Kamil deja, obecnie cieć w PGE - niegdyś kierownik działu ochrony w oszołomie bonarkowym, niepotrafiący nic ogarnąć na swoim stanowisku, prócz pisania notatek służbowych na pracowników i nakazywania innym pracownikom robienia tego samego. Podczas odpraw zatrzymywał swych podwładnych pojedynczo i kazał im donosić na wszystkich, w tym na siebie wzajemnie. Oczywiście nieuki robiły to bez wahania. On, jak i jego sługusy nie potrafili nigdy zadziałać w sytuacji faktycznego zagrożenia. Ataki klienta na pracownika, awantury różnego rodzaju i udzielanie pierwszej pomocy, pomimo że należało do ich obowiązków to misja niewykonalna. Poszkodowany musiał radzić sobie sam, ewentualnie pomocy udzielał mu inny pracownik bynajmniej nie z działu ochrony. Deja wtedy jeśli był na swoje nieszczęście na miejscu jedynie stał i się przyglądał. W auchan Bonarka za jego jestestwa awarii uległ system ostrzegania przed pożarem. Problem trwał miesiąc i ani on, ani jego przełożeni (m.in. rafał herc z dyrekcją) nie kiwnęli palcem by awarię usunąć. Takie zaniedbanie to przestępstwo. Taki właśnie jest deja nieuda cznik. Deja twierdzi , że był manager'em ochrony w Auchan od roku 2009 do 2019. Nic podobnego. To stanowisko objął po znajomości jakieś 3 - 4 lata przed zakończeniem swej zawrotnej kariery. Przez wcześniejsze lata był podnóżkiem trzymanym na zasadzie protekcji, co z resztą jest dewizą skorumpowanej łap ówkarsko firmy Auchan. Uważa również, że był tam zatrudniony do 1 grudnia 2019 i od 1 grudnia 2019 jest zatrudniony w PGE. Serio Deja? Kłamca, pomawiacz, donosiciel, manipulant iid...
Bo ta firma promuje miernoty, taka jest filozofia jej menagerów którzy boją się o swoje stołki może być mierny byle wierny jak pies i mi nie zagraża to jest najważniejsze. Co przeczy HR-owemu bełkotowi o możliwościach jakie daje ta firma no chyba że jesteś długonogą blondynką (usunięte przez administratora) to i ze specjalisty możesz zostać dyrektorem (bez nazwisk :-))
Nie polecam pracy w zakupach PGE Energia Ciepła w Krakowie. Mobing na porządku dziennym, związek jednej z pracownic działu z dyrektorem akceptowany przez władze w Warszawie. Różnicę w zarobkach, faworyta dyrektora pensje ma w wysokości pensji kierowniczej a osoby z doświadczeniem i wiedzą bez podwyżki od lat. Bardzo duża rotacja pracowników, atmosfera pracy okropna.
Twoja opinia o zatrudnieniu nie jest zbyt pochlebna. Uważasz, że zarobki są zbyt niskie. Czy nie ma możliwości wystąpienia o podwyżkę i zmianę warunków kontraktu na bardziej korzystne finansowo?
Zgadzam się z powyższą opinią. Nie polecam tego Działu Zakupów... Rozmowa kwalifikacyjna dużo mi pokazała m.in. to jaka panuje tam atmosfera, wg mnie rekrutacja była "ustawiona", a szanowna "komisja" próbowała udowodnić, że człowiek jest osłem, który mimo swojego doświadczenia nic nie wie. Przykre to było, bo mentalność tych ludzi była taka, jakby uważali się za "Bogów" w swojej branży. Niestosowne komentarze, uwagi i "nabijanie" się z kandydata....z takim podejściem to nie ma się co dziwić, że nie mogą znaleźć nikogo...i ogłoszenie dalej wisi na "pracuj". Podobno od roku czy 1,5 nawet szukają...
Witam, Nie zgodzę się, że rekrutacja była ustawiona. Dostałam tę pracę bez znajomości. Jednakże, zgadzam się co do atmosfery. Na rozmowie kwalifikacyjnej potraktowano mnie - nazwijmy to mocno dyskusyjne. Pani prowadząca rekrutację próbowała wytrącić mnie z równowagi i zdeptać poczucie ludzkiej godności. Nie dałam się, ale po telefonie informującym o możliwości podjęcia zatrudnienia zrezygnowałam. Pokazało mi to dużo, jaka atmosfera tam pracuje. Zamówienia publiczne są ogólnie trudna działką, więc atmosfera w pracy i wspierająca ekipa ma znaczenie. Na marginesie - byłam raz na szkoleniu z podstaw zamówień z pracownikami PGE i komunikacja nie była zbyt łatwa, poza tym padały bardzo podstawowe zagadnienia ze strony pracowników PGE. Zatem, mam wątpliwości czy zespół jest dobrze wykwalifikowany.
Dzień dobry, brałam również udzial w tej "rekrutacji", pamietam do dziś. Próby wyśmiania pracownika, pani kierownik czytała ustawę we włączonej innej zakładce przeglądarki (rozmowa online), do czego beztrosko się przyznawała. Najlepsza była reakcja na moją odpowiedź nt. wymagań finansowych: "Za takie pieniądze miałabym super specjalistę z rynku". Byłam młodsza, więc zbyłam to milczeniem. Teraz pani kierownik usłyszałaby odpowiedź. To szukajcie dalej "kogoś lepszego", jesli po 30 min potraficie ocenić doświadczenie i komeptencie osoby - z doświadczeniem w CV a nie laika. Brak kultury. Nawet bym nie chciała pracowac w takim miejscu - bez łaski :). Nie pozdrawiam. Widzę, że aktualnie jest prowadzona rekrutacja. Drodzy kandydaci nie zawracajcie sobie głowy tak toksyczną pracą, co już rzucało się po rozmowie.
Jest rekrutacja na obchodowego warto składać cv
Zależy, jak nie masz większych ambicji to warto. Generalnie to raczej nie jest praca z przyszłością. Elektrociepłownie czekają nieuchronne zmiany i redukcję etatów z tym związane.
Są redukcje etatu ale zatrudniają? Czemu uważasz ze to nie jest praca z przyszłością? W sumie czasami kryzysy w firmach się zdarzają
Bo kolejne osoby trzy z produkcji wypowiedzenie złożyły i mają problemy z obsadą i w zimie nie utrzymają bloków
Potrzebują teraz żeby jakoś skompletować załogę na już. Ale to tylko tymczasowe działania. Redukcje zaczną się wraz z przejściem na gaz
Nie będzie żadnych redukcji, starsi odejdą na emeryturę a młodzi gdzie indziej
Co masz na myśli mówiąc gdzie indziej? Na inne stanowiska? Czy się po prostu zwolnią?
Po prostu sie zwolnią, inne stanowiska zostały tylko dla pociotków typu Szymek ...
Zawsze rządziło tu kolesiostwo i ukladziki. Lepiej tu nie będzie. Ten słynny kapusta, dobry fachura tacy są przyszłością...
I co firma będzie stała pusta? Zastanów się co piszesz to chyba nierealne bez upadłości? Na logikę..
Tu nie liczy się doświadczenie tylko układy z przełożonym na zasadzie ja coś Ci dam a ty masz spokój inni za ciebie zrobią.
Można to też inaczej ułożyć i po prostu poprosić już wcześniej o pomoc może ktoś sie znajdzie? myslalem ze wiekszosc bedzie życzliwa
Nie bedzie po tym jak starym zacznie płacić zus a młodym ktoś inny. Teren po PGE zaoraja i wybudują nowe bloki ale nie energetyczne a mieszkalne
Myślę, że firma idzie w dobrym kierunku. Mamy wspaniałą kadrę managerską - specjalistów dysponujących rozległą wiedzą techniczną dla których najważniejszy jest człowiek. Pracuję w Centrali i wiem, że Dyrektor rozumie ,że bez ponadprzeciętnych specjalistów dysponujących wiedzą większą niż pracownicy Oddziałów produkcyjnych Centrala nie ma prawa istnieć. Czuję się doceniony, mogę liczyć na bardzo dobre zarobki i wiem, że zawsze mogę liczyć na pomoc dyrekcji w rozwiązywaniu problemów organizacyjnych bym mógł skupić się tylko na pracy.
Piękna laurka. Naprawdę jest aż tak dobrze? Jak wygląda to docenienie? Tylko wypłata dobra czy też masz fajne benefity? Powiesz jakie?
Nagrody oczywiście są dla "swoich" i wcale nie musisz się specjalnie wykazać żeby je dostać byle dobrze wchodzić (usunięte przez administratora) szefowi tak żeby szef uznał Cię za swojego.
Klasyczna praca dla nierobów leżących do góry wentylem. Do tego przekonanych o tym jacy są super. Nie polecam ludziom chcących pracować w miłej atmosferze oraz ludziom z ambicjami.
Samo to sie chyba nic nie robi? pewnie trzeba sie natyrac ale kasa mam nadzieje przyzwoita?
Ale ktoś ci każe robić "świątek piątek i niedziela"? Chyba można odmówić nadgodzin tylko trzeba sie umieć odezwać, rozumiem że to u ciebie jest problemem?
Po kilku latach pracy w firmie mogę powiedzieć jedno ze dwóch pierwszych nie zmarnowałem ale pozostałe juz tak. Wynagrodzenie na tle Krakowa średnie w innych firmach faktycznie proponują to co tu Brutto to tam jest Netto. Sytuację ratuje 14 i dużo więcej urlopu niz u innych na rynku. Perspektywa rozwoju żadna lub znikoma chyba ze bedzie sie czytało książki w pracy lub chodziło na szkolenia za swoje pieniądze. Na starty nowy pracownik na produkcji dostaję minimalną plus 500 zl.Potem podwyżki po 200 300 zl za "awans" (o ile będą pieniądze w budżecie). Dobra praca na doczekanie do emerytury lub do wpisania sobie do CV nazwy PGE bo wiecej nic z tego nie ma
Jak pozostałe lata zmarnowałeś to czemu marnujesz kolejne? Weź się w garść i zweryfikuj swoje kompetencje na rynku pracy. Może to będzie zmiana na lepsze?
A to nie na zmianach się przypadkiem najciężej robi? :) raczej nie przy biurku. Chyba trochę więcej szacunku by się przydało do ludzi co ciężko robią, ciekawe czy szef go ma?
Ok twierdzisz ze nie maja tu szacunku do ludzi ciezko pracujących. W czym konkretnie sie to przejawia?
Ta, no ciekawe. I nikomu nygusy nagle nie przeszkadzają? Jak nie zobaczę to nie uwierzę bo ktoś te robotę musi wykonać tak czy siak.
Poczytałem tutaj opinię, zasięgnąłem języka i dałem sobie spokój. Nerwowoa atmosfera, nic nie robiące spady i pensje dość przeciętne. Dziękuję nie skorzystam.
Jest rekrutacja na obchodowego warto składać cv
Nie będzie żadnych redukcji, starsi odejdą na emeryturę a młodzi gdzie indziej
Kamil deja, obecnie cieć w PGE - niegdyś kierownik działu ochrony w oszołomie bonarkowym, niepotrafiący nic ogarnąć na swoim stanowisku, prócz pisania notatek służbowych na pracowników i nakazywania innym pracownikom robienia tego samego. Podczas odpraw zatrzymywał swych podwładnych pojedynczo i kazał im donosić na wszystkich, w tym na siebie wzajemnie. Oczywiście nieuki robiły to bez wahania. On, jak i jego sługusy niepotrafili nigdy zadziałać w sytuacji faktycznego zagrożenia. Ataki klienta na pracownika, awantury różnego rodzaju i udzielanie pierwszej pomocy, pomimo że należało do ich obowiązków to misja niewykonalna. Poszkodowany musiał radzić sobie sam, ewentualnie pomocy udzielał mu inny pracownik bynajmniej nie z działu ochrony. Deja wtedy jeśli był na swoje nieszczęście na miejscu jedynie stał i się przyglądał. W auchan Bonarka za jego jestestwa awarii uległ system ostrzegania przed pożarem. Problem trwał miesiąc i ani on, ani jego przełożeni (m.in. rafał herc z dyrekcją) nie kiwnęli palcem by awarię usunąć. Takie zaniedbanie to przestępstwo. Taki właśnie jest deja nieudacznik. Deja twierdzi , że był manager'em ochrony w Auchan od roku 2009 do 2019. Nic podobnego. To stanowisko objął po znajomości jakieś 3 - 4 lata przed zakończeniem swej zawrotnej kariery. Przez wcześniejsze lata był podnóżkiem trzymanym na zasadzie protekcji, co z resztą jest dewizą skorumpowanej łapówkarsko firmy Auchan. Uważa również, że był tam zatrudniony do 1 grudnia 2019 i od 1 grudnia 2019 jest zatrudniony w PGE. Serio Deja? Kłamca, pomawiacz, donosiciel, manipulant iid...
Brak mózgu
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Nie ma co narzekać. Jest mnóstwo dodatków. Jest możliwość rozwoju, awansu wystarczy chcieć. Większości na produkcji się po prosty nie chce podnosić kwalifikacji. Wolą przesiedzieć zmianę w telefonie lub zaczytując się superexpresem. Dodam ,że jest 14. Przestańcie narzekać i cieszmy się ,że mamy taka prace.
Dziwie sie ze wy możecie na telefonie siedzieć. U mnie robią spiny o wszystko więc tym bardziej nie da sie pracować. tu byłoby mimo wszystko lepiej?
Wątpię, byś złożył wypowiedzenie. Sądzę, że nie ma co się męczyć z firmą z takim socjalem i stabilnością zatrudnienia, to przecież nieistotne ;p. Bawi mnie straszenie na pokaz, bo jak nie dostane to rzucę papiery, ostrzegam, ostrzegam bo... już jestem tego bliski itp.
Ostatnio trzy osoby z produkcji złożyło wypowiedzenia a do tego kikka osób na emerytury idzie i jest super a zima nadchozi
Z tego wynika ze raczej będą szukać bo paru osób zabraknie poza tym wygląda to tak jakby nie było sensu aplikować. będą cokolwiek poprawiać?
Przede wszystkim trzeba sobie zadać pytanie kiedy będą zwalniać w związku z transformacją elektrociepłowni?
I oni często sobie takie nagle zmiany wprowadzają? Bez sensu trochę bo to takie ustawianie jak sie chce a może nie każdemu pasuje
Ma czym ta transformacja polega? Może nie warto się pchac na obchodowego teraz tylko poczekać aż się ustatkuje. W niejednej firmie transformowali i wcale nie na lepsze :/
Uważam, że powinno być dokładniejsza weryfikacja umiejętności pracowników pod względem wykształcenia i wiedzy. Pracując w strukturach wydziału ruchu zdecydowanie jest zahamowany rozwój pracowników i utrzymywanie osób na stanowiskach bez wiedzy. Ludzie młodzi muszą szukać rozwoju w innych firmach, aby nie utracić wiedzy zdobytej na uczelni.
Ale ile można się rozwijać? Stabilność chyba też jest ważna. Może czas gdzieś osiąść o ile dają taką możliwość?
Czytam tak te wszystkie bzdury, ile to zarabiają obchodowi w tym zakładzie. Czy mogę prosić kogoś obiektywnego, aby się wypowiedział, na ile tak naprawdę może liczyć obchodowy, z kilkuletnim stażem, którego życie rzuciło do Krakowa? Tylko bez takich bzdur rzędu, 4, czy 5tysiecy złotych, kiedy w "Polsce B" się więcej na takim stanowisku zarabia, a wiadomo ile kosztują mieszkania w Krakowie. Czy mogę liczyć na 6 tysięcy na rękę na początek? I jeszcze raz, proszę o niewypowiadania się trolli, którzy twierdzą, że ktoś w Krakowie zarabia poniżej 5000zł. Tak nawiasem, to dlaczego tak kłamiecie? Te wszystkie opinie, aby zniechęcić do pracy tutaj? Załosne. Dobrze wiecie, że nikt by się nie zgodził na stawkę poniżej 5000zł.
To prawda że 4-5 tys. brutto jest realną stawką jaką dostają nowi pracownicy firmy. Do tego wszelakie uprawnienia jakie miałeś nie mają żadnego znaczenia bo musisz je jeszcze raz zdobyć na egzaminach wewnętrznych i mieć je wydane przez wewnętrzną komisję. Staż nie ma w takim wypadku żadnego wpływu na zarobki.
Takie są tu stawki obchodowy kotła do po egzaminie do 5000 netto Obchodowy turbiny po egzaminie 5300 netto i obskakujesz dwa stanowiska Do tedo wczasy pod gruszą 13 i 14 tyle w temacie
A może trzeba samemu wyjść z inicjatywą ? Jest coś takiego jak negocjacja stawek. Chyba nie próbowałeś a teraz narzekasz?
Ponad kiero nie macie do kogo innego zagadać? My jak mieliśmy na naszej firmie problemy to do HR sie szło po prostu i jakoś ogarniali nawet
Przecież w PGE nawet prezes nic nie może bo robi to co mu każe Prezes PGE Energia Ciepła lub jeszcze wyższy - PGE SA. Nie ma do kogo się zwrócić o podwyżkę bo taką/indywidualną jest meeeega ciężko dostać gdyż mają z góry budżet na podwyżki ustalony i nie mogą przekroczyć. Więc jak czytam, że HR to załatwiało to parskam śmiechem.
Jeszcze coś tu z góry maja założone prócz tych budżetów? Zaraz wyjdzie ze w ogóle nie ma sensu na jakieś dobre warunki sie nastawiać
To są obiektywne komentarze od kilku lat zaczęło sie dziadowanie i wynagrodzenia w firmie odbiegają od rynku lub sa na styk a na tle Krakowa są niskie za wypłatę kupisz 1/3 metra mieszania w Krakowie
PGE to dobry pracodawca. W firmie są sympatyczni ludzie, więc od razu jest tak jakoś przyjemniej. Poza tym oferują elastyczne godziny pracy, co mnie akurat bardzo odpowiada. Na wynagrodzenie i socjal również nie mogę narzekać.
To ciekawe w jakim kontekście to pisał bo przecież by nie klamal z tymi warunkami. Przynajmniej na kasę i scojal na pewno narzekać nie można, że czepiasz sie godzin?
Jeśli ktokolwiek na tym portalu zachwala PGE to na pewno jest to pracownik HR/piar. Szanowanie pracowników? Jakiś żart. Zarobki? Kpina - mnóstwo znakomitych specjalistów zarabia najniższą krajową plus socjal i premie. Gdyby nie ten wieki temu przyjęty socjal to cienko piszczeliby wszyscy. Pracuję w tej spółce wiele lat i moje realne wynagrodzenie bardzo spadło. Gdy się zatrudniałem w PGE zarabiałem 3 razy więcej niż panie na kasie. Dziś zarabiam niecałe raz tyle. Corocznie podwyżki są dużo niższe niż inflacja poprzednioroczna. (usunięte przez administratora) jest bardzo często obserwowany. Pupile corocznie dostają premie dyrektorską. Zdarza się, że ktoś odchodzi na emeryturę to jego stanowisko znika, obowiązki przechodzą na innego pracownika za marne kilka stów. Nastroje są coraz gorsze. Poziom stresu wysoki. Brak szkoleń w celu rozwoju pracownika - jedynie te konieczne, gdy zmienia się prawo/bhp. Negocjacje płacowe to farsa - z góry ustaline ile pracownicy dostaną. Podwyżki od połowy roku, za pierwsze pół roku "wyrównanie". Tracą na tym emeryci, którzy najczęściej przechodzą na emeryturę w połowie roku - im już się podwyżka nie należy. Cwaniactwo finansowe. Brak kryteriów ścieżki kariery/awansów. Mizerne, małe laptopy na których można wykończyć wzrok. Telefony służbowe wymieniane co wiele lat - marnej jakości. Grusza to kpina - co roku niższa. Każą na siłę wybierać na koniec roku urlop, żeby max 3 dni zostały. Ankieta opinii pracowników - przełożony naciska by ją wypełnić a jej anonimowość to farsa. Dodatek energetyczny: trzeba zmienić umowę dostawcy energii na PGE a gdy się tego nie zrobi, dodatku nie ma, więc nie wszyscy pracownicy mają ten sam socjal. Przejście z umową energii na PGE trwa 2 miesiące jeśli w twoim mieście nie ma ich biura. Gdy PIS doszło do władzy władze spółki zakazywało używania słów pochodzenia angielskiego, np. controlling -> kontroling. Kiedyś były lekcję z angielskiego. Od wielu lat brak. Delegacje? Mega rzadko. Zlikwidowano salki do videokonferencji i zastąpiono skype. Marnotrastwo czasu na codzienne ustne raportowanie czegoś co zostało 2h wcześniej wpisane do raportu komputerowego. I wiele innych minusów... Plusy: wolny dzień za Dzień Energetyka.
Fajnie że: są premie, bonusy dodatkowe, nieźle płacą, jest pozytywna atmosfera, ma się stabilne zatrudnienie, wypłaty są o czasie, pracuje się dla znanej marki
Zapraszam do złożenia CV. Praca po 8h - tryb 5 brygada. Nocki i święta - dodatek do wynagrodzenia.
wszystko fajnie ale czy jakieś nadgodziny się zdarzają? w mojej byłej pracy też tak obiecywali "tylko 8h" a był taki kult nadgodzin że już mam tego serdecznie po dziurki w nosie :D mam nadzieję że tu jest inaczej :')
Bez sensu trochę bo mogliby chociaż dla chętnych dać jakby ktokolwiek chciał sobie dorobić. Jakkolwiek można?
I tu wszystko tak kodeksowo sie u was dzieje? Wiele firm przerobiłem i czasami naginali reguły nawet dla samych pracowników.
Dziwne ze ktokolwiek w to watpil, bo nie widzę podstaw żeby było inaczej. były jakieś przesłanki ze prawa sie nie przestrzega?
beznadziejna atmosfera, traumatyczne warunki-cofasz się w rozwoju, bez szans na awans. żadnych sensownych szkoleń-chyba że dla wybranych. Niestety niekoniecznie kompetencje mają znaczenie, należy pamiętać że nie jest to miejsce dla ludzi z inicjatywą.
Będąc zwykłym pracownikiem na zasadzie - podaj, zrób, na prawdę nic nie straciłeś. Ludzie przychodzą odchodzą. Jest duża rotacja. Łatwo zmienić pracownika. Praca jest mało ciekawa, mało rozwijająca, monotonna. Na ludzi jakich trafisz, to jest loteria, są i normalne osoby i takie którym lepiej ręki nie podać.
Czy organizowane są jakieś wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w PGE? Chętnie poznam opinie pracowników.
Firma solidna, zapewniająca wysokie wynagrodzenie, szerokie możliwości rozwoju i poczucie wypełniania ważnej misji społecznej. Atmosfera w pracy budowana jest przez mnóstwo życzliwych, sympatycznych i kompetentnych osób, wobec czego wypełnianie codziennych obowiązków stanowi przyjemność.
Ja lubię pracować w PGE. Wiadomo są dni lepsze i gorsze, ale generalnie mam poczucie dużej dbałości o Pracowników, możliwość utrzymania work-life balance i szansę rozwoju, jeśli ktoś się stara i mu zależy.
Jestem po wstępnej rozmowie kwalifikacyjnej czuję że zaproponują mi pracę choć pewny nie jestem , tylko jak sobie na spokojnie wyliczyłem ile tam zarobię plus tam pare groszy dodatków czy premi to moja motywacja spadła do zera w innych zakładach produkcyjnych proponują fachowcom z doświadczeniem netto na rekę tyle co w tym pge brutto chyba odpuszczę na starcie nie będe komuś kariery blokować co radzicie???
Trzymają się stołków tak długo jak będą mogli. Tutaj nie ma możliwości Firma jest fatalnie zarządzana, brak kontrol, brak nakładów, napraw, kontroli jakości, zużycia maszyn, wszystko jest na zasadzie od wypadku do wypadku, od jednej zepsutej maszyny do następnej, budynki wyglądają jak biedaszyby, wszystko odrapane, nikt nie przejmuje się estetyką, nie maluje, nie spawa, nie czyści. To tylko pokazuje skalę problemu ... na zasadzie, do kolejnej wypłaty, nie polecam, strata czasu, ludzie nie rozmawiają tylko krzyczą na siebie, brak jakiegokolwiek ducha współpracy, brak rozmowy .... żenujące. zarządzanie polega na ciągłym szukaniu haków, pokazywania błędów, śledzeniu, poważnie - ludzie się śledzą nawzajem jak jesteś młody, ucz się języków, ta praca jest tylko dobra bo jest pensja na czas nieokreślony, pakiet medyczny nic więcej powodzenia
Plusy : - praca w energetyce, czyli masz wszystko, od chemii po przez silniki elektryczne, aż do procesu spalania, wiec jak jesteś techniczny to idealnie - Ludzie na produkcji różni - Zarobki mały plus :) Minusy : - praca zmianowa, - korpo wiec jesteś tylko numerkiem,
Jakie stawki brutto/ netto na stanowiska w zakresie ochrony środowiska np. specjalista ds. ochrony środowiska?
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w PGE Energia Ciepła - Kraków
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w PGE Energia Ciepła
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
Pamiętaj, że zarejestrować się mogą tylko osoby upoważnione do obsługi zgłoszeń.
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w PGE Energia Ciepła?
Zobacz opinie na temat firmy PGE Energia Ciepła tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 53.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PGE Energia Ciepła?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 32, z czego 13 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy PGE Energia Ciepła?
Kandydaci do pracy w PGE Energia Ciepła napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Złota 59
00-120 Kraków - NIP: 6420000642 KRS: 0000013479
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 634 470
- Pracuj.pl 3 137 130
- LinkedIn 3 035 232
- Olx.pl 2 564 298
Wytwarzanie energii elektrycznej - Kraków
Popularne
- Soleo PV
- Minoti Polska Sp. z o.o.
- Enea Wytwarzanie Sp. z o.o.
- ELEKTROWNIA JAWORZNO
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gaik
- Green Energy Zone Sp. z o.o.
- Park Energii Słonecznej Parafii Rzymskokatolickiej Świętej Anny w Trzęsówce Sp. z o.o.
- Bioenergia Podlasie Sp. z o.o.
- Pcwo Energy Serwis Sp. z o.o.
- Park Energii Słonecznej Parafii Rzymskokatolickiej Narodzenia Najświętszej Maryi Panny w Zaczerniu Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |