Sokpol Sp. z . o.
4 406 6 1

Opinie o Sokpol Sp. z . o.

Santa claus

Tadek nie doczepil sie bo ma do kogo podpierniczac on ci uwagi nie zwroci ale podkabluje komu trzeba he he

Magnus

Witam Was wszystkich mam pytanie czy w firmie sokpol występuje możliwość pracy dorywczej?

Pocztowiec
@Magnus 13.01.2019 12:37

Dorywczo to możesz mieć wolne w firmie SOKPOL.

Magnus
@Pocztowiec 13.01.2019 19:44

Jak ino zapłacą to może byc

Adam

No to co ?Narobisz się tam?Gdzie się narobisz?Buteleczki na szkle nakładając na tasme?To ty chłopie roboty ciężkiej nie widziales..puknij się w głowe jak uważasz ze w Sokpolu jakos ciężko się robi bo to są brednie człowieku!

Bocian
@Adam 12.01.2019 18:11

No to wróć i dokładaj buteleczki 7 dni w tygodniu, w przerwie na Sidela idź. Wolnego nie zaznasz. Nie pleć k.u.t.a.s.i.e farmazonów, jak Ci było źle u Romana byś się nie zwalniał. Cały grudzień przepracowany 3 tys na rękę, ale pod dachem (usunięte przez administratora) Bo mam ciepło. Jeśli zachoruje nie mam premii chorując, nie mam jej 2 miechy po chorobowym, nie mam jej w urlopie przez 6 miesięcy i nie mam premii rocznej. Dalej (usunięte przez administratora) na argumenty (usunięte przez administratora) jak tu jest hiper super dobrze

Michaloooo

Dokladnie o Lebiockim nie wspomne wielki kierownik szkoda ze dyrektor czy prezes nie widza jego pracy zal zwykły pracownik (usunięte przez administratora) 7 dni w tyg zeby taki nierob mial wieksza premie masakra a nam (usunięte przez administratora)placa . zastanowmy sie czy jest sen dalej pracować w tym sokpolu skoro kierownictwo ma cie za nikogo

Tadek
@Michaloooo 11.01.2019 08:57

Pan T. L. jest ok bo jeszcze nigdy się nie doczepil do mnie ze coś źle robię czy tym podobne. To mi się podoba że nie ma jakiegoś tygodni...

Bocian
@Michaloooo 11.01.2019 08:57

To jest dziwne, im więcej firm naokoło, lepiej płacących niż tutaj, im więcej się ludzi zwalnia, tym gorzej nas traktują i coraz gorzej płacą. Przecież za grudzień to premia z łaski na uciechę, a była opcja całkowitego jej braku. Ciekawe czym nas teraz zaskoczą

Sławomir
@Bocian 11.01.2019 16:27

No tylko że w tych firmach naokoło to trzeba (usunięte przez administratora).śzlifierka do ręki i wio 8 godzin a nie tak jak w Sokpolu ręce w kieszeni większość czasu stać bezczynnie...na to trzeba zwrócić uwagę..w tych innych firmach cos trzeba umiec jednak robic a nie tak jak tutaj ...wiem bo się zwolniłem z Sokpolu i żałuje bo musze robic szlifierką cały czas i nie mam czasu tyle jak w Sokpolu na odpoczynek..

Bocian
@Sławomir 11.01.2019 18:21

To jeśli się zwolniłeś, to nie siej propagandy. W Sokpolu nikt za siedzenie nie zapłaci. Wymagania coraz większe, a zarobki wręcz przeciwnie

Sławomir
@Bocian 11.01.2019 20:38

No to co ?Narobisz się tam?Gdzie się narobisz?Buteleczki na szkle nakładając na tasme?To ty chłopie roboty ciężkiej nie widziales..puknij się w głowe jak uważasz ze w Sokpolu jakos ciężko się robi bo to są brednie człowieku!

Sławomir
@Sławomir 12.01.2019 00:46

Dokładnie..a tutaj w zime masz cieplo ..sucho a nie gdzies na zimnie robic na drogach czy po zakładach zimnych..narzekac na Sokpol a potem inną robote dostanie co trzeba (usunięte przez administratora) przy jakiej kostce czy pna budowie to się nauczy życia pajac jeden z drugim..

Aragorn xxxx

W sokpolu coraz gorzej robie ponad 10 lat i mam dosc kierownicy az szkoda gadac wyzej sraja niz (usunięte przez administratora) maja panosza sie a tak naprawde (usunięte przez administratora) robia wedlug mnie szkoda stanowiska dla nich lepiej zatrudnic dodatkowe pary rak i zwolnic ludzi z pracy w weekendy bo ile mozna a oni i tak nic nie robia

wolna myśl

Odnoszę wrażenie, że wypowiadający się tutaj, to taka Polska B w pigułce. Żrecie się między sobą, a za premię to byście kolegę w kartonie soku utopili. Tyle firm powstało w około Myszkowa które płacą lepiej, a wy jak chłop pańszczyźniany uwiązani na ulicy kościuszki. Nawet mi was nie żal.

Obserwator
@wolna myśl 25.10.2018 22:39

Nick wymyśliłeś 100/100, długo myślałeś nad komentarzem? Nie traktuj wszystkich swoją miarą- za premie utopię. Są też uczciwi ludzie. Ludzie się zwalniają, i będą zwalniać, nikt nie jest głupi. Podwyżek nie ma i nie będzie. Ci co po rodzinie dostali

wolna myśl
@Obserwator 27.10.2018 18:30

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Prawda zabolała? Wracaj odrabiać pańszczyznę.

też wolny
@Obserwator 27.10.2018 18:30

Haha Obserwator- widać jaki jesteś robol, przecież "wolna myśl" to chodzi o to że nie jest zniewolona, a tobie się tylko z powolnością to kojarzy. Pewnie lubisz szybko zapie.alać przy taśmie.

Santa claus

Zaplata za karnety na zuzel do 7 stycznia ? Kto taki madry ? Mogliby zrobic po 10 bardzo mądrze żal

Ff
@Santa claus 05.01.2019 12:20

I do tego nie na wszystkie stadiony wszystkich drużyn...

Pracownik
@Santa claus 05.01.2019 12:20

Jak Cię nie stać trzeba było siedzieć cicho. Firma coś organizuje, bez przymusu. Zakupiłeś karnet, więc przestań skamleć(usunięte przez administratora) i wywiaż się ze zobowiązania.

Mędrzec
@Ff 06.01.2019 15:38

To chyba normalne że te karnety są na stadiony położone najbliżej Myszkowa. Nikt chyba nie pojedzie na mecz żużlowy do Torunia. Prawda?

Ff
@Mędrzec 07.01.2019 10:10

Ale to jeszcze trzeba iść samemu na górę. Nikt nie przyniesie na hale... Lipa

Maxbrothac

Jeszcze 95 zl za karnet na zuzel a rok temu bylo 71 zl czyzby ktos zbiednial :(

Zadowolony
@Maxbrothac 29.12.2018 07:29

Ciesz się chlopinko ze wogule są!

Santa claus

Wesołych Świąt Sokpolu czy w Sokpolu!?! Ciort że krótkie od 18 w poniedzialek do 14 w środę bo trza produkować :D Kierownictwo będzie sobie w drugi dzień na laptopach oglądać jak murzynki zasuwają za pare srebników ;)

astron
@Santa claus 20.12.2018 20:57

Haha zasuwać murzynki ja na szczęście się już dawno uwolniłem!!!

Artur
@Santa claus 20.12.2018 20:57

Co ty piszesz?24 25 i 26 jest wolny..maszyny stoją..start jest w czwartek dopiero po świętach..zrozum to!

Cx
@Artur 21.12.2018 16:31

24 do 18 z przedłużeniem do 20 26 przygotowanie produkcji...

SantaClaus
@Artur 21.12.2018 16:31

I jeszcze szukają desperata na Brygadzistę,ha ha ha. 24h na dobę, 31 dni w miesiącu w robocie. Powodzenia

Andrzej
@SantaClaus 22.12.2018 01:22

To nie jest prawda bo na każdej zmianie jak jest dwóch Brygadzistów to w weekendy się wymieniają i mają wolne weekendy kiedy chcą.

Wolontariisz
@Santa claus 20.12.2018 20:57

Weekend to weekend barani łbie musisz się tłumaczyć że i czemu nie przyjedziesz ryju chory piesku sokpolowski zenusiowi chyba bo on wszystko chce wiedzieć o życiu prywatnym a jak nie to na Partyzantów psycholu

Xc
@Artur 21.12.2018 16:31

I co.? Wolne było? Ha ha ha

Elf. ????????????????

Szanujcie pracownikow poki ich jeszcze macie . Bo to co sie dzieje w sokpolu nie jest dobre moze zarzad o tym nie wie wiec pora sie zainteresowac Wesolych Swiat w sokpolu

Elf. ????????????????

Brawo zapieprzac juz ktorys weekend z rzedu zeby szefostwo biuro mialo wolne oraz w niedziele przed wigilia szanujcie ludzi bo cale zycie spedzimy w sokpolu a gdzie rodziny ??? Pytam sie mozna przyjsc w ktorys dzien w weekend ale nie w kazdy zastanowcie sie kazdy ma prawo spedzic czas z rodzina

Witold

Dokladnie tak..nie trzeba chodzic codziennie ..jak nie chcesz w weekend isc to mowisz wczesniej Brygadziscie że masz np wyjazd do Bielska i wtedy on na twoje miejsce ustala kogos innego a ty masz wolne i zarobisz 3 tys zl nie bedac codzien w pracy

Tomek
@Witold 08.07.2018 09:35

Z naszym wąsem zawsze mozna sie dogadac

Eryk
@Tomek 09.07.2018 18:25

Z wąsem dogadać się. Ty naiwny jesteś, bądź krótko pracujesz

Jan
@Witold 08.07.2018 09:35

Weekend to weekend barani łbie musisz się tłumaczyć że i czemu nie przyjedziesz ryju chory piesku sokpolowski zenusiowi chyba bo on wszystko chce wiedzieć o życiu prywatnym a jak nie to na Partyzantów psycholu

Tomek ułomek
@Tomek 09.07.2018 18:25

Chyba w kwestii pożyczenia kasy ????

Jerzy
@Jan 09.11.2018 20:48

Drogi Janie, każdy może wypowiadać się na tym forum, jednak proszę Ciebie o zachowanie kultury swoich wypowiedzi. Komentarze, w których wyzywasz innych użytkowników są kasowane. Wystarczy przeczytać regulamin portalu GoWork i poznać zasady, jakie tu obowiązują. Dużo z Was nie ma jednej wyrobionej opinii na temat pracy w Sokpol. Myślę, że jest to kwestią tego, iż jednym coś odpowiada, a innym zupełnie nie, kwestia charakteru i preferencji danej osoby.

Stary wyga
@Tomek 09.07.2018 18:25

Tomek ułomek

A S

Gdzie jest pozyczkobiorca wąs dwulicowy

Mariusz

Czy wiecie może co się dzieje z Dyrektorami w Sokpolu?Dawno nie widziałem ich na zakładzie i zastanawiam się dlaczego się nie pojawiają?Prosze o pomoc...

Mariusz-ty cwoku
@Mariusz 30.11.2018 17:27

Bo nie masz komu z ucha strzelać? I bardzo dobrze, czasy wredniaka się skończyły. W firmie SOKPOL się pracuje, a nie konstruuje teczki, i szuka haków, jeden na drugiego,jak robił wredniak. Niech jeszcze zarząd pomyśli nad uczciwymi zarobkami i będzie ok, firmę stać, i wszyscy będą zadowoleni P.S. Ja proszę o pomoc, by takie (usunięte przez administratora) i ćwoki zniknęły z tej firmy...

Mariusz
@Mariusz-ty cwoku 30.11.2018 18:02

Ale po co te nerwy?Ja tylko pytam czy oni dalej sa dyrektorami bo skąd mam wiedzieć?Czy może się sami zwolnili czy odeszli?Prosze o pomoc.

Agata

Bardzo cieszy mnie fakt, że aktywnie dyskutujecie o pracy w firmie Sokpol. Firma aktualnie poszukuje pracowników, a więcej szczegółów dotyczących rekrutacji można znaleźć tutaj - http://www.sokpol.com.pl/kariera W ogłoszeniach jest informacja, iż firma oferuje możliwość rozwoju i szkoleń. Chciałabym w związku z tym spytać, czy faktycznie jest możliwość awansu w strukturach firmy? Ponadto, jak często są organizowane szkolenia? Zachęcam Was wszystkich do odpowiedzi na powyższe pytania. Z góry dziękuję.

Aga
@Agata 15.07.2018 19:27

Struktura płaska. Nie ma szczebli. Szefowie są przywozeni w teczkach. Brak możliwości awansu. Lepszy gość z ulicy niż pracownik który zna firmę i jej rzeczywiste problemy.

Ahmed
@Agata 15.07.2018 19:27

Możliwość rozwoju i szkoleń jest równa zeru, tym bardziej na produkcji. O awansie nawet nie wspomnę!

ja
@Agata 15.07.2018 19:27

jakie szkolenia to absurd jesli ci pokarzą starzy pracownicy jak sie to robi .lub wprowadza w system komputerowy ale i tak nie wszystko bo byłbys lepszy od nich to zapomnij o jakims szkoleniu bzdety z tym szkoleniem a jak juz jest to ci starzy pracownicy pracuje tu juz 4lata i jedyne szkolenie to bhp

Pawcio

Pracowałem w Sokpolu prawie 10 lat i o 9 za Długo to wariactwo jak sobie przypomnę to mi się wy.....ć chcę, człowiek biega po całej linii jak głupi że by wydajność była a tu i tak jest źle z każdej strony. Zero zainteresowania kierownictwa nie mówię o pseudo brygadzistach chyba że jak linia stanie to dzwoni czemu z pretensjami bo to brygadzista będzie miał słabą wydajność śmiech na sali.Serwis to jakaś wielka pomyłka nie wszyscy oczywiście, Pan siedzi sobie przed kompem i patrzy czy maszyna idzie a jak stanie to szok bo on nie zarobi. Byle tylko maszyna szła a jak stoi to pan się obraża i krzyczy zero zainteresowania. Tu nie liczy się człowiek który czasem nie ma czasu iść do toalety z każdej strony człowiek jest w przenośni pchany nożem. Dziwi mnie tylko czemu ludzie mówią że tu są bardzo dobre zarobki chyba że (31 dni w miesiącu) ale jak ktoś lubi żyć że by pracować a nie pracować że by żyć to spoko. Znalazłem pracę z stawką miesięczną trochę więcej niż tu bez śmiesznych premii 5 dni w tygodniu + telefon i samochód służbowy i tylko na rano i nie w zakładzie taki wolny strzelec. Sam sobie się dziwię czemu tyle lat pod presją pracowałem a tyle pracy na pewno ciekawszej jest do o koła. Pozdrawiam kolegów z tylko z produkcji.

Pawełek
@Pawcio 24.11.2018 06:58

Potwierdzam 100% racji w tym jest. Tak wygląda praca na produkcji.

Pawcio
@Pawełek 24.11.2018 09:41

dzięki wielkie pozdro Pawlini

pelix12

Co prawda nie pracowałem jako pracownik Sokpolu tylko firmy innej na Mixach w magazynie to powiem wam szczerze nie warto na mixach pracować Jedynie za co plus to Magazynierzy bardzo mili i pomocni

Nowy

Witam zastanawiam się nad złożeniem CV do Sokpolu i dlatego chce się spytać czy ciężka praca na produkcji i ile można zarobić na początku?

Produkcja
@Nowy 19.06.2018 12:09

Praca ciężka 7 dni w tygodniu. Na umowie stawka godzinowa nie wiele większa od najniższej krajowej, plus jakaś śmieszna premia, zabierana za byle co.

Janusz
@Produkcja 20.06.2018 20:05

No nie śmieszna bo ja np jak licze to mam ponad 1200 zł co miesiac premii i to regularnie...

Tomek
@Janusz 23.06.2018 14:51

1200 minimalnej i 1200 premii, szał za 7 dni w tygodniu, dla faceta w sile wieku...

Bura suka
@Nowy 19.06.2018 12:09

Nie sluchaj glupot. Praca jak wszędzie, raz lżej raz ciężej. Nowoczesne maszyny, na głowę nie kapie w zime (usunięte przez administratora) nie marznie. Praca 7dni ale w weekendy mozesz byc a nie musisz. Kwestia dogadania. 100 % placone za weekend wiec wiesz za co robisz. Na początek ok. 3tys zarobisz. Z czasem stawka i premia wzrasta. Wiec mozna przyzwoicie zarobic jeśli chcesz. Socjal bardzo dobry. Dofinansowania roznego typu. Wycieczki, jubileusze, kasa na święta, premia roczna oraz wczasy pod grusza. Tyle w temacie. Narzekają Ci co tu długo pracują ale dziwnym trafem pracy zmienic nie chcą. Warto papiery złożyć.

Bury, ze stażem
@Bura suka 30.06.2018 02:36

Bo w Sokołowie, jak u operatorów telekomunikacyjnych, nowy pracownik ma lepiej na start, a taki, jakimś tam stażem, żadnej poprawy, ani na stawce, ani wysługi lat. Nikt nie narzeka bez powodu, chyba ktoś ułomny.

Burys
@Bura suka 30.06.2018 02:36

Jeśli chcesz być obiektywny, to napisz, że te 3 tys, to za przepracowany cały miesiąc, łącznie z weekendami. Jeżeli uważasz to za kokosy to do sokpolu się nadajesz bo takich tam szukają. 3 tys to powinno być od poniedziałku do piątku. Firmę stać, ale puki nie ruszy Schumacher i reszta nic się nie poprawi

Roman
@Burys 02.07.2018 09:12

Nie prawda Burys ..nie kłam bo ja kiedys mialem w miesiacu 4 dni wolne..dwa weekendy nie byłem i wziołem 3 tys zł ..to nieprawda ze trzeba byc 30 dni w robocie zeby wziac 3 tys zł...

Miron
@Roman 02.07.2018 16:29

Dokladnie tak..nie trzeba chodzic codziennie ..jak nie chcesz w weekend isc to mowisz wczesniej Brygadziscie że masz np wyjazd do Bielska i wtedy on na twoje miejsce ustala kogos innego a ty masz wolne i zarobisz 3 tys zl nie bedac codzien w pracy

Pracownik
@Bura suka 30.06.2018 02:36

ŚMIESZNY/A jesteś Bura S..A Socjal bardzo dobry????. 300 zł wczasy pod gruszą

Ahmed
@Nowy 19.06.2018 12:09

Praca 7 dni w tygodniu.... a jak powiesz że ciebie nie będzie w weekend to niektórzy brygadziści będą chcieli ciebie dojechać za to.

Prometeusz

Tu już nikt nie chce pracować.Spójrzmy na handlowy.Odchodzą bo się nie da pracować w dziale.

bura bura
@Prometeusz 29.10.2018 22:06

dyr. produkcji też przejrzał na oczy ha ha i się zwolnił na 100% generalny też długo nie wytrzyma

Żyrant z przymusu
@Prometeusz 29.10.2018 22:06

Nie chodzi o działy, tylko o politykę firmy wobec ludzi. Wymagania coraz większe, a zarobki stanęły dawno w miejscu. Do tego brak jakiegokolwiek szacunku elementarnego. Nic dziwnego, że ludzie się zwalniają. Firma zastała się w czasach, gdy na Myszkowie i okolicy była jedyną,ale to się zmieniło. Mentalność zarządu NIE.

Ahmed
@Żyrant z przymusu 30.10.2018 17:16

Kto chce pracę znajdzie, Sokpol nie jest jedyną firmą. Odkąd pracuje wiele osób się zwolniło, i to z powodu mobbingu czy poniżania przez niektórych brygadzistów lub ich zastępców. Dziwię się że młodzi jeszcze tu pracują, mają wiele możliwości! możliwości poza Sokpolem.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pomocny

Skoro dałeś się nabrać to teraz walcz o swoje,są dyrektorzy ,kierownicy... Oni powinni Ci pomóc w tej sytuacji tym bardziej że to nie nowość w tej firmie,to już było..

Pomocnik
@Pomocny 31.10.2018 13:50

Ty poważny jesteś? Kto Ci tu pomoże,bez przesady. W normalnej firmie taka osoba to by dawno była zwolniona. Na to jest paragraf

Pomocny
@Pomocnik 31.10.2018 15:54

Od czegoś trzeba zacząć,jeśli kierownik czy dyrektor nie pomoże to zarząd napewno zrobi porządek

Ahmed
@Pomocny 31.10.2018 16:15

Do kierownika nie polecam, polecam wyżej, Dyrektor lub Prezes.

Stefa

Co z Rambo?

Stefa
@Stefa 07.11.2018 20:50

Czy konsekwencje zostaly juz eyciagniete?

yeti

Czy ten Pan z wąsem został zwolniony definitywnie czy nie?Jaki jest obecnie jego status?

Pan
@yeti 07.11.2018 00:39

A co Cię to obchodzi kundlu?

Wiara w dobro

Zenek jak tu teraz przyjść do pracy ze świadomością,że byłeś nagrywany jak straszyłeś podwładnych? Pewnie zwieracze puszczają.Ciekawe kiedy opublikują nagrania lub przęslą do Zarządu i co wtedy??Dyscyplinarka i na Partyzantów.... Powodzenia -karma wraca.

Zguba
@Wiara w dobro 06.11.2018 19:23

Brawo Ty, komentarz 100/100. Tylko, że tacy to, sumienia nie mają, ani skrupułów.

Stary wyga
@Wiara w dobro 06.11.2018 19:23

No racja kolego

Ser Gouda

Jak tyle lat żyje to nie widziałem takich pacanow!

stary wyga

zenek też dwulicowa pała wredna gnida mam nagrania jak straszył ludzi że jak nie przyjdziesz w niedziele do roboty to na Partyzantów pójdziesz do urzędu pracy. I nie tylko jego Andrzejka też i jeszcze paru tak na wszelki wypadek, mobing jak h.j w sądzie jak bym to puścił to obsrani ha ha

SCZ
@stary wyga 05.11.2018 13:06

To wyślij kopię do zarządu. Jeśli nic z tym nie zrobią. Będziemy mieli odpowiedz na wiele kwestii

Jack
@stary wyga 05.11.2018 13:06

Wysłać do Dyrektora Operacyjnego plus Zarząd. Niech posluchaja.

Pejs
@stary wyga 05.11.2018 13:06

Bo Zenek, to szkoła poprzedniego dyrektora. Zastraszanie,szczucie, zapieranie się w 4 oczy. To były jego metody. Czas z tym skończyć. Zenek był wygodny dla Pazdana????

Wiara w dobro
@stary wyga 05.11.2018 13:06

Prześlij do Zarządu a najlepiej wstaw na Youtuba.

anonim

(usunięte przez administratora)

Abc

Zgadza się. Mleko się rozlało. Gość sam sobie nagrabił i teraz ponosi konsekwencję. Po co kopać leżącego. Już wystarczy

Gonzo

Nawijaj.

Jan

Jak to czytam chce mi sie.smiac tak nazekacie a jak chodzi o wolne czy wyjscie wczesniejsze do bardzo.mili jestescie zamiencie sie wy na tudzien czasu na brygadziste miejce wszystko pod kontrola protukvje ludzi zeby kturys sie.nie.pomylil nie pasuje do sie zwolnic a nie zachowojecie sie jak dzieci w przedszkolu macie odwage donosic 1 na 2 a tak naprawde jaj nie macie bo zaden z was by nie chcial byc brygadzista i miec wszystko na glowie i taka jest prawda

Prawda w oczy kole
@Jan 06.11.2018 14:38

Też, mnie to śmieszy. Analfabeta próbuje, coś skomentować. Naucz się pisać po polsku. Na brygadzistę się tu nadajesz-Janie zbędny Brygadzista powinien pomagać pracownikom, a nie tak jak Wy. Nabijanie się jak ktoś nie daje rady,nie zauważanie problemów, bądź siedzenie w kantorku. A telefon do Was, to łaska, że odbierzecie, a i tak pretensje i darcie mordy, że zawracamy wam głowę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nadejdzie

Już będziemy to robić, bo pierwsze koty za płoty już są

Wolontariisz co nosii prubki
@Nadejdzie 05.11.2018 21:08

Tak jak ci to sprawi ulge jedno zycie mniej

Wolontariisz co nosii prubki

Forum jest po to by niszczyć a nie pomagac a brygadzista jest po to na produkcji by wykonywac polecenia przełożonych tak zeby towar trafil na czas do klienta czas pokaze ile warte jest zycie

Burżuj
@Wolontariisz co nosii prubki 06.11.2018 06:31

The.bil z Ciebie. Po pierwsze, On wiele żyć, ludzi upokorzył swoim zachowaniem, i wykorzystaniem. Po drugie, jeżeli brygadzista jest od wykonywania poleceń np kierowników, to ma to robić i podpierać sie pracownikami, a nie żerować na ludzkiej krzywdzie.

Bardo
@Burżuj 06.11.2018 07:36

Popieram

ja

Patrzac na to co dzieje sie w sokpolu na terazniejsze wydarzenia uwazam z roszady brygadzistów tz zmiana brygady np' co rok rowniez na MWG przerwało by na jakis czas tworzenie sie grona wspólnej adoracji,chodza jak swiete krowy .Sokpol to nie folwark a oni czuja sie jak włodarze jest grupa ludzi którzy psuja atmosfere w sokpolu i opinia idzie w swiat nikt nie chce przychodzic tu do pracy

Bardo

Jak takie osoby mogą być brygadzistami nie tylko endriu parę innych też co oni reprezentują nic. Dać go na soniki i niech miksuje tak jak Sam karze (zrób 8palet i ić domu po5 godzinach )niech Sam pokarze przez miesiąc albo dwa jak będzie za....dalał pajac . Pracowałem w innych zakładach i brygadzistami byli normalni ludzie a nie barachło i prostaki. Ale kierowniczek pr. Lubi naganiaczy co nie

Sprawiedliwy

Napiszcie coś więcej o nożu.Zainspirowało mnie to. Czy to nóz ala Rambo?

Bardo
@Sprawiedliwy 04.11.2018 21:09

Nosi białą broń a w pracy nie wolno na to jest kodeks chyba że na produkcji pracownikowi niezbędny jest nóż.A po co jemu gdzie bhpowiec a przecież Nowak Niko się nie boii zapomniałem He He.

Zostaw opinię o Sokpol Sp. z . o. - Myszków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sokpol Sp. z . o.