Jurajska Sp. z o.o.

Myszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1115 ocen.

Opinie o Jurajska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.

Wojak

Jeśli ktoś bardzo chce dokopać firmie to zawsze może, w dodatku robi to bezkarnie nawet jak mija się z prawdą. Ja nie narzekam na pracę w firmie, może gdzieś bym miał więcej i lepiej, MOŻE?

Fair Play
@Wojak 14.10.2017 18:29
Jeśli ktoś bardzo chce dokopać firmie to zawsze może, w dodatku robi to bezkarnie nawet jak mija się z prawdą. Ja nie narzekam...

Wojak - w 100% masz rację, ale bezkarność wpisów skończy się w bardzo niedługim czasie - Firma jest w trakcie pozyskiwania adresów IP "opluwających" Ją dotąd bezkarnie użytkowników Forum z ostatnich 3 lat - ciekawe czy przeproszą dobrowolnie, czy będą potrzebowali do tego Sędziego - bardziej kosztownego rozwiązania ???

kudłaty
@Fair Play 15.11.2017 17:45
Wojak - w 100% masz rację, ale bezkarność wpisów skończy się w bardzo niedługim czasie - Firma jest w trakcie pozyskiwania adre...

nie strasz nie strasz bo się ze....sz, przejrzałem sobie kilkanaście stron i w zasadzie nic nie ma pod paragraf, raczej kilku bym wysłał do psychiatry za debilne wpisy typu" marka się przejadła" itp... !

PH

Zadania z kosmosu. Postaw 8 stojaków -zarobisz 200zł. Jak nie postawisz -5% od Menagera. Ustronianka wita. W listopadzie plany wyższe niż w październiku?????? Firma nie daje zarobić. I jeszcze jakiś audytor co straszą nim jak bylibyśmy dziećmi. A tam, szkoda gadać.

Face
@Bolo 22.11.2017 17:53
Jedyną logiką dla Was jest GPS, Przedstawiciele Handlowi wspomnianej firmy siedzący 15-20 min. w samochodzie pod sklepem, po pr...

Z tego co wiem jesteście pierwszą firmą z góry jeżeli mówimy o kontroligu a od stycznia w nowych samochodach GPS będzie miał każdy teraz macie w telefonach a i jeszcze skąd wiesz o tych 20 min pod tym sklepem ????????

Guarlain
@Face 24.11.2017 07:33
Z tego co wiem jesteście pierwszą firmą z góry jeżeli mówimy o kontroligu a od stycznia w nowych samochodach GPS będzie miał k...

Tez tam byłeś i ci za pomysly wogule po co nie odwiedzać jak juz jesteś? Skąd wiesz ze nie współpracuje mamy kilku dystrybutorów

szukam

a tak serio, to szukają kogoś ?

zorientowany
@szukam 14.11.2017 15:13
a tak serio, to szukają kogoś ?

Tak, szukają nowych Klientów, nowych "możliwości" sprzedaży, produktów w nowych kategoriach, a to wszystko w celu dynamicznego rozwoju Firmy Jurajska

dfgr
@szukam 14.11.2017 15:13
a tak serio, to szukają kogoś ?

Biedronki !!!

jhg

A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się. Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .

Guarlain

Przestań Waldi masz konkretnie wyprawy muzg. To tylko napój. A jak Cię zwolnią sam zmienisz się w HI T -a .. psychiatrow????

Waldi

Woda Jurajska Junior ABC została laureatem nagrody w konkursie „HIT Najlepsze dla dziecka” 2016 w kategorii „Najlepszy napój”. Szkoda, że tylko marudzicie a nikt się nie pochwali !

dfgh

A napoje coraz tańsze .

Joanna

@Hehek dołączam się do prośby @Ddddd. Możesz powiedzieć coś więcej o zmianach, o których wspominasz? Czy będą one dotyczyć szczególnie któregoś z działów, czy też może całej firmy?

sdf

A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się. Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .

Nowy

Witam jak wam się pracuje pod nowym pracodawcą idą zmiany?????

Hehek
@Nowy 22.09.2017 07:41
Witam jak wam się pracuje pod nowym pracodawcą idą zmiany?????

Zmiany szykują się po Nowym Roku. Beton powoli się wykrusza w kierunku Zusu. I oby komuna raz na zawsze się skończyła.

Ddddd
@Hehek 23.09.2017 17:34
Zmiany szykują się po Nowym Roku. Beton powoli się wykrusza w kierunku Zusu. I oby komuna raz na zawsze się skończyła....

Pisz ze zrozumieniem

Waldi

Jak skończy sie sezon to może będzie więcej opinii na tym wątku? Przydają się wasze wpisy dla nowych chętnych, ludzie wolą wpisy od pracowników niż od HR

Kabareciarz

Przedstawiciel Ds sieci międzynarodowych rejon WROCŁAW I OKOLICE . Jak wyglada praca ? Czy plany/zadania sa z kosmosu czy raczej do zrobienia ? Moze ktoś coś powiedzieć na temat przełożonego ? Jak z zarobkami ? Moze sie ktoś wypowiedzieć na ten temat ?

Wodniak

Jest dobrze i nikt nie pisze bo i po co, lepiej nie zapeszać.

Joanna

@keytis1widzę, że jeszcze nikt nie udzielił Ci odpowiedzi. Czy udało Ci się dostać na rozmowę kwalifikacyjną do firmy? Chętnie dowiem się więcej o jej przebiegu.

dcf

Kto to jeszcze zamawia -prezes nie wie że małe sklepy zostały zamknięte,niech napisze gdzie te sklepy są. Tak jak Żywiec- . Czasy bezpośredniej dystrybucji dobiegają końca. Nawet wymiana opakowań nic nie da.A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się. Jurajska udaje że płaci- to pracownicy udają że pracują .

Wodziarz

Widzę, że firma dobrze idzie skoro nie mają wcale ofert pracy. Inna sprawa, że teraz jest sezon i przeważnie cos mieli w ofertach. Czyżby tak dobrze się pracowało?

keytis1

Aplikowałem do Jurajskiej jako przedstawiciel na sieci miedzynarodowe i mam pytanie czy ktoś mi może napisać jakie sa zarobki i jak tam sie pracuje.Z góry dziekuje

Cris
@keytis1 15.08.2017 18:26
Aplikowałem do Jurajskiej jako przedstawiciel na sieci miedzynarodowe i mam pytanie czy ktoś mi może napisać jakie sa zarobki i...

Pracuje się dobrze, jest to samodzielne stanowisko pracy. O zarobkach nie będę pisał na forum. Warto się zainteresować.

Joanna

@Waldemarzdecydowałeś się na aplikację? Jeśli tak, to powiedz coś więcej o swoich doświadczeniach z procesu rekrutacyjnego. Czy udało Ci się uzyskać odpowiedzi na Twoje pytania bezpośrednio od firmy?

Waldemar

Czy przedstawiciel handlowy może godziwie zarobić w Jurajskiej? Interesuje mnie praca w Sosnowcu? Jak się pracuje, macie coś jeszcze do pensji poza premią?

fdrr

Pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności -niech pracują tak jak 10 lat temu.

asia

Macie jakieś opinie n atemat jurajskiej na słowackiego jak sie tam pracuje jakie zarobki jaka umowa?

Joanna

@Wojakjeśli dalej szukasz informacji na temat aktualnych ofert pracy sprawdź stronę internetową firmy i zakładkę kariera. Obecnie potrzebne są między innymi osoby do pracy jako Magazynier w Centrum Dystrybucji w Myszkowie.

Wojak

Dla niektórych opluwanie i oskarżanie firmy to przyjemność. Aktualnie jest tak trudno prowadzić działalność przy tak dużej konkurencji, że wcale się nie dziwię takim nastrojom. Uważam, że pracownicy muszą dobrze pracować i wspólnymi siłami wyprostować się.

michaś
@Wojak 25.06.2017 22:13
Dla niektórych opluwanie i oskarżanie firmy to przyjemność. Aktualnie jest tak trudno prowadzić działalność przy tak dużej konk...

pracownicy muszą dobrze zarabiać i pracować na etacie :) a nie na pseudo działalności gdzie przy kontroli nie można opłacać najniższego zus'u tak jak to robi 100%PH... ( 1 faktura auto firmowe, telefon firmowy) toż to czysty etat powie ZUS z każe zapłacić różnicę w składkach a ludzie się przejadą jak na ambergold :D ale kogo to będzie późńiej obchodzić

Wojak

Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a chciałbym sie dostać , miałbym blisko.

El loco
@Wojak 22.06.2017 21:59
Czy Jurajska ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a chciałbym sie dostać , miałbym blisko....

Karwa twarz, a frajerstwo z tbg nadal 7-15 ?, jprdl, witajcie w domu ojca mego, o sorki stary na emeryturze...

Walia

Jurajska poradzi sobie z kilkoma poetami. Zaczął się sezon na napoje i wszystko wróci do normy , większa sprzedaż to większe dochody i pewnie coś skapnie dla ludzi. Narzekać zawsze można ale po co ? Jak by mi było źle to szukałabym sobie nowej .

dsf

A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.

Wojak

Zupełnie nie mogę znaleźć nowych ofert pracy.Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Czy firma potrzebuje ph? Jaka jest atmosfera ? Co do dyspozycji dostaje ph?

Mnmsy

Oni nie zajmują się detalem mają inne zadanie

ffgh
@Mnmsy 11.06.2017 07:21
Oni nie zajmują się detalem mają inne zadanie

Układają !!!! na półkach

Vip

W Skodach jeżdżą kierownicy????

fdr
@Vip 11.06.2017 07:17
W Skodach jeżdżą kierownicy????

Co oni robią !!!!!!

cdf

W sodę widziałem PH jak siedział w aucie chyba w skodzie nic nie robił tylko czekał jak minie trochę czasu i odjechał ja mam sklep do mnie nie zajrzał -tak wpisują dzienną sprzedaż-szkoda aut.

śmieszek
@cdf 08.06.2017 09:06
W sodę widziałem PH jak siedział w aucie chyba w skodzie nic nie robił tylko czekał jak minie trochę czasu i odjechał ja mam s...

jprdl, skąd wy się bierzecie?, tak samo jak ci co tu pytają o pracę?, to wy powinniście płacić za to, że ktoś Was zatrudni !!!

Joanna

@pracownikmoże to też wynikać z tego, że jest to oferta pracy tylko na okres sezonu. Możliwe, że większość osób jest jednak zainteresowana znalezieniem stałego miejsca pracy.

pracownik

Caly czas szukają chętnych do pracy jako operator maszyn a od maja nie widać zadnych nowych twarzy w firmie . Ciekawe :D

Joanna

@Bezimiennynie jestem związana z firmą Jurajska. Jak możesz zauważyć po najechaniu na mikrofon obok mojego nazwiska, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie. Między innymi dzięki Waszym komentarzom. Czy Ty masz doświadczenia z pracy w firmie, którymi mógłbyś się podzielić?

Bezimienny

Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ? Czy pracujesz dla W-11 ?

Bezimienny

Joanna, a Ty jesteś pracownicą Jurajskiej ? Czy pracujesz dla W-11 ?

Joanna

@Pracowalem rozumiem, że byłeś pracownikiem magazynu w Centrum Dystrybucji w Myszkowie. Kiedy to było? Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.

Cezary

Jurajska produkuje lemoniady, napoje gazowane i inne napoje bezalkoholowe ,napoje w puszkach oraz wody. Mam nadzieję, że firma będzie w dalszym ciągu walczyła o nowe rynki i nowych klientów a pracownicy będą mieli pracę.

ciekawy

co jest z praca na magazynie w centrum dystrybucji w myszkowie prosze o konkret

Pracowalem
@ciekawy 09.05.2017 11:46
co jest z praca na magazynie w centrum dystrybucji w myszkowie prosze o konkret

Nie idź tam

ciekawy
@Pracowalem 09.05.2017 21:42
Nie idź tam

Czemu nie polecasz tam pracy pisz jak cos nie tak

cfd

A napoje coraz tańsze Marka Przejadła się.

Joanna

@Porażkarozumiem, że w Twoim odczuciu praca na tym stanowisku jest ciężka. A co możesz powiedzieć na temat warunków pracy, czy też oferowanych benefitów?

Porażka

Nie polecam pracy sezonowej w Jurajskiej a w szczególności odradzam przyjście do tego zakładu osobom młodym !!! Od razu wysyłają na skrzynki , które trzeba wrzucać na linię. Od poniedziałku do piątku po 8 godzin i tak cały czas aż do czasu kiedy wam plecy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wejdą albo się sami zwolnicie :)

Waldi

Najlepiej przedstawić firmę w złym świetle. To smutne, że osoby pracujące w firmie nie szanują swoich miejsc pracy. Jeśli ktoś nie ma wykształcenia pracuje fizycznie.

Haha
@Waldi 03.05.2017 10:33
Najlepiej przedstawić firmę w złym świetle. To smutne, że osoby pracujące w firmie nie szanują swoich miejsc pracy. Jeśli ktoś...

Haha dobre ;D

ki

A do sprzątania półek zawsze ktoś się znajdzie.

Guaelein

Jakbyś pracował w branży wiedział byś że pracuje się cały rok , co za pytanie wogule w jednym pytaniu zdradza cały swój brak pojęcia o logistocie w tej branży

Guaelein

Jakbyś pracował w branży wiedział byś że pracuje się cały rok , co za pytanie wogule w jednym pytaniu zdradza cały swój brak pojęcia o logistocie w tej branży

Swojak

Jaki dialog super na temat wody,hoho!! Czy ktoś mógłby napisać coś co się aktualnie dzieje w firmie? Czy firma przygotowuje sie do sezonu letniego a może coś ciekawszego się dzieje? Pochwalcie się troszkę.

Janusz

znajdź mi kogoś w Łodzi , Tarnobrzegu albo Kielcach co ma jajca...

sid visious
@Janusz 22.04.2017 23:27
znajdź mi kogoś w Łodzi , Tarnobrzegu albo Kielcach co ma jajca...

może mają ale nie noszą... to i zapomnieli jak używać !

sprytny zenek

hehehe sie zaczeło, jak mawiał klasyk jedziemy z kur.... do końca naszego lub ich.

Vip

Jakis ty mądry. Nawet zdanie po angielsku sklecileś. To już w Polsce nie pisze się po polsku..?A może te kilka lat na zmywarka w Anglii zrypaly ci łep

serious Sam
@Vip 22.04.2017 06:40
Jakis ty mądry. Nawet zdanie po angielsku sklecileś. To już w Polsce nie pisze się po polsku..?A może te kilka lat na zmywarka...

zmywak dobra sprawa, uczy samokontroli i szacunku dla pieniądza, poza tym jest coś takiego jak honor, masz odwagę spojrzeć komuś w oczy i powiedzieć co myślisz..., przegrywy podobno nie mają...., ale podobno kur... kurw..ie łba nie urwie jak mawiał Marszałek, tani browar , tanie ego...

Irka

Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki, po co to piszecie?

dsfs
@Irka 20.04.2017 12:31
Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki, po co to piszecie?

Ludzie jeszcze nie jest sezon letni żeby woda sprzedawała się jak gorące bułeczki @@@@@

Zostaw opinię o Jurajska Sp. z o.o. - Myszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jurajska Sp. z o.o.