Gruppo Trade Service

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 423 ocen.

Opinie o Gruppo Trade Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gruppo Trade Service

PB

Popieram i nie polecam tej firmy! Nie wierzcie w żadne premie, pracowałam jako kasjer w Carrefour,, w Gdańsku i za przyjście w jeden z weekendów we wrześniu miałam dostać 100 zł premii. Przyszła wypłata, a premii brak... p. jacek - koordynator - zaczął się tłumaczyć, że żadnej premii nie proponował, a wpis z facebooka, w którym jasno napisał "100 zł netto premii za przyjście w weekend na kasy" został przez niego usunięty.

Serdel

Na takim forum nie załatwia sie zaświadczenia o zarobkach i osoba która o tym pisze doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Chodzi jedynie o to żeby oskarżyć firmę i przedstawić ją w złym świetle skoro nie można dłużej tu pracować. To dziecinada!

albinoska

Jaka konkurencja !!! To są jakieś kpiny. Załatwiłam te zaświadczenia za okres od stycznia do września. Pracowałam od grudnia 2016r. Umowa jest podpisana zupełnie z inną firmą. Walczę o to zaświadczenie z grudnia już 1,5 miesiąca. Wygląda to tak, że ja dzwonie do swojej koordynatorki, ona dzwoni lub pisze dalej, ale bez skutku. Na ich e-mail piszę też codziennie. Dzwonie do niej codziennie. Koordynatorka przekazuję mi, że będzie jutro, pojutrze ... I trwa to 1,5 miesiąca. Nadmieniam, że nie jestem studentką ani uczniem i nie mam dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego. To ubezpieczenie kończy mi się w piątek. I co ja mam zrobić. Nie mogę nawet się zarejestrować w PUP-ie. Co mam zrobić, bo nie wiem.

Serdel

Gruppo Trade Service współpracuje z bardzo dużymi firmami w Polsce. Myślę, że to jest pewniejsza praca niż wyjazdy za granicę. Szkoda, że niektórzy szukają wyssanych z palca argumentów żeby oczernić firmę. Może to inspiracja konkurencji? Nie zdziwiłbym się!

zainteresowany

Czy ktoś sie orientuje na jakie zarobki moze liczyc koordynator?

Agata

@albinoska dane kontaktowe do firmy znajdziesz w tej zakładce: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,310579,0,0,dane_kontaktowe Daj znać, gdy uda Ci się skontaktować i rozwiązać ten problem.

albinoska

Moja historia jest taka, że zakończyłam współpracę z nimi i potrzebuję zaświadczenia o zarobkach, na które czekam już miesiąc czasu, pisząc na ich e-mail codziennie. Zero odezwu. Może zna ktoś z was numer telefonu. Z góry dziękuję.

takaseja

Ja tez sie przyłączę :-)

Więcek

Jaka jest przyczyna, że tak mało piszecie swoich opinii na tym wątku? Można przypuszczać, że jest bardzo dobrze i nie chce się nikomu pisać. Opinie bezpośrednio od pracowników zawsze mają większe znaczenie dla nowych!

Daniel

Widzę, że Gruppo Trade Service ma dość długa listę ofert pracy. Czyżby ogólny brak ludzi na rynku pracy dawał się we znaki firmie? Taka sytuacja może zmusić firmy do podnoszenia wynagrodzeń żeby pozyskać fachowców. Ostatnio spółki państwowe ogłosiły podwyżki, słyszeliście?

Agata

@Dariusz dziękuję za odpowiedź. Poruszasz w swojej opinii wiele kwestii, jednak dyskusje na temat pracy konkretnych pracowników firmy przy jednoczesnym podawaniu ich danych nie są na miejscu. Jednak myślę, że z taką informacją warto zwrócić się bezpośrednio do firmy i zgłaszać wszelkie nieprawidłowości. Próbowałeś to robić?

Milena
@Agata 28.08.2017 09:06
@Dariusz dziękuję za odpowiedź. Poruszasz w swojej opinii wiele kwestii, jednak dyskusje na temat pracy konkretnych pracowników...

Niestety to prawda. Uważam, że podawanie imion jest jak najbardziej pomocne, wcześniej ludzie kontaktowali się i chcieli pracować na halach Olki. Takiej szczupłej. Pracowała bardzo długo i było widać, że zmiany są na lepsze. Potem nagle zniknęła. Do dziś dyrektor wypowiada się o niej dobrze. I sam twierdził, że firma zaczęła zatrudniać osoby kompetentne. A nie ściemniaczy. Agato - niestety tekst KR firmy, który obecnie pracuje przy dyrektorce, że potrafi się zakręcić i, że pracuje bez matury bo takich ludzi firma zatrudnia przebija wszystko. Każdy wie, że regonialny Reduty nie ma matury. I wszyscy się śmieją, że firma pada na psy.

Mentor

Słyszałem o Gruppo Trade Service , że jest całkiem niezłym pracodawcą. Chciałbym skorzystać z ich pośrednictwa i wszedłem na to forum w celu uzupełnienia informacji. Dość mało piszecie, pewnie jest dobrze tu pracować i niestety nie ma chętnych do pisania .

M

Moja historia też jest ciekawa. Pracowałam w 2 Carrefourach trzy lata temu. Ciężko uwierzyć, że miałam wtedy 17 lat i nie miałam książeczki a i tak wzięli do pracy. Niezłe przekręty tam są. Wpisywałam się do księgi na nazwisko pełnoletniej koleżanki, która potem dawała mi pieniądze. Książeczkę doniosłam dużo dużo później i nie było z tym żadnych problemów. Koordynator inny co chwile. W końcu doszło do sytuacji gdzie mnie oszukano i nie wypłacono pieniędzy (było to jakieś 200 złotych, pracowałam wtedy dodatkowo ucząc się w liceum przy stawce 6,40zl/h). W tym czasie pracowałam już gdzie indziej, w drugim Carrefourze "bo tam bardziej potrzebują ". I wiecie co? Również mnie oszukano. Pieniądze z pierwszego kerfa odzyskałam (moja mama zrobiła awanturę głównej siedzibie) natomiast z tego drugiego już nie..mimo że dzwoniłam wszędzie gdzie się da. Byłam rozczarowana bo sumiennie przychodziłam do pracy. Czas, który tam zmarnowałam mogłam spędzić ze znajomymi lub nad książkami (pracowałam w weekendy). Pamiętam jeszcze jak raz 2 dni wcześniej odmówiłam przyjścia do pracy jednego dnia i dostałam tą cudowną karę. Słyszałam, że koordynatorzy zmieniają się co chwile bo nie dają rady psychicznie. Mają nawał obowiązków i są jeszcze gorzej traktowani niż ci co wyglądają towar. NIE POLECAM. Strzeżcie się GTS

Grubasek

Jaki jest powód milczenia na forum? Czyżby wakacje wyciągnęły niektórych od kompa? Tak sobie myślę, że generalnie musi być dobrze i dlatego nie piszecie na forum. Może jednak ktoś pomoże. Czy orientujecie się dlaczego firma ma tak długą listę ofert pracy?

Agata

@Damian Krawczyk czy oprócz prób kontaktu z koordynatorem, próbowałeś skontaktować się również bezpośrednio z firmą? Kontakt znajdziesz w zakładce http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,310579,0,0,dane_kontaktowe

Dariusz
@Agata 01.08.2017 14:51
@Damian Krawczyk czy oprócz prób kontaktu z koordynatorem, próbowałeś skontaktować się również bezpośrednio z firmą? Kontakt...

Ta firma to jedno wielkie kłamstwo. Wszyscy się pozwalniali, było dobrze kiedy rządziły 2 blondyny z tego co pamiętam obie Olki. Zawsze można było się dodzwonić w razie braku wypłaty i szybko się wyjaśniało. Teraz na Warszawie jest syf. Pracuje tu już długo i widzę co się dzieje. Szefem, który nie ma wcale kompetencji jest Tomasz, który jako koordynator regionalny nie dał rady, trzymał się bo były dziewczyny. potem region podzielono i powoli robił się syf. Teraz odkąd nie ma dziewczyn niedawno byłem proszony by jechać za gotówkę na inwentaryzacje. większość nie otrzymała obiecanych pieniędzy bo okazała się, że inwentaryzacja skończyła się szybciej. Mimo, że Tomasz obiecał, że dostaniemy pieniądze za 8h bo tyle miała trwać inwentaryzacja otrzymaliśmy tylko za godziny, które byliśmy. Jest bardzo źle!!

Karolina
@Dariusz 26.08.2017 22:35
Ta firma to jedno wielkie kłamstwo. Wszyscy się pozwalniali, było dobrze kiedy rządziły 2 blondyny z tego co pamiętam obie Olki...

Dariusz to prawda. Olka P - szczupła blondynka, która chodziła głównie w szpilkach z mojej hali była super, zawsze jak ktoś nie dostał wypłaty to było pierwsze pytanie czy był kontakt z KH, zaraz gdy mówiłam, że był i zero odzewu otrzymywałam w ciągu 5 minut telefon od KH, który dziwnym trafem się odezwał i wyjaśniał problem - pewnie dostał reprymende od regionalnej. Mało tego, Pani Ola czasem zadzwoniła i przeprosiła za firmę, mało tego mówiła kiedy przelew wyjdzie. Takich ludzi potrzeba. Szkoda, że nie pracuje już.

Damian Krawczyk

Firma nierzetelna, nie wywiązuje się z danego słowa. Zgodnie z ustaleniami stawiłem się na ośmiogodzinnym szkoleniu na funkcję kasjera w hipermarkecie Carrefour w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy, po którym przesłałem dane do kwestionariusza, który miałem otrzymać mailowo w celu zawarcia umowy zlecenie. Maila nie otrzymałem, a odpowiedzialny za sprawę koordynator nie jest łaskaw odpowiedzieć na wielokrotne próby kontaktu. Odradzam wszystkim podejmowanie jakiejkolwiek współpracy z Gruppo Trade Service!

Maciej

A jaka to przyczyna , że firma ma tak długa listę ofert? Jakiś nowy projekt? Gdzie tym razem będzie możliwość pracy w jakiej firmie? Może ktoś wie i mógłby coś powiedzieć? Jakie umowy podpisuje Gruppo Trade z nowymi pracownikami? Bardzo dziekuję za pomoc

Serdel

Czy ogólnie Gruppo Trade Service jest firmą godna polecenia?

Jedyna
@Serdel 19.06.2017 22:39
Czy ogólnie Gruppo Trade Service jest firmą godna polecenia?

Myślę, że jak najbardziej. Nie wszyscy koordynatorzy są wredni, ja przynajmniej żadnego takiego nie spotkałam, bardzo przyjemna współpraca. Narzekają najbardziej Ci, którzy najmniej robią, a najwięcej oczekują. Pieniądze przychodzą na czas, a największym plusem jest elastyczny grafik, który jest dostosowany pod nas. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się co niektórym poprzewracało..

Nauthiz

Przekręt na przekręcie. Idziesz do pracy w Gruppo Trade Service Polska, a potem dostajesz umowę zlecenie z zupełnie inną firmą. W umowie zastrzeżone kary umowne do 500 zł za byle co. Zgłoszenie umowy do ZUS - grubo po terminie. Jak przychodzi do wypłaty - nagle w systemie internetowym pojawia się umowa o dzieło z jeszcze inną (trzecią) firmą - niby za wykonanie jakiejś prezentacji, o której w ogóle nie było mowy, bo praca polegała na wykładaniu towaru - a koorydnator przez telefon szantażuje, że jak nie podpiszesz tej umowy, to nie dostaniesz kasy za swoją pracę. Co do warunków pracy - potrafią w ostatniej chwili odwołać wyznaczoną w grafiku zmianę, albo wręcz przychodzisz na punkt i dowiadujesz się, że masz zakaz pracy. Potem tydzień nikt się nie odzywa, aż nagle dzwoni ktoś z innego punktu i wyznacza zmianę jeszcze na ten sam dzień, obiecując gruszki na wierzbie w postaci dodatkowej premii. Nigdzie w tym ich systemie nie można zweryfikować, ile godzin było przepracowanych, bo ewidencję prowadzą kierowniczy zmiani i czort wie, czy przekazują to prawidłowo. Jednym słowem - więcej stresu niż pieniędzy.

si
@Nauthiz 16.06.2017 18:08
Przekręt na przekręcie. Idziesz do pracy w Gruppo Trade Service Polska, a potem dostajesz umowę zlecenie z zupełnie inną firmą...

Mam identyczną sytuację. Podpisałam umowę zlecenie na obsługę stoiska z w Carefour, a jak przyszło do wypłaty , to nagle chcieli mnie nakłonić o podpisania umów o dzieło za jakieś niby dzialania promocyjne, o których nigdy wcześniej nie było mowy. Zamierzam pozwać ich o sądu o wyplatę zaległego wynagrodzenia i nakłanianie o popełnienia przestępstwa (czyli do popisania fałszywej umowy za działania których nigdy nie miało byc i nie było) . Jeśli są jacyś chętni do pozwania ich do sądu, to piszcie tutaj. Możemy wystosować pozew zbiorowy .

siso
@si 19.09.2017 16:51
Mam identyczną sytuację. Podpisałam umowę zlecenie na obsługę stoiska z w Carefour, a jak przyszło do wypłaty , to nagle chciel...

Naklanianie do poswiadczania nieprawdy to kodeks karny wiec nie potrzeba pozwu lecz doniesienie o prokuratury.... pozew zas jak najbrdziej z powodztwa cywilnego o odzyskanie pieniazkow ... No ale gdyby co to ja z checią...

Stenia

Gruppo Trade Service wyspecjalizowali się w określonym kierunku i dobrze na tym wychodzą.

taka sobie

Doprawdy dziwi mnie polityka firmy. Szumne ogłoszenia że umowa zlecenie a przy pierwszej wypłacie okazuje się ze umowy są dwie... Jeśli ktoś myśli o przyszłości ( składkach ) zostaje jawnie okradany. Temat drugi jest taki drogie GTS, że od pewnego czasu stawka minimalna wynosi 13 zł brutto, wiec może ktoś się wypowie jak na umowe o dzieło wychodzi im w okolicach 9 zł ? Dodatkowo golicie 11 zł za wystawienie rachunku. I jeszcze jedno zastrzeżenie, ekwiwalent za pranie... Trochę wiecej uczciwości polecam...

Lukas

Gruppo Trade Service ma ostatnio bardzo dużo ofert prac, pewnie zdobyli nowych klientów. To tylko dobrze świadczy o firmie a dla pracowników praca i płaca!. Czasami czytam wpisy na forum i chyba nie zrozumiem osób, które mają satysfakcje z oskarżania firm o wszystko.

Gregor

GTS to moja firma od dawna, jestem zadowolona z pracy. Czasami poczytam wpisy na forum i aż się nie chce mówić. Wszystko można przedstawić w złym świetle. Myślę, że niektóre osoby w ten sposób muszą się rozładować.

lola

Jak dla mnie praca w GTS'ie jest jak najbardziej w porządku, zwłaszcza gdy stawka poszła bardzo w góre. Powiem tak jeżeli jesteś sam w porządku, to i koordynator jest dobrze do Ciebie nastawiony. Ja idąc do pracy otrzymałam jasne informacje co do umowy, zasad pracy itp. Stosuje się do nich, i dostaje wynagrodzenie itp wszystko na czas. Moim zdaniem praca godna polecenia :)

Anna

Czy ktoś z was dostał PIT w 2017 r?

Ania
@Anna 10.03.2017 11:24
Czy ktoś z was dostał PIT w 2017 r?

Niestety nie cały czas czekam. Dzisiaj dostałam od znajomego adres e-mail pod który ponoc trzeba pisać . Już to zrobiłam , zobaczę co z tego wyjdzie

Abc
@Anna 10.03.2017 11:24
Czy ktoś z was dostał PIT w 2017 r?

Sam czekam, dostalem informacje ze duzo osob ma ten problem, nie bede bawil sie w pisanie do nich poniewaz dowiedzialem sie ,ze spolka w ktorej bylem, jest zamknieta.. jade odrazu do urzędu skarbowego zglosic to zeby nie miec problemów

Agata

Jeśli nie wiesz jak wygląda proces rekrutacyjny w Gruppo Trade Service sprawdź zakładkę "Proces rekrutacyjny", a po rozmowie daj znać jak Ci poszło. ;)

Lelak

Firma spoko i dlatego chcę pracować. Mam zgłosić się na rozmowę rekrutacyjną ale chciałbym dowiedzieć się ile omeg oczekiwać na godzinę ? Czy jada jakieś premie? Może są jeszcze dodatki socjalne tak jak w innych firmach? Jaka jest atmosfera między ludźmi?

messi

a jak sie nie ucze to bede miec z tej agencji oplacana skladke zdrowotna? wie ktos?

jaro

Wogole moim zdaniem to na takim zleceniu maksymalnie pół roku można tylko przepracować bo faktycznie to prawda o czym mówisz, ze nic sie nie należy nawet jakieś chorobowe ani urlop, tylko szkoda, ze oni inaczej to widz

franca

Umowa zlecenie na 50zł, reszta o dzieło. 6,3zł/h netto dla ZUSowca, 8 dla ucznia(merch.) Był przypadek wiosną, że pracownikom obniżyli stawkę i warunki umowy przed wypłatą za wypracowane godz. w poprzednim miesiącu! Czyli, gdyby nie akceptowali warunków to nie dostali by wynagrodzenia!!! Ja po roku pracy zrezygnowałam kiedy aneksowali mi umowę. Brak zapłaty za chorobowe, urlopu, stawka i umowa poniżej godności. U mnie w okolicy można wybierać w ofertach pracy, na normalnej umowie o pracę,.

Serdel
@franca 15.10.2016 10:31
Umowa zlecenie na 50zł, reszta o dzieło. 6,3zł/h netto dla ZUSowca, 8 dla ucznia(merch.) Był przypadek wiosną, że pracowniko...

Dziwi mnie taka opinia bo ja słyszałem tylko dobre. Może trafiłeś na zły oddział? Generalnie dbają o ludzi.

Wiesio

Firma jest niewypłacalna !

Erwin

Zatrudniają na śmieciówkach, tam gdzie ewidetnie powinna być umowa o pracę. Jeśli PIP i ZUS nie zaczną poważnie traktować swoich działań, to będziemy wspierać takie cwaniactwo.

dreamy

wie ktoś czy gts zatrudnia tez osoby ktore nie sa studentami?

ja
@dreamy 19.04.2016 19:33
wie ktoś czy gts zatrudnia tez osoby ktore nie sa studentami?

tak

pracownica

Miałam okazję jakiś czas temu pracować dla tej agencji w Carrefourze przy wykładaniu towaru i sprawdzaniu dat. Ogólnie praca ok, wypłaty na czas, stawka wręcz żałosna (6,40 na h), ale jak dla uczennicy było ok. Koordynator był w porządku. Nie oceniam atmosfery panującej w sklepie Carrefour, bo to już nie wina GTS-u.. Cyrk zaczął się przy rozliczeniu PIT. Miałam dostać do końca lutego. Po tym czasie zadzwoniłam do agencji zapytać czy wysłali go. Pani w recepcji powiedziała, że jak najszybciej wyślą. Po tygodniu nadal nie dostałam. Dzwonię kolejny raz, dowiedziałam się, że PIT został wysłany i mam szukać go na poczcie bo pewnie było awizo. Minął miesiąc i PITu nadal nie było. Pani w recepcji stała się nie miła, wręcz obrażała mnie. W końcu po wielu telefonach udało mi się uzyskać PIT na adres email, szkoda tylko, że z błędnym adresem... Szkoda słów.

Miki

Trzeba mieć inteligencję równą rozmiarowi buta, by pracować dla Gruppo i dać się tak wyzyskiwać za grosze i być zaganianym jak murzyn, nie wspominając o tym, że jeśli się nie upomnisz w centrali, to Ci nie zapłacą licząc na Twoją amnezję :)

anonim

(usunięte przez administratora)

jushar

W Wrocławiu jest bardzo dużo ogłoszeń, bo potrzebnych jest bardzo dużo pracowników.

ludst

Ja pracuje na Belgradzkiej na kasie, atmosfera między pracownikami jest super. są 2 ukrainki ale każdy z każdym się dogaduję. kierownik sklepu świetny. Dziewczyna z którą podpisywałam umowę - bardzo w porządku w przypadku jakich bądź problemów zawsze można zadzwonić. z tego co wiem od mojego kolegi który pracował na Arkadii mówił że na większych sklepach są beznadziejne warunki. Na małych jest lepiej. Koordynatorka w porządku nawet życzenia na święta każdemu z pracowników wysłała. Kasa to 10 zł netto za godzinę - jako student. To dobre pieniądze. Pracowałam wcześniej w konkurencyjnej firmir i miałam 8 zł brutto. nie narzekajcie

karix

Koordynatorka Agnieszka nie odbiera. Dzwoniłem najpierw w sprawie nie otrzymanego pitu, do tej pory nie odzyskałem. recepcjonistka mi załatwiła. Później dostałem o 240 zł za mało. Zero odzewu. Nie odbiera. Oszustka

juka

Na Warszawie jest źle. Koordynatorzy nie odbierają telefonów. Pani Agnieszka nie odbiera. Jest źle/ Chcę odzyskać swoje pieniądze.

Sarin

Pracowałem za pośrednictwem tej agencji na kasie w stolicy przez krótki okres, mają tam straszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłatę dostałem z tygodniowym opóźnieniem i musiałem ciągle do nich dzwonić i się przypominać. Radzę ich unikać jeśli to możliwe.

Chicka

Szczerze NIE POLECAM PRACY W GTS!! ktoś zapyta dlatego? o to dlatego że ludzi w h**a robią...albo w ogóle nie wypłacają albo wypłacą ale też nie cały kwotę...Dzwoniąc do koordynatorki ona nie odbiera, nie odpisuję na smsy, dzwoniąc do centrali też nie odbierają... jak ich podliczyć od wypłaty styczniowej do teraz to wiszą mi 421 zł. A to nie są małe pieniądze dla osoby która ma rodzinę bądź się uczy... Także zastanówcie się czy naprawdę chcecie tam pracować, a szanowni pracownicy z GST ( księgowość i szefostwo ) niech się w końcu do roboty wezmą i oddadzą ludziom pieniądze na które ciężko pracują... Z pozdrowieniami pracownik który nie da Wam tak łatwo spokoju i o te pieniądze będzie walczył.

wkurzony

Piszę bo już nie wiem do kogo iść a na adwokata nie mam, bo mi nie płacą! od dwóch miesięcy pracuje na reducie i dwa miesiące mi nie płacą. Teraz rzuciełem pracę to usłyszałem, że mi potrącą z pensji karę - ha! z czego jak mi w ógle nie zapłacili. Najpierw była tam koordynatorem taka Karolina, umowę podpisywałem papiery donosiłem, wypłaty nie było. Później przyszła taka gadatliwa magda (tamtą chyba wywalili bo zniknęła z dnia na dzień) też dużo obiecywała że wyjaśni że trzeba umowę elektronicznie podpisać - to podpisałem i dalej nic. w końcu napatoczyła się taka blondyna niby jakaś szefowa regionalna - obiecała że wyjaśni, dała mi swój telefon i teraz od początku miesiąca nie odbiera. Do koordynatora to już wcale nie chodzę szkoda gadać żenada taki poziom, a do tej regionalnej dzwonie co dziennie i nic, nie odbiera. Powiedzcie jak wam udało się dostać od nich zaległe wypłaty bo ja już nie ma siły do tych oszustów i regionalnej wielkiej pani która nie raczy odebrać telefonu

jones

uważajcie na redutę, dziewczyna ktora tam byla koordynatorka nacigala ludzi, nie pilnowala umow i nikt nie dostanie pieniedzy na czas. To samo zrobila na mokotiwe (pracuje w galerii moja dziewczyna na reducie) na sklepie jest teraz brud syf i ubustwo i ciagle ludzi nie ma, sciągają z wolnego każdego a poźniej kasy nie zaplacą najlepiej z nimi to w biurze na wileniaku przy dworcu, mozna wszystko powyjasniac, bo koordynatora (tej grubej z reduty) to lepiej omojac - zawsze sie wykręca. Jak dziewczyna do niej dwa tygodnie chodzila wyjaśniać wyplatę to nic, pojechała z awanturą na wileńska i za dwa dni pieniązki były na koncie

ryszard

Praca super - umowa zlecenie na 100 zł, a reszta na umowę o dzieło. Taka oto przyszłość czeka pracownika w tej firmie.

Iza

Praca jest ciężka na noce, na dniach mniej. Ludzie są spoko, koordynator zawsze na hali, można się o wszystko dowiedzieć. Jak raz nie dostałam na czas wypłaty to ta regionalna z wileńskiej wszystko załatwiła, po paru dniach kasa przyszła. Więc w sumie nie mogę narzekać, teraz jak mam jakiś problem też dzwonie d razu do niej i przynajmniej mi umie wyjaśnić w czym problem. Więc współpraca spoko

grażynka

ja pracuję już drugi rok i uważam że jest ok - wypłaty na czas czasami dzień dwa póxniej ale zawsze są. Koordynator fajny - wszystko wyjasnia jak trzeba, zawsze jest na hali.

Lusia

Pracuje w gts 2 roku - wypłaty zwykle w terminie czasami dzien dwa później. Praca jak praca, koordynator bardzo miły i dużo rzeczy wyjaśnia co chodzi z tymi przelewami. Ogólnie jak praca dodatkowo to fajnie

anonim

(usunięte przez administratora)

~~

Pod jakim adresem/ kontaktem zbieracie ludzi?

dagggggg

mam pytanie , jest opcja abym otrzymała rozliczenie pit ? Kontaktowałam się już z koordynatorem , ale ona odesłała mnie i kazała dzwonić bezpośrednio do MARLINA Sp. o.o . jest jakaś szansa ??

CH Reduta
@dagggggg 04.01.2016 18:14
mam pytanie , jest opcja abym otrzymała rozliczenie pit ? Kontaktowałam się już z koordynatorem , ale ona odesłała mnie i kazał...

To zalezy. Jesli bylas rozliczana gotowkowo i twoja umowa z tamtego okresu "zniknela" to nie licz na PIT za ten okres

Rubi

Agencja pracy całkiem niezła, w wielu ogłoszeniach umowa o prace, wykładanie towaru na kilka zmian, praca elastyczna dla studentów, płatności na czas, negatywne opinie od leni

Zostaw opinię o Gruppo Trade Service - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gruppo Trade Service