Fornetti Polska Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o Fornetti Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fornetti Polska Sp. z o.o.

Lidia

Na swojej stronie internetowej Fornetti Polska zaprasza wszystkie osoby, które prowadzą działalność gastronomiczną do współpracy - a tym samym do rozszerzenia oferty o ich właśnie produkty. Firma deklaruje, że zapewnia niezbędny sprzęt. Czy ktoś w ostatnim czasie zdecydował się na podjęcie współpracy i może opowiedzieć swoje doświadczenia?

Lidia

@Michał firma ma nadal wiele otwartych placówek i jest zarejestrowana w KRS-ie więc na pewno działa. Kontakt można uzyskać przez ich stronę internetową.

STAN LOREN

PRZEDSZKOLE . ŻENADA .BRAK KOMPETENCJI DO WSPÓLNEJ WSPÓŁPRACY . ZERO POJĘCIA O BIZNESIE .

BCH

Jak się to wszystko czyta to łza się w oku kręci. Taka firma i taki zakład i produkcja zniszczona do cna. Szok !!!

Michał

Czy firma w oogóle jeszcze działa

BY_WORK

Pracowałam w tej firmie ponad 2 lata i widziałam jak firma powoli, ale sukcesywnie upada nie tylko finansowo, ale i moralnie. Praca od strony praktycznej była super. Pozostałe aspekty pozostawiały wiele do życzenia. 1. Wielokrotnie nieopłacone rachunki za telefon i internet, które skutkowały brakiem możliwości wykonywania czynności służbowych. Pracownicy zmuszani byli do korzystania z prywatnych telefonów do celów służbowych (kontakt z kierownictwem, zamówienia, kurierzy), aby nie złamać postanowień umowy. 2. Nierealne targety - ciężko utrzymać stałą sprzedaż, a tym bardziej stałych klientów, gdy nieopłacone faktury powodują blokady na zamówienia u dostawców. Ciężko osiągnąć cel sprzedażowy nie mogąc zamówić produktów. Bez produktów nie ma sprzedaży, bez sprzedaży nie ma targetów, bez targetów nie ma zarobku, bez zarobków nie ma opłacanych faktur u dostawców i koło się zamyka. 3.Zmuszanie pracowników do przejęcia odpowiedzialności konwojentów, z których firma zrezygnowała. Pracownicy zmuszani byli do samodzielnego zabezpieczenia utargów i wysyłania ich przekazem pocztowym. Warto też nadmienić tutaj wzięty z życia, ciekawy pomysł koordynatorki, która zaproponowała, aby utarg wziąć do domu i wykonać przelew ze swojego konta. 4. Błędne formuły w raportach i formatkach. Pracownicy punktów sprzedaży nie zostali przeszkoleni w zaawansowanej obsłudze programu Excel. Źle skonfigurowane arkusze powielały błędy miesiącami, co skutkowało bałaganem w dokumentacji. Rzecz jasna, za złe obliczenia winą obarczani byli pracownicy na najniższym szczeblu - ci, którzy na formuły nie mają najmniejszego wpływu a przeszkoleni byli tylko od strony praktycznej - wypełniania arkusza danymi. 5. Firma oszczędza na wszystkim, tylko nie na tym, na czym zdecydowanie można oszczędzić. Mowa tutaj o serwisie - włodarze chętnie wysyłają pracownika z Wrocławia oddalonego o blisko 400 km zamiast zatrudnić pracownika na miejscu, który naturalnie wystawiłby fakturę. 6.Zupełny brak przepływu informacji miedzy kierownikami. Czasem kierownictwo wymagało ponownego przekazania informacji zamiast odczytać wiadomości już wysłane i zarchiwizowane na poczcie. 7. Stan punktu sprzedaży. W malutkiej klitce z miesiąca na miesiąc pojawiały się dodatkowe urządzenia, więcej lodówek, rollery do parówek (sic! parówki w sklepiku z ciastkami), ekspres do kawy, więcej lodówek. W pewnym momencie wyjęcie rozgrzanych blach z pieca stawało się niebezpieczne ze względu na brak miejsca na ich składowanie. Słaby stan instalacji elektrycznej oraz brak okresowych przeglądów urządzeń elektrycznych skutkował częstymi awariami. Podobnie z urządzeniami sanitarnymi. Pozostawiam wyobraźni czytelnika co znaczy dla bezpieczeństwa pracownika zły stan hydrauliki i elektryki jednocześnie. Do napisania opinii o firmie Fornetti zabierałam się już od dłuższego czasu. Jednak powyższe 7 punktów ciągle nie wydawało mi się wystarczające aby to zrobić. Ciągle tłumaczyłam to sobie ciężkim czasem dla firmy, trudnym okresem dla gospodarki itd. Czarę goryczy przelał jednak następny punkt: 8. OPÓŹNIENIA W WYPŁACIE PENSJI. Warto wspomnieć, że wypłaty dla pracowników realizowane są przez zewnętrzną firmę. Dział kadr w tej kwestii milczy, lub odsyła do prezesa. Prezes milczy jeszcze uporczywiej. Zaczęło się kilka miesięcy temu, niewinnie, kilka dni opóźnienia, czasem tak bywa. Później o swoje trzeba było walczyć - o ile udało się dodzwonić do kadr, wypłata była już w kilka godzin po upomnieniu się o swoje ciężko wypracowane pieniądze. Moja ostatnia wypłata pojawiła się na moim koncie w 2 ratach, po wysłaniu do firmy przedsądowego wezwania do zapłaty. Pojawiła się oczywiście bez odsetek. Skąd odsetki? Walka o wypłatę trwała dokładnie 2 miesiące i 8 dni. Czy będę walczyć o odsetki? Nie. Dlaczego? Nie chcę mieć z nimi już nic do czynienia. Nic.

marika

@ pracowni napisałeś że większość osób robi na zleceniach... no właśnie, większość... w takim razie na jakich stanowiskach wą ci którzy mają umowy o pracę?

Składająca WYPOWIEDZENIE

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie... oszustwo na każdym kroku... Brak wypłat na czas!!! Zamieszanie w kwestiach urlopu wykorzystanego za poprzednie okresy rozliczeniowe i bierzący rok. Jest 13.10.2016, a wypłaty jak nie było tak nie ma!!! Kadry twierdziły 11.11.2016 , ze wypłaty zostały wykonane, w środę , że do 14.10.2016 powinne być wypłacone.... A dzis się dowiedziałam (13.10.2016) ,ze kadry nic nie mają do przelewów wypłat, bo oni cyt. "tylko naliczamy... nie robimy przelewów" . Wniosek z tego , że każdemu co innego mówią byle człowieka zbyć. W ZUS-ie firma ma zaległości... Nasze składki ZUS nie sa opłacone w całości, a wszyscy pracownicy którzy maja grupowe (dodatkowe ) ubezpieczenie i mieli potrącane z zarobków składki na to ubezpieczenie... gratuluje... od stycznia firma nie wpłacała tych składek. Jedyne wyjście teraz to PIP i sąd pracy by odebrać to na co człowiek pracował przez kilka lat ... My dbaliśmy o dobre imię Firmy i jej nieskazitelny wizerunek a teraz PREzesik nie uważa za stosowne zapłacic nam za wykonaną prace.!!!! Gratuluje Panie Rafale.... Mam nadzieje ,że popłynie pan na dno... za brak szacunku dla pracowników , którzy dla Pana pracowali!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Odradzam Wam pracę w tej firmie.... nie dośc ,że to już nie produkty "Fornetti" tylko zbieranina wszystkiego co tylko może uratować utrzymanie firmy , to w dodatku nawet nie płacą pracownikom pensji na czas... kpina! Większość zatrudnonych pracuje na umowę -zlecenie za 10 złbruttona godz. .... kokosy wprost ,a w mies. 80-90 godz. Wymagania mają ogromne i chcą zachować standard z przed lat , ale szacunku dla pracowników im brak... Nie tak się dba o wizerunek firmy... No ale jak ktoś chce pracować to na rachunki zarobi....( tylko na chleb braknie ).

anonim

(usunięte przez administratora)

Zenek

Pomysl, ile jest PSD i punktów partnerskich. każdy z nich raz lub dwa razy w tyg zamawia towar. Oczywiście każdemu trzeba przypominać, zamówienie trzeba wprowadzić do systemu. np 40 takich zamówień trzeba wysłać do transportu. to co pojechalo do kontrahentów trzeba im zafakturowac. A! Sprawdzić kto zapłacił, bo przecież każdy płaci w terminie i nie trzeba się szarpać o kase. trzeba zaksięgowac co wpadnie. na każdy koniec mca trzeba rozliczyć dostawy ( to co kazdy ypunkt trzyma z podpisem dostawy) szukać błędów. Wystawić fry za dzierżawy piecy i za obroty. a po pracy 150 telefonów, bo każdy chce pogadać o tyłku maryny. więc przestań pajacowac, bo myślisz że tam siedzą i kawę piją. Ciśnienie od góry nie jest tylko na psd.

ptacowniknaurlopie

A moze mi ktos powiedziec jak sie skontaktowac z kadrami ?wiem ze jest to firma Alfa do tej pory kontakt byl bez puroblemu a ja potrzebuje sie z wolnic ze wzgledu na dziecko i nie mam jak bo nikt nie odbiera telefonu .Jestem z tych nielicznych co maja umowe na czas nieokreslony i i bylam kierownikiem punktu 4 lata pracujac wczesniej rok na zlecenie.Powiem ze bylo dobrze i premie wysokie dopuki nie ktos wpadl na pomysl zatrudnic koordynatorow zasowalam jak mroweczka i wiele moich pomyslow poprostu zostaly mi jakby "skradzione"a pozniej wymagane jak obowiazki to jakis koszmar!!wprowadzili mobing do ubikacji wyjs nie mozna a my kibiety mamy te trudne dni raz w miesiacu i jak tu pracowac 12 godz.?jeszcze wydzwaniali szczegolnie w konkursach a tu kolejka kupujacych a ja sama na zmianie i jeszcze opeer za byle co czemu taki maly utarg.Dobrze ze mnie juz tam nie ma nie polecam tej pracy jak zatrudniaja kogos nowego do pilnowania puntow bo tak to mozna nazwac to juz jakies zmiany .Odpiszcie jak sie z tej firmy zwolnic

Zenek
@luki 14.07.2016 15:36
Szanowna koleżanko, czytam twój wpis i żal mi Ciebie. Byłaś kierownikiem na punkcie i wiesz o tym, że jeśli nie możesz dodzw...

Biuro obsługi klienta zajmuje się zamówieniami i rozliczaniem dostaw i wystawieniem faktur. G... Im do waszych urlopów czy problemów z kadrami.

nick
@NIK 09.07.2016 22:46
Po prostu wysyłasz wypowiedzenie umowy, do pani Agaty M albo mailem i poleconym z potwierdzeniem odbioru do Alfy . maila z wi...

weź sobie jeszcze 500 plus i luz :-)

ptacowniknaurlopie

A moze mi ktos powiedziec jak sie skontaktowac z kadrami ?wiem ze jest to firma Alfa do tej pory kontakt byl bez puroblemu a ja potrzebuje sie z wolnic ze wzgledu na dziecko i nie mam jak bo nikt nie odbiera telefonu .Jestem z tych nielicznych co maja umowe na czas nieokreslony i i bylam kierownikiem punktu 4 lata pracujac wczesniej rok na zlecenie.Powiem ze bylo dobrze i premie wysokie dopuki nie ktos wpadl na pomysl zatrudnic koordynatorow zasowalam jak mroweczka i wiele moich pomyslow poprostu zostaly mi jakby "skradzione"a pozniej wymagane jak obowiazki to jakis koszmar!!wprowadzili mobing do ubikacji wyjs nie mozna a my kibiety mamy te trudne dni raz w miesiacu i jak tu pracowac 12 godz.?jeszcze wydzwaniali szczegolnie w konkursach a tu kolejka kupujacych a ja sama na zmianie i jeszcze opeer za byle co czemu taki maly utarg.Dobrze ze mnie juz tam nie ma nie polecam tej pracy jak zatrudniaja kogos nowego do pilnowania puntow bo tak to mozna nazwac to juz jakies zmiany .Odpiszcie jak sie z tej firmy zwolnic

giez na konskiem tyłku

W życiu!

giez na konskiem tyłku

Z punktu widzenia blaszakow nie zmieniło się zbyt wiele, jednak w siedzibie bardzo duzo. W kilku działów zostało kilka osób. księgowość, kadry są w rękach zewnętrznych firm, o ile można było uzyskać informację od Ani z kadr, tak teraz ciężko jest się dodzwonić. niedługo na fabryczną zaglądać tylko będą bezdomne koty.

Brunon K

Czy co - produkcja we Wrocławiu nie istnieje ? Rozwalono to w pył ? Tyle kasy na nowe linie i co plajta ?

FR

No to jak cała produkcja otrzymała wypowiedzenie to Fornetti w Polsce nie będzie miało produkcji i produkty będą tylko sprowadzane z zagranicy. No ładnie, nie zdziwił bym się jak Fornetti Polska za jakiś czas była by sprzedana albo Czechom albo Węgrom.

lost

Proszę o informację co się dzieję w Fornetti ? Czy czas szukać nowych rozwiązań ?

Waldek

To znaczy ,że już nie ma co poważnie myśleć o ofercie tej firmy ?

były pracownik

koniec tuż tuż :) cóż za nowości... klient zapyta 'czy te ciastka produkowane są przez fornetti" nie fornetti już nie istnieje, tylko taka nazwa : ).

Pytanie

Co z tą firmą ? czy to jest koniec ? Proszę o konkrety .

Obnibus

Wszyscy pracownicy produkcyjni dostali wypowiedzenia. Pikujemy w dół!!!. Brawo Prezes!!!

FR
@Obnibus 01.07.2015 22:32
Wszyscy pracownicy produkcyjni dostali wypowiedzenia. Pikujemy w dół!!!. Brawo Prezes!!!

No to Fornetti już niedługo nie będzie.

PR

Nie wiecie gdzie nad morzem można znaleźć pracę sezonowo? Ciekawe ile można zarobić?

ZZ
@PR 05.06.2015 17:41
Nie wiecie gdzie nad morzem można znaleźć pracę sezonowo? Ciekawe ile można zarobić?

Sprawdź w Gdyni. Tam jest punkt w Tesco i być może szukają teraz.

FR

Witam, Czy Fornetti jeszcze istanie?? Czy produkcja jeszcze produkuje?? Bo z pewnych źródeł wiem że dzieje sie nie dobrze. Produkty w sprzedaży także nie wyglądają jak by były produkowane we Wrocławiu (Hisztand, Fornetti Czechy)

Marti

Ja byłam niezadowolona z pani koordynator. Gdy coś było trzeba zrobić "na wczoraj" (czyli prawie wszystko w tej firmie) wydzwaniała i była milutka. Gdy ja miałam problem (oczywiście nie ze swojej winy), to słyszałam tylko wypowiedziane jednym tchem "pani X nie może rozmawiać, do widzenia" i kłapnięcie słuchawką. Jak wygląda współpraca z panami niestety nie wiem.

Krystyna

Czy ktokolwiek z was był zadowolony z koordynatora?

atrama
@Krystyna 07.04.2015 21:32
Czy ktokolwiek z was był zadowolony z koordynatora?

Nie nikt nie jest zadowolony w pracy koordynatorów... Wymyślają tylko nowe "udogodnienia" które mają "polepszyć" sprzedaż, a tak naprawdę tylko przysparzają więcej pracy pracownikom... To jest żałosne zamiast docenić trud który niektórzy pracownicy wkładają by punkt się rozwijał to tylko słyszymy nowe dokumenty do wypełniania nowe kary... Zasada kija jest ale gdzie podziała się marchewka?

blondyna
@Krystyna 07.04.2015 21:32
Czy ktokolwiek z was był zadowolony z koordynatora?

Jeśli chodzi o opinie dotyczące przełożonych, to moim zdaniem najlepszym koordynatorem tej firmy był Pan Beniamin.Była to osoba z którą bardzo miło się współpracowało, szkoda tylko że nie za długo...Pani Bożenka, również super osobowość,perfekcyjna w każdym calu. Pozdrawiam Fornetti. A swoją drogą bardzo dobre te ciastka :)

Wiesław z Krakowa

Pytanie mam takie , czy Firma otwiera nowe lokalizację bo na stronie głównej cicho ?

Klops

Co tam słychać u Fornettiego ? Jest jakaś poprawa ?

Kama

Umowa zlecenie zawiera dwutygodniowy okres wypowiedzenia, co jest niezgodne z prawem !!! Sami wręczając wypowiedzenie są zobligowani do 7 dniowego okresu wypowiedzenia. Uważajcie na to, co podpisujecie.

..

Warto wspomnieć o wieloletnich pracownicach, którym się wydaje, że "nowe" mają być na każde zawołanie, odwalać czarną robotę, dostają najgorszy grafik ze śmieszną ilością godzin, ale mają być wdzięczne, że w ogóle pracują! Póki nikt się za to nie weźmie(bo teraz nie ma żadnej kontroli, totalna samowolka, kręcenie na godzinach przez dziewczyny na etacie ile się da) to będzie ogrooomna rotacja. A jak któraś się postawi, to stare uruchamiają kontakty i koordynator przynosi wypowiedzenie... Żałosne.

sasasa

Pracownicy nie byliby tak rozgoryczenie, gdyby nie ciągłe dokładanie obowiązków, za które nikt nie usłyszy podziękowania. To kpina, żeby po kilka razy wypełniac te same raporty tylko dlatego, że nikt nie potrafi stworzyć formularza z formułami bez błędów!!!! Największa WTOPA- Fornetti kończy współpracę ze spora firmą, karze pracownikom już nic nie zamawiać, a nikt szefostwa nie poinformuje oficjalnie przedstawicieli o zakończeniu współpracy.. JAK TAK MOŻNA ???? Kompletny brak profesjonalizmu.

ssss

Wszyscy wzajemnie się kompromitujecie i tyle to juz nie jest smieszne płakac się chce nad tym co sie stało przez te lata w tej firmie;/ Pracodawcy i pracownicy siebie warci !!!!!!!!!!!!!!!!

były pracownik

Panie adwokacie w tej firmie pracownicy pracują głównie na umowę zlecenie, więc przestrzeganie odstępów godzinowych w czasie pracy nie ma znaczenia, aczkolwiek osoby pracujące na umowę o pracę mają zachowywany 11godzinny odstęp, natomiast jest tam znacznie więcej nieprawidłowości jak np. zmuszanie pracowników do pracy po godzinach nie ewidencjonując tych godzin czy nowe umowy zlecenie (farsa) przede wszystkim nie zachowuje zasad równości dla obu stron. Jestem wielce zaskoczona, że ludzie tak niekorzystne umowy podpisują. Manipulacja ludźmi i mobbing to również standard na porządku dziennym i oczywiście zleceniówki mające znamiona umowy o procę. Myślę, że dla adwokata to bardzo prosta sprawa do wygrania wszystko czarno na białym.

zlecenie

Nie rozumiem jakie prawo mają kontrolować pracowników co do "meldowania sie" o wskazanych godzinach w pracy chodzi mi o przychodzenie rano i wychodzenie wieczorem oczywiście punktualnie o 20,00 ma być sms ... Z tego co wiem oraz wyczytalam na umowie zlecenie nie muszę nikogo informować o przyjściu czy wyjściu, bo podchodzi to pod umowę o prace i mogą otrzymać kare w tysiącach. Czy ktoś się zna i może powiedziec czy mam racje czy tez nie?

adwokat

Drogie panie,od jakiegoś czasu śledzę wasze opinie,jednym słowem jest wiele paragrafów przeciw firmie,bardzo dużo wygrywam takich spraw gdzie szefowie są karani srogimi wyrokami sądowymi,jestem ciekawy czy przy systemie 12h są przestrzegane odstępy godzinowe w co wątpię,dziwię się szefostwo doprowadza do takich sytuacji gdyż robiąc coś takiego muszą zdawać sobie sprawę jakie są z tego konsekwencje.Wystarczy kilka osób i do sądu pracy,sprawa 100% wygrana

niewiem

To co się w tej firmie dzieje jest chore, ileż można znosić beznadziejnych wymsysłow pani K.R oraz A.T. Nowe papiery,formatki, raporty okresowe teraz co dziecieć dni!!!!! i czego jeszcze?????? ciagle dokładacie nam obowiązków i co z tego mamy? zero życia osobistego!!!!1 jestesmy wykonczeni psychicznie i fizycznie. Opamiętajcie się w końcu pani K.R się chyba nudzi więc należy ją zwolnić może ktoś w końcu wymyśli raz a do porządku arkusze formatki które będa ważne parę miesięćy bo widocznie ona nie umie .Firma wykańcza psychicznie pracowników w dniu wolnym od pracy człowiek musi siedziec przed komputerem i sprawdzac e-maile chodzic na pocztę z papierami, robic zakupy potrzebne na punkt drukować papiery itd. My też mamy swoje życie osobiste i w dniu wolnym nie mamy obowiązków siedzenia przed komuterem chodzenia na poczte czy odbierania telefonów dajcie nam święty spokójjjjjjjj a nie nękajcie bo po 12 h pracy chcemy od niej odpoczać a nie jeszcze nad nia siedzieć nik nam za to nie płaci a tym bardziej w dniu wolnym. Raportowanie okresowe co 10 dni ma byc dla nas korzystne????? hahaha śmiechu warte raczej dla tych siedzących na tyłkach i osobom nudzącym sie w firmie my oprocz prowadzenia papierów wysyłania formatek zajmujemy się sprzedaża nie jesteśmy księgowymi!!!!!!! w tej firmie żerują tylko na koszcie pracownika sami zrobic nic nie umieją.Pracujemy po 12 h ale wyjsc punktualnie z pracy nie idzie bo pod koniec za duzo obowiązków mamy na głowie ; raport sprzedaży druk, raport sprzedaży formatka ,rozliczenie gotówki, konkursy itd a ciasteczka musza byc do samego konca. Dziewczyny nie martwcie sie jest to juz zgłoszone do Panstwowej inspekcji pracy wizyty będa zaraz po godzinach naszej pracy. Pani K.R chyba nie ma dzieci rodziny i jest starą panną bo tylko nam dokłada obowiązków z powodu własnej nuuddyyy w życiu osobistym. Nie ma w tej firmie osoby która nas rozumie i próbowałaby ingerować w to by nas trochę odciążyć od tych wszystkich obowiązków. Szczerze nie wierzę by to sie zmieniło ale firma w takim razie bedzie musiała sie liczyć ze stratą wielu wspaniałych uczciwych doświadczonych pracowników którzy pracuja dla tej firmy.

aaa

Hoho nowy koordynator brawo za odwagę. Nowa inwentaryzacja jakas kpina :)

PRACOWNIK

Wspomnieć należy też o rozdawanych ciastkach sztukowych do tzw. promo-paki ,które dawno utracily swoją datę przydatności do spożycia !!!!!! KLIENCI UWAGA!!!!!!!!

były kierownik PSD

To co teraz się dzieje w tej śmiesznej firmie na czele z Panią (usunięte przez administratora)i Panem (usunięte przez administratora) aż się prosi aby zaprosić inspekcję pracy !!!!!! i sanepid w związku z przetrzymywaniem kilkudniowych strat na punkcie , MASAKRA!!!!!!!!!!!

fornetka

Noo teraz to już przegięli.... skoro nie wystarczyła marchewka, trzeba użyć kija, to ciekawe, co było tą marchewką? Nowe obowiązki, nowe papiery do podpisywania, brak odpowiedzi na maile w razie wątpliwości, czy może te konkursy, które tylko dokładały roboty z papierami, bo wiadomo, że mniejsze PSD nie mają szansy konkurować z dużymi. Czuję się bardzo niesprawiedliwie potraktowana i niedoceniona.

:-)

Pewnie uważaja, ze ich okradamy stad te raporty :-) po co w weekendy sprzedawać jak można sobie raport liczyć :-) śmiechu warte :D

wrrr

No i kolejne raporciki okresowe... to jakiś żart, że takie rzeczy muszą robić sprzedawcy.

HH

ONI NIE MAJĄ SWOICHO RODZIN SWOJEGO ŻYCIA ŻYJĄ PRACĄ JA BYM TEŻ NIĄ MOGŁA TAK ZYĆ JAK BYM TYLE ZAROBIŁA CO ONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..................HEHE

Poprzednie opinie bardzo dobre .... ahhhh pamietam jak to wygladało kiedyś zero stresu koordynator zawzse pod telefonem a teraz kpinaa jeszcze napisze ze On zawsze(A.T)pod teleonem śmiechu warte Panieeee Przeesie czy Pan nie widzi że cała prace NAJWAŻNIEJŚZĄ ROBIMY MY CZYLI PRACOWNICY PUNKTU zero motywacji dla pracownika nawet kiedyś zarobił więcej niż teraz o premiach to można pomarzyć zero kontaktu z Panem A.T. on ma zero ludzkiego podejścia do pracownika nooo ale cieszmy sie bo gdzie indziej zarobią mniej od nas tylko nie znam takiej firmy gdzie kierowniczka zarobiła by az 250 zł brutto gdzie praktycznie całe PSD jest na jej głowie to ona wszystkim się zajmuje nie ma co liczyc na kogo innego i bez niej bylibyscie nie napisze gdzie.....A Pan Koorsynator przyjedzie raz na miesiąc i nawet nie wejdzie poprostu poludzku porozmawiac:(

..........

Najlepiej niech przekształcą stoiska w biura po co mamy sprzedawać jak za niedługo na to nie będzie czasu,bo trzeba raporty wysyłać.A co do sprzedaży na punktach niech się nie dziwią że spada cena ciastek odstrasza klientów.Kiedyś były ciastka kg i parę smaków sztukowych i było wszystko ok a teraz nawet nie ma miejsca na wszystkie smaki-ale muszą być wypieczone za nie długo będziemy je na głowach nosić.No ale cóż po co słuchać osób które najwięcej w tej firmie robią czyli nas Sprzedawców na punktach!!!!!!

a.

Nie wiem ile razy w ciągu ostatnich dwóch miesięcy zmieniał się sposób raportowania... Może jeszcze więcej papierologii, po co zatrudniać kadry, niech sprzedawcy wszystko zrobią! Przecież to się mija z celem. Pracownicy wycieńczeni, premii nikt nie widział, przynajmniej u mnie na punkcie(chyba, że kierowniczka bierze tylko dla siebie, tego nie wie nikt). Grożenie karami finansowymi na każdym kroku to kpina, straszenie pracowników w imię czego- lepszej i wydajniejszej pracy? Nie sądzę, żeby odniosło to taki skutek. Ogłoszeń o przyjęciach jest mnóstwo, wcale się nie dziwię, że tyle osób zrezygnowało teraz z pracy, przy tym ciągłym wprowadzeniu zmian. A nowych chętnych do pracy brak....

ja:(

To co dzieje się teraz w tej firmie to jakaś pomyłka.Psychiczne znęcanie się na pracownikach nie podniesie WAM sprzedaży.Jak mamy podchodzić do naszej pracy z pozytywnym nastawieniem jeżeli WY Nas nie szanujecie jako pracownika i człowieka.Nie dość że człowiek ma dość po całym dniu pracy to jak przychodzi do domu to i tak nią żyje bo jak nie odczycza-odpisze na meila to już są groźby ze będą wyciągane konsekwencje-śmiechu warte.My mamy co robić w dniu wolnym,mamy swoje rodziny.A jak my się o coś pytamy to odpowiedzi nie ma.Po co koordynatorzy jak i tak my za nich wszystko robimy.

klient

byłem stałym klientem,lecz podejście do pracowników przez firmę negatywne,byłem osobiście świadkiem jak jakiś kurdupel gnębił pracownicę punktu na śląsku,pokazując kim to nie jest,od tego czasu omijam stoisko z daleka

FOREMKA

Kolejne tabele, ta firma wykańcza się sama , a bajzel jaki był taki będzie puki ktoś z głową na karku wreszcie nie weźmie spraw w swoje ręce, bo puki co tylko sprzedaż -nie ważne jakim kosztem a że kosztem wykończonych psychicznie pracowników to już ICH najmniejszy problem.Jak wymiękasz psychicznie i fizycznie to cie zmienią na nowy model!

ja

czytam i czytam te wasze żale ale od 5 lat nic się nie zmieniło tam tylko liczy się ile wyszło ton z magazynu t/zł ;) a reszta to g..... na PSD zawsze dziewczyny narzekały jaki by nie był utarg to i tak było mało doprowadzą do upadku i znowu ktoś kupi tanio poprawi wyniki i do żyda tak elita zarabia na tej firmie ....a ludzie to dziś ty jutro inny PRZECZYTACIE TO ZA JAKIŚ CZAS I POWIECIE ŻE TEN nick: (ja) TO MIAŁ RACJE

miss sweety

Niestety koncept umarł - zabili go klienci .

Zostaw opinię o Fornetti Polska Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fornetti Polska Sp. z o.o.