucznej inteligencji jaką jest ta wiedźma na bramie. To tylko dzięki niej ta firma nie utrzyma ludzi, stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zachowuje się jak mała rozkapryszona dziewczynka, dzieci w wieku 13 lat są naprawdę inteligentniejsze niż ona. NIE PODEJMUJCIE TAM PRACY !!!!!!!!!!

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

byłyJoker

Kolego jak pracowałem to - godziny pracy 24 godz./dobę - potem 2-3 dni wolnego -w dzień kilka wyjazdów na alarmy, siedzenie w łapciach na bazie,laptopy, tablety, ksiazki, załatwianie prywatnych spraw w nocy przewaznie spanie, zarobki ok. 1500 zł. etat i ok 8 zł. na godz. zlecenie

on

ma ktos konkretn informacje na temat pracy w grupie interwencyjnej co i jak, jaki system, placa, warunki itd ? planuje podjac prace na GI w Kaliszu

dogi

w tej firmie joker ladnie pisza a rzeczywistosc jest taka ze na oddzialach na grupie interwencyjnej placa najnizsza krajowa a stawka 6 z groszem brutto to doplacaja wyrownujac pesje do najnizszej krajowej pujdziesz na urlop czy chorobowe to ci dadza grosze bo stawkka pozal sie az

jojo

masakra nie podejmujcie tam pracy

Dad

Pracuje w firmie Joker kilka lat, i nie mam dobrego zdania o tej firmie. Wyzysk pracowników to normalka nawet jak jest się chory to każą ci pracować bo nie ma zastępstwa... Firma wyzyskuje nawet na podstawie umowy pisząc zaniżone stawki zmieniając też nazwę z joker na adio joker, byle nie dać umowy o prace na dłuższy okres. Ubrania to dają na początku i to takie tandety że po roku nadają się na śmieci, a teraz to o nowe doprosić się nie idzie.

zaciekawiona

zastanawiam co na to firma którą "ochraniają" Państwo Jarosze,na Kosztowach XPO Logisic, przecież nie do pomyślenia jest aby na takim stanowisku pracowała rodzina, czy nie obawiają się "układów" itd. , może sami mają w tym udział. nawet w jednym sklepie nie może pracować żona, mąż a co dopiero jeszcze na dokładkę córka....przecież tam jest kupa kasy w towarze do wyniesienia, ale co my malutcy mamy do powiedzenia.

pracownik

do puki robia jarosze to zawsze tak bedzie, to jest banda lupa skarcic ich za to, medy zyja ino pierdolami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniacy kazdy ma o nich takie zdanie a o madzi to brak slow, chyba ja tylko na ta ochrone stac i podpierdalac do tayusia, szkole se zrob porzadna matole a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrych ludzi

Jo..spa

Firma JOKER . Wyzysk pracowników tylko patrzą jak zarobić , czepiają sie pierdół a jak pracownik coś potrzebuje to sie musi prosić ... Brak wody w upalne dni , że strój nie taki , nie można odebrać tel. , brak środków czystości -a jak są to te z darów dla powodzian chyba :) Idziesz na urlop tracisz dodatek za pranie ( jak by to były kokosy ) jakieś plusy ?? fajne koszulki polo :)

intermce
@Jo..spa 29.07.2015, 14:17
Firma JOKER . Wyzysk pracowników tylko patrzą jak zarobić , czepiają sie pierdół a jak pracownik coś potrzebuje to sie musi pro...

ten brak wody to chyba normalka, koszule z dziwnego materiału które w takie upalne dni po 5 minutach w tych plastikowych budach lepią się do ciała i jakie koszule taka prezencja czyli do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taką robotą odejde jak większość jarosze z jacusiem będą zadowoleni że pozbyli się kolejnego

pracownik

ty chyba jestes jednym z jaroszow, nara z falszywymi ludzmi nie gadam

też były
@pracownik 19.06.2015, 17:26
ty chyba jestes jednym z jaroszow, nara z falszywymi ludzmi nie gadam

no to idioto to wiesz czy nie wiesz czy ta Aśka blondynka jeszcze pracuje?

pracownik

ja wiem kto pracowal i kto pracuje, nie rob zemnie idioty

posen

Czy jest tu może ktoś, kto pracuje w akademiku AWF Poznań? Joker przejął od Meduzy.

posen

Czy jest tu może ktoś, kto pracuje w akademiku AWF Poznań? Joker przejął od Meduzy.

też były

niestety ich życie to ta firma. mam jeszcze pytanie czy ta blondynka na bramie jeszcze robi? Jak dla mnie była ok jak trzeba było to opierdoliła i nie donosiła z byle czego do walniętej rodzinki

pracownik
@też były 16.06.2015, 22:28
chodzi mi o tą blondynkę z bamy intrmrche czy jeszcze pracuje czy już też miała dość tego folwarku Jaroszów, z tego co wiem prz...

tu nigdy nie pracowala blandynka z tego co pamietam

też były
@pracownik 17.06.2015, 16:58
tu nigdy nie pracowala blandynka z tego co pamietam

no to nie jesteś pracownikiem ochrony joker na intemarche jeśli piszesz że nie pracowała tam blondynka bo były dwie no i dalej nie wiem cy dalej jednaz nich pracuje

pracownik

ja bo jarosze tylko pirdolami zyja kto sie gdzie zesra gamonie,chyba ksiazke pisza i brakuje im zakonczenia matoly, wstyd ze ta rodzina tam robi musza miec znajomosci albo przez to ze sa tacy dwolilowe swinie, tam dalej tak bedzie puki robia jelopy,wstyd dla firmy wlasnym zyciem niech sie interesuja a nie pierdolami, ale to sa tacy ludzie falszywi ze bez tego nie moga zyc ino pierdolami zyja to ich podnieca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdr. dla jacka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

też były

Czy ten walnięty Jacek z byle powodu donosiciel do Jaroszów jeszcze pracuje?

też były

na bramie jest w dzień gorąco, brak klimatyzacji, kierownictwo nie dostarcza wody magda i jej lizusy mają nocki gdzie jest chłodniej. Mnie już tam nie ma więc może zadzwonie do pipu żeby zobaczyli warunki w tej budzie

byly
@też były 02.06.2015, 21:57
na bramie jest w dzień gorąco, brak klimatyzacji, kierownictwo nie dostarcza wody magda i jej lizusy mają nocki gdzie jest chł...

masz racje chlopie dzwon bo to jest skuwystwinswo pojebani ludzie tam robia co tydzien ktos inny oni sa pojebani ale to jedna wielka rodznka same chuje i cipy, ja tez dzwononie pipu zeby ta firme wyjebac z bramy, juz dzwonie do p grzyba i pani aureli

kierowca

widac ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma ochrony, caly czas widze nowych co tydzien inny ochroniaz a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie wiedza wstyd i porazka dla jokera dobrze ze robie jako kierowca, widocznie sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzialacze,kierownictwo intermarche ja bym ta firme wyjebal na zbity ryj toisz pol godziny z dokumentem korki sie robia trabia ludzie bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie tak pierdola, wstyd gamonie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na rente won gamonie

byly

ja ta stara panna jeszcze robi podobno, az wstyd ,zaraz bedzie miala 40 i chopa niema, w sumie kto by ja chcial, a sorry jedynie klasztor tam by sie nadala z tym o ę bo tylko tyle ja nauczyli, sorry ale juz wiecej nie pisze bo pekam ze smiechu z niej

kierowca

dzisiaj jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazal mi zwrucic palety,koniec zglaszal ta firme joker do firmy polaris wlasciciela,a dla ciebie gnoju do cie udupie po jebancu co robisz w muszkieterach w myslowicach,chyba ta magda cie szkolila tez jest pierdo lnieta

były

siemka,co słychać na muszkieterach,księżniczka jeszcze pracuje ?

pracownica

acha to razem hleja

mr

nie wziął go jarosz do siebie teraz razem żądzą

juz tam nie robie

magda mam nadzieje ze chlopaki dadza rade i razem zwyciezymy, robilem tam kiedys , ty jestes pojeba.na idz sie lecz niby taka madra a nic nie umiesz, zal mi twoich ridzicow ze takie bydle wzieli do roboty, widocznie nikt niechcial,oddaj sie na leczenie lub zwolnij to przynajmniej firma na tym skorzysta ty stara panno az sie smiac chce chlopaka nie umiesz znalesc, tylko zeszycik i pisac,kazdy juz cie ma dosc z tego co slyszalem

pracownik

juz poszla opinia czekamy na decyzje ktorej sie pwenie nie doczekamy,trzeba zwolnic jaroszow bo tam nie jest robota caly czas problemy przez ta magde

abc

Witam To napisz do centrali to nie jest forum a firma napewno nie pozwoli sobie zeby takie zeczy sie dzialy jak nic nie wiedza to jak maja reagowac

pracownik

cbs wy wszyscy sie nie nadajecie do roboty w tej ochronie, a ze magda podpierdala to wszyscy wiedza, teraz kazdy mysli jak ja wyjebac z firmy, biedziemy musieli interweniowac do poznania z tym co sie dzieje na muszkieterach bo tam juz jest patologia

cbś

nie jestem magda i nie nadaje się też lizus (usunięte przez administratora)młody gówniarz kapuś i donosiciel, ktoś prędzej czy póżniej obije mu ten wiecznie zasmarkany nos

nowy

dzięki za info,dowiedziałem się już trochę o p.jaroszach więc sobie odpuszczam tę firmę.pozdramiam

cbś

Jeśli już coś piszecie na kogoś to przynajmniej bez błędów jest taki podręcznik jak słownik ortograficzny. Najczęściej złe opinie piszą ci co najmniej i źle pracują

pracownik
@cbś 09.03.2015, 20:28
Jeśli już coś piszecie na kogoś to przynajmniej bez błędów jest taki podręcznik jak słownik ortograficzny. Najczęściej złe opin...

ty cbs nie wymodrzaj sie bo wszyscy cie znaja magda, dziwie sie ze cie jeszcze nie wyjebali z tej ochrony bo tylko ty sie tam nie nadajesz i wszyskie klopoty z firma sa przez ciebie, jak stara wdowa, znajdz se chlopa ale z reszta nie dziwie sie ze cie nikt niechce ja tez bym niechcial,przez ciebie znowu joker straci hale, daremna jestes zoztaniesz stara panna

byly

szczerze odradzam magda ma nie rowno pod sufitem,kazdy na nia narzeka jest nie normalna chyba ma lewe papiery,potrafi tylko o ę, przez taka wredna staruche juz tyle ludzi odeszlo ze po 50 przestalem liczyc, a to jest jedna szajka bo tam pracuje jej ojciec i matka i oni se wszystkim dyryguja, sa walnieci na glowe ,lepiej tam nie idz bo sie przyniej wykonczysz i bedziesz musial korzystac z pomocy psychiatry

Zostaw opinię o Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Detektywistyczna i Ochrony JOKER Sp. z o.o.